مشاهده نسخه کامل
: کمک در پروژه
mohsensada
20-08-2010, 12:39
سلام - بچه ها من 2تا پروژه دارم که تا 2 هفته دیگه باید تحویلش بدم اگه کسی بلد هستش راهنمایی بکنه
1- برنامه وبی که یک عدد صحیح از ورودی دریافت کند و آن را بصورت حروفی چاپ کند مثلاً اگر عدد 1438 رو زدم فارسیشو چاپ کنه
2- تاریخ میلادی رو به تاریخ شمسی تبدیل کنه
منتظر راهنمایتون هستم . مر30
alizshah
20-08-2010, 19:01
با سلام
پروژه ؟؟؟ lol
برنامه اولی رو دارم (در صورت نیاز توضیح میدم)
دومی که سورسش تو سایت ها ریخته ...(کافیه فقط بسرچی)
mohsensada
20-08-2010, 22:03
با سلام
پروژه ؟؟؟ lol
برنامه اولی رو دارم (در صورت نیاز توضیح میدم)
دومی که سورسش تو سایت ها ریخته ...(کافیه فقط بسرچی)
خب ممنون می شم برنامه اولی ور بهم بدی دومی رو گشتم نبود ولی بازم می گردم بلکه پیدا کردم. :5:
mohsensada
22-08-2010, 17:29
علی فکر کنم یادت رفت بیایی یه سر بزنی
alizshah
22-08-2010, 21:44
هارد قبلی بنده حدود 1,2 ماه پیش ترکید ... و اون برنامه (فارسی) هر چی که داشتم به .. رفت . :دی
فکر میکردم که تو هارد دومم برنامه موجوده.( اما افسوس که خیالی بیش نبود : دی)
یدونه نسخه اینگلیسی نوشتم که خیلی با فارسی فرق داره (یه هفته پیش)
شما باید اینو تبدیل کنی به فارسی
اگه میخوای بدی به استادت اسم متغیر هارو استندارد تعریف کن ...(google:standard variable name
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 1.به جای عداد اینگلیسی باید فارسی جایگزین کنیn(در ارایه)
2. به جای فاصله بین هر عدد در خط 19 و 21 یک " و " اخرش گذاشت
( دراین صورت باید شرط بزاری که همه جا" و " نزاره اخرش(مثلا :اگر عدد فعلی 0 باشه یا متغیر حلقه کمتراز یک باشه ))
3.عداد بین 11 تا 19 (در ارایه )به این حالت نمایش داده میشن : ده پنج یا ده و پنج که حلقه شماره 3 برای همین کاره اونجا هم به این حالت میشه عمل کرد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کد قبلی بنده با این فرق داشت
4.اگه نتونتسی ویرایش کن بهم بگو تغییر بدم
mohsensada
23-08-2010, 00:26
خیلی ممنون ولی اگه بتونی یه خورده رواضح تر توضیح بدهی که خودم بدونم چی به چیه بقیه اش حله! :31: :10:
alizshah
23-08-2010, 21:54
شما فرض کن یه هواپیما داریم بعد بخوایم اینو تبدیل کنیم به کشتی .... باید بالشو ببریم. متورش رو بزاریم زیر. چرخاشو بندازیم دور. (اینو گفتم که بری اخرش ببینی چی میشه ) خصوصا اگه خود هواپیما هم قبلا ماشین بوده :31:
الان میرم ویرایشش کنم .
alizshah
23-08-2010, 23:54
بفرمایید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :11:
mohsensada
26-08-2010, 00:16
خیلی مر30 از بچه های خوب پروژه یک تموم شد ولی بازم با تغییراتی بیشتر خواستم سورس رو بزارم گفتم بچه های کلاس خودمون یه وقت عضو هستند و کارمو خراب می کنند:27: بخاطر همین وقتی پروژه رو تحویل بدم میزارم تا یه زمانی بدرد یکی بخوره - فقط اگه کسی بود که پروژه دوم رو هم بتونه کمک کنه ممنون می شم.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.