مشاهده نسخه کامل
: شهريه آزاد قزوين
سلام دوستان
من انتخاب اولم رو IT قزوين تو آزاد زدم.ميخوام بدونم شهريش حدودا ترمي چند ميفته؟
آخه عزیزمن شما بخوای بری قزوین باید یه پولی ام از اونا بگیری حالا میخوای بری قزوین پولم میخوای بدی واقعا که
خیلی ساده ای یک کم زرنگ باش
آخه عزیزمن شما بخوای بری قزوین باید یه پولی ام از اونا بگیری حالا میخوای بری قزوین پولم میخوای بدی واقعا که
راه پول گرفتن ازشون رو ياد بده:46:
ایشاالله وقتی بری قزوین خودت همون یکی دوماه اول اوستا میشی ولی مواظب سلامتیت باش:27:
clickestan
01-09-2010, 20:35
راه پول گرفتن ازشون رو ياد بده
عزیز ساده ای ها!!!دستت انداختن!شما تا حالا جوک قزوینی نشنیدی؟!!!!
حدود 700 الی 800 باید باشه
واقعا که !
پ.ن : کافر همه را به کیش خود پندارد ..... .
من واقعا صادقانه جواب دادم چرا اینطوری صحبت می کنی دوست عزیز :41:
واقعا که
جدا کافر همه را به کیش خود پندارد
VahidDG2007
01-09-2010, 22:30
سلام دوستان
من انتخاب اولم رو IT قزوين تو آزاد زدم.ميخوام بدونم شهريش حدودا ترمي چند ميفته؟
گذشته از شهریه تا جایی که میتونی سعی کن آزاد نری چون خیلیا هم تو فامیل بودن هم برادر خودم پوستشو تو آزاد
کندن
گذشته از شهریه تا جایی که میتونی سعی کن آزاد نری چون خیلیا هم تو فامیل بودن هم برادر خودم پوستشو تو آزاد
کندن
واي موضوع داره جنايي مشيه....d:
safoora55
03-09-2010, 10:33
باید اول واحدهات رو گیر بیاری بعد شهریه ثابت+شهریه نظری*تعداد واحدهای نظری اون ترم+شهریه عملی *تعداد واحدهای عملی اون ترم+شهریه واحدهای تخصصی *تعداد واحدهای تخصصی اون ترم
در کل تقریبا حساب کن که ترم های اول دروس نظری بیشتره بعد کم کم دروس تخصصی میشه و تعداد واحدهای عملی زیادتر به طور متوسط ترمی 14 واحد حساب کن که یکی دو واحدش عملی باشه ولی برای ترمهای بالاتر دروس نظری کم میشه تخصصی زیادتر
به اضافه ی این که باید ببینی آیا هرسال شهریه های اون ورودی افزایش داره یا نه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.