مشاهده نسخه کامل
: مقایسه جذاب بین دو کارت عالی : GTX 460 1GB Vs HD5850
Download Master
21-08-2010, 12:22
سلام به دوستان عزیز
فکر کنم شمام با من موافق باشید که این تاپیک فوق العاده لازمه.هر دو کارت شاید پرفروشترین و بهینه ترین کارت های دو غول کارت گرافیک دنیا یعنی ATI و Nvidia هستند.با توجه به قیمتشون انتخاب اکثر سیستم های Gaming از 700 - 800 تومن تا 1200-1400 هستن.
واسه همین از مدیران این بخش تقاضا دازم این تاپیک رو مهم کنن.
اول از همه بگم دوستان لطفا هیچگونه تعصبی نسبت به چیزی که خریدید نداشته باشید.حالا یعنی چی ؟ یعنی اگه الان این گرافیکو بتونید بدید و پولشو پس بگیرید حالا دوباره چه گرافیکی میخرید؟
خوب باید این مقایسه رو در چند بخش بررسی کنیم.
چون دوستان اکثرا از اطلاعات دو کارت با خبرند واسه اینکه پست طولانی نشه بررسی نکنیم
فقط مدل دو کارت رو بنویسیم:
GTX 460 1GB Refrence
HD 5850 1GB Refrence
اینم دو تا عکس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان لطف کنن هر اشتباهی میبنن بگن تا درست کنیم
بخش هایی رو که من بررسی میکنم ایناس:
1- Feature های کارت
2- مقایسه بین رفرنس هر دو کارت در بازی های مختلف
3- مقایسه قدرت اورکلاک و مقایسه بین دو کارت در حالت OverClock
4-مقایسه بین دو کارت در حالت SLIو Cross Fire
بسم ا...
1:Features
GTX 460 1GB
1-Nvidia PhysiX*
2-Nvidia CUDA Proccessors Programming*
3-Nvidia 3D Gaming*
4-Nvidia Surround*
5-DUAL DVI - HDMI
6-Max Res = 2560 * 1600
7-Power Counsume = 150 W
8-Temperature = 40 - 70 C
HD 5850 1GB
1-ATI EyeInfinity
2-DUAL DVI - DUAL HDMI
3-Max Res = 2560 * 1600
4- Power Consume = 164 W
5 -Temperature = 50-75 C
خوب حالا موارد ستاره دار رو توضیح مختصری بدیم:
1-PhysiX :
این قابلیت که انجصاری شرکت انویدیا هست ابتدا توسط شرکت Aegia ساخته شد. این قابلیت توسط این شرکت روی کارتهایی که در شکاف PCI مادربورد نصب میشدند عرضه کرد.این کارت ها کارشان این بود که محاسبات فیزیکی مربوط به بازیها را به صورت بهتری (طبیعی تری) انجام دهند و همچنین انجام این کار نسبتا سنگین (محاسبات فیزیکی مربوط به یک صحته مثلا برخورد یک توب الاسستیکی به یک شیشه در یک بازی) را از گردن CPU بردارند را CPU بتواند کارایی بالاتری داشته باشد و صحنه هم طبیعی تر شود.البته این قابلیت بیشتر در بازی هایی مشهود است که حالت Simulation دارند تا Fantasy
2-CUDA PROCCESSERS PROGRAMMING :
این ایده حدود 4 سال پیش (شاید هم قدیمی تر) و در زمانی که کارتهای گرافیک نسبتا قوی تری وارد بازار شدند به ذهن برنامه نویسان رسید.ایده این بود که با توجه به قدرت کارتهای گرافیک در انجام بعضی از کارها که بعضی از موارد از CPU معادلش بالاتر بود را برای انجام بعضی از برنامه هایی که CPU را برای مدت زیادی با محاسبات زیادی به اصطلاح لود میکندد (مثل ویروس کش ها - Password Recovery - Encode & Decode , ...) به کار گیرند.در ابندا این کار با توجه به ساختار کارتهای گرافیک به سختی انجام میشد تا وقتی که NVIDA از سری 8 خود (8800 به بعد) پردازنده های CUDA را وارد کارت هایش کرد که علاوه بر انجام محسبات مربوط به PhisX قابل برنامه نویسی باشند که در سال اخیر و با عرضه هسته های Fermi این توانایی به حدی رسید که میتوان با استفاده از بعضی Compiler های ++C برنامه های نوشت که به جای CPU از GPU استفاده کند !!!. Nvidia برای اولین قدم برنامه ای به نام Badaboom رو به بازار عرضه کرده (قابل دانلود به صورت Trial در لینک زیر برای Nvida 400 Series) که با استفاده از GPU فرمت های مختلف ویدئوئی را به هم تبدیل میکند ( Video Converter به تمام معنا)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3-Nvidia 3D Gaming:
تکنولوژی جدید Nvidia است که توسط آن میتوانید تصاویر را در مانیتور خود بصورت کاملا 3D و برجسته ببینید.
این تکنولوژی نیاز به یک مانیتور LCD یاLED با فرکانس 120HZ و یک عینک مخصوص Nvidia هست. البته با توجه به اینکه گفته شد بدون تعصب بحث کنیم واقعا این تکنولوژی یک شکست برای Nvidia محسوب میشه چرا که تاثیر این عینک بسیار ناچیز است (حد اقل فعلا) و مانیتور و عینکی که لازم هست تو ایران پیدا نیمشه و قیمتشم حدود 500$ تخمین زده شده.
4-Nvidia Surround Gaming - ATI EyeFinity :
این دو تکنولوژی در اصل یکی هستند و تفاوت چندانی با هم ندارند. هر دو تکنولوژی عبارتند از اینکه تصویر مربوط به بازی را داخل 3 مانیتور به صورت همزمان ببینیم به صورتی که دامنه ی دید ما در بازی وسیع تر میشه (مثلا در یک بازی ماشین سواری یک مانیتور نقش پنجره راست یک پی نقش پنجره چپ و دیگری هم نقش شیشه اصلی را بازی میکند این تکنولوژی بیشتر در بازیهایی که نیاز به دید وسیع تر هست بدرد میخورد و معمولا نیاز بخاطر پردازش 3 تصویر دو کارت همزمان کار کنند (این تکنولوژی هم بدرد نمیخوره چون باید 3 تا مانیوتور داشته باشید و 2 تا کارت که قیمتش میزنه بالا)
همانطور که میبینیم هم از لحاظ دما ، دمای GTX 460 1GB کمتره و هم مصرف پایینتری داره
پس در قسمت Features همه قبول دارید که GTX 460 بالاتر از 5850 قرار داره!
پس فعلا 0.5-0 به نفع Nvidia
Ultra_Black
21-08-2010, 13:05
-PhysiX :
این قابلیت که انجصاری شرکت انویدیا هست ابتدا توسط شرکت Aegia ساخته شد. این قابلیت توسط این شرکت روی کارتهایی که در شکاف PCI مادربورد نصب میشدند عرضه کرد.این کارت ها کارشان این بود که محاسبات فیزیکی مربوط به بازیها را به صورت بهتری (طبیعی تری) انجام دهند و همچنین انجام این کار نسبتا سنگین (محاسبات فیزیکی مربوط به یک صحته مثلا برخورد یک توب الاسستیکی به یک شیشه در یک بازی) را از گردن CPU بردارند را CPU بتواند کارایی بالاتری داشته باشد و صحنه هم طبیعی تر شود.البته این قابلیت بیشتر در بازی هایی مشهود است که حالت Simulation دارند تا Fantasy
طبق لینک زیر فقط 6 بازی قابلیت استفاده از PhysX رو دارند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل امکان خوبی هست ولی دلیل خیلی خوبی برای خرید محصولات Nvidia و رد ATI نیست
و برگ برنده محسوب نمیشه
2-CUDA PROCCESSERS PROGRAMMING :
این ایده حدود 4 سال پیش (شاید هم قدیمی تر) و در زمانی که کارتهای گرافیک نسبتا قوی تری وارد بازار شدند به ذهن برنامه نویسان رسید.ایده این بود که با توجه به قدرت کارتهای گرافیک در انجام بعضی از کارها که بعضی از موارد از CPU معادلش بالاتر بود را برای انجام بعضی از برنامه هایی که CPU را برای مدت زیادی با محاسبات زیادی به اصطلاح لود میکندد (مثل ویروس کش ها - Password Recovery - Encode & Decode , ...) به کار گیرند.در ابندا این کار با توجه به ساختار کارتهای گرافیک به سختی انجام میشد تا وقتی که NVIDA از سری 8 خود (8800 به بعد) پردازنده های CUDA را وارد کارت هایش کرد که علاوه بر انجام محسبات مربوط به PhisX قابل برنامه نویسی باشند که در سال اخیر و با عرضه هسته های Fermi این توانایی به حدی رسید که میتوان با استفاده از بعضی Compiler های ++C برنامه های نوشت که به جای CPU از GPU استفاده کند !!!. Nvidia برای اولین قدم برنامه ای به نام Badaboom رو به بازار عرضه کرده (قابل دانلود به صورت Trial در لینک زیر برای Nvida 400 Series) که با استفاده از GPU فرمت های مختلف ویدئوئی را به هم تبدیل میکند ( Video Converter به تمام معنا)در مقابل این تکنولوژی هم ATI، تکنولوزی مشابهی بنام ATI Stream داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک توضیحات این تکنولوژی توسط بچه های سایت خودمون:
همانطور که میبینیم هم از لحاظ دما ، دمای GTX 460 1GB کمتره و هم مصرف پایینتری دارهاز لحاظ دما و مصرف تفاوت چندانی ندارند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همونطور که می بینید تفاوت ها اونقدر نیست که بشه به خاطر مصرف و دما،یکی رو به یکی دیگه ارجحیت بدیم!
پ.ن:
مهمترین برتری یک کارت به کارت دیگه Price/Performance یا کارایی به قیمت هست که منتظر بررسی بیشتر شما راجع به این قضیه هستیم
Dark.Life
21-08-2010, 13:30
اینم مقایسه این دو از دو سایت معتبر :
mr.shadowshaman
21-08-2010, 13:48
سلام.لطفا به این تایپ بیاد و به من کمک کنید
Dark.Life
21-08-2010, 14:03
اورکلاک :
میبینید که با یه اور نچندان زیاد کل 5870 رو میخابونه
البته هنوزم جا داره اور کنی
sasan816
21-08-2010, 14:29
میبینید که با یه اور نچندان زیاد کل 5870 رو میخابونه
البته هنوزم جا داره اور کنی
من که اینجا gtx 460 نمیبینم
کدوم کارت کل 5870 رو می خوابونه
Dark.Life
21-08-2010, 14:31
من که اینجا gtx 460 نمیبینم
کدوم کارت کل 5870 رو می خوابونه
5850 منظورمه نه 460
Download Master
21-08-2010, 14:37
سلام دوباره به دوستان عزیز
واقعا از آقای Ultra-Black تشکر میکنم بخاطر اینکه نظر دادن و باعث دلگرمی من واسه ادامه کار شدن:10:
خوب برسیم با بحث مهم خودمون:
قراره که دو کارت را در حالت Refrence بدون هیچ اور کلاکی بررسی کنیم
فقط من باز این نکته مهم رو بگم که GTX 460 از نوع 768 مگ اصلا مورد نظر ما نیست این کارت برای رقابت با 5830 عرضه شده که به نظرم موفق بوده ولی بحث ما GTX 460 از نوع 1 گیگ هست واسه همین گفتم تو بنچ ها اشتباه نکنید.
خوب بریم سر اصل مطلب:
واسه بنچ ها بهتره چند تا مشخصه بزاریم چون تعدادشون تو نت زیاده و اگه بخوایم همرو بیاریم طول میکشه
1-واسه اینکه ممکنه یه کارت تو Res پایین بهتر کار کنه یکی تو Res بالا ما Res متوسط و متعارف 1200*1900 رو انتخاب میکنیم
2-واسه اینکه یه کارت تو Direct X بالا و یکی تو پایین قوی تره از هر سه DX میزاریم
3-من به شخصه ترجیح میدم بازیهایی رو که بیشتر تو ایران بازی میشن مورد نظر قرار بدم تا بازیی که بیشتر یه بنچ مارکر هستش (منظورم دقیقا Allien Vs Predetor بود و امثال اینها)
4-در مورد تنظیمات همانطور که اکثر سایت ها خودشون رو حداکثرن ما هم حداکثر تنظیمات رو بررسی میکنیم با AA
5-لطفا نگید فلان بازی با ATI حال میکنه فلان با Nvidia چون مثلا تو یه سایت معروف نوشته بود Dirt2 با ATI بهتر اجرا میشه تو یکی دیگه نوشته بود با Nvidia بهتره!
من در این قسمت از بنچمارکهای سایتای معتبر استفاده میکنم و فکر میکنم قبول دارید که بی طرفن
خوب بریم سراغ اولین بازی محبوب تو ایران
1-Call Of Duty MW2
DirectX9
1-Toms Hardware :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این بازی فقط این سایت معتبر بنچ داشت که گذاشتم
2-Dirt 2
DX11
1- Toms Hardware :
2- Anand Tech :
3-hardwarecanucks :
4-bit-tech :
5- tech - power up :
6- techreport :
3-BattleField BadCompany 2 :
DX 11
1- TomsHardware :
2- Anand Tech :
3- hardwarecanucks :
4- Bit-Tech :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Free Image Hosting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5- Tech-Report :
4-Crysis :
DX10
1-Toms Hardware :
2- Anand Tech :
3- Bit-Tech :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Free Image Hosting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4-Tech-PowerUp :
5-Just Cause :
DX11
1-Toms Hardware :
2- .hardwarecanucks :
6-Resident Evil 5 :
1-Legit Review :
7-Mass Effect 2 :
1-Anand Tech :
8-Stalker :COP
1-Anand Tech :
9-Metro 2033 :
1-hardwarecanucks :
2-Tech-PowerUP :
خوب اینا واسه بنچ دو کارت در حالت رفرنس در بازیهای محبوب
sasan816
21-08-2010, 14:38
5850 منظورمه نه 460
خوب قیمتش چقدره؟
Download Master
21-08-2010, 14:54
خوب من تمام بازیهایی رو که به نظرم میرسید کسی اینجا بازی میکنه و تو بنچ ها هم بودن رو بدون هیچ تعصبی (انتخاب از همه سایت ها بدون کوچکترین قصد و غرضی) اینجا تو این فروم عرضه کردم و این پست میتونه یه پست مرجع برای خیلی از پست ها باشه :rolleye:
حالا وقت مقایسه از روی بنچ هایی که گذاشتم.
در حالت رفرنس بدون هیچ تعصبی اینجا میگم 460 در کل از 5850 کمی ضعیف تره
ولی فقط کمی . اینجوری بگم بهتره در 20 % موارد GTX 460 1GB قوی تره . در 30 % موارد تقریبا مساویند(اختلاف در حد 2-3) و در 50 % موارد 5850 قوی تره (اختلاف معمولا کمتر ازز 10 FPS بود)
پس فعلا نتیجه 1-0.5 به نفع ATI
sasan816
21-08-2010, 14:55
خوب چند تا بنچمارک هم من میگذارم تا به یک جمع بندی برسیم
همانطور که مشاهده میشه این کارت فقط با 5830 قابل مقایسه هست
Ultra_Black
21-08-2010, 14:57
بعد از بنچ مارکهای دوستان، بنده هم چند تا بنچمارک از سایت معتبر Tomshardware میزارم:
همونطور که مشاهده کردید از 6 تا بازی فقط تو 2 تاش GTX460 به 5850 برتری داشت
sasan816
21-08-2010, 14:57
(اختلاف معمولا کمتر ازز 10 FPS بود)
خیر فقط در رزولیشن 1920x1200 اختلاف انقدره در رزولیشنهای بالاتر بیشتر هم میشه
Download Master
21-08-2010, 15:03
اولا شما نیست "قابل مقایسه نیست " رو وقتی میگی که اختلاف زیادی داشته باشن
مثلا میشه گفت 5850 با 5770 قابل مقایسه نیست یا حداکثر 5850 با 5830 قابل مقایسه نیست
دوما.تو سایت Steam تو یه نظر سنجی که انجام شده حدود 40 درصد کاربران Res 1280*960 رو به عنوان Res اول و بعد از اون Res 1900*1200 رو حدود 30 درصد انتخاب کردن و فکر کنم 2560*1600 کمتر از 3 درصد رای اورده بود.این Res مخصوصا در بازیهای آینده با این کارتهایی که ما داریم بحث میکنیم جواب نمیده
حالا در مبحث SLI و CrossFire میتونیم رو این Res هم بحث کنیم ولی Res مرجع معمولا 1900*1200 هست.
BMW.M3_E46
21-08-2010, 15:03
خوب من تمام بازیهایی رو که به نظرم میرسید کسی اینجا بازی میکنه و تو بنچ ها هم بودن رو بدون هیچ تعصبی (انتخاب از همه سایت ها بدون کوچکترین قصد و غرضی) اینجا تو این فروم عرضه کردم و این پست میتونه یه پست مرجع برای خیلی از پست ها باشه :rolleye:
حالا وقت مقایسه از روی بنچ هایی که گذاشتم.
در حالت رفرنس بدون هیچ تعصبی اینجا میگم 460 در کل از 5850 کمی ضعیف تره
ولی فقط کمی . اینجوری بگم بهتره در 20 % موارد GTX 460 1GB قوی تره . در 30 % موارد تقریبا مساویند(اختلاف در حد 2-3) و در 50 % موارد 5850 قوی تره (اختلاف معمولا کمتر ازز 10 FPS بود)
پس فعلا نتیجه 1-0.5 به نفع ATI
شما قیمتشم نگاه کن دوست عزیز
ATI 5850 320-340 T
Nvidia 460 GTX 1GB 270-295
من یک سال پیش چون می خواستم یکی از این 2 گرافیک
nvidia 250 GTS 1GB
ATI 4850 512 MB
بگیرم رقابت بین این 2 کارت خیلی نزدیک بود و جالب بود قیمتاشونم بین 7و8 هزار تومن اختلاف داشت! ولی این قیمتش 30-40 هزار تومن اختلاف داره!!!
Download Master
21-08-2010, 15:10
ما فعلا Price/Perfromance رو بحث نکردیم . بحث Performance بود که فکر کنم همه قائل باشن به اینکه 5850 حداکثر
10 % تو حالت تکی (و رفرنس) قوی تره
ایشاا... در آخر بحث بعد از OC و SLI و XFire اونموقع Price/Performance رو هم بحث میکنیم
راستی سایت benchmark Review به طور کلی یادم رفته بود اینم از بنچمارکای اون سایت تو اون بازیها :
BFC2 :
CrySis WarHead :
Farcry2 :
Resident Evil 5 :
Metro 2033
BMW.M3_E46
21-08-2010, 15:14
ما فعلا Price/Perfromance رو بحث نکردیم . بحث Performance بود که فکر کنم همه قائل باشن به اینکه 5850 حدود
10 % تو حالت تکی (و رفرنس) قوی تره
خوب حرف شما درست ولی شما میدونید عملکرد وامتیازاتی که به گرافیک میدن با توجه به قیمتشه!
Download Master
21-08-2010, 15:23
آره شاهنامه آخرش خوشه . در آخر به این نتیجه میرسیم که ارزش خریدن 460 بیشتره حالا فعلا شما صبر کنید.
بعضیا بد برداشت میکنن فکر میکنن من میگم در حالت تکی و رفرنس 460 حتما 100% از 5850 قویتره در حالی که من کلی قضیه رو نگاه میکنم:17:و دراون صورت خواهید فهمید چرا سایتای معتبر Editors Choice خودشون رو به این کارت دادن
اقای nvidia 460.شما هرکاری هم بکنید واقعیت که 5850 قویتر از 460 هست و در قیمت خودش رقیب نداره را نمیتونید تغییر بدید.
460 هم اگر به قیمت 270 عرضه بشه کارت خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی هست.
physx هم برید فیلم مقایسه خاموش بودن و حداکثر بودن physx در mafiaII را ببینید.اصلا چیز خاصی نیست.گرچه خودم ازphysx خوشم میاد ولی واقعیت اینه که مهم نیست
اینم لینکش تا پاک نشده ببینید
لطفا این معرکه را خاتمه بدید
Download Master
21-08-2010, 15:43
اقای nvidia 460.شما هرکاری هم بکنید واقعیت که 5850 قویتر از 460 هست و در قیمت خودش رقیب نداره را نمیتونید تغییر بدید.
460 هم اگر به قیمت 270 عرضه بشه کارت خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی هست.
physx هم برید فیلم مقایسه خاموش بودن و حداکثر بودن physx در mafiaII را ببینید.اصلا چیز خاصی نیست.گرچه خودم ازphysx خوشم میاد ولی واقعیت اینه که مهم نیست
اینم لینکش تا پاک نشده ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا این معرکه را خاتمه بدید
اتفاقا عین این پست ولی برعکسش تو xtreme system بود. یارو میگفت هرکاری کنی 460 قوی تره!
حالا با هم پیش میریم . تازه به نظر من این یکی از علمی ترین و حدی ترین تاپیک های سخت افزار P30world هست بعد شما میگید ولش کنیم بشینیم بگیم زیر 200 تومن 5770 بگیریم یا 5750 ؟
در کل اگه 5850 قوی تر باشه وقتی به این نتیجه رسیدیم دیگه به همه میگیم اینو بگیرید.
البته ببخشید من یکم سمج بودم این چند وقت راستشو بگم کامپیوترم میخوام عوض کنم چند وقته بیکارم میشینم پای لپ تاپ Review میخونم از سایتای مختلف میام پست میدم!
اگه از دست من ناراحت شدید دیگه ببخشید
sasan816
21-08-2010, 15:47
راستی سایت benchmark Review به طور کلی یادم رفته بود اینم از بنچمارکای اون سایت تو اون بازیها :
إ اینو از کجا پیدا کردی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
460 هم اگر به قیمت 270 عرضه بشه کارت خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی هست
اونوقت با چه بردی؟
BMW.M3_E46
21-08-2010, 15:53
اتفاقا عین این پست ولی برعکسش تو xtreme system بود. یارو میگفت هرکاری کنی 460 قوی تره!
حالا با هم پیش میریم . تازه به نظر من این یکی از علمی ترین و حدی ترین تاپیک های سخت افزار P30world هست بعد شما میگید ولش کنیم بشینیم بگیم زیر 200 تومن 5770 بگیریم یا 5750 ؟
در کل اگه 5850 قوی تر باشه وقتی به این نتیجه رسیدیم دیگه به همه میگیم اینو بگیرید.
البته ببخشید من یکم سمج بودم این چند وقت راستشو بگم کامپیوترم میخوام عوض کنم چند وقته بیکارم میشینم پای لپ تاپ Review میخونم از سایتای مختلف میام پست میدم!
همین الان همه خوشحالیم که مثلا تو بعضی بنچا از 5850 جلو میزنه
حالا یک سال دیگه کجا رو دیدی یدفه Nividia سری 600 داد بیرون مثلا 640 GTX
Direct X 12 بعد قیمتش 290 T ایراد PC همینه ولی یه کنسول می گیری تا 6 سال خیالت راحته
Download Master
21-08-2010, 16:03
همین الان همه خوشحالیم که مثلا تو بعضی بنچا از 5850 جلو میزنه
حالا یک سال دیگه کجا رو دیدی یدفه Nividia سری 600 داد بیرون مثلا 640 GTX
Direct X 12 بعد قیمتش 290 T ایراد PC همینه ولی یه کنسول می گیری تا 6 سال خیالت راحته
به این پست میگن یه پست بنیادی :20:
alidata2010
21-08-2010, 16:16
در کل در بازیهایی که از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنن 5850 بهتر عمل کرده ولی در بازیهایی مثل cod6 و farcry2 عقب افتاده
sasan816
21-08-2010, 16:33
در کل در بازیهایی که از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنن 5850 بهتر عمل کرده ولی در بازیهایی مثل cod6 و farcry2 عقب افتاده
درسته ولی بیشتر بازیها دارن به سمت بهینه شدن برای دایرکت 11 میرند
alidata2010
21-08-2010, 16:36
منم منظورم همینه یعنی 5850 فوق العاده به صرفه تره
Download Master
21-08-2010, 16:40
امروز واقعا خسته شدم از بس پست دادم!!!
فردا میرم واسه قسمت OC و SLI
اونموقع شاید نظرتون عوض بشه :31:
این بنچمارکهایی که تازه داری جمع میکنی ما همون موقع که کارت اومد نگاه کردیم.
هر تاپیکی میرسید میگی 460 بخر.5750 نخر 460 بخر.5770 نخر 460 بخر.5850 نخر 460 بخر.
یجا هرچی محاسنه (اشتباه و درست )برای 460 ردیف کردی که طرف بیاد 460 بخره.مگه وارد کننده 460 به ایرانی که سودش تو جیبت میره؟
این وسطم فقط کاربرای سایتو گیج میکی.هرچی بنچمارک بود گذاشتی دیگه بگذار خود کاربرا تصمیم بگیرن.
علمی ترین و حدی ترین تاپیک های سخت افزار P30world هست
کپی و پیست کردن و تعصب بیجا شد علمی؟
ess_1362
21-08-2010, 17:28
بايد واقع بين بود
من خودم ASUS GTX 460 را تست كردم
عملكردش خوب بود
البته هنوز ايراداتي داره
اول از همه هنوز حرارتش بالاست و همه كيسي توان دفع حرارتش را نداره.مثلا جا دادن اين كارت توي مگنوم 2 كار واقعا بي خودي هست.بايد حدعقل CM690 گرفت
مشكل بعدي هم قيمتش هست.اين كارت با اين برند حدود 410 تومن خرج برداشت!!!.البته بيشتر اين پول بايت برند هست و اگر از برند غير مطرح بخريد حتما ارزونتر در مياد
باز هم ميگم كه عملكردش بد نبود و اگر اين دو ايراد برطرف بشه ميشه به عنوان يك كارت رقيب براي 5850 بررسيش كرد.تاكيد مي كنم كه مقايسه 460 و 5850 سخته چون عملكرد دو كارت خيلي به هم نزديك هست
بايد واقع بين بود
عملكردش خوب بود
البته هنوز ايراداتي داره
اول از همه هنوز حرارتش بالاست و همه كيسي توان دفع حرارتش را نداره.مثلا جا دادن اين كارت توي مگنوم 2 كار واقعا بي خودي هست.بايد حدعقل CM690 گرفت
مشكل بعدي هم قيمتش هست.اين كارت با اين برند حدود 410 تومن خرج برداشت!!!.البته بيشتر اين پول بايت برند هست و اگر از برند غير مطرح بخريد حتما ارزونتر در مياد
باز هم ميگم كه عملكردش بد نبود و اگر اين دو ايراد برطرف بشه ميشه به عنوان يك كارت رقيب براي 5850 بررسيش كرد.تاكيد مي كنم كه مقايسه 460 و 5850 سخته چون عملكرد دو كارت خيلي به هم نزديك هست
من قبلا تو تاپیک دیگه گفتم این کارت قابل مقایسه با 5850 هست.کارت واقعا خوبی هم هست.
اولین بار اومدم گفتم ین کارت با قیمت 5830 به بازار جهانی عرضه شده فکر کنم حدود 210 دلار بود.و شکاف بین 5770 و 5850 را این کارت میتونه پرکنه نه 5830.
ولی حداکثر قیمتی که برای این کارت با توجه به قیمت 5850 میشه در نظر گرفت 290 هست.دیگه بیشتر ازین واقعا ارزش نداره.این اقا میخواد به زور بگه نه ارزشش 310 تومان هم هست و به جای 5850 باید خریده بشه
Download Master
21-08-2010, 18:31
اتفاقا من اصلا 460 رو به عنوان کارت تکی پیشنهاد نمیکنم (البته بدم نیست چون 300 تومنه و PhysiX داره و در برابر 320 برای 5850 واقعا اونقدر هم بد نیست)
اصل بحث من موقعیه که این کارت SLI وصل میشه.تو همین تاپیکم گفتم 5850 حدود 10 درصد فوی تره
ولی حالت SLI این کارت فوق العاده است مخصوصا با اورکلاک قویش
حالا هی بگید 5850 قوی تره منم بخدا قبول دارم تکی قوی تره ولی 460 میگم بگیرن که چند وقت دیگه پول جمع کنن SLI کنن وگرنه اگه کسی 460 بگیره به قیمت 300 تومن و بخواد تکی ازش کار بکشه (مثلا مادربورد بدون پشتبانی SLI بگیره) ارزش نداره
مگه اینکه 280 بگیره که اونم با PhysiX و اندازه کوچکترش می ارزه
این حرف من بود لطفا به این پست توجه کنید
یه چیزه دیگه اینکه تنها بردی که من پیشنهاد میکنم Palit SOnic هست حالا چرا ؟
1-اندازه کوچکنر (تقریبا 20 درصد کوچکتر از بقیه برندها)
2- شکل جدید (برعکس شکل گرافیکای جدید که عین همن فقط عکس روشون عوض میشه) و PCB قرمز که تقریبا تکه
3-قابلیت (پتانسیل) اورکلاک بالا
امیدوارم همه منظور منو درست متوجه شده باشید
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
بايد واقع بين بود
عملكردش خوب بود
البته هنوز ايراداتي داره
اتفاقا تو همین تاپیک گفنم و UltraBlack هم تائید کرد که هم خنک تره هم کم مصرف تر
در ضمن شما برند Palit SOnic رو احتمالا ندیدی چون خیلی کوچکنره (نسبت به 8800GTX قبلی که داشتم تقریبا 30 درصد کوچکتره)
بدشم 410 تومن چیه؟ نکنه 470 رو میگی؟ بابا من یه روز بود شرکتش اورده بود (زنگ زدم به شرکتش همون فروشنده پشت تلفن نمیدونست اوردن رفت کلی پرس و چو کرد فهمید اینو وارد کردن) با این اوضاع که تازه سرگردنه میشه و گرون میفروشن خریدم 315 شما میگی 410!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alidata2010
21-08-2010, 18:34
اگه بخواد sli کنه که یک دفعه یه 5870 میگیره که گرماش هم کمتره قیمتشم 100 120 تومن پایینتره
Download Master
21-08-2010, 18:39
این بنچمارکهایی که تازه داری جمع میکنی ما همون موقع که کارت اومد نگاه کردیم.
هر تاپیکی میرسید میگی 460 بخر.5750 نخر 460 بخر.5770 نخر 460 بخر.5850 نخر 460 بخر.
یجا هرچی محاسنه (اشتباه و درست )برای 460 ردیف کردی که طرف بیاد 460 بخره.مگه وارد کننده 460 به ایرانی که سودش تو جیبت میره؟
این وسطم فقط کاربرای سایتو گیج میکی.هرچی بنچمارک بود گذاشتی دیگه بگذار خود کاربرا تصمیم بگیرن.
کپی و پیست کردن و تعصب بیجا شد علمی؟
شما بنچ مارک رو خودت در میآری؟ خودت تست میکنی ؟ خوب چی کار کنم نگی کپیه؟
بنج مارکا را هم که همش از سایتای معروفه
نیومدم مثلا بگم یه بازی این قویه اون بنچ رو بزارم (خیلی بی انصافی اگه اینو بگی) چون همه ی دنیا میدونن Farcry 2 طرف Nvidia است و من با اینکه میتونستم بزارمش نزاشتم و همینطور Res های 1650 بعضی بازیها که 460 قویتره
هرجی هم گذاشتم تو Res مرجع و بازیها هم دقیقا همونایی که تو ایران بازی میکنن
خداییش کجای کار تعصب دارم؟ قبل از این شاید یکم اونم واسه این بود که اونموقع هیچ کس نمی گفت 460 ولی الان نه همش علمیه شما ایراد بگیر من جواب بدم
بحثمون هم بزار علمی باشه . بحث دیگه ای وارد نکن. هر کجا غیر علمی هست با هم بحث میکنیم
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
اگه بخواد sli کنه که یک دفعه یه 5870 میگیره که گرماش هم کمتره قیمتشم 100 120 تومن پایینتره
خوب کاراییش هم پایین تره اینم یه بنچ :
اتفاقا تو همین تاپیک گفنم و UltraBlack هم تائید کرد که هم خنک تره هم کم مصرف تر
دو درجه خنک تره و مصرفش بیشتر.اقای الترا کی تایید کردن؟!!!!!!!!!گفتن تفاوت چندانی ندارن
حالا هی بگید 5850 قوی تره منم بخدا قبول دارم تکی قوی تره ولی 460 میگم بگیرن که چند وقت دیگه پول جمع کنن SLI کنن وگرنه اگه کسی 460 بگیره به قیمت 300 تومن و بخواد تکی ازش کار بکشه (مثلا مادربورد بدون پشتبانی SLI بگیره) ارزش نداره
اقای محترم.مگه چند نفر هستن میخوان حدود 600 تومان کارت گرافیک بخرن؟شما بگو.تازه مگه 5850 کراسفایر نمیشه.قدرتشم یکم بیشتر از 5970 میشه(که تقریبا برابر در نظر میگیرن)
اگر میگی بعدا بخرن که اصلا این کار نمی ارزه.چون با اومدن مدل های جدید اونها قیمت هاشون به شکلی میشه که بهتره طرف کارتشو بفروشه یه جدید بخره.
حالا علمی جوابمو بده
Download Master
21-08-2010, 19:08
آقای اولترا گفنن کمتره دیگه مگه نگفتن (میگم کمتره نگفتم 30 درجه خنک تره) در ضمن اینو من واسه این گفتم که بعضیا میگن این کارتا خیلی گرمن و پرمصرف گفتم نه که بیشتر نیست بلکه کمتره (حالا هرچه قدر)
به خوب نکته ای اشاره کردید اتفاقا من میخواستم شما به این نکته اشاره کنید که بهتون بگم اشتباهتون همینجاس
SLI و XFire درسته شبیه اند ولی تو کارت های سری 5000 و 400 تفاوتی بینشون ایجاد شده اونم اینه که دو تا کارت تو Xfire قدرت رو 1.7 برابر میکنه ولی در SLI قدرت رو 1.9 برابر میکنه
حالا میگید از کجا میگید اینم بنچ :
اولین بنچ مقایسه بین 460 SLI و 5970 منظورمه
این دومی واسه مقایسه 5870 کراس فایر با 460 SLI در حالت OC
متاسفانه هرچی گشتم نتونستم بنچی برای 460 1GB SLI و 5850 در حالت Refrence پیدا کنم (قبلا تو یه فروم پیدا کرده بودم میگردم بعدا نشون میدم)
فعلا باید به بنچ بالایی اعتماد کرد ولی حتما اون رو براتون میارم و مطمئنم و چندین بار تو فروم های مختلف خوندم که SLI واسه 460 عالی جواب میده ولی واسه 5850 معمولیه
در ضمن من گفتم فعلا یدونه بخرن بعدا کم کم پولاشونو جمع کنن (مثلا 6 ماه دیگه) یکی دیگه بگیرن.همین
alidata2010
21-08-2010, 19:08
دو درجه خنک تره و مصرفش بیشتر.اقای الترا کی تایید کردن؟!!!!!!!!!گفتن تفاوت چندانی ندارن
اقای محترم.مگه چند نفر هستن میخوان حدود 600 تومان کارت گرافیک بخرن؟شما بگو.تازه مگه 5850 کراسفایر نمیشه.قدرتشم یکم بیشتر از 5970میشه(که تقریبا برابر در نظر میگیرن)
اگر میگی بعدا بخرن که اصلا این کار نمی ارزه.چون با اومدن مدل های جدید اونها قیمت هاشون به شکلی میشه که بهتره طرف کارتشو بفروشه یه جدید بخره.
حالا علمی جوابمو بده
اصلاحیه...
در کل با وجود اینکه 5870 حدود 100 تومن ارزونتر در میادو مشکل گرما هم تا حدودی مرتفع میشه و پاور کنمتری احتیاج داره بهتره
BMW.M3_E46
21-08-2010, 19:37
به نظر من بدترین کار SLI or Cross fire هست(چرا؟)
چون الان فرض کن یک 460 GTX بقول دوستمون MASTER بخریم بعد تا شهریور سال دیگه بدون هیچ افت فریم کار کرد
یدفه یک بازی میاد گرافیک در مقابلش کم میاره حالا فکر کن تا سال دیگه چه اتفاقایی برای بازی ها و ویندوز و سخت افزار می افته
همون طوری که در پست 22 نوشتم سری 6000 ATI یا 600 nvidia می یاد با DirectX 12 که مثلا ویندوز 8 این قابلیت رو داشته باشه
هر چی باشه تا سال دیگه خیلی اتفاقا می افته
Download Master
21-08-2010, 19:47
B.M.W جان بازار اینجوریام که میگی نیست . من 3 سال پیش سیستم خریدم تا الانم همه ی بازیهارو میورد تو 1280*960 (تا Splinter Cell Conviction ) روی بالاترین تنظیمات بدون AA
Ultra_Black
21-08-2010, 19:57
آقای اولترا گفنن کمتره دیگه مگه نگفتن (میگم کمتره نگفتم 30 درجه خنک تره) در ضمن اینو من واسه این گفتم که بعضیا میگن این کارتا خیلی گرمن و پرمصرف گفتم نه که بیشتر نیست بلکه کمتره (حالا هرچه قدر)
بنده عرض کردم که تفاوت خاصی ندارن یا به عبارتی برتری به هم دیگه ندارند!
منظورت 5870 هست دیگه
در کل با وجود اینکه 5870 حدود 100 تومن ارزونتر در میادو مشکل گرما هم تا حدودی مرتفع میشه و پاور کنمتری احتیاج داره بهتره
2 تا 5850 قدرتی معادل 5970 داره
و 2 تا 5770 قدرتی معادل و حتمی کمی بیشتر از 5870
به نظر من بدترین کار SLI or Cross fire هست(چرا؟)
چون الان فرض کن یک 460 GTX بقول دوستمون MASTER بخریم بعد تا شهریور سال دیگه بدون هیچ افت فریم کار کرد
یدفه یک بازی میاد گرافیک در مقابلش کم میاره حالا فکر کن تا سال دیگه چه اتفاقایی برای بازی ها و ویندوز و سخت افزار می افته
همون طوری که در پست 22 نوشتم سری 6000 ATI یا 600 nvidia می یاد با DirectX 12 که مثلا ویندوز 8 این قابلیت رو داشته باشه
هر چی باشه تا سال دیگه خیلی اتفاقا می افته
کاملا موافقم
قابلیت SLI و Cross Fire برای آینده نگری در آینده زیاد صحیح نیست و بیشتر برای زمان حال هست
تمام قطعات سخت افزاری در حال پیشرفت و بهینه شدن مصرف و کاهش دما هستند و مسلما خرید یک کارت جدید در آینده خیلی بهتر از استفاده از 2 کارت قدیمی خواهد (بعلت مشکل دما و مصرف و دردسرهای دیگه...)
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
B.M.W جان بازار اینجوریام که میگی نیست . من 3 سال پیش سیستم خریدم تا الانم همه ی بازیهارو میورد تو 1280*960 (تا Splinter Cell Conviction ) روی بالاترین تنظیمات بدون AA
مسئله فقط دادن فریم ریت خوب نیست!
سری 8000 مصرف و دمای خیلی بالایی داشتند که مشکلان زیادی به بار میاوردن
یه سوال:
به فرض شما حاضر بودین در زمان فعلی یه 8800GTX دیگه بگیرید و SLI ش کنید؟
Download Master
21-08-2010, 20:15
سری 8000 مصرف و دمای خیلی بالایی داشتند که مشکلان زیادی به بار میاوردن
یه سوال:
به فرض شما حاضر بودین در زمان فعلی یه 8800GTX دیگه بگیرید و SLI ش کنید؟
8800GTX الان یه چیزی مثل 480 که من غلط بکنم SLI کنم
ولی اون موقغ 8800GT بود که مثل 460 , 5850 الان میمونه و حاضر بودم اونموقع دو تا از اونا ببندم.(تازه با اینکه SLI در اون موقع قدرت SCALE خوبی نداشت) یکی از دوستام بست تا الانم هر وقت همدیگرو میبینیم آرزو میکنم 2 تا 8800GT اونموقع SLI میکردم چون تو بازیهای به طور متوسط حدود 20-30 FPS بالاتر از من بهش میداد.
ولی من معتقدم ترکیب 460 SLI میتونه تا 3 سال دیگه جواب بده (مگه اینکه DX جدیدی بیاد که انقلاب کنه ) وگرنه میشه تا 3 سال دیگه هم با High Detail هم بازی کرد (نمیگم بالاترین ولی High)
حالا ما میگیریم بعد 3 سال خبرشو میدیم :31:
Ultra_Black
21-08-2010, 21:06
8800GTX الان یه چیزی مثل 480 که من غلط بکنم SLI کنم
ولی اون موقغ 8800GT بود که مثل 460 , 5850 الان میمونه و حاضر بودم اونموقع دو تا از اونا ببندم.(تازه با اینکه SLI در اون موقع قدرت SCALE خوبی نداشت) یکی از دوستام بست تا الانم هر وقت همدیگرو میبینیم آرزو میکنم 2 تا 8800GT اونموقع SLI میکردم چون تو بازیهای به طور متوسط حدود 20-30 FPS بالاتر از من بهش میداد.
ولی من معتقدم ترکیب 460 SLI میتونه تا 3 سال دیگه جواب بده (مگه اینکه DX جدیدی بیاد که انقلاب کنه ) وگرنه میشه تا 3 سال دیگه هم با High Detail هم بازی کرد (نمیگم بالاترین ولی High)
حالا ما میگیریم بعد 3 سال خبرشو میدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس قابلیت SLI و Cross Fire بیشتر به درد امروزمون میخوره تا فردا...
asbphoenix
21-08-2010, 21:21
آقای download master منم مثل شما خیلی توی سایتهای خارجی میگردم طوری که بعضی وقتها فراموش میکنم دارم کجا زندگی میکنم؛ دلیل اینکه سایتهای خارجی gtx 460 رو Editor's Choice کردن اینه که تفاوت قیمتش نسبت به 5850 اون وره آب بیشتر از 60-70 دلاره...
GTX 460 Price
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدATI 5850 Price
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اینجا قیمتشون به نقل از خودتون و بقیه ی عزیزان نهایتا 30T تفاوت داره!
سایت tomshardware هم در قسمت بهترین کارت گرافیکها به نسبت بودجه، gtx 460 رو جایگزین 5850 کرده و دلیلش برای این کار قیمت مناسب این قطعه است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که البته تو مملکته ما صادق نیست و به نظر من اینجا همون 5850 بهتره.
در نهایت ممنون از زحماتت بابته chart ها :10:
Download Master
21-08-2010, 22:02
من از همون اولم فقط واسه این بحث 460 رو مطرح کردم که قدرت SLI بالایی داره ولی هیچ وقت نمیخواستم تکی بگیرم
ولی خوب شد یه چند وقت بود دو تا گرافیک انقدر با هم درگیر نبودن !
3 سال پیش که Nvidia با سری 8 کلن ATI رو ترکوند (به قول یکی از سایتا Smack Down کرد)
2 سال پیش ATI با سری 3000 و بعدشم 4000 تو سال پیش از Nvidia جلو افتاد
حالا امسال یه رقابت اساسی بین این دوتا شرکت دیدم
sasan816
21-08-2010, 22:15
جناب دانلود مستر این کلمه رو بهتره پاک کنی معنی خیلی زشتی داره
اینجا جای این جور کلمات نیست
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
در مورد sli و کراس هم باید بگم به نظر من ارزش خرید نداره چون هم باید 2 کارت به طور هم زمان خریداری بشه هم قیمت مادربردهایی که قابلیت 16 لینک روداره بالاست
به خوب نکته ای اشاره کردید اتفاقا من میخواستم شما به این نکته اشاره کنید که بهتون بگم اشتباهتون همینجاس
SLI و XFire درسته شبیه اند ولی تو کارت های سری 5000 و 400 تفاوتی بینشون ایجاد شده اونم اینه که دو تا کارت تو Xfire قدرت رو 1.7 برابر میکنه ولی در SLI قدرت رو 1.9 برابر میکنه
حالا میگید از کجا میگید اینم بنچ :
اولین بنچ مقایسه بین 460 SLI و 5970 منظورمه
این دومی واسه مقایسه 5870 کراس فایر با 460 SLI در حالت OC
متاسفانه هرچی گشتم نتونستم بنچی برای 460 1GB SLI و 5850 در حالت Refrence پیدا کنم (قبلا تو یه فروم پیدا کرده بودم میگردم بعدا نشون میدم)
فعلا باید به بنچ بالایی اعتماد کرد ولی حتما اون رو براتون میارم و مطمئنم و چندین بار تو فروم های مختلف خوندم که SLI واسه 460 عالی جواب میده ولی واسه 5850 معمولیه
در ضمن من گفتم فعلا یدونه بخرن بعدا کم کم پولاشونو جمع کنن (مثلا 6 ماه دیگه) یکی دیگه بگیرن.همین
خیلی گرمن و پرمصرف گفتم نه که بیشتر نیست بلکه کمتره (حالا هرچه قدر)
دوباره که میگی مصرفش کمتره.460 مصرفش بیشتره
وقتی میگم با تعصب حرف میزنی همینه.میدونی Galaxy GeForce GTX 460 Super OC در حد خیلی زیادی اورکلاک شده.اینو ببین.همون بازی با همون رزولوشن
این کارا رو میکنی میگم کاربرا را گمراه میکنی.
توی اون بنچ 5870cf عقبه توی این 23 فریم بهتره
آقای nvidia 460 بالاخره خودت حداقل فهمیدی که 460 ضعیفتر از 5850 هست (از sli که کوتاه نمیای)حداقل در حق انجمن p30world لطف کن به کاربرایی که برای کارت گرافیک کمتر از 600 تومان بودجه دارن 460 بهتره 460 بهتره نکن.بزار ملت درست خرید کنن.
در اخر برای کاربران محترم p30world که گیج شدن.
این تست ها در رزولوشن fullhd و یکم کمتر ازون که مورد استفاده عمده کاربرا هست انجام گرفته.میبینید که 5850 کاملا برتره.پس اونایی هم که 5850 خریدن زانوی غم به بغل نگیرن چون انتخابشون درست بوده
mohsenslr
21-08-2010, 23:52
محض اطلاع عرض میکنم که تا 6ماه دیگه سری 6000 از شرکت ati وارد بازار میشه و با هسته های 28 نانومتری.یعنی مصرف فوق العاده میاد پایین.در نتیجه دما هم میاد پایین و باز قابلیت اور میره بالا.من خودم میخواستم gtx 460 بگیرم و sli کنم.اما وقتی این خبر رو شنیدم دست نگه داشتم.
محض اطلاع عرض میکنم که تا 6ماه دیگه سری 6000 از شرکت ati وارد بازار میشه و با هسته های 28 نانومتری.یعنی مصرف فوق العاده میاد پایین.در نتیجه دما هم میاد پایین و باز قابلیت اور میره بالا.من خودم میخواستم gtx 460 بگیرم و sli کنم.اما وقتی این خبر رو شنیدم دست نگه داشتم.
خیلی وقته اعلام شده.شایعات در مورد کی اومدنش زیاده.ولی باید تا 3ماهه اول 2011 بیاد.شایدم همین امسال.ati فروششو کرد داره میره سراغ سری 6 .nvidia تازه 460 را رو کرده
panther99
22-08-2010, 00:08
قیمت این 5850 تو ایران چنده الان ؟؟؟؟
قیمت این 5850 تو ایران چنده الان ؟؟؟؟
حدود 310..
salarhiv
22-08-2010, 00:25
اوه اوه اوه؟!!!
چه بحثی راه افتاده اینجا من نبودم!!
بازم کل کل AMD/Intel و ATi/nVIDIA !!
تجربه به من نشون داده که دیگه وارد این بحثها نشم!! چون برای افرادی که با تعصب به برند مورد علاقشون نشون نگاه می کنن هزارتا دلیل علمی و منطقی از همه مهمتر اقتصادی هم کارساز نیست.
پس فقط این رو میگم که روزبهروز از فروش nVidia داره کاسته میشه و 69 درصد سال 2008 به 51 درصد رسیده و سهمشو داره به ATi واگزار میکنه.
و از همه مهمتر این نکته رو خیلی یادشون میره که nVIDIA با 6 ماه تاخیر و 3 بار طراحی دوباره این سری رو وارد بازار کرد. اونم با یه معماری تکراری و بازهم دمای بالا. این یعنی اشباع شدن طراحی های انویدیا. و باید یه فکر اساسی در موردش بکنه تا بازارو واگزار نکرده.
من روی هیچ برندی تعصب ندارم و فقط علاقه دارن به AMD/ATi .
و می خوام اینو بگم تا زمانی که روسای nVIDIA و اینتل پایان هر سال با نیش های از بنا گوش در رفته از سود های کلانشون و افزایشش نسبت به پارسال صحبت میکنن ما باید قدری به این مساله فکر کنیم که این سود از کجا به دست میاد؟؟؟!!
در صورتی که AMD بهد از 5 سال ضرر تازه پارسال به سوددهی رسید!!
اگرم گاهی از انویدیا متنفر میشم به این دلیله که میبینم حتی به خاطر کاربرانش,از حداقل سوددهی نمی گزره.
ATI داره چیپ ست CROSSFire رو به طور رایگان در اختیار شرکت ها و در اخر مردم قرار میده.در صورتی nVIDIA بابت هر چیپ SLIکه روی مادربردی نصب میشه 5 دلار امریکا حق امتیاز میگیره!!
یا منفور ترین حرکت این شرکت فروش 30 دلاری نرم افزار Badaboom برای تبدیل ویدیو هستت.
این خیلی بده که با گزاشتن فناوری CUDA داخل GPu کاربر رو مجبور به خرید نرم افزاری میکنه که باید رایگان در اختیار کاربراش بزاره.مثل ATi AVIVO که از برنامه های پرکاربرد منه.
هر وقت nVIDIA به حقوق مصرف کننده حداقل احترام رو گزاشت و قیمتش رو قابل مقایسه با ATi کرد .من اونوقت این دوتا رو با هم مقایسه می کنم.
اوه اوه اوه؟!!!
چه بحثی راه افتاده اینجا من نبودم!!
بازم کل کل AMD/Intel و ATi/nVIDIA !!
تجربه به من نشون داده که دیگه وارد این بحثها نشم!! چون برای افرادی که با تعصب به برند مورد علاقشون نشون نگاه می کنن هزارتا دلیل علمی و منطقی از همه مهمتر اقتصادی هم کارساز نیست.
پس فقط این رو میگم که روزبهروز از فروش nVidia داره کاسته میشه و 69 درصد سال 2008 به 51 درصد رسیده و سهمشو داره به ATi واگزار میکنه.
و از همه مهمتر این نکته رو خیلی یادشون میره که nVIDIA با 6 ماه تاخیر و 3 بار طراحی دوباره این سری رو وارد بازار کرد. اونم با یه معماری تکراری و بازهم دمای بالا. این یعنی اشباع شدن طراحی های انویدیا. و باید یه فکر اساسی در موردش بکنه تا بازارو واگزار نکرده.
من روی هیچ برندی تعصب ندارم و فقط علاقه دارن به AMD/ATi .
و می خوام اینو بگم تا زمانی که روسای nVIDIA و اینتل پایان هر سال با نیش های از بنا گوش در رفته از سود های کلانشون و افزایشش نسبت به پارسال صحبت میکنن ما باید قدری به این مساله فکر کنیم که این سود از کجا به دست میاد؟؟؟!!
در صورتی که AMD بهد از 5 سال ضرر تازه پارسال به سوددهی رسید!!
اگرم گاهی از انویدیا متنفر میشم به این دلیله که میبینم حتی به خاطر کاربرانش,از حداقل سوددهی نمی گزره.
ATI داره چیپ ست CROSSFire رو به طور رایگان در اختیار شرکت ها و در اخر مردم قرار میده.در صورتی nVIDIA بابت هر چیپ که روی مادربردی نصب میشه 5 دلار امریکا حق امتیاز میگیره!!
یا منفور ترین حرکت این شرک فروش 30 دلاری نرم افزار Badaboom برای تبدیل ویدیو هستت.
این خیلی بده که با گزاشتن فناوری CUDA داخل GPu کاربر رو مجبور به خرید نرم افزاری میکنه که باید رایگان در اختیار کاربراش بزاره.مثل ATi AVIVO که از برنامه های پرکاربرد منه.
هر وقت nVIDIA به حقوق مصرف کننده حاقل احترام رو گزاشت و قیمتش رو قابل مقایشه با ATi کرد .من اونوقت این دوتا رو با هم مقایسه می کنم.
بحث اینه که nvidia بعد مدتها یه کارت داده که ارزش خرید داره ولی به قیمت خودش.ولی این کاربر که گویا پسرخاله nvidia هست اصرار داره که حتی با قیمت 5850 هم باز 460 بخرین.خودش که میگه 460 را 315 تومان خریده.حالا میخواد به همه ثابت کنه کار درستی کرده
البته بگم Badaboom کیفیت فیلم را بهتر از ATi AVIVO درمیاره
salarhiv
22-08-2010, 00:47
بحث اینه که nvidia بعد مدتها یه کارت داده که ارزش خرید داره ولی به قیمت خودش.ولی این کاربر که گویا پسرخاله nvidia هست اصرار داره که حتی با قیمت 5850 هم باز 460 بخرین.خودش که میگه 460 را 315 تومان خریده.حالا میخواد به همه ثابت کنه کار درستی کرده
بله iceweek جان.متاسفانه تعصب از بعد از خرید یک قطعه حاصل میشه!!
بعد دیدم که یکی گفته بود بود که در حالت Single قبول داره که 5850 قویتره.خب همه ی دنیا به Single نگاه میکنن.نه چیز دیگه ای.
و این رو می خواستم بگم که یادم رفت. تا حالا شده به این فکر کنین که چرا قیمت کارت گرافیک الان اینقدر بالا رفته؟!!
هر بار که یکی از این دوتا کارت جدیدی می دادن نصف قیمت کارته ای امروز قیمت داشت. حتی ATi همیشه قویترین کارتش تو هر سری حدود 350 قیمت داشته. ولی حالا 2 برابر شده که اصلا با ارزونتر شدن تکنولو ژِ ی رابطه ای نداره.چیزی که همه ی ما توی تمام قطعات داریم میبینیم.
ولی انویدیا متاسفانه با این قیمت های کذاییش بازار کل کارت گرافیک رو گرون کرد
اتفاقی که دیر یا زود برای پردازنده هم میفته . مگه AMD چقدر می تونه در برابر گران فروشی اینتل طاقت بیاره؟!
و فقط این وسط ما کاربران بیچاره با این وضیعت افتضاح اقتصادی متضرضر میشیم.
خوبه یه کم از اعداد و ارقام و بنچمارک و این کاغذ بازیها ی مسخره بیرون بیایم و همه چیز رو واقعی ببینیم.
این هزینه اسون به دست نمیاد که وارد سود کلان تر این شرکت های منفور مادی گرا بکنیم.
salarhiv
22-08-2010, 02:56
اره متاسفانه همیشه ATi توی بحث نرم افزاری یه ایرادایی داره.
قبلا که توی convert نویز می نداخت بعضی از جاها هم به قول تدوین گرا فریم دزدی می کرد. این مشکلا که خوشبختانه توی Catalyst های جدید حذف شده. جایی خوندم که ATi قول داده این مشکل رو بزدودی حل کنه و AVIVO رو به صورت یک برنامه ی مجزا و حرفه ای تر بکنه.تا 2012. ولی نکته ی مثبتش اینه که بازهم رایگان ارائه میدش.
داشتم فکر میکردم شانس اوردیم انویدیا بابت درایوراش پولی نمی گیره!!:31:
sasan816
22-08-2010, 04:16
ATI داره چیپ ست CROSSFire رو به طور رایگان در اختیار شرکت ها و در اخر مردم قرار میده.در صورتی nVIDIA بابت هر چیپ SLIکه روی مادربردی نصب میشه 5 دلار امریکا حق امتیاز میگیره!
اگر لینک معتبری راجب این صحبتتون دارید قرار بدید
Download Master
22-08-2010, 06:07
آخه به من چی میرسه از NVDIA :19:
من خودم حدود دو ماه پیش واسه یکی از دوستام سیستم بستم خوب اونموقع بهترین انتخاب رو کردم و واسه گرافیک 5850 بستم واسه CPU هم 965AMD خیلی هم سیستم توپی شد با 1 ملیون (البته اون موقع 350 تومن بود 5850 )
نکته بعدی راجع به تعصب : اگه مثلا 460 قبل 5850 میومد من میگرفتم بعدش فکر میکردم ضرر کردم و رو قطعم تعصب پیدا میکردم ولی وقتی هردو تاشونو تو سایتا چک کردم حتما یه دلیلی داشته 460 رو خریدم (حالا ولش که چه دلیلی) ولی یه دلیلی داشته
شما اینهمه پشت Nvidia حرف زدی که گرون فروشه و ... :21: فکر کردی همین AMD اگه یه سود درست حسابی در بیاره مثل Nvidia نمیشه . شما که از من قدیمی ترید. همین Nvidia حدود 10-12 سال پیش TNT2 رو که زد کلن شرکت voodooرا Knock out کرد (راستی نمیدونستم معنی بدی میده اون کلمه قبلی وگر نه نمیگفتم ببخشید :2:) یه شرکت انقلابی بود که با سیاست های پول گرائی voodoo مقابله کرد حالام عین ATI الان فرض کنش که Nvidia رو ورشکست کنه اونم میشه مثل همین
مثل اینکه این دور ادامه داره. یه شرکت پول دار تره به هر روشی تبلیغ میکنه (درست و غلط) بعدش یه شرکت میاد مثلا کار مردمی میکنه نرم افزار رایگان میده . قیمتاشو کم میکنه محصول خوب و با کیفیت میزنه حالا وقتی اولی شکست میخوره خود این شرکت خوب هم میشه یه شرکت درآمد محور و .... :21:
تازه این خبرای توافقات پنهانی Nviida و Ati واسه افزایش قیمت محصولاتشون رو هم باید در نظر گرفت.
منظور من از این نوشته اینه که نباید آدم تو ذهنش این باشه که Ati یه شرکت کاربر دوسته و به فکر پول نیست و ... پس محصولاتش رو بخریم کلن این بساط بازی و کارت گرافیک و بنچ و هزار چیز دیگه همش واسه پوله حالا به ATI برسه یا به Nvidia نه من سود میکنم نه شما. و با نخریدن من و شما از مثلا Nvidia هم تغییری ایحاد نمیشه تو سیاست این شزکت
هر کدوم محصول خوب(با قیمت خوب) بدن میخریم ندن نمیخریم همین و بس!
خیلی ممنون از نظرات دوستان که باعث اقزایش اطلاعاتمون میشه
Download Master
22-08-2010, 07:03
وقتی میگم با تعصب حرف میزنی همینه.میدونی Galaxy GeForce GTX 460 Super OC در حد خیلی زیادی اورکلاک شده.اینو ببین.همون بازی با همون رزولوشن
این کارا رو میکنی میگم کاربرا را گمراه میکنی.
توی اون بنچ 5870cf عقبه توی این 23 فریم بهتره
گفتم که بنچ مزخرفیه چون نتونستم 5850 CF رو پیدا کنم گذاشتم گفتم از هیچی بهتره!
اخوب بالاخره اون فروم رو پیدا کردم . به تمام کسائی که بحث 460SLI رو دنبال میکنن توصیه میکنم این فروم رو از اول تا آخر بخونن چون بنچش کاملا توسط یه شخص انجام شده و پول دادن و بزرگ جلوه دادن و اینا نداره خیلی هم جالبه (کاش بشه مثل این فروم رو تو p30world هم ببینیم یعنی میشه؟!!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این فروم میاد اول بینSLI GTX460 768MB و 5970 بنچ میزاره که 5970 بالاتر قرار میگیره
بعدش میاد بین SLI GTX 460 1GB و 5970 بنچ میزاره که GTX460 بالاتر قرار میگیره
بعدش بین SLI GTX 460 1GB و 5850 تست میزاره که خودتون ببینید چه اتفاقی میوفده:
1-Crysis Warhead:
2-Call of Jaurez :
3-Stalker :
4-Dirt 2 :
5-BattleField Bad Company :
6-Metro 2033 :
7-Devil May Cry :
8- Resident Evil 5:
9-Demo Heaven :
خوب اینا مقدار Scale بود. واسه همین میگم SLI بهتر از CF هست حالا شما قبول نکنید.
1 بعد
amd>intel
22-08-2010, 07:47
اقای nvidia 460
در مورد بنچ هایی که گذاشتید فقط یه چیزی بگم.
این 460
اینم 460 که در تستهایی که گذاشتید استفاده شده
Download Master
22-08-2010, 10:32
اقای nvidia 460
در مورد بنچ هایی که گذاشتید فقط یه چیزی بگم.
این 460
اینم 460 که در تستهایی که گذاشتید استفاده شده
گفتم که هردو رو کمی اور کرده بود (اه بابا چرا شما یه طرفه قضاوت میکنین 5850 رو هم اور کرده بود تا 850 )
اگه من رو 460 تعصب داشته باشم شمام رو 5850 داری
گفتم که هردو رو کمی اور کرده بود (اه بابا چرا شما یه طرفه قضاوت میکنین 5850 رو هم اور کرده بود تا 850 )
اگه من رو 460 تعصب داشته باشم شمام رو 5850 داری
از 725رفته به 800
460 از 675 رفته به 775
این اور کلاک برابر نیست.از نظر درصد هم که حساب کنی 460 درصد بیشتری اور شده.
دارم عمرمو تلف میکنم سر هیچی.هرکسی خواست 460 بگیره به قیمت 5850 مبارکشه.به من ربطی نداره.
Download Master
22-08-2010, 10:59
دقیقا منم همین نظرو دارم هرکی خواست هرکدومو خواست بگیره چون واقعا خیلی به هم نزدیکن
مثل AMD 965 و Intel Core i5 -750 میمونن
این تایپیک رو تا اینجا دنبال کردم حالا نظرمو میگم :
Nvidia پس از کارت های مضخرف 480 . 470 . 465 یه کارت خوب داده (460) ... این کارت اصلا و ابدا در حالت تکی با 5850 قابل مقایسه نیست 5850 رو با 470 مقایسه میکنن که 5 درصد از اون قوی تره ... در حالت Sli هم کارت خوبیه ولی تو ایران که قیمتش فوقش 20 تومن از 5850 پایین تره خریدش توصیه نمیشه ...ولی جای 5830 کارت بسیارخوبیه
:5:
kourosh4
22-08-2010, 16:25
ممنون از [Download Master] که تاپیک خوبی زدن......
منم برای برادرم 460 رو خریدم البته با برند زوتاک به قیمت 270 تومن و تا حالا خوب عمل کرده .....
قابلیت اورکلاک بالایی داره (اما نه در حد 5850) و گرمای زیادی هم نداره و راحت هم تو کیس magnom جا شده .....
اما چندتا بازی رو که تست زدیم به زور به 5850 میرسید با توجه به اینکه cpu برادرم i5 750 هست و مال من x4 620 !
البته ما فقط به بنچ های خود بازیها اکتفا کردیم و تخصصی کار نکردیم......
در کل کارت بدی نیست و برای کسانی که به انویدیا علاقه دارن گزینه خوبیه!
salarhiv
22-08-2010, 18:34
اگر لینک معتبری راجب این صحبتتون دارید قرار بدید
این مسئله اون چنان گمنام نیست که فعالان سخت افزار ندونن. با یه سرچ ساده هزاران هزاران شاکی از این حرکات nVIDIA که در حد یک شرکت خرده فروش هست رو میبینین.
به نظر من انویدیا با این کارش اسم بزرگ و قابل احترامش رو خراب میکنه. بالاخره این شرکت در پیشرفت GPU ها اینقدر تاثیر داشته که برای من خیلی قابل احترامه.
یکی دوتا هم که نیست ,از فروش SLI و BADABoom گرفته تا فروش جاسوئیچی از چیپ های قدیمیش!!
دوستانی که منو میشناسن میدونن هیچ حرفیو بدون دلیل و منطق و مدرک نمی گم.
اینم یه مطلب جالب در بارهی قیمت تمام قطعات به کاربرده شده روی مادر برد که با کمال شرمندگی Nvidia sli هم بینشونه.نمی دونم یه کاربر چند بار باید پول یک تکنولوژی رو بده؟!
خیلی عذاب اوره وقتی میبینی: Nvidia SLI License=5$
اینم toms hardware
Download Master
22-08-2010, 18:50
راجب به اون 5 دلار خوب قبول داره پول زور میگیره ولی خوب از یه طرف هم باید گفت SLI بهتر از Xfire کار میکنه و میشه این 5 دلار رو به حساب تفاوت بین CF , SLI قبول کرد
alidata2010
22-08-2010, 18:59
راجب به اون 5 دلار خوب قبول داره پول زور میگیره ولی خوب از یه طرف هم باید گفت SLI بهتر از Xfire کار میکنه و میشه این 5 دلار رو به حساب تفاوت بین CF , SLI قبول کرد
جدی میگی:31:
Ultra_Black
22-08-2010, 19:24
یعنی چی؟!
میشه اون قسمت Bold شده رو بیشتر برام توضیح بدین؟!
BMW.M3_E46
22-08-2010, 19:29
SLI>Xfire ؟؟؟!!!!
مثل این میمونه بگی Nvidia>ATI:13:
دقیقا منم همین نظرو دارم هرکی خواست هرکدومو خواست بگیره چون واقعا خیلی به هم نزدیکن
مثل AMD 965 و Intel Core i5 -750 میمونن
رد میشه!!
قیمت کردم 5850 350T
290T 460 GTX
با توجه به قیمت به خاطر 7-8 فریم اصلا ارزش نداره
بی برو برگشت 5850>460 GTX
یک اشتباه دیگه کردی دوست عزیز i5-750>AMD 965
با توجه به قیمتش
AMD 956 ---->185T
Intel i5 750----->230T
mohsenslr
22-08-2010, 19:40
اینو که دیگه همه میدونن که راندمان sli از xfire بیشتره!
BMW.M3_E46
22-08-2010, 19:42
اینو که دیگه همه میدونن که راندمان sli از xfire بیشتره!
دلیل منطقی بیارین ممنون می شم
Download Master
22-08-2010, 19:50
منظورم SCALE تو SLI و CF هست شما که بهتر میدونی تو صفحه های قبل هم Scale رو واسه 460 و 5850 گذاشتم که SLI بیشتر بود.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
SLI>Xfire ؟؟؟!!!!
مثل این میمونه بگی Nvidia>ATI:13:
رد میشه!!
قیمت کردم 5850 350T
290T 460 GTX
با توجه به قیمت به خاطر 7-8 فریم اصلا ارزش نداره
بی برو برگشت 5850>460 GTX
یک اشتباه دیگه کردی دوست عزیز i5-750>AMD 965
با توجه به قیمتش
AMD 956 ---->185T
Intel i5 750----->230T
شما مثلا فکر میکنی من نمیدونم Core i 5 , AMD965 چنده؟
خوب منظورم P/P هست دیگه یعنی اینتل قوی تره قیمتشم بیشتره همجنین 5850 )تو حالت تکی) قوی تره و قیمتش هم بیشتره خوب حالا باید بگیم P/P کدوم بیشتره که سخته فهمیدنش!
در مورد SLI و Xfire منظورم دقیقا SCALE هست یعنی 2 تا کارت چند برابر یه کارت Performance میدن
BMW.M3_E46
22-08-2010, 20:07
منظورم SCALE تو SLI و CF هست شما که بهتر میدونی تو صفحه های قبل هم Scale رو واسه 460 و 5850 گذاشتم که SLI بیشتر بود.
بنچ بازی که دلیل نمیشه دوست عزیز شما که خودت میدونی که بیشتر بازی برای Nvidia بهینه شدن در نتیجه SLI مسلما بیشتر خواهد بود
ولی واسه نرم افزارا رو نمیدونم شاید کراس بهتر باشه
شما مثلا فکر میکنی من نمیدونم Core i 5 , AMD965 چنده؟
خوب منظورم P/P هست دیگه یعنی اینتل قوی تره قیمتشم بیشتره همجنین 5850 )تو حالت تکی) قوی تره و قیمتش هم بیشتره خوب حالا باید بگیم P/P کدوم بیشتره که سخته فهمیدنش!
در مورد SLI و Xfire منظورم دقیقا SCALE هست یعنی 2 تا کارت چند برابر یه کارت Performance میدن
نه من بهت هیچ توهمتی نمی زنم که هیچی نمی میدونی فقط من می دونم
من می خواستم بگم قطعات کامپیوتر فقط قیمت!
فایدش چیه پس میشه مثلا 2 تا 460 GTX رو با یک 480 مقایسه کرد
بازم فکر کردی توهمت زدم بدون قیمت خودت قضاوت کن i5-750 بهتر یا AMD 965
اینا همش نظر نمی خوام دلخورت کنم این کارا برای کسایی که می خوان قطعه بخرن یک وقت پشیمون نشن
mohsenslr
22-08-2010, 23:43
دلیل منطقی بیارین ممنون می شم
دلیل منطقیش همین بنچمارکها.توی اکثر بازیها sli از xfire جلو زده.اگر به فریم ها نگاه کنید میبینید که با sli قدرت گرافیکی تقریبا دو برابر شده.ولی در xfire یه مقداری کمتر از اینه.مثلا 1.7 یا 1.6 برابر شده.در ضمن من خودم یکی طرفدارای جدی ati هستم و اصلا سمت nvidia هم نمیرم.اما حقایق رو باید پذیرفت.اینو گفتم که نگید روی nvidia تعصب داری!
salarhiv
23-08-2010, 00:39
استفاده از دو کارت به صورت dual چیزی بود که اولین بار ATi ازون استفاده کرد.
همین طور کارتهای dual gpu بازهم از اختراعات ATi هست و nVIDIA فقط این تکنولوژی هارو برای خودش بهینه کرد.
یعنی Sli از دل Crossfire بیرون اومده.حالا شما می فرمایین اون برتره دیگه ...؟!
حالا گیریم برتر.پس اون هزینه ی اضافی کاملا توجیه میشه دیگه !نه؟!
اینم بگم که باز درگیر بنچ مارکها نشین. دوتا کارت به حالت Single رو نمیشه به ددذستی با بنچمارکها سنجید.
چه برسه به دو کارت متفاوت با دو فناوری؟!!
به نظر من اصلا نمیشه گفت SLI برتره یا CF.اصلا.
ولی SLi تازه به فناوری Quad SLI رسیده که ATi دو سال پیش معرفیش کرده بود.با اینکه حق با ATi هست ولی اصلا نمیشه قضاوت کرد.
من هیچ مشکلی با اینتل و انویدیا ندارم.فقط متنفرم از اینکه AMD/ATI اختراع میکنن.اونوقت اینتل و انویدیا همون تکنولوژی رو با دو برابر قیمت تحویل کابر میدن و همین مسئله باعث میشه تکنولوژی سال به سال گرونتر شه و این ضرر رو ما ایرانیا ببیشتر از همه میکنیم. برام توجیه شدنی نیست که چرا بازم خیلی تعصب دارن رو این دو برند؟!
اخه تا به امروز کی قیمت یک پردازنده یک میلیون و نیم بوده؟!! مگه اینتل داره معجزه میکنه.؟!
تمام طراحی سری Corei از روی سری Phenom I ناموفق و افتضاح AMD ورداشته شده.
با همین روند دوسال دیگه برای خرید یک سیستم باید 2میلیون بودجه کنار گزااشت.
mohsenslr
23-08-2010, 08:16
همین طور کارتهای dual gpu بازهم از اختراعات ATi هست و nVIDIA فقط این تکنولوژی هارو برای خودش بهینه کرد.
یعنی Sli از دل Crossfire بیرون اومده.حالا شما می فرمایین اون برتره دیگه ...؟!
حالا گیریم برتر.پس اون هزینه ی اضافی کاملا توجیه میشه دیگه !نه؟!
اینم بگم که باز درگیر بنچ مارکها نشین. دوتا کارت به حالت Single رو نمیشه به ددذستی با بنچمارکها سنجید.
چه برسه به دو کارت متفاوت با دو فناوری؟!!
به نظر من اصلا نمیشه گفت SLI برتره یا CF.اصلا.
ولی SLi تازه به فناوری Quad SLI رسیده که ATi دو سال پیش معرفیش کرده بود.با اینکه حق با ATi هست ولی اصلا نمیشه قضاوت کرد.
دوست من بهتر نیست کمی مطالعه داشته باشی بعد بیای نظر بدی؟
این تاریخچه SLI:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم تاریخچه crosfire:
بعد اونوقت میشه بگید اگه با بنچمارک نمیشه سنجید پس با چی باید مقایسه کنیم؟ با اطلاعاتی که روی جعبه کارت نوشته؟
من هیچ مشکلی با اینتل و انویدیا ندارم.فقط متنفرم از اینکه AMD/ATI اختراع میکنن.اونوقت اینتل و انویدیا همون تکنولوژی رو با دو برابر قیمت تحویل کابر میدن و همین مسئله باعث میشه تکنولوژی سال به سال گرونتر شه و این ضرر رو ما ایرانیا ببیشتر از همه میکنیم. برام توجیه شدنی نیست که چرا بازم خیلی تعصب دارن رو این دو برند؟!
اخه تا به امروز کی قیمت یک پردازنده یک میلیون و نیم بوده؟!! مگه اینتل داره معجزه میکنه.؟!
تمام طراحی سری Corei از روی سری Phenom I ناموفق و افتضاح AMD ورداشته شده.
با همین روند دوسال دیگه برای خرید یک سیستم باید 2میلیون بودجه کنار گزااشت.
میشه بگی این حرف رو بر چه اساس میزنی؟
تا اونجا که من میدونم فعلا توی ارائه تکنولوژی اینتل ار amd خیلی سرتره! الانم این amd هست که توی این دوتا cpu اخیرش (1055T و 1090T) از فناوری های اینتل با یه اسم دیگه استفاده کرده.
بعدشم شما نگاه کن الان دیگه بهترین cpu که amd زده به پای i7 920 نمیرسه! حالا چه برسه به i7 980x !!:13:(حالا انتظار داری 980x رو بیان بکنن هم قیمت 1090T ؟)
لابد الان میگی اینتل 980x رو از رو 1090T زده!!!!
این یعنی amd دیگه آخرین زوری که میتونه بزنه همینه و به گرد پای اینتل نمیرسه!
توی رده های پایین amd خیلی خوبه اما دیگه توی محصولات High End حرفی برای گفتن نداره.
Download Master
23-08-2010, 09:29
ببخشید اینی که میگم مطمئن نیستم (یعنی منبعشو الان ندارم) ولی شنیدم اولین بار Voodoo بود که این کار رو کرد و Nvidia تکنولوژی SLI رو از رو اون اقتباس کرد
در مورد Dual GPU کاملا حق باشماست تازه ATI علاوه بر مبدع بودن تو این زمینه از لحاظ فنی هم خیلی خوب اینکار رو انجام میده (مثل 3870X2 که نامردیه کسی بگه یه دستاورد بزرگ نبود)
در مورد قیمت سیستم ها حق با شماست ولی هیچ وقت نباید فراموش کرد هیچ شرکتی (دقیقا هیچ شرکتی) دوست دار خریدار نیست فقط شاید در مقابله با یه شرکت دیگه ازا این سیاست برای افزایش فروشش استفاده کنه تا اسم و رسمی بدست بیاره ولی اگه یادت باشه همین AMD که شما کمی ازش طرفداری میکنی بعد از زدن 4870X2 اونو به قیمت جون میفروخت (فکر کنم 750 اینا بود) در حالی که Nvidia هیچ کارتی برای مقابله با اون نداشت (که شما بگی بخاطر اینکه Nvidia کارتاشو گرون کرده بود AMD هم مجبور شده بود گرون کنه )
بعدشم این بحث بحث قشنگیه فقط حیف فایده نداره چون با چند نفری تو ایران که Nvidia و Intel رو محکوم کنن هیچ تاثیری تو سیاست هاشون نداره (البته به نظر من در مورد AMD هم باید این حرف رو زد)
اگه نظر منو بخواین مهم ترین عامل بالا رفتن قیمتا همین سایتای بنچ و این بازیهای کل کل توی گرافیک و یه سری کاربره که احساس میکنن هرچی کامپیوتر قوی تری داشته باشن شخصیت بالاتری دارن . :41:
toorajjj
23-08-2010, 14:00
ممنون از [Download Master] که تاپیک خوبی زدن......
منم برای برادرم 460 رو خریدم البته با برند زوتاک به قیمت 270 تومن و تا حالا خوب عمل کرده .....
قابلیت اورکلاک بالایی داره (اما نه در حد 5850) و گرمای زیادی هم نداره و راحت هم تو کیس magnom جا شده .....
اما چندتا بازی رو که تست زدیم به زور به 5850 میرسید با توجه به اینکه cpu برادرم i5 750 هست و مال من x4 620 !
البته ما فقط به بنچ های خود بازیها اکتفا کردیم و تخصصی کار نکردیم......
در کل کارت بدی نیست و برای کسانی که به انویدیا علاقه دارن گزینه خوبیه!
با سلام جناب کوروش عزیز چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید . شما این کارت را از کجا خریدید ؟ آیا تو تهران هم میشه به این قیمت خرید ؟ آخه میدونید تو یک سایت ...( و یک نفر ) داشت و داره به قیمت 295 به ملت میفروشه تازه کلی هم منت سر ملت میزاره !!!! و سوال آخر این که شما خودتون که هر دو کارت را تست کردید با توجه به قیمت الان کدام را امتخاب میکنید ؟ با تشکر
salarhiv
24-08-2010, 00:26
ببخشید اینی که میگم مطمئن نیستم (یعنی منبعشو الان ندارم) ولی شنیدم اولین بار Voodoo بود که این کار رو کرد و Nvidia تکنولوژی SLI رو از رو اون اقتباس کرد
در مورد Dual GPU کاملا حق باشماست تازه ATI علاوه بر مبدع بودن تو این زمینه از لحاظ فنی هم خیلی خوب اینکار رو انجام میده (مثل 3870X2 که نامردیه کسی بگه یه دستاورد بزرگ نبود)
در مورد قیمت سیستم ها حق با شماست ولی هیچ وقت نباید فراموش کرد هیچ شرکتی (دقیقا هیچ شرکتی) دوست دار خریدار نیست فقط شاید در مقابله با یه شرکت دیگه ازا این سیاست برای افزایش فروشش استفاده کنه تا اسم و رسمی بدست بیاره ولی اگه یادت باشه همین AMD که شما کمی ازش طرفداری میکنی بعد از زدن 4870X2 اونو به قیمت جون میفروخت (فکر کنم 750 اینا بود) در حالی که Nvidia هیچ کارتی برای مقابله با اون نداشت (که شما بگی بخاطر اینکه Nvidia کارتاشو گرون کرده بود AMD هم مجبور شده بود گرون کنه )
بعدشم این بحث بحث قشنگیه فقط حیف فایده نداره چون با چند نفری تو ایران که Nvidia و Intel رو محکوم کنن هیچ تاثیری تو سیاست هاشون نداره (البته به نظر من در مورد AMD هم باید این حرف رو زد)
اگه نظر منو بخواین مهم ترین عامل بالا رفتن قیمتا همین سایتای بنچ و این بازیهای کل کل توی گرافیک و یه سری کاربره که احساس میکنن هرچی کامپیوتر قوی تری داشته باشن شخصیت بالاتری دارن . :41:
بله دوست عزیز.همین بچه بازی های بنچ مارک و از این حرفهاست که داره سال به سال دستیابی به یه سیستم حرفه ای رو سختتر میکنه.
ومتاسفانه افرادی که اطلاعات فنی بالایی ندارن و از برنامه نویسی چیزی نمی دونن و دیگران رو به متهم به کم سوادی می کنن از شکل های این نمودارها بیشتر خوششون میاد.
------------------------------------------------------------------------
دوست من بهتر نیست کمی مطالعه داشته باشی بعد بیای نظر بدی؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41: تمام سوالات رو پایین فهرست کردم.
اون دوست عزیزی که تازه به جمع سخت افزاری های p30 پیوسته و اتیش تندی هم داره که میگن بنده از روی جعبه ی کارت گرافیک نظر میدم باید بگم که سوادم به اون حدم نمی رسه و از نقاشیهاشون بیشتر خوشم میاد:31:
اول باید بگم که در این فروم هیچکس با کسی دشمنی نداره و همه میان اینجا تا اطلاعاتشون بروز بشه.این اطلاعات که از هوا نمیاد. اینجا همه به هم بدون چشم داشت کمک میکنن و کسی اطلاعاتش رو به رخ کسی نمیکشه واساس یک جامعی ازاد وب2 هم همین است.و بهتره بعد از این که یکم با فرهنگ فروم اشنا شدین پست بدین و نیومده دنبال دعوا نباشین یکم مودب تر صحبت کنی هم چیزی عوض نمیشه و اینکه پیش خودت فکر کنی طرفت هم سنو سال خودت نیست و حداقل 10,15 سالی اختلاف وجود داره.
دوست عزیز شما از اساس برنامه نویسی که برای همین نرم افزارهای بچن مارک میشه چی می دونی؟!
و فکر می کنی چرا 3dMark کم کم داره از صفحه ی روزگار محو میشه؟!
من نمی خوام به دلیل اینکه 10 ساله دارم برنامه نویسی میکنم نظرم رو تحمیل کنم.ولی متاسفانه تمام این برنامه ها براساس قابلیت یک کارت نوشته میشه و این مسئله وقتی بروز کر که قابلیت physx رو انویدیا معرفی کرد و در تمام بنچ مارکها امتیاز بسیار بالایی بدست میاورد.و نقص بزرگشون معلوم شد.
یعنی این برنامه ها ضعیفتر ازاونی هستن که بتونن راجع بع یک کارت تست انجام بدن.
بازهم شرمنده که من سواد درست حسابی ندارم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راجع به پردازنده هم باید بگم که متاسفانه دارین به عدد و رقم باز نگاه میکنین و اطلاعات فنی بالایی ندارین.
تعریف یک پردازنده ی 4 هسته ای چی هست؟! یعنی یگ پردازنده که از 4 هسته ی مجزا تشکیل شده و هر هسته به طور مجزا برای خودش یک بافر داره. اگه یکم دقیق تر میشدی میدیدی که زمانی که اینتل core 2 quad رو معرفی کرد در حقیقت یک پردازنده دو هسته ای رو معرفی کرد که هر هسته از دو هسته تشکیل شده بود و حتی حافظه ی سطح دوم هم به صورت مجزا نداشت و هر دو هسته از یک حافظه ی اشتراکی استفاده میکرد.
و این AMD بود که اولین چهار هسته ای واقعی رو معرفی کرد.و اینتل بعد از اون در سری corei7 ازون استفاده کرد.
و مهمتر اینکه کنترلر حافظه که در پردازنده ی phenom I درون پردازنده مجتمع شده بود و تا اون زمان اینتل اون رو درون چیپست پل شمالی قرار میداد از طراحی AMD برداشته شده و وارد corei7 شد.
همچنین استفاده از حافظه ی اشتراکی سطح سوم که الان ترازوی برتری corei شده اولین بار در phenomI مورد استفاده قرار گرفت.
باز هم شما به بزرگی خودتون ببخش که بدون اطلاعات کافی نظر دادم!!!!!!!!!:41:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خدمت دوست عزیزم Download master هم عرض کنم بله اولین بار voodoo2 ی شرکت دوست داشتنی 3fx از این فناوری استفاده کرد ولی اون زمان به دلیل نبود یک رابط پرسرعت(AGP) این طرح نیمه تموم موند.همزمان با TNT انویدیا اگه یادتون باشه.
تا اینکه رابط PCI و به دنبالش رلبط AGP8x اومد و اینجا بود که ATI در سال 2002 در کنفرانس معرفی کارتهای قدرتمند radeon 9xxx رسیدن به تکنولوژی استفاده ی همزمان از 2 کارت گرافیکی رو معرفی کرد.اون زمان هنوز اسمی نداشت! کارتی که بازهم به دلیل محدودیت Pci , AGP8 و همچنین مشکلات عمده در رندر تصویر های پردازش شده کنار گزاشته شد. ولی نقطه ای شد برای اینده ی کارتهای نسل بعد.
ولی سال 2002 بعد از خرید 3fx دوست داشتنی توسط انویدیا طرح voodoo2 دوباره شروع شده و در اوریل 2004 با معرفی سری geforce 6xxx (البته با هسته ی nv45 چون خود 6xxx از هسته ی nv40 استفاده میکرد) همزمان با ورود رابط پرسرعت PCIe (خوش شانسی انویدیا!!) تکنولوژی SLI رو معرفی کرد.*البته معرفی Directx 9c هم خیلی بهش در رندر تصاویر کمک کرد.
بعد از اون هم ATi یک سال دیرتر و در سال 2005 cf رو معرفی کرد.
دیگه هم حال ندارم بنویسم!!:31:
امید وارم اطلاعات خوبی ردوبدل کرده باشیم:10:
از اون دوست شاکیمون هم که با سرچ در ویکی پدیا کلی مطالعه کرده بود! و از دیدن تاریخ ساخت شگفت زده هم شده بود بازم به دلیل کمسوادی خودم معذرت می خوام وصد البته im sorry for u به دلیل اعتماد به نفس بالاتون.انسان همیشه باید در حال یادگیری باشه.:41:
و این که این اطلاعاتو من از توی wiki , google نمیارم!!حدود 10 سال پیش خاک پاساژ ایرانو داشتم میخوردم و کاملا تجربی بوده. و اون زمانها بود که خیلی دنبال این تکنولوژی ها بودم.الان که به دلیل مشغله ی زیاد فعالیتم در حد همین چندتا پسته!!
mohsenslr
24-08-2010, 11:05
بله دوست عزیز.همین بچه بازی های بنچ مارک و از این حرفهاست که داره سال به سال دستیابی به یه سیستم حرفه ای رو سختتر میکنه.
ومتاسفانه افرادی که اطلاعات فنی بالایی ندارن و از برنامه نویسی چیزی نمی دونن و دیگران رو به متهم به کم سوادی می کنن از شکل های این نمودارها بیشتر خوششون میاد.
------------------------------------------------------------------------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41: تمام سوالات رو پایین فهرست کردم.
اون دوست عزیزی که تازه به جمع سخت افزاری های p30 پیوسته و اتیش تندی هم داره که میگن بنده از روی جعبه ی کارت گرافیک نظر میدم باید بگم که سوادم به اون حدم نمی رسه و از نقاشیهاشون بیشتر خوشم میاد:31:
اول باید بگم که در این فروم هیچکس با کسی دشمنی نداره و همه میان اینجا تا اطلاعاتشون بروز بشه.این اطلاعات که از هوا نمیاد. اینجا همه به هم بدون چشم داشت کمک میکنن و کسی اطلاعاتش رو به رخ کسی نمیکشه واساس یک جامعی ازاد وب2 هم همین است.و بهتره بعد از این که یکم با فرهنگ فروم اشنا شدین پست بدین و نیومده دنبال دعوا نباشین یکم مودب تر صحبت کنی هم چیزی عوض نمیشه و اینکه پیش خودت فکر کنی طرفت هم سنو سال خودت نیست و حداقل 10,15 سالی اختلاف وجود داره.
دوست عزیز شما از اساس برنامه نویسی که برای همین نرم افزارهای بچن مارک میشه چی می دونی؟!
و فکر می کنی چرا 3dMark کم کم داره از صفحه ی روزگار محو میشه؟!
من نمی خوام به دلیل اینکه 10 ساله دارم برنامه نویسی میکنم نظرم رو تحمیل کنم.ولی متاسفانه تمام این برنامه ها براساس قابلیت یک کارت نوشته میشه و این مسئله وقتی بروز کر که قابلیت physx رو انویدیا معرفی کرد و در تمام بنچ مارکها امتیاز بسیار بالایی بدست میاورد.و نقص بزرگشون معلوم شد.
یعنی این برنامه ها ضعیفتر ازاونی هستن که بتونن راجع بع یک کارت تست انجام بدن.
بازهم شرمنده که من سواد درست حسابی ندارم !
راجع به پردازنده هم باید بگم که متاسفانه دارین به عدد و رقم باز نگاه میکنین و اطلاعات فنی بالایی ندارین.
تعریف یک پردازنده ی 4 هسته ای چی هست؟! یعنی یگ پردازنده که از 4 هسته ی مجزا تشکیل شده و هر هسته به طور مجزا برای خودش یک بافر داره. اگه یکم دقیق تر میشدی میدیدی که زمانی که اینتل core 2 quad رو معرفی کرد در حقیقت یک پردازنده دو هسته ای رو معرفی کرد که هر هسته از دو هسته تشکیل شده بود و حتی حافظه ی سطح دوم هم به صورت مجزا نداشت و هر دو هسته از یک حافظه ی اشتراکی استفاده میکرد.
و این AMD بود که اولین چهار هسته ای واقعی رو معرفی کرد.و اینتل بعد از اون در سری corei7 ازون استفاده کرد.
و مهمتر اینکه کنترلر حافظه که در پردازنده ی phenom I درون پردازنده مجتمع شده بود و تا اون زمان اینتل اون رو درون چیپست پل شمالی قرار میداد از طراحی AMD برداشته شده و وارد corei7 شد.
همچنین استفاده از حافظه ی اشتراکی سطح سوم که الان ترازوی برتری corei شده اولین بار در phenomI مورد استفاده قرار گرفت.
باز هم شما به بزرگی خودتون ببخش که بدون اطلاعات کافی نظر دادم!!!!!!!!!:41:
خدمت دوست عزیزم Download master هم عرض کنم بله اولین بار voodoo2 ی شرکت دوست داشتنی 3fx از این فناوری استفاده کرد ولی اون زمان به دلیل نبود یک رابط پرسرعت(AGP) این طرح نیمه تموم موند.همزمان با TNT انویدیا اگه یادتون باشه.
تا اینکه رابط PCI و به دنبالش رلبط AGP8x اومد و اینجا بود که ATI در سال 2002 در کنفرانس معرفی کارتهای قدرتمند radeon 9xxx رسیدن به تکنولوژی استفاده ی همزمان از 2 کارت گرافیکی رو معرفی کرد.اون زمان هنوز اسمی نداشت! کارتی که بازهم به دلیل محدودیت Pci , AGP8 و همچنین مشکلات عمده در رندر تصویر های پردازش شده کنار گزاشته شد. ولی نقطه ای شد برای اینده ی کارتهای نسل بعد.
ولی سال 2002 بعد از خرید 3fx دوست داشتنی توسط انویدیا طرح voodoo2 دوباره شروع شده و در اوریل 2004 با معرفی سری geforce 6xxx (البته با هسته ی nv45 چون خود 6xxx از هسته ی nv40 استفاده میکرد) همزمان با ورود رابط پرسرعت PCIe (خوش شانسی انویدیا!!) تکنولوژی SLI رو معرفی کرد.*البته معرفی Directx 9c هم خیلی بهش در رندر تصاویر کمک کرد.
بعد از اون هم ATi یک سال دیرتر و در سال 2005 cf رو معرفی کرد.
دیگه هم حال ندارم بنویسم!!:31:
امید وارم اطلاعات خوبی ردوبدل کرده باشیم:10:
از اون دوست شاکیمون هم که با سرچ در ویکی پدیا کلی مطالعه کرده بود! و از دیدن تاریخ ساخت شگفت زده هم شده بود بازم به دلیل کمسوادی خودم معذرت می خوام وصد البته im sorry for u به دلیل اعتماد به نفس بالاتون.انسان همیشه باید در حال یادگیری باشه.:41:
و این که این اطلاعاتو من از توی wiki , google نمیارم!!حدود 10 سال پیش خاک پاساژ ایرانو داشتم میخوردم و کاملا تجربی بوده. و اون زمانها بود که خیلی دنبال این تکنولوژی ها بودم.الان که به دلیل مشغله ی زیاد فعالیتم در حد همین چندتا پسته!!
دوست من ، مگه من چی گفتم که شما اینجوری بهت برخورده؟ (اگه چیزی گفتم که باعث رنجش شما شده همینجا عذر میخوام)
اینم درست نیست که شما google و wiki و کلا اینترنت رو زیر سوال ببری و بگی من خودم تجربه دارم و این بنچمارک ها همش کاغذ بازیه!(اگه شما 10 سال توی ایرانیان تجربه دارید اون کسانی هم که این مقاله ها رو مینویسن تمام عمرشونو توی لابلاتوارها و ... صرف کردن) . اصلا عیب کار ما ایرانیها همینه که همه چیز رو باید خودمون تجربه کنیم.الان اگر بری توی همون پاساژ ایرانیان از 10 تا مغازه کنار هم سوال کنی که آقا من یه کارت گرافیک تا 200 هزارتومان میخوام .چی بهم پیشنهاد میدید؟ هر ده تا مغازه ده مدل مختلف بهت پیشنهاد میدن.بهشونم بگی که آقا این مغازه قبلی گفت که توی این رنج فلان کارت بهتره ! بعد بهت میگن اون هیچی بارش نیست! یعنی همه خودشون رو استاد میدونن! در صورتی که اگر الان بری آلمان و از 10تا مغازه اونجا سوال کنی. همه بر اساس همین به قول شما بچه بازیا یه کارت رو بهت معرفی میکنن. من یه میخ هم بخوام بخرم میرم توی اینترنت و تمام اطلاعاتشو در میارم و بنچمارک ها شو نگا میکنم و بعد دست به خرید میزنم. به این کارم افتخار هم میکنم.حالا شما هرجور میخوای فکر کن.فرض کن که من هیچی بارم نیست و اصلا سواد کامپیوتر ندارم.
حالا گیریم حرف شما درست و نشد به این نرم افزار ها اطمینان کرد.ولی الان فرض کن دو تا کارت گرافیک رو میان تو 10 تا بازی مقایسه میکنن.توی هشتا از این بازیا کارت گرافیک اولی بهتره و توی دوتا هم دومی! حالا اگر شما باشی اولی رو بر میداری یا دومی رو؟ خب مسلما هرکی باشه اولی رو بر میداره.حرف منم همینه.نمیشه گفت نرم افزارای بنچمارک هر 10 تا بازی مثلا برای nvidia بهینه شده یا ati! اینو قبول داری؟ بله منم میدونم که بعضی از بازی ها ونرم افزار ها برای یه برند خاص معرفی شده (ولی نه همش!)، ولی آدم باید تمام تست ها رو انجام بده وببینه که امتیاز نهایی به نفع کدومه.
در ضمن آتیش من تنده یا شما که این بحث رو شروع کردی و کلا intel و nvidia رو دوتا شرکت دزد و کلاهبردار معرفی کردی؟ من قبلا هم گفتم. الانم میگم که خودم طرفدار دو آتیشه ati هستم و اصلا سمت nvidia نمیرم. ولی اگر کسی آمد باهام مشورت کنه که کدوم کارت رو بخرم ، هیچوقت با تعصب حرف نمیزنم و حقایق رو راجع به ati و nvidia بهش میگم.
من بحث رو همینجا تموم میکنم.چون نه من میتونم شما رو قانع کنم و نه شما منو ! پس چرا اعصابامونو خورد کنیم؟
sasan816
24-08-2010, 13:28
خیلی جالبه
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
بچن مارک
بنچمارک
.....
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
راجع بع
راجع به
......
عجب تاپیک باحالی شده.( امیدوارم آخرش به دعوا کشیده نشه و تاپیک رو ببندن )
خوب بهتره بگم که من با Mohsenslr بیشتر موافقم.
ممکنه بعضی ها بگن که این بنچمارک ها برای یک کارت خاص بهینه شده و یا فلان بازی با فلان برند کارت گرافیک بهتر جواب میده.
حتی اگه اینطور باشه ( که هست ) و بازی برای یک کارت خاص بهینه شده باشه برای من خریدار زیاد فرقی نمیکنه چون من که خودم کارت رو برای بازی گرفتم. حالا که این برند بهتر جواب می ده منم همون رو می خرم.(حتی اگه مشخصات کلی برند دیگه بهتر باشه یا تکنولوژی شو یک برند دیگه معرفی کرده باشه)
برای من هم مهم همین بنچمارک ها هست. چه کار دارم به اینکه اول SLI بوده یا CF یا اینکه فلان شرکت از روی شرکت دیگه کپی کرده.
salarhiv
24-08-2010, 18:09
دوست من ، مگه من چی گفتم که شما اینجوری بهت برخورده؟ (اگه چیزی گفتم که باعث رنجش شما شده همینجا عذر میخوام)
اینم درست نیست که شما google و wiki و کلا اینترنت رو زیر سوال ببری و بگی من خودم تجربه دارم و این بنچمارک ها همش کاغذ بازیه!(اگه شما 10 سال توی ایرانیان تجربه دارید اون کسانی هم که این مقاله ها رو مینویسن تمام عمرشونو توی لابلاتوارها و ... صرف کردن) . اصلا عیب کار ما ایرانیها همینه که همه چیز رو باید خودمون تجربه کنیم.الان اگر بری توی همون پاساژ ایرانیان از 10 تا مغازه کنار هم سوال کنی که آقا من یه کارت گرافیک تا 200 هزارتومان میخوام .چی بهم پیشنهاد میدید؟ هر ده تا مغازه ده مدل مختلف بهت پیشنهاد میدن.بهشونم بگی که آقا این مغازه قبلی گفت که توی این رنج فلان کارت بهتره ! بعد بهت میگن اون هیچی بارش نیست! یعنی همه خودشون رو استاد میدونن! در صورتی که اگر الان بری آلمان و از 10تا مغازه اونجا سوال کنی. همه بر اساس همین به قول شما بچه بازیا یه کارت رو بهت معرفی میکنن. من یه میخ هم بخوام بخرم میرم توی اینترنت و تمام اطلاعاتشو در میارم و بنچمارک ها شو نگا میکنم و بعد دست به خرید میزنم. به این کارم افتخار هم میکنم.حالا شما هرجور میخوای فکر کن.فرض کن که من هیچی بارم نیست و اصلا سواد کامپیوتر ندارم.
حالا گیریم حرف شما درست و نشد به این نرم افزار ها اطمینان کرد.ولی الان فرض کن دو تا کارت گرافیک رو میان تو 10 تا بازی مقایسه میکنن.توی هشتا از این بازیا کارت گرافیک اولی بهتره و توی دوتا هم دومی! حالا اگر شما باشی اولی رو بر میداری یا دومی رو؟ خب مسلما هرکی باشه اولی رو بر میداره.حرف منم همینه.نمیشه گفت نرم افزارای بنچمارک هر 10 تا بازی مثلا برای nvidia بهینه شده یا ati! اینو قبول داری؟ بله منم میدونم که بعضی از بازی ها ونرم افزار ها برای یه برند خاص معرفی شده (ولی نه همش!)، ولی آدم باید تمام تست ها رو انجام بده وببینه که امتیاز نهایی به نفع کدومه.
در ضمن آتیش من تنده یا شما که این بحث رو شروع کردی و کلا intel و nvidia رو دوتا شرکت دزد و کلاهبردار معرفی کردی؟ من قبلا هم گفتم. الانم میگم که خودم طرفدار دو آتیشه ati هستم و اصلا سمت nvidia نمیرم. ولی اگر کسی آمد باهام مشورت کنه که کدوم کارت رو بخرم ، هیچوقت با تعصب حرف نمیزنم و حقایق رو راجع به ati و nvidia بهش میگم.
من بحث رو همینجا تموم میکنم.چون نه من میتونم شما رو قانع کنم و نه شما منو ! پس چرا اعصابامونو خورد کنیم؟
نمی دونم ,الان پستمو خوندم دیدم منم یکم تند رفتم.در هر صورت گفتم هدف ما اینجا تعامل بیشتره. و یکی مثل من که دیگه نمی تونه مثل سابق دنبال فناوری باشه جای خوبی برای بروز کردن اطلاعاتم هست.
بله متاسفانه الان مرکزهای کامپیوتری بار فنی پایینی دارن و بیشتر شبیه پاساژاهی لباس فروشی شده و همه می خوان فقط جنس هاشون رو بفروشن و اطلاعات پایینی هم دارن.
ولی سابق و اوایل شروع بازارهای کامپیوتری هرکسی که به قول خودمون خوره ی کامپیوتر بود وارد این بازار میشد.
خوبه که به عقایدت پایبندی ولی خوب هرکس ترجیح میده یه جور انتخاب کنه و من برای انتخاب هیچ وقت سراغ بنچمارکی که خودش به GPU وابستست نمیرم.
mohsenslr
24-08-2010, 20:17
نمی دونم ,الان پستمو خوندم دیدم منم یکم تند رفتم.در هر صورت گفتم هدف ما اینجا تعامل بیشتره. و یکی مثل من که دیگه نمی تونه مثل سابق دنبال فناوری باشه جای خوبی برای بروز کردن اطلاعاتم هست.
بله متاسفانه الان مرکزهای کامپیوتری بار فنی پایینی دارن و بیشتر شبیه پاساژاهی لباس فروشی شده و همه می خوان فقط جنس هاشون رو بفروشن و اطلاعات پایینی هم دارن.
ولی سابق و اوایل شروع بازارهای کامپیوتری هرکسی که به قول خودمون خوره ی کامپیوتر بود وارد این بازار میشد.
خوبه که به عقایدت پایبندی ولی خوب هرکس ترجیح میده یه جور انتخاب کنه و من برای انتخاب هیچ وقت سراغ بنچمارکی که خودش به GPU وابستست نمیرم.
ممنون که این بحث رو خاتمه دادید.منم یه چیزهای از شما یاد گرفتم.امیدوارم بتونیم توی این فروم دوستان خوبی برای همدیگه باشیم.
Download Master
24-08-2010, 21:44
به عنوان یه یوزر تازه عجب تاپیکی زدم :26: داره به دعوا کشیده میشه و حدود 1500 تا view داره
البته اگه همینجوری پیش بره باید اسم تاپیکو عوض کنیم بزاریم "بررسی سیاست های 4شرکت Nvidia و Ati , Amd , Intel"
راستی اونقدر از Palit 460 تعریف کردم چش خورد یکی از پره های فنش شکست بدشم یه بار حواسم نبود که 100 درصد رفت یهو همه پرهاش به فنا رفت!!!
حالا رفتم یه فن خفن (از فن خودش خفن تر (اگه خواستید مدلش رو بدم فنتون خراب شد این مدل رو بگیرید)) فقط 6000 تومن
با CFM 46 (نسبت به فن قلیش که 38 بود) بستم رو هیت سینک 5 درجه دماش از حالت عادی پایین تر اومد! (30 در idle و 60 در load )
BMW.M3_E46
25-08-2010, 22:29
تاپیک باید بسته بشه!!
تاپیک باید بسته بشه!!
به این میگن یه حرف عاقلانه.
این تاپیک از اول برروی عقاید نیمه غلط پایه گذاری شد.وضعش نباید بهتر ازین بشه.البته من که اینجا سر نمیزنم اعصابم با توهمات بعضیا خورد نشه.
بعد از تذکرات من که مردم را سر کار نگذار و گمراه نکن حالا افتخار هم میکنه.
Download Master
25-08-2010, 22:57
این تاپیک فقط برای بنچ هاش باید باز بمونه (دیگه لازم نیست هر جا بنچ (نه الزاما برای مقایسه این دو کارت) لازمه بیایم کلی بنچ بزاریم آدرس این تاپیک رو میدیم
این تاپیک فقط برای بنچ هاش باید باز بمونه (دیگه لازم نیست هر جا بنچ (نه الزاما برای مقایسه این دو کارت) لازمه بیایم کلی بنچ بزاریم آدرس این تاپیک رو میدیم
شما برو افتخارتو بکن که کلی وقت منو چندتا از بچه هارا تلف کردی نگذاریم بچه های مردمو گمراه کنی.
کاش فقط بنچ میگذاشتی
Download Master
25-08-2010, 23:20
بابا ببخش منو جوونی کردم :19:
شما خیلی از ما دلگیری . ولی خداییش تا قبل من کسی حرفی از 460 نمیزد ولی الان تو بعضی سیستم ها ازش استفاده میکنید (همین آقای Ultra خودش تو بعضی از سیستم ها پیشنهاد میده) نمیگم زیاده روی نکردم ولی اگه نمیگفتم هم بی انصافی بود . در ضمن اون پست رو شوخی کردم (شمام خیلی جدی برخورد میکنی هرچی من میگم میزنی تو ذقم :19:)
راستش از فروم P30world خیلی خوشم اومد بچه های با مرامی داره (مثل Ultra - Sasan , ... ) و شما همتون وقت میذارید تا مردم الکی پولشون رو دو دستی تحویل مغازه دار ندن و جنس خوب گیرشون بیاد مطابق با نیازهاشون منم تو این مدت هدفم همین بوده ولی به علت تازه واردی و ناشی گری زیاده روی کردم
اگرم کسی فکر میکنه من مغازه دارم یا از این جور چیزا بره از vahid_lok بپرسه که سیستم قبلی رو بهش فروختم.من نه مغازه دارم نه پول دار فقط یه عشق کامپیوتر که میخواد اطلاعاتش رو انتشار بده ولی خوب تازه کاره
در آخر ما همه با هم دوستیم مگه Nvidia یا ATI چین که بخوایم بخاطر دو تا کارت مزخرف 460 , 5850 دوستی هامون رو خراب کنیم :11:
قبل ازين که پديده اي به نام شما ظاهر بشه پست از خودم بيارم که درباره 460 با دوتا از بچه ها بحث کردیم؟ولي ديگه هرچي دروغ و راست درباره اين کارته به هم نبافتیم.هرجا هم رسيدم به هرکي با هربودجه بود نگفتم بدو برو 2تا 460 بخر sli کن.
اگر ديدي کسي توصيه نميکرد چون توي بازار هنوز درست نبود و قيمت معلومي نداشت.
کلا اسم کاربري جناب عالي را ببينم اعصابم خورد ميشه ياد سخنان گهربار جناب عالي ميوفتم.به خاطر وجود شخص شخيص شما کمتر ديگه اينجا سر ميزنم اعصابم راحت باشه.
حالام به افتخاراتت اضافه شده که به خاطر وجود شما و روشنگري جناب عالي اقاي ultra توي بعضي سيستم ها 460 پيشنهاد ميدن.
من کم کم دارم تعجب ميکنم قبلا شما نبودي چطور اقاي ultra پيشنهاد ميدادن.!!من به جاي ايشون از شما ممنونم که همه ما را اگاه کرديد
چرا اینقدر طرفداری از 5850 می کنید یه رقیب خوب براش پیدا شده البته تنها مشکل این کارت قیمت 315 اون هست اگه با این قیمت خریدید اینقدر5850 طرفدار پیدا کرده که قیمتش رفته 350 طوری که خود من هم دیگه نمی تونم این کارت رو بخرم
بزارید یه عده فن بوی اینویدیا برن GTX460 بخرن بد نیست که خوبه و واقعا هم خوبه:27: تو سر کارت نزنید اینقدر
تازه فیزیک هم داره :31: برید اون کارت توپ رو بخرید بی خیال این 5850 شید
Download Master
26-08-2010, 10:22
من که سیستم رو بستم و در همین مکان و در همین لحظه فعل غلط کردن رو صرف کردم که دیگه بیام تو قسمت سخت افزار p30world اظهار نظر کنم.
باز تو فرومای خارجی ته چیزی که به آدم میگن همین Fanboy ولی اینجا قاطین.
دیگه اگه از بنده پستی برای اظهار نظر دیدید پاکش کنید.فقط سوالات مبتداینم رو میپرسم.
ولی جا داره همینجا از آقای Ultra به خاطر راهنمایی هاشون و اخلاق خوبشون شدیدا تشکر کنم
همچنین از آقای Salar - hiv به خاطر اطلاعات و همچنین اخلاق خوب و مرامشون.
فقط نام کاربری رو حذف نمیکنم بیام اظهار نظرهای علمی کاربرای های Pro رو ببینم برم تو فروم XtremLabs ترجمه کنم و باعث رشد دانش سخت افزار بشم.
اگر من به کسی توهین یا بی ادبی کردم ببخشید . ما رو حلال کنید.
در ضمن با آقایان Ultra - Sasan - salar hiv خیلی حال کردم و با PM در تماسم .
خداحافظ همگی
GTX 260 و Radeon 5850 در یک رنج نیستن اصلاً، کلاً قیمت جهانی GTX 260 کمتر از 5850 هست و اختلاف قیمت 60-70 دلاری دارن (GTX 260 حداقل قیمت 210 دلار و 5850 حداقل 290 دلار) حالا من نمیدونم تو بازار ما چقدر میدن این دو کارت رو، ولی رقیب GTX 460 کارت 5830 هست که تقریباً در یک رنج هستن و بهنظر GTX 460 انتخاب بهتر و قویتریه که یکی از دلایلشم Physx هست بدون شک.
در ضمن استفاده از Physx مود در حالت Hybrid روشیه که خیلی توصیه نمیشه و دردسرهای زیادی داره و به نظر منم اتلاف پول هست.
من که سیستم رو بستم و در همین مکان و در همین لحظه فعل غلط کردن رو صرف کردم که دیگه بیام تو قسمت سخت افزار p30world اظهار نظر کنم.
دیگه اگه از بنده پستی برای اظهار نظر دیدید پاکش کنید.فقط سوالات مبتداینم رو میپرسم.
ولی جا داره همینجا از آقای Ultra به خاطر راهنمایی هاشون و اخلاق خوبشون شدیدا تشکر کنم
فقط نام کاربری رو حذف نمیکنم بیام اظهار نظرهای علمی کاربرای های Pro رو ببینم برم تو فروم XtremLabs ترجمه کنم و باعث رشد دانش سخت افزار بشم.
خداحافظ همگی
چرا حالا اینقدر ناراحت شدی ؟
تازه داریم باحات حال میکنیم فرومه ازاین اتفاقا پیش می یاد
ترجمه کنی آبرو خودت میره :31:از ما گفتن بود اونوقت اونجا هرچی از دهنشون در بیاد بهت میگن:27:
درود.
460 با 5830 مقایسه میشه ودر رده 5850 نیست ومقایسه اون ها اشتباهه.
HardWare Professor
26-08-2010, 19:54
460 با 5830 مقایسه میشه
بله/
مدل GTX 460 1GB در برابر 5830 با توجه به قدرت مناسبش ارزش خرید بسیار بیشتری داره
و تقریبا 5830 دیگه ارزش خرید نداره.
ودر رده 5850 نیست ومقایسه اون ها اشتباهه.
این هم درسته/
مدل 1GB با قیمت بیشتر از 270-260 {در ایران}در برابر ارزونترین برند 5850 {که 10-15 درصد قویتره}و حدود 310 گیر میاد ارزش خرید نداره.
بله/
این هم درسته/
مدل 1GB با قیمت بیشتر از 270-260 {در ایران}در برابر ارزونترین برند 5850 {که 10-15 درصد قویتره}و حدود 310 گیر میاد ارزش خرید نداره.
کدوم برند 310 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟ ارزونترینشون 340 تا 350 هست
HardWare Professor
27-08-2010, 01:49
کدوم برند 310 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟ ارزونترینشون 340 تا 350 هست
force3d 5850 310-320
نکته مهم اینجاست که در مقایسه دو کارت باید ارزونترین برند ها رو در نظر گرفت.
برند zotac ارزونترین کارت gtx460 1gb رو به بازار ارائه میده.
برندهای دیگر مثل asus/gigabyte و حتی MSI قیمتی حدود 310-330 و یا بیشتر خواهند داشت که ارزش خرید ندارد.{قیمت دقیق این سه برند رو در حال حاضر ندارم}
برند force3d هم تقریبا ارزونترین کارت hd 5850 رو به بازار ارائه میده.
برندهایی مثل gigabyte/asus در حدود 370-385 هست که باز ارزش خرید رو از کارت سلب میکنه.
salarhiv
27-08-2010, 05:11
خداحافظ همگی
بابا دعوا و قهر و نازکشی چرا؟!!
دوست باشین با هم!:10:
این jack426 حرف جالبی زد! خوشمان آمد!
فرومه دیگه,امروز سر یه چیز تفاهم ندارین,فردا سر یه چیز دیگه دارین و پشت هم در میاین.
مهم نیست.دوستی هاست که میمونه:31:
Iceweek جان هم از بچه های خوب و با اطلاعات فروم سخت افزاره.فقط دوست نداره کسی با تعصب حرف بزنه,
دلگیر نشین از هم.
460 حدود 240-250 تومن کارت عالی محسوب میشه وارزش خرید بالایی داره.
دوستان بنده تا این جا بحث رو دنبال کردم ... حالا به نظرتون کسی که می خواد حدود 1 میلیون واسه سیستم هزینه کنه 5850 بگیره یا GTX460 ؟؟؟
سوال دیگم هم اینه که توی هر کدوم از این کارتا ارزونترین برند رو باید انتخاب کرد ؟؟؟ یا کار اشتباهیه ؟؟؟
HardWare Professor
30-08-2010, 02:19
حالا به نظرتون کسی که می خواد حدود 1 میلیون واسه سیستم هزینه کنه 5850 بگیره یا GTX460 ؟؟؟
5850 حدود 10-15 درصد قویتره.
سوال دیگم هم اینه که توی هر کدوم از این کارتا ارزونترین برند رو باید انتخاب کرد ؟؟؟ یا کار اشتباهیه ؟؟؟
بهترین و صحیح ترین کار خرید ارزونترین برند هست
amirpers
02-09-2010, 11:48
اي كاش دوستان كه در مورد اين 2 تا كارت صحبت مي كنن، در مورد قيمتشون هم مي گفتند ، مخصوصا 460.
HardWare Professor
02-09-2010, 12:28
مخصوصا 460.
ZOTAC GTX460 1GB=285
ZOTAC GTX460 768MB=245
قیمتشون اینهاست ولی به دلیل کمیاب بودن مغازه داران محترم! 10-15 تومن گرونتر میدن.
amirpers
02-09-2010, 14:29
قيمت برندهاي ديگه چه چوريه الان ؟
من كه هفته پيش يه اسوس 768 مگ ديدم 385 هزار تومن. قيمتش وحشتناك بالا بود.
Zotac چه جور كارتيه ؟ تو چه رده ايه ؟
درود.
کارت خوبیه.به نظر من باتوجه به قیمتش عالی هست.
m_s_r_08
03-09-2010, 19:01
قيمت برندهاي ديگه چه چوريه الان ؟
من كه هفته پيش يه اسوس 768 مگ ديدم 385 هزار تومن. قيمتش وحشتناك بالا بود.
Zotac یه برند OEM که فقط با انودیا کار می کنه وشریک اصلیه اونه تازه برای User End جنس تولید می کنه .
smile-paul
22-09-2010, 14:18
سلام
لطف کنید بگید با توجه به گران بودن کارت های Fire Pro,Quadro برای فیلم و انیمیشن سازی(premier,3D MAX,...) و اینکه اصلا برای Game کاربرد نداره میشه از NVIDIA GeForce GTX 460 768MB SLI هم برای game و هم برای نرم افزار های نام برده شده استفاده کرد اخه همه تست هایی که گذاشتید برای بازی بود البته این کارت هم برای بازی ساخته شده, ولی مطمئنا تو نرم افزارهای 3DMAX . CATIA,SOLID WORKS,UGS و مایا هم تا حدی کارایی داره.
میشه یک تست در این زمینه هم بذارید please :11:
smile-paul
25-09-2010, 00:38
سلام
لطف کنید بگید با توجه به گران بودن کارت های Fire Pro,Quadro برای فیلم و انیمیشن سازی(premier,3D MAX,...) و اینکه اصلا برای Game کاربرد نداره میشه از NVIDIA GeForce GTX 460 768MB SLI هم برای game و هم برای نرم افزار های نام برده شده استفاده کرد اخه همه تست هایی که گذاشتید برای بازی بود البته این کارت هم برای بازی ساخته شده, ولی مطمئنا تو نرم افزارهای 3DMAX . CATIA,SOLID WORKS,UGS و مایا هم تا حدی کارایی داره.
میشه یک تست در این زمینه هم بذارید please :11:
قسمت اول سوالتون رو باید بگم خير, همانطور که خودتون هم گفتيد اين کارت گرافيک مختص گيم هست ولي بخاطر OpenGL بالا و بعضي از خصوصيات ديگه ميتونه تاحدي تو نرم افزار هايي مثل premier و... خودي نشون بده و اگه شما درخواست تست رو هم بي خيال بشيد بايد بگم شما چاره اي جز تبديل به Quadro نداريد چون كلا رابط DIRECTX توانايي مناسبي در كار با محيط هاي مكس نداره.
براي اموزش اين تبديل هم ميتونيد به تاپيک يکي از دوستان که در زير براتون قرار دادم مراجعه کنيد.
اگه باز هم سوالي هست که فکر نکنم سوالی داشته باشی در خدمتيم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.