ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مباحث مهم ترم اول رشته الکترونیک

Mahmood_N
20-08-2010, 14:01
با سلام ...

من امسال کنکور دادم و با احتمال بالایی در رشته ی الکترونیک قبول میشم ، می خوام توی این یک ماه کمی مباحث مهم این رشته که ترم اول باهاش سر و کار دارم رو بخونم ...
می خواستم بدونم چه کتابها و مباحثی رو باید تقویت کنم ، مثلا ریاضیات چه بخشهایی یا فیزیک یا ... ، خودم که کمی جستجو کردم می دونم که مثلا انتگرال خیلی مهمه ...
یک کتاب ( کتاب معروف نشلسکی ) هم دارم و دارم کم کم می خونم ، اگه مورد خاصی هست که در ترم اول مهمه خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنن ...

موفق باشید ...

Nakh0d4
20-08-2010, 17:57
قبولیتو بهت تبریک میگم
ولی بیخیال عشق دنیارو بکن یواش یواش همه چیزو یاد میگیری چون اگه بخوای با این اشتیاق وارد دانشگاه بشی و واقعیتارو ببینی سرخورده میشی
اینو جدی میگم چون چند نفرو دیدم
فقط چون دیدم توی امضات علاقت برنامه نویسیم هست پیشنهاد میکنم سال اول بچسب به این چون بعدا به کارت میاد

Mahmood_N
20-08-2010, 20:05
ولی بیخیال عشق دنیارو بکن یواش یواش همه چیزو یاد میگیری
عشق و حال که هیچی ، اون جای خود ، فقط بعضی روزها خیلی بیکار می شم ، احساس می کنم زمان خوبیه که یه خورده جلو بیفتم
به هر حال ، ممنون ...

ab2reza1360
21-08-2010, 09:23
درود و تبريك و آرزوي پيروزي
اينكه دوستمون ميگه برو عشق و حال كن پر بيراه نيست زماندانشگاه فرصت كافي واسه درس خوندن خواهي داشت
اما اصلا به اين فك نكن كه سر خورده ميشيو اينجور حرفا، مثبت ببين و تلاش كن.مطمئن باش جايگاه رفيعي خواهي پيدا كرد.
و اما ج سوالت: حساب ديفرانسيل خوب بخون، رشته برق رياضيات بسيار پيچيده و سختي داره كه بايد پايه رياضيات خصوصا ديفرانسيلت بسيار قوي باشه
فيزيك هم نگاهي به فيزيك الكترونيك بنداز

Nakh0d4
21-08-2010, 21:05
درسو تو دانشگاه میخونیو یاد میگیری ولی من اینارو بهت توصیه میکنم یاد بگیری(یاد گرفتنشم زیاد به درسای دانشگاه ارتباطی نداره)
1-میکرو کنترلر 8051وavr,PIC
کتاب:
مزیدی برا 8051(هرچند خیلی قدیمیه ولی بلد باشی ضرر نمیکنی)و 201 مدار عملی در 8051 فیض الله خاکپور
avr مزیدی و avr مهدی مظاهری(انتشارات جفتشون نص)
PIC یه کتابه اسمشو یادم نیست ولی نویسندش برای دانشگاه علم و صنعت

2-برنامه نویسی C++و یه زبان VISUAL

این دوتا باتوجه به اینکه هنوز سال اولم شروع نکردی خوبه و خیلیم قشنگو کاربردیه