ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هنگ کردن سیستم ( چارت عیب یابی این مشکل چیه؟ )

salar_khan
21-08-2010, 11:20
با سلام خدمت همه اساتید
1 مشتری برام 1 سیستم آورده که تازه بسته شده و عیبش اینه که در حین کار هنک می کنه ( کار خاصی مد نظر نیست یه وقت در حال بازی یه وقت در حال پخش آهنگ و ... )
با اینکه تستش کمی سخته چون بعضی وقتا هنک نمی کنه ( بگیر نگیر داره ) می خوام مشکلشو حل کنم واسه اعتبارم ضروریه .
دوستان ممنون می شم 1 چارت برای عیب یابی این مشکل قرار بدن.
مشخصات :
main asrock m3A770de
cpu amd athlon x3 435
ram simmtr nics 2gb ddr3 1333
hdd hitachi 1tb
power prefect 500w فکر نکنم real باشه
vga 4650 برند معمولی
با تشکر:5: عقیق رایانه

erno69
21-08-2010, 11:30
یعنی هیچ erro هم نمیده؟؟؟ فقط هنگ میکنه؟ این مشکل به احتمال خیلی زیاد به مین بورد مربوط میشه...شما یه چک کن خبر بده...:10:

ess_1362
21-08-2010, 11:50
با سلام خدمت همه اساتید
1 مشتری برام 1 سیستم آورده که تازه بسته شده و عیبش اینه که در حین کار هنک می کنه ( کار خاصی مد نظر نیست یه وقت در حال بازی یه وقت در حال پخش آهنگ و ... )
با اینکه تستش کمی سخته چون بعضی وقتا هنک نمی کنه ( بگیر نگیر داره ) می خوام مشکلشو حل کنم واسه اعتبارم ضروریه .
دوستان ممنون می شم 1 چارت برای عیب یابی این مشکل قرار بدن.
مشخصات :
main asrock m3A770de
cpu amd athlon x3 435
ram simmtr nics 2gb ddr3 1333
hdd hitachi 1tb
power prefect 500w فکر نکنم real باشه
vga 4650 برند معمولی
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عقیق رایانه

اول از همه با prime95 يا OCCT يك تست 30 دقيقه از سيستم بگير و دماي پردازنده را با HW MONITOR كنترل كن كه بالاي 67 درجه نباشه(زير تست)
اگر ارور نداد بعدش سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار
مورد بعدي ممكن هست از هارد باشه.مثلا هاردهاي كم مصرف مثل سري گرين از وسترن يا F2 از سامسونگ بعلت اينكه در موقع بيكاري هد كاملا خاموش ميشه بلافاصله بعد از فرمان ممكن هست باعث ارور شود
اما دو احتمالي كه خيلي بيشتر محتمل هست اول تداخل IRQ بين كارتهاي لوازم جانبي هست
اول تمام لوازم جانبي اسلاتهاي PCI را باز كن و نرم افزارش را هم از SAFE MODE پاك كن و در پايان بدون اين لوازم سيستم عامل را عوض كن
و اما مورد آخر هم باگ در سيستم عامل هست.اين مورد حتي براي من هم به وفور اتفاق افتاده و مخصوصا در مورد سيستم عاملهايي كه نياز به كرك دارند در صورت فعال بودن AUTO UPDATE و اتصال به اينترنت MICROSOFT GENUINE شما را رديابي مي كنه و فايلهاي اساسي سيستم عامل را پاك مي كنه

salar_khan
21-08-2010, 12:32
یعنی هیچ erro هم نمیده؟؟؟ فقط هنگ میکنه؟ این مشکل به احتمال خیلی زیاد به مین بورد مربوط میشه...شما یه چک کن خبر بده...:10:
نه در حین کار یه دفعه همچی از کار می افته و هیچی کار نمی کنه باید دستی ریست کنتم.

salar_khan
21-08-2010, 12:48
اول از همه با prime95 يا OCCT يك تست 30 دقيقه از سيستم بگير و دماي پردازنده را با HW MONITOR كنترل كن كه بالاي 67 درجه نباشه(زير تست)
اگر ارور نداد بعدش سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار
مورد بعدي ممكن هست از هارد باشه.مثلا هاردهاي كم مصرف مثل سري گرين از وسترن يا F2 از سامسونگ بعلت اينكه در موقع بيكاري هد كاملا خاموش ميشه بلافاصله بعد از فرمان ممكن هست باعث ارور شود
اما دو احتمالي كه خيلي بيشتر محتمل هست اول تداخل IRQ بين كارتهاي لوازم جانبي هست
اول تمام لوازم جانبي اسلاتهاي PCI را باز كن و نرم افزارش را هم از SAFE MODE پاك كن و در پايان بدون اين لوازم سيستم عامل را عوض كن
و اما مورد آخر هم باگ در سيستم عامل هست.اين مورد حتي براي من هم به وفور اتفاق افتاده و مخصوصا در مورد سيستم عاملهايي كه نياز به كرك دارند در صورت فعال بودن AUTO UPDATE و اتصال به اينترنت MICROSOFT GENUINE شما را رديابي مي كنه و فايلهاي اساسي سيستم عامل را پاك مي كنه

با تشکر بابت:5: چارت عیب یابیتون
من این نرم افزار هایی که معرفی کردی ندارم ( لینک دانلود بزاری ممنون می شم )
هاردو با 1 هارد قدیمی عوض کردم مشکل حل نشد.
از یکی از همکارا قراره ram 2gb ddr3 بگیرم رمم تست کنم
لوازم جانبی که کفتین تست می کنم خبر می دم.
این طرف بع اینترنت اتصال نداره پس مشکل از آپ دیت ویندوز هم نمی تونه باشه ( رو سیستم vista xp هردو نصب هستند و تو هر دو هنک می کنه )

erno69
21-08-2010, 16:11
من نظرم رو مین هستش...یکی از دوستام هم همین مشکل رو داشت:41:
طبق گفته ی ess-1362 حتما دمای پردازنده رو هم چک کنید...

salar_khan
23-08-2010, 16:00
آز همه دوستان تشکر می کنم مشکل از رم بود ( این رمو رو 1 سیستمه دیگه بستم سیستم اصلا بالا نیومد )
با تعویض رم همچی حل شد

اگه کسی لینک دانلود نرم افزار هایی که بالا گفته شد داره بزاره ممنون می شم.:5:

ess_1362
23-08-2010, 19:29
اگه کسی لینک دانلود نرم افزار هایی که بالا گفته شد داره بزاره ممنون می شم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما اگر در ياهو گوگل يا MSN سرچ كنيد به راحتي مي تونيد اين نرم افزارها را كه رايگان هم هستند در لينك اول يا نهايت لينك دوم سرچ پيدا كني

salar_khan
24-08-2010, 08:29
شما اگر در ياهو گوگل يا MSN سرچ كنيد به راحتي مي تونيد اين نرم افزارها را كه رايگان هم هستند در لينك اول يا نهايت لينك دوم سرچ پيدا كني
تشکر بابت راهنماییتون
نمی دونم چرا به فکر خودم نرسید شاید به خاطر اینکه برام جا نیفتاده دنبال چیزی بودم اول سرچ کنم:27: