مشاهده نسخه کامل
: ایا خاصیت سیم کارت دانگل در ایران جواب می دهد؟
yashgin128
21-08-2010, 11:07
سلام دوستان
چند وقتی هست که ایرانسل اینترنت پرسرعتی را (حول و حوش 256)با قیمت استثنایی ارائه می دهد که شما با داشتن یه سیم کارت ایرانسل و گوشی که خاصیت gprs و edge باشد قادر به استفاده از ان خواهید بود.
شما برای استفاده بهتر می توانید گوشی خود را به کامپیوتر یا لپتاپ متصل نموده و سپس کانکت شوید.
سوال من اینه که این سیم کارت دانگل می تونه جای گوشی این نقش رو برای ما بازی کنه و قابلیت edge را دارد؟
اخه خیلیا می گفتن این ویژگی در ایران فعال نیست و شما از این قطعه لپتاپت نمیتونی استفاده کنی.
یه سوال دیگه کسی از قیمت این دستگاه به صورت اکسترنال خبر داره؟
ممنون
saman3230
21-08-2010, 11:11
اسلات سیم کارت لپ تا بری شبکه 3g هست که در ایران وجود ندارد
oghyanoos
21-08-2010, 11:16
سلام دوستان
چند وقتی هست که ایرانسل اینترنت پرسرعتی را (حول و حوش 256)با قیمت استثنایی ارائه می دهد که شما با داشتن یه سیم کارت ایرانسل و گوشی که خاصیت gprs و edge باشد قادر به استفاده از ان خواهید بود.
شما برای استفاده بهتر می توانید گوشی خود را به کامپیوتر یا لپتاپ متصل نموده و سپس کانکت شوید.
سوال من اینه که این سیم کارت دانگل می تونه جای گوشی این نقش رو برای ما بازی کنه و قابلیت edge را دارد؟
اخه خیلیا می گفتن این ویژگی در ایران فعال نیست و شما از این قطعه لپتاپت نمیتونی استفاده کنی.
ممنون
به این تاپیک برو، جوابت رو میگیری;
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Microsoft24
21-08-2010, 17:07
سلام دوستان
ممنون
بطور کلی که جواب میده!
من خودم یک مودم EDGE گرفتم 85,000 تومن و الان رو مک بوک پرو دارم ازش استفاده میکنم!
البته ، تو جه کنید ، که رو بعضی برند ها مثل دل ، دانگل لاک شده رو کریر های بخصوص!!! که در این صورت ، جواب نمیده!
تا جایی که من ، میدونم در حال حاضر فقط لپ تاب های فوجیستو هستند که دانگلشون تو ایران مثل بنز کار میکنه!
موفق باشید ،
امید
oghyanoos
21-08-2010, 23:16
بطور کلی که جواب میده!
من خودم یک مودم EDGE گرفتم 85,000 تومن و الان رو مک بوک پرو دارم ازش استفاده میکنم!
البته ، تو جه کنید ، که رو بعضی برند ها مثل دل ، دانگل لاک شده رو کریر های بخصوص!!! که در این صورت ، جواب نمیده!
تا جایی که من ، میدونم در حال حاضر فقط لپ تاب های فوجیستو هستند که دانگلشون تو ایران مثل بنز کار میکنه!
موفق باشید ،
امید
سلام. شما این مودم رو از کجا خریدید؟
درسته که این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی چون توی گوگل رتبش بالا بود همین جا اینو می نویسم که دیگران ازش استفاده کنند
mehrdad8086
27-11-2010, 18:28
سلام. شما این مودم رو از کجا خریدید؟
سلام
دوست من لطفا کمی بیشتر توضیح بدین.سرعت و قطع و وصل شدن؟
آیا سرعتش به پای Dialup می رسه؟
همه جا(جائی که آنتن موبایل باشه) کار می کنه؟
دوست عزیز این که دانگلی که من نوشته بودم تو زرد از آب در اومد یعنی دانگل سیم کارت تعمیر موبایل بود ولی اگه خبر تازه ای شد من همینجا یادداشت میذارم
در مورد شبکه مبتنی بر EDGE ایرانسل ، سرعت تئوری در حد ADSL 256kbps شاید باشه ولی بطور عملی این سرعت به 90-100kbps میرسه ، در ضمن شما با خود گوشی هم میتونید از اینترنتش استفاده کنید نیازی به مودم نیست .
حتی با بلوتوث هم میشه گوشی رو به لپ تاپ وصل کرد و از اینترنتش استفاده کرد ، کاری که خودم با گوشی سونی اریکسون انجام میدم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.