مشاهده نسخه کامل
: vaio f127hg يا asus g73؟
Переклад не
20-08-2010, 10:20
با سلام
من ميخوام يكي از لبتاپهاي گفته شده رو بخرم اما الان گروهي از رفقا ميگن ايسوز و گروهي ويو رو تعريف ميكنن
الان من موندم كدومش بهتره واسم
كاربردم همه چيز هست
لطفا مقايسه شون كنيد يا اگه قبلا مقايسه شدن لينكشونو لطف كنين
ممنون
دوست عزیز asus g73 یه چیز دیگست...با vaio که قابل قیاس نیست!:31:
Переклад не
20-08-2010, 12:52
چرا قابل مقايسس
مثلا تفاوت در پردازشگراشون كه ويو قوي تر از ايسوزه و قيافه ي خوشگل ويو اما قبول دارم كه گرافيك ايسوز يه چيزه ديگه ست . من بقيه ي ايتم هارو نميشناسم كه مقايسش كنم شما اين كارو برام ميكنين
قيمت ايسوز چنده؟
Mohammad_Asus
20-08-2010, 13:36
برای من که جالب بود !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی خیلی راحت مقایسه کنی !
Переклад не
20-08-2010, 15:29
بچه ها اين لبتاپ تو بازار هستش ديگه نه؟
منظورم ايسوز 73 هستش
هست اما تکو توک ..... .
باید بگردی .
Переклад не
20-08-2010, 16:03
مثلا تبريز هست يا نه
اگه كسي ميدونه بگه تو كجاي تبريز ميشه پيداش كرد
ممنون
والا من از تبریز خبر ندارم .
فقط تهران و شیراز رو مطمئنم که هست .
دوستان تبریزی که اطلاع دارن لطف کنن پاسخ دوستمون رو بدن ...... .
JUVE_HFZ
20-08-2010, 16:35
والا من از تبریز خبر ندارم .
فقط تهران و شیراز رو مطمئنم که هست .
دوستان تبریزی که اطلاع دارن لطف کنن پاسخ دوستمون رو بدن ...... .
میشه آدرس تهرانشو دقیق بدی !
و این که اینو که میگی کامل ترین کانفیگشو ارایه میدن و این که کامل ترین کانفیگشو می تونی بگی و همین طور قیمت دقیق و به روزشو .
شما خری از قم ندارین که میتونم گیر بیرمش یا نه .
بله تو تهران و شیراز که هست...بعید میدونم تو تبریز نباشه...شما یه گشتی بزن:11:
میشه آدرس تهرانشو دقیق بدی !
و این که اینو که میگی کامل ترین کانفیگشو ارایه میدن و این که کامل ترین کانفیگشو می تونی بگی و همین طور قیمت دقیق و به روزشو .
شما خری از قم ندارین که میتونم گیر بیرمش یا نه .
مزدا دالوندی09126780674
اینم آدرس سایتش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ بزنین ایشون خودشون توضیحات کامل رو در مورد کانفیگ / قیمت و چگونگی خرید میدن . (باید سفارش بدی از امریکا بیارن . بگو اصفهانی از اصفهان معرفی کرده.)
از قمم خبری ندارم برادر ..... .
nafe-bandar
20-08-2010, 22:20
کی میره این همه راه رو!!
لابد بیعانه هم میگیره
کسی رو که ندیدی و ... :31:
قیمتش چقده؟
هرکی زنگ زد خبر بده
Переклад не
20-08-2010, 22:39
اين دو مدل كه گفتم هر دوشون 2 و نيم هستش(ويو 2 و 50 تمن)
من بازم موندم كدومشو بخرم آخه تنها اينجا نيست كه تو فرومهاي ديگه هم ميپرسم اصلا گيج شدم تو خوابم مقايسه ميكنم عجب گيري افتاديمااااااا
اگه گرافیک خفن نیاز نداری وایو رو بگیر عزیز...:46:
اين دو مدل كه گفتم هر دوشون 2 و نيم هستش(ويو 2 و 50 تمن)
من بازم موندم كدومشو بخرم آخه تنها اينجا نيست كه تو فرومهاي ديگه هم ميپرسم اصلا گيج شدم تو خوابم مقايسه ميكنم عجب گيري افتاديمااااااا
منظورتون 2 و پنجاه هست دیگه ؟!
والا من دلیل این سردرگرمی و وسواس شما رو نمیفهمم !
من که تو پستای قبلی کامل توضیح دادم براتون . حالا اگه مسئله ی دیگه ای هست مطرح کنید تا به جواب برسید .
منم با erno موافقم؛ جز گرافیک خیلی خفن که فقط به درد گیمر های حرفه ای که فقط بازی میکنن توی جی 73 نسبت به اف 127 مزیتی نمیبینم ولی این سونی قیمت مناسب تر و شرایط و امکانات جانبی که لپ تاپ های سونی توی خودشون دارن رو با خیال راحتتر و گارانتی برات داره؛ به عنوان یه فرد عادی توی بازی هم باهاش کم نمییاری؛ نظر من سونی این قدر هم خودت رو در گیر نکن الکی اذیت میشی
Mehrdad092000
20-08-2010, 23:41
این دو تا لپتاپ اصلا قابل مقایسه با هم نیستن
منظورم اینه که هر کدوم یجور امکانات داره
ولی اگه من باشم چون گیم برام مهمه g73 مگیرفتم
اما این قیمت نمی صرفه
g51 هم مدل خوبیه
بچه ها گفتن تو شیراز 1600 هم بوده البته بدون گارانتی
Переклад не
21-08-2010, 11:10
من كاربرد همه چيز هست و با توجه به رشته ي تحصيليم كار با برنامه هايي مثله اتوكد و ... در اولويت قرار داره
من وقتي اينارو در نظر ميگيرم گيج ميشم
همچنين لبتابي ميخوام كه برام مهمه وزن و قيافش اما گرافيك رو كه فكرشو ميكنم بازم سردرگم ميشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که باز میگم اگه گیمر خفن نیستی سونی! مطمئن باش کارای گرافیکیتم راه میاندازه؛ گرافیک 330 کمم نیست ها! فقط و فقط توی بازی...
دوستمون درست میگه...گرافیک 330 کار شما رو به راحتی راه میندازه...سونی فقط تو گرافیک ضعیفتره! ولی اگه میخوای همه چیزو با هم داشته باشی G51JX بخر...البته اگه پولش رو داری:20: من که میگم به قیمتش نمیارزه...:13:
JUVE_HFZ
21-08-2010, 12:52
خبر جدیدی هم که من بدست آوردم :
امروز صبح که زنگ زدم به ایران رهجو تو تهران گفت که f127hg/bi رو تا آخر همین هفته میارن با 3 سال گارانتی و کیف رایگان شرکت سونی .
پس خیالتم از بابت گرانتیش راحت باشه و لی خدا میدونه که چقدر می خوان روش بکشن .
چون این مدل از سونی در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید معرفی شده و جزو وایو های آسیاست تحت گارانتی ایران رهجو قرار می گیره .
از طرفی مطمئن باشید که هیچ تفاوتی ما بین سونی آسیا و آمریکا نیست زیرا که این مدل به سفارش آمریکا و کانادا تولید شده .
حالا باید متوجه مزیت های خیلی خوب f127 به g73 شده باشین و این که اگه g73 در موقع نامعلومی که وارد ایران بشه و تحت گارانتی شرکت ها قرار می گیره قیمتش دیگه واقعا سرسام آور می شه که به نظر با توجه به برتری هایی که ما از f127 برشمردیم واقعا f127 بهتر و به صرفه تره .
من نیز که قصد خرید دارم با توجه به توضیحاتی که دادم قصد دارم f127 بخرم .
JUVE_HFZ
21-08-2010, 13:42
بچه ها راستی f127 نور پس زمینه کیبرد داره دیگه ؟
babakwind
21-08-2010, 15:47
اگه بتونی customize شده G73 رو بگیری که دیگه بی رقیبه
آخه این دوستمون اهل گیم نیست...لزومی نداره همچین هزینه ای کنه و G73 بگیره...هم وزنش زیاده هم سنگینه...G73 به درد یه گیمر حرفه ای میخوره:46:
JUVE_HFZ
22-08-2010, 11:00
بچه ها نظرتون در مورد f12xhx چیه . cpu : corei7-840 & ram : 8 . اصلا تو ایران گیر میاد اگه میاد تا کی و با چه قیمتی ؟
اگه بخواهیم f127 رو با گارانتی ایران رهجو در حدود 2.200 و2.100 یا شایدم کمتر بخریم به نطر شما می ارزه کمی صبر کرد و کمی هم پول روش گذاشت و g73 ویا f12xhx خرید که خدا میدونه کی می خواد بیاد و با گارانتی چه قیمتی خواهد گرفت ؟ ( اصلا کدومشون با توجه به قیمت و کاراییشون بهترن ؟ )
بچه ها منم یه وسواس و شک زیادی در مورد خرید این 3 مورد ( g73 / f127/f12xhx ) دارم و نمیخوام مدلی رو که میخرم بعدا بگم کاش اون یکی رو می خریدم .
لطفا کمکم کنید بهترین تصمیم رو بگیرم و بتونم بهترین و مناسب ترین مورد رو بخرم .
JUVE_HFZ
22-08-2010, 12:51
بچه ها یه خبر دارم در حد فاجعه :
میدونید ایران رهجو قیمت f127 رو چند داده >>> دو میلیون و پانصد و بیست هزار تومان ... درست شنیدید .
در حالی که سرزمین رایانه تو اهواز همینو >>> دو میلیون و پنجاه هزار تومان
به نظر شما f127 ایران رهجو با f127 سرزمین رایانه چه فرقی داره به غیر از گارانتی که ایران رهجو فقط دو سال بیشتر داره در حالی که سرزمین رایانه در همان یک سال بیمه ایران را در مورد بدنه و... دارد . ببینم شما جای دیگه رو سراغ دارید که بتونم با قیمت مثل سرزمین رایانه f127 رو بگیرم .
JUVE_HFZ
22-08-2010, 18:48
سلام .
من می خوام f127 hg بخرم و هرچه گشتم تو شهر خودمون ( قم ) پیدا نکردم و گویی تهرانم گیر نمیاد و من می خواهم از سرزمین رایانه تو اهواز بخرم و می خواستم بدونم اطلاعی در مورد این شرکت داری و تحقیقی در موردشون کردی .
چرا f127 رو ارزونتر از همه جا میفروشن و ایران رهجو که این مدلو 2.5 میلیون میده فرقش با اینی که سرزمین رایانه میده چیه و این که این دو تا یکیند ( توی اطلاعات سایتشون که یکی اند ) .
حتما هم در مورد f12 kfx و f12 gfx تحقیق کردی که آمریکاییند و میخواستم فرقشونو با هم بدونم و فرق این دو با f127 و این ویژگی های f127 که میدونید واقعا ارزش خریدشو ایجاد میکنه ؟
و سوال آخر این که مدل جدیدی از سری f12 مثل f12 xhx و سایر برند ها تو همین رنج قیمت تو راه هست که ارزش صبر کردن داشته باشه ؟
JUVE_HFZ
23-08-2010, 15:16
سلام
شما که قصد خرید f127 دارید میخواهید از کجا بخرید ؟ منم می خواهم این لپ تاپو بخرم اونم از سرزمین رایانه تو اهواز که قیمتشم دو میلیونو پنجاه هزار تومان می شه در حالی که نه تو تهران و نه تو شهرمون ( قم ) این مدل گیر نمیاد و فقط فقط ایران رهجو این مدلو میاره و دو میلیونو پانصدو نود هزار تومان میفروشه که قیمتی سرسام آوریه . نمیدونم با این قیمتی که تو اهواز میفروشن و با این اختلاف قیمتش با ایران رهجو ممکنه جنسش مرجوعی باشه یا این که قیمت اینا مناسبه و این ایران رهجو که خیلی گرون میده .کلا می خواستم بدونم که شما اطلاع دقیقی از این شرکت دارین ونوع لپ تاپایی که ارائه میدن .
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
چون فکر میکنم f127 اینا با f127 اصلی یه فرقایی داره که انقدر از ایران رهجو ارزون تر میده (که میگفتن براشون به عنوان یه مدل سفارشی محسوب می شه) و یا این که من حسابی اشتباه میکنم .
تو سایت : کد:
تو اطلاعات f127 اطلاعاتش دقیقا درسته ولی تو لیست قیمتشون ویندوزشون 7 home نوشته ولی تو اطلاعات خود سایت در مورد f127 درسته و win 7 ultimate هستش . من که صبح تو سایتشون بودم ناگهان چشمم به رمشون خورد که شده بود 6 . سریع زنگ زدم بهشون و با خود صالحی ( با درخواست خودم ) صحبت کردم وکفت که منم متوجه این اشتباه سایت شدم و گفتم که درستش کنن و گفت که ویندوزشم 7 ultimate هست و گفت که خیالت از بابت همه اینا راحت باشه و با خیال راحت خریدتو بکن و چند دقیقه بعد تو سایتشونم درست کرد چون یه لحضه دچار شک شده بودم .
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
حالا با همه این اوصاف نظر شما چیه ؟ از شهر خودمون f112 gfx رو بخرم یا اینکه برم اهواز ومدل دلخواهمو بخرم و فقط حسن تو شهر خودمون خریدن اینه که هر وقت کاری داشتم دمه دستمه . تازه سرزمین رایانه گفت که در ضمن گارانتی 1 سال و بعد از اون هر وقت لپ تاپتون به مشکل خورد که نمی خوره در صورت استفاده مناسب با پست سفارشی بفرستین و رفت و برگشتش به هزینه ما .
منم در مورد این شرکت خیلی تحقیق کردم و شنیدم که خیلی کارشونم درسته و تو امارات نمایدگی دارن و تو ایرانم به طور گشترده پخش می کنن و علت ارزونتر بودن اجناسشونم اینه که خودشون پخش کننده اند و 1 سال گارانتی و بیمه ایران میکننو از طرفی برخورد کارکنانشم انصافا خیلی خوب .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
x-lichking
25-08-2010, 23:04
این دو تا لپتاپ اصلا قابل مقایسه با هم نیستن
منظورم اینه که هر کدوم یجور امکانات داره
ولی اگه من باشم چون گیم برام مهمه g73 مگیرفتم
اما این قیمت نمی صرفه
g51 هم مدل خوبیه
بچه ها گفتن تو شیراز 1600 هم بوده البته بدون گارانتی
سلام به دوست عزیز و بقیه دوستان عزیز قدیمی .
به احتمال زیاد منظور دوست عزیزم Mehrdad092000 از دوستان شیرازی بنده هستم .
اول از همه بگم که این دو مدل یعنی سری گیمینگ ایسوز و سری F سونی اصلا قابل مقایسه نیستند .
سونی خودشم بکشه نمیتونه نوت بوکی مثل G51 و یا G73 بزنه .
تقریبا همه دوستان قدیمی می دونند که من چه اوضاعی برای خریدن نوت بوک در این انجمن داشتم و به شدت هم روی سونی تعصب داشتم ولی الان کاملا نظرم عوض شده .
من G51JX-A1 رو از شیراز با قیمت 1900 البته بدون گارانتی ولی با کیف و موس فابریک خریدم .
کانفیگش هم در اینترنت موجود هست .
گارانتی مهم نیست چون نمایندگی های ایسوز در ایران مجبورند که گارانتی رو قبول کنند چون گارانتی ایسوز جهانی هست .
کارت گرافیک سونی 330 هست که اصلا قابل مقایسه حتی با 360 مدل 51 نیست چه برسه به 5870 مدل 71 .
تبریز بعید می دونم که g73 گیر بیارید چون یکی از دوستان تبریز بود و گیرش نیومد .
ولی شیراز من همین الآن اگر که فروش نرفته باشه با سی پی یو 720 و 8 گیگ رم سراغ دارم ولی باز شده هست و میگه 2200 بدون گارانتی .
تهران هم گیرتون نمی یاد چون من خودم گیرم نیومد .
ویستا سری 51 رو ولی سه بعدی وارد کرده و میگه 2350 ولی سری های سه بعدی رو نخرید اصلا چون رزولوشن صفحه نمایشش 1360در 768 هست .
ولی معمولی ها 1920 در 1080 هست .
البته من ماله خودم رو چک کردم در حدود 1950 در 1150 هست .
من از نوت بوکم کاملا راضی هستم و تا حالا تمام بازی ها رو به جز کرایسس که کلا مشکل اساسی داره در حالت اولترا با رزولوشن 1920 در 1080 رون اجرا میکنم .
فقط تنا مشکل G51 گرم شدنش هست که میگن طبیعی هست ولی کارت گرافیک من توی Dirt 2 در حالت اولترا تا 100 هم رفت ولی مثلا در استارکارفت 2 تا 90 میره .
دمای سی پی یو از 75 بالاتر نمیره .
بدنه هم تا 45 درجه ولی فقط سمت چپ میره ولی سمت راست همیشه خنک هست .
گول کیبورد بکلایت سونی و قشنگیش رو هم نخورید که G73 خیلی قشنگ تر و شیک تر از سونی هست از نظر من .
در ضمن مشکل گرما هم نداره چون دو تا فن داره .
کیفیت صفحه نمایش سری F سونی هم به گرد پای G51 و G73 نمیرسه .
وقعا کیفیت صفحه نمایش عالیه .
یه پیشنهاد اساسی هم دارم .
اگر که نمی خواین کلاس بزارید و حداکثر فشاری که به نوت بوک وارد می کنید فیلم نگاه کردن و آهنگ گوش کردن نیست اصلا سراغ سونی نرید .
سونی واسه بازی کردن و کار های سخت نیست .
یکی از آشنا های ما با این که من بهش گفتم نخر F113 رو خرید و الان با این که فقط باهاش آهنگ گوش میکنه فنش نابود شده و به شدت صدا میده .
فکر کنم همه چیز رو گفتم .
ولی شما که پولت میرسه به خاطر یه سی پی یو گول نخور و تن به خرید سونی نده .
من الان 720 دارم ولی هنوز نتونستم بیشتر از 60 درصدش رو پر کنم .
تقریبا میشه 15 تا بازی رو بدون هیچ اشکالی همزمان اجرا کرد .
در ضمن ایسوز یه نرم افزار داره که بهش میگن پاور فور گیر .
این نرم افزار میتونه سی پی یو رو تا 3 گیگاهرتز اور کلاک کنه که میشه همون 740 سونی .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .
Mehrdad092000
27-08-2010, 12:20
سلام به دوست عزیز و بقیه دوستان عزیز قدیمی .
به احتمال زیاد منظور دوست عزیزم Mehrdad092000 از دوستان شیرازی بنده هستم .
اول از همه بگم که این دو مدل یعنی سری گیمینگ ایسوز و سری F سونی اصلا قابل مقایسه نیستند .
سونی خودشم بکشه نمیتونه نوت بوکی مثل G51 و یا G73 بزنه .
تقریبا همه دوستان قدیمی می دونند که من چه اوضاعی برای خریدن نوت بوک در این انجمن داشتم و به شدت هم روی سونی تعصب داشتم ولی الان کاملا نظرم عوض شده .
من G51JX-A1 رو از شیراز با قیمت 1900 البته بدون گارانتی ولی با کیف و موس فابریک خریدم .
کانفیگش هم در اینترنت موجود هست .
گارانتی مهم نیست چون نمایندگی های ایسوز در ایران مجبورند که گارانتی رو قبول کنند چون گارانتی ایسوز جهانی هست .
کارت گرافیک سونی 330 هست که اصلا قابل مقایسه حتی با 360 مدل 51 نیست چه برسه به 5870 مدل 71 .
تبریز بعید می دونم که g73 گیر بیارید چون یکی از دوستان تبریز بود و گیرش نیومد .
ولی شیراز من همین الآن اگر که فروش نرفته باشه با سی پی یو 720 و 8 گیگ رم سراغ دارم ولی باز شده هست و میگه 2200 بدون گارانتی .
تهران هم گیرتون نمی یاد چون من خودم گیرم نیومد .
ویستا سری 51 رو ولی سه بعدی وارد کرده و میگه 2350 ولی سری های سه بعدی رو نخرید اصلا چون رزولوشن صفحه نمایشش 1360در 768 هست .
ولی معمولی ها 1920 در 1080 هست .
البته من ماله خودم رو چک کردم در حدود 1950 در 1150 هست .
من از نوت بوکم کاملا راضی هستم و تا حالا تمام بازی ها رو به جز کرایسس که کلا مشکل اساسی داره در حالت اولترا با رزولوشن 1920 در 1080 رون اجرا میکنم .
فقط تنا مشکل G51 گرم شدنش هست که میگن طبیعی هست ولی کارت گرافیک من توی Dirt 2 در حالت اولترا تا 100 هم رفت ولی مثلا در استارکارفت 2 تا 90 میره .
دمای سی پی یو از 75 بالاتر نمیره .
بدنه هم تا 45 درجه ولی فقط سمت چپ میره ولی سمت راست همیشه خنک هست .
گول کیبورد بکلایت سونی و قشنگیش رو هم نخورید که G73 خیلی قشنگ تر و شیک تر از سونی هست از نظر من .
در ضمن مشکل گرما هم نداره چون دو تا فن داره .
کیفیت صفحه نمایش سری F سونی هم به گرد پای G51 و G73 نمیرسه .
وقعا کیفیت صفحه نمایش عالیه .
یه پیشنهاد اساسی هم دارم .
اگر که نمی خواین کلاس بزارید و حداکثر فشاری که به نوت بوک وارد می کنید فیلم نگاه کردن و آهنگ گوش کردن نیست اصلا سراغ سونی نرید .
سونی واسه بازی کردن و کار های سخت نیست .
یکی از آشنا های ما با این که من بهش گفتم نخر F113 رو خرید و الان با این که فقط باهاش آهنگ گوش میکنه فنش نابود شده و به شدت صدا میده .
فکر کنم همه چیز رو گفتم .
ولی شما که پولت میرسه به خاطر یه سی پی یو گول نخور و تن به خرید سونی نده .
من الان 720 دارم ولی هنوز نتونستم بیشتر از 60 درصدش رو پر کنم .
تقریبا میشه 15 تا بازی رو بدون هیچ اشکالی همزمان اجرا کرد .
در ضمن ایسوز یه نرم افزار داره که بهش میگن پاور فور گیر .
این نرم افزار میتونه سی پی یو رو تا 3 گیگاهرتز اور کلاک کنه که میشه همون 740 سونی .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .
سلام خوبی چطوری
نیستیا
کدوم g51 گرفتی؟
gts360 یا gtx260
3d ها هم خوبن تو نوبه خودشون
اما فقط فوا نیستن
جدا ايران رهجو F127 رو مي ده 2 و 500 ... بابا چه خبره...؟؟؟
من تا الان مي خواستم F127HG/BI بخرم، قيمتشم حدود 2 و 100 فرض كرده بودم از رو قيمتي كه سرزمين رايانه زده بود... اگه قرارِ تو تهران 2 و 500 بدن واقعا نمي صرفه...
يكي بياد حرف آخر رو برنه ،بين ASUS G73 و F127HG كدوم يكي رو بگيريم...؟؟؟؟
JUVE_HFZ
28-08-2010, 12:55
بچه ها راستی f127 نور پس زمینه کیبرد داره دیگه ؟
بچه ها کسایی که مطلع اند جواب مارو میدن لطفا ...
بله که داره! مثلا اف 111 اف ایکس هم داره دیگه چه برسه به سری جدید و مدل های بالاش!
Xilevens
06-10-2010, 13:02
سلام
اختلاف قيمت ايران رهجو و سرزمين فقط بخاطر گارانتي و كيفش هست
يه مثال:
زماني كه سري f11 اومده بود ايران رهجو f116 رو با قيمت 1.7 هزار ميفروخت
و قيمت f115 كه توسط گارانتي هاي متفرقه فروخته ميشد 1.55 هزار بود تازه با 2 گيگ رم بالاتر
من خودم از جمله طرفداراي سوني هستم
ولي بهتون بگم اگه واسه كار گيمينگ ميخوايد سوني نخريد
خودم هم الان ميخوام خريد كنم دو دل موندم
بين سري G اسوس
يا alienware كه اگه تو ايران گارانتي داشت و قيمت هاي مركز فروش دبي با سايت رسميشون يكي بود كه شك نميكردم و انتخابم همين بود اما فعلا مردد هستم
(بهترين لپ تاپ براي گيمينگ در جهان هست)
اما سري G خيلي دوست دارم بدونم مخصوصا كانفيگ 12gfx سوني رو اگه واسه G73 ببنديم و يا يه مدل با صفحه نمايش كوچيكتر (البته با يك كارت گرافيك قويتر) قيمت در ايران چقدر ميشه
همين كانفيگ رو اگه واسه alienware M15x ببنديد تو سايت قيمت 1649 دلار رو بهتون ميده (البته اون مخصوص آمريكا هست)
واسه گيم كسايي كه نميخوان زياد هزينه كنن N61jq هم گزينه مناسبي هست
Mehrdad092000
06-10-2010, 20:03
سلام
اختلاف قيمت ايران رهجو و سرزمين فقط بخاطر گارانتي و كيفش هست
يه مثال:
زماني كه سري f11 اومده بود ايران رهجو f116 رو با قيمت 1.7 هزار ميفروخت
و قيمت f115 كه توسط گارانتي هاي متفرقه فروخته ميشد 1.55 هزار بود تازه با 2 گيگ رم بالاتر
من خودم از جمله طرفداراي سوني هستم
ولي بهتون بگم اگه واسه كار گيمينگ ميخوايد سوني نخريد
خودم هم الان ميخوام خريد كنم دو دل موندم
بين سري G اسوس
يا alienware كه اگه تو ايران گارانتي داشت و قيمت هاي مركز فروش دبي با سايت رسميشون يكي بود كه شك نميكردم و انتخابم همين بود اما فعلا مردد هستم
(بهترين لپ تاپ براي گيمينگ در جهان هست)
اما سري G خيلي دوست دارم بدونم مخصوصا كانفيگ 12gfx سوني رو اگه واسه G73 ببنديم و يا يه مدل با صفحه نمايش كوچيكتر (البته با يك كارت گرافيك قويتر) قيمت در ايران چقدر ميشه
همين كانفيگ رو اگه واسه alienware M15x ببنديد تو سايت قيمت 1649 دلار رو بهتون ميده (البته اون مخصوص آمريكا هست)
واسه گيم كسايي كه نميخوان زياد هزينه كنن N61jq هم گزينه مناسبي هست
alienware شکی نیست تو زمینه گیم عالیه اما تو ایران نیست اگه هم باشه قیمتش وحشتناک بالاس
شما به نظرم اگه نمیخوای 17 باشه رو g51 هم فکر کن
حیف که کارتایی مثل 5870 نمیشه تو 17 اینچ کمتر بزارن:31:
Xilevens
07-10-2010, 00:16
نميدونم امروز چندجا تو اينترنت رو گشتم
G73 رو از 1700 دلار ديدم تا 2300
البته مدل jh
كسي هست كه يه سايت معرفي كنه بشه قيمت معيارشو ديد
اگه از دبي بگيرم به نظرتون نمايندگي ايران گارانتيشو قبول ميكنه؟ يا فقي ساژورت مدلهاي خودشو قبول دار ميشه
آخه تو اين مملكت به اين بزرگي هيچ شركتي نيست لپ تاپ تخصصي وارد كنه؟
بين nvidia و ATI هم موندم (ياد حرف دوستم افتادم ميپرسيد nvidia بهتره يا geforce )
amir_es65
08-10-2010, 03:10
با سلام خدمت دوستان عزیز به قول قدیمی ها شنیدن کی بود مانند دیدن همه این حرفها رو ول کنید این می گه اون میگه من تقریبا 5ماه پیش 2600000 تومان به حساب ایران رهجو ریختم تا به من f127 بده که اونقدر امروز فردا کرد تا 5 ماه گذشت اخرش کارمون رسید به شکایت بازی و این حرفا تا متوجه شدیم که 5 تا f127 اومده و نمی خوان به ما بدن با 1000 مکافات یکی گرفتیم دسته سخت بود ولی هیچ لب تابی باهاش قابل قیاس نیست این و بهتون قول می دم فوقلعاده هستش 8 گیگ رم DDR3 داره cori7 740QM سی پی یو داره Bluray رام و رایتر داره که قیمتش فقط به خاطره این بلو ری رایترش بالا رفته وگرنه f116 با این همچین فرقی نداره ادم می تونه نحایتا با 200 تومن رومش و 8گیگ کنه اوزش 800000 تومان میمونه تو جیبش البته اینو برا کسایی میگم که به بلوری ارزش نمی دن بعدشم هاردش 640 هارد f116 باید 500 باشه و در ضمن سی پی یوشم 720QM هستش یکم فرق جزئی دارن الانم قیمت لب تاب f127 با مشخصات بالا که گفتم 2800000 تومن شده من دیروز15/7/89 پرسیدم چون f127 چند مدل داره که خیلی فرق دارن با این قیمتشونم پایین تره من قبل اینکه بخوام بگیرم کلی تحقیق کردم سرتون کلاه نره ما ایرانرهجو به صراحت می تونم بگم از همه جا ارزونتره این لب تابو جای دیگه 2900000 تومنم نمی تونید بگیرید پس قبل خرید حواستون باشه مشخصات لب تابتون در سایت وایو کاملا مشخصات درست و نوشته اول به اونجا یه سری بزنید موقع خرید با اون چک کنید موفق باشید بای
Xilevens
08-10-2010, 12:40
اين لپتاپ رو تا اونجا كه يادمه سرزمين رايانه 2 ميليون و پنجاه ميده
amir_es65
09-10-2010, 22:22
اين لپتاپ رو تا اونجا كه يادمه سرزمين رايانه 2 ميليون و پنجاه ميده
اقا شرمنده ها ولی تا اونجا که یادمه رو ول کن اگه می خوای بخری چرا نمی گیری یا نمی خوای بخری چرا در موردش حرف می زنی ببخشینها بین قیمت من که خریدم الانم دارم و شما که نخریدن و فقط حرفش و می زننید از این و اون شنیدید 800000 تومان فرق معمله هستش
Xilevens
14-10-2010, 00:02
اقا شرمنده ها ولی تا اونجا که یادمه رو ول کن اگه می خوای بخری چرا نمی گیری یا نمی خوای بخری چرا در موردش حرف می زنی ببخشینها بین قیمت من که خریدم الانم دارم و شما که نخریدن و فقط حرفش و می زننید از این و اون شنیدید 800000 تومان فرق معمله هستش
واسه چي ناراحت ميشي؟
من نميخوام بخرم
شما هم كه همه چيو ول ميكنيد
يه بار ديگه همه چيو ول كنيم
اينجا فرومه واسه حرف زدن و نظر دادن
من نخريدم ولي كارم اينه
نشنيدم ديدم
شما هم اگه ميخواي دقيق مطمئن بشي ميتوني بري از سايتشون شماره تماسشونو برداري باهاشون تماس بگيري
منظور من اينبود گارانتي رهجو قيمت بيشتري بابت لپ تاپ ها ميگيري به جاش گارانتي رو 2 سال افزايش ميده كيف هم ميده
من دليل اين پست تونو نفهميدم
solitary1367
07-11-2010, 05:24
سلام
من F127 HG/BI رو از سرزمین رایانه اهواز با قیمت 2.050.000 تومان خریدم .الان قیمت سرزمین شده 2.200.000 تومان.
ram:8gig ddr3
cpu:740qm
Gpu:geforce 330
hdd :640 5400 rpm
bluray : read and wright
display :1920 *1080
عزیزان الان چیزه دیگری را بخاطر ندارم که بگم تنها اینکه این مدل backlight key ندارد.و اگر در سایت سرزمین دیدید اشتباه است .
تا الان از همه چیزش راضی بودم وابسته به نیازم.
رک و پوست کنده بگم که این سری برای گیم پرستها ساخته نشده و در گیم کم میاره شاید سری F 13 که با گرافیک 425 هستن نیاز گیم پرست ها را برطرف کنه.
اگر کمک دیگری از دستم بر بیاد در خدمتم.
solitary1367
07-11-2010, 05:29
بچه ها کسایی که مطلع اند جواب مارو میدن لطفا ...
دوست عزیز من F 127 HG/BI دارم بکلایت کی نداره شاید دیگر سری های F 127 بکلایت داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.