مشاهده نسخه کامل
: Sid Meier's Civilization V
خوب توی شهرها باید پیشرفت کنی همش به فکر کشور گشایی نباش و شهر هات رو پیشرفت بده یه سری ساختمان ها مثل فروشگاه و یا کارگاه ها رو در شهرهات بساز یا بیمارستان یا دانشگاه یا کتابخونه یا تئاتر یا چیز های دیگه ....
( وقتی که شهر هارو می سازی یه گزینه میاد که از سمت چپ باید برای شهرت کارگر یا ساختمان های دیگه بسازی ) توی اونها دنبال چیز هایی باش که اولا طلا یا پول رو افزایش می دن و بعد هم دنبای اونهایی باش که غذا ( همون شکل سیب ) رو افزایش می دن....
اینها باعث پیشرفت شهرها و کشورت میشن.......
حکومت های جانبی که کنارت هستند و درواقع فقط یه شهر دارند رو می تونی اینجوری بکنی وقتی روشون کلیک بکنی گزینه های هدیه ، حمایت نظامی ، و اعلان جنگ رو دارن که گزینه هدیه پولی رو که بزنی برات نیرو می سازند و گزینه حمایت نظامی رو که بزنی بهت منابع حیاطی مثل اهن و یا اسب یا نفت و .. می دن.....
وقتی شهر رو Annex می کنی در واقع مالکیت اون شهر برای تو میشه و تو براش سرنوشت رو تعیین می کنی اینجوری عصبانیت مر دم از تو کم میشه
وقتی شهری رو Create Proper می کنی در واقع اون شهر رو بازیچه دست خودت قرار دادی و هیچ پیشرفتی توی اون شهر نمیشه و مردمش همیشه از ما تنفر دارن...
وقتی شهری رو Raze می کنی در طول چند Turn کاملا از نقشه محو می شن و نابود می شن.....
کشور ها که تا آخرین لحظه مبارزه می کنن مگه نیرو کم داشته باشند که خودشون پیغام صلح رو میدن..اگه شما بدی قبول نمی کنن .....نمی دونم چرا !!!!!!!!!!!!!!
سعی کن که شهر هات رو به بالاترین درجه پیشرفت برسونی نگران نباش تا شما حمله نکنی کسی به شما حمله نمی کنه بهتره اول بازی هم با بقیه حکومت ها دوست باشی تا حسابی پیشرفت کنی......ساختمان هاییکه طلا و غذا دارن رو روشون بیشتر کار کن......) وقتی می خوای یه ساختمون جدید توی شهرت بسازی موس رو که ببری روش یه سری نوشته میاد..اونی که چهره خندان داره مردم رو شاد می کنه..اونی که سیب + داره غذا رو افزایش می ده.....انی که علامت چکش + داره توی ساخت سازها سرعت رو بیشتر می کنه ( Turn ها برای کمتر می شن ) اونی که یه قلم روی یه کاغذ کنارش هست گزینه قانون گذا ری شما ر سریع تر می کنه ، اونی که نوشته maentinses ( یا یه همچین چیزی ) در واقع امتیاز شما رو بالاتر می بره .....
یه راهنمایی اگه برات یه ژنرال یا بازیگر سیرک و ... در پایتختت ساخته شد توی منوی کارهاش قبل از هر چیزی علامت یه لوزی میاد که با اون شما می تونید وارد Golden Age بشید و ژنرالتون رو برای وارد شدن به این عرصه مصرف کنید .....توی این دوران هم درامد زایی شما بیشتر میشه و هم حرکت و مقاومت نیروهاتون........
سوالی بود در خدمتیم........
تمامه حرف هایی که زدی رو خودم قبلا میدونستم!
در ضمن Annex City بیشتر Happiness شما رو در مقابل Create Proper کم میکنه و شهر هم در هر دو حالت پیشرفت میکنه.
مشکل من پوله! مثلا شما تویه واقعیت روسیه رو میبینین که نصف آسیا و اروپا رو داره و یک عالمه زمین خالی اما مشکلات اقتصادیش اصلا زیاد نیست... اما تویه این بازی من یک چیزی تو حالت روسیه رو دارم اما کمی بزرگتر به جاش هیچ جایی نمونده که من Trade Rout نزده باشم !! اما با این حال بازم پولم منفیه!! چند وقت پیش Golden Age شد که بازم منفی بود !!!!:31:
اتفاقا کشور ها بیشتر بهت حمله میکنند تا خودت! اصلا اینقدر مغز تو کلشون ندارن که من بمب اتم و تانک هایه جدید دارم اما اونا با Rifleman حمله میکنن!!! ( این بازی اصلا کیفیت حالیش نیست :دی فقط کمیت )
تمامه حرف هایی که زدی رو خودم قبلا میدونستم!
در ضمن Annex City بیشتر Happiness شما رو در مقابل Create Proper کم میکنه و شهر هم در هر دو حالت پیشرفت میکنه.
مشکل من پوله! مثلا شما تویه واقعیت روسیه رو میبینین که نصف آسیا و اروپا رو داره و یک عالمه زمین خالی اما مشکلات اقتصادیش اصلا زیاد نیست... اما تویه این بازی من یک چیزی تو حالت روسیه رو دارم اما کمی بزرگتر به جاش هیچ جایی نمونده که من Trade Rout نزده باشم !! اما با این حال بازم پولم منفیه!! چند وقت پیش Golden Age شد که بازم منفی بود !!!!:31:
اتفاقا کشور ها بیشتر بهت حمله میکنند تا خودت! اصلا اینقدر مغز تو کلشون ندارن که من بمب اتم و تانک هایه جدید دارم اما اونا با Rifleman حمله میکنن!!! ( این بازی اصلا کیفیت حالیش نیست :دی فقط کمیت )
درجه ی سختیت رو چیه؟!!! مردمت هم هرچقدر ناراحت باشن کمتر GOLD دریافت میکنی!
برای بالا بردن خوشحالی مردم به جز ساختن بناهایی مثل colossum و cyrus راه دیگه ای هم هست! راه دیگش اینه که میتونی با بقیه کشور معامله کنی ! مثلا silk بدی و pearls بگیری! که به ازای هر معامله که طی 90 نوبت انجام میگیره خوشحالی مردم رو حدودا 4 تا میبره بالا!
این هم میدونستی؟!! :31:
درجه ی سختیت رو چیه؟!!! مردمت هم هرچقدر ناراحت باشن کمتر GOLD دریافت میکنی!
برای بالا بردن خوشحالی مردم به جز ساختن بناهایی مثل colossum و cyrus راه دیگه ای هم هست! راه دیگش اینه که میتونی با بقیه کشور معامله کنی ! مثلا silk بدی و pearls بگیری! که به ازای هر معامله که طی 90 نوبت انجام میگیره خوشحالی مردم رو حدودا 4 تا میبره بالا!
این هم میدونستی؟!! :31:
بله عزیز من اول میرم سره ساختمان هایه Happiness :دی
اگه معامله کنی روزه We Love the King Day یک همچین چیزی میاد که زیاد کردم ولی تاثیرش کمه...
اینم می دونستم :دی راه حلی دیگر نبود؟
بله عزیز من اول میرم سره ساختمان هایه Happiness [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اگه معامله کنی روزه We Love the King Day یک همچین چیزی میاد که زیاد کردم ولی تاثیرش کمه...
اینم می دونستم :دی راه حلی دیگر نبود؟
والا من که الان درجه خوشحالی مردمم روی 61 هستش و مقدار سکه موجود هم روی 2548.... و زیاد شدن پول هم روی +312 هستش ........کلی هم کشور زیر دست و شهر دارم ....... تقریبه آسیا و اروپا و افریقا رو فتح کردم ..... فقط آمریکا مونده که حاکمش شده کشور چین و تحت سلطه اونها هستش .........بازی رو خیلی قبل تر تموم کرده بودم و امپراطوری من برنده اعلام شده بود..............الان دارم ادامه همون رو می رم .........
شما به معدن ها هم کار می کنید...........ببینید گوشه سمت راست تصویر شما که نقشه رو نشون میده کنارش دوتا گزینه هست که اونی که پایین تر هستش ( سمت چپ همون جایی که نقشه هستش دوتا گزنه هست اون پایینیه ) رو بزنی منابع طبیعی و محیطی رو روی نقشه بهت نشون میده که می تونی کاگر ها تو اونجا بزاری........
شما رشد جمعیت شهر هات منفی نیستش احیانا ؟؟؟؟ یعنی روی شهر ها که یه نوار وضعیت هستش ، یه علامت منفی قرمز رنگ شده نشده ....اگه اونه که مردمت دارن به خاطر گرسنگی شهر رو ترک می کنن برای همین هم شهر فعال نیست و داری الکی پول حروم می کنی.........باید باغ و مزارع رو زیاد کنی.....
والا من که الان درجه خوشحالی مردمم روی 61 هستش و مقدار سکه موجود هم روی 2548.... و زیاد شدن پول هم روی +312 هستش ........کلی هم کشور زیر دست و شهر دارم ....... تقریبه آسیا و اروپا و افریقا رو فتح کردم ..... فقط آمریکا مونده که حاکمش شده کشور چین و تحت سلطه اونها هستش .........بازی رو خیلی قبل تر تموم کرده بودم و امپراطوری من برنده اعلام شده بود..............الان دارم ادامه همون رو می رم .........
شما به معدن ها هم کار می کنید...........ببینید گوشه سمت راست تصویر شما که نقشه رو نشون میده کنارش دوتا گزینه هست که اونی که پایین تر هستش ( سمت چپ همون جایی که نقشه هستش دوتا گزنه هست اون پایینیه ) رو بزنی منابع طبیعی و محیطی رو روی نقشه بهت نشون میده که می تونی کاگر ها تو اونجا بزاری........
شما رشد جمعیت شهر هات منفی نیستش احیانا ؟؟؟؟ یعنی روی شهر ها که یه نوار وضعیت هستش ، یه علامت منفی قرمز رنگ شده نشده ....اگه اونه که مردمت دارن به خاطر گرسنگی شهر رو ترک می کنن برای همین هم شهر فعال نیست و داری الکی پول حروم می کنی.........باید باغ و مزارع رو زیاد کنی.....
احتمالا شما با چه درجه ی سختی رفتین؟
اون معادن رو که با زدن گزینه ی R پیدا میکنین نه از اون نیست چون همه رو دارم :دی
اما غذا ... در این مورد راست میگین... اما یک چیز دیگه که اینجا میمونه اینه که من بالا 2 تا شهر تقریبا وسط قطب شمال دارم :دی که از یونان گرفتم اصلا یکی از شهر ها که دور و برش همش یخه و فقط واسه نفتش ساخته :دی آره اون 2 شهر بالا مردم دارن میمیرن :31:
البته یکم که بری جلو دیگه غذا زیاد اهمیت نداره چون با اومدن Hospital و Garnery و... اما خوب شهر هایی که میگیری کله شهر رو تقریبا نابود می کنی باید غذا بسازی...
من به این نتیجه رسیدم که نباید کشورت زیاد بزرگ باشه! با چند تا شهری که خودت میسازی باید سر کنی چون بقیه ی شهر ها تنها سودی که دارن فقط فرهنگه!! کمی هم دانش! ( البته کم هم نیست ها ) اما ضرری که میکنی خیلی زیاد تر هست!
احتمالا شما با چه درجه ی سختی رفتین؟
خیلی آسون !!!!!!!!!!
اما یک چیز دیگه که اینجا میمونه اینه که من بالا 2 تا شهر تقریبا وسط قطب شمال دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif که از یونان گرفتم اصلا یکی از شهر ها که دور و برش همش یخه و فقط واسه نفتش ساخته :دی آره اون 2 شهر بالا مردم دارن میمیرن :31:
اگه به دریا دسترس داری براشون قایق های ماهیگیری دست کن ...به غذا خیلی کمک میکنه ...شهر زیاد داری یه گزین توی معامله با کشورها هستش که شهر میدی بهت پول میدن ولی من تا به حال تست نکردم ..یه سری شهر ها رو بفروش !!!!!!
من به این نتیجه رسیدم که نباید کشورت زیاد بزرگ باشه! با چند تا شهری که خودت میسازی باید سر کنی چون بقیه ی شهر ها تنها سودی که دارن فقط فرهنگه!! کمی هم دانش! ( البته کم هم نیست ها ) اما ضرری که میکنی خیلی زیاد تر هست!
نه کشور با بزرگی به جایی نمی رسه فقط باید توی همه بخش ها به شدت پیشرفت کنی ......
خیلی آسون !!!!!!!!!!
اگه به دریا دسترس داری براشون قایق های ماهیگیری دست کن ...به غذا خیلی کمک میکنه ...شهر زیاد داری یه گزین توی معامله با کشورها هستش که شهر میدی بهت پول میدن ولی من تا به حال تست نکردم ..یه سری شهر ها رو بفروش !!!!!!
نه کشور با بزرگی به جایی نمی رسه فقط باید توی همه بخش ها به شدت پیشرفت کنی ......
خسته نباشی!!
من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم!! اینقدر سرباز باید بسازی از اول که وقت به پیشرفت کم میرسه!!
تویه اون درجه ی سختی که من هیچی نمی سازم از بس آسونه!! فقط پیشرفت میکنم... فروش شهر هم خودم میدونم اما خوب حریفان قدرتمندند :دی با همشونم تویه جنگم معمولن.
rezazadeh65
22-11-2010, 12:02
خسته نباشی!!
من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم!! اینقدر سرباز باید بسازی از اول که وقت به پیشرفت کم میرسه!!
تویه اون درجه ی سختی که من هیچی نمی سازم از بس آسونه!! فقط پیشرفت میکنم... فروش شهر هم خودم میدونم اما خوب حریفان قدرتمندند :دی با همشونم تویه جنگم معمولن.
سیوتون رو که ندادید ، ولی از شواهد قضیه پیداست که شما خدای بازی هستید
سلام دوستان من یه سوال دارم داریوش کبیر به چه زبونی صحبت میکنه؟؟؟؟ { پارسی؟}
سیوتون رو که ندادید ، ولی از شواهد قضیه پیداست که شما خدای بازی هستید
والا با این Dial UP و وضعیت آپلود و این سایت هایه فیلتر و وقت و اعصاب خورد کنی... من بیام این وسط سیو آپلود کنم؟ :دی حرف خنده دار میزنی ها!
بعدشم رویه درجه ی خیلی آسون که دیگه همه میدونن چی به چیه! اصلا پول منفی نمیشه!
در ضمن فکر کنم جمله ی زیر آخرین درجه ی سختیش رویه شما اثر کرده :دی ( Only the best player in the world can beat this level ) همش چرته.
بازی فقط اوله بازی خیلی خیلی سخته اما بعدش خوب میشه!
خیر نمی دونم به چه زبانی صحبت میکنه ولی عجیب قریبه !!
کرکش برای انلاین بازی کردم کی میاد؟
داریوش به زبان آرامی صحبت می کنه. چون نمی دونستن دقیقا اون زمان زبانشون چی بوده ، آرامی رو انتخاب کردن!
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
کرکش برای انلاین بازی کردم کی میاد؟
والا یکی از دوستان صفحه ی 20 ، این حدودا طرز آنلاین بازی کردن بازیو گفت ، ولی من که نتونستم بازی کنم ، شما یک گشتی بزن ، پیدا کردی آزمایش کن ، شاید تونستی!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
والا با این Dial UP و وضعیت آپلود و این سایت هایه فیلتر و وقت و اعصاب خورد کنی... من بیام این وسط سیو آپلود کنم؟ :دی حرف خنده دار میزنی ها!
در ضمن فکر کنم جمله ی زیر آخرین درجه ی سختیش رویه شما اثر کرده :دی ( Only the best player in the world can beat this level ) همش چرته.
خیر نمی دونم به چه زبانی صحبت میکنه ولی عجیب قریبه !!
منظورشون غریب بود :دی باز می گن بازی چیش بده! اثر بدی که نداره!:دی
rezazadeh65
23-11-2010, 07:20
باور کن نمی دونی که چقدر سخته آدم توی یه دنیا باشه ، و طوری باز کنه که هم خودش خیلی پیشرفت کنه و هم جلوی پیشرفت دیگران رو طوری بگیره که شما تانک داشته باشی و اونها rifleman
اون هم توی دنیایی که دیگران توی یه قاره دیگه هستن و زودتر از سال 1400- 1300 نمی تونی خیلی جنگهای مهمی باهاشون داشته باشی
حداقل سیوهات رو نمی دی ، یه آماری بده ما بازی رو یاد بگیریم
چند تا product city داشتی ؟ و توشون چه بناهایی ساخته بودی ؟
شهر commerce city چند تا داشتی؟ science city چی؟
شهری که افراد خاصت رو می ساخت چند لول پیشرفت کرده بود ؟ بناهای تو اون چیا هستن دقیق؟ tile های اطرافش رو چی ساختی؟
سیاست کشور داریت رو کدوم هاست؟
باور کن نمی دونی که چقدر سخته آدم توی یه دنیا باشه ، و طوری باز کنه که هم خودش خیلی پیشرفت کنه و هم جلوی پیشرفت دیگران رو طوری بگیره که شما تانک داشته باشی و اونها rifleman
اون هم توی دنیایی که دیگران توی یه قاره دیگه هستن و زودتر از سال 1400- 1300 نمی تونی خیلی جنگهای مهمی باهاشون داشته باشی
حداقل سیوهات رو نمی دی ، یه آماری بده ما بازی رو یاد بگیریم
چند تا product city داشتی ؟ و توشون چه بناهایی ساخته بودی ؟
شهر commerce city چند تا داشتی؟ science city چی؟
شهری که افراد خاصت رو می ساخت چند لول پیشرفت کرده بود ؟ بناهای تو اون چیا هستن دقیق؟ tile های اطرافش رو چی ساختی؟
سیاست کشور داریت رو کدوم هاست؟
حالا کی گفت از سال 1300 به قبل من جنگیدم؟؟:دی
شما تابحال با ناپلئون بودین؟ استراتژی هایه Science رو بلدین؟
نمی دونم تابحال بودین یا نه اما وقتی که به علم Musketeer ( یا یه همچین چیزی ) می رسین اصلا انگار بازی تموم میشه!! طوریه که اونا تیر کمون دارن شما تفنگ! با یک دونه از اونا میتونین 3 تا یونیت رو بکشین. همین وضعیت با Foreign Legion به وجود میاد. اصلا استراتژیه آدم موقعی که میخواد با آخرین درجه ی سختی بازی کنه عوض میشه! من خودم اول تمرکزم رو رویه اون میزارم حتی اوله بازی 1 Wonder درست و حسابی هم نساختم.
بعدشم از خوش شانسیه بنده بود که کناری هام همه حکومت هایی بودند که اوله بازی قدرت داشتند ( مثله یونان و روم و... ) اما به آخره بازی نکشیدن.( هرچند که اوله بازی در حده پایتختم رسیدن)
الان هم یک سری حکومت هایه کشف نشده هستند که از من قدرتمند ترن.( اون ور دنیا )
باشه چشم حتمی موقعی که رفتم تویه بازی بهت آمار میدم.( فقط اینو بدون من کلا 4 یا 5 تا بیشتر شهر ندارم بقیشون رو گرفتم.یعنی Create Proper زیاد دارم :دی )
rezazadeh65
23-11-2010, 15:32
الان هم یک سری حکومت هایه کشف نشده هستند که از من قدرتمند ترن.( اون ور دنیا )
خوب مشکلم حل شد :D
رضا جنگنده
23-11-2010, 18:53
سلام
الان دارم نصبش می کنم
اونجوری که پستاتون رو خوندم این بازی خیلی سخته.
من که نسخه های قبلیش رو بازی نکردم اما از سبک total war خیلی خوشم می یاد.
راستی برای شروع کدوم گروه در زمینه جنگ قوی ترن؟
سلام
الان دارم نصبش می کنم
آزتک ها - آمریکایی ها - آلمانی ها
soranstar
25-11-2010, 10:30
سلام
الان دارم نصبش می کنم
من که با المانی ها بازی کردم , فکر کنم نسبت به بقیه برتری دارن .
البته نظر منه . . .
Saeid1212
25-11-2010, 12:51
سلام
من که این قدر این بازی رو بازی کردم خسته شدم ... :46:
اگه کسی چند تا مد با حال براش معرفی کنه خیلی ممنون میشم:40:
SA33D_GT
26-11-2010, 00:25
سلام دوستان
چجوری میشه انتخاب کرد که هر تمدن تو جغرافیای خودش باشه ؟
نقشه جهان هم انتخاب میکنم ولی یه بار َامریکا یه بار آفریقا یه بار هند میافته .
سلام دوستان
چجوری میشه انتخاب کرد که هر تمدن تو جغرافیای خودش باشه ؟
نقشه جهان هم انتخاب میکنم ولی یه بار َامریکا یه بار آفریقا یه بار هند میافته .
یک مود خاصی هست که باید نصبش کنی تا درست شه.
ghasem13
28-11-2010, 07:23
یک مود خاصی هست که باید نصبش کنی تا درست شه.
میشه بیشتر توضیح بدی! این مود یعنی چه؟ و از کجا باید دانلودش کرد؟
میشه بیشتر توضیح بدی! این مود یعنی چه؟ و از کجا باید دانلودش کرد؟
سلام
این مود تمدنها رو تقریبا در جای خودشون در واقعیت قرار میده!
توی منوی خود بازی یه قسمتی به نام MODS هست که باید به اینترنت وصل باشی و search mods رو بزنی که یه لیست خیلی بزرگ از مودهای مختلف میاد که پیدا کردن این مود توی این لیست بسیار مشکله! به همین منظور یه قسمتی برای سرچ قرار داره که میتونی اونجا عبارت True Start Location رو سرچ کنی که مود مورد نظر پیدا میشه که میتونی دانلود کنی و بعد از دانلود توی قسمت MODS نصبش کنی!
دوستان میشه لینک دانلود این بازی رو بگذارید !!!
آقایون من این بازیا خریدم ولی حالا که میرم تو بازی هیچ چیزی بلد نیستم قسمت آموزشم رفتم چیزی حالیم نشد یکی یک آموزش مختصری بذاره قربون دستاتون ببخشید تو این بازی هم ایران داره یا نه؟
matrix_3s
02-12-2010, 12:44
سلام دوستان ای بازی چطور هستش ....؟؟؟
خوبه یا بد ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن داره............!!!!؟
لینک دانلود نخواستیم :13:
بازی رو نصبیدم اما چرا خودش روس رو انتخاب کرد بعدش حال باید چیکار کنم یعنی چطوری بازی کنم :31:
تو این بازی هم ایران داره یا نه؟
بله و تو این بازی ایران هم هست که تمدن persia هستش و رهبریش هم با dariush هست!
سلام دوستان ای بازی چطور هستش ....؟؟؟
خوبه یا بد ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن داره............!!!!؟
بازی خیلی خوبیه ! ولی باید خیلی رو این بازی وقت بزارین! ضمن اینکه خیلی هم سخته اول شدن بین تمدنها(حداقل برای من که روی درجه سختی normal یا همون prince گذاشته بودم سخت بود!)
لینک دانلود نخواستیم :13:
بازی رو نصبیدم اما چرا خودش روس رو انتخاب کرد بعدش حال باید چیکار کنم یعنی چطوری بازی کنم :31:
شما برای شروع بازی باید بری تو قسمت set up game و از اونجا بری توی قسمت advance option و از اونجا جزئیات بازی از جمله تمدن خودت و بقیه تمدنهایی که میخوای باهاشون بازی کنی رو انتخاب کنی!
تمدن داریوش انتخاب کردم
پرسپولیس هم ساختم ولی با این کارگرها چه کنم فقط اون طرف و اون ور می رن !!!!!!
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
شما برای شروع بازی باید بری تو قسمت set up game و از اونجا بری توی قسمت advance option و از اونجا جزئیات بازی از جمله تمدن خودت و بقیه تمدنهایی که میخوای باهاشون بازی کنی رو انتخاب کنی!
بعد یه چیزی هر دفعه می خوام وارد بازی بشم این پیر مرد یه ساعت میاد سخنرانی :13:
وای که چقدر من سوال می کنم :13:
شما هم چقدر زود به زود جواب میدین :31: مرسی
همین جور که داشتیم این افرادمون رو جابه جا می کردیم یهو رسیدیم به اینجا این یعنی چه !!!!!!!
هر کدومشون یعنی چه :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جور که داشتیم این افرادمون رو جابه جا می کردیم یهو رسیدیم به اینجا این یعنی چه !!!!!!!
اولی یعنی جنگ
دومی یعنی مبادله { هم تو بدی هم اون}
سومی یعنی ایکنه تو بهش منابع یا شهر و ... بدی
چهارمی مذاکره
پنجمیهم بای بای
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
[QUOTE=ferdfe;5663677
بعد یه چیزی هر دفعه می خوام وارد بازی بشم این پیر مرد یه ساعت میاد سخنرانی :13:[/QUOTE]
اگه میخوای بره باید دکمه های space, Esc, Enter رو بزنی من این کارو کردم هر وقت اون طرف میاد تو خودش میره
دوستمون برات گزینه ها رو معنی کردن! این یارو هم که تو عکس هست رهبر مصر هستش!
فقط خدمتتون بگم که اگه زبان انگیلیسیتون خوب نیست بیخیال این بازی بشین چون خیلی از چیزا تو این بازی نیاز به زبان انگیلیسی داره! مثل خوندن مشاوره های اقتصادی و نظامی و غیره که خیلی تو بازی موثره! یا مثلا یه دفعه رهبر امریکا میاد بهت بیگه که خیلی نیروی نظامی ضعیفی داری که این تو بیشتر موارد نشونه ی اینه که ایشون میخوان بهتون حمله کنن و اگه هرچه زودتر نیروی نظامیتون رو قوی نکنین کل تمدنتون از بین میره!
hellbrain666
06-12-2010, 16:02
من این بازی رو چند ماه پیش نصب کردم و بعد یه مدتی بازی خراب شد و همش از بازی میپریدبیرون و ارور میداد
حالا بعد چند ماه دوباره بازی رو نصب کردم تا سیوم رو ادامه بدم ولی همچنان ارور پا برجاست
کسی این مشکل رو نداره؟(win7)
hellbrain666
08-12-2010, 20:48
همین الان رو xp هم امتحان کردم یهو میپره بیرون
یعنی کسی به مشکل برنخورده؟
خوب من هم این بازی رو یه چند روز پیش تموم کردم هنوز یه دوتا شهر مونده بود که زدن برنده شدی یه کاپ طلا هم در حد تیم ملی بهمون دادن !!!!
می خوام یه بار دیگه بازی کنم مودی چیزی نداره که همه کشورها سر جاشون باشن !!!!
خوب من هم این بازی رو یه چند روز پیش تموم کردم هنوز یه دوتا شهر مونده بود که زدن برنده شدی یه کاپ طلا هم در حد تیم ملی بهمون دادن !!!!
می خوام یه بار دیگه بازی کنم مودی چیزی نداره که همه کشورها سر جاشون باشن !!!!
اینم فایلش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل رو از حالت فشرده خارج میکنی میریزی تو پوشه MOD تومسیر
my document\my games\sid meiers civ5\mod
بعد تو منوی بازی میری تو قسمت mod یه پنجره باز میشه باید accept بزنی بعد brows mods .مد مورد نظر رو تو بخش installed میبینی یه دایره جلوش هست تیک میزنی دکمه back رو میزنی تو همون پنجره mod گزینه singleplayer\setup game رو میزنی ودرقسمت انتخاب نقشه نقشه هایی با علامت سوال با پسوند TSL وجود دارن یکیشون رو با توجه به اندازه اش انتخاب کن تیک load scenario رو بزن ودر پایان start scenario .تمام تمدن ها سر جاشون خواهند بود .
Big-Boss
21-12-2010, 11:56
خوب شد تاپیکش رو دوباره دیدم.
زمین و زمون رو شش ضلعی میدیدم یه مدت!!!!
مجبور شدم واسه سلامتی خودم هم که شده پاکش کنم بازی.
چشمام رسما 1 درجه دیگه هم بخاطر CIV V بالا رفت.
Big-Boss
21-12-2010, 12:21
آقایون من این بازیا خریدم ولی حالا که میرم تو بازی هیچ چیزی بلد نیستم قسمت آموزشم رفتم چیزی حالیم نشد یکی یک آموزش مختصری بذاره قربون دستاتون ببخشید تو این بازی هم ایران داره یا نه؟
اول اینکه حداقل زبان انگلیسی تون باید از مقدماتی بالاتر باشه.
بعد ابتدا بخش تمرین رو برید تا با اصول کلی آشنا بشید.
بعدش پیشنهاد میشه بازی رو رو ساده ترین حالت بازی کنید. (برای بازی کردن و یاد گیری باید صبور باشید ممکنه چندین هفته یه بازی طول بکشه.)
برای شروع از نقشه های زیاد بزرگ و تمدن های زیاد استفاده نکنید.چند تا تمدن و یه نقشه کوچک برای یاد گیری بهتره.
با دقت به حرف ها و توصیه های مشاورینتون گوش بدید.
خودتون هم یکم کنجکاوی چاشنی بازی کنید به منوهای داخل بازی سر بزنید دستور های مختلف رو آزمایش کنید و...
همینجوری در طول بازی کردن خودتون آموزش هم میبینید اصلا هم نگران این نباشید که ممکنه سخت به نظر بیاد وقتی پایه کار رو یاد گرفتید تازه می فهمید چه بازی هست!!
بعدش که اصول بازی دستتون اومد و چند دور بازی کردید. میتونید نقشه ها رو بزرگ تر کنید,تمدن های بیشتر,سختی بالاتر (این یکی توصیه میشه کم کم انجام بدید.) حتی زمان بازی طولانی تر و...
من خودم که از سری های قبلی بازی میکنم تو هر دور بازی کردنم یه نکته جدید یاد میگیرم. همیشه جا واسه یادگیری هست اصل کار اینه که پایه بازی رو یاد بگیرید.
[QUOTE=dark_angel;5710327]اول اینکه حداقل زبان انگلیسی تون باید از مقدماتی بالاتر باشه.
بعد ابتدا بخش تمرین رو برید تا با اصول کلی آشنا بشید.
بعدش پیشنهاد میشه بازی رو رو ساده ترین حالت بازی کنید. (برای بازی کردن و یاد گیری باید صبور باشید ممکنه چندین هفته یه بازی طول بکشه.)
QUOTE]
درود بر دوستان
ما که همون اول کار با بزرگترین نقشه البته با درجه آسون بازی رو شروع کردم، یک ساعته اصول بازی رو یاد گرفتم (البته با یکم اغراق).الانم با تمدن پارس نصف آسیا ،آفریقا واروپا مال منه .تمدن های عربستان ،ترک ،مصر وچین رو کلا ریشه کن کردم همه چیز هم دارم نفت ،آهن ،آلومینیوم،اورانیوم ،ذغال سنگ و پول و...تجهیزات نظامیم هم که فول .سال 2052 هستم ،میگفتند تا 2050 بیشتر نمیشه بازی (پیشرفت )کرد ولی مال من که هنوز تموم نشده؟!
به قول شما هر چقدر بیشتر بازی کنی چیزای بیشتری یاد میگیری .
Big-Boss
23-12-2010, 19:04
درود بر دوستان
ما که همون اول کار با بزرگترین نقشه البته با درجه آسون بازی رو شروع کردم، یک ساعته اصول بازی رو یاد گرفتم (البته با یکم اغراق).الانم با تمدن پارس نصف آسیا ،آفریقا واروپا مال منه .تمدن های عربستان ،ترک ،مصر وچین رو کلا ریشه کن کردم همه چیز هم دارم نفت ،آهن ،آلومینیوم،اورانیوم ،ذغال سنگ و پول و...تجهیزات نظامیم هم که فول .سال 2052 هستم ،میگفتند تا 2050 بیشتر نمیشه بازی (پیشرفت )کرد ولی مال من که هنوز تموم نشده؟!
به قول شما هر چقدر بیشتر بازی کنی چیزای بیشتری یاد میگیری .
آفرین به پیشرفت شما میگم که همیشه جای یادگیری هست.
ولی باور کن اینجوری اصلا جذاب نیست (البته تا فول یاد نگرفتی همین هم کلی صفاست) که به همه حمله کنی سرزمین رو گسترش بدی همه منابع رو بدست بیاری!
قشنگیه بازی به اینه که وارد معامله بشی مثلا آهن و طلا به یه کشوری بدی ازش نفت بگیری یا با یکی اتحاد کنی یه پیشرفت مشترک بدست بیاری.بعضی وقتا با کمبود منابع مواجه بشی.
توصیه میکنم به همین قدر اکتفا نکنی با دیپلماسی واقعی روش کار کنی اون وقت واقعا حس کنترل یه امپراطوری رو داره.
HADI roni
24-12-2010, 11:43
سلام.
چطوری میشه طلا رو تو این بازی زیاد کرد؟طلای من همیشه منفی 278 هستش!!
Big-Boss
24-12-2010, 11:51
سلام.
چطوری میشه طلا رو تو این بازی زیاد کرد؟طلای من همیشه منفی 278 هستش!!
اگه اینقدر کمه که شما فکر نکنم بتونید ادامه بدید.
بله میشه با استخراج طلا از معدن , گرفتن از امپراطوری های دیگه با جنگ/مبادله و ...
ali_disslove
27-12-2010, 00:49
با سلام
دوستان من 5 روزه دارم تو این بازی ور میرم که بفهمم چون گفته بودید باید این قدر کار کنید تا بفهمید اما اندازه سره سوزنی چیزی حالیم نشد همه هم میگند بازیش قشنگه منم خیلی دلم میخواد بازیش کنم
روی آسون ترین حد گذاشتم و کوچکترین نقشه رو هم انتخاب کردم به توصیه دوستان اما فقط میتونم 2 بار کارگرا رو تکون بدم و بعدش دیگه تکون نمیخورند میشه بگید اول کاریه واسه شروع چی کار کنم که بعد خودم تا حدی پیش برم
چند تا پست بالایی یکی از بچه ها گفت حتما
وین رونی
27-12-2010, 10:44
با سلام
دوستان من 5 روزه دارم تو این بازی ور میرم که بفهمم چون گفته بودید باید این قدر کار کنید تا بفهمید اما اندازه سره سوزنی چیزی حالیم نشد همه هم میگند بازیش قشنگه منم خیلی دلم میخواد بازیش کنم
روی آسون ترین حد گذاشتم و کوچکترین نقشه رو هم انتخاب کردم به توصیه دوستان اما فقط میتونم 2 بار کارگرا رو تکون بدم و بعدش دیگه تکون نمیخورند میشه بگید اول کاریه واسه شروع چی کار کنم که بعد خودم تا حدی پیش برم
چند تا پست بالایی یکی از بچه ها گفت حتما
فقط یه راهنمایی کوچیک به شما بکنم:
این بازی از سری بازی های Turn Base است و وقتی شما کاری انجام می دهید باید دکمه Turn را کلیک نمائید.
مثل بازی های سری توتال وار یا اگه اشتباه نکنم هری پاتر
Transporter2009
27-12-2010, 15:59
سلام دوستان. اگر ممکنه ترینر بازی Civilization V رو هم قرار بدید. قبلا خودم یه دونه سرچ کردم پیدا کردم ولی نمیدونم چرا کار نمی کرد. یکی از دوستان یه نسخه تست شده ـش رو بذاره لطفا.
ممنونم
اگه اینقدر کمه که شما فکر نکنم بتونید ادامه بدید.
بله میشه با استخراج طلا از معدن , گرفتن از امپراطوری های دیگه با جنگ/مبادله و ...
البته اگر پیشرفت های مربوط به پول وطلا رو هم انتخاب کنید و فکر میکنم مردم شهرها تون رو خوشحال نگه دارید پولتون زیاد بشه .من که اینقدر طلا دارم(7000) موندم چیکارشون بکنم .هر 200turn تا.
ali_disslove
27-12-2010, 20:01
فقط یه راهنمایی کوچیک به شما بکنم:
این بازی از سری بازی های Turn Base است و وقتی شما کاری انجام می دهید باید دکمه Turn را کلیک نمائید.
مثل بازی های سری توتال وار یا اگه اشتباه نکنم هری پاتر
دکمه turn کجاست ؟
دکمه turn کجاست ؟
سمت راست پایین ، با دکمه enter هم میشه.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
سلام دوستان. اگر ممکنه ترینر بازی Civilization V رو هم قرار بدید. قبلا خودم یه دونه سرچ کردم پیدا کردم ولی نمیدونم چرا کار نمی کرد. یکی از دوستان یه نسخه تست شده ـش رو بذاره لطفا.
ممنونم
این ترینر +1 بازی هست. اگه بیشتر خواستین بگین تا بدم. ( فکر کنم +14 هم داره)
Transporter2009
28-12-2010, 11:25
+14 ـش رو دانلود کرده بودم ولی کار نمیکرد. امیدوارم این کار کنه. بعدش هم یه سوال چه فرقی بین این نسخه با +1 وجود داره؟
---------------
دانلود نشد. این ارور رو میده 404 - page not found
مطمئنید آدرسی که دادید درسته؟
وین رونی
28-12-2010, 12:15
اینم فایلش
فایل رو از حالت فشرده خارج میکنی میریزی تو پوشه MOD تومسیر
my document\my games\sid meiers civ5\mod
بعد تو منوی بازی میری تو قسمت mod یه پنجره باز میشه باید accept بزنی بعد brows mods .مد مورد نظر رو تو بخش installed میبینی یه دایره جلوش هست تیک میزنی دکمه back رو میزنی تو همون پنجره mod گزینه singleplayer\setup game رو میزنی ودرقسمت انتخاب نقشه نقشه هایی با علامت سوال با پسوند TSL وجود دارن یکیشون رو با توجه به اندازه اش انتخاب کن تیک load scenario رو بزن ودر پایان start scenario .تمام تمدن ها سر جاشون خواهند بود .
لینک کار نمی کنه.لینک سالم دارید؟
لینک کار نمی کنه.لینک سالم دارید؟
این لینک رو امتحان کنید :
اگه از این لینک دانلود کردید پسوند فایل رو که civ5mod هست رو به zip تغییر بدید از حالت فشرده خارج کنید و بقیه مراحل رو طی کنید.
ali_disslove
28-12-2010, 21:12
من که دکمه turn پیدا نکردم اصلا اما 2 دسته آدم دارم که توی نقشه چشمک میزنه فکر کنم منظورش اینه که ببرشون اونجا میبرم found city رو هم زدم اما دیگه مینویسه out of moves نمیفهمم چرا دیگه نمیتونم تکونشون بدم
من که دکمه turn پیدا نکردم اصلا اما 2 دسته آدم دارم که توی نقشه چشمک میزنه فکر کنم منظورش اینه که ببرشون اونجا میبرم found city رو هم زدم اما دیگه مینویسه out of moves نمیفهمم چرا دیگه نمیتونم تکونشون بدم
هر دور هر نیرویی یک مقدار کار می تونه انجام بده ، روی عکس ساعت شنی کلیک کن یا enter رو فشار بده تا بره دور بعدی ، یعنی زمان می گذره و اونوقت می تونی کار های بیشتری با نیرو هات کنی.
Transporter2009
29-12-2010, 12:03
آقایون کسی ترینر خوب برای این بازی پیدا نکرده که بشه طلا رو افزایش داد مرد مرو خوشحال کرد در هر دوره بشه چند تا تحقیق انجام داد و ....... ؟؟؟؟؟؟
dverbame
31-12-2010, 20:35
سلام واقعا بازی اعتیاد اور و عالی هست
تا حالا 5 بار تمومش کردم :31:
الانم با داریوش کبیر دفعه 5 با دیفیکالتی اخر و کل جهان دارم بازی میکنم
12 تا تمدن هم ساختم که 4-5 تاشون بیچاره ها همون اول فرط شدن
مثل askia تفلک که ترکوندنش
اقا دیفیکالتی که زیاد میشه مگه میتونی اصلا تکون بخوری -- تا میای حرکت کنی این بر برای کله پوک میان میترکوننت :13:
این چینم واسه ما یلی شده خیلی کشور قوی داره با اون خانوم که خیلی باحاله
حالا اینا رو ولش واسه چی اومدم اینجا :
:2:
----------------------------------------------
دوستان کسی نمیدونه مد ها ش رو چه جوری باید نصب کرد ؟
من مد ها رو دانلود میکنم از کلاینت داخلی بازی
اما ظاهرا به دلیل این که ما بازی هامون کرکی هست میفهمه و نمیزاره نصب کنیم و در صحه نصب چیزی نمیاد
ممنون میشم اگه کسی لینک دانلود مد ها واموزش نصب رو داره بهم بده
مرسی
--------------------------------------------
دوستانی که ترینر میخوان ورژن بازیشون رو ذکر کنن تا با تجوه به ورژن بازی ترینر رو بدم - بازی خیلی ترینز داره برای خیلی از ورژ« ها
اگه ورژنتون با ترینر یکی نباشه ---ترینر کار نمیکنه
ورژن هم از همون صفحه منو بازی میتونید ببینید -همون اول اول :20:
hellbrain666
03-01-2011, 23:18
سلام
یکی لینک مد بازی رو قرار بده
ممنون
سلام
یکی لینک مد بازی رو قرار بده
ممنون
سلام !
اینجا باید یه چیزایی پیدا کنی !
راستی بابکی شما ؟ :دي
بعد از پایان نصب یه ارور میاد که : دایرت روی سیستم شما نیست.(که اشتباهه) بعد وقتی وارد فولدری میشی که بازی نصب شده هیچ آیکنی وجود نداره که وارد بازی بشه.(همه جا رو کشتم)
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
hellbrain666
04-01-2011, 21:28
سلام !
اینجا باید یه چیزایی پیدا کنی !
راستی بابکی شما ؟ :دي
ممنون
بله خودمم چطور؟:31:
راستی یه مد بود چند تا تمدن اضافه میکرد اسمش رو کسی نمیدونه
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم و هیچی بلد نیستم
میشه من رو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
بچه ها این چه بازیه دیگه آخه؟
چرا هچینه؟
خوشم نیومد
هی باید این turn رو بزنی یه قدم جلو برن بعد باز بزنی ...
چیه این انقدر خوب بود که تعریفش افلاکو پرکرده بود؟
یکی بگه چطور میشه از این بازی لذت برد؟
من قبلن ها استراتژیکی بازی کردم ولی این دیگه نوبرشه خیلی بده
:2:
مرسی
این بازی بیشتر به جای صحنه های اکشن و استراتژی جنگی ، استراتژی حکومت داری داره. اول یکم براتتون پیچیده به نظر می رسه. دوبار که بازیو برید تازه می فهمید چه امکاناتی داره! اون وقته که عاشق بازی می شین.
الان بیش ز 4 باره که دارم بازی میکنم سعی میکنم خوشم بیاد صب کن ببینم چی داره میشه
DJ POLESTAR
06-01-2011, 12:40
الان بیش ز 4 باره که دارم بازی میکنم سعی میکنم خوشم بیاد صب کن ببینم چی داره میشه
اگه تقریبا کمی زبان انگلیسی رو درست درک کنید عاشق این بازی میشید در غیر اینصورت هیچ وقت نه از طرز بازی و نه از ساختار بازی خوشتون میاد...
این بازی بیشتر با بازیباز حرف میزنه تا صحنه سازی...
اگه تقریبا کمی زبان انگلیسی رو درست درک کنید عاشق این بازی میشید در غیر اینصورت هیچ وقت نه از طرز بازی و نه از ساختار بازی خوشتون میاد...
این بازی بیشتر با بازیباز حرف میزنه تا صحنه سازی...
منم review های خوبی ازش دیدم دانلودش کردم ولی هر کار کردم نشد ازش خوشم بیاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا از بازیهای استراتژیک مثل C&C Generals و stronghold crusader خیلی خوشم میاد ولی این یکی یه جوریه.
انگلیسی هم بلدم ولی آدم باید از گیم پلی بازی خوشش بیاد. انگلیسی بلد بودن که مهم نیست.
خلاصه با بقیه بازی های استراتژیک خیلی فرق داره.
DJ POLESTAR
06-01-2011, 22:14
انگلیسی هم بلدم ولی آدم باید از گیم پلی بازی خوشش بیاد. انگلیسی بلد بودن که مهم نیست.
خلاصه با بقیه بازی های استراتژیک خیلی فرق داره.
با احترامی که به نظرتون قایلم اما باید بگم حرفتون کاملا بی منطق و اشتباست!
اگه انگلیسی بلد بودن مهم نباشه شما نه داستان بازی رو میفهمید نه موضوع و مفهوم بازی رو و این بیشتر باعث میشه تا از بازی زیاد خوشتون نیاد.
اونم همچین بازیی که کلا همه چیزش بر پایه خواندن و انتخاب گزینه هست و وقتی منه بازیباز فرق بین گزینه ها و آتم ها و روند بازی رو ندونم مسلما از بازی بدم میاد!
والا به خاطر یه بازی کردن نمیتونم یه عمری صرف یادگیری کامل انگلیسی بکنم
من 15 سالمه یعنی تا حد خودم انگلیسی بلدم
آموزش فشرده ی انگلیسی واسه یه بازی.یعنی ما قبلنا که بای میکردیم هیچ بوده؟ ای بابا کلی لذت میبردیم
ولی درکل حرف خوبیه اقلا هدف بازی رو بفهمیم و اینطوی لذب بخشتر میشه
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
بازی خوبه که بازیکن رو به خودش جذب کنه نه با زبانش بلکه با همه چیزش
آقا این بازی بهترینه 2010 هستش من یکی مثاله نقضش.نه من خوشم نیومد.حالا به نفر پیدا شد که خوشش نیاد همین یکی کافیه که شرکتو به چالش بکشونه
سلام
یک مطلب واسه تمامیدوستانی که خوششون نیومده.
من الان یکی از بزرگ ترین فن های این بازی هستم. همه نسخه هاشو ، غیر از یک ، بیش از صد بار تموم کردم. ولی شاید باورتون نه که من اولا از این بازی حالم بهم می خور. واقعا پیش خودم می گفتم چطوری بعضی ها این بازیو بازی می کنن! ولی یک روز که کاملا بی بازی شدم ، هر جایی رو نگاه کردم دیدم بازی ای ندارم!! مجبور شدم دوباره سیویلیزیشن رو بریزم. این دفعه که ریختم ، کمی بزرگ تر شده بودم . اون موقع ها وقتی به کلماتی مثل barbarism و liberalism و ... نگاه می کردم هیچی سر در نمی آوردم! بعدش رفتم یک کتاب خریدم به نام " فرهنگ ایسم ها " وقتی که معنی مکتب هارو توی این کتابنگاه کردم واقعا کیف کردم. مثلا من یک بار بازی کردم ، قدرت جهان شدم. همه جهان از من پیروی می کردند ، بین کشور ها جنگ می انداختم و صلح می دادم. و اون دفعه به من مکتب imperialism ( امپریالیسم ) داد. واقعا برام کیف داد که هر طوری می تونم شکورو اداره کنم. بعدش رفتم در مورد کلی مکتب کتاب خوندم و یاد گرفتم . انوقت بود که خیلی شیرین شده بود بازی برام. اون موقع دیگه نمی دیدم که چیکارا می تونم بکنم ، تا یکیشو انتخاب کنم. خودم یکهدف داشتم و میگشتم که چطوری اونو اجرا کنم. بعدش هم کم کم تمامی گزینه های بازی رو یاد گرفتم. یکی از نکات خوب نسخه 4 قابلیت آنلاین بازی کردن بدون نیاز به "سی دی کی " بود. و بعد از اون بود که این طرز حکومت رانی رو جلوی چند نفر دیگه اجرا می کردم. چند نفر که دیگه یک کامپیوتر برنامه نویسی شده نبودند. همشون آدم بودند و می تونستند فکر کنند! واقعا خاطرات خوبی از اون لحظات دارم. فکر کنم تونسته باشم که منظورمو بهتون برسونم.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
سلام
پست یک رو کامل بخون یکم کمکت میکنه در مقدمات بازی. بعدش سوالی بود در خدمتیم.
با احترامی که به نظرتون قایلم اما باید بگم حرفتون کاملا بی منطق و اشتباست!
اگه انگلیسی بلد بودن مهم نباشه شما نه داستان بازی رو میفهمید نه موضوع و مفهوم بازی رو و این بیشتر باعث میشه تا از بازی زیاد خوشتون نیاد.
اونم همچین بازیی که کلا همه چیزش بر پایه خواندن و انتخاب گزینه هست و وقتی منه بازیباز فرق بین گزینه ها و آتم ها و روند بازی رو ندونم مسلما از بازی بدم میاد!
با حرفت کاملا موافقم اما منظور من یک چیزه دیگه است. مثلا پسرخاله من که 9 سالشه و انگلیسی هم هیچی بلد نیست دو بار call pf duty black ops رو تا آخرش رفته و با بازیش خیلی حال میکنه. از داستان بازی هم هیچی سرش نمیشه. ولی علت دوست داشتنش به قول خودش تفنگی بودن بازیه. یعنی گیم پلی. حالا اگه اون خدای انگلیسی هم باشه و یک بازی استراتژیک بهش بدم دو دقیقه هم بازی نمیکنه. درسته که فهمیدن داستان خیلی باعث جذاب تر شدن بازی میشه ولی خود نوع بازی هم مهمه.
اینا که گفتم کلی بود. شاید در مورد این بازی حرف شما درست باشه.
حالا بازم حرفام کاملا بی منطق و اشتباست؟؟؟
با حرفت کاملا موافقم اما منظور من یک چیزه دیگه است. مثلا پسرخاله من که 9 سالشه و انگلیسی هم هیچی بلد نیست دو بار call pf duty black ops رو تا آخرش رفته و با بازیش خیلی حال میکنه. از داستان بازی هم هیچی سرش نمیشه. ولی علت دوست داشتنش به قول خودش تفنگی بودن بازیه. یعنی گیم پلی. حالا اگه اون خدای انگلیسی هم باشه و یک بازی استراتژیک بهش بدم دو دقیقه هم بازی نمیکنه. درسته که فهمیدن داستان خیلی باعث جذاب تر شدن بازی میشه ولی خود نوع بازی هم مهمه.
دوست خوب مثله اینکه داری کارو خرابتر میکنی
بازی که بالای 17 ساله پسر خاله 9 سالتون چطور به خودش اجازه میده اونو بازی کنه بعدش به خودش اجازه بده تو زمینه های رتبه و رده ی سنی اظهار نظر کنه؟
من دو تا بازی خواستم بخرم یکی اساسین کرید 2 بود و دیگری کال آو بلاک اوپس که به علت اینکه رده ی سنیشون بالاتر بود نخریدم اما داستان بازی و روندشو از فامیل و آشنا جویا شدم
رو این بازیم نوشته بالای ده سال .
من حرف اینه که چرا این بازی رده ی تمام سنینی داره اما بازیکننده باید چیزایه خیلی بزرگی یاد بگیره
لطفا در حد خودتون و به عنوان پسر خاله ی 19 ساله ، پسر خاله ی 9 سالتونو آگاه کنید تا دیوونه نشده
این یک وظیفه است
یک مطلب واسه تمامیدوستانی که خوششون نیومده.
من الان یکی از بزرگ ترین فن های این بازی هستم. همه نسخه هاشو ، غیر از یک ، بیش از صد بار تموم کردم. ولی شاید باورتون نه که من اولا از این بازی حالم بهم می خور. واقعا پیش خودم می گفتم چطوری بعضی ها این بازیو بازی می کنن! ولی یک روز که کاملا بی بازی شدم ، هر جایی رو نگاه کردم دیدم بازی ای ندارم!! مجبور شدم دوباره سیویلیزیشن رو بریزم. این دفعه که ریختم ، کمی بزرگ تر شده بودم . اون موقع ها وقتی به کلماتی مثل barbarism و liberalism و ... نگاه می کردم هیچی سر در نمی آوردم! بعدش رفتم یک کتاب خریدم به نام " فرهنگ ایسم ها " وقتی که معنی مکتب هارو توی این کتابنگاه کردم واقعا کیف کردم. مثلا من یک بار بازی کردم ، قدرت جهان شدم. همه جهان از من پیروی می کردند ، بین کشور ها جنگ می انداختم و صلح می دادم. و اون دفعه به من مکتب imperialism ( امپریالیسم ) داد. واقعا برام کیف داد که هر طوری می تونم شکورو اداره کنم. بعدش رفتم در مورد کلی مکتب کتاب خوندم و یاد گرفتم . انوقت بود که خیلی شیرین شده بود بازی برام. اون موقع دیگه نمی دیدم که چیکارا می تونم بکنم ، تا یکیشو انتخاب کنم. خودم یکهدف داشتم و میگشتم که چطوری اونو اجرا کنم. بعدش هم کم کم تمامی گزینه های بازی رو یاد گرفتم. یکی از نکات خوب نسخه 4 قابلیت آنلاین بازی کردن بدون نیاز به "سی دی کی " بود. و بعد از اون بود که این طرز حکومت رانی رو جلوی چند نفر دیگه اجرا می کردم. چند نفر که دیگه یک کامپیوتر برنامه نویسی شده نبودند. همشون آدم بودند و می تونستند فکر کنند! واقعا خاطرات خوبی از اون لحظات دارم. فکر کنم تونسته باشم که منظورمو بهتون برسونم.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
پست یک رو کامل بخون یکم کمکت میکنه در مقدمات بازی. بعدش سوالی بود در خدمتیم.
من کلش رو خوندم ولی نمیدوم چه طوری باید بازی کرد
مثلا چیکار میشه کرد و چه طوری باید شروع کرد
اولین کار اینه که واسه اولین شهر که پایتختت هست یک هدف مشخصی کنی. اولین اختش چی باشه؟ ساختمون نظامی ، یک جاسوس یک سرباز و یا ... بعدش هم باید بگی که مردمت در مورد چه چیزی جستجوی علمی کنند. این کارا انجام بده. فکر کنم تا این جا چند سوال توی ذهنت ایجاد شده باشه. اونا بپرس ، تخلیه شدی قدم به قدم جلو برو :دی
خوب فعلا امتحان بکنم اگه سر در نیاوردم بهت میگم
DJ POLESTAR
08-01-2011, 10:22
درسته که فهمیدن داستان خیلی باعث جذاب تر شدن بازی میشه ولی خود نوع بازی هم مهمه.
خود نوع و ژانر بازی مهمه که خودتونم جواب دادین.
هر سنی یه خواسته ای داره مسلما یه بچه 9 ساله بازی استراتژی بدش میاد، اونم بازی مثل Civilization که کلا بر پایه هوش و زبان و قدرت مدیریت هستش که از یه بچه 9ساله اصلا انتظار نمیره.
اما در مورد بازی COD قضیه فرق میکنه... بشکلی که ژانر این بازی اکشن و بقولی بزن و بکش و برو جلوست:31: اما در بین بزن و بکش داستان زیبایی نهفته هست که تنها با فهمیدن زبان به لذت هرچه بیشتر بازی پی میبریم. اما بازم بازی جذابیت داره اونم بقول خودتون بخاطر گیم پلیش.
بطور مثال شما دو تا فیلم مختلف رو در نظر بگیرین که یکی دوبله شده هست و صد در صد خیلی برامون جذابیت داره تا یکیش زبان اصلی هست که ما هیچ سرمون نمیشه بازم مسلما از فیلمی که هیچی سرمون نشده خوشمون نمیاد بجز صحنات بزن و بخورش که اونام درکی هست نه فهمی!
دوست من، من غلط بکنم حرف شما رو بی منطق و اشتباه تلقی کنم، لطفا خوش بین باشید:20:
فقط اون قسمت از حرفتون با منطق جور در نمیومد، به نظر خودتونم اینطور نبود؟
ارادتمندیم:11::40:
دوست خوب مثله اینکه داری کارو خرابتر میکنی
بازی که بالای 17 ساله پسر خاله 9 سالتون چطور به خودش اجازه میده اونو بازی کنه بعدش به خودش اجازه بده تو زمینه های رتبه و رده ی سنی اظهار نظر کنه؟
من دو تا بازی خواستم بخرم یکی اساسین کرید 2 بود و دیگری کال آو بلاک اوپس که به علت اینکه رده ی سنیشون بالاتر بود نخریدم اما داستان بازی و روندشو از فامیل و آشنا جویا شدم
رو این بازیم نوشته بالای ده سال .
من حرف اینه که چرا این بازی رده ی تمام سنینی داره اما بازیکننده باید چیزایه خیلی بزرگی یاد بگیره
لطفا در حد خودتون و به عنوان پسر خاله ی 19 ساله ، پسر خاله ی 9 سالتونو آگاه کنید تا دیوونه نشده
این یک وظیفه است
از توجهت ممنون. ولی گوش نمیده. درضمن 13 سالشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بازم سنش کمه.
چه کار کنم دیگه. بچه های این دوره زمونه حرف گوش نمیدن که.
از توجهت ممنون. ولی گوش نمیده. درضمن 13 سالشه ولی بازم سنش کمه.
چه کار کنم دیگه. بچه های این دوره زمونه حرف گوش نمیدن که.
اگه من بودم تحریمش میکردم
باور کن پسر خاله خودم که 6 سال داره با ps3 بازیای خطرناکی بازی میکرد و از اونجایی که من خیلی پررو هستم و شوهر خالم آدم ریلکس و آرامی هستش ، رفتم ps3 رو از برق کندم اوردم خونمون الان 3 هفتس که پیشمه:31:
قراره فردا بیان ببرن اما نمیدمش:دی
آقا من بازم این بازی رو بازی کردم اما هر کاری میکنم خوشم نمیاد انگلیسیشم میفهمم چی میگن ولی نمیدونم چرا فکر میکنم به پای عصر امپراتوران 3 نمیرسه.اونجا آزاد بودی و همه چی با گذشت زمان جلو میرفت ولی اینجا زمانو باید هل بدی
مرسی درکل
آقا من بازم این بازی رو بازی کردم اما هر کاری میکنم خوشم نمیاد انگلیسیشم میفهمم چی میگن ولی نمیدونم چرا فکر میکنم به پای عصر امپراتوران 3 نمیرسه.اونجا آزاد بودی و همه چی با گذشت زمان جلو میرفت ولی اینجا زمانو باید هل بدی
:دی :دی :دی :دی :دی
بخند تا دنیا به روت بخنده:دی
ali_disslove
08-01-2011, 20:54
اگه من بودم تحریمش میکردم
باور کن پسر خاله خودم که 6 سال داره با ps3 بازیای خطرناکی بازی میکرد و از اونجایی که من خیلی پررو هستم و شوهر خالم آدم ریلکس و آرامی هستش ، رفتم ps3 رو از برق کندم اوردم خونمون الان 3 هفتس که پیشمه:31:
قراره فردا بیان ببرن اما نمیدمش:دی
مرسی درکل
مطمئنی هدفت فقط این بوده که پسر خالت بازی نکنه ؟؟؟؟:21: من که بعید میدونم
منم مثله خودتم هر کار میکنم بفهمم هیچی نمیفهمم از این بازی البته زبانمم بد نیست خیلی چیزا رو میتونم بخونم حتی متن ها رو ترجمه کنم حالا درسته خیلی خوب نیست اما بدم نیست و اقلا در سطح 2 تا کلمه معنی کردن توی این بازی بلدم اما حتی نمیدونم باید از کجا شروع کنم فقط بلدم این 2 دسته کارگرو تکون بدمو از این ورو اون ور ببرم البته فقط 1-2 حرکت بعدش دیگه کارگرا هم تکون نمیخورند
وگرنه خیلی دلم میخواد این بازیم بازی کنم اما انگار نمیشه که نمیشه
system1000
08-01-2011, 21:01
بازیش جالبه.اینکه از چوب و چماق میرسید به بمب اتم خیلی لذت بخشه.
آخه بازیش چیزی نداره که میگید بلد نیستین.اگه یه 3 4 ساعت بازی کنید و حتی اگه انگلیسیتون هم خوب نباشه بازم خودتون بعد از زمان خیلی کمی یاد میگیرین.اکثرا هم یه دیالوگ تکراری دارن همشون. مثل جنگیدن و صلح کردن و رشوه دادن و...که حتی اگه انگلیسیتون صفر هم باشه 3 4 بار تمام گزینه ها رو امتحان کنید خودتون یاد میگیرین.
دیگه چیز خاصی نمیمونه.جز اینکه هر ساختمون چی کار میکنه و هر نیرو چه ویژگی هایی داره.اونم دو سه بار از هر کدوم بسازید میفهمید هر کدوم چی کار میتونن بکنن.یه سری ریزه کاری هم داره بازیش که اونا هم بعد از مدتی میاد دستتون.تایم بازی رو بزنید طولانی که تو این مدت که میرید جلو آروم آروم با کل بازی آشنا بشید.بازی استراتژی اسمش روش هست.توقع نداشته باشین 10 دقیقه ای بازی رو کامل یاد بگیرین.
کلا زیاد سخت نگیرین یه 4 5 ساعت الکی برید جلو خود به خود یاد میگیرین.
بالا ... تایید میشه.
نترسین که وای بلد نیستم الان چی میشه!!:دی بشینید یک بار بازی کنید ، باختین هم باختین فدای سر :دی بعد از یک مدت یاد می گیرید.
سوال هم داشتید حتما بیاین و بپرسید سریع یاد می گیرید.
الان شما با کارگر نمی تونید کار کنید. نمی تونید سرباز یا ساختمون بسازید؟ نمی تونید روابط دیپلماسی انجام بدین؟
نترسین که وای بلد نیستم الان چی میشه!! بشینید یک بار بازی کنید ، باختین هم باختین فدای سر بعد از یک مدت یاد می گیرید.
سوال هم داشتید حتما بیاین و بپرسید سریع یاد می گیرید.
الان شما با کارگر نمی تونید کار کنید. نمی تونید سرباز یا ساختمون بسازید؟ نمی تونید روابط دیپلماسی انجام بدین؟
این جور سرگرمیا رو انقدر جدی گرفتید که جای کارهای اصلی زندگیتونو گرفته
دارم صمیمی حرف میزنم.یعنی انقدر وقت اضافی دارید و خوشبخت و پولدار و بیخیال هستید
اصلا میدونید چیه؟ بازی کردن شده یه حرفه .کارو زندگی.البته مفت و مجانی
برو پول بده بازی بخر شرکت سازنده پولدار بشه و تو بشین بازیشو بازی کن نمیدونم چرا
دارم تلاش میکنم که دیگه بازی نکنم و یا واقعا وقتی بیکارم بازی کنم
الان بپرسی بازیایی که کردی چیا یاد گرفتی زود میگه فرهنگ و کلی ایسم و ...
ali_disslove
09-01-2011, 18:31
خوب حالا یه چیزایی یاد گرفتم فقط تا جایی که میشه باید اینتر بزنم یا فقط 1 اینتر ؟
آخه بعضی وقتا فقط 1 دوره میره جلو اما بعضی وقتا هم 10 تا اینترم که میزنی بازم زمان جلو میره -باید به میزانی که جلو میره جلو ببرم ؟
2- بازی سر ساعت مشخصی تموم میشه ؟چون من داشتم بازی میکردم یهو زد که دیفیت شدی
3- از کجا بفهمم رابطه دیپلماسیم چه قدره ؟
4-این کشورا که اطراف من کشور زدندو چی کار کنم بزنم بپکونم ؟هر چی میخوام بزنمشون میکشند سربازامو
5- این کارگرا رو چه جوری مشغول به کار کنم ؟کشاورزی و ...؟
6-این اعدادو ارقام بالای صفحه سمت چپ نشون دهنده چیه ؟
حیف که تا 6 بهمن امتحان دارم یکیم فردا دارم وگرنه 10 ساعت مینشستم پاش ولی همین 2 ساعتی که دیشب نشستم حس کردم اگه بلد شم ازون بازیاییه که اساسی باهاش حال میکنم
این جور سرگرمیا رو انقدر جدی گرفتید که جای کارهای اصلی زندگیتونو گرفته
دارم صمیمی حرف میزنم.یعنی انقدر وقت اضافی دارید و خوشبخت و پولدار و بیخیال هستید
اصلا میدونید چیه؟ بازی کردن شده یه حرفه .کارو زندگی.البته مفت و مجانی
برو پول بده بازی بخر شرکت سازنده پولدار بشه و تو بشین بازیشو بازی کن نمیدونم چرا
دارم تلاش میکنم که دیگه بازی نکنم و یا واقعا وقتی بیکارم بازی کنم
الان بپرسی بازیایی که کردی چیا یاد گرفتی زود میگه فرهنگ و کلی ایسم و ...
:20:
خوب حالا یه چیزایی یاد گرفتم فقط تا جایی که میشه باید اینتر بزنم یا فقط 1 اینتر ؟
آخه بعضی وقتا فقط 1 دوره میره جلو اما بعضی وقتا هم 10 تا اینترم که میزنی بازم زمان جلو میره -باید به میزانی که جلو میره جلو ببرم ؟
2- بازی سر ساعت مشخصی تموم میشه ؟چون من داشتم بازی میکردم یهو زد که دیفیت شدی
3- از کجا بفهمم رابطه دیپلماسیم چه قدره ؟
4-این کشورا که اطراف من کشور زدندو چی کار کنم بزنم بپکونم ؟هر چی میخوام بزنمشون میکشند سربازامو
5- این کارگرا رو چه جوری مشغول به کار کنم ؟کشاورزی و ...؟
6-این اعدادو ارقام بالای صفحه سمت چپ نشون دهنده چیه ؟
حیف که تا 6 بهمن امتحان دارم یکیم فردا دارم وگرنه 10 ساعت مینشستم پاش ولی همین 2 ساعتی که دیشب نشستم حس کردم اگه بلد شم ازون بازیاییه که اساسی باهاش حال میکنم
1- هر بار که اینتر بزنی یک دور میگذره. توی هر دور هم هر نیرویی می تونی یک حرکت بکنه (بعضی ها مثلا اسب سوارا که سریع ترند بیشتر حرکت می کنند ولی مثلا پیاده ها توی هر دور مسافت کمتری رو میرن! ) حالا مثلا 100 تا سرباز داری ، وقتی اینتر رو میزنی هر 100 سرباز یک دورشون رو میرن دیگه!
2- پایان بازی انواع مختلفی داره که خودت می تونی انتخاب کنی. توی تنظیمات اول بازی باید انتخاب کنی که مثلا پایان دیپلماسی ، نظامی ، سفینه فضایی و یا زمانی و یا ... باشه. می تونی انتخاب کنی که پایان هم نداشته باشه. اگر همه شهر هاتو هم از دست بدی تمدنت از هم می پاشه و شکست می خوری.
3- منظورت اینه که رابطه ات با هر کشور چطوریه؟ توی منوی سمت راست بالای تصویر ، علامت جهان ، مثلا natural یعنی باهاش حالت طبیعی ، hostile یعنی دشمن , و friendly یعنی دوستین.
4- دیگه این تصمیم خودته. می خوای با کشور های همسایت تجارت کنی و در صلح باشی. یا بگیری جنگ بپا کنی و کشورا شونو تسخیر کنی. وقتیجنگی رو هم شروع کردی امکان شکستت هم هست دیگه!
5- توی منو دستوراتشون هست دیگه. مثلا ببرشون توی جنگل ، وقتیببریشون ، توی منوی دستوراتشون علامت ساخت چوب بری میاد ( علامت ها توی پست اول توضیح دادم) . روی دکمه کلیک کن . می نویسه 15 turn . یعنی بعد از 15 دور ( 15 اینتر ) اینو می سازند.
6- پول ، خوشحالی ، فرهنگ و... ( اونارو بعدا می فهمی ، فعلا زوده)
Hapoofesgeli
11-01-2011, 12:57
دوستان مشکل افت فریم بر طرف نشد؟خیلی رو اعصابمه :13:
آخه چرا باید اینهمه افت فریم داشته باشه؟آخرین ورژن درایور کارت گرافیکیم هم نصب هست...
تو xp افت فریم خیلی کمتر بود اما الآن که دیگه xp ندارم نمیتونم اصلا بازی کنم :41:
راهی هست؟
سیستمم هم اینه:
vga=9500 gt ddr3
cpu=q6600
ram=4GB ddr2
mohammad_twe
11-01-2011, 13:30
سلام بچه ها این بازی یا سری های قبلش مثل بازی strongold دوبله شده نداره ؟؟؟ من اینجور بازیهارو دوبله شدش حال میکنم :دی
انگلیسیم هم زیاد خوب نیست ! که اینم یکی از دلیلاش هست :دی
hobgoblin
11-01-2011, 13:48
دوستان مشکل افت فریم بر طرف نشد؟خیلی رو اعصابمه :13:
آخه چرا باید اینهمه افت فریم داشته باشه؟آخرین ورژن درایور کارت گرافیکیم هم نصب هست...
تو xp افت فریم خیلی کمتر بود اما الآن که دیگه xp ندارم نمیتونم اصلا بازی کنم :41:
راهی هست؟
سیستمم هم اینه:
vga=9500 gt ddr3
cpu=q6600
ram=4GB ddr2
كارت گرافيكت خيلي ضعيفه خوب
Hapoofesgeli
11-01-2011, 14:15
كارت گرافيكت خيلي ضعيفه خوب
میدونم :41:
ولی به نظرم واسه این بازی این افت فریمی که دارم بیش از حد زیاده :13:
آخه رو پایین ترین تنظیمات گرافیکی بازی,بازی میکنم!!
وین رونی
11-01-2011, 14:22
هرکی از این بازی خوشش اومده بره سراغ بازی Victoria 2.آخر استراتژیک هست این بازی.کلی جزئیات داره حتی می تونی نوع سیاست کشورت را انتخاب کنی اعم از دموکراسی یا دیکتاتوری یا شاهنشاهی و ...
ali_disslove
11-01-2011, 15:15
هرکی از این بازی خوشش اومده بره سراغ بازی Victoria 2.آخر استراتژیک هست این بازی.کلی جزئیات داره حتی می تونی نوع سیاست کشورت را انتخاب کنی اعم از دموکراسی یا دیکتاتوری یا شاهنشاهی و ...
جدیده این victoria 2?
یک ماه هم طول میکشه که اوونو یاد بگیریم ؟یا عین همینه ؟
وین رونی
11-01-2011, 20:41
جدیده این victoria 2?
یک ماه هم طول میکشه که اوونو یاد بگیریم ؟یا عین همینه ؟
برای اینکه تاپیک منحرف نشه تو پ خ براتون توضیح میدم
Arrowtic
11-01-2011, 20:46
برا منم توضیح بده.
ali_disslove
11-01-2011, 20:53
آقا ما تمام کشورا رو برداشتیم اما همش اول کار یه مشکل داریم اونم اینکه هی یه کادر میاد که باید find settler یا thank you رو بزنم دوباره میرم دوره بعد همین میاد و میگه شما باید یه شهر رو پیدا کنید دوباره ما تو کل این سرزمین میتابیم هندو پیدا میکنیم فرانسه رو پیدا میکنیم وقتی میخوایم بریم توش میگه میخوای اعلام جنگ کنی بگم نه که هیچی بگم آره جنگ میشه میزنند میپکونندمون دوباره همون کادر میادو میگه باید شهر پیدا کنی با 2 گزینه تنکیو و فایند ستلر
پس باید چی کار کنم ؟اعصابم خورد شد به هیچ جا هم نرسیدم از امتحانم هم زدم
از بچه ها کسی جایی رو می شناسه که این بازی رو برای فروش اینترنتی داشته باشه؟
پ.خ بده بهم.
system1000
12-01-2011, 15:20
آقا ما تمام کشورا رو برداشتیم اما همش اول کار یه مشکل داریم اونم اینکه هی یه کادر میاد که باید find settler یا thank you رو بزنم دوباره میرم دوره بعد همین میاد و میگه شما باید یه شهر رو پیدا کنید دوباره ما تو کل این سرزمین میتابیم هندو پیدا میکنیم فرانسه رو پیدا میکنیم وقتی میخوایم بریم توش میگه میخوای اعلام جنگ کنی بگم نه که هیچی بگم آره جنگ میشه میزنند میپکونندمون دوباره همون کادر میادو میگه باید شهر پیدا کنی با 2 گزینه تنکیو و فایند ستلر
پس باید چی کار کنم ؟اعصابم خورد شد به هیچ جا هم نرسیدم از امتحانم هم زدم
خودت اگه روی همه تصاویر کلیک کنی بازی میاد دستت و یاد میگیری اعصاب خورد کنی نداره!
settler همینا هستن که بالا سرشون عکس پرچم داره.باید روشون کلیک کنی.بعد سمت چپ تصویر یه چند تا عکس در میاد که عکس بالایی تصویر چند تا ساختمونه.خب وقتی روی اون عکسه کلیک کنی همونجایی که مهاجرات وایسادن شروع میکنن به شهر سازی.سعی کن یه جایی مهاجرات رو وادار به شهرسازی کنی که منابع خوبی اطرافش باشه.چون اولین شهری که میسازی مهم ترین شهر امپراتوریت میشه و باید زود باهاش پیشرفت کنی.
بعد از پایان نصب یه ارور میاد که : دایرت روی سیستم شما نیست.(که اشتباهه) بعد وقتی وارد فولدری میشی که بازی نصب شده هیچ آیکنی وجود نداره که وارد بازی بشه.(همه جا رو کشتم)
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
کاش یه جوان مردی پیدا میشد جواب ما رو هم بده!
بازینصفه نصب شده شاید
مسائله همینه که کامل نصب شده.
hobgoblin
15-01-2011, 12:04
مسائله همینه که کامل نصب شده.
محتويات فولدر كرك بازي رو كپي كن همونجا كه بازي نصب شده درست ميشه.
واسه این بازی DLCی هنوز نیومده؟
من وقتی میخوام با dx10 بازی کنم بعت چند دور از بازی میپره بیرون در صورتی که تو dx9 این مشکل رو ندارم
برای این مشکل کرک جدیدی نیومده؟
محتويات فولدر كرك بازي رو كپي كن همونجا كه بازي نصب شده درست ميشه.
ممنون. حداقل اینجوری وارد بازی میشه. ولی متاسفانه بعد از نمایش دموی اولیه میاد بیرون.
یه جوون مردی پیدا بشه توضیح بده ببینیم بازی چه جوریه؟
من همون اول بازیم شهر میسازم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه.اصلا زمان چه جوری میره جلو؟
یکی کلا توضیح بده لطفا؟
بابا این empire total war خیلی جذاب تر بود؟
اصلا بقیه کشور معلوم نیست چی به چیه؟
ali_disslove
17-01-2011, 23:11
من همون اول بازیم شهر میسازم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه.اصلا زمان چه جوری میره جلو؟
یکی کلا توضیح بده لطفا؟
ما هم نفهمیدیم البته یه کمم به خاطر امتحانات وقت نکردم زیرو رو کنم بازی رو
فقط میدونم زمان با اینتر میره جلو
شرمنده بیشتر بلد نیستم وگرنه راهنمایی میکردم
system1000
17-01-2011, 23:45
یکی کلا توضیح بده لطفا؟
ببین هر نیرو از کارگر و مهاجر گرفته تا سرباز و... فقط یک حرکت تو هر دور میتونه داشته باشه.مثلا وقتی کارگرهات رو یه جا بردی دیگه نمیتونی حرکتشون بدی تا دور بعدی شروع بشه.برای اینکه دور بعد شروع بشه یه گزینه به چه بزرگی next turn هست که روش کلیلک کنی میره دور بعد و باز میتونی حرکت کنی.
باید با مهاجرایی که اول بازی داری شهر بسازی و کارگرات رو بزاری توی مرز اون شهری که داری و مشخص هست برات کار بکنن.مثلا زمین کشاورزی بسازن یا الوار برات بسازن.اولش که هیچی نداری تند تند باید بزنی next turn اما هر چی میری جلوتر و تعداد نیروهات و شهرات و...بیشتر میشه برای عوض کردن هر دور باید کلی کار انجام بدی تا بتونی بری دور بعد.
بعد از اینکه اولین شهرت رو مهاجرا ساختن گزینه تحقیق داری که رنگش آبی هست اونجا کلیک کنی میتونی یه علمی رو تحقیق کنی.یه گزینه هم که اگه اشتباه نکنم نارنجی رنگ هست که اونجا میتونی کارگر و سرباز و ساختمون و...تحقیق کنی.کنار هم کدوم هم یه شماره داره که نشون میده چند دور لازمه بگذره تا آماده بشن.هرچقدر میری جلو مرزهات بزرگ تر میشن.علم های زیادی رو تحقیق کردی و شهرت بزرگ تر شده و از راه الوار سازی و معدن سازی و...پول درمیاری که میتونی با پول ساختمون سرباز کارگر یا چیزای دیگه مثل مهاجر بخری که برات شهر های دیگه هم بسازن.وقتی چند دسته سرباز جور کردی میتونی به کشورهای دیگه حمله کنی و شهرای اونا رو تصرف کنی.
همین طور که میری جلو اون ور دنیا کشورهای دیگه هم دارن پیشرفت میکنن.آخرای بازی هم که میرسی به بالای سال 2000 میلادی هرچقدر سرعت علمیت بیشتر باشه به بمب اتم و هلی کوپتر و جنگنده و نیروهای پیشرفته دسترسی پیدا میکنی و...
وین رونی
20-01-2011, 09:53
نصب این بازی چرا اینجوریه؟استیم چه صیغه ایه؟من که گیج شدم کسی راهنمایی می کنه
nima20-20
23-01-2011, 16:02
سلام
از دوستان کسی نیست که یه کرک درست و حسابی برای این معرفی کنه یعنی توی این انجمن کسی نیست که این بازی را بدون مشکل بازی کنه چون من تو دوتا سیستم امتحان کردم و بعد از اینکه فیلم بازی تمام میشه از بنامه میپره بیرون و پیغام dont send را میده.
من خیلی دوست دارم این بازی را بازی کنم ولی حیف که نمیتونم . البته دو تا کرک هم از اینرنت پیدا کردم ولی بازم خطا داد.
با تشکر
sepehr_x50
26-01-2011, 00:31
سلام. پچی اومده که مشکلات بازیو حل کنه؟!
ممنون
ali_disslove
31-01-2011, 22:48
چه جوری تعداد سربازان و قدرت حمله شهرم رو ببرم بالا که در تمامی حمله ها کشور ها رو شکست بدم ؟
من با کارگرام فقط درختای جنگلا رو میبرم و جاده میسازم کارگرا فقط همینه کارشون فقطم یه مزرعه ساختم دیگه نمیشه مزرعه ساخت ؟
و بعد اینکه جاده ها رو کجا باید ساخت ؟کنار کشور خودم ؟
من به هر جا حمله کردم شکست خوردم چی کار کنم ؟چرا این جوریه ؟
من چند تا سوال دارم
اول اینکه چظور می شه مودهایی رو که در خود بازی دانلود می کنی نصب کنی
بعد اینکه چیکار باید کرد تا طلا کم نیاری
بعد چه ریسرچی رو باید انتخاب کرد تا از نظر نظامی پیشرفت کنی
سلام دوستان من توی این بازی فقط موندم چه جوری مهاجرها یا هر گروه دیگه رو سوار کشتی کنم و به قاره های دیگه ببرم منظورم جایی به غیر از خشکی که من خودو توش هستم؟؟؟؟
باید کشتی رو ببری توی بندر ( شهر بندری ) بعدش یک گزینه میاد عکس یک کشتی با یک چوب برای سوار شدنش.
T.Eftekhari
08-03-2011, 13:47
با سلام
امکان داره یکی از دوستان اون مودی رو که باعث می شه
تمدن ها سرجای واقعیشون قرار بگیرن رو واسه دانلود
یا خودشو یا یه لینکی ازش بزاره!
ممنون
REZAt1980
09-03-2011, 00:58
سلام.
من الان بازی از همین شاپ بازی جدید رسید دستم.
منتهی کار نمیکنه برام، یعنی آخرش که رو لانچر بازی کلیک میکنم، و میگه که دایرکت ایکس رو انتخاب کنم که به جز 9 نمیشه انتخاب کرد. بعدش ارور میده.
و اینکه من برای کارت گرافیکم باید نسخه چند درایورش رو داشته باشم که مطمئن باشم نیازی به آپدیت نداره؟؟؟ الان فکر کنم ، ورژنش 197 هست.
استیم هم از قبل رو سیستمم نصب بوده و الان هم آپدیت شد ، اما این بازی تو لیستش نیومد. از همون اول هم با این اسکیدرو نصب شد.
REZAt1980
09-03-2011, 15:17
خوب بعد از کلی تلاش، تونستم وارد دمو بشم، اما سریع dont send میده.!!! دلیلش چیه؟
راستی فقط دایرکت ایکس 9 رو میاره. با 11 کار نمیکنه.
وقتی کرکی که برای دایرکت ایکس11 هست رو میزنم میگه که فایل d3d11.dll پیدا نشده و اجرا نمیشه.!!!
لطفا یکی کمک کنه
REZAt1980
10-03-2011, 12:50
خوب با هزار بدبختی آخرش هم تو ویستا نیومد.
رفتم تو ایکس پی اجراش کردم. اونجا هم البته دو مرتبه وسط بازی پرید بیرون. از اونجایی هم که اینجا خیلی دوستان فعال هستند. سوالتم رو هم نمیپرسم....!:31:
Amin4All
10-03-2011, 13:30
اقا بازی اجرا میشه اما اول بازی یه حرکت کوچیک میکنه دیگه تکون نمیخوره.
نسخه ریپک رو دارم.
مشکل از چیه؟
وین رونی
10-03-2011, 22:47
از وقتی که این بازی اومده من هنوز تو نصبش گیر کردم!! :31:
ramin_j2007
10-03-2011, 23:36
آقا من حدود 13 تا شهر دارم و دوروبرای سال 1950 هستم ولی نمیدونم چرا کم کم مردمم عصبانی شدن.
چطور خوشحالشون کنم ؟
بعضی از شهر ها هم میگه کمبود غذا دارن .چیکار کنم ؟
REZAt1980
11-03-2011, 18:15
آقا من حدود 13 تا شهر دارم و دوروبرای سال 1950 هستم ولی نمیدونم چرا کم کم مردمم عصبانی شدن.
چطور خوشحالشون کنم ؟
بعضی از شهر ها هم میگه کمبود غذا دارن .چیکار کنم ؟
برو تو شهر سخنرانی کن بگو : ریلکس ریلکس ریلکس تر !!:31:
شما میتونی تو اون قسمت construction اون wonder هایی رو انتخاب کنی که نوشته happiness رو اضافه میکنند.
وین رونی
12-03-2011, 22:19
بالاخره تونستم بازی را اجرا کنم فقط نمی دونم چرا همش اون تیکه فیلم اول بازی که پیرمرده با جوونه تو چادر صحبت می کنن اول بازی میاد!!
T.Eftekhari
14-03-2011, 21:22
با سلام
امکان داره یکی از دوستان اون مودی رو که باعث می شه
تمدن ها سرجای واقعیشون قرار بگیرن رو واسه دانلود
یا خودشو یا یه لینکی ازش بزاره!
ممنون
اینجا یه چیزی می خواستم کسی نبود؟
mrmaster
15-03-2011, 06:21
اینجا یه چیزی می خواستم کسی نبود؟
خدمت شما
بالاخره تونستم بازی را اجرا کنم فقط نمی دونم چرا همش اون تیکه فیلم اول بازی که پیرمرده با جوونه تو چادر صحبت می کنن اول بازی میاد!!
جاوتر یعنی نمیره؟
اگه گیر می کنه برو توی فولدر بازی ، فیلم هارو پاک کن. اووقت یک دقیقه صفحه سیاه میشه ، enter رو بزن درست میشه.
من می گم همتون بی عرضه اید.
بابا این بازی کاری نداره...
فقط هر کار کردم نتونستم آنلاین بازی کنم...
راستی سطح سختی رو روی 1 بزارید اگه تازه کارید یا بلد نیستید بازی کنید...
قوی ترین قوم هم معمولا فرانسه است... مخصوصا وقتی کامپیوتر کنترلش می کنه.
کرک من هم skidrow است.عالی کار می کند...
در ضمن از من می شنوید نیرو های دریایی تونو قوی کنید...
خیلی به درد می خورند...
وین رونی
15-03-2011, 19:57
جاوتر یعنی نمیره؟
اگه گیر می کنه برو توی فولدر بازی ، فیلم هارو پاک کن. اووقت یک دقیقه صفحه سیاه میشه ، enter رو بزن درست میشه.
چرا جلوتر که میره اما همیشه اولش اون تیکه فیلم میاد
خیلی بازی جالبیه.
من فرانسه را بر داشتم با آلمان و روم کل کل کردم آلمان به من حمله کرد اما خوب مقاومت کردم طوری شد که آخر سر خود آلمان پیشنهاد صلح داد.البته شانس آوردم که روم به من حمله نکرد.
اولش هر کاری هم می کردم صلح نمی کردن
البته اول انگلیس را برداشته بودم اما یع تیکع زمین میده به آدم بقیشم همش دریاست...
من می گم همتون بی عرضه اید.
بابا این بازی کاری نداره...
خواهش می کنم خوبی از خودتونه!! :31:
کسی هم نگفت بازیش سخته.البته بسته به بازیگرش داره
ali_disslove
17-03-2011, 17:19
سلام دوستان
من چند تا سوال برام پیش اومده
1- من 2 ساعت بازی کردم اما فقط یه کم ارتش ساختمو درختا رو بریدمو ..... اگه بخوام تا تهش بازی کنم که 1 سال طول میکشه ؟بزی همن طوره یا من دارم اشتباه بازی میکنم --آخه ماهها طول میکشه تا شهرم رو پیشرفت بدم و.....
2- توی تنظیمات اول بازی چی کار کنم که بازی خودبه خود تموم نشه؟کدوم گزینه مربوط به اینه ؟
3- من هم واریور 2 گروه داشتم هم ازینا که مثل چوپونند هم ازین تیر کمونی ها اما وقتی رفتم دوره شهر هارون الرشید رو گرفتم با اینکه این همه سپاه داشتم همه کشته شدند و شهر هم زیاد داغون نشد -پس چه جوری باید حمله کنم که کم نیارم ؟
4- وقتی دور شهر هارون الرشید رو گرفتم در هر دوره به یه گروه میتونستم دستور حمله بدم -نمیشه همه گروه ها یهو با هم حمله کنند ؟؟
5- مردم به خاطر شهرهای زیاد و جمعیت زیاد از دست من ناراضیند _خوب منظور جمعیت چیه ؟همین کارگرا و سپاهیان ؟یعنی کمشون کنم که از دستم راضی باشند ؟
شهر هامو چی ؟من توی 2 ساعت بازی 3 تا شهر زدم ؟خوبه یا زیاده ؟کلا تعداد شهر هامو بیشترو بیشتر کنم یا کمتر ؟
6- این زمین های اطراف رو حتما باید بخرم ؟که چی شه ؟نمیشه شهر رو گسترش داد بدون خرید ؟مثلا من یه جا رو 150-160 دلار خریدم که چی شه ؟فقط واسه افزایش منطقه زیر نظر؟
ممنون میشم یکی جواب سوالاتمو بده آخه آدم هر چی بیشتر بازی میکنه بیشتر عاشق بازی میشه و یهو ساعتو نگاه میکنی میبینی 3-4 ساعت گذشته تازه هنوزم وارد نیستم
سلام دوستان
من چند تا سوال برام پیش اومده
1- من 2 ساعت بازی کردم اما فقط یه کم ارتش ساختمو درختا رو بریدمو ..... اگه بخوام تا تهش بازی کنم که 1 سال طول میکشه ؟بزی همن طوره یا من دارم اشتباه بازی میکنم --آخه ماهها طول میکشه تا شهرم رو پیشرفت بدم و.....
2- توی تنظیمات اول بازی چی کار کنم که بازی خودبه خود تموم نشه؟کدوم گزینه مربوط به اینه ؟
3- من هم واریور 2 گروه داشتم هم ازینا که مثل چوپونند هم ازین تیر کمونی ها اما وقتی رفتم دوره شهر هارون الرشید رو گرفتم با اینکه این همه سپاه داشتم همه کشته شدند و شهر هم زیاد داغون نشد -پس چه جوری باید حمله کنم که کم نیارم ؟
4- وقتی دور شهر هارون الرشید رو گرفتم در هر دوره به یه گروه میتونستم دستور حمله بدم -نمیشه همه گروه ها یهو با هم حمله کنند ؟؟
5- مردم به خاطر شهرهای زیاد و جمعیت زیاد از دست من ناراضیند _خوب منظور جمعیت چیه ؟همین کارگرا و سپاهیان ؟یعنی کمشون کنم که از دستم راضی باشند ؟
شهر هامو چی ؟من توی 2 ساعت بازی 3 تا شهر زدم ؟خوبه یا زیاده ؟کلا تعداد شهر هامو بیشترو بیشتر کنم یا کمتر ؟
6- این زمین های اطراف رو حتما باید بخرم ؟که چی شه ؟نمیشه شهر رو گسترش داد بدون خرید ؟مثلا من یه جا رو 150-160 دلار خریدم که چی شه ؟فقط واسه افزایش منطقه زیر نظر؟
ممنون میشم یکی جواب سوالاتمو بده آخه آدم هر چی بیشتر بازی میکنه بیشتر عاشق بازی میشه و یهو ساعتو نگاه میکنی میبینی 3-4 ساعت گذشته تازه هنوزم وارد نیستم
1- نه دیگه. زودتر پیشرفت می کنی. مثل واقعیت. الان پیشرفتی که بشر در عرض 10 سال داره قدیم در عرض 100 سال داشت.
2- قبل از شروع تیک همه ی پایان هارو توی قسمت تنظیمات پیشرفته بردار
3- این چوپونا که سرباز نیستن. اینا شهر هستن. باید ببریشون یک جایی تا تبدیلشون کنی به شهر. شما شاید به سربازاتون هم دستور حمله نداده باشی !!!!!!!! باید اونا رو انتخاب کنی و شهر دشمن رو کلیک کنی.
4- هر گروه توی هر دوره می تونه یک حرکت داشته باشه
5- شهر هارو زیاد نکن. کم هم باشه قدرت کم میشه. کلا 5 یا 6 شهر کافیه. مردم هم نیرو ها نیستن. مردمن دیگه. یک قسمت هست مربوط به مردم.
6- آره دیگه. می خری تا مرزت بیشتر بشه.
درسته بازیش خیلی اعتیاد آوره. من که خیلی وقته دیگه بازی نکردم.
وین رونی
17-03-2011, 21:38
1- نه دیگه. زودتر پیشرفت می کنی. مثل واقعیت. الان پیشرفتی که بشر در عرض 10 سال داره قدیم در عرض 100 سال داشت.
3- این چوپونا که سرباز نیستن. اینا شهر هستن. باید ببریشون یک جایی تا تبدیلشون کنی به شهر. شما شاید به سربازاتون هم دستور حمله نداده باشی !!!!!!!! باید اونا رو انتخاب کنی و شهر دشمن رو کلیک کنی.
5- شهر هارو زیاد نکن. کم هم باشه قدرت کم میشه. کلا 5 یا 6 شهر کافیه. مردم هم نیرو ها نیستن. مردمن دیگه. یک قسمت هست مربوط به مردم.
ای بابا چرا انو از قبل نگفته بودی؟ این همه رفتم جلو
خوب حالا که ما اون تیکها را بر ناشتیم چی میشه؟
خب یک نوع از پایان ها نصیبتون میشه :دی
یا زمانی ، اقتصادی ، پولی و.... هر کدوم زودتر بشه.
ali_disslove
18-03-2011, 15:36
بسیار کامل و جامع بود-مر30
یه چند تا سوال دیگه
1- من یه کشور نزدیکم بود اونا همه چیز دارند و دیوار کشیو چه پیشرفتی کردند و همه جوره کاملند اما من هنوز دارم زراعت میکنمو درخت میبرم -چرا به نظرت من پیشرفت نکردمو عقب موندم ؟
2- من رفتم عربستانو تک تک شهراشو گرفتم(3شهر) حمله کنمو هی شهرا رو بگیرم خوبه ؟ الان شده 8 شهر
3- موقع گرفتن شهر ها شهر رو تسخیر کنم ؟یا اون گزینه که معنی عروسک شب خیمه بازی رو بزنم یا ....؟کدوم بهتره؟عروسک شب خیمه بازی هیچ چیزی از شهر دستم نیست پس چه فایده ای داره ؟
4-الان این کشوره که میگم خیلی پیشرفت کرده رو دیگه تا 100 سال دیگه هم نیرو درست کنم فایده نداره واسه نابودیش -چی کار کنم ؟چنگمونم شده هیچ جوری سکه نمیگیره چنگو تموم کنیم فقط گزینه negotation peace هست که میزنم میگه نه
5-کارگرا یه چیزی میسازند به معنی مرکز تجارت -اینا باید جای خاصی بسازم ؟نزدیک شهرها یا هر جا شد؟مزرعه ها فرق میکنند کجا باشند ؟
6- بعضی گزینه ها نوشته food رو اضافه میکنه -از کجا بفهمم چه قدر غذا داریم ؟
7-هر شهری رو جداگونه باید پیشرفت بدم ؟حوب وقتی مثلا ایران پیشرفت میکنه همه شهرهاش باید پیشرفت کنه نه تک تک جدا
8-کدوم کشور از همه قوی تره ؟فرق دارند ؟چرا وقتی به عربستان حمله کردم آخرین شهرش داشت میپکید بهش گفتم یه پولی بده تا ولت کنم اما این مردتیکه گفت میپکونمت و دیگه پولم بهت نمیدم ؟خوب این که دید داره داغون میشه
آقا خیلی شرمنده باز هم سوالات زیاد شد
بسیار کامل و جامع بود-مر30
یه چند تا سوال دیگه
1- من یه کشور نزدیکم بود اونا همه چیز دارند و دیوار کشیو چه پیشرفتی کردند و همه جوره کاملند اما من هنوز دارم زراعت میکنمو درخت میبرم -چرا به نظرت من پیشرفت نکردمو عقب موندم ؟
2- من رفتم عربستانو تک تک شهراشو گرفتم(3شهر) حمله کنمو هی شهرا رو بگیرم خوبه ؟ الان شده 8 شهر
3- موقع گرفتن شهر ها شهر رو تسخیر کنم ؟یا اون گزینه که معنی عروسک شب خیمه بازی رو بزنم یا ....؟کدوم بهتره؟عروسک شب خیمه بازی هیچ چیزی از شهر دستم نیست پس چه فایده ای داره ؟
4-الان این کشوره که میگم خیلی پیشرفت کرده رو دیگه تا 100 سال دیگه هم نیرو درست کنم فایده نداره واسه نابودیش -چی کار کنم ؟چنگمونم شده هیچ جوری سکه نمیگیره چنگو تموم کنیم فقط گزینه negotation peace هست که میزنم میگه نه
5-کارگرا یه چیزی میسازند به معنی مرکز تجارت -اینا باید جای خاصی بسازم ؟نزدیک شهرها یا هر جا شد؟مزرعه ها فرق میکنند کجا باشند ؟
6- بعضی گزینه ها نوشته food رو اضافه میکنه -از کجا بفهمم چه قدر غذا داریم ؟
7-هر شهری رو جداگونه باید پیشرفت بدم ؟حوب وقتی مثلا ایران پیشرفت میکنه همه شهرهاش باید پیشرفت کنه نه تک تک جدا
8-کدوم کشور از همه قوی تره ؟فرق دارند ؟چرا وقتی به عربستان حمله کردم آخرین شهرش داشت میپکید بهش گفتم یه پولی بده تا ولت کنم اما این مردتیکه گفت میپکونمت و دیگه پولم بهت نمیدم ؟خوب این که دید داره داغون میشه
آقا خیلی شرمنده باز هم سوالات زیاد شد
1- خب عوامل زیادن عزیز. میشه انتخاب بد از محیط یا روابط دیپلماسی یا هزاران عامل دیگر دونست.
2- دیگه نمی تونم چیزی بگم. بستگی به شرایط داره. بعضی وقتی خوبه بعضی وقتی بده.
3- فایدش اینه که مردم ازت راضی می مونن. ولی هیچ چیزش دست تو دیگه نمی مونه. ولی اگه بگیری دستت مردم شاید انقلاب کنن و کشور رو پس بگیرن. باید شهر تسخیر شده رو سریع پر از سرباز کنین تا سرکوب کنن.
4- :دی دفاع مقدس :دی من چه می دونم :دی دعا :دی خب وقتی هیچ چیز قبول نکنه که صلح کنه ، سعی کن بهش پیشنهاد بدی که یکی از شهراتو بگیره به جاش صلح کنه. این طوری شاید قبول کنه. اگر هم نمی خوای این کارو کنی ، دفاع کن شاید شکست بخوره :دی ( اینا همه استراتژی خودته دیگه )
5- نه فرق نمی کنن. ولی توی مرز هر شهر با اون یکی فرق می کنه. مزرعه هارو جایی بساز که food اشون بیشتر باشه ( 6 ضلعی هارو می گم. )
6- بالای صفحه سمت راست. توی صفحه شهر ها هم نشون داده.
7- خودش پیشرفت می کنه. اگه تک تک بخوای وارد جزئیات بشی شاید برات سخت باشه. بهتره همین طور عادی بری. خودشون هر قرن عوض میشن ظاهرشون
8- این دیگه کامپیوتره دیگه. هر کشوریو رو یک جور ساختن. بستگی به بازی فرق می کنن کشور ها ( موقعیت ها و شرایط )
Amin4All
18-03-2011, 19:56
اقا بازی اجرا میشه اما اول بازی یه حرکت کوچیک میکنه دیگه تکون نمیخوره.
نسخه ریپک رو دارم.
مشکل از چیه؟
هر کار میکنم تکون نمیخوره دیگه....!
کرکتو عوض کن شاید درست شه.
وین رونی
18-03-2011, 20:27
به نظر من فرانسه خیلی قویه.یک کمی بجنبید و شهرهای جنوبی را تسخیر کنید،شمال آفریقا صحرایی که پر از معدن آهن و طلا و حیوانات اهلی و زمنیهای زراعی و کلی چیز دیگه است
ali_disslove
18-03-2011, 21:28
با ز هم ممنون
1- اون وقت فرق داره که مثلا خوشحالی یا غذا 15 باشه یا 30 ؟؟؟ یا فقط باید حواسم باشه صفر نشه ؟
2- کلا باید فقط تمدنم رو پیشرفت بدم یا کل جهان رو تسخیر کنمو بجنگم ؟
3- نمیشه هر دوره ازم نخواد که سپاهیان رو تکون ندم ؟هر دوره هی میگه باید حرکتشون بدی منم نمیخوام این قدر تکونشون بدم شدید این موضوع رو اعصابمه
4- -این scout ها کارشون چیه ؟نوشته برای جستجو هستند –آخه جستجوی چی ؟
5- از اول تا آخر به کارگرام بگم هر چی درخت هست ببرند ؟یا تا حدی این کارو بکنم ؟
با ز هم ممنون
1- اون وقت فرق داره که مثلا خوشحالی یا غذا 15 باشه یا 30 ؟؟؟ یا فقط باید حواسم باشه صفر نشه ؟
2- کلا باید فقط تمدنم رو پیشرفت بدم یا کل جهان رو تسخیر کنمو بجنگم ؟
3- نمیشه هر دوره ازم نخواد که سپاهیان رو تکون ندم ؟هر دوره هی میگه باید حرکتشون بدی منم نمیخوام این قدر تکونشون بدم شدید این موضوع رو اعصابمه
4- -این scout ها کارشون چیه ؟نوشته برای جستجو هستند –آخه جستجوی چی ؟
5- از اول تا آخر به کارگرام بگم هر چی درخت هست ببرند ؟یا تا حدی این کارو بکنم ؟
1- بیشتر باشه بهتره دیگه. خیالت راهت تره مانور هم راحت می تونی بدی تا اگه 15 تا کم ش مردم شورش نکنن/
2- بستگی داره. می تونه همش بجنگی ، می تونی آدم صلح طلبی باشی. استراتژی خودته.
3- بزن که همون جا بمونن. دقیقا یادم نبود چی هست اسم اون گزینه ، خیلی وقت پیش بازی می کردم ولی یک علامت ساعتی چیزی هست که می گی تا اطلاع ثانوی همین جا بمونن
4- برد دیدشون زیاده. پس راحت می تونی باهاشون در اوایل جهان رو بگردی.
5- درختا رو نگه دار تا بعدا چوب بری هم بزنی.
STON-COLD
03-04-2011, 17:42
یکی طریقه ی افزایش طلا رو بگه
طلای من منفی 27 در هر دوره شده و چه کار کنم افزایش پیدا کنه
وقتی شهر رو تصرف کنم بهتره تصرف بشه -عروسک باشه-یا نابود بشه:31:
صفحه ی قبل هم توضیه دادم.
اگه مردم شهر ازت ناراضین خب عروسک رو انتخاب کن. این طوری خودشون شهرو می گردونن ولی ازت ناراضی نمیشن.ولی اگه می خوای خودت زیر نظرشون داشته باشی ، و سرباز داری تا سرکوبشون کنی ، اینطوری مستقیم زیر کنرتلش بگیرد.
برای افزایش طلا ، دیپلماسی هست. می تونی زمین کشاورزی بسازی و یا ...
بهترین راهشم قرارداد هست.
your_star
12-04-2011, 14:29
option menu من نمیاد یعنی میاد همونجا گیر میکنه کسی راهی داره؟
ببخشید این mod های که ازداخل خود بازی دانلود میکنیم چطوری باید نصب کنیم؟بعدازدانلود کجا میرن؟ً!
STON-COLD
15-04-2011, 22:51
کسی تا حالا قرارداد صلح بالای 10 دوره دیده؟
اخه من نمیدونم چرا بعد از 30 دور نمیتونم به چند تمدن حمله کنم!
نوشته شده HOSTLIE
higher up
17-04-2011, 11:57
یکی طریقه ی افزایش طلا رو بگه
طلای من منفی 27 در هر دوره شده و چه کار کنم افزایش پیدا کنه
وقتی شهر رو تصرف کنم بهتره تصرف بشه -عروسک باشه-یا نابود بشه:31:
سعی کن جاهایی که لازمه جاده بسازی چون ساخت جادها از طلا کم میکنه خودم که اصلا جاده نمیسازم (از سرعت حرکت دشمن به سوی قلعه شما هم کم میشه):31:
خب باید اعلان جنگ کنی تا بتونی حمله کنی.
vahid-n70
28-05-2011, 11:38
کسی تا حالا قرارداد صلح بالای 10 دوره دیده؟
اخه من نمیدونم چرا بعد از 30 دور نمیتونم به چند تمدن حمله کنم!
نوشته شده HOSTLIE
با بمب اتمی می تونی بهش حمله کنی:27::20:
vahid-n70
28-05-2011, 11:44
ببخشید این mod های که ازداخل خود بازی دانلود میکنیم چطوری باید نصب کنیم؟بعدازدانلود کجا میرن؟ً!
پسوندش و به zip تبدیل میکنی بعدش اکستر کت مکنی می ری تو بازی تو قسمت install mod تیکش و مزنی:10::19:
سلام به همه دوستان
من این بازی رو تازه گرفتم (4-5 روزه) و هر موقع که بازی کردم شبش خواب بازی رو میبینم...معمولا هم میبینم که بربرها ریختن دهن تمدن منو سرویس کردن و بعدش کل دنیا رو گرفتن:41::27:....خداییش شبها خیلی بد خواب شدم:19:....در ضمن اساتید بفرماین تعبیر خواب من چیه.....:31:
یه سوال هم دارم....من همون اوایل بازی بود با 2-3 تا گروه از جنگجوهام ریختیم edinburg رو گرفتیم ولی دیروز با کلی کشتی florance رو به توپ بستم و اون کپسول مقاومت شهر هم خالیه خالی شد و حتی چند گروه پیاده نظام هم سمت شهر فرستادم ولی نتونستم تسخیرش کنم....کسی میدونه علتش چیه؟؟تسخیر کردن یه شهر لم خاصی داره؟؟:11:
در ضمن راهی وجود نداره هر تمدن سرجای خودش باشه...مثلا من الان با داریوش تو قاره آمریکا هستم
Hapoofesgeli
01-06-2011, 15:30
سلام
دوستان چرا این بازی اینقدر کند هست؟به شدت افت فریم داره!من کارتم 9500GT بود الان 5770 خریدم بازم فایده نداره پردازندم Q6600 هست رمم هم 4 گیگ DDR2 ...خوب این از سیستم پیشنهادیش هم که کلی قویتره تازه من تو رزولیشن 1280*1024 بازی میکنم!چیمار میتونم بکنم؟
Prince_M
03-06-2011, 08:49
دانلود آموزش کامل بازی به زبان فارسی همراه با تصویر:
سلام
دوستان چرا این بازی اینقدر کند هست؟به شدت افت فریم داره!من کارتم 9500GT بود الان 5770 خریدم بازم فایده نداره پردازندم Q6600 هست رمم هم 4 گیگ DDR2 ...خوب این از سیستم پیشنهادیش هم که کلی قویتره تازه من تو رزولیشن 1280*1024 بازی میکنم!چیمار میتونم بکنم؟
درسته منم همین مشکل رو دارم سیستمم هم دقیقا سیستم شماست فقط گرافیکم 9600GT هست وقتی رزولیشن رو رو 900*1400 میزارم سرعت خوب میشه ولی وقتی رو 1024*1280 هست کنده!
arash1995
18-06-2011, 09:26
واسه این بازی نسخه های آپدیت وجود نداره مثل pes 2011 که وقتی آپدیت جدیدش رو نصب میکنی هم گرافیگ و هم تنضیمات و چیزای دیگه اش خیلی قشنگ تر میشه؟
arash1995
20-06-2011, 15:34
سلام
میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟
سلام...
من نسخه فارسی این بازی رو گرفتم ولی ماوسش مشکل داره برای باز کردن یک منو باید چند سانت بالاتر کلیک کنم !!! راه حل داره؟
black.assassin
01-08-2011, 08:20
سلام...
من نسخه فارسی این بازی رو گرفتم ولی ماوسش مشکل داره برای باز کردن یک منو باید چند سانت بالاتر کلیک کنم !!! راه حل داره؟
نسخه فارسی ؟؟؟ جون من . ولی خیلی حال میده فارسیش. کاملا فارسی ؟ حتی help و ایناش ؟؟؟
راه حل که فکر نکنم. تنظیماتشو چک کردی تو بازی ؟ مشکل نداشت ؟ موس دیگه داری با اون انجام بده ببین مشکل داری باز یا نه ؟
نسخه فارسی ؟؟؟ جون من . ولی خیلی حال میده فارسیش. کاملا فارسی ؟ حتی help و ایناش ؟؟؟
راه حل که فکر نکنم. تنظیماتشو چک کردی تو بازی ؟ مشکل نداشت ؟ موس دیگه داری با اون انجام بده ببین مشکل داری باز یا نه ؟
آشغاله اشتباه کردم خریدم ولی منو ها و .... انگلیسیه فقط بعضی حرفاشو دوبله کردن ....
Big-Boss
01-08-2011, 18:16
هنوز واسه وارد کردن مدها راهی پیدا نشده؟
ابزار مدسازی رو کسی میدونه چجور میشه تهیه و استفاده کرد؟
الان که این پست رو زدم رفتم تو بازی دیدم خود به خود درست شده بزار یه تست بگیرم اگه دیدم اوکی بود فارسیش ارزش داشته آمارشو میدم بهت
H.R The Great
02-08-2011, 21:10
ا! من از سیویلیزیشن 3 شروع کردم! 2 و 1 یکشو ندیده بودم! یادمه توش سومیش هند رهبرش گاندی بود و همیشه قوی ترین کشور بود! خیلی خیلی هم قوی تر بود!
نه بابا ...
والالله ما هر وقت بازی میکردیم...اگه ایران نمیشدیم ... کامپیوتری که ایران بود همیشهاول بود ... اگه ایران میشدیم .... یا ایروکوز اول بود یا مصر یا شیطان بزرگ !!!:31::31::31::46:
البته اگه خودم وال نمیشدم ها !!!:27::5:
Big-Boss
07-08-2011, 20:40
تمدن هایی رو که بصورت DLC عرضه شدن رو کسی تونسته تهیه کنه؟
این تمدن ها اضافه شده:
اسپانیا-امپراتوری مغول-بابل-دانمارک-انیکاها-جزایر پلینزی
به علاوه چند مپ جدید.
اگه بشه اینا رو وارد بازی کنیم=صدها ساعت گیم پلی دوباره!!!
مپها و مدهای دست ساز چی؟اونا رو راهی برای اجرای کردنش پیدا شده؟
Big-Boss
19-08-2011, 14:34
تمدن هایی رو که بصورت DLC عرضه شدن رو کسی تونسته تهیه کنه؟
این تمدن ها اضافه شده:
اسپانیا-امپراتوری مغول-بابل-دانمارک-انیکاها-جزایر پلینزی
به علاوه چند مپ جدید.
اگه بشه اینا رو وارد بازی کنیم=صدها ساعت گیم پلی دوباره!!!
مپها و مدهای دست ساز چی؟اونا رو راهی برای اجرای کردنش پیدا شده؟
کسی نبود؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
ali_disslove
19-08-2011, 23:28
شنیدم یه چیزی هم هست نصب میکنی تمدن ها رو سر جاش میشونه-کسی لینکشو داره ؟
کلا هر چی لینک به درد بخور واسه این بازی دارید بزارید چون واقعا بازی با ارزشیه
eblis2007
01-09-2011, 12:11
ببخشيد ماهواره هارو چجوري پرتاب ميكنه ؟ همه قسمتاشو گرفتم !!
مراحل جدیدی به بازی اضافه نشده مثل پک جدید که رو بازی نصب میشه؟تو سری های قبلی که بود.
your_star
29-09-2011, 04:50
ببخشيد ماهواره هارو چجوري پرتاب ميكنه ؟ همه قسمتاشو گرفتم !!
انتقال بده به پایتخت همه ی قسمتها رو البته از یه قسمت باید 3 تا بسازی.هر قطعه تو پایتخت باشه راحت با یه کلیک رو سازه اصلی سوار میشه.همه که سوار شدن پرتاب میشه.
میشه نزاد های دیگه رو برا دانلود بذارید؟؟؟
davidrat2007
17-12-2011, 12:32
دانلود آموزش کامل بازی به زبان فارسی همراه با تصویر:
درسته منم همین مشکل رو دارم سیستمم هم دقیقا سیستم شماست فقط گرافیکم 9600GT هست وقتی رزولیشن رو رو 900*1400 میزارم سرعت خوب میشه ولی وقتی رو 1024*1280 هست کنده!
آموزش فارسی مشکل داره برای من اجرا نمیشه لطفا چک کنید
davidrat2007
18-12-2011, 00:32
دوستان من همش بعد از سال 2050 میبازم جریان چیه در حالی که روند پولسازی و خوشحالی مردم و دیپلماسی مثبت و عالیه
black.assassin
18-12-2011, 13:54
دوستان من همش بعد از سال 2050 میبازم جریان چیه در حالی که روند پولسازی و خوشحالی مردم و دیپلماسی مثبت و عالیه
پیروزی سلطه جویانه (Domination Victory): گرفتن تمام جهان با نیروهای نظامی و توسل به زور.
پیروزی دیپلماسی (Diplomatic Victory): متقاعد نمودن سایر تمدن ها از طریق دیپلماسی جهت اذعان به تایید رهبری جهانی شما که مهم ترین ابزار آن در مراحل پایانی سازمان ملل متحد می باشد.
اتمام زمان (Time Victory): داشتن بیشترین منابع تا سال 2050 در پایتخت خود
پیروزی علمی (Science Victory): پیشرفت علمی، برد رقابت فضایی برای ساخت یک کشتی فضایی جهت رسیدن به سیاره ای دیگر (Sid Meier's Alpha Centauri)
پیروزی فرهنگی (Culture Victory): یک راه بخصوص و ساده هم وجود دارد: Utopia Project پروژه اتوپیا، یعنی پروژه مدینه فاضله یا آرمان شهر! ساخت این آرمان شهر با اتخاذ سیاست های اجتماعی و بالانس نمودن آن در 5 شاخه اصلی محقق می شود. نماد Utopia Project در بازی هم همان هرم ناقص و تک چشم معروف است!
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
آموزش فارسی مشکل داره برای من اجرا نمیشه لطفا چک کنید
اصلا آموزش کامل نیست. فقط فایل اجرایی رو داره و فایلهای PDF کنارش نیستن.
sepand_salehi
11-02-2012, 14:49
سلام. من تو این بازی به دوره ی 258 رسیدم. وقتی گزینه ی Next Turn رو می زنم ، بازی که در حال پردازش نوبت های بازیکنان دیگره یهو وسطش گزینه ی Stop Work می یاد. چجوری باید این مشکلو رفع کنم؟ دو تا کرک آخر Skidrow رو هم ریختم ، ولی بازم کار نکرد :(
سلام. من تو این بازی به دوره ی 258 رسیدم. وقتی گزینه ی Next Turn رو می زنم ، بازی که در حال پردازش نوبت های بازیکنان دیگره یهو وسطش گزینه ی Stop Work می یاد. چجوری باید این مشکلو رفع کنم؟ دو تا کرک آخر Skidrow رو هم ریختم ، ولی بازم کار نکرد :(
همه گزینه هایی گرافیکی رو روی پایین ترین حالت قرار بدید هنگام پردازش هم هیچ کلید و دکمه اضافه ای استفاده نکنید.
این بازی در هنگام پردازش هر نوبت سخت افزار زیادی مصرف میکنه و وقتی نقشه بزرگ و تمدن ها زیاد باشه دیگه بیشتر مخوصوا در مراحل پایانی که اکثر نقشه کشف میشه.ضمنا وقتی هم از یه حدی بیشتر از سخت افزار استفاده میکنه خودش کرش میکنه.
Saeed Dz
15-02-2012, 17:32
دوستان کسی در مورد جدیدترین نسخه ی این بازی چیزی میدونه؟
از کجا میشه دانلودش کرد؟
اکسپنشن جدیدش رو برای دانلود بذارید لطفا
سلام علیکم.
با اینکه میدونم ممکنه قبل به این سوال جواب داده شده باشه، اما ماشاللا تعداد پست ها انقد زیاده که نتونستم همه رو بخونم.
بنده یه مشکلی دارم، تازه این بازی اومده دستم. اینکه برا رفتن به turn بعدی باید همه واحد ها رو جابجا کنم یا do nothing بدم. اما وقتی تعداد واحد ها زیاد میشه، دیگه خیلی اعصاب خردکن میشه. این مشکل راه حلی داره؟:20:
soroosh_cz
04-11-2012, 01:11
سلام علیکم.
با اینکه میدونم ممکنه قبل به این سوال جواب داده شده باشه، اما ماشاللا تعداد پست ها انقد زیاده که نتونستم همه رو بخونم.
بنده یه مشکلی دارم، تازه این بازی اومده دستم. اینکه برا رفتن به turn بعدی باید همه واحد ها رو جابجا کنم یا do nothing بدم. اما وقتی تعداد واحد ها زیاد میشه، دیگه خیلی اعصاب خردکن میشه. این مشکل راه حلی داره؟:20:
شما اگر یونیت رو در حالت Guard که با سپر خالی نشون داده میشه(نه اونی که عکس شمشیر داره، اون Alert هست و بعد از یه ترن باید دوباره انجام بدی) یا در حالت خواب که با Zzz نشون داده میشه بذاری، ترن های بعدی ازت دوباره نمی پرسه.
civil2013
24-02-2013, 19:27
سلام ... من چند روزه پشت سر هم دارم بازی می کنم و همه قوم هایی رو که در بازی بودن نابود کردم و شهرهاشون رو تصرف کردم و توی آخرین شاخه سرچ هستم که تا حالا چندین بار turn هاش تموم شده و دوباره تکرار میشه فقط تعدادش کمتر میشه مثلا اوایل 16 ترن بود حالا شده 3تا ولی بازی همچنان ادامه داره پس کی مینوسه end of game? اصلا هدف نهایی بازی چیه که کلا تموم بشه ودیگه ادامه نداشته باشه ؟ من یک مقدار سردرگم شدم ...دوستان راهنمایی بفرمایید من رو از این وضعیت خارج کنید ....! :n13: با تشکر... بعدم یه پیشنهاد: این پست ها رو دسته بندی موضوعی کنید ... نمیشه که همه رو خوند تا جواب سوالات روشن بشه ... فروم تراوین خیلی خوب بودا:n03:...
civil2013
24-02-2013, 21:40
در واقع future tech مرتب تکرار میشه ...!
your_star
28-02-2013, 22:42
در واقع future tech مرتب تکرار میشه ...!
پایان های بازی متفاوته
میتونید در تنظیمات پیش از شروع مشخص کنید که کدومها اعمال بشه یا نشه
انواع پایان:
در سال 2050 هر تمدنی قوی تر بود
پایان علمی تمدنی که فضا پیما بفرسته
پایان فرهنگی: هر تمدنی که آرمانشهر رو بسازه
پایان غیر فرهنگی!(نظامی): هر تمدنی که بتونه پایتخت اولیه سایر تمدنها رو بگیره(اگه 10 تا تمدن باشه و شما 8 تا پایتختها رو بگیرید و تمدن 9ام بیاد پایتخت شما رو بگیره اون برنده هست)
پایان سیاسی: بتونی تمام شهرهای خودمختار نقشه رو متحد کنی
stronghold 3
28-02-2013, 22:58
سلام ... من خودمو کشتم اصلا نتوستم با سبک بازی رابطه برقرار کنم چون کنترل سربازان دست خودم نبود و مدامturn عوض میشد و کلی طول میکشید ...
ولی انصافا دموی اول بازی رو از دست ندید ... اگه با صدای گویندگان صدا و سیما بگیرید واقعا عین یک فیلم سینمایی میمونه:n02::n19:
civil2013
01-03-2013, 00:06
مرسی ... توی تنظیمات اول بازی دقت نکرده بودم ... تو سطح نرمال و هارد من هر تمدنی رو که بر میدارم بدجور کمبود طلا دارم و اصلا هم پیشرفت علمی ندارم و در نهایت عقب می مونم ... واقعا معضل بزرگی هست ... هیچ راهکاری هم مثل جنگ نمی تونه جوابگو باشه که توی این سطح کنترل کردنش سخته البته ... ساختن ساختمون و ... هم زیاد مناسب نیست ... کسی هست بتونه این مشکل کمبود طلا رو چه جوری میشه حل کرد :n23:
civil2013
01-03-2013, 00:15
:n24: ....
anti-military
01-03-2013, 04:03
مرسی ... توی تنظیمات اول بازی دقت نکرده بودم ... تو سطح نرمال و هارد من هر تمدنی رو که بر میدارم بدجور کمبود طلا دارم و اصلا هم پیشرفت علمی ندارم و در نهایت عقب می مونم ... واقعا معضل بزرگی هست ... هیچ راهکاری هم مثل جنگ نمی تونه جوابگو باشه که توی این سطح کنترل کردنش سخته البته ... ساختن ساختمون و ... هم زیاد مناسب نیست ... کسی هست بتونه این مشکل کمبود طلا رو چه جوری میشه حل کرد :n23:
یه چیزی تو این بازی صدق میکنه و اونم اینه که اندازه پولت آش بخر! یعنی وقتی ثروت زیادی تو بازی نداری پس هی یونیت نساز و هی ساختمون نساز تو شهرهات ...
هر سرباز و جنگجویی که میسازی کلی طلا میگیره هر دور ... پس سعی کن نیروهاتو به حداقل برسونی
من خودم همیشه بازی رو روی درنجه هارد یعنی king بازی میکردم و تو این درجه واقعا سخته و باید همه نکات رو رعایت کنی
اگه از حمله دشمن ها خسته شدی من پیشنهاد میکنم یکی از مپ هایی رو انتخاب کنی که جزیره جزیره است و اطرافش آب یعنی
یه مپی هست که درست یادم نیست اما تمامش جزیره جزیره هست و دشمن فقط از طریق دریا میتونه بهت حمله کنه
این مپ خیلی عالیه و باعث میشه بتونی با خیال راحت پیشرفت کنی بدون اینکه از حمله دشمن ترسی داشته باشی
البته تو این مپ باید سعی کنی سریع کشتی های جنگی بسازی و سعی کنی سریع تبدیلشون کنی به ناو جنگی وگرنه
دشمن اگه بهت حمله دریایی کنه کم میاری
پس این مپی که گفتم انتخاب کن و فقط تمرکز کن که نیروی دریایی قوی داشته باشی
پس چی شد تا اینجا ؟
1- سعی کن مپی که از جزیره های زیاد تشکیل شده رو انتخاب کنی
2- سعی کن فقط نیروی دریایی رو قوی کنی و کشتی های قوی بسازی
3- تا حد ممکن تو ساختن سربازها و کشتی ها صرفه جویی کن چون خیلی طلا مصرف میکنن
4- اگه طلا کم داری هی ساختمون نساز تو شهرهات
5- سعی کن همیشه روند رو به رشد داشته باشه طلاهات
6- سعی کن همیشه علم تمدنت رو بالا نگه داری که سرعت تحقیقاتت سریع بشه و بتونی زودتر از دیگران پیشرفت کنی
7- نسخه جدید بازیو یعنی Gods and Kings رو نصب کن که بتونی جاسوس بفرستی به شهرهای دیگه و تکنولوژی هاشونو بدزدی
همینطور روابط دیپلماتیک بازی پیشرفته تر میشه و ...
8- مردم شهرهات بعضی وقت ها یه چیزهایی ازت میخوان که سعی کن همیشه فراهم کنی! برای فراهم کردنش هم یا اون جنس
رو بخر یا شهرهای مستقلی که اون جنسو دارن زیر پوشش خودت بگیرو بهشون طلا بده و ماموریت هاشونو انجام بده تا اون جنسو واست
بفرستن و ...
stronghold 3
01-03-2013, 13:38
البته جوابتان داده شد ولی به نظرم باید خرابه های باستانی رو کشف کنید و بربر ها رو از بین ببرید .. تجارت کنید ... بردولت شهرپیروز شوید یا یک دولت و یا حتی تجارت کنید ... چون من اینطوری بازی میکردم ...
civil2013
01-03-2013, 14:45
البته جوابتان داده شد ولی به نظرم باید خرابه های باستانی رو کشف کنید و بربر ها رو از بین ببرید .. تجارت کنید ... بردولت شهرپیروز شوید یا یک دولت و یا حتی تجارت کنید ... چون من اینطوری بازی میکردم ...
واقعا ممنونم ... با حمله تمدن های دیگه مشکل ندارم ... فقط کبود طلا بود که برای نیروهای زیادی که داشتم بوجود میامد و ساختمون ها که بهش اشاره کردید به همین دلیل هم همیشه من جنگ ها رو آغاز میکردم ... تقریبا بیشتر نکاتی رو که یادآوری کردید مد نظر داشتم جز تمدن های بی طرف ...!
در پایان باز هم ممنونم بابت توضیحات :n06:
civil2013
01-03-2013, 14:51
یه چیزی تو این بازی صدق میکنه و اونم اینه که اندازه پولت آش بخر! یعنی وقتی ثروت زیادی تو بازی نداری پس هی یونیت نساز و هی ساختمون نساز تو شهرهات ...
هر سرباز و جنگجویی که میسازی کلی طلا میگیره هر دور ... پس سعی کن نیروهاتو به حداقل برسونی
من خودم همیشه بازی رو روی درنجه هارد یعنی king بازی میکردم و تو این درجه واقعا سخته و باید همه نکات رو رعایت کنی
اگه از حمله دشمن ها خسته شدی من پیشنهاد میکنم یکی از مپ هایی رو انتخاب کنی که جزیره جزیره است و اطرافش آب یعنی
یه مپی هست که درست یادم نیست اما تمامش جزیره جزیره هست و دشمن فقط از طریق دریا میتونه بهت حمله کنه
این مپ خیلی عالیه و باعث میشه بتونی با خیال راحت پیشرفت کنی بدون اینکه از حمله دشمن ترسی داشته باشی
البته تو این مپ باید سعی کنی سریع کشتی های جنگی بسازی و سعی کنی سریع تبدیلشون کنی به ناو جنگی وگرنه
دشمن اگه بهت حمله دریایی کنه کم میاری
پس این مپی که گفتم انتخاب کن و فقط تمرکز کن که نیروی دریایی قوی داشته باشی
پس چی شد تا اینجا ؟
1- سعی کن مپی که از جزیره های زیاد تشکیل شده رو انتخاب کنی
2- سعی کن فقط نیروی دریایی رو قوی کنی و کشتی های قوی بسازی
3- تا حد ممکن تو ساختن سربازها و کشتی ها صرفه جویی کن چون خیلی طلا مصرف میکنن
4- اگه طلا کم داری هی ساختمون نساز تو شهرهات
5- سعی کن همیشه روند رو به رشد داشته باشه طلاهات
6- سعی کن همیشه علم تمدنت رو بالا نگه داری که سرعت تحقیقاتت سریع بشه و بتونی زودتر از دیگران پیشرفت کنی
7- نسخه جدید بازیو یعنی Gods and Kings رو نصب کن که بتونی جاسوس بفرستی به شهرهای دیگه و تکنولوژی هاشونو بدزدی
همینطور روابط دیپلماتیک بازی پیشرفته تر میشه و ...
8- مردم شهرهات بعضی وقت ها یه چیزهایی ازت میخوان که سعی کن همیشه فراهم کنی! برای فراهم کردنش هم یا اون جنس
رو بخر یا شهرهای مستقلی که اون جنسو دارن زیر پوشش خودت بگیرو بهشون طلا بده و ماموریت هاشونو انجام بده تا اون جنسو واست
بفرستن و ...
واقعا ممنونم ... با حمله تمدن های دیگه مشکل ندارم ... فقط کبود طلا بود که برای نیروهای زیادی که داشتم بوجود میامد و ساختمون ها که بهش اشاره کردید به همین دلیل هم همیشه من جنگ ها رو آغاز میکردم ... تقریبا بیشتر نکاتی رو که یادآوری کردید مد نظر داشتم جز تمدن های بی طرف ...!
در پایان باز هم ممنونم بابت توضیحات :n06:
وین رونی
01-03-2013, 17:45
با فرانسه شروع کنید بهترین دولته از همه نظر.با پیشرفت در بازی می تونید برید شما آفریقا رو بگیرید که پر از منابع مختلف هست
گرفتن انگلستان خیلی سخته چون جزیره هست
stronghold 3
01-03-2013, 21:17
با فرانسه شروع کنید بهترین دولته از همه نظر.با پیشرفت در بازی می تونید برید شما آفریقا رو بگیرید که پر از منابع مختلف هست
گرفتن انگلستان خیلی سخته چون جزیره هست
نظرشما درمورد ایران و عثمانی چیه ؟ از طریق عثمانی میشه حمله کرد به مصر که فکرکنم اونجا هم پر از منابع باشه
وین رونی
01-03-2013, 21:45
نظرشما درمورد ایران و عثمانی چیه ؟ از طریق عثمانی میشه حمله کرد به مصر که فکرکنم اونجا هم پر از منابع باشه
من با ایران شروع نکردم اصلاً نیروهای قابل توجهی نداره و اینکه جنوبش اعراب هستن.این هارون الرشید(اسم کشورش یادم رفت)خیلی خوب پیشرفت می کنه.
من با فرانسه اینجوری شروع می کنم.اول انگلیس رو می گیرم و اون دولت کناریش بعد میرم سراغ آلمان و اسکندر و بعد میرسم به شمال آفریقا با روسیه و هارون صلح می کنم فعلاً...
البته خیلی وقته بازی نکردم یادم رفته
stronghold 3
03-03-2013, 13:48
من با ایران شروع نکردم اصلاً نیروهای قابل توجهی نداره و اینکه جنوبش اعراب هستن.این هارون الرشید(اسم کشورش یادم رفت)خیلی خوب پیشرفت می کنه.
من با فرانسه اینجوری شروع می کنم.اول انگلیس رو می گیرم و اون دولت کناریش بعد میرم سراغ آلمان و اسکندر و بعد میرسم به شمال آفریقا با روسیه و هارون صلح می کنم فعلاً...
البته خیلی وقته بازی نکردم یادم رفته
هارون الرشید : تمدن اسلامی/منظورتون از نیرو ها سرباز ها هست ؟ گارد جاویدان و کماندارهای قوی داشت من زیاد تو نقشه پیش رفتم ولی خیلی طولانی شد حوصله نداشتم بازی رو پاک کردم
سلام دوستان.
من تو این بازی تمام policy ها را خریدم ولی باز هم بهم میده و نمیتونم ترن رو رد کنم لطفا بگین وسط بازی چی کار کنم که درست بشه آخه من اولش دقت نکرده بودم که تو تنظیمات اول بازی allow policy save داره. لطفا راهنمایی کنید.
stronghold 3
09-03-2013, 19:12
سلام دوستان.
من تو این بازی تمام policy ها را خریدم ولی باز هم بهم میده و نمیتونم ترن رو رد کنم لطفا بگین وسط بازی چی کار کنم که درست بشه آخه من اولش دقت نکرده بودم که تو تنظیمات اول بازی allow policy save داره. لطفا راهنمایی کنید.
منظورتون قراداد هاست ؟
واسه من بیشترشو امضا میکردم trun ها عوض میشد ...زیاد هم سردرآوردم چی هست...
سلام دوستان.
البته من به این شرایط بر نخوردم چون همیشه اون گزینه رو فعال میکنم
احتمالا باگ بازی هست و میتونین با انتخاب کردن policy های ناسازگار مشکلتونو حل کنین
برای مثال اگه freedom رو کامل دارین، نمی تونین همزمان order هم داشته باشین پس میتونین هر دفعه یکی رو فعال و دیگری رو غیر فعال کنین
البته راه حل جالبی نیست ولی تنها راهی هست که به نظرم میرسه
سلام دوستان
من تعریف این بازی رو شنیدم و با کلی ذوق دانلودش کردم 2.36 گیگ حجمش بود. ولی با کمال نا امیدی میبینم که بازی یه جورایی خیلی کسل کننده و مسخره هست.:n03:
دوستان خواهشا توضیح بدین.خیلی تو ذوقم خورده . این دکمه Turn برا چی گذاشتن. یعنی چی با یه دکمه همه چی(طلا و...) زیاد میشه. من قبلا جنرال و شوالیه افتخار Knights of Honor بازی کرده بودم. و فکر میکردم این هم مثل شوالیه افتخار هست. سیستم پادشاهی داره.:n27::n28:
stronghold 3
10-03-2013, 11:29
سلام دوستان
من تعریف این بازی رو شنیدم و با کلی ذوق دانلودش کردم 2.36 گیگ حجمش بود. ولی با کمال نا امیدی میبینم که بازی یه جورایی خیلی کسل کننده و مسخره هست.:n03:
دوستان خواهشا توضیح بدین.خیلی تو ذوقم خورده . این دکمه Turn برا چی گذاشتن. یعنی چی با یه دکمه همه چی(طلا و...) زیاد میشه. من قبلا جنرال و شوالیه افتخار Knights of Honor بازی کرده بودم. و فکر میکردم این هم مثل شوالیه افتخار هست. سیستم پادشاهی داره.:n27::n28:
این بازی کاملا متقاوت است و با سری هایی مثل جنرال کلا فرق میکنه ... یعنی با حرکت نیروها و رفتن به چند ماه یا سال بعد طلا کشف می کنید ... من هم زیاد از سبک بازی خوشم نیومد... اما برترین بازی استراتژیک از نظر IGN انتخاب شده بود...
همه رو خریدم!!!!! باید بازی رو از اول شروع کنم؟؟؟؟آخه کلی رفته بودم!:n28:
لطفا کمک کنید!:42:
البته من به این شرایط بر نخوردم چون همیشه اون گزینه رو فعال میکنم
احتمالا باگ بازی هست و میتونین با انتخاب کردن policy های ناسازگار مشکلتونو حل کنین
برای مثال اگه freedom رو کامل دارین، نمی تونین همزمان order هم داشته باشین پس میتونین هر دفعه یکی رو فعال و دیگری رو غیر فعال کنین
البته راه حل جالبی نیست ولی تنها راهی هست که به نظرم میرسه
همه رو خریدم!!!!! باید بازی رو از اول شروع کنم؟؟؟؟آخه کلی رفته بودم!:n28:
لطفا کمک کنید!:42:
من که جوابتون رو دادم
یعنی شما به عنوان مثال autocracy و freedom رو همزمان فعال دارین؟؟!!!
خب وقتی یکی رو فعال کنین اون یکی غیر فعال میشه و culture هم دوباره صفر میشه
درود ، من با بازی آشنایی لازم رو دارم ولی هنوز جاهاییش برام مبهمه.
وقتی بمب اتم روی یک کشور میندازیم زمینش برای همیشه نا استفاده میمونه؟ چون بعضی کشورها پس از بمباران اتمی اون ناحیه رو از قلمرو خودشون خارج میکنن و زمین کارایی نداره انگار
بعدش اون قسمت که با پادشاه یک کشور دیگه گفت و گو میکنیم به صورت صامت هست یا صدا هم داره؟ برای من صحبت نمیکنه و شکل پانتومیمه ولی گفت و گو رو زیر مینویسه، بعدش در این بازی زبان فارسی هم شنیده میشه؟
سوال آخر اینکه آخر بازی چه اتفاقی میفته؟ برای من مینویسه دنیا دچار جنگ شده و از این حرفا، یک بار هم یک سَر مجسمه بزرگ اومده بود و فکر کنم من پیروز شده بودم، چون من بمب اتم داشتم و کل دنیا دستم بود ولی مثلاً عربستان هنوز با شمشیر میجنگید
من که جوابتون رو دادم
یعنی شما به عنوان مثال autocracy و freedom رو همزمان فعال دارین؟؟!!!
خب وقتی یکی رو فعال کنین اون یکی غیر فعال میشه و culture هم دوباره صفر میشه
نه من یه ساختمون ساختم یک free policy داد حالا نمیدونم چیمار کنم. از وسط بازی نمیشه کاری کرد؟
stronghold 3
13-03-2013, 21:59
بعدش اون قسمت که با پادشاه یک کشور دیگه گفت و گو میکنیم به صورت صامت هست یا صدا هم داره؟ برای من صحبت نمیکنه و شکل پانتومیمه ولی گفت و گو رو زیر مینویسه، بعدش در این بازی زبان فارسی هم شنیده میشه؟
اگر دوبله فارسی باشه با صدای گویندگان صدا و سیما ( ویا ...)و زیرنویس انگلیسی هست که فقط یکی دو تمدن صحبتاش بی ربطه چون مترجمو پیدا نکردند ... ممکن صداش قطع شده باشه ...
ببخشید بیشتر اطلاع ندارم
درود ، من با بازی آشنایی لازم رو دارم ولی هنوز جاهاییش برام مبهمه.
وقتی بمب اتم روی یک کشور میندازیم زمینش برای همیشه نا استفاده میمونه؟ چون بعضی کشورها پس از بمباران اتمی اون ناحیه رو از قلمرو خودشون خارج میکنن و زمین کارایی نداره انگار
سوال آخر اینکه آخر بازی چه اتفاقی میفته؟ برای من مینویسه دنیا دچار جنگ شده و از این حرفا، یک بار هم یک سَر مجسمه بزرگ اومده بود و فکر کنم من پیروز شده بودم، چون من بمب اتم داشتم و کل دنیا دستم بود ولی مثلاً عربستان هنوز با شمشیر میجنگید
1-بمب اتم فقط چیز هایی که روی اون قسمت از زمین (improvements) ساخته شده رو تخریب میکنه و تششعات (Fallout) به جا میذاره که میشه دوباره اون ها رو درست کرد
و هیچ کشوری نمیتونه قلمرو خودش رو کم کنه، مگر اینکه روی شهری Nuclear Missile بزنین و جمعیت اون شهر صفر بشه و شهر تخریب شده و زمین ها از قلمرو اون کشور خارج بشن
2- هر رهبر به زبون خودش صحبت میکنه و در نسخه اصلی هم فارسی وجود نداره (چون داریوش به زبان زمان خودش صحبت میکنه)
3- در واقع شما بازی رو در این مورد باختین و صرفا داشتن بمب اتم و امپراطوری بزرگ دلیل برد نمیشه. راه های متفاوتی برای برد بازی هست مثل:
ساخت Utopia (آرمان شهر) - فرستادن سفینه به فضا - ساخت سازمان ملل و برد دیپلماتیک - تصرف تمامی پایتختهای کشور های دیگر و برد نظامی و ...
در واقع همون عربستان هم که با شمشیر می جنگیده تا پایتختش تصرف نشه یه امپراطوری محسوب میشه و مانع برد بازی هست
عربستان هنوز با شمشیر میجنگید
:n08:بازیش از اینجور سوتیا داره و واقعا مایه ی تعصف هست.
دوستان نمیشه یک کاری کرد که دیگران از ما زود تر پیشرفت کنن چون من با درجه ی سختی PRINCE هم رفتم بازم دشمنام ضعیف بودن. همشون رو میتونم زود از بین ببرم.:n25: حالا نمیشه کاری کرد؟ چون اینجوری خیلی ضایع هست.:n09:
Saeed Dz
14-03-2013, 13:35
آیا مثل نسخه ی 4 قسمت اصلاح نقشه وجود داره توو این بازی؟!
arash_gartal
14-03-2013, 16:29
دوستان میتونن منو در مورد سناریو ها راهنمایی کنن؟ باید اون کارایی که سناریو می خواد انجام بدیم وگرنه می بازیم؟؟
1-بمب اتم فقط چیز هایی که روی اون قسمت از زمین (improvements) ساخته شده رو تخریب میکنه و تششعات (Fallout) به جا میذاره که میشه دوباره اون ها رو درست کرد
و هیچ کشوری نمیتونه قلمرو خودش رو کم کنه، مگر اینکه روی شهری Nuclear Missile بزنین و جمعیت اون شهر صفر بشه و شهر تخریب شده و زمین ها از قلمرو اون کشور خارج بشن
2- هر رهبر به زبون خودش صحبت میکنه و در نسخه اصلی هم فارسی وجود نداره (چون داریوش به زبان زمان خودش صحبت میکنه)
3- در واقع شما بازی رو در این مورد باختین و صرفا داشتن بمب اتم و امپراطوری بزرگ دلیل برد نمیشه. راه های متفاوتی برای برد بازی هست مثل:
ساخت Utopia (آرمان شهر) - فرستادن سفینه به فضا - ساخت سازمان ملل و برد دیپلماتیک - تصرف تمامی پایتختهای کشور های دیگر و برد نظامی و ...
در واقع همون عربستان هم که با شمشیر می جنگیده تا پایتختش تصرف نشه یه امپراطوری محسوب میشه و مانع برد بازی هست
مرسی،برای من اصلاً رهبرش صحبت نمیکنه فقط لباش تکون میخوره و به شکل زیرنویس انگلیسیش میاد بعد بعضی وقتا کارگرهای من بیکار هستن، درحالی که کلی کار هست و میتونن روی معدن آهن و طلا و جاده سازی کار کنن، ولی روی جای خودشون هستن تکون نمیخورن.یه مورد دیگه کشتی های باربر هست که تاحالا نفهمیدم چطوری باید ازشون استفاده کرد، راستی من مثلا دوس دارم از همین خاورمیانه یا هرجایی که خودم میخوام بازی رو شروع کنم ولی اول بازی من رو میبره توی قاره آفریقا (البته اگه نقشه پیشفزض دنیا باشه)
دوستان نمیشه یک کاری کرد که دیگران از ما زود تر پیشرفت کنن چون من با درجه ی سختی PRINCE هم رفتم بازم دشمنام ضعیف بودن. همشون رو میتونم زود از بین ببرم.:n25: حالا نمیشه کاری کرد؟ چون اینجوری خیلی ضایع هست.:n09:
البته من فکر کنم چون بمب اتم انداختم روشون پسرفت داشتن و امکاناتشون رو از دست دادن، وگرنه اونها هم پیشرفت کرده بودن و هواپیما و اینا داشتن ولی پس از بمباران پسرفت داشتند، فکر کنم اینجوری بوده که ناچار شدن شمشیر به دست بگیرن
در مجموع فکر کنم داخل بازی بهرته همه چیش رو درست بسنجیم و همه رو با هم در یک سطح مناسب ارتقاع بدیم، هرچه تعداد شهرها بیشتر باشه کار آدم سخت تر میشه.فقط حمله هم فایده نداره مثلاً چنگیزخان حی حمله میکنه و یه عالمه شهر میسازه آخرش هم همرو میبازه (حی به من پیشنهاد جنگ میده :n25: ولی این اسکندر خیلی پسر خوبیه و حی پیشنهاد حمله به کشورهای دیگه رو میده و من هم دست رد روی سینش میزنم ، اونم سوار بر اسبش میاد و میگه عیب نداره :n02:)، این داریوش هم وقتی بهش پیشنهاد جنگ میدی بدجور عصبی میشه ها :n02:
وین رونی
14-03-2013, 18:06
آیا مثل نسخه ی 4 قسمت اصلاح نقشه وجود داره توو این بازی؟!
29 صفحه رو گشتم برای این سوال شما.قبلاً دیده بودم این مود رو:
اینجا رو بخونید پست 286 :
Saeed Dz
14-03-2013, 19:39
29 صفحه رو گشتم برای این سوال شما.قبلاً دیده بودم این مود رو:
اینجا رو بخونید پست 286 :
این مود رو از قبل دارم اما load نمیشه.
البته منظور من چیز دیگه ای بود و اون اینکه توو قسمت قبل این بازی یعنی IV یک قسمت وجود داشت که این امکان رو فراهم میکرد نقشه رو به طور دلخواه ویرایش کنی یعنی برای مثال دریای خزر رو تبدیل به خشکی کنی یا شبه جزیره ی عربستان رو تبدیل به اقیانوس یا ... .
کلا ولی تو ساخت بازیش ضعیف عمل کردن حالا امیدوارم تو civilization VI خوب عمل کنن و اینجوری بقیه ازمون عقب نیفتن .که بیان با شمشیر باهامون بجنگن.
البته نمی دونم مشکل از کجاست
چون من هم رو لپتاپم همین مشکل رو دارم و حتی روی سختی 8 هم تقریبا از من عقب مبمونن:n13:
ولی روی کامپیوترم لول 6-7 با بالا کاملا قوی هستن و رقابت کردن با اون ها خیلی سخت میشه!!!
amirhasan.king
24-03-2013, 20:00
سلام یک سوال
چه کار کنم که هم نیرو بسازم وهم پولم به منفی نرسه اخه هم میخوام نیرو زیاد بسازم هم پولم منفی نشه؟:n28:
من واقعا به این بازی معتاد شدم از طرفی هم دلم نمیاد بازی نکنم از طرف دیگر هم 8 ساعت روزانه بازی میکنم دوستان پیشنهادی دارین؟:n02:
amirhasan.king
24-03-2013, 20:04
چند تا سوال دیگه هم یادم افتاد:n06:
1.راهی داره جوری تنظیم بشه بازی که اون ابر های مزاحم نباشن تا بتونی تمدن های دیگه رو کشف کنی؟ یعنی از اول بتونی همه تمدن ها رو ببینی راهی نداره؟
2.نسخه جدید kings and godsرا خیلی گشتم پیدا نکردم برای خرید کسی میتونه راهنماییی کنه چه طوری تهیه کنم؟
سلام یک سوال
چه کار کنم که هم نیرو بسازم وهم پولم به منفی نرسه اخه هم میخوام نیرو زیاد بسازم هم پولم منفی نشه؟:n28:
من واقعا به این بازی معتاد شدم از طرفی هم دلم نمیاد بازی نکنم از طرف دیگر هم 8 ساعت روزانه بازی میکنم دوستان پیشنهادی دارین؟:n02:
سلام
یکی از راه حل هاش این هست که policy های درست رو بردارین
مثلا در شاخه Tradition یکی از policy ها باعث میشه یونیت هایی که در شهر ها garrison شدن طلا مصرف نکنن (اگر امپراطوری بزرگی داشته باشین کاملا جواب میده)
و در شاخه Autocracy هم یک policy وجود داره که هزینه نگهداری یونیت ها رو کم میکنه
و راه حل دیگه هم این هست که با بیسمارک (آلمان) بازی کنین که هزینه نگهداری نیرو های زمینیش از بقیه کمتر هست
برای مشکل دوم هم کاری نمیشه کرد، این بازی زمان بر هست و وقتی شروع کنین حداقل باید 2-3 ساعت رفت (باید به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کرد :n02:)
چند تا سوال دیگه هم یادم افتاد:n06:
1.راهی داره جوری تنظیم بشه بازی که اون ابر های مزاحم نباشن تا بتونی تمدن های دیگه رو کشف کنی؟ یعنی از اول بتونی همه تمدن ها رو ببینی راهی نداره؟
2.نسخه جدید kings and godsرا خیلی گشتم پیدا نکردم برای خرید کسی میتونه راهنماییی کنه چه طوری تهیه کنم؟
1- البته راه که داره ولی توی خود بازی من چنین آپشنی ندیدم
به جاش میتونین یه متحد بگیرین (Team) که سریع تر دنیاتون کشف بشه
2- در این مورد هم من دانلود کردم ولی سایتی که میفروشه رو براتون pm می کنم
your_star
27-04-2013, 03:30
توصیه میشه برای رفع اشکالاتی که تو نسخه های ایتدایی دچارش هستید،از جمله منطقی تر شدن بعضی policy ها یا culture ها، که تا حدود زیادی مدیریت منابع رو تکمیل میکنه،افزوده شدن چندین تمدن جدید از جمله بابل اینکا اسپانیا مغول و ...،منطقی تر شدن رفتار تمدن ها و ...، نسخه ی فعلی تون رو ابتدا به skidrow update7 و سپس به نسخه ی 1.0.1.348 آپدیت کنید.
هر دو آپدیتهای فوق در pirate bay موجودند.
cpt.sepehr
04-06-2013, 23:08
خیلی سخته :n14: همش با هم متحد میشن میریزن رو کلم :n14: حتی یه بار آلمان بودم کنارم داریوش بود گفتم ایرانیه ایول :n09: دست دوستی دادیم :n10: اما تا از اونور یکی بم اتک داد به جا دفاع از من بم اتک داد و جنگید :n14:
soroosh_cz
05-06-2013, 00:47
استراتژی یعنی همین.
من که فقط یه بار تو لول 7 (که امپرور باشه) افتادم وسط همه، بعد از 10 ترن پیغام های اعلام جنگ خراب شد رو سرم... :n02: شهرام رو از دست ندادم، ولی چون همه اش در حال جنگ بودم، عقب موندم، و از بازی اومدم بیرون :n02:
Arrowtic
05-06-2013, 01:14
بهترین راه اینه که یاراتونو به خودتون وابسته کنید . مثلا چندین معدن که خیلی مهمه رو در دست بگیرید و سعی کنید جوری یارتونو محاصره کنید که مجبور باشه اون معدنارو فقط از شما بگیره .(اگه در نیروهای جنگیش استفاده بشه ازش که خیلی عالیه)
هر وقت بهتون خیانت کرد صادرات رو قطع کنید . اینطوری میتونید در چند زمینه کشورش رو فلج کنید .
کلا تجربه تو این بازی به من ثابت کرده که بیشترین رقابت با یاراتونه تا دشمناتون . باید سعی کنید در بیشتر زمینه ها بین متحداتون بهترین باشید و همیشه وابسته و ضعیف تر نگهشون دارید .
در کل همیشه قطب صنعتی و اقتصادی بودن به من خیلی کمک کرده . تا وقتی منابع دارید بهتون خیانت نمیکنن و اگه بکنن هم راحت میتونید با کمک بقیه متحدا و قطع کردن جریان منابع به کشور خائن , شکستشون بدید . من خودم همیشه بهترین اقتصاد و یک نیروی جنگی متوسط رو به بالا بیشترین سود رو تو بازی بهم رسوندن .
cpt.sepehr
05-06-2013, 09:50
من که هیچ وقت نمیرم ثبت نام برا ریاست جمهوری :n02: تاحالا کلا یه بار بازیرو تونستم ببرم :n02:
میگم کاری هست بشه کرد cpu بیشتر استفاده کنه ؟ آخه آخراش turn که میزنم یه 2 دقیقه ای طول می کشه :n14:
soroosh_cz
05-06-2013, 17:10
من که هیچ وقت نمیرم ثبت نام برا ریاست جمهوری :n02: تاحالا کلا یه بار بازیرو تونستم ببرم :n02:
میگم کاری هست بشه کرد cpu بیشتر استفاده کنه ؟ آخه آخراش turn که میزنم یه 2 دقیقه ای طول می کشه :n14:
احتمالا نسخه ی بازیت قدیمیه، این مشکل از نسخه ی 1.0.1.511 به بعد رفع شد... Gods and Kings Expansion Pack رو هم بگیری اوکی میکنه مشکل رو :n01:
cpt.sepehr
05-06-2013, 18:01
احتمالا نسخه ی بازیت قدیمیه، این مشکل از نسخه ی 1.0.1.511 به بعد رفع شد... Gods and Kings Expansion Pack رو هم بگیری اوکی میکنه مشکل رو :n01:
Gods and Kings Expansion دارم :n02: امروز دان کردم ، سرعتش خیلی بهتر شد ، دارم رو درجه سختی نورمال بازی می کنم ، خیلی عجیسه ، تو روسیه فعلیم راستم سرخپوست ه پایینم آلمان ! بعد ییهو سرخپوسته اتک داد ، میتونست شهرم و بگیره اما رفت :n13: بعد ییهو آلمان اتک داد اونم می تونست بگیره اما رفت :n13: فک کنم از پایین بشون اتک دادن:n13:چیز عجیب این ه که تو این جدید که دانلود کردم بازی می کنم جاسوس داره ! اما قبلیه نداشت ! بازیم فک کنم سخت تر شده ! چوون بزور 3 تا شهر ساختم :n09:
soroosh_cz
05-06-2013, 20:20
Gods and Kings Expansion دارم :n02: امروز دان کردم ، سرعتش خیلی بهتر شد ، دارم رو درجه سختی نورمال بازی می کنم ، خیلی عجیسه ، تو روسیه فعلیم راستم سرخپوست ه پایینم آلمان ! بعد ییهو سرخپوسته اتک داد ، میتونست شهرم و بگیره اما رفت :n13: بعد ییهو آلمان اتک داد اونم می تونست بگیره اما رفت :n13: فک کنم از پایین بشون اتک دادن:n13:چیز عجیب این ه که تو این جدید که دانلود کردم بازی می کنم جاسوس داره ! اما قبلیه نداشت ! بازیم فک کنم سخت تر شده ! چوون بزور 3 تا شهر ساختم :n09:
بازی جالب تر شده، بزودی Expansion Pack بعدی به نام Brave New World میاد که Cultural Victory رو عوض میکنه و Tourism به بازی اضافه میشه... 9 جولای، یعنی 34 روز دیگه :n02: منتظرشم ناجور :n12:
تو گادز اند کینگز هی اسلام رو میگرفتیم، پخش میکردیم چه حالی میداد :n02:
cpt.sepehr
05-06-2013, 22:46
اقا کمک :n14: با این سرخپوست ه دشمن شدم ، 3 تا از شهراشم گرفتم ، الان هر کاری می کنم شهرای بعدی جونش تا آخر کم میشه اما برای من نمیشه ! چرا ؟؟ :n14:
soroosh_cz
06-06-2013, 00:47
اقا کمک :n14: با این سرخپوست ه دشمن شدم ، 3 تا از شهراشم گرفتم ، الان هر کاری می کنم شهرای بعدی جونش تا آخر کم میشه اما برای من نمیشه ! چرا ؟؟ :n14:
با چی حمله میکنی؟ با نیرویی که حمله میکنی، حتما باید Melee باشه، یعنی تن به تن بجنگه، زوبین دار و تیرکمون دار و توپ و منجنیق نمیتونن تسخیر کنن.:n05::n05:
cpt.sepehr
06-06-2013, 00:48
با چی حمله میکنی؟ با نیرویی که حمله میکنی، حتما باید Melee باشه، یعنی تن به تن بجنگه، زوبین دار و تیرکمون دار و توپ و منجنیق نمیتونن تسخیر کنن.:n05::n05:
تفنگ دارن دیگه :n14: آخه تو این قرن که meele نداره :n13:
soroosh_cz
06-06-2013, 00:53
تفنگ دارن دیگه :n14: آخه تو این قرن که meele نداره :n13:
در هر حالتی باید تسخیر بشه... اسم نیرویی که باش حمله میکنی چیه؟
cpt.sepehr
06-06-2013, 10:43
در هر حالتی باید تسخیر بشه... اسم نیرویی که باش حمله میکنی چیه؟
great war infantary !
راستی نگفتین این جاسوس و دین اینا چطوریه کار باهاشون ؟ :n02:
soroosh_cz
06-06-2013, 15:57
great war infantary !
راستی نگفتین این جاسوس و دین اینا چطوریه کار باهاشون ؟ :n02:
این یونیت باید تسخیر کنه شهر رو اگر جونش کامل خالی باشه... نمیدونم ولی فکر نکنم تمدنی یا قابلیتی باشه که نذاره شهر تسخیر بشه.
جاسوس ها چند کار میکنن:
1) اگر به شهرها(مخصوصا پرجمعیت ترین ها که پتانسیل بیشتری دارن)ی تمدن های دیگه فرستاده بشن، میتونن تکنولوژی هایی که اونا رسیدن بش و شما ندارید رو بسته به درجه جاسوس و امنیت شهر مقابل، تو یه چند Turn بدزدن.
2) اگر به شهرهای خودتون ارسال بشن، عمل ضدجاسوسی انجام میدن و اگر تمدن دیگه ای جاسوس به شهر شما بفرسته، موقعی که میخوان تکنولوژی بدزدن، اگر درجه ی جاسوس شما بالا باشه، جاسوس بیگانه رو میکشه و نمیذاره تکنولوژی دزدیده بشه.
3) اگر به City State ها فرستاده بشن، هر 10 Turn یه رفراندوم یا چنین چیزی راه میندازن و میزان نفوذ شما رو تو اون City State بصورت چشمگیری افزایش و نفوذ بقیه رو به اندازه ی چشمگیری کاهش میده. به طوری که اگر یه جاسوس بفرستید به یکی از این شهرها، ممکنه تا آخر بازی متحد شما بمونه با نفوذ مثلا 330 که خیلی پول لازمه تا یکی دیگه اعمال نفوذ کنه در اون شهر.
ولی مذاهب:
شما یه مذهب انتخاب میکنی و قابلیت های مختلفی انتخاب میکنی، بسته به قابلیت هایی که انتخاب میکنی، گسترش دین شما باعث میشه که شما بیشتر از اون قابلیت ها برخوردار بشید. فرضا یکی از قابلیت ها دریافت +1 طلا/دوره به ازای هر شهر هست که به مذهب شما درآمده، یا مثلا نوشته +10% Growth Rate که هر شهری که به این دین در میاد این قابلیت رو میگیره، Growth Rate همون سیب یا تولیدات غذایی هست. و ... قابلیت های نظامی و ... هم دارن:n25:
cpt.sepehr
06-06-2013, 18:43
ن یونیت باید تسخیر کنه شهر رو اگر جونش کامل خالی باشه... نمیدونم ولی فکر نکنم تمدنی یا قابلیتی باشه که نذاره شهر تسخیر بشه.
بازی بستم بازکردم ، حل شد :n13:
این دست یه چی عجیب شده :n02: تقریبا آخرای پیشرفت علمیم ، کله آمریکا یه عربست که کاملا شاخ ه ! از همه لحاظ ! یه چی حدود 30000 پول داره :n14: کلا هم یه تمدن نابود شده اونم کار خودمه :n09: اما جنگ بشه چی میشه :n15:5 تا نیشن رو هم بیوفتن :n02: بعد خیلی باحالا به هبچ وجه با هم دیگه نمی جنگن :n04: نمی دونم چیکار کنم :n13:
کاشکی میشد میزان دوستیتون با یه کشور دیگه ببینین ! نه اینطوری که friendly , guarded اینا ، مثل این state ها می بود :n13: تو بد وضعیتم :n14: کل زمینم گرفتن :n14:
گسترش دین شما باعث میشه که شما بیشتر از اون قابلیت ها برخوردار بشید.
چطوری گسترش میدن ؟ :n13::n02:
dverbame
06-06-2013, 19:29
بازی بستم بازکردم ، حل شد :n13:
این دست یه چی عجیب شده :n02: تقریبا آخرای پیشرفت علمیم ، کله آمریکا یه عربست که کاملا شاخ ه ! از همه لحاظ ! یه چی حدود 30000 پول داره :n14: کلا هم یه تمدن نابود شده اونم کار خودمه :n09: اما جنگ بشه چی میشه :n15:5 تا نیشن رو هم بیوفتن :n02: بعد خیلی باحالا به هبچ وجه با هم دیگه نمی جنگن :n04: نمی دونم چیکار کنم :n13:
کاشکی میشد میزان دوستیتون با یه کشور دیگه ببینین ! نه اینطوری که friendly , guarded اینا ، مثل این state ها می بود :n13: تو بد وضعیتم :n14: کل زمینم گرفتن :n14:
چطوری گسترش میدن ؟ :n13::n02:
یه چیزایی هستن که تو شهر هاتون میسازید ... تو مایه های پیامبر ( البته فرستاده ) میفرستی شهر های دیگه که مذهب شما رو ندارن هر کدوم گاهی 2 -3 بار میتونن استفاده بشن و هر دفعه چند نفر و به دین شما در میارن
نکته خیلی مهم هم این هست که : اگه تمدن های تو بازی زیاد هستن ... معمولا خیلی زود شروع میکنن به دین گرایی و اگه زود تو داستان بازی نجنبی گاهی دین ها تموم میشن :n02::n08: خلاصه بی دین و کافر میشن ملتت :n08: بعد این فرستاده ها دیگه میان شهرات .. ملتت دین اونا رو میگیرن ...
بعد 1 چیزی هم مثل ژنرال و... که بهت میده.. گاهی هم بعد از چند مرحله بهت 1 فرستاده اعظم و این چیزا هم میده که ...
( البته من خیلی خوب یادم نیست چون 1 سالی هست بازی نکردم ... اگه دقیق نگفتم ببخشید )
cpt.sepehr
06-06-2013, 20:46
یه چیزایی هستن که تو شهر هاتون میسازید ... تو مایه های پیامبر ( البته فرستاده ) میفرستی شهر های دیگه که مذهب شما رو ندارن هر کدوم گاهی 2 -3 بار میتونن استفاده بشن و هر دفعه چند نفر و به دین شما در میارن
نکته خیلی مهم هم این هست که : اگه تمدن های تو بازی زیاد هستن ... معمولا خیلی زود شروع میکنن به دین گرایی و اگه زود تو داستان بازی نجنبی گاهی دین ها تموم میشن :n02::n08: خلاصه بی دین و کافر میشن ملتت :n08: بعد این فرستاده ها دیگه میان شهرات .. ملتت دین اونا رو میگیرن ...
بعد 1 چیزی هم مثل ژنرال و... که بهت میده.. گاهی هم بعد از چند مرحله بهت 1 فرستاده اعظم و این چیزا هم میده که ...
( البته من خیلی خوب یادم نیست چون 1 سالی هست بازی نکردم ... اگه دقیق نگفتم ببخشید )
خو اینارو که بلد نبود پس حساب نیست :n02: از اول میرم :n02:
soroosh_cz
07-06-2013, 00:42
اینقدر از اول برو تا تابستون تموم بشه :n02: همیشه یه چیز جدید واسه یادگیری هست تو استراتژی های بازی کردن :n02:
dverbame
07-06-2013, 01:15
حالا که از اول میخوای بری... به این نکات هم دقت کن :ییییی
1. سعی کن دینت رو همون اولا جلو ببری .. مزایاش خوبه
2. این پروژه های ملی که بر میدارن :n02: مثل کتباخونه و این چیزا ... سعی کن هر چه زودتر از اونا برداری ... کلنگشو که میزنن خیلی چیزا پیشرفت میکنه :n02:
1 استراتژی خیلی خوب هم من بهت پیشنهاد میکنم... هوا این city state ها رو داشته باش... من 1 بار از اول بازی به چند تا از اینا 1000 تا 1000 تا سکه میدادم.. کلی باهام حال میکردن ... همش برام نیرو های فوق پیشرفته مثلا 1 قرن جلوتر میساختن :n08: کلی نیرو بهم دادن.. دیگه کسی جرات نمیکرد بهم حمله کنه :)
===================================
پ.ن : میخواستم بعد امتحانا نصبش کنم ... باز کنم...
اما منتظر میمونم پک جدیدش بیاد .. بهتره :n24:
cpt.sepehr
07-06-2013, 20:15
میگم آقا من اهل جنگ نیستم ، برا بردن راه دیگه ای نداره ؟ :n02:
dverbame
07-06-2013, 21:10
میگم آقا من اهل جنگ نیستم ، برا بردن راه دیگه ای نداره ؟ :n02:
چرا دیگه .. تو چند صفحه قبل یکی از دوستان انواع پیروزی ها رو گفته نگاه کنید ...
پیروزی نظامی داریم..
پیروزی فرهنگ داریم...
پیروزی دیپلماسی داریم و....
درسته دوست ندارید جنگ کنید ... اما خواه ناخواه یه جاهایی باید بجنگید . در غیر اینصورت همه با شما لج میشن میپرن به جون کشورتون
تو روابطتون خیلی دقت کنید.. مثلا اگه به همه بگید نه من نمی جنگم .. اخرش همه با هم میشن بهت حمله میکنن
باید مثلا با 2-3 تا شاخ تر همدست بشید.. گه گداری به ظعیف ها یه حمله ای بزنید و اینا
من خودم یه بار خیلی قوی بودم... هر چی بهم میگفتن بیا به فلانی حمله کنیم.. میگفتم نه الان... خلاصه ... یهویی 5 تا تمدن نابودم کردن.. اصلا خوردن مردمم رو :n08:
vahid-n70
13-07-2013, 12:23
اقا این اپدیت brave and new world رو از کجا دانلود کنم:n13::n13:
soroosh_cz
13-07-2013, 15:38
این لینک مستقیم رپیدباز هست برای دانلود، بازی کامل هست...
این لینک بازی با تمام مشخصاتش که خودم گذاشتم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%B2-Cheetah&p=12580&viewfull=1#post12580)
و این هم لینک دانلود مستقیم:
اگر ارور محدودیت دانلود داشتی، یه پ.خ بده بم، یه حساب دانلود رپیدباز برات بفرستم.
فقط گفتم، این نسخه ی ریپک و کامل هست، همه ی DLCها و Expansion پک ها توش هست اگر مسخصات رو بخونید.
dverbame
13-07-2013, 17:15
این لینک مستقیم رپیدباز هست برای دانلود، بازی کامل هست...
این لینک بازی با تمام مشخصاتش که خودم گذاشتم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%B2-Cheetah&p=12580&viewfull=1#post12580)
و این هم لینک دانلود مستقیم:
اگر ارور محدودیت دانلود داشتی، یه پ.خ بده بم، یه حساب دانلود رپیدباز برات بفرستم.
فقط گفتم، این نسخه ی ریپک و کامل هست، همه ی DLCها و Expansion پک ها توش هست اگر مسخصات رو بخونید.
سلام... سروش جان لینک های غیر مستقیمش رو نداری ؟ از چند سرور مثلا بدی ؟
soroosh_cz
13-07-2013, 17:27
سلام... سروش جان لینک های غیر مستقیمش رو نداری ؟ از چند سرور مثلا بدی ؟
من از نتلود گرفتم، الان نتلود رو حذف کرده:
این لینکش:
arash2804
14-07-2013, 18:48
سلام. چه جوری civilizition v رو آنلاین بازی کنم؟ با steam؟
soroosh_cz
14-07-2013, 21:42
سلام. چه جوری civilizition v رو آنلاین بازی کنم؟ با steam؟
اگر Original Key داری، آره... ول اگر کرک شده داری، باید آخرین نسخه رو داشته باشی و بعدش با Tunngle میشه بازیش کرد.
پیشنهاد من اینه که بازی نکنی، بازی تحت شبکه خودش کم طول نمیکشه و بعدش از یه مدت کمی طول ترن ها زیاد میشه و بازیکنا شروع میکنن به دیسکانکت شدن... دیگه آنلاین که جای خود دارد
masoud glx
23-07-2013, 00:03
دوستان من این بازی رو نصب کردم ... کلی جلو رفتم الان نصف بیشتر دنیا رو تسخیر کردم و چند تا متحد دارم . اما وقتی یه city state میخوام بگیرم که واسه سئول هستش ، با 5 تا کشتی جنگی بزرگ و کوچیک + 4 تا توپخونه می زنمش ولی انگار که نه انگار ... 20 ، 30 روندی میشه که دارم میزنم ولی تسخیر نمیشه ! قدرتش سئول 28 هستش و وقتی میزنم خط بالاش قرمز میشه و به آخر میرسه ولی تموم نمیشه :n13:
خلاصه واسه تسخیر این شهرها لطفا راهنمایی کنید .
dverbame
23-07-2013, 00:14
دوستان من این بازی رو نصب کردم ... کلی جلو رفتم الان نصف بیشتر دنیا رو تسخیر کردم و چند تا متحد دارم . اما وقتی یه city state میخوام بگیرم که واسه سئول هستش ، با 5 تا کشتی جنگی بزرگ و کوچیک + 4 تا توپخونه می زنمش ولی انگار که نه انگار ... 20 ، 30 روندی میشه که دارم میزنم ولی تسخیر نمیشه ! قدرتش سئول 28 هستش و وقتی میزنم خط بالاش قرمز میشه و به آخر میرسه ولی تموم نمیشه :n13:
برای تسخیر هر شهری نمیتونید با کشتی و .... اقدام کنید .. حتما باید یک سواره نظام شهر رو تسخیر کنه ..
مثلا همه خون اون شهر رو با کشتی ها بزنید ... یک نیرو تفنگ دار رو هم ببرید جلو و در نهایت با اون ها حمله کنید تا بگیرند .
در ضمن دقت کنید که تسخیر کل دنیا تو این بازی دقیقا باخت بازی هست .. نه برد :n16: یعنی باید خیلی منطقی بازی کنید و زور گویی باعث باخت میشه
soroosh_cz
23-07-2013, 00:39
برای تسخیر همونطور که دوستمون گفتن، حتما یه نیرویی لازمه که Melee Attack داشته باشه. مثلا تمام استحکامات شهر رو خراب میکنی و با یه سرباز یا اسب یا کشتی که به شهر Melee Attack بده (مثلا Caravel یا Destroyer یا Privateer(اگر Gods and Kings رو داری) یا یه چیزی هست با اسیتم باز میشه، فکر کنم اسمش Ironclad هست... اینها کشتی هایی هستن که به اصطلاح Ranged Attack ندارن و میتونن شهرها رو بگیرن. شما تا آخر بازی هم با یونیت های دورزن، شهر رو بزنی، شهر هیچیش نمیشه.
برای تسخیر هر شهری نمیتونید با کشتی و .... اقدام کنید .. حتما باید یک سواره نظام شهر رو تسخیر کنه ..
مثلا همه خون اون شهر رو با کشتی ها بزنید ... یک نیرو تفنگ دار رو هم ببرید جلو و در نهایت با اون ها حمله کنید تا بگیرند .
در ضمن دقت کنید که تسخیر کل دنیا تو این بازی دقیقا باخت بازی هست .. نه برد :n16: یعنی باید خیلی منطقی بازی کنید و زور گویی باعث باخت میشه
دوست عزیز، Domination یکی از روش های برد بازی هست... یعنی تسخیر تمام تمدن ها(نه هم تمدن هم City State).
توی Brave New World سه ایدئولوژی هست به نام های Autocracy که همون نظامیه و قابلیت های نظامی رو افزایش میده، Freedom که میشه گفت همون Capitalism و دموکراسی هست و معمولا برای پیروزی های فرهنگی و علمی و دیپلماتیک خوبه و Order که میشه گفت همون کمونیسمه... و برای برد علمی و فرهنگی و نظامی مناسبه.
خیلی جالبه، اگر ایدئولوژیت با اکثر کشورا ناهماهنگ باشه، چنان Happiness کم میشه که شهر ها شورش میکنن... بهتره خودتون اولین کسی باشین که ایدلوژی رو انتخاب میکنید...
masoud glx
23-07-2013, 01:14
خدا خیرتون بده !!
یه روز بود کار و زندگی رو ول کرده بودم فقط پای این نشسته بودم که این شهر رو بگیرم ... !! :D
یه سواره فرستادم شهر رو پاپت کردم ... ظاهرا بهترین گزینه بود .
این بازی عجیب آدم رو گرفتار می کنه ... درس و مطالعه تعطططییل شده ....
soroosh_cz
23-07-2013, 04:11
خدا خیرتون بده !!
یه روز بود کار و زندگی رو ول کرده بودم فقط پای این نشسته بودم که این شهر رو بگیرم ... !! :D
یه سواره فرستادم شهر رو پاپت کردم ... ظاهرا بهترین گزینه بود .
این بازی عجیب آدم رو گرفتار می کنه ... درس و مطالعه تعطططییل شده ....
:n02: پاپت کردن یه سری مزایا داره و یه سری معایب:
مزایا:
1) اضافه نشدن Culture مورد نیاز برای گرفتن Social Policy بعدی، چون میدونید اگر شهر بزنید با Settler یا Annex کنید، به اون حداکثره اضافه میشه.
2) اتوماتیک شدن ساخت و ساز و رفتن روی حالت Gold - یعنی کارها طوری چیده و اولویت بندی میشن که شما از شهر پول بیشتری کسب کنید، همچنین ساخت ساختمون ها هم اولویتشون میره با اونایی که پول تولید میکنن بعدش قلعه و فلان...
3) در ابتدا Happiness کمتری از شما بخاطر تسخیر و مقاومت شهر (همون مشت قرمز) کم میشه.
معایب:
1) ساخت ساختمون به صورت دلخواه نیست.
2) یونیت های بازی مثل سرباز و کشتی و هر چی که قابل خریدن باشه، نمیشه خرید. کلا Purchase نمیشه کرد.
نمیدونم Brave New World رو نصب کردی یا نه... خیلی ناجور شده. من از 3 بازی سر سختی King فقط تونستم یکیش رو ببرم :n02:
بقولت وقتی شروع میکنم، همه چی تعطیل میشه :n02:
masoud glx
23-07-2013, 08:36
نه این پکیج حدید رو هنوز نصب نکردم و نخواهم کرد :)
این بازی رو تقریبا 2 سال پیش خریدم و درگیر کار و درس و چیزای دیگه بودم تا چند روز پیش dvd ش رو دیدم و نصب کردم . الان هم زندگی من رو تعطیل کرده ، الان مثلا دارم کار می کنم !
dverbame
23-07-2013, 10:43
برای تسخیر همونطور که دوستمون گفتن، حتما یه نیرویی لازمه که Melee Attack داشته باشه. مثلا تمام استحکامات شهر رو خراب میکنی و با یه سرباز یا اسب یا کشتی که به شهر Melee Attack بده (مثلا Caravel یا Destroyer یا Privateer(اگر Gods and Kings رو داری) یا یه چیزی هست با اسیتم باز میشه، فکر کنم اسمش Ironclad هست... اینها کشتی هایی هستن که به اصطلاح Ranged Attack ندارن و میتونن شهرها رو بگیرن. شما تا آخر بازی هم با یونیت های دورزن، شهر رو بزنی، شهر هیچیش نمیشه.
دوست عزیز، Domination یکی از روش های برد بازی هست... یعنی تسخیر تمام تمدن ها(نه هم تمدن هم City State).
توی Brave New World سه ایدئولوژی هست به نام های Autocracy که همون نظامیه و قابلیت های نظامی رو افزایش میده، Freedom که میشه گفت همون Capitalism و دموکراسی هست و معمولا برای پیروزی های فرهنگی و علمی و دیپلماتیک خوبه و Order که میشه گفت همون کمونیسمه... و برای برد علمی و فرهنگی و نظامی مناسبه.
خیلی جالبه، اگر ایدئولوژیت با اکثر کشورا ناهماهنگ باشه، چنان Happiness کم میشه که شهر ها شورش میکنن... بهتره خودتون اولین کسی باشین که ایدلوژی رو انتخاب میکنید...
سروش جان منم منظورم گرفتن کل شهر های دنیا بود
یعنی مثلا اگه کل تمدن ها رو بگیری و بخوای 1کی رو بزاری با یک شهر تو رو بازنده اعلام میکنه
اما در مورد این توضیحی که داده .. جالب بود
یعنی شما میگی مثلا تو پالیسی ها که انتخاب میکنیم ... چند تا رو همزمان انتخاب نکنیم ؟ مثلا تو 5 پالیسی اول رو یک درخت بریم پایین ؟
dverbame
23-07-2013, 10:45
:n02: پاپت کردن یه سری مزایا داره و یه سری معایب:
مزایا:
1) اضافه نشدن Culture مورد نیاز برای گرفتن Social Policy بعدی، چون میدونید اگر شهر بزنید با Settler یا Annex کنید، به اون حداکثره اضافه میشه.
2) اتوماتیک شدن ساخت و ساز و رفتن روی حالت Gold - یعنی کارها طوری چیده و اولویت بندی میشن که شما از شهر پول بیشتری کسب کنید، همچنین ساخت ساختمون ها هم اولویتشون میره با اونایی که پول تولید میکنن بعدش قلعه و فلان...
3) در ابتدا Happiness کمتری از شما بخاطر تسخیر و مقاومت شهر (همون مشت قرمز) کم میشه.
معایب:
1) ساخت ساختمون به صورت دلخواه نیست.
2) یونیت های بازی مثل سرباز و کشتی و هر چی که قابل خریدن باشه، نمیشه خرید. کلا Purchase نمیشه کرد.
نمیدونم Brave New World رو نصب کردی یا نه... خیلی ناجور شده. من از 3 بازی سر سختی King فقط تونستم یکیش رو ببرم :n02:
بقولت وقتی شروع میکنم، همه چی تعطیل میشه :n02:
اخ گقتی.... هنوز میخوای مثلا بری زمین کشاورزی درست کنی اعلام جنگ میکنن ... 1000 % موافقم.. خیلی حساس تر شده بازی :n29:
black.assassin
23-07-2013, 18:48
دوستان برای مد جدید لینک دارید ؟ شنیدم تغییرات خیلی زیادی داشته و فرهنگ و سیاست و ... اهمیت بیشتری پیدا کرده.
soroosh_cz
23-07-2013, 19:25
سروش جان منم منظورم گرفتن کل شهر های دنیا بود
یعنی مثلا اگه کل تمدن ها رو بگیری و بخوای 1کی رو بزاری با یک شهر تو رو بازنده اعلام میکنه
اما در مورد این توضیحی که داده .. جالب بود
یعنی شما میگی مثلا تو پالیسی ها که انتخاب میکنیم ... چند تا رو همزمان انتخاب نکنیم ؟ مثلا تو 5 پالیسی اول رو یک درخت بریم پایین ؟
Brave New World بجای اون سه شاخه که توی Modern Era باز میشدن، یه شاخه ایدئولوژی گذاشته. فقط میتونی یکی از سه شاخه Autocracy یا Order یا Freedom رو انتخاب کنی البته قبلا هم همینطور بود ولی قابلیت هایی که انتخاب میشدن، کمتر بودن. من تو بازی آخرم، با سه شهر بسیار قوی به پایه ی فرهنگ بازی کردم و تونستم ایدئولوژی Order رو کامل کنم. خیلی جالبه، وقتی بقیه ی تمدن ها هم میان به ایدئولوژی تو، درصد اینکه بت اعلام جنگ بدن خیلی کمتر میشه، تازه یه قابلیت هایی داره که فرهنگتون مثلا 33% بیشتر روی تمدن هایی با ایدئولوژی یکسان و دین یکسان تاثیر میذاره (اول بازی اسلام رو گسترش دادم، چین بدبخت فقط شهر اصلیش که Holy City بود، کلا فشار دینش از فشاری که من داشتم کمتر بود مال من 90 بود، مال اون 45، بقیه ی شهرهاشم همه مسلمون بودن :n02: دو بار هم سر همین مسلمون کردن شهرهاش و پایتختش جنگ شد :n02: )
این شده ترتیب انتخاب World Wonder ها برای من
1) Stonehenge که زود کار دین و Enhance و ... راه بیفته و قابلیت های خوب رو کش بریم.
2) Temple of Artemis یا Hanging Garden اولی اگر غذای تولیدی Tile ها خوبه (چون درصدی اضافه میکنه) و دومی اگر تولیدی Tile ها کمه چون +Food هست.
3) Oracle که یه Free Social Policy گیرمون بیاد.
معمولا این سه تا رو که زدی، بقیه میرن 75% Wonder های Medieval Era مثل Chichen Itza و Great Mosque of Djene و Alhambra (یکی از بهترین واندرهای بازی) رو میزنن، ولی به جاش رسیدن به Wonderهای Renaissance Era خیلی راحت تره... در صدرشون Sistine Chapel :n02:
چند نکته ی مهم هم درباره ی Trade Route ها هست.
1) هرچی شهر اصلیتون به شهرهای بقیه ی تمدن ها نزدیک تر باشه و منابع Luxury و Strategic بیشتری داشته باشید، بقیه ی تمدن ها بیشتر به شهر شما مسیر تجاری میزنن و همونطور که میدونید، توی یه مسیر تجاری، به هر دو طرف سود میرسه.
2) مسیرهای تجاری دریایی میشه گفت تقریبا 2 برابر مسیرهای تجاری زمینی درآمد دارن ولی به همون میزان هم خطر قطع ارتباط توسط Barbarian وجود داره.
3) در صورت وجود مسیر تجاری دینتون خیلی سریعتر پخش میشه چون هر مسیر تجاری +9 فشار از دین هر شهر به شهر مقابل منتقل میکنه.
دوستان برای مد جدید لینک دارید ؟ شنیدم تغییرات خیلی زیادی داشته و فرهنگ و سیاست و ... اهمیت بیشتری پیدا کرده.
به صفحه ی قبل یه نگاه بنداز، نسخه ی کامل بازی هست.
khanjanisaeed
05-08-2013, 00:53
سلام منم تازه این بازی ریختم ولی زبونش روسی هست چیکار کنم انگلیسی شه؟
BRAVE NEW WORLD
soroosh_cz
05-08-2013, 01:13
سلام منم تازه این بازی ریختم ولی زبونش روسی هست چیکار کنم انگلیسی شه؟
BRAVE NEW WORLD
اگر نسخه ی ریپک همونی که صفحه ی قبلی گذاشتم رو گرفتی که باید همونجایی که مسیر نصب رو انتخاب میکنی یه دکمه ای هست به اسم Components اگر درست گفته باشم، بزنی و زبان انگلیسی رو انتخاب کنی.
اگر نه، این روش رو امتحان کن:
اگر از کرک ALI213 استفاده میکنی، فایل ALI213.ini رو از مسیر اصلی بازی باز کن و گزینه ی Language رو برابر با english قرار بده:
khanjanisaeed
05-08-2013, 01:25
ببخشید یه مشکل با Wargame AirLand Battle دارم زبونش المانیه چطوری انگلیسی کنم؟
Language Selector زدم بازم انگلیسی نشد البته از پوشه کرک ریختم تو فولدر بازی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.