ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دوربین مدار بسته

bachehayetehroon
20-08-2010, 18:04
با سلام خذمت همه دوستان
من میخوام یک سیستم مدار بسته با 4 دوربین رو نصب کنم
و این سیستم باید از طریق اینترنت در نقطه دیگر دیده بشه

dvr ای که استفاده کردم روی اسلات مادر بورد نصب می شود

اما مشکل من در همین بر قرار کردن ارتباط از طریق اینترنت هستش

توی سایت جستجو کردم ولی مطلبی که وجود داشت مشکل من رو بر طرف نکرد

اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.

f1056291
08-02-2011, 14:11
با سلام خذمت همه دوستان
من میخوام یک سیستم مدار بسته با 4 دوربین رو نصب کنم
و این سیستم باید از طریق اینترنت در نقطه دیگر دیده بشه

dvr ای که استفاده کردم روی اسلات مادر بورد نصب می شود

اما مشکل من در همین بر قرار کردن ارتباط از طریق اینترنت هستش

توی سایت جستجو کردم ولی مطلبی که وجود داشت مشکل من رو بر طرف نکرد

اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.

خیلی دیر دیدم این پست رو ولی جواب میدم شاید مورد استفاده بقیه هم قرار بگیره

باید یک IP Valid از یکی از ISP ها بگیرین و اون IP رو به آدرس دوربینتون اختصاص بدین.
همش همین.

djpashmak20
04-08-2011, 02:36
سلام
منم میخوام دوربین مدار بسته بگیرم واسه مغازه، طرف که دوربینو ازش گرفتم میگه اینترنت 512 بگیرم که با مودم و متعلقاتش حدود100-150 تومن میشه
میگه از طریق انتن و وایرلس هم میشه(خونمون 200متری مغازه هست) و حدود 400 تومن درمیاد

اما مشکل اینجاس که نمیدونم این روش اینترنتی و آی پی ثابت و اینا چطوریه. اگه باید فیلم رو آپلود دانلود کنه که سه سوته حجم اینترنتم تموم میشه ؛ دو روز یبار باید برم شارج کنم که در اینصورت نمیصرفه و همون وایرلس بهتره؛ اگه نه اینترنت بهتره برام
کسی هس اطلاعاتی داشته باشه در این زمینه؟

farvardin_2
04-08-2011, 10:04
خب با توجه به اینکه می خوای از رادیو وایرلس استفاده کنی شاید بهتره دوربین های آی پی ام استفاده کنی ، خوبی وایرلس به اینترنت اینه که سرعتت بیشتره و نامحدوده میزان دانلودش

این لینک ها کمکت می کنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

djpashmak20
04-08-2011, 13:27
خیلی ممنونم
ببینید طرف مسئول شرکت اومده دوربینا رو نصب کرده رفته_ در حقیقت مغازه مال بابامه و اون یکیو آورده دوربینا رو براش نصب کرده رفته_ طرف به بابام گفته باید دوتا خط اینترنت بگیری یکی واسه خونه یکی مغازه با یه دونه آی پی ثابت و همه اینا رو بابام به من گفته که برم انجام بدم
کاتالوگشو که خوندم دیدم نوشته از طریق نصب یه آنتن رو پشت بوم مغازه و از راه وایرلس هم میشه ؛ حالا من موندم کدومش بهتره
خود طرف اطلاع زیادی درموردش نداره

الان شما میگی وایرلس دانلودش نامحدوده، این یعنی از طریق اینترنت باید مرتب دانلود کنم آره؟ اگه اینجوریه که نمیصرفه چون باید مرتب پول شارج اینترنت بدم
اصلا چقدر حجم دانلود میکنه مثلا اگه یه 24 ساعت یک سره بخوای تصویرو داشته باشی؟
من زیاد وارد نیسم تو این زمینه
در ضمن برند دوربینا رو اگه لازمه بگین برم نگاه کنم.

ممنونم

djpashmak20
08-08-2011, 12:53
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
کسی اینجا نیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییست؟؟!

Lord_theOne
08-08-2011, 22:52
ببینید اگر بخوای دوربینهارو در جای دیگر ببینی باید مثلا دوربینها در مغازه هست اینترنت داشته باشید
خوب حالا از داخل خانه می خواهید بعضی موقعها داخل مغازه رو ببینید از طریق اینترنت وصل می شید و اون موقع هر دو دارید دانلود و آپلود می کنید یک طرف دانلود یک طرف اپلود
خوب بستگی به نیازتون داره حجم اینترنتتون
معمولا هم سرعت 256 به بالا می گذارند

sinaxex
09-08-2011, 00:24
ببینید دوست من در مورد محدودیت دانلود که میفرمایید اگر بخوایهد دو خط adsl بگیرید باید حتما به صورت نامحدود از نظر ترافیکی باشه
اما پیشنهاد استفاده از بستر وایرلس هست اما دلیل :
1-تو استریم ویدیو اگر کیفیت تصویر بالا باشه سرویس های معمولی adsl جواب گو تون نیست چون دیگه کیفیت تصویر مثلا 512 کیلوبیت نیست و خیلی بیشتر هست
2-تو تصویر استریم کردن مهم ترین چیز پینگ هست که فقط تو بستر وایرلس میتونید در صورت لینک شدن صحیح یک شبکه استریم تصویری عالی داشته باشید
3-در صورت شبکه کردن به صورت وایرلس دیگر نیازی به اینترنت ندارد بسته به رادیو و انت ایی که استفاده میکنید تروپوپ ایی به شما میده که اصلا تو اینترنت و adsl بخواهید هزینه کنید اصلا به صرفه نیست مثلا فکر کنید با دو تا نانو راحت میتونید تو فاصله 400 500 متری تا 50 مگابیت پهنای باند داشته باشید که عالی هست

djpashmak20
09-08-2011, 01:20
آقا مرسی از همه
پس آنتن و وایرلس میگیرم
چون هم به قول شما سرعتش بالاتره و از یه طرف اگه بخوام اینترنت نامحدود بگیرم هزینه اینترنتم بیشتر میشه

حالا یه سوال دیگه
میشه اینترنت رو هم از طریق اون آنتن وایرلس کنم؟ یعنی "کلا جدا از اون قضیه دوربینو اینا" ، بخام مثلا تو مغازه اینترنت بگیرم بعد با همون وایرلس بفرستمش خونه- فاصله 200-300 متر بیشتر نیس

تشکر میکنم از وقتی که میذارید

Lord_theOne
09-08-2011, 15:22
مشکلی نداره با اینترنت
فکر کنم هزینش بالاتر میره بستگی به ISP داره

sinaxex
09-08-2011, 19:29
آقا مرسی از همه
پس آنتن و وایرلس میگیرم
چون هم به قول شما سرعتش بالاتره و از یه طرف اگه بخوام اینترنت نامحدود بگیرم هزینه اینترنتم بیشتر میشه

حالا یه سوال دیگه
میشه اینترنت رو هم از طریق اون آنتن وایرلس کنم؟ یعنی "کلا جدا از اون قضیه دوربینو اینا" ، بخام مثلا تو مغازه اینترنت بگیرم بعد با همون وایرلس بفرستمش خونه- فاصله 200-300 متر بیشتر نیس

تشکر میکنم از وقتی که میذارید
اگر بخواهید هم اینترنت و هم تصویر رو از طریق وایرلس انتقال بدید باید تو مغازه اتون یک شبکه راه اندازی کنید والا فقط در غیر این صورت برای هر کدوم باید یک انتن و رادیو و جدا تهیه کنید چون این کار شما خیلی تخصصی تر میشه .
هر اکسس پوینت معمولا روش یک نوع بستر تعریف میشه حالا میخواد اینترنت باشه یا دیتا و یا تصویر و هر چیز دیگر.
حالا سولوشن بنده به شما.
1-برای انتقال تصویر از همان دو نانو استیشین یا لوکو استیشن استفاده کنید که با توجه به گران شدن محصولات یو بی ان تی در تازگی فکر کنم حدود 220 تومان هزینه اتون بشه
2-برای انتقال اینترنت اگر مغازه اتون مودم ای دی اس ال داره از کارت وایرلس Alfa awus 036nh استفاده کنید که دو تاش حدود 150 میشه ( من با این رادیو و به همراه انتن 7 دی بی که بعدا تهیه کردم تا 4 کیلومتر تونستم وصل بشم از یک اکسس پوینت قوی ) که یکی ایش نقش اکسس پوینت داشته باشه و دیگریش نقش استیشن و دریافت کننده
اما خوب راحت ترین کانفیگ رو همون محصولات یو بی ان تی داره اگر میتونید هزینه کنید برای انتقال اینترنت هم از همان نانو و لوکو استفاده کنید

djpashmak20
10-08-2011, 01:29
ممنونم دوست عزیز که جواب دادید
من خیلی از این اصطلاحاتی که به کار میبریدو نمیشناسم و بلد نیسم !
رادیو همون آنتن نمیشه؟!
نانو استیشن و لوکو استیشن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که خنگ بازی در میارم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیخیال فرسادن اینترنت از مغازه به خونه شدم، به دردسرش نمیارزه .

مسئول شرکت دوربینا بم گفته یه انتن بخاد بزنه واسه انتقال تصویر حداقل 400 میشه ، اینقدرا هست؟ میخام یارو کلاه سرم نذاره
حالا بخام با اینترنت و آی پی ثابت تصویرو بفرسم هزینه اش چقد میشه مثلا ماهی؟

Thanks In Advance

sinaxex
10-08-2011, 02:36
ممنونم دوست عزیز که جواب دادید
من خیلی از این اصطلاحاتی که به کار میبریدو نمیشناسم و بلد نیسم !
رادیو همون آنتن نمیشه؟!
نانو استیشن و لوکو استیشن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که خنگ بازی در میارم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیخیال فرسادن اینترنت از مغازه به خونه شدم، به دردسرش نمیارزه .

مسئول شرکت دوربینا بم گفته یه انتن بخاد بزنه واسه انتقال تصویر حداقل 400 میشه ، اینقدرا هست؟ میخام یارو کلاه سرم نذاره
حالا بخام با اینترنت و آی پی ثابت تصویرو بفرسم هزینه اش چقد میشه مثلا ماهی؟

Thanks In Advance
کدوم اصطلاحات بفرمایید براتون توضیح بدم چیز خواصی نیست شاید من نتونستم خوب مفهوم رو برسونم.
ببینید یک توضیح برای ارتباطات رادیویی بدم: برای یک ارتباط رادیویی نیاز به یک آنتن(یا همان فرستند یا گیرنده) و یک رادیو یا تولید کننده امواج داریم مثلال ساده مثالا رادیو های قدیمی یادتون هست که یم انتن روش بود؟ که شامل یک انتن و رادیو بود تو بستر کنونی وایرلس هم دقیقا عین همون هست یا مثل ارتباط ماهواره ایی باهاش کانال نگاه میکنید به اون دیش ماهواره باز هم میگند آنتن با دستگاه ایی که امواج رو تبدیل به تصویر میکنه و ریسیور هست همان نقش رادیو رو ایفا میکنه
حال دو دستگاه ایی که بهتون پیشنهاد دادم مثل نانو یا لوکو دو محصول شرکت یو بی ان تی هستند که انتن و رادیو سرخود هستند و میشه باهاش تا 5 کیلیومتر رو لینک زد (بسته به دید مستقیم دو دستگاه)
اگر کسی که باهاش میخواهید کار کنید در ضمینه نصب شبکه دوربین ها وارد باشه اصلا نیاز به دیوایس های جدا مثل رادیو و انتن نیست چون هستند بعضی دوربین هایی که روشون انتن و رادیو وایرلس داره و میتونه ارتباط برقرار کنه به عنوان فرستند فقط باید سمت گیرنده یعنی شما در منزل یک دیوایس دیگر مثل همون نانو یا.... گذاشته بشه.
باز میگم نانو و لوکو و یا هر دیوایس دیگر یک نمونه بود باز هر رادیو و انتن تو یک فرکانس و بازه خاصی کار میکنند مثلا نانو رو فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و ...
اون طرفی که گفته 400 ازش بپرسید تجهیزات اش چی هست تا خدمت اتون بگم قیمت ها رو. حتما نوع تجهیزات رو بپرسید .
ببینید با اینترنت میشه با دوربین هایی که تو بازار هست و 512 کیلوبیت نرخ داده اش رو تنظیم کرد ارتباط برقرار پیدا کرد کیفیت اش هم بد نیست شما حساب کنید علاوه بر دوربین اتون به دو خط اینترنت 512 نیاز دارید که حدالامکان نامحدود باشه . 512 نامحدود رو شرکت های اینترنتی بین 75 تا 85 میدند ای دی اس ال هم تا 100 110 تومان ماهی میدند ای پی ولید هم هزینه زیادی نداره اگر از شرکت معتبر اینترنت بگیرید با کمترین هزینه بهتون ای پی ولید میدند شاید هم هزینه نگیرند

djpashmak20
10-08-2011, 16:09
ممنون قضیه رادیو رو گرفتم
نانو و لوکو هم که توضیح دادید

512 نامحدود که میگید 75 تا 85 تومن ، دیگه اون 100 تا 110 تومن واسه چیه؟ من خودم خونه 256 دارم 6 ماهه 50 تومن محدود ، 512 نا محدود حدودا ماهی 100 تومن باید بگیره

آی پی رو پرسیدم سری اول 15 تومن بعد هر ماه 5 تومن میگیرن
ولی با این حساب (100تومن ماهی) که شما میگید پس سر 3-2 ماه هزینه اش میشه هزینه کل یه آنتن و رادیو درسته؟
پس قید اینترنتی رو هم بزنم آره؟ سرسام اور میشه دیگه هزینش

در ضمن دوربینا مدلش اینه : Z view zv-565

sinaxex
10-08-2011, 22:55
ممنون قضیه رادیو رو گرفتم
نانو و لوکو هم که توضیح دادید

512 نامحدود که میگید 75 تا 85 تومن ، دیگه اون 100 تا 110 تومن واسه چیه؟ من خودم خونه 256 دارم 6 ماهه 50 تومن محدود ، 512 نا محدود حدودا ماهی 100 تومن باید بگیره

آی پی رو پرسیدم سری اول 15 تومن بعد هر ماه 5 تومن میگیرن
ولی با این حساب (100تومن ماهی) که شما میگید پس سر 3-2 ماه هزینه اش میشه هزینه کل یه آنتن و رادیو درسته؟
پس قید اینترنتی رو هم بزنم آره؟ سرسام اور میشه دیگه هزینش

در ضمن دوربینا مدلش اینه : Z view zv-565
خیلی عالی مورد دیگری هم براتون مبهم بود بفرمایید توضیح بدم
در مورد اینترنت هم ببینید گفتم خدمت اتون اینترنت ADSL قیمت اش از اینترنت Wifi گران تر هست تو سرویس های نامحدود , مثلا خودتون فرمودید الان دارید 256 محدود رو تو ای دی اس ال دارید ماهی 50 میدید در حالی که اگر اینترنت وایرلس بگیرید 256 نامحدود ماهی 49 تومان هست!(اگر خواستید و تهران بودید میتونم بهتون شرکت اینترنت که وایرلس میده معرفی کنم) پس اگر بخواهید ای دی اس ال نامحدود 512 بگیرید حدودا ماهی 100 الی 120 هست بسته به isp.
ای پی رو هم دارند ازتون پول زور میگیرند من خودم از این شرکتی که دارم ازش اینترنت میگیرم(وایرلس ) به صورت مجانی ای پی ولید دادند شرکت های دیگر هم باید بدند به این صورت اما باید صحبت کنید اخه چیز خاصب نیست!
بله درسته سر دو الی 3 ماه میشه همون قیمت انتن و رادیو . تازه شما فکر کنید اگر روزی اینترنت قطع باشه نمیتونید به تصویر دوربین ها دسرتسی داشته باشید اما تو بستر وایرلس تصویر رو 24 ساعته بدون قطعی دارید
اما خوب یک برتری داره تصویر گرفتن دوربین از اینترنت و ان هم این که از هر جایی جز جایی میتویند به تصویر دوربین هاتون وصل بشید اما تو وایرلس فقط بین دو جا هست که دو نقطه رو توسط وایرلس اتصال دادید
در مورد دوربین هم یعنی فقط هزینه این دوربین رو گفتند بهتون 400 به تنهایی یا با نصب وایرلس و غیره؟ چون این دوربین اگر بخواد به تنهایی 400 باشه نمیارزه چون همچین چیز جدید و حرفه ایی نیست! تصویر Pal میده و کیفیت اش HD نیست (بیشتر به این خاطر کیفیت پایین هست که با سرعت کم adsl هم بتونید تصویر بگیرید مثلا همون 256 خودتون)
خلاصه بفرمایید 400 که بهتون گفته برای هزینه چه مواردی هست؟

djpashmak20
11-08-2011, 01:14
ممنون همچیو که واضح توضیح میدید دیگه نکته مبهمی نمیمونه

در مورد اینترنت اینطوری که شما گفتید که اینترنت وایرلس گرون تر شد!! من 256 رو 6ماه دارم 50 میدم اما شما میگی وایرلسش 1ماه 49 تومن !!!

آی پی رو هم دقیق مطمئن نیسم اون قیمتو شایدم گفت 5 تومن و ماهی هزار تومن ، نمیدونم
در رابطه به اینترنت که هرجا برم میتونم ببینم تصویرو ولی با وایرلس نمیتونم هم کاملا درست میگید حواسم به اینش نبود

اما دوربینا
نه این دوربینا رو قبل از اینکه من بفهمم تو مغازه طرف نصب کرده و من اصلا ازش خبر نداشتم همچی دست بابام بوده ، ینی الان دوربینا جند جای مغازه نصبه و 400 تومنی که مسئول شرکت بهم گفته فقط قیمت انتن و رادیوست !

sinaxex
11-08-2011, 01:50
ممنون همچیو که واضح توضیح میدید دیگه نکته مبهمی نمیمونه

در مورد اینترنت اینطوری که شما گفتید که اینترنت وایرلس گرون تر شد!! من 256 رو 6ماه دارم 50 میدم اما شما میگی وایرلسش 1ماه 49 تومن !!!

آی پی رو هم دقیق مطمئن نیسم اون قیمتو شایدم گفت 5 تومن و ماهی هزار تومن ، نمیدونم
در رابطه به اینترنت که هرجا برم میتونم ببینم تصویرو ولی با وایرلس نمیتونم هم کاملا درست میگید حواسم به اینش نبود

اما دوربینا
نه این دوربینا رو قبل از اینکه من بفهمم تو مغازه طرف نصب کرده و من اصلا ازش خبر نداشتم همچی دست بابام بوده ، ینی الان دوربینا جند جای مغازه نصبه و 400 تومنی که مسئول شرکت بهم گفته فقط قیمت انتن و رادیوست !
6 ماه نامحدود 50 تومان؟ محدودیت ترافیک دارید حتما دوست من
خوب با این وجود من گفتم خدمت اتون بپرسید 400 هزینه چبش میشه! چون شما فکر کن گران ترین قیمت نانو میتونه 150 باشه یعنی 2 تاش میشه 300!! پس 100 کمی زیاد هست برای کانفیگ کردن این دو! کلا بپرسید شاید داره از رادیو و انتن دیگه ایی استفاده میکنه مثلا 2 تا پاور استیشن که میشه حدود 400 اما واقعا نیازی نیست پاور استیشن!

djpashmak20
12-08-2011, 02:28
اره دوست عزیز من که گفتم محدود

آغا یه پرس و جویی میکنم میپرسم خبرتون میدم

ممنون

sedaghati
07-07-2014, 16:21
با عرض سلام و ادب
من در یک مکان 11 دوربین نصب کردم که یکی از آنها که در فاصله 30 متری از dvr قرار دارد یا بعد از یک روز یا چند روز قطع میشود.برای هر دوربین 1 اداپتور 1 امپر قرار دادم.کل سیم کشی ها و اداپتور و کانال دوربین روی dvr را تعویض کردم اما باز مشکل پابرجاست.نکته قابل ذکر این است که همه اداپتور ها را در یک رک قرار دادم و بجای 220 ولت 12 ولت را تا پای دوربین ها کشیدم.و اینکه تا اداپتور را از برق درمیاورم و باز به برق میزنم تصویر میاید.مشکل از کجاست؟