ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▌►▌► فقط یه سوال : از نظر آسیب به چشم بین خرید ASUS و الجی/سام واقعا تفاوتی هست؟

soheildolatabadi
20-08-2010, 18:06
با سلام و احترم به دوستان و اساتید عزیز
من برای خرید سیستم دارم تصمیم می گیرم (هنوز نخریدم) اما در مورد مانیتورش تردید دارم

کاربرد : خیلی زیاد اهل مطالعه و اینترنت هستم و فقط از نظر آسیب چشم برام مهمه (بازی و فیلم و اینها اصلا مهم نیست)
هزینه: موندم برای ASUS هزینه کنم یا مثلا همین 22500/23500 از سام و 2261/2262 ال جی کفایت می کنند و اسوس هزینه اضافه هست. (؟)
به عبارت دیگر این اختلاف هزینه (تقریبا دو برابر) واقعا چه مزیت هایی ایجاد می کنه؟

بسیار ممنون از وقتی که صرف می کنید و راهنمایی می فرمایید

xzero
20-08-2010, 18:35
شما که بیشتر کاربردتون مطالعه و اینترنت هستش بهتره هزینه اضافه نکنین
با توجه به کاربردتون من samsung p23700 رو پیشنهاد میکنم که بخواطر روشنایی پایینتر نسبت به عموم مانیتورهای بازار چشم رو کمتر اذیت میکنه و قیمتشم حدود 20 تومن از 23500 بیشتره حدود 270

soheildolatabadi
22-08-2010, 06:35
شما که بیشتر کاربردتون مطالعه و اینترنت هستش بهتره هزینه اضافه نکنین
با توجه به کاربردتون من samsung p23700 رو پیشنهاد میکنم که بخواطر روشنایی پایینتر نسبت به عموم مانیتورهای بازار چشم رو کمتر اذیت میکنه و قیمتشم حدود 20 تومن از 23500 بیشتره حدود 270

ممنون! ولی انگار23700 فعلا گیر نمیاد. حالا منظورم اینه برای من اون ASUS واقعا بهتره یا...؟:20:

Alireza_PCNet
22-08-2010, 13:49
ممنون! ولی انگار23700 فعلا گیر نمیاد. حالا منظورم اینه برای من اون ASUS واقعا بهتره یا...؟:20:
آره كيفيت ausu بهتره. ولي اون برند ها هم به چشم آسيب نميزنن
به نظرم تو اين مواردي كه گفتين 2262 خيلي مناسبه به علت زاويه ديد عالي. كنتراست بالا (70.000) كيفيت پنل خيلي خوب
2261 براي كنسول دارا بهتره چون كنتراست 2250 بيشتره
من سام رو زياد پيشنهاد نميدم. مخصوصا 23700 به دليل ايراداتش هم فعلا تو بازار تزريق نشده تا ايراداتش بر طرف بشه
يا ايسوس يا 2262
باز نظر خودته. اگر به نظرت خدمات گارانتي به كارت نمياد و خيلي اهميت نميدي asus بگير. ولي اگر به نظرت ممكنه به كارت بياد و نميخواي ريسك پيكسل سوخته رو قبول كني LG بردار

jack426
23-08-2010, 01:45
آره كيفيت ausu بهتره. ولي اون برند ها هم به چشم آسيب نميزنن
به نظرم تو اين مواردي كه گفتين 2262 خيلي مناسبه به علت زاويه ديد عالي. كنتراست بالا (70.000) كيفيت پنل خيلي خوب
2261 براي كنسول دارا بهتره چون كنتراست 2250 بيشتره
من سام رو زياد پيشنهاد نميدم. مخصوصا 23700 به دليل ايراداتش هم فعلا تو بازار تزريق نشده تا ايراداتش بر طرف بشه
يا ايسوس يا 2262
باز نظر خودته. اگر به نظرت خدمات گارانتي به كارت نمياد و خيلي اهميت نميدي asus بگير. ولي اگر به نظرت ممكنه به كارت بياد و نميخواي ريسك پيكسل سوخته رو قبول كني LG بردار

lg برداره بهتره اون هم فقط بخاطر گارانتی

soheildolatabadi
23-08-2010, 12:05
این اختلاف هزینه (تقریبا دو برابر) در مورد ASUSواقعا چه مزیت هایی ایجاد می کنه؟

??:20: منتظر الطاف دوستان هستیم

salar_linux
23-08-2010, 15:21
اره ارزش داره
من یه مانیتور 26 asus خریدم 430 تومان
واقعا عالیه هم پخش تصاویر HD و هم تو بازی ها
بخری ضرر نمی کنی
هیچ گرونی بی دلیل نیست
من که خودم نمی خرم اما اگه بخرم توپشو می خرم
تو همه اینام Asus یه سر و گردن بالاتر lG Samsung
23 اینچشم هم خوشگل هم کیفیت محشری داره

jack426
24-08-2010, 01:30
اره ارزش داره
من یه مانیتور 26 asus خریدم 430 تومان
واقعا عالیه هم پخش تصاویر HD و هم تو بازی ها
بخری ضرر نمی کنی
هیچ گرونی بی دلیل نیست
من که خودم نمی خرم اما اگه بخرم توپشو می خرم
تو همه اینام Asus یه سر و گردن بالاتر lG Samsung
23 اینچشم هم خوشگل هم کیفیت محشری داره

ولی اگه asus عیب یا ایرادی داشته باشه اون موقع باید گفت وای به حالت :27:
چون گارانتیش جیزه:31:
مخصوصا من که با گارانتی ها زیاد سر و کار دارم

erno69
24-08-2010, 01:42
بله گارانتی samsung و lg تو ایران خیلی بهتر و معتبرتره...:27:

salar_linux
24-08-2010, 02:19
ولی اگه asus عیب یا ایرادی داشته باشه اون موقع باید گفت وای به حالت :27:
چون گارانتیش جیزه:31:
مخصوصا من که با گارانتی ها زیاد سر و کار دارم
اره شاید اما مطمئن باش که asus دستگاه بدی تولید نمی کنه و ابروش به خطر نمی ندازه
چون همیشه تو رقابته
100% کارش به گارانتی نمی کشه شک نکن
شاید 7-8 سال دیگه یک هو اونم عمرشو بده به شما :31:
امکان خرابیش زیر صفر
اما بقیه مارک هایی که تو بازار ایران فراون اره به یک ثانیه هم نمیشه اطمینان داشت که حالش خوب بمونه
طرف اک میگریه میبره وصل می کنه میبینه کار نمی کنه
بله....................
بهمین خاطر که اینقدر این شرکت ها Aoc samsung lg ....
تو کا:31:ره این گارانتی چند ساله هستن
چون میدونن چه اشغالایی دارن تولید می کنن :21: و مجبورن که برای جذب مشتری خودشون به اب و اتیش بزنن:27:
من که ترجیح دادم از این ریسکا نکنم (هرجقدر پول بدی اش میخوری) چون باید مانیتورم کل سال روشن باشه فقط یک دقیقه در سال بخاطر
ادیسون خاموشش می کنم:40: بهمین خاطر باید بهترین برند باشه حداقل تو ایران باشه
وگرنه من خودم فقط سیستم مک و مانیتور Apple قبول دارم

persiantoolsbaz
24-08-2010, 12:46
اره شاید اما مطمئن باش که asus دستگاه بدی تولید نمی کنه و ابروش به خطر نمی ندازه
چون همیشه تو رقابته
100% کارش به گارانتی نمی کشه شک نکن
شاید 7-8 سال دیگه یک هو اونم عمرشو بده به شما :31:
امکان خرابیش زیر صفر
اما بقیه مارک هایی که تو بازار ایران فراون اره به یک ثانیه هم نمیشه اطمینان داشت که حالش خوب بمونه
طرف اک میگریه میبره وصل می کنه میبینه کار نمی کنه
بله....................
بهمین خاطر که اینقدر این شرکت ها Aoc samsung lg ....
تو کا:31:ره این گارانتی چند ساله هستن
چون میدونن چه اشغالایی دارن تولید می کنن :21: و مجبورن که برای جذب مشتری خودشون به اب و اتیش بزنن:27:
من که ترجیح دادم از این ریسکا نکنم (هرجقدر پول بدی اش میخوری) چون باید مانیتورم کل سال روشن باشه فقط یک دقیقه در سال بخاطر
ادیسون خاموشش می کنم:40: بهمین خاطر باید بهترین برند باشه حداقل تو ایران باشه
وگرنه من خودم فقط سیستم مک و مانیتور Apple قبول دارم

سلام دوست عزيز
اين حرفت زياد منطقي نيست. ببين الجي و سامسونگ هم جزو بزرگترينا هستن. ولي ممكنه مثلا مانيتورش پيكسل سوخته داشته باشه در اين حالت اگر الجي باشه و 1 پيكسل سوخته هم داشته باشي ، ماnيران مانيتوررو عوض ميكنه ... سامسونگ 4 تا رو ( خيلي گارانتيش خوب نيست ولي باز از asus بهتره ) ولي ايسوس اصلا معلوم نيست اين كار رو بكنه يانه
مخصوصا كه داري 400 چوق پولشو ميدي

??:20: منتظر الطاف دوستان هستیم

2262 بهتر از 2261 و بهتر از جفت پنل هاي ساموسنگه
به خاطر گارانتي
و صرف نظر از گارانتي: 400 تومن براي مانيتور خيلي منطقي نيست. اونم مانيتوري كه ممعلوم نيست چقدر كار كنه و ....

salar_linux
25-08-2010, 11:24
سلام دوست عزيز
اين حرفت زياد منطقي نيست. ببين الجي و سامسونگ هم جزو بزرگترينا هستن. ولي ممكنه مثلا مانيتورش پيكسل سوخته داشته باشه در اين حالت اگر الجي باشه و 1 پيكسل سوخته هم داشته باشي ، ماnيران مانيتوررو عوض ميكنه ... سامسونگ 4 تا رو ( خيلي گارانتيش خوب نيست ولي باز از asus بهتره ) ولي ايسوس اصلا معلوم نيست اين كار رو بكنه يانه
مخصوصا كه داري 400 چوق پولشو ميدي

2262 بهتر از 2261 و بهتر از جفت پنل هاي ساموسنگه
به خاطر گارانتي
و صرف نظر از گارانتي: 400 تومن براي مانيتور خيلي منطقي نيست. اونم مانيتوري كه ممعلوم نيست چقدر كار كنه و ....

قربون شکل ماهت برم LCD خوب که نیاز به گارانتی نداره
اسم ایسوس واسه هر قطعی کافیه چون همیشه ثابت کرده جزو بهتریناست
همون طور که همه دنیا Apple قبول دارن
کیفیت کاز زمین تا اسمون... به نظر می یاد شما اصلا مانیتورهای asus از نزدیک ملاقات نکردین:11:
در ثانی این مشکل فقط تو ایران(گارانتی)
چون شرکت ها دنبال سود بیشتر هستن حاضر نمی شن مانیتورهای با کیفیت خوب وارد کنن:20:
و گارانتیشو تامین کنن چون هر چی مانیتور بیشتر بیاد اینا خوشال تر میشن
اگثر اوقات همه خرابی می ندازن سر مشتری
و میگن مشکل از شما بوده یه هزینه باید بدید تا تعمیر بشه:31:
حتما یه سری تو سایت های خارجی بزن و نحلیل ها رو ببین در مورد این مانیتور و مانیتور های (سامسونگ و الجی)
البته مانیتورهای Dell خوبن

soheildolatabadi
26-08-2010, 07:23
ممنون از مشارکت و نظرات و راهنمایی های دوستان
آقا اگه ما حالا اصلا بی خیال ASUS بشیم، بین ال جی و سام جدا از گارانتی، واقعا تفاوت تو کیفیت پنل ها هم هست؟

salar_linux
26-08-2010, 17:45
آقا اگه ما حالا اصلا بی خیال ASUS بشیم، بین ال جی و سام جدا از گارانتی، واقعا تفاوت تو کیفیت پنل ها هم هست؟

هیچ فرقی نمی کنن هردوشون یکی هست:20:
10 20 30 40 بکن یکیشون بگیر:31:

noisymind
27-08-2010, 03:54
این که یک شرکتی گارانتی داره و خدمات میده که دلیل نمیشه بگیم پس جنساش آشغاله! همین اپل که شما میفرمایید همه جای دنیا گارانتی داره غیر از ایران! پس یعنی بهترین جنسش رو به ایران میده که گارانتی نداره؟!:31:

راستی من خودم هم میخوام یک مانیتور بخرم. یادم هست قبلا یک تاپیکی بود همه تجربیاتشون از مدلهای مختلف رو میگفتن ولی الان هر کی مشورت میخواد باید تاپیک جدید بزنه؟:13:

tanha2354
27-08-2010, 05:30
اسوس خیل خوبه ولی چرا هزینه اضافی بکنی یه ال جی بخر که هم با صرفه است هم مطمئن من خودم 9 سال یه ال جی دارم هنوزم سرحال

noisymind
27-08-2010, 10:18
منم الان 6 ساله که این مانیتور LG رو دارم و البته CRT هست :31: و الان کمی احساس میکنم کمی سیاه تر همه چیز رو نشون میده!
دقیقا منم مثل این دوستمون چون چشمام خیلی حساس و کارم هم زیاد هست این مساله برام مهمه. اهل بازی که نیستم و کار گرافیکی هم نمیکنم و بیشتر با اکسل و جداول و اعداد زیاد و ریز که پدر چشم رو در میاره و همینطور مطالعه تو اینترنت و البته گاهی هم فیلم.
یادم هست یک زمانی میگفتن LG به درد نمیخوره و سامسونگ خوبه ولی الان مثل اینکه رو LG هم خیلی حساب میکنن.
خلاصه چند مدل راهنمیی کنید ممنون میشم.
راستی ای نسبت کنتراست هر چی بیشتر و زمان پاسخگویی هر چی کمتر باشه بهتره دیگه؟

مرسی

rommatti
27-08-2010, 23:16
فرق این سه برند اینه که شما ایسوس میخری و مطمنی اصله به هر حال هر چی هست ایسوسه گارانتیم فک نکنم ...

ال جی میخری و میبینی با شهامت اون پایین نوشته ساخت ایران و یه سری وارداتی هم داره روی هم رفته خوبه گارانتیشم از اون دوتا بهتره

سامسونگ میخری و خدا میدونه ساخت افتابه سازی تشتک سازیه ؟ کجا ؟
البته این اواخر اینجوری شده و قبلا سامسونگ از همه بهتر بود

alilosting
29-08-2010, 12:01

سامسونگ پنل هاش خيلي افتضاح شده جديدا. مال چين درجه 3 هست قشنگ. البته اينا كه ساخت سامسرويسه ها
يا زود خراب ميشه يا به گرافيكت نميخوره
الجي قابل مقايسه نيست باهاش. همه چيش بهتره
هم كيفيت پنلش هم ظاهرش و هم زاويه ديد بعضي سري هاش مثل 2262 كه واقعا خوبه

Ultra_Black
29-08-2010, 13:25
سامسونگ پنل هاش خيلي افتضاح شده جديدا. مال چين درجه 3 هست قشنگ. البته اينا كه ساخت سامسرويسه ها
يا زود خراب ميشه يا به گرافيكت نميخوره
الجي قابل مقايسه نيست باهاش. همه چيش بهتره
هم كيفيت پنلش هم ظاهرش و هم زاويه ديد بعضي سري هاش مثل 2262 كه واقعا خوبه
بازم تعصب بیجا و کورکورانه...!!!:41:

HardWare Professor
29-08-2010, 13:52
بازم تعصب بیجا و کورکورانه...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با بابک جان موافقم

soheildolatabadi
29-08-2010, 19:49
جناب بابک خان و جناب mr0000611،
با تشکر از توجه شما، می دونم سوالم دیگه خیلی کلیشه ای شده :13: ولی واقعا خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
ارادتمندیم :11:

noisymind
29-08-2010, 20:09
من متوجه نمیشم , چرا همه جا بیشتر از اینکه به کیفیت خود تصویر و صفحه بپردازن همش صحبت از کیفیت پنل هست؟ مگه این پنل قراره چه کاری انجام بده؟

soheildolatabadi
29-08-2010, 20:39
من متوجه نمیشم , چرا همه جا بیشتر از اینکه به کیفیت خود تصویر و صفحه بپردازن همش صحبت از کیفیت پنل هست؟ مگه این پنل قراره چه کاری انجام بده؟

خوب دوست عزیز کیفیت خود تصویر و صفحه هم ناشی از کیفیت پنل هست دیگه. این دوتا در واقع یک چیز هست دیگه! :13:

HardWare Professor
30-08-2010, 01:09
جناب بابک خان و جناب mr0000611،
با تشکر از توجه شما، می دونم سوالم دیگه خیلی کلیشه ای شده :13: ولی واقعا خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
ارادتمندیم :11:

فقط یه سوال : از نظر آسیب به چشم بین خرید ASUS و الجی/سام واقعا تفاوتی هست؟
از نظر من هیچ تفاوتی نیست.

rezaomido
30-08-2010, 03:25
یه زمانی میگفتن اینقدر پای تلویزیون نشینید کور میشید و ... حالا برای مانیتور و حالاتر مدل های خاص این حرفها از ما بعیده، مثالی میزنم تا موضوع روشن بشه چرا ما روزها توی آفتاب از عینک دودی استفاده میکنیم ولی توی اتاق که روشنایی معمولی داره اینکار رو انجام نمیدیم؟ چون نور آفتاب در دراز مدت باعث آسیب فیزیکی چشمی میشه پس نور خورشید که دکمه تنظیم نداره پس خودمون بفکر میوفتیم و عینک... نور مانیتورهای جدید واقعآ زیاده ولی دکمه تنظیم، هم دستی و هم خودکار رو داره و خدا رو شکر که دیگه دکمه هم نیست بلکه لمسیه!! برای مانیتور اتاقم تنظیمات مانیتور رو تقریبآ روی نصف گذاشتم چون منبع نور اتاق فقط یک لامپ مهتابی هست ولی برای محل کارم که بالا سرم چهارتا مهتابی روشن با همون مانیتور تنظیمات نور مانیتور روی 90 قرار گرفته اگه تنظیمات مانیتورتون جوری باشه که متن بخوبی و بدون هیچ فشاری برای نیم ساعت قابل قابل خوندن باشه خیالتون از بابت نور مانیتور از نظر آسیب به چشم راحت باشه ولی نکته اصلی اینه که اگه چشماتون رو دوست دارید هر چند ده دقیقه برای چند لحظه نگاه تون رو به از روی مانیتور بکنید و بندازید به یه سمت دیگه میدونم که کاری سختیه ولی با اینکار شما به تمام ماهیچه های داخلی و بیرونی چشمتون استراحت میدین حتی برای یک لحظه!! همیشه سالم و موفق باشید. اینم یه ویزیت مجانی از طرف دوست شما

soheildolatabadi
30-08-2010, 10:16
از نظر من هیچ تفاوتی نیست.

آقا ارادتمندیم. از نظر کیفیت تصویر چه طور؟
مثلا بین ال جی2262 و 22500 سام و MS236H اسوس/:41:

HardWare Professor
30-08-2010, 20:50
مثلا بین ال جی2262 و 22500 سام و MS236H اسوس/
هر سه جز بهترین های سه برند هستند.

به شخصه اگر بودجه تا 280 باشه ASUS MS236 رو به خاطر امکانات خوبش ترجیح میدم.

و به طور کلی انتخاب بین این سه بیشتر سلیقه ای هست.چون کیفیت تصویر و زاویه دید هر سه تا واقعا خوبه.

m_s_r_08
30-08-2010, 22:36
حاجی اینقدر اینجا بحث میکنی اخرش میری بازار میکن نیست مجبور میشی اونی رو که فروشنده داره بخری.:31::41::2:

alilosting
31-08-2010, 11:04
بازم تعصب بیجا و کورکورانه...!!!:41:

;,v;,vانه نبود داداشم
ديدمندانه بود
آخه من گفتم سامسونگ هاي ساخت سام سرويس.:31: نه كل سامسونگ

Ultra_Black
31-08-2010, 11:36
,v;,vانه نبود داداشم
ديدمندانه بود
آخه من گفتم سامسونگ هاي ساخت سام سرويس.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه كل سامسونگ نه دوست عزیز
سام سرویس هم بعضا محصولات خوبی داره
در ضمن بارها بحث شده که محصولات LG و Samsung و AOC که تو کشورمون هست تماما پنلشون چینی هست
و چینی بودن هم نشانه بی کیفیتی نیست!

LeiliBaManAst
04-09-2010, 10:53
نه دوست عزیز
سام سرویس هم بعضا محصولات خوبی داره
در ضمن بارها بحث شده که محصولات LG و Samsung و AOC که تو کشورمون هست تماما پنلشون چینی هست
و چینی بودن هم نشانه بی کیفیتی نیست!

من هم با حرفتون مووافقم
ولي چيني درجه 4 بي كيفيتيه دوست عزيز

Ultra_Black
04-09-2010, 11:40
من هم با حرفتون مووافقم
ولي چيني درجه 4 بي كيفيتيه دوست عزيز
میشه با دلیل و مدرک ثابت کنید پنل های سامسونگ چینی درجه 4 هستند؟!
شرکت سامسونگ رو محصولات سام سرویس نظارت میکنه و فقط اجازه میده از برندهایی که مورد تائید کیفی خود سامسونگ هستند پنل تهیه بشه

MAHY@R
06-09-2010, 14:48
از لحاظ اسیب به چشم فکر کنم Asus بهتر باشه
من 2033 سامسونگ دارم بعضی مواقع چشم رو واقعا اذیت میکنه

ساسان مهاجم
07-09-2010, 09:55
مدركش رسيد (MahYar)
ايشالا يكي دليلش رو هم حاضر كنه بحث ختم به خير ميشه

soheildolatabadi
11-09-2010, 14:29
از توجه و لطف تمامی دوستان که راهنمایی کرده و در بحث شرکت کردند بسیار ممنونم :11:
برداشتم این هست که جواب سوال بنده رو نمیشه اینطوری به دست آورد. چون به تکنولوژی ساخت و پیچیدگی های خاصش ربط پیدا میکنه و کار ما نیست که بتونیم تحلیل کنیم. (مثلا شاید اگر بر فرض محال به دیتا بیس های این سه شرکت دسترسی داشتیم و با مهندسی ساخت این محصولات آشنایی داشتیم می تونستیم تشخیص بدیم)
اما با توجه به تجربه دوستان به نظر میرسه از این لحاظ تفاوت چشمگیری وجود نداره، یا حداقل ما نمی تونیم به این سادگی ها مشخص کنیم

در مجموع نظرات دوستان برام مهم و با ارزش بود و بحث به نتیجه نسبتا مناسبی رسید

با احترام و ارادت :11: