PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Add Item To Context Menu Of Folders

CPUSatan
20-08-2010, 19:08
سلام بچه ها،
می خوام به راست کلیک فولدرها آیتم اضافه کنم و حتی الامکان برای اون آیتم Popup Menu هم می خوام. چیزی شبیه WinRAR. خیلی تو گوگل دنباش گشتم، مقاله پیدا کردم ولی چیزی شبیه کامپوننت می خوام.
مرسی

مرد مباح
21-08-2010, 11:54
باید راهی پیدا کنی که تغییر در بخش File Types در Folder Option ایجاد کنی.
و اونجا میتونی مشخصات خاص خودت رو اضافه کنی. کار کامپوننت نیست. خودت باید ایجاد کنی. یا دستی و یا با برنامت

CPUSatan
21-08-2010, 12:08
یه چیزایی پیدا کردم، ولی درست نفهمیدم. مثل اینکه باید COM بنویسم. ولی هنوز باز حسابی سردرگمم. از چیزایی که پیدا کردم چیزی نمی فهمم.

مرد مباح
22-08-2010, 10:42
اول این کار رو دستی انجام بده.
اینجوری راحتتر درک میکنی چی کار باید کرد.

برنامت رو هم باید طوری بسازی که پارامتر رو ساپورت و چک کنه. حالا بسته به کاری که میخوای بکنی.

ADanayi
24-08-2010, 23:25
نمی دانم چیزی که برای شما می نویسم به درد شما می خورد یا نه؟
برای افزودن چنین گزینه ای باید Folder Options را اجرا کنید سپس وارد صفحه ی File Types شوید و در آنجا Folder را انتخاب کنید و بعد Advanced را کلیک کنید. جالا یک عمل جدید برای پوشه ایجاد کنید و آدرس برنامه ی خود را در فیلد Program... وارد کنید. ویندوز آدرس فایل را به عنوان یک پارامتر به برنامه ی شما ارسال می کند.
و شما می توانید از این طریق کار را ادامه دهید.
در ضمن این کار از طریق کدی در رجیستری ویندوز قابل نصب است که فعلا آن را فراموش کرده ام ولی سعی می کنم که آنرا برای شما پیدا کنم.
اگر منظور شما این چیزی بود که من می گم یا نبود بنویسید.:20:

مرد مباح
25-08-2010, 13:11
ADanayi عزیز. ممنون. کاملا منظورم از روش دستی همین بود.
ممنون

CPUSatan
25-08-2010, 14:53
دوستان ممنون از راهنماییهایی که کردید. ولی من مشکلم اضافه کردن یک آیتم نبود. از این روش شما اطلاع داشتم. من چیزی مثل WinRAR می خوام. آیتم, عکس، PopupMenu برای آیتم و ...
می دونم که برای این کار باید برنامه نویسی COM کرد. یعنی چیزهایی که می خواهی رو طراحی کنی، کد های مورد نظرتم واسه انجام کارهایی که می خوای رو بنویسی بعد به ویندوز معرفی اش کنی. برنامه ای که شما نوشتید همیشه همراه با ویندوز اجرا میشه، مثل سرویس ها، و پس از راست کلیک برنامه شما که همون آیتم و .... واسه راست کلیک هستش هم اجرا می شه.
مرسی

ADanayi
25-08-2010, 16:15
گرچه هنوز منظور شما را کامل نفهمیدم اما فکر کنم که این آدرس رجیستری قطعا به درد شما می خورد:

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHan dlers

اگر زبان مورد استفاده در رجیستری را بلد باشید هر مقداری که در این پوشه قرار بدهی بعد از کلیک راست ظاهر میشود(با نام مقدار) و پس از آن با کلیک مقدار آن عمل می کند. مثلا این مقدار را امتحان کنید:

{C2FBB630-2971-11d1-A18C-00C04FD75D13}