PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

صفحه ها : 1 [2] 3

Alireza.M67
30-09-2010, 23:18
امروز رفتم پشت شهرداری گفتم بازی های کپی دارید برای PS3 .

گفت 30 هزار تومان .

گفتم این که قیمتش فرقی با اصلی نداره . طرف گفت رو Blue ray رایت شده . :31:

ملت دارن روی DVD رایت می کنن این احمق رفته رو Blue ray زده .

دمت گرم کلی خندیدم .
یارو عجب مغز تعطیلی داره .
فکر کنم با این شرایط الآن 90 درصد بازی های کپیش از اوریجینالش گرونترن . :31:

sonixax
30-09-2010, 23:25
امروز رفتم پشت شهرداری گفتم بازی های کپی دارید برای PS3 .

گفت 30 هزار تومان .

گفتم این که قیمتش فرقی با اصلی نداره . طرف گفت رو Blue ray رایت شده . :31:

ملت دارن روی DVD رایت می کنن این احمق رفته رو Blue ray زده .

یکی برای من روشن کنه چرا ایران همه چیز برعکسه !!!
دو تا بلو ری ورباتیم 50 گیگی اینجا همش 19 یورو پولشه ، یعنی میشه دونه ای 9.5 یورو ، تازه مارک های در پیتی میخری دونه ای 5-6 یورو و 25 گیگی هم دونه ای 2 یورو . یه بار هم 100 گیگ دیدم 25 یورو دونه ای . حالا موندم چه طوریه که بلو ری خام با اوریجش توی ایران فرق قیمت نداره :18: همه چی برعکسه :13:

J A V I D
30-09-2010, 23:53
میلاد جان بلو ری خام الان تو بازار ایران 25 گیگش بین سه تا پنج هزار تومنه حجم بالاترش رو من ندیدم تو بازار ، رایترش ولی گرونه نزدیک سیصد تومنه ، مغازه دارا هم هر چی بطلبه قیمت می دن ، یه جورایی از بی اطلاعی مشتری کمال استفاده رو می برن ...

hamhami_333
01-10-2010, 00:35
ماجرای چی چیه ؟
اگر دانگل اورجینال رو بخرید هر چیزی رو میتونید بازی کنید ، دانگل های دستساز خیلی مال نیستند .

اخه این دوستمون تو پست قبلی میگفت خیلی درد سر داره و بعضی بازیها اجرا نشدن امتحان کرده مثل GOD of War
ماجرا همین ه ک شدن کنسول دیگه :20:

sonixax
01-10-2010, 00:36
اخه این دوستمون تو پست قبلی میگفت خیلی درد سر داره و بعضی بازیها اجرا نشدن امتحان کرده مثل GOD of War
ماجرا همین ه ک شدن کنسول دیگه :20:

اون دوستمون دانگل اورجینال نداشتند .

choory
01-10-2010, 00:41
اون دوستمون دانگل اورجینال نداشتند .

البته فکر نکنم ربطی به دانگل ارجینال و دست ساز داشته باشه.من خیلی از دوستان را میشناسم که دانگل ها را خودشون ساختن و فعلا با هیچ بازی مشکلی نداشته.
البته ممکنه دانگل ایشون مشکل داشته تو ساخت و گرنه اگر درست ساخته بشه نباید موردی پیش بیاد و با بازی مشکلی داشته باشه.

alipsp
01-10-2010, 01:13
یه عکس دیگه هم گرفتم که معلوم باشه نوشته روش در دست خودم :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم جاوید جان این دانگل تو غربت بسی گرونه.شما چند گرفتی؟یحتمل بالای 70-80 گرفتی.
از کجا گرفتی؟اگه واست فرستادن بگو داره به بچه ها فشار وارد میشه:31:.بگو خیال همه رو راحت کن

BATMAN-LOVE
01-10-2010, 02:26
ولي به نظر من تا درايو بلوري هك نشه زياد جالب نيست-----دنگل يه دردسرايي داره----يكيش اينكه ممكنه بازيهاي جديد رو اجرا نكنه!!!

hamhami_333
01-10-2010, 09:29
ولي به نظر من تا درايو بلوري هك نشه زياد جالب نيست-----دنگل يه دردسرايي داره----يكيش اينكه ممكنه بازيهاي جديد رو اجرا نكنه!!!

حالا بازیهای جدید هیچی اگه با همین بشه بازیهای قدیمو بازی کرد من تا انحصاریهای سونیرو از اول بشینم همشونو بازی کنم درایورشم -- میشه اخ Heavy rain :8::31:

shab_2008
01-10-2010, 10:32

خب البته یکی از نکات مثبت این دانگل اینه که قابلیت آپدیت شدن را داره و اگر در آینده بازیهایی عرضه بشن که نیاز به فریمور 3.42 یا 3.50 داشته باشه میشه با آپدیت دانگل حتی اون بازیها رو هم اجرا کرد! ( البته این چیزیه که سازندگان این دانگل چند بار گفتن )

Hunter lord
01-10-2010, 10:50
اجرای بازی ها ربطی به دانگل نداره دوستان عزیز . :31:

به Backup manager ربط داره . ( که تنها یک Soft ware هستش . )

God of war III روی Version 1 این نرم افزار اجرا می شه ولی روی 2 اش نه .

Version 1 نیاز به Blue ray اصل داره و بازی ها روی Hard internal نصب نمی شه . ( بعضی هاش )

Version 2 هم نصف بازی رو اجرا نمی کنه ولی خوبیش اینه Blue ray اصل نمی خواد .

پس دوستانی که می گن God of war III رو روی PS3 اجرا می کنن باید بگن Version 1 این نرم افزار هستش که مشکلاتش خیلی بیشتر از Version 2 هستش .

در مورد دانگل هم هر دفعه که می خوای روشن کنی باید PS3 رو از برق بکشی و . . .

کسانی که PS jail breaker اصل دارند هم گزارش دادند که بازی های زیر اجرا نمی شه :

God of war III
God of war C
Red dead redemption
Resistance 1
و ...

به زودی روش اجرای بازی های PSN رو می ذارم ...

Squall Leonhart
01-10-2010, 10:50
خب البته یکی از نکات مثبت این دانگل اینه که قابلیت آپدیت شدن را داره و اگر در آینده بازیهایی عرضه بشن که نیاز به فریمور 3.42 یا 3.50 داشته باشه میشه با آپدیت دانگل حتی اون بازیها رو هم اجرا کرد! ( البته این چیزیه که سازندگان این دانگل چند بار گفتن )

اون وقت مگه سونی هم بیکار میشینه نگاه میکنه که چطوری از این طرف آپیدت بده و بعد دوباره با این دانگل -- بشه! مگر اینکه همین دانگل کار خودش باشه! :31:

J A V I D
01-10-2010, 11:09
من دانگلم رو تست کردم مشکلی نداره ، دو تا چراغ داره پشتش یکی قرمز و یکی سبز چقدرم نورش زیاده بهش نمی آد اینقدر نور بده ، دستگاه رو که روشن می کنید ، دکمه پاور و اجکت رو سریع بزنید ، من تو اینترنت از رو یه ویدئو سرعت زدنش رو دیدم ، دستگا که روشن می شه چراغ دانگل قرمزه ( البته تو اموزش استفادش گفته جفت چراغ هاش روشن می شه به مدت ده ثانیه یا من دقت نکردم یا تا دکمه های کنسول رو زدم و خودم رو کشیدم عقب جفت چراغ ها رو ندیدم یا شاید چون نور قرمز بیشتر از سبز تو چشمه من متوجه نشدم در هر صورت )، اگه عملیات رو درست انجام داده باشید قبل از بالا اومدنش چراغ دانگل سبز می شه و اگه درست انجام نداده باشید چراغ دانگل قرمز می مونه ، من بار اول که زدم چراغ سبز داد ، وقتی منو می آد بالا تو بخش گیم دو تا قسمت وجود داره که یکیش اینستال پکیجه ... من نصب نکردم فقط می خواستم تست کنم ببینم سالمه یا نه همونطور که گفتم هنوز تو استفاده ازش شک دارم !

این استفاده از این دانگل برای اسلیم ها یکم سخته که باید کابلش رو بکشن و بزنن تو برق ، دوستانی که فت دارن راحت ترن ،یکی از دوستان هم برای استفاده از دانگل که اسلیم داره از این رابط ها خریده که دکمه داره با دکمه اون کار می کنه که اون راحت تر از ما فت ها هم عملیات می زنه !!! کارش راحت تر شده ... عکس زیر از یه سایت برداشتم خودم دیگه عکس نگرفتم ...

نرم افزار ها هم که بعضی دوستان می گن یواش یواش پیشرفت می کنن ، از همون اول قرار نیست هیچ مشکل و باگی نداشته باشن ! بعد فکر می کنم تمام کسانی که الان پلی اسیتشن سه دارن حداقل یه بازی اوریجینال دارن دیگه نه ؟!؟

shab_2008
01-10-2010, 12:00
اون وقت مگه سونی هم بیکار میشینه نگاه میکنه که چطوری از این طرف آپیدت بده و بعد دوباره با این دانگل -- بشه! مگر اینکه همین دانگل کار خودش باشه! :31:

مگه الانش بیکار نشسته!!؟:31:

توی این مدت کم از عرضه این دانگل تا حالا دو تا آپدیت داده بیرون!!

به نظره من باید منتظر موند و دید که اگه بازیهای جدید که به عنوان مثال با فریمور 3.50 ( به احتمال زیاد GT5 ) اجرا میشن رو این دانگل میتونه اجرا کنه یا نه !!؟

من خودم تقریبا مطمعن هستم که اون بازیهارو هم میتونه اجرا کنه !!

یکی از دلایل اصلیش هم همون قابلیت آپدیت این این دانگل و BM اون هست!

J A V I D
01-10-2010, 12:02
منم فکر می کنم اجرا بشه تهش اینه مثل پی اس پی بازی ها رو پچ می کنن که رو فریم ور پایین ترم اجرا بشه دیگه !!!

farbod N73 me
01-10-2010, 14:38
من الان میخوام برم این Jailbreak اصل رو بگیرم
واسه بازیرایانه رو هم سفارش دادم!
حالا میخوام بدونم که این اصله واقعا با آپدیت کاری نداره؟یعنی همین که گرفتم بزنمش برا آپدیت 3.50؟
و یک چیز دیگه این اصله با PSN چه طوره؟ میشه باهاش بازی کرد؟
و راستی آقا جاوید اون تبدیلی که میگید رفیقتون داره چیه؟

sonixax
01-10-2010, 16:15

سونی هیچ غلطی نمیتواند بکند :31:

تمام گیرش اینه که این دانگل از ضعف سخت افزاری کنسول استفاده میکنه و سخت افزار ها هم همه ثابته . فرمور هم جلوی دانگل رو نمیگیره جلوی BackupManager رو میگیره ، چون دانگل قبل از فرمور سیستم بوت میشه .
من یه جا خونده بودم که از طراح دانگل پرسیده بودن اگر سونی اومد یه کاری کرد که دیگه هیچ نرم افزار ساین نشده ای حتی با دانگل هم کار نکرد چی ؟ گفته بود اون وقت کاستوم فرمور میدیم بیرون :27:

Amir M.ohAma.D
01-10-2010, 16:25
با برنامه GAME RIPPER و حتی بدون اون میتونید ، با حذف پوشه UPDATE از بازی ها ، آپدیت اجباری رو بردارید.
بالاخره تونستم ، اولین برنامه ایرانی PS3 را بسازم ( ادیت کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سورس SDK سونی تونستم ، برنامه BACKUP MANAGER رو ادیت کنم.
این فاز اول کار بود و قسمت های برنامه نویسی آنچنانی نداشت اما در فاز بعدی میتونید شاهد یک برنامه کاملا جدید باشید.
با توجه به اینکه هر روز برنامه های جدیدتری برای PS3 منتشر میشوند از این پس میتونید شاهد آموزش تمامی نرم افزار ها در بخش آموزش باشید.
دانلود برنامه Game Manager [BazyRayaneh]-beta
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

نوشته شده توسط ارمين ابراهيمي در بازي رايانه

J A V I D
01-10-2010, 17:58
من الان میخوام برم این Jailbreak اصل رو بگیرم
واسه بازیرایانه رو هم سفارش دادم!
حالا میخوام بدونم که این اصله واقعا با آپدیت کاری نداره؟یعنی همین که گرفتم بزنمش برا آپدیت 3.50؟
و یک چیز دیگه این اصله با PSN چه طوره؟ میشه باهاش بازی کرد؟
و راستی آقا جاوید اون تبدیلی که میگید رفیقتون داره چیه؟

والا اینم که من خریدم نوشته باید فریم ور 3.41 باشه !از نظر ساختاری بعید می دونم با مال شما فرقی داشته باشه !
اونم تبدیل منظورم نبود رابط برق هست دوتایی سه تایی چهارتایی که دکمه داره از اونا !

Hunter lord
02-10-2010, 14:15
من یک چیزی رو برای دوستان عزیز روشن کنم .

حتی اگر دانگا قابلیت Update کردن داشته باشه دیگه به درد نمی خوره .

Sony در Update جدید اتصال USB های ناشناس رو کلا حذف کرده و حتی سازنده های PS jail breaker هم فکر نکنم انتظار یک همچین چیزی رو داشته باشند .

الان PS3 شما یک نمونه کامل از PSP می باشد که از این به بعد باید بازی هایش رو پچ کنید .

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی کسانی که می خوان PS jail break اصل بخرن بگم نسخه ی دست ساز با نسخه ی اصل فرقی نداره .

فقط اگه دست ساز هم که گرفتید حتما قابلیت Update داشته باشه شاید ( به احتمال خیلی کم ) فریم ویر های جدید هم
H A C K شد .دلیلشم همین چند خط بالاتر گفتم .

در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .

J A V I D
02-10-2010, 14:29
در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .

چرا می گین سخته اونا هم که به صورت pkg هستن ، خوب اینستالش می کنیم بعدشم اجرا می شه دیگه !

Amir M.ohAma.D
02-10-2010, 14:29
چقدر مسخره ميشه يو اس بيرو از كار بندازه
يعني فقط دسترو بشناسه؟

sonixax
02-10-2010, 14:39
من یک چیزی رو برای دوستان عزیز روشن کنم .

حتی اگر دانگا قابلیت Update کردن داشته باشه دیگه به درد نمی خوره .

Sony در Update جدید اتصال USB های ناشناس رو کلا حذف کرده و حتی سازنده های PS jail breaker هم فکر نکنم انتظار یک همچین چیزی رو داشته باشند .

الان PS3 شما یک نمونه کامل از PSP می باشد که از این به بعد باید بازی هایش رو پچ کنید .

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی کسانی که می خوان PS jail break اصل بخرن بگم نسخه ی دست ساز با نسخه ی اصل فرقی نداره .

فقط اگه دست ساز هم که گرفتید حتما قابلیت Update داشته باشه شاید ( به احتمال خیلی کم ) فریم ویر های جدید هم
H A C K شد .دلیلشم همین چند خط بالاتر گفتم .

دوست عزیز بارها و بارها و بارها توضیح داده شده که Ps3 Jail Break قبل از فرمور که شما بهش میگید آپدیت بوت میشه و سونی با آپدیت های جدید فقط و فقط جلوی نصب برنامه های ساین نشده (Backup Manager) و بسته های مربوطه رو میگیره نه جلوی دانگل رو .

یک توضیحی هم در مورد JailBreak بدم : این طوری که شایع هست گفته شده اگر فرمور های بعدی اجازه نصب Backup Manager رو هیچ مدله ندند ، کاستوم فرمور براش میدند بیرون . تنها راه سونی برای از کار انداختن این دانگل تولید سخت افزار جدیده .

دیوایس USB ناشناس رو هم خیلی راحت میشه با تهیه یک USB دیوایس شناس و برداشتن امضاش و ایمپورت کردن توی MBR دیوایس نا شناس ، شناسش کرد ، همین طور تمام فلش مموری ها باید برای کنسول قابل شناسایی باشند ، و گرنه سونی و Ps3 اش باید برند جلوی 360 لونگ بندازند چون تمام هارد های اکسترنال و فلش درایو ها رو از دست میده و در نتیجه کسی سراغ Ps3 نمیره . و میدانیم که با یک فلش مموری ساده هم میشه کنسول رو هَک کرد . دیگه خیلی شما سر دیوایس نا شناس گیر بودی ، میری یه فلش مموری سونی میخری هر کاری خواستی میکنی :27:

پ.ن : میدونید چرا سگا دریم کست با اینکه از نظر سخت افزاری و گرافیک حتی از PS2 هم بهتر و بالاتر بود و با اینکه در زمان تازاندن PSX و قبل از PS2 عرضه شد با شکست روبرو شد ؟ چون همینطوری الکی و زیادی سفت و سخت گرفت و ساپورت مشتری و دولوپرش به قدری کم شد که از رده خارج شد . (البته این رو فقط برای آگاهی عرض کردم و ربطی به هَک شدن یا نشدن PS3 با دانگل نداره)

hamhami_333
02-10-2010, 16:20
به نظر من مهم تلسم -- نشدن PS3 بود که شکست مطمینا دیگه سونی هر کاری کنه این پروسه در اینده پیشرفت خواهد کرد اگه سونی یه حرکت جدید بزنه اونام یه فکر جدید میکنند نمونه کوچیکش قفل شرکت ubisoft بود که روی اسیسنس گزاشت و تا مدتها کسی هکش نکرد اما وقتی تلسمش شکست اول باید یه فایلو همش جدیدشو میگرفتیم تا بتونیم مرحلاتو جلوترو بریم بعد چند وقت کرک نهایی عرضه شد و فاتحه :19:

Hunter lord
03-10-2010, 13:36
دوست عزیز بارها و بارها و بارها توضیح داده شده که Ps3 Jail Break قبل از فرمور که شما بهش میگید آپدیت بوت میشه و سونی با آپدیت های جدید فقط و فقط جلوی نصب برنامه های ساین نشده (Backup Manager) و بسته های مربوطه رو میگیره نه جلوی دانگل رو .

یک توضیحی هم در مورد JailBreak بدم : این طوری که شایع هست گفته شده اگر فرمور های بعدی اجازه نصب Backup Manager رو هیچ مدله ندند ، کاستوم فرمور براش میدند بیرون . تنها راه سونی برای از کار انداختن این دانگل تولید سخت افزار جدیده .

دیوایس USB ناشناس رو هم خیلی راحت میشه با تهیه یک USB دیوایس شناس و برداشتن امضاش و ایمپورت کردن توی MBR دیوایس نا شناس ، شناسش کرد ، همین طور تمام فلش مموری ها باید برای کنسول قابل شناسایی باشند ، و گرنه سونی و Ps3 اش باید برند جلوی 360 لونگ بندازند چون تمام هارد های اکسترنال و فلش درایو ها رو از دست میده و در نتیجه کسی سراغ Ps3 نمیره . و میدانیم که با یک فلش مموری ساده هم میشه کنسول رو هَک کرد . دیگه خیلی شما سر دیوایس نا شناس گیر بودی ، میری یه فلش مموری سونی میخری هر کاری خواستی میکنی :27:

پ.ن : میدونید چرا سگا دریم کست با اینکه از نظر سخت افزاری و گرافیک حتی از PS2 هم بهتر و بالاتر بود و با اینکه در زمان تازاندن PSX و قبل از PS2 عرضه شد با شکست روبرو شد ؟ چون همینطوری الکی و زیادی سفت و سخت گرفت و ساپورت مشتری و دولوپرش به قدری کم شد که از رده خارج شد . (البته این رو فقط برای آگاهی عرض کردم و ربطی به هَک شدن یا نشدن PS3 با دانگل نداره)

سلام داش میلاد من یک سوال دارم .

اگه شما می گی ربطی به USB نداره پس چرا روی فریم 3.41 به بالا Load نمی شه ؟

شما اگه توضیح مناسبی پیدا کردی قبول می کنم .

در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .

J A V I D
03-10-2010, 13:51
در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .

برای بازی های مختلف متفاوته ، ولی اساس همشون اینه که فایل رو بریزیم تو /dev_hdd0/vsh/task بعد دستگاه رو از حالت جیل بریک در بیاریم و بریم نصبش کنیم ! من شیش تا بازی پی اس ان رو همین جوری نصبیدم ، البته اسم فولدر مهمه که اونم یه نرم افزار سیزده کیلو بایتی بود فایل pkg می انداختیم توش اسم فولدر رو می داد !! البته رو کنسول یکی دیگه ، جیل بریک خودم رو به علت نیاز مالی فروختم ، نوشته روشم داشت پاک می شد انگار با چسب روش نوشتن !!!! شایدم تقلبی بود کی به کیه اینجا ایرانه ... هفته دیگه یکی دیگه می خرم ...

پیچیده ترینشون این بود که اونم به خاطر اینه که نسخه تریالش رو نصب می کنیم بعدا جنیونش می کنیم !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sonixax
03-10-2010, 21:08
سلام داش میلاد من یک سوال دارم .

اگه شما می گی ربطی به USB نداره پس چرا روی فریم 3.41 به بالا Load نمی شه ؟

شما اگه توضیح مناسبی پیدا کردی قبول می کنم .

توضیح مناسب ؟ عزیزم روی فرمور های بالای 3.41 شما نمیتونی Backupmanager نصب کنید . دیوایس داره کار خودش رو میکنه ، تکنیکال اینفورمیشن دانگل رو بخونید متوجه میشید .

بازی های PSN رو هم من متوجه نشدم چه ربطی به من داشت :31:

J A V I D
03-10-2010, 21:21
میلاد جان اون قسمتش به من ربط داشت ! می گم ممکنه که دستگاه بعضی از چیزای اکسترنال رو نشناسه یه فلش TDK زدیم که fat 32 هم بود (البته فورمت سریع شده بود) ولی محتویاتش که فایل های Pkg بود رو نیاورد تو فولدر Install pkg فایل بعد همون فایلا رو ریختیم رو یه فلش سامسونگ آورد !!!!!

sonixax
03-10-2010, 21:25
میلاد جان اون قسمتش به من ربط داشت ! می گم ممکنه که دستگاه بعضی از چیزای اکسترنال رو نشناسه یه فلش TDK زدیم که fat 32 هم بود (البته فورمت سریع شده بود) ولی محتویاتش که فایل های Pkg بود رو نیاورد تو فولدر Install pkg فایل بعد همون فایلا رو ریختیم رو یه فلش سامسونگ آورد !!!!!

بله جاوید جان ممکنه ، چیپ برخی از فلش درایو ها منحصر به فرده و در نتیجه درایورش به صورت Global موجود نیست . برای همین کنسول نمیشناسه . من 3-4 تا ازشون دارم :31: که حتی PC به زور میشناستش :13:

J A V I D
03-10-2010, 22:51
من می خواستم برای پلی سه از اون فلشه استفاده کنم خورد تو پرو بالمون ! پس یعنی ممکنه هارد اکسترنال ADATA منم نشناسه ؟!؟ الان که فکر می کنم پلی استیشن دو هم اون فلش TDK رو نشناخت !

sonixax
03-10-2010, 23:33
من می خواستم برای پلی سه از اون فلشه استفاده کنم خورد تو پرو بالمون ! پس یعنی ممکنه هارد اکسترنال ADATA منم نشناسه ؟!؟ الان که فکر می کنم پلی استیشن دو هم اون فلش TDK رو نشناخت !

ps2 که 90% فلش ها رو نمیشناسه خاک بر سر :13:

در مورد هارد ، احتمالش کمه ولی ممکنه .

p3yman_xl
04-10-2010, 10:11
[ آموزش ] Backup گرفتن بازی ها بر روی هارد PS3 با استفاده از برنامه Open Manager

نکته: به علت کوتاه بودن آموزش از ایجاد تاپیک خودداری شد.

پیش نیاز :

- دانگل At90USB160

- PS3 با Firmware 3.41 ( فقط همین نگارش؛ نه پایینتر و نه بالاتر )

- یک فلش مموری با هر حجمی

- Open Manager (تا قبل از این فایل، از Backup Manager استفاده میشد که با انتشار OM کار بکاپ گرفتن بسیار آسان شده است)

1. ابتدا برنامه ی Open Manager را از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنید.

2. فایل را در فلش مموری کپی کنید و آن را به PS3 وصل کرده و به بخش Games رفته، به Install Package Files بروید تا فایل نصب شود.

3. می بینید که در قسمت Games فلدری به نام Open Manager بوجود می اید.

4. وارد برنامه شوید و دیسک بازی بلو-ری خود را درون دستگاه قرار دهید نام بازی در لیست برنامه نمایش داده میشود.

5. برای کپی گرفتن از بازی بر روی هارد کافی است کلید O را فشار دهید تا بازی روی هارد داخلی (HDD0) کپی شود.

بعد از انجام کار و کپی گرفتن ،برای اجرای بازی کافی است تا یک دیسک ارجینال ( هر عنوانی ) داشته باشید. دیسک را درون درایو میگذارید و وارد برنامه ی OM میشوید، برای Launch کردن بازی باید کلید X را فشار دهید. به محیط XMB باز میگردید و در بخش Games میبینید که بازی نمایان میشود ..

توجه : برای این آموزش از بازی LBP استفاده کردم ؛ این بازی در مدت 18 دقیقه و 5 ثانیه، و با حجم 8.39 گیگابایت روی هارد بکاپ گرفته شد.

موفق باشید

SamGun
04-10-2010, 10:37
بچه ها کسی میتونه یه FPS Test به صورت HomeBrew برای PS3 بنویسه ؟

میخوام عملکرد و فریم دهی بازی رو با PSJ و بدون PSJ مقایسه کنم.

==================
دوستان حتما حتما قبل از ---- کردن دستگاهتون از تمام Save ها و جزئیاتی که فکر میکنید لازم هست یه BackUp بگیرید !!

من الان تمام زندگیم رو از دست دادم !! انگار PS3 رو نو خریدم :31:

البته مشکل از خودم بود که با بی توجهی کار کردم نه PSJ.

toraj
04-10-2010, 13:21
سلام کسی این شکلیش رو گرفته قابل آپدیت هست با کامپیوتر؟

alipsp
04-10-2010, 14:35
بچه ها کسی میتونه یه FPS Test به صورت HomeBrew برای PS3 بنویسه ؟

میخوام عملکرد و فریم دهی بازی رو با PSJ و بدون PSJ مقایسه کنم.

==================
دوستان حتما حتما قبل از ---- کردن دستگاهتون از تمام Save ها و جزئیاتی که فکر میکنید لازم هست یه BackUp بگیرید !!

من الان تمام زندگیم رو از دست دادم !! انگار PS3 رو نو خریدم :31:

البته مشکل از خودم بود که با بی توجهی کار کردم نه PSJ.
خسته نباشی برادر!!
خب چی شد که پاک شد بگو یوقت ماهم مثل تو هویج نشیم:16:

SamGun
04-10-2010, 14:40
سلام کسی این شکلیش رو گرفته قابل آپدیت هست با کامپیوتر؟

سلام و علیــــکم حاج تورج :31:

ببین تورج جان تمام این جنگولک بازی های این فروشنده ها برای این بود که میخواستن یه جوری PSJ های Fake رو بسازن که مثل این اصلیه

Update بشه :31: !!

من نمیدونستم PSJ اصل رو دارن 50 میدن وگرنه از همین میگرفتم !!

خسته نباشی برادر!!
خب چی شد که پاک شد بگو یوقت ماهم مثل تو هویج نشیم :16:

والا داش علی تمام مشکلاتی که این دستکاری ها میتونه برای دوستان ایجاد کنه فقط کار کردن ناشیانه (مثل خودم) با برنامه ی File Maneger هست .

J A V I D
04-10-2010, 17:08
دوستان یه سوال ، بعد از نصب برنامه جیل بریک اطلاعات روی هارد پاک می شه ؟!؟

alipsp
04-10-2010, 17:14
نه با هیچ چیز هارد کاری نداره

SamGun
04-10-2010, 21:58

نه جاوید جان همونطور که علی جان گفت تا موقعی که باهاش ور نری کاری نمیکنه .

من آخه خیلی باهاش ور رفتم به خاطر همین یکم سوتی دادم. البته من فکر میکنم اگه هاردش رو Recovery کنم بتونم Save هامو در بیارم

ولی متاصفانه فعلا HDD pack ندارم که هاردو توش بزارم.

toraj
05-10-2010, 00:01
سلام و علیــــکم حاج تورج :31:

ببین تورج جان تمام این جنگولک بازی های این فروشنده ها برای این بود که میخواستن یه جوری PSJ های Fake رو بسازن که مثل این اصلیه

Update بشه :31: !!

من نمیدونستم PSJ اصل رو دارن 50 میدن وگرنه از همین میگرفتم !!

والا داش علی تمام مشکلاتی که این دستکاری ها میتونه برای دوستان ایجاد کنه فقط کار کردن ناشیانه (مثل خودم) با برنامه ی File Maneger هست .

سلام مخلصیم :31:میدونم این اصلیه ولی این دکمه ریست برای آپدیت با کامپیوتر نداره:18: اینو باید چه جوری آپدیت کرد؟ یعنی اینم ic at90usb هست؟

J A V I D
05-10-2010, 00:58
شما اونو می زنید به کامپیوتر بعد ده ثانیه می کشید بیرون این عمل رو سه یا چهار بار انجام بدید چراغش ثابت می مونه و کامپیوتر اونو به عنوان یه هاب می شناسه ، اون موقع یعنی رفته رو حالت بوت لودر برای آپدیت ، فقط مسئله اینجاست نرم افزاری نیست که باهاش آپدیتش کنیم !!!!

Amir M.ohAma.D
05-10-2010, 12:24
فرمت بازي كه گرفتم راره
چطوري ريپش كنم؟

J A V I D
05-10-2010, 12:44
یه سوال فنی هارد اکسترنالی که بازی های پلی سه رو روش می ریزم باید فقط به همون منظور استفاده بشه یا می شه روش فایل های دیگه هم ریخت که ربطی به پلی سه نداره ؟!؟ سوال پیش اومد چون تو پلی استیشن دو نمی شد همچین کاری کرد ، یعنی اگه این کارو می کردیم دیگه بازی های روی هارد بوت نمی شد !

Hunter lord
05-10-2010, 14:32
یه سوال فنی هارد اکسترنالی که بازی های پلی سه رو روش می ریزم باید فقط به همون منظور استفاده بشه یا می شه روش فایل های دیگه هم ریخت که ربطی به پلی سه نداره ؟!؟ سوال پیش اومد چون تو پلی استیشن دو نمی شد همچین کاری کرد ، یعنی اگه این کارو می کردیم دیگه بازی های روی هارد بوت نمی شد !

سلام

دارم این مسیله را همین الان روی Hard external پارتیشن بندی شده انجام می دم .

خبرش رو می دم .

sonixax
05-10-2010, 16:30
فرمت بازي كه گرفتم راره
چطوري ريپش كنم؟

Winrar نصب کنید .

farbod N73 me
06-10-2010, 21:55
شما اونو می زنید به کامپیوتر بعد ده ثانیه می کشید بیرون این عمل رو سه یا چهار بار انجام بدید چراغش ثابت می مونه و کامپیوتر اونو به عنوان یه هاب می شناسه ، اون موقع یعنی رفته رو حالت بوت لودر برای آپدیت ، فقط مسئله اینجاست نرم افزاری نیست که باهاش آپدیتش کنیم !!!!

آقا جاوید اگر که AT90 باشه وقتی که سیستم بشناستش دیگه خیلی راحت میتونی آپدیتش کنی!
من همین الآن واسه خودم رو آپدیت کردم!
آموزشش تو بازیرایانه هستش!

foxyjanam
07-10-2010, 14:06
اولین بازی ای که گفته میشد که به آپدیت 3.42 نیاز داره F1 2010 بود ، حالا مثل این که باید یه بازی خفن دیگه رو به این لیست اضافه کنیم Medal Of Honor
تلاش برای حل مشکل شروع شده

؟؟!!

MobinS
07-10-2010, 14:45
قبل از ه ک بازی ها چند بودن؟ حالا بازیهاش چند شده؟

foxyjanam
07-10-2010, 14:54
قبل از ه ک بازی ها چند بودن؟ حالا بازیهاش چند شده؟
قبلا از 20 تا 80 ، میانگین 35-40 تومنی میشد هر بازی
الانم میانگین حدود 5-6 تومنی هس هر کدوم

sonixax
07-10-2010, 15:52
اولین بازی ای که گفته میشد که به آپدیت 3.42 نیاز داره F1 2010 بود ، حالا مثل این که باید یه بازی خفن دیگه رو به این لیست اضافه کنیم Medal Of Honor
تلاش برای حل مشکل شروع شده

؟؟!!

تنها امتیاز هَک شدن کنسول ها اجرای HomeBrew هست . مطمئن باشید اگر شرکت های کنسول سازی کاری کنند که HomeBrew ها روی کنسول ها نصب بشند و در عین حال بازی کپی اجرا نشه روی کنسول هیچ کسی هَکشون نمیکنه .

در مورد بازی هم نگران نباشید پچ میکنند ، مثل بازی های PSP ، مگر اینکه کلاس های جدید به فرمور های جدید اضافه شده باشه که در اون صورت پچ کردنش زمان میبره .

farbod N73 me
07-10-2010, 20:11
بازی Enslaved رو امروز گرفتم اونم آپدیت میخواد!!
کرم رفته توم که آپدیت کنم ها!!!!!! بعدشم برم یه XBOX 360 بگیرم!!
:19:

CHEGUEVARA.
08-10-2010, 02:41
بازی Enslaved رو امروز گرفتم اونم آپدیت میخواد!!
کرم رفته توم که آپدیت کنم ها!!!!!! بعدشم برم یه XBOX 360 بگیرم!!
:19:
دوستانی که ps J رو گرفتند آپ کنند و ببینند اگه موردی نداشت و کارکرد به ما هم بگن که این قطعه رو بگیریم...:19:

farbod N73 me
08-10-2010, 07:56
دوستانی که ps J رو گرفتند آپ کنند و ببینند اگه موردی نداشت و کارکرد به ما هم بگن که این قطعه رو بگیریم...:19:
آرههههه!!:27:
داداش اگه آپدیت کنی که دیگه نمیشه باهاش بازی کرد:41:
راستی با مسئولین بازی رایانه هم صحبت کردم گفتن که یه ترفند خیلی کوچیکی هستش(LOL) که میتونی دیگه آپدیت نکنی و بازی کنی!!
گفتم چرا تا حالا نگفتین گفتش که یادمون رفته:41: میگم بزارن:13:
آقا من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که بازی PS3 میفروشن!!:31:
یارو گفت بیا دانگل بخر 10 تومن:18: گفتم بابا دمت گرم ولی من قبلا خریدم!!
بعدش که داستان رو براش گفتم برگشت گفت "ببین من قراره خودم بازی کپی بیارم ولی این کار رو نکن!!":18:
گفتم چرا؟
گفت"من یه مشتری کلوپ دارم که دوتا از PS3 هاش تو این 1 ماه به خاطر همین روش سوختن!!:18:
میگفت باعث میشه دستگاه زیاد کار کنه!! زیادم داغ کنه:18:
حالا قضیه چه طوریاست؟

J A V I D
08-10-2010, 08:38
کلوب ! یارو مثلا الان شیش ساله داره از دستگاهاش 24 ساعته کار می کشه ! بعد حالا دانگل زده سوخته ! می گه حتما از اینه !!!! البته ممکنه مشکل ساز باشه ولی کلا مشکلالتی که کلوب های بازی برای کنسول هاشون پیش می آد رو نباید با کسی که برای کنسولی که تو خونه کار می کنه مقایسه کرد !!

SamGun
08-10-2010, 10:31
آرههههه!!:27:
داداش اگه آپدیت کنی که دیگه نمیشه باهاش بازی کرد:41:
راستی با مسئولین بازی رایانه هم صحبت کردم گفتن که یه ترفند خیلی کوچیکی هستش(LOL) که میتونی دیگه آپدیت نکنی و بازی کنی!!
گفتم چرا تا حالا نگفتین گفتش که یادمون رفته:41: میگم بزارن:13:
آقا من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که بازی PS3 میفروشن!!:31:
یارو گفت بیا دانگل بخر 10 تومن:18: گفتم بابا دمت گرم ولی من قبلا خریدم!!
بعدش که داستان رو براش گفتم برگشت گفت "ببین من قراره خودم بازی کپی بیارم ولی این کار رو نکن!!":18:
گفتم چرا؟
گفت"من یه مشتری کلوپ دارم که دوتا از PS3 هاش تو این 1 ماه به خاطر همین روش سوختن!!:18:
حالا قضیه چه طوریاست؟

برای تست کردنش کاری نداره !!

شما یه دما سنج بزار پشت دستگاه جایی که محل خروج باد گرم هست . تو هردو حالت فعال بودن و نبودن PSj تستش کنید.

در ضمن دستگاه مجهز به Sensor Fan RPM هست که از این راه هم میتونید ببینید که تو حالت فعال بودن PSj سرعت Fan ها زود زیاد میشه یا زیاد صداش بلنده !! که اینطوری یعنی دستگاه داره جون میکنه :31:

البته خب ربطی به قدرت دستگاه هم نداره خب بالاخره این PSj هم یه جور ویروسه سخت افزاریه .

foxyjanam
08-10-2010, 14:09
مثل این که سایت رسمی PSj اعلام کرده که تا چند روز دیگه ورژنی که تمام فریم ورا رو ساپورت کنه میده بیرون . (20 اکتبر )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا حالا تو PS3News خبر چرت ندیدم .

sonixax
08-10-2010, 20:29
حالا قضیه چه طوریاست؟

احتمالا از این دانگل های در پیتی دست ساز استفاده کرده و دانگل دست ساز هم موقع ساختنش یک سوتی بدی کنسول رپتو پتو .

محمد ه ف
08-10-2010, 21:35
:10::40:
مثل این که سایت رسمی PSj اعلام کرده که تا چند روز دیگه ورژنی که تمام فریم ورا رو ساپورت کنه میده بیرون . (20 اکتبر )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا حالا تو PS3News خبر چرت ندیدم .
آخ آخ آخ
خدا اغز دهنت بشنوه
امیدوارم خبر صحیح باشه و بهش عمل کنن

sonixax
08-10-2010, 21:54
:10::40:
آخ آخ آخ
خدا اغز دهنت بشنوه
امیدوارم خبر صحیح باشه و بهش عمل کنن

این خبر جدید نیست ، و منظور از تمام فرمور ها ، تمام فرمور ها تا قبل از 3.41 هست نه بعدش . برای بعدش اعلام کردند در صورتی که نتونیم BackupManager رو روی فرمور های جدید نصب کنیم و سیستم جلومون رو بگیره ، یک آپدیت جدید میدند که فرمور کاستوم رو لود میکنه و شما کپیتونو بازی میکنید ، وقتی دانگل رو در آرید فرمور اصلی لود میشه :31:

چون این دانگل در حقیقت کنسول رو هَک نمیکنه و هیچ عمل هَکی هم صورت نگرفته ، فقط سیستم رو روی سرویس مود میاره بالا و تنها راه تغییر سخت افزاره که فکر نکنم طول عمر Ps3 جواب بده :31:

alipsp
08-10-2010, 22:14
حالا قضیه چه طوریاست؟

من میدونم کیو میگی.همون که مغازش تو پاساژه.
اون یکم قاطی داره هرچی هم هدایتش میکنی اصلا نمیفهمه.:31:
هنوز بعد 5 سال فکر میکنه ps3 سه تا فن داره.وقتی دور فن میره بالا میگه فن سوم روشن شد!!!!:31:
کلا به حرف فروشنده ها گوش نکنیم مخصوصا که الانم میترسن بازی ها رو دستشون باد کنه.
خدا کنه یه آپ دیتی چیزی بدن بیرون الان انگار رو هوا موندیم:31:
راستی بچ آخرین آپدیت دانگول:31: با یه برنامه جدید که کار backup manager رو میکنه:
آپدیت

برنامه

J A V I D
10-10-2010, 18:08
دوستان من این جیل بریکرو در آوردم کیتشو ای سی روش atmega16a و زیرشم نوشته au0940 ای سیشم مارکش atmel هست اساتید بگن حالا اینا قابل آپدیت هست یا نه ؟!؟

Amir M.ohAma.D
10-10-2010, 18:08
كسي تاحالا تيكن 6 و كپي بازي تونسته كنه؟

J A V I D
10-10-2010, 18:27
خوب من با یه سرچ کوچیک تو اینترنت بر اساس چیپ ستش دریافتم این جیل بریک من کاملا تقلبیه و امکان آپدیت نداره ... خیال خودم و یه جماعتی راحت شد :31:

alipsp
10-10-2010, 18:41
خوب من با یه سرچ کوچیک تو اینترنت بر اساس چیپ ستش دریافتم این جیل بریک من کاملا تقلبیه و امکان آپدیت نداره ... خیال خودم و یه جماعتی راحت شد :31:
همون نقره ایه که خریده بودی؟اون که خیلی خارجی بود!!!:31:
یه عکس ازش بزار ببینیم کدومه

J A V I D
10-10-2010, 18:55
آره همون تو اینترنت ویدئو آپدیتش هست ولی تو نت همه تو کفن چجوری آپدیت می شه ! یکی ادعا کرده با ویندوز ایکس پی می شه من که ویندوز 7 و 64 بیتیه ! عکسشم که قبلا گذاشته بودم دیگه !!!

CHEGUEVARA.
10-10-2010, 19:55
خب الان بهترین مدلی که موجوده بعد از مدل شما کدومه.....؟؟؟
این دست ساز ها به دل آدم نمیشینه.....:19:

J A V I D
10-10-2010, 20:13
والا من تو نت گشتم ، در مورد جیل بریک های فیک ، حتی یه سری که دکمه آپدیتم داره فیکه !!! کلا مراقب باشید چون الان بازا فیک داغه داغه ! جالبه این دانگل من هم برنامه آپدیتشم موجوده ولی ظاهرا نمی شه آپدیتش کرد !

A.IvI.I.N
10-10-2010, 20:56
منم یکی از این pJ ها از پشت شهرداری گرفتم .
فروشنده که میگفت اپدیت میشه .
به نظر دست سازه و 1 cd هم باهاشه.
وقتی روشن میکنی 1 چراغ led ابی روشن میشه.
اینم عکسش:

ر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اصل نیس و اپدیت نمیشه بگین که برم از خجالت فروشنده در بیام:31:

shab_2008
10-10-2010, 21:31
منم یکی از این pJ ها از پشت شهرداری گرفتم .
فروشنده که میگفت اپدیت میشه .
به نظر دست سازه و 1 cd هم باهاشه.
وقتی روشن میکنی 1 چراغ led ابی روشن میشه.
اینم عکسش:

ر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اصل نیس و اپدیت نمیشه بگین که برم از خجالت فروشنده در بیام:31:

دکمه برای ریست داره یا نه؟

A.IvI.I.N
10-10-2010, 22:01
دکمه برای ریست داره یا نه؟

نداره .
یعنی رفت تو پاچم :27:

p3yman_xl
10-10-2010, 22:07
نداره .
یعنی رفت تو پاچم :27:
اینطور که پیداست روش رو پوشوندن و چسب کاری کردن ؛ میتونی با دقت این پوشش رو برداری ببینی روی برد دکمه آپدیت وجود داره یا نه.
در ضمن، اینقدر برای آپدیت برد عجله نکنید، فعلا ضروری نیست ...

A.IvI.I.N
10-10-2010, 22:18
فروشنده گفت برای اپدیت ببرم پیشش.
2 مدل داشت یکی 30 تومن یکی 40 تومن که اولی اپدیت نمیشه و دومی اپدیت میشه.

p3yman_xl
10-10-2010, 22:22
فروشنده گفت برای اپدیت ببرم پیشش.
2 مدل داشت یکی 30 تومن یکی 40 تومن که اولی اپدیت نمیشه و دومی اپدیت میشه.
عجب آدم هایی پیدا میشن!

J A V I D
10-10-2010, 22:42
اگه گفته برا آپدیت ببری پیشش احتمالا با پروگرامر می خواد آپدیت کنه !!!

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

فعلا فقط بحث پچ موده که اونم با دانگل های موجود و اوپن منیجر 1.14.2 مشکلی نیست !

sonixax
10-10-2010, 23:22

ای بابا :41: یعنی اینی که شما دارید از باگ نرم افزاری فرمور استفاده میکنه نه قابلیت سخت افزاری ! :41::41:

SamGun
10-10-2010, 23:45
من که همون موقع که قرار شد بخرم به همتون گفتم از بازی رایانه بگیرید !! نمیدونم چرا گوش ندادید .

alipsp
10-10-2010, 23:51
من که همون موقع که قرار شد بخرم به همتون گفتم از بازی رایانه بگیرید !! نمیدونم چرا گوش ندادید .

دقیقا سعید راست میگه.منم از همون بازی رایانه گرفتم تا حالا 2 بار آپدیتش کردم
ماله خودش همونی بود که با سی دی اجرا میکرد.یه بار آپ کردم بدونه سی دی اجرا کنه.یه بار دیگه هم همینجوری دیدم برنامه جدیده آپ کردم.:31:
دکمه ریست یا همون حالت پروگرم هم داره که با کامپولوتر:31: راحت آپ میشه

Amir M.ohAma.D
11-10-2010, 00:14
The game hangs up on black screen. Have to manually shut down ps3 with the power button. (Strangely the list marks this game as working on internal but for me it never gets past the black screen, even though i Ripped it via BM1.0 from my own Tekken 6 disc)

دوستان كسي از اين سر در مياره يه توضيحي بده؟

alipsp
11-10-2010, 00:22
The game hangs up on black screen. Have to manually shut down ps3 with the power button. (Strangely the list marks this game as working on internal but for me it never gets past the black screen, even though i Ripped it via BM1.0 from my own Tekken 6 disc)

دوستان كسي از اين سر در مياره يه توضيحي بده؟
چیزه خاصی ننوشته.
نوشته بازیهایی که توصفحه سیاه هنگ میکنن وباید دستگاه رو بطور دستی خاموش کنن یا با دکمه(مخصوص فت) احتمالا جزء بازیهایی هستن که رو هارد داخلی اجرا میشه.بعد گفته اما ماله خوده طرف هیچ وقت هنگ نکرده.نوشته خودش تکن 6 رو با BACKUP MANAGER ریخته

hamhami_333
11-10-2010, 09:21
دقیقا سعید راست میگه.منم از همون بازی رایانه گرفتم تا حالا 2 بار آپدیتش کردم
ماله خودش همونی بود که با سی دی اجرا میکرد.یه بار آپ کردم بدونه سی دی اجرا کنه.یه بار دیگه هم همینجوری دیدم برنامه جدیده آپ کردم.:31:
دکمه ریست یا همون حالت پروگرم هم داره که با کامپولوتر:31: راحت آپ میشه

یعنی الان شما تو اجرای باریها مشکلی نداری ؟

alipsp
11-10-2010, 09:59
یعنی الان شما تو اجرای باریها مشکلی نداری ؟
نه والا. هرچی بازی بک آپ گرفتم راحت اجرا شد.من uncharted2 / motor storm 2 / heavy rain / yakuza 3 / end war رو فعلا تست کردم.
فروشنده ها سر این جریان کپی کردن دیگه بازی کرایه نمیدن.
میگن بیار خودمون بریزیم منم که حساس کنسول به جونم وصله!!!:31:

hamhami_333
11-10-2010, 10:24
نه والا. هرچی بازی بک آپ گرفتم راحت اجرا شد.من uncharted2 / motor storm 2 / heavy rain / yakuza 3 / end war رو فعلا تست کردم.
فروشنده ها سر این جریان کپی کردن دیگه بازی کرایه نمیدن.
میگن بیار خودمون بریزیم منم که حساس کنسول به جونم وصله!!!:31:

خوب این بازیهای که فریمور جدید میخواد چی ؟با اپدیتش میتونی اونارم بازی کنی ؟

alipsp
11-10-2010, 12:03
خوب این بازیهای که فریمور جدید میخواد چی ؟با اپدیتش میتونی اونارم بازی کنی ؟
فعلا که آپدیتی واسه دانگل نیومده که رو فرمور 3.42 به بالا کار کنه.من فعلا بازیهای جدید رو رو 360 بازی میکنم تا آپدیت دانگل بیاد.اگه آپدیت بیاد آره میشه...

اینم یه آپدیت جدید که بازیهای psn که از نوع retail هستند رو راحتتر نصب میکنه
تستش کردم مثل باقالی نصب میکنه خیلی توپه.هرکی دانگلش آپدیت میشه از دست نده.
البت هنوز مشکل اجرا به خاطر proceed to playstation store به قوت خودش باقیه.مطمئنا یه راهی واسه اونم پیدا میشه...
وقتی فایل رو دانلود کردین چنتا فایل تو یه فایل زیپ هست که مدل دانگلها رو تو اسم فایل نوشته دقت کنید اشتباه نزنین که فاتحه...

farbod N73 me
11-10-2010, 14:26
من میدونم کیو میگی.همون که مغازش تو پاساژه.
اون یکم قاطی داره هرچی هم هدایتش میکنی اصلا نمیفهمه.:31:
هنوز بعد 5 سال فکر میکنه ps3 سه تا فن داره.وقتی دور فن میره بالا میگه فن سوم روشن شد!!!!:31:
کلا به حرف فروشنده ها گوش نکنیم مخصوصا که الانم میترسن بازی ها رو دستشون باد کنه.
خدا کنه یه آپ دیتی چیزی بدن بیرون الان انگار رو هوا موندیم:31:
راستی بچ آخرین آپدیت دانگول:31: با یه برنامه جدید که کار backup manager رو میکنه:
آپدیت

برنامه

آره بابا اون که یکم کم داره خداییش ولی ترسیدم!!!!
خیلی هم ادعاش میشه!
-----------------------------------------------------------------------------
راستی برا این که اسپم نشه : کسی راهی برا Bypass کردن فریمور داره؟

p3yman_xl
11-10-2010, 15:29
البت هنوز مشکل اجرا به خاطر proceed to playstation store به قوت خودش باقیه.مطمئنا یه راهی واسه اونم پیدا میشه...
خوب اینجوری باشه که به درد نمیخوره ؛
من بازیهای PixelJunk Eden و Flow رو تا الان بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.. به صورت Full .. آموزش به زودی.

alipsp
11-10-2010, 17:53
خوب اینجوری باشه که به درد نمیخوره ؛
من بازیهای PixelJunk Eden و Flow رو تا الان بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.. به صورت Full .. آموزش به زودی.
آره اون 2تا میشه.بقیه نمیشه...
PIXEL JUNK , FLOW جزء بازیهای DEBUG هستند ولی خیلی از بازیها RETAIL هستند که اجرا نمیشن و لیسانس میخواد به دیپلمه ها نمیدن:31:
البته PIXEL JUNK هم پولیه.اونی که شما اجرا کردی دموش بوده مگه اینکه پول داده باشی خریده باشی از PSN:31:
ولی خوب روش نصبش خیلی راحتتر شده.شده مثل نصب برنامه BACKUP

farhad07
11-10-2010, 22:50
دوستان یه سوالی داشتم میشه دیویدی 9 که گرفتیم توش مثلا گیم انفموس هستش رو به هارد داخلی بریزیم و اجرا کنیم ؟ درضمن مال من هارد داخلیش 80 هستش ایا کافی یا باید یه هارد خارجی بگیرم ؟ یه سوال اینکه بهترین مارکی که برای این کار خوب جواب میده هارد خارجی رو میگم چیه ؟؟

p3yman_xl
12-10-2010, 12:35
PIXEL JUNK , FLOW جزء بازیهای DEBUG هستند ولی خیلی از بازیها RETAIL هستند که اجرا نمیشن و لیسانس میخواد به دیپلمه ها نمیدن
البته PIXEL JUNK هم پولیه.اونی که شما اجرا کردی دموش بوده مگه اینکه پول داده باشی خریده باشی از PSNعزیزم شما داری فرق بازیهای دمو و Retail رو برای من توضیح میدی؟

شما متن رو خوندی؟ گفتم به صورت FULL ....

OK ؟!

بازی های ریتیل رو با برنامه FTP Server روی دستگاه میریزن و بعد از طریق سایت ps3news پچ یا add-on اون بازی رو دانلود میکنند و بازی میشه فول ...

نه خیر، اینجوری هم نیست که فقط همین 2 بازی اجرا بشند ... Fat Princess هم امتحان شد و جواب داد.

در مورد چیزی که اطلاع نداریم صحبت نکنیم

حالا الان باز یه نفر دیگه میاد شروع میکنه نفی کردن...

موفق باشیم

SamGun
12-10-2010, 12:38
دوستان یه سوالی داشتم میشه دیویدی 9 که گرفتیم توش مثلا گیم انفموس هستش رو به هارد داخلی بریزیم و اجرا کنیم ؟ درضمن مال من هارد داخلیش 80 هستش ایا کافی یا باید یه هارد خارجی بگیرم ؟ یه سوال اینکه بهترین مارکی که برای این کار خوب جواب میده هارد خارجی رو میگم چیه ؟؟

نه به طور مستقیم ! ولی میتونید فایلهای موجود در DVD رو کپی کنید به هارد PC تون یا هارد داخلی دستگاه. اگه هم بخواین هارد داخلی رو به PC وصل کنید باید یه Hardbox بگیرید و هارد داخلی دستگاه رو داخل اون بزارید و بعد به PC وصل کرده و بعد از اتمام کارتون دوباره به کنسول وصلش کنید.

اگه هم هارد External داشته باشید که دیگه راحته.

حتی میتونید از راه LAN هم بازی هارو از طریق هارد PC به PS منتقل کنید.

sonixax
12-10-2010, 15:35
نه به طور مستقیم ! ولی میتونید فایلهای موجود در DVD رو کپی کنید به هارد PC تون یا هارد داخلی دستگاه. اگه هم بخواین هارد داخلی رو به PC وصل کنید باید یه Hardbox بگیرید و هارد داخلی دستگاه رو داخل اون بزارید و بعد به PC وصل کرده و بعد از اتمام کارتون دوباره به کنسول وصلش کنید.

اگه هم هارد External داشته باشید که دیگه راحته.

حتی میتونید از راه LAN هم بازی هارو از طریق هارد PC به PS منتقل کنید.

بنهد شنیدم قراره با دیتا سرور های خانگی هم هماهنگش کنند که این طوری عالی میشه .

s.j-rez
12-10-2010, 16:25
دانگل تو ایران هست؟
قیمت؟

sonixax
12-10-2010, 16:31
دانگل تو ایران هست؟
قیمت؟

دانگل اورجینال که با استفاده از ضعف سخت افزاری سیستم رو هَک میکنه و در نتیجه سونی نمیتونه با آپدیت جلوش رو بگیره توی ایران نیست . اینهایی که توی ایران هست همگی تقلبی و فقط و فقط وفقط با فرمور 3.41 کار میکنند نه با همه فرمور ها .

hamhami_333
12-10-2010, 20:57
دستان فرمت هارد فقط باید fat باشه NTFS نمیشناسه ؟

shab_2008
12-10-2010, 21:05
دستان فرمت هارد فقط باید fat باشه NTFS نمیشناسه ؟

در حال حاضر تنها فرمت FAT 32 باید باشه!

Hunter lord
13-10-2010, 15:08
لعنت برپدر و مادر Open manager , Back up manager , HA CK , Dongle .

Call of duty 6 نسخه ی Back up گرفته شدش هنگ می کنه .

دیگه داره دیوونم می کنه .

alipsp
13-10-2010, 15:22

بشمر!!!:31:شوخی کردم.گناه داره بابا 90 درصد بازیها مثل هلو اجرا میشه
خودتون بک آپ گرفتین؟رو هارد کنسول یا خارجی؟

A.IvI.I.N
13-10-2010, 16:19
دانگل اورجینال که با استفاده از ضعف سخت افزاری سیستم رو هَک میکنه و در نتیجه سونی نمیتونه با آپدیت جلوش رو بگیره توی ایران نیست . اینهایی که توی ایران هست همگی تقلبی و فقط و فقط وفقط با فرمور 3.41 کار میکنند نه با همه فرمور ها .

يعني pj هاي بازي رايانه هم اپديت نيمشه...؟؟؟:13:

من كه فقط pes 11 و GT5 ميخواستم كه خوشبختانه با اين pJ راحت اجرا ميشه:46:
با همه بازي ها مشكل داري..؟؟؟

sonixax
13-10-2010, 16:38

1 - این کنسول تازه هَک شده ، تا مشکلاتش بر طرف شده طول میکشه .
2 - دانگل های توی ایران اورجینال نیستند و کلی باگ و سوتی و ... دارند .
3 - صبور باشید انقرد هم حرس نخورید ، سکته میکنید ها :31:

يعني pj هاي بازي رايانه هم اپديت نيمشه...؟؟؟:13:

نه نمیشه :13:

Hunter lord
14-10-2010, 14:01
Call of duty 6 روی hard داخلی اجرا نمی شه حالا بیرونی رو نمی دونم .

دوستان آدرس جا هایی که بازی کپی می فروشند رو می شه بگن یا P.M بزنن .

ممنون می شم .

shab_2008
14-10-2010, 17:18
Call of duty 6 روی hard داخلی اجرا نمی شه حالا بیرونی رو نمی دونم .

دوستان آدرس جا هایی که بازی کپی می فروشند رو می شه بگن یا P.M بزنن .

ممنون می شم .

برو به آدرس زیر : ( این آقا رضا خیلی کارش درسته!):31:

SamGun
14-10-2010, 19:07
بنهد شنیدم قراره با دیتا سرور های خانگی هم هماهنگش کنند که این طوری عالی میشه .

خیلی جالب میشه پس !! :11:

====================

دوستان یه لطفی میکنن از تمام مشکلاتی که براشون پیش اومده تا حالا یه لیستی چیزی اینجا بزارن ؟ هم IC های PIC و هم AT90

shab_2008
14-10-2010, 19:23
خیلی جالب میشه پس !! :11:

====================

دوستان یه لطفی میکنن از تمام مشکلاتی که براشون پیش اومده تا حالا یه لیستی چیزی اینجا بزارن ؟ هم IC های PIC و هم AT90

خوشبختانه ( بزنم جفت پا به تخته! ) من تا حالا مشکل خاصی نداشتم!:31:

ولی یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که این PJ ما ( بازیرایانه ) قاب نداره!:31:

وقتی میخوام از کنسول بکشم بیرون احساس میکنم دل و رودش داره در میاد!:31:

SamGun
14-10-2010, 19:42
خوشبختانه ( بزنم جفت پا به تخته! ) من تا حالا مشکل خاصی نداشتم!:31:

ولی یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که این PJ ما ( بازیرایانه ) قاب نداره!:31:

وقتی میخوام از کنسول بکشم بیرون احساس میکنم دل و رودش داره در میاد!:31:

:16:

خب خدارو شکر.

اونم بزار من یه گشت بزنم ببینم میشه یه قابی واسش جور کرد یا نه :31:

من میخوام بکشم بیرون با دکمش میگیرم میکشم :31:

shab_2008
15-10-2010, 22:15
خوب ورژن جدید از بهترین منیجر تا کنون یعنی Gaia هم منتشر شد :

Gaia Manager V1.0 RC7

دو فایل در این پوشه هست که که یکی با پسوند BDRip و دیگری GAMEZ هست که به سلیقه خودتون بازی ها رو هر کجا کپی میکنید میتونید هر یک از این دو فایل را نصب کنید.

J A V I D
16-10-2010, 13:41
دوستان برای اینکه ببینن چه بازی هایی رو دستگاهشون مثل آدم اجرا می شه یا چیکار باید بکنن که اچرا بشه یه سر به این لینک بزنید .

قشنگ نوشته بازی ها رو هارد اینترنال می آد یا اکسترنال ! با کدوم بک آپ منیجر تست شده اینا BM مخفف بک آپ منیجر و om هم منظور اوپن منیجره ، تازه حجم بازی ها هم می تونید ببنید اینجا ... حتی یه سری بازی ها که می ریزین رو هارد و وسطش ممکنه گیر کنه هم توضیح داده شده ...

shab_2008
18-10-2010, 09:16
خب همونطور که احتمالا خبر دارین بازی Medal of Honor را که دارای آپدیت 3.42 هست رو بالاخره تونستن با استفاده ازین ه ک بر روی ورژن 3.41 اجرا کنن و این جور هم که مشخصه چند نفری که این رو تست کردن جواب گرفتن و بازی رو تونستن اجرا کنن.

اما تا جایی که من متوجه شدم فعلا دو تا مشکل هست :

یکی اینکه فایل های بازی حتما باید در هارد اکسترنال ذخیره بشه و اگر در هارد اینترنال ذخیره بشه بازی اجرا نخواهد شد.

مورد بعدی دیر LOAD شدن بعضی از قسمت ها در بازی هست که برای یه سری از کاربرا به وجود اومده!

اینم روش خلاصه اجرا برای کسانی که تازه این خبر رو دیدن :

V4 Chip Install Our Hermes Payload (Obviously upgradeable)
2- Edit PARAM.SFO Changing Where It says" 3.4200 and 3.4100, ie to require firware 3.41 Which Is What we use now.
3- Change the Eboot download the pack (Which is the UFC 2010) by the original Medal of Honor
4- Install Manager 2.1 Open and install the game data on external hard disk as the Internal Apparently Does Not Work
5- Update via online via online game
6- Install game data and play

alipsp
18-10-2010, 11:20
ورژن جدید (open manager 1.17)

Hunter lord
18-10-2010, 15:06
هر کی با مادر محترمش قهر کرده یک Open manager , Back up manager , Giga manager یا ییک چیز دیگه ای بیرون داده . :31:

جای این کار ها 3.50 رو H A C K کنند .

shab_2008
19-10-2010, 10:53
اینم ورژن 2.1 برنامه Open Manager :

Hunter lord
19-10-2010, 15:04
هیچی Back up نمی شه . محیط گرافیکی و کاربری فوق العاده باحالی داره .

دوستانی که می خوان از اینها استفاده کنند ابتدا Back up M و بعد Open manager رو استفاده کنند . بقیه متفرقه هستند . :31:

J A V I D
19-10-2010, 16:48
یه سوال تو صفحه رسمی اوپن منیجر هنوز ورژن دو نرسیده این ورژن ها از کجا می آد !!!

صفحه رسمیش !

A.IvI.I.N
22-10-2010, 22:29
دوستان فرق اپن منیجر با بک اپ منیجر چیه..؟؟؟
راستی از دوستان کسی just couse 2 رو بک اپ نگرفته..؟؟؟
من ازش بک اپ گرفتم و بازی راحت بالا اومد ولی کلید دایره و ضربدر توش کار نمیکنن:13:

sonixax
22-10-2010, 22:33
من ازش بک اپ گرفتم و بازی راحت بالا اومد ولی کلید دایره و ضربدر توش کار نمیکنن:13:

بابا ، بازی مالتی که ارزش نداره با Ps3 بازی کنید . 360 رو برای همین ساختند دیگه :31:

shab_2008
22-10-2010, 22:37
دانگولتون آپدیته!؟:31:

از آخرین ورژن Gaia Manager و Open Manager برای بک آپ گیری استفاده کنید و ببنید باز همین مشکل رو دارین.

A.IvI.I.N
22-10-2010, 22:44
اگه به اپن منیجر اپدیت کنم بازی ها که نمیپره...؟؟؟

shab_2008
23-10-2010, 09:07
اگه به اپن منیجر اپدیت کنم بازی ها که نمیپره...؟؟؟

اول از همه دانگلتون رو به ورژن زیر اپدیت کنید :

Gaia و Open رو هم اگه نصب کنید کاری به Backup Manager و بازیهای اون نداره!

شما اون بازی که میگید اجرا نمیشه رو با Open Manager بکاپ بگیرید و ببینید اجرا میشه یا خیر.

hadi3d
23-10-2010, 12:56
باسلام و احترام
می خواستم یه توضیحی (واضحتر) در مورد ه ک شدن یا نشدن و روشها و چگونگی آن برام بزارید.
در ضمن آیا به نظر شما اقدام به خرید بازی کنم یا نه ...
مرسی

shab_2008
23-10-2010, 14:07
باسلام و احترام
می خواستم یه توضیحی (واضحتر) در مورد ه ک شدن یا نشدن و روشها و چگونگی آن برام بزارید.
در ضمن آیا به نظر شما اقدام به خرید بازی کنم یا نه ...
مرسی

سلام

والا توضیح خاصی که نداره ولی اگه بخوایم کلی بگیم باید گفت که بله ه ک شده و تا به الان همه بازی ها به صورت کپی بر روی این کنسول اجرا شدن!

مشکل و نگرانی که فعلا هست اینه که هکرها تا فریمور 3.41 رو تونستن ه ک کنن و دو ورژن 3.42 و 3.50 رو هنوز نتونستن ه ک کنن . البته فعلا بازی های ورژن 3.42 از جمله MOH رو با کلک رشتی:31: تونستن اجرا کنن و فعلا هم بازی که آپدیت اجباری 3.50 را بخواد عرضه نشده!
همچنین هکرها قول دادن تا چند روزه دیگه خبر های خوشی رو برای کپی بازها داشته باشن!:31:

hadi3d
24-10-2010, 12:09
سلام

والا توضیح خاصی که نداره ولی اگه بخوایم کلی بگیم باید گفت که بله ه ک شده و تا به الان همه بازی ها به صورت کپی بر روی این کنسول اجرا شدن!

مشکل و نگرانی که فعلا هست اینه که هکرها تا فریمور 3.41 رو تونستن ه ک کنن و دو ورژن 3.42 و 3.50 رو هنوز نتونستن ه ک کنن . البته فعلا بازی های ورژن 3.42 از جمله MOH رو با کلک رشتی:31: تونستن اجرا کنن و فعلا هم بازی که آپدیت اجباری 3.50 را بخواد عرضه نشده!
همچنین هکرها قول دادن تا چند روزه دیگه خبر های خوشی رو برای کپی بازها داشته باشن!:31:

سلام
می شه بگین برای انجام این کار چکار کنم و چطوری میشه این برنامه ه ک رو بگیرم......
ممنون میشم راهنمایی کنید و
در ضمن پس بازی دیگه نخرم یعنی این که می گید 100 % OK .....
:20:

shab_2008
24-10-2010, 18:22
سلام
می شه بگین برای انجام این کار چکار کنم و چطوری میشه این برنامه ه ک رو بگیرم......
ممنون میشم راهنمایی کنید و
در ضمن پس بازی دیگه نخرم یعنی این که می گید 100 % OK .....
:20:
سلام

شما اول از همه نیاز به یک دانگل برای -- کنسول دارین که فعلا مدل های مختلفیش در بازار هست و از 25 داره تا 50 تومن!

چیزی که باید در هنگام خرید دانگل توجه کنید اینه که دانگلی که میخرین حتما از نوع AT90 باشه و قابلیت آپدیت رو داشته باشه و از نوع PIC نباشه ( البته PIC هم آپدیت میشه ولی شما نمیتونین این کارو کنید و باید ببرین همون فروشگاهی که خریدید تا براتون آپدیت کنه که اصلا به دردسرش نمیارزه!)

نشونه AT90 هم وجود یک دکمه ریست در روی بورد هست.

بعد که این دانگل رو تهیه کردید دیگه کار راحته و باید با استفاده ازون یه Manager روی کنسول و یه برنامه FTP را نصب کنید.

بازیهای کپی هم اگه روی هارد اکسترنال بخواین بریزین 5000 تومن میگیرن و روی DVD هم بعضی جا ها میفروشن که با توجه به حجم بازیها از 5000 تومن هست تا حدودا 10000 تومن!

در ضمن یه بازی اوریج ( از هر بازی باشه فرقی نداره) هم حتما داشته باشید چون بعضی از بازیها برای اجراشون حتما باید دیسک داخل دستگاه باشه و گرنه درست و حسابی اجرا نمیشه!

دیگه هم به نظره من لازم نیست بازی اوریج بخرین! فقط برین توی کاره کپی!:31:

hadi3d
25-10-2010, 17:17
سلام

شما اول از همه نیاز به یک دانگل برای -- کنسول دارین که فعلا مدل های مختلفیش در بازار هست و از 25 داره تا 50 تومن!

چیزی که باید در هنگام خرید دانگل توجه کنید اینه که دانگلی که میخرین حتما از نوع AT90 باشه و قابلیت آپدیت رو داشته باشه و از نوع PIC نباشه ( البته PIC هم آپدیت میشه ولی شما نمیتونین این کارو کنید و باید ببرین همون فروشگاهی که خریدید تا براتون آپدیت کنه که اصلا به دردسرش نمیارزه!)

نشونه AT90 هم وجود یک دکمه ریست در روی بورد هست.

بعد که این دانگل رو تهیه کردید دیگه کار راحته و باید با استفاده ازون یه Manager روی کنسول و یه برنامه FTP را نصب کنید.

بازیهای کپی هم اگه روی هارد اکسترنال بخواین بریزین 5000 تومن میگیرن و روی DVD هم بعضی جا ها میفروشن که با توجه به حجم بازیها از 5000 تومن هست تا حدودا 10000 تومن!

در ضمن یه بازی اوریج ( از هر بازی باشه فرقی نداره) هم حتما داشته باشید چون بعضی از بازیها برای اجراشون حتما باید دیسک داخل دستگاه باشه و گرنه درست و حسابی اجرا نمیشه!

دیگه هم به نظره من لازم نیست بازی اوریج بخرین! فقط برین توی کاره کپی!:31:

بسیار ممنون
برای سئوال آخر
میشه بگین از کجا تهیه کنم که حتما مواردی که شمار گفتید رو داشته باشه و قیمت اونم برام بزاری سرم کلاه نره ...
ممنون

shab_2008
25-10-2010, 17:39
بسیار ممنون
برای سئوال آخر
میشه بگین از کجا تهیه کنم که حتما مواردی که شمار گفتید رو داشته باشه و قیمت اونم برام بزاری سرم کلاه نره ...
ممنون

من خودم از بازی رایانه خریدم ولی مشکلی که داره اینه که قاب نداره!:31:

نمونه دیگه که در BC دراه فروخته میشه و بسیار عالی و به قول خودشون شیک هست:31:

(به جای نقطه چین به فینگیلیش بازیسنتر تایپ کنید)

این دو به نظره من میتونن انتخاب خوبی برای خرید باشن و هر دو هم مطمعن هستن.

afshin b
27-10-2010, 13:49
سلام
من این دانگل رو خریدم،چطوری باهاش بازی کپی اجرا کنم؟ همین که بازی توی هارد ps بریزم میتون اجراش کنم یا نیاز به برنامه یا چیزی داره؟ باید آپدیتش کنم؟ چطوری باید این کارو بکنم؟
ممنون میشم یکی لطف کنه بهم توضیح بده.

hamhami_333
27-10-2010, 13:57
سلام
من این دانگل رو خریدم،چطوری باهاش بازی کپی اجرا کنم؟ همین که بازی توی هارد ps بریزم میتون اجراش کنم یا نیاز به برنامه یا چیزی داره؟ باید آپدیتش کنم؟ چطوری باید این کارو بکنم؟

جه قدر خوشکله از کجا خریدی چند ؟

shab_2008
27-10-2010, 17:31
سلام

شما اول از همه باید دانگلتون رو آپدیت کنید. برای این کار برین به سایتی که روی دانگل نوشته شده.

برای اجرای بازیها هم شما دو راه دارید :

1 : کنسولتون یا اگه هارد اکسترنال دارین ببرین بیرون تا بازی ها رو بریزن روش !

2: و یا بازیهایی که کپی شده بر روی دیسک ( بر روی DVD9 ) رو خریداری کنید و با برنامه FTP و با استفاده از کابل LAN از PC انتقال بدید به روی کنسول.

من خودم از روش دوم استفاده میکنم چون هم راحته و هم کم هزینه !!:31:

Bobby Sands
28-10-2010, 10:54
اقا یه سوال این بازی هاایی که کپی میشن روی هارد اکسترنال برای بازی کردن دوباره باید کپیشون کنیم روی هارد دستگاه یا همین هارد اکسترناله رو وصل کنیم میشه بازی کرد . منظورم اینه دیگه کپی نمیخواد اگه رو هارد اکسترنال باشه؟

Bobby Sands
28-10-2010, 10:59
جه قدر خوشکله از کجا خریدی چند ؟

shab_2008
28-10-2010, 11:09
اقا یه سوال این بازی هاایی که کپی میشن روی هارد اکسترنال برای بازی کردن دوباره باید کپیشون کنیم روی هارد دستگاه یا همین هارد اکسترناله رو وصل کنیم میشه بازی کرد . منظورم اینه دیگه کپی نمیخواد اگه رو هارد اکسترنال باشه؟

نه دیگه کپی نمیخواد!:31:

شما وقتی بازی رو میریزید روی هارد اکسترنال مستقیم وارد منیجری که روی کنسول نصب کردید میشید و بازی رو اجرا میکنید و اصلا کاری به هارد داخلی کنسول ندارید.

به همین راحتی به همین خوشمزگی پودر بچه گودزیلا !:31:

babakeyan
29-10-2010, 20:24
سلام من گایا منیجر1.02 رو روی ps3 نصب کردم و از بازی های گاد اف وار3 کیلزون و انچارتد 2 بکاپ گرفتم

بازی های انچارتد و کیلزون رو بدون مشکل و بدون دیسک اجرا میکنه اما گاد اف وار رو فقط با دیسک اجرا میکنه مشکل از کجاست؟
در ضمن من دانگل رو با اخرین ورژن ابدیت کردم hermesv4_teensyv1_at90usb162_16Mhz.hex

toraj
29-10-2010, 20:48
سلام من گایا منیجر1.02 رو روی ps3 نصب کردم و از بازی های گاد اف وار3 کیلزون و انچارتد 2 بکاپ گرفتم

بازی های انچارتد و کیلزون رو بدون مشکل و بدون دیسک اجرا میکنه اما گاد اف وار رو فقط با دیسک اجرا میکنه مشکل از کجاست؟
در ضمن من دانگل رو با اخرین ورژن ابدیت کردم hermesv4_teensyv1_at90usb162_16Mhz.hex

این بازی بدون دیسک اجرا نمیشه.

shab_2008
29-10-2010, 21:14

دوست عزیز تا اونجایی که من میدونمGOW3 با دیسک اجرا میشه !

هر دفعه که آپدیتی برای دانگل میاد یه سری از بازی ها بدون دیسک اجرا میشن! مثلا اگر دانگل را به همین hermes v4 اپدیت کنید بازی FIFA11 بدون دیسک هم اجرا میشه! اما در ورژن قبلی این بازی بدون دیسک درست و حسابی اجرا نمیشد!:31:

alipsp
03-11-2010, 12:41
دوسه تان:31: این ورژن جدید Gaia Manager v1.03.1
مهمترین ویژگیه این برنامه اجرای راحت بازیهایی است که نیاز به 3.42 دارن مثل مدال افتخار(medal of honor)
فقط بک آپ بگیرین بازی کنین کاره دیگه ای نمیخواد.دوتا فایل توشه یکی مخصوص بک آپ گرفتنه یکی مخصوص اجرای بازیهای دانلودی یا توی دی وی دی.
بسته به نیازتون بنصبید.
فقط یه چیزی دانگلتون هم باید ورژن hermes 4 باشه

size : 1.60 mb نا قابل

اینم hermes 4

size : 2.98
دوستان امیدوار به ورژن جدید باشید یه خبرایی هست ولی چون مطمئن نیستم نگم بهتره:31:

J A V I D
03-11-2010, 22:48
دوستان اون دانگول من بود ، آپدیت هم شد ! فقط برای آپدیتش باید از قابش در بیاری بزنی به کامپیوتر شروع می کنه جینگولک بازی بعد یه دکمه ریزی روش داره که با چشم غیر مسلح دیده نمی شه !!!! اونو می زنیم بعدش اون برنامه فیلپه فلاپه چیه می شناستش می شه آپدیتش کرد ...

sonixax
03-11-2010, 22:59
دوستان اون دانگول من بود ، آپدیت هم شد ! فقط برای آپدیتش باید از قابش در بیاری بزنی به کامپیوتر شروع می کنه جینگولک بازی بعد یه دکمه ریزی روش داره که با چشم غیر مسلح دیده نمی شه !!!! اونو می زنیم بعدش اون برنامه فیلپه فلاپه چیه می شناستش می شه آپدیتش کرد ...

آپدیت با اعمال شاقه :13:

J A V I D
04-11-2010, 11:20
میلاد مال من دکمه نداره : ( ولی اون اولی که فروختم به دوستم دکمه داشت ، راحت آپدیتش کردیم ! مال خودم رو باز کردم دیدم دکمه نداره اصلا بردش یکم برعکسه ! البته این روش رو کشفیدم دارم می رم لوازم مورد نیازشو بخرم ببینم می تونم آپدیتش کنم

اگه جواب داد خبرشو همین جا می دم اگه جوابمم نداد و زدم به رحمت خدا فرستادمشم ، می رم یه دکمه دارشو می خرم دیگه !

farbod N73 me
04-11-2010, 15:27
میلاد مال من دکمه نداره : ( ولی اون اولی که فروختم به دوستم دکمه داشت ، راحت آپدیتش کردیم ! مال خودم رو باز کردم دیدم دکمه نداره اصلا بردش یکم برعکسه ! البته این روش رو کشفیدم دارم می رم لوازم مورد نیازشو بخرم ببینم می تونم آپدیتش کنم

اگه جواب داد خبرشو همین جا می دم اگه جوابمم نداد و زدم به رحمت خدا فرستادمشم ، می رم یه دکمه دارشو می خرم دیگه !

مایه داریه دیگه آقا جاوید:31::5:

J A V I D
04-11-2010, 15:43
فعلا اولین تبدیل LPT که خریده بودم موقع لحیم کاری سیم دوم گند زدم توش رفت ! فکر نمی کردم پایه هاشم ذوب شه ! دستگاه لحیمم متاسفانه 60 واته یکم زیادی گرم می شه !البته سیم مناسبی هم بر نداشته بودم حالا تجهیزات رو عوض کردم باید برم یه تبدیل دیگه LPT بخرم ...

alipsp
07-11-2010, 11:49
سلام گفتم یه خبرایی هست
3.42 و 3.50 -- شد...
ولی هنوز واسه دانلود تو نت نیست.(داره تست میشه).کسی پیدا کرد بزاره لطفا
ولی -- شد دیگه.این مهم بود:31:
این لینکش

CHEGUEVARA.
07-11-2010, 16:27
اگه فریمور رو آپ نکنیم که نمیتونیم بازی های جدید مثل GT 5 رو بازی کنیم....!!!!:13:

Hunter lord
09-11-2010, 13:32
اون به کنار حالا که ما ADSL گرفتیم نمی تونیم Online بزنیم .

Hunter lord
11-11-2010, 06:41
این روش H A C K جدید که 3.50 باهاش HA CK می شه را کسی امتحان نکرده ؟!

alipsp
13-11-2010, 18:20
خب با عرض تبریک به تمام برو بچ.
ه-ک 3.50 منفجر شد

این لینکش

توی این فایل سه تا فولدر هست برید به فولدر آخری( All_boards_PL3_PSN_ECO_NOUNAUTH_315_341_Hex) بعد برید به Teensy1.0
بعد دوتا فایل دارید برید روی ورژنی که روی دستگاهتون نصبه(3.15 یا 3.41) بعد تو flip لودش کنید و ...
این فایل مخصوص دانگلهای قابل آپدیتی هست که از بازی رایانه خریده شده.
من این فایل رو از بازی رایانه گرفتم.تو سایتهای دیگه هم بود ولی اینو چون کم حجم بود گذاشتم.
این آپدیت طوری عمل میکنه که وقتی بدونه دانگل بالا بیاین ورژن 3.41 هست وقتی با دانگل بالا بیاین ورژن 3.50 هست.
این سونی 3 بد بخت چه راحت گول میخوره.:31:
دوستان تو این فایل آپدیت همه نوع ic هایی که آپدیت میشن وجود داره فقط ببینید مدل ic دانگلتون چیه
خودم تست کردم با خیال راحت آپدیت کنید.بعد بگید علی بده.:31:

CHEGUEVARA.
13-11-2010, 19:02
ما باید فریمور رو به 3.50 آپ کنیم با همین 3.41 باید باشه......؟؟؟:19:

alipsp
13-11-2010, 22:04
ما باید فریمور رو به 3.50 آپ کنیم با همین 3.41 باید باشه......؟؟؟:19:
نه دستگاه باید 3.41 باشه.
دانگل رو آپدیت کنی بزنی به دستگاه/دستگاه گول میخوره فکر میکنه 3.50 هست و بازی های 3.50 رو اجرا میکنه.میتونی از تو system setting یه بار با دانگل بری چک کنی یه بار بی دانگل میبینی چه خبره

sonixax
13-11-2010, 23:50
نه دستگاه باید 3.41 باشه.
دانگل رو آپدیت کنی بزنی به دستگاه/دستگاه گول میخوره فکر میکنه 3.50 هست و بازی های 3.50 رو اجرا میکنه.میتونی از تو system setting یه بار با دانگل بری چک کنی یه بار بی دانگل میبینی چه خبره

سونی پکید :27:

Hunter lord
14-11-2010, 14:10
رفتیم با این H A C K جدید PSN .

جاتون خالی کلی صفا داد .

A.IvI.I.N
14-11-2010, 14:42
از كجا بفهمم 3.50 به دانگلم ميخوره ؟؟؟
اگه تست كنم مشكلي پيش نمياد..؟؟؟

alipsp
14-11-2010, 15:03
رفتیم با این H A C K جدید PSN .

جاتون خالی کلی صفا داد .
آره اصل حالش به psn هست:8:

از كجا بفهمم 3.50 به دانگلم ميخوره ؟؟؟
اگه تست كنم مشكلي پيش نمياد..؟؟؟

اگه دانگلتون آپدیت میشه میخوره.(دکمه ریست داشته باشه)
ببینید اسم ic دانگلتون چیه تو اون فایل که گذاشتم پیدا کنید آپ کنید

apoosh
15-11-2010, 13:49
الان که PS3 -- شده من موندم که PS3 با Move رو بگیرم یا XBOX با Kinect رو!؟!
لطفا یه راهنمایی بکنید، البته هدف من بیشتر انجام بازیهای ورزش و حرکتی هست. kinect رو تو دوبی دیدم و با move هم بازی کردم، موندم کدوم بهتره!! البته قیمت هم مهمه ها p:

foxyjanam
15-11-2010, 15:10
الان که PS3 -- شده من موندم که PS3 با Move رو بگیرم یا XBOX با Kinect رو!؟!
لطفا یه راهنمایی بکنید، البته هدف من بیشتر انجام بازیهای ورزش و حرکتی هست. kinect رو تو دوبی دیدم و با move هم بازی کردم، موندم کدوم بهتره!! البته قیمت هم مهمه ها p:
حدودا 40 درصد با بحث تاپیک مرتبطه این سوال ، منم سعی می کنم جوابم قسمتیش در مورد بحث تاپیک باشه :20:
با توجه به هدفتون
انجام بازیهای ورزش و حرکتی مسلما Xbox + Kinect
PS3 -- شده تا کلی بازی وحشتناک خفن و انحصاری رو با پول کم بازی کنی ، وگرنه -- شدنش خیلی به بازی هاش تحرک نداده.

farbod N73 me
15-11-2010, 16:36
ه-ک 3.50 منفجر شد

این لینکش

توی این فایل سه تا فولدر هست برید به فولدر آخری( All_boards_PL3_PSN_ECO_NOUNAUTH_315_341_Hex) بعد برید به Teensy1.0
بعد دوتا فایل دارید برید روی ورژنی که روی دستگاهتون نصبه(3.15 یا 3.41) بعد تو flip لودش کنید و ...
من این فایل رو از بازی رایانه گرفتم.تو سایتهای دیگه هم بود ولی اینو چون کم حجم بود گذاشتم.
این آپدیت طوری عمل میکنه که وقتی بدونه دانگل بالا بیاین ورژن 3.41 هست وقتی با دانگل بالا بیاین ورژن 3.50 هست.
دوستان تو این فایل آپدیت همه نوع ic هایی که آپدیت میشن وجود داره فقط ببینید مدل ic دانگلتون چیه

آقا اصلا خیلی باحال شده علی!!
یه تست زدم داشتم میمردم از خنده!!!!!!!
خیلی باحاله!!
با دانگل که میری کلا سیستم ***** میشه!!!
فکر میکنه فریمور 3.50 هستش!!
امروز برم COD Black Ops رو بگیرم!!!!
ببینم اگه این مثل آدم کار کنه شاید بی خیال XBOX 360 S بشم!!!
ولی خدای خنده هستش!!!

babakeyan
15-11-2010, 17:11
ه-ک 3.50 منفجر شد

این لینکش

سلام این لینکی که شما گذاشتید مشکل داره اگه میشه جای دیگه اپ کنید..... مرسی

alipsp
15-11-2010, 19:22
این لینک جدید آپدیت 3.50 دانگل برای دوستانی که با قبلی مشکل داشتن

A.IvI.I.N
15-11-2010, 19:29
اینجا همه دانگل بازینما دارن..؟؟؟
از دوستان کسی غیر از دانگله بازینما رو اپدیت نکرده....؟؟؟؟

farbod N73 me
15-11-2010, 20:15
اینجا همه دانگل بازینما دارن..؟؟؟
از دوستان کسی غیر از دانگله بازینما رو اپدیت نکرده....؟؟؟؟

فکر کنم منظورتون دانگل بازیرایانه هستش. آره؟
----------
آقا خدایی آدم یه چیزایی از این فروشنده ها میشنوه که نمیدونه بخنده یا گریه کنه!!!!
حالا نمیگم امروز چی شد ولی یه یارو که هی میگفت دانگل چیه! مفت نمی ارزه! بیا 5 هم ازت نمیگیرم! امروز هی میگفت من دیگه فقط بازی میریزم و کرایه نمیدم!!!(علی میدونه کدوم *****ی رو میگم!!نه داش علی؟) یه دانگل Pic گذاشتهبود هی میگفت که آپدیت اومده دیگه Black Ops رو میشه بازی کرد!!
من هی بهش میگفتم بابا اینی که تو داری آپدیت نیست!!
میگفت نه! کی گفته خودم آپدیت کردم!!!

alipsp
15-11-2010, 20:29
فکر کنم منظورتون دانگل بازیرایانه هستش. آره؟
----------
آقا خدایی آدم یه چیزایی از این فروشنده ها میشنوه که نمیدونه بخنده یا گریه کنه!!!!
حالا نمیگم امروز چی شد ولی یه یارو که هی میگفت دانگل چیه! مفت نمی ارزه! بیا 5 هم ازت نمیگیرم! امروز هی میگفت من دیگه فقط بازی میریزم و کرایه نمیدم!!!(علی میدونه کدوم *****ی رو میگم!!نه داش علی؟) یه دانگل Pic گذاشتهبود هی میگفت که آپدیت اومده دیگه Black Ops رو میشه بازی کرد!!
من هی بهش میگفتم بابا اینی که تو داری آپدیت نیست!!
میگفت نه! کی گفته خودم آپدیت کردم!!!
ااااااااااا!!!!!!!!:18:
بازی رو نداد بهت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:18:
عجب نامردیه.!!!
آره دانگلشو دیدم.شبیه هزار پاست.:27:
حالا چی شد بازی گیر آوردی بازی کنی؟

farbod N73 me
15-11-2010, 20:46
ااااااااااا!!!!!!!!:18:
بازی رو نداد بهت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:18:
عجب نامردیه.!!!
آره دانگلشو دیدم.شبیه هزار پاست.:27:
حالا چی شد بازی گیر آوردی بازی کنی؟

نه دیگه بازی کرایه نمیده!!!
دیدی که چقدرم ادعا داره!!!
دهن سرویس!!
یه دونه PS3 Break آورده جدیدا!!
احمق بهش میگم آپدیت نکردی میگفت کردم!! میگفت این اریجیناله!!!:41:
اسکل هستش کلا!!

sonixax
15-11-2010, 21:12
بنده یک پارازیتی ول بدم : اون دوستانی که میگفتند اگر PS3 هَک بشه باز هم بازی اوریج میخرند پیداشون نیست ؟! :27:

ase_pase
15-11-2010, 21:43
لینکش که سالم بود ولی بفرما :

لینک مستقیم :

مگا آپلود :

رپیدشیر :

halflife g
15-11-2010, 21:47
ای بخشکی شانس........ .

سال پیش اون همه بازی اورجینال رو با قیمت بالا خریدم.........بعد که دیگه دیدم وسعم نمیرسه ps3 رو فروختم رفت...........حالا بعد یه سال تا فریمور 3.5 اش هم -- میشه....... .:31:

کلا بد شانس به دنیا اومدم دیگه کاریش نمیشه کرد.:31:

kortol
16-11-2010, 01:09
بنده یک پارازیتی ول بدم : اون دوستانی که میگفتند اگر PS3 هَک بشه باز هم بازی اوریج میخرند پیداشون نیست ؟! :27:

حالا این که شما گفتی که چیزی نست من یه سری به سایت دنیای بازی زدم خبر مربوط به همین بروز رسانی دانگل رو گذاشته بودند یه بنده خدایی یه نظری داده بود که تا یه ربع داشتم می خندیدم!!!!!!!!!! براتون می زارمش :

باید ps3 رو ببری کپی خورش کنن یا بری همین PS3 Jailbreak رو با قیمت 60 یا 70 هزار تومن بخری . درضمن اگه می خوای بازی کپی انجام بدی چرا نمی ری xbox بخری . کدوم آدم عاقل می ره ps3 رو کپی خور کنه ؟ ps3 جذابیتش به اینه که باهاش بازی های اورجینال کنی . اصلا بازی کپی بهت می چسبه ؟
من مطمئنم اگه کپی خور بشه گرافیکش مثل سابق نمی شه ........
اصلا دلت میاد برای دو سه تا بازی -- شده بری کپی خورش کنی؟
تازه 100 هزار تومن هم بدی ps3 رو کپی خورش کنن.........
درضمن کپی خور کردن ps3 معایبی برای دستگاه داره که نمی شه تو این پست برات توضیح بدم . از جمله : تداخل در آپدیت / مشکل network شدن / تداخل در اجرای بازی ها و ...............
من قول می دم تو دنیا فقط 20 نفر این کار ناشیانه رو کردن و فکر کردن ps3 -- شده

............ آقای ....دیگه انتخاب با خودته می خوای دل و روده ps3 بخاطر کپی خور شدن ریخته بشه بیرون و مثل xbox به فلاکت بی افته برو کپی خور کن تازه کلاسش خیلی میاد پایین و بعد چند روز از کارت پشیمون می شی......... ... ...

توی شهر ما که کلا دوجا PS3 می فروشن هم دانگل رو آوردند و با یه تیتر گنده زدن رو شیشه که بازی های PS3 به قیمت باور نکردنی 20000تومن :18: .............رد شدم ترکیدم از خنده......کلا این فروشنده ها نمی دونم مارو چیز فرض کردند یا ...!!!! بابا با 5 تومن هم دیگه میشه بازی ها رو کپی کرد تازه طرف می گفت که باید حتما دانگل مخصوص رو از خودمون بگیری این روش ما با بقیه دانگل ها فرق داره و به اونها نمی خوره. ..... دانگل هم که مال فکر کنم همین بازی رایانه بود اب قیمت 80 هزار تومن ناقابل :18: ..........منو دوستم که Ps3داره و من همیشه چترم خونشون فکامون از خنده درد گرفته بود ........

آقا این حتمیه دیگه دانلود کنم اینها رو و دانگل رو آپدیت کنیم حله/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مدل IC کجاش نوشته شده که بهش بگم//؟؟؟؟

foxyjanam
16-11-2010, 01:19
با افتخار اعلام وجود میکنم :31::31::31:
فقط الان موندم GT 5 رو چه جوری بخرم :31:
ولی خدایی همون لحظه اول که 3.42 اومد آپدیت کردم پشتشم 3.50 ، الانم که همه چی حل شده یه لحظه وسوسه شدم :31: ولی نه ، به احترام sony دهن خودمونو سرویس میکنیم :31:

alipsp
16-11-2010, 10:36
آقا این حتمیه دیگه دانلود کنم اینها رو و دانگل رو آپدیت کنیم حله/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مدل IC کجاش نوشته شده که بهش بگم//؟؟؟؟
بله ماله بچه هایی که آپ کردن خدارو شکر مشکلی نیست مثل بنز داره کار میکنه(با توجه به پستا)
خب شما که دانگلت آپدیت میشه پس ماله بازی رایانه هست.درشته؟:31:
مدلش at90usb162 16mhz هست.همون مسیری که تو پست آپدیت نوشته شده برید.

با افتخار اعلام وجود میکنم :31::31::31:
فقط الان موندم GT 5 رو چه جوری بخرم :31:
ولی خدایی همون لحظه اول که 3.42 اومد آپدیت کردم پشتشم 3.50 ، الانم که همه چی حل شده یه لحظه وسوسه شدم :31: ولی نه ، به احترام sony دهن خودمونو سرویس میکنیم :31:
به به وجودت خورد تو صورتم با وجود:31:
من که سعی میکنم gt رو اریج بخرم چون با این 3.50 قلابی میشه اجراش کرد

دوستان این یه نسخه دیگه از این آپدیت که ظاهرا باگ ماگاش برطرف شده.چیزه خاصی راجبش ننوشته بود.
اگه با قبلی حال نکردید اینو بریزید.فقط مخصوص at90usb162

babakeyan
16-11-2010, 16:47
سلام من یه دانگل PS3BREAK V1.2 از اون ابی های اورجینال گرفتم دکمه ریست هم داره با کدوم hex ابدیتش کنم در ضمن ایسیشم فکر کنم پیک باشه at90 نیست اثلا کسی از این ابی ها داشته؟با چه برنامه ای ابدیت کرده ؟دانگل هم اصله که گرفتم

alipsp
16-11-2010, 17:34
سلام من یه دانگل PS3BREAK V1.2 از اون ابی های اورجینال گرفتم دکمه ریست هم داره با کدوم hex ابدیتش کنم در ضمن ایسیشم فکر کنم پیک باشه at90 نیست اثلا کسی از این ابی ها داشته؟با چه برنامه ای ابدیت کرده ؟دانگل هم اصله که گرفتم
حتما یه مدل دیگه هست.اگه اصل و شرکتیه پس حتما دفترچه ای چیزی داره دیگه.توش ننوشته؟
این نیست؟PIC18F2550

J A V I D
16-11-2010, 19:57

دوست عزیز PS3Breack آپدیت های جدیدش رو از سایتش می تونید بگیرید این آپدیتم تو سایتش گذاشته برای PSN ...
دانگل منم با همون روش تخیلی آپدیت شد فقط الان پنج تا سیم ازش زده بیرون !!!!

farbod N73 me
16-11-2010, 20:02
دوستان من میخواستم بدونم که الان بهترین و بدون باگ ترین (LOL!!!!!!!!) و قوی ترین منیجر برا -- چیه؟؟
یه چیزی بگین که بدون دیسک بشه بازی کرد باهاش!! و کمم باگ داشته باشه!!
(خدایی رو رو دارین؟ سنگ پا هستش!!!)

babakeyan
16-11-2010, 21:56
سلام من لودر ابدیت دانگل اورجینال PS3Break Loader رو دانلود کردم اما وقتی می خوام اجراش کنم پیغام ارور میده نمی دونید مشکل از کجاست؟ اینم لینک دانلود لودر خودتون هم یه امتحانی کنید

shab_2008
16-11-2010, 22:01
دوستان من میخواستم بدونم که الان بهترین و بدون باگ ترین (LOL!!!!!!!!) و قوی ترین منیجر برا -- چیه؟؟
یه چیزی بگین که بدون دیسک بشه بازی کرد باهاش!! و کمم باگ داشته باشه!!
(خدایی رو رو دارین؟ سنگ پا هستش!!!)

به نظر من بهترین منیجر ( والبته جدیدترینش) Gaia v1.3.1 هست که من تا حالا باهاش مشکل خاصی نداشتم!:31:

اینم لینک دانلودش :

بدون دیسک اجرا کردن بازی ها هم ربطی به منیجر نداره و مربوط میشه به آپدیت دانگل !

بهترین ورژن برای آپدیت دانگل هم hermesv4b-PSN_Spoof_3.50_Multiboard هست که علی در پست 413 زحمت قرار دادن لینک دانلودش رو به دوش کشیده!:31: ( علی دوستت داریم!):31:

farbod N73 me
17-11-2010, 00:32
به نظر من بهترین منیجر ( والبته جدیدترینش) Gaia v1.3.1 هست که من تا حالا باهاش مشکل خاصی نداشتم!:31:

اینم لینک دانلودش :

بدون دیسک اجرا کردن بازی ها هم ربطی به منیجر نداره و مربوط میشه به آپدیت دانگل !

بهترین ورژن برای آپدیت دانگل هم hermesv4b-PSN_Spoof_3.50_Multiboard هست که علی در پست 413 زحمت قرار دادن لینک دانلودش رو به دوش کشیده!:31: ( علی دوستت داریم!):31:
پس من هم همین رو میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!:10:
علی که کارش خیلی درسته بابا!! :5:هم محلی هستیم دیگه!!(بچه های گوهردشت همه با حالن!!!:11:)
راستی بچه ها من میخواستم ببینم منی که اکسترنال ندارم اگه بازی ای رو بخرم(چند DVD با هم)میتونم پارت پارت از درایو خود کنسول بازی رو بریزم؟

farbod N73 me
17-11-2010, 00:53
اینم از آخرین خبری که دیدم!!(البته اگه قدیمی بود معذرت!LOL!!!!!)
این هم دانگرید PS3 به نقل از

:

PS Downgrader Files
Filename: psdowngrader_files.rar
Size: 169.23MB
Downloads: 97

Description:
The files required to perform a PS3 firmware downgrade. Included are: Lv2diag.self (both of them), the modified 3.41 (firmware) PUP file, and PS Updater.
این هم لینک دانلود :

این هم لینک خبر:

-------------
آقا میشه این رو جواب بدین:

راستی بچه ها من میخواستم ببینم منی که اکسترنال ندارم اگه بازی ای رو بخرم(چند DVD با هم)میتونم پارت پارت از درایو خود کنسول بازی رو بریزم؟

SamGun
17-11-2010, 22:57
اینم از آخرین خبری که دیدم!!(البته اگه قدیمی بود معذرت!LOL!!!!!)
این هم دانگرید PS3 به نقل از

:

PS Downgrader Files
Filename: psdowngrader_files.rar
Size: 169.23MB
Downloads: 97

Description:
The files required to perform a PS3 firmware downgrade. Included are: Lv2diag.self (both of them), the modified 3.41 (firmware) PUP file, and PS Updater.
این هم لینک دانلود :

این هم لینک خبر:

-------------
آقا میشه این رو جواب بدین:

ممنون فربد جان ولی دانگرید از قدیم و ندیم پر ریسک ترین کار دنیا بوده مخصوصا اینکه با خوده سیستم میخواد انجام بشه نه با IC Programer !!

نه نمیشه , چون برای درایو PS3 فقط Blu Ray تعریف شده و چیزی به غیر از اونو جزو بازی نمیدونه.

شما هارد External نداری ولی میتونی یک Box Hard بگیری و هارد داخلی کنسول رو تو اون بزاری . اینطوری هم یه هارد Internal دارید و هم یه External.

abol_fa
18-11-2010, 13:35
سلام بر پارازیت عزیز:31:
من هنوز میخرم:31:
البته من بازی هارو با 5تومن عوض میکنم:20:
ولی یارو گفت دیگه بازی خیلی کم میارم منم از ترس به هدر رفتن پول ها دست به دامن ه-ک شدم!!
فقط یه چیزی ؟حالا من که3.50هستم اگر خواستم ه-ک کنم باید دانگرید کنم یا آپدیت کنم دانگل رو اصلا این دانگل چطور میشه آپدیت کرد.

farbod N73 me
18-11-2010, 14:29
ممنون فربد جان ولی دانگرید از قدیم و ندیم پر ریسک ترین کار دنیا بوده مخصوصا اینکه با خوده سیستم میخواد انجام بشه نه با IC Programer !!

نه نمیشه , چون برای درایو PS3 فقط Blu Ray تعریف شده و چیزی به غیر از اونو جزو بازی نمیدونه.

شما هارد External نداری ولی میتونی یک Box Hard بگیری و هارد داخلی کنسول رو تو اون بزاری . اینطوری هم یه هارد Internal دارید و هم یه External.

میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین؟؟
و اینکه آیا این کار ارزش داره؟؟
چه جوریاست از لخاظ قیمت و اینا!!

Layken
18-11-2010, 14:34
میشه بگید این دانگل چیه..؟ :31:
ولی اینم واسه خودش خرج داره ها.....همچین کم خرج هم نیستش...

hamhami_333
18-11-2010, 19:49
دوستان میشه اینکه میگن میشه بازیها رو روی هارد PC ریخت و از اونجا به PS3 انتقال داد شیوشو توضیح بدین هارد پی سی که فورمتش NTFS هست نه FAt :20: در کل جایی هست که یه اموزش کامل گزاشته باشه ؟میشه بگید بهترین و معتبر تزرین جا واسه خرید دانگل کجاست؟
یه سوال بی ربط :31:من LCD 2261 Vp LG دارم میگن PS3 رو این کیفیتش خوب نیست راسته ؟

sonixax
18-11-2010, 19:55
میشه بگید این دانگل چیه..؟ :31:
ولی اینم واسه خودش خرج داره ها.....همچین کم خرج هم نیستش...

معادل فارسی دانگل میشه : بیلبیلک - ماسماسک - یه چیزی و مانند اینها :31: البته معنی واقعشی میشه قفل ِ قفل ، یعنی قفلی که قفل رو قفل میکنه :31:

حالا کار این دانگل اینه که سیستم رو بوت میکنه روی سرویس مد و شما میتونید برنامه های دست نویس رو روی Ps3 تون نصب کنید در نتیجه میتونید بازی کپی از روی هارد اجرا کنید .

در مورد خرج هم شما فقط یک بار این خرج رو میکنید نه هر بار ولی با بازی اوریج هر بار باید همچین پولی بدید .

J A V I D
18-11-2010, 21:37
دوستان میشه اینکه میگن میشه بازیها رو روی هارد PC ریخت و از اونجا به PS3 انتقال داد شیوشو توضیح بدین هارد پی سی که فورمتش NTFS هست نه FAt :20: در کل جایی هست که یه اموزش کامل گزاشته باشه ؟میشه بگید بهترین و معتبر تزرین جا واسه خرید دانگل کجاست؟
یه سوال بی ربط :31:من LCD 2261 Vp LG دارم میگن PS3 رو این کیفیتش خوب نیست راسته ؟

برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به هارد داخلی پلی استیشن سه می تونید از برنامه FTP Blackbox استفاده کنید با یه کابل لن فایل هاتون رو منتقل کنید ... یه سری از آموزش های کلیدی هم می تونید از طریق لینک زیر مشاهده کنید .

hamhami_333
18-11-2010, 23:21
برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به هارد داخلی پلی استیشن سه می تونید از برنامه FTP Blackbox استفاده کنید با یه کابل لن فایل هاتون رو منتقل کنید ... یه سری از آموزش های کلیدی هم می تونید از طریق لینک زیر مشاهده کنید .

شما مطمینی لینک رو درست دادی اینکه میره یه جای دیگه :20:

babakeyan
21-11-2010, 20:41
سلام من با استفاده از برنامه FTP از طریق لن بازی PES2011 رو ریختم توی PS3 بازی هم اجرا شد اما وقتی توی ترکیب می رفتم یه مقداری کند بود من اومدم بازی رو پاک کردم که دوباره بریزم اما الان هر کاری میکنم بازی PES نمیره توی PS3 حتی سیو ها رو هم پاک کردم نمیدونید مشکلش چیه؟

hamhami_333
22-11-2010, 18:11
دوستان کدوم یکی از این IC ها بهتره واسه دانگل ATMega، AT90 و PIC18، ؟چرا این تاپیک اینجا خوابیده :20:

Hunter lord
23-11-2010, 13:31
دوستان کدوم یکی از این IC ها بهتره واسه دانگل ATMega، AT90 و PIC18، ؟چرا این تاپیک اینجا خوابیده :20:

At90 صد در صد بهتره

J A V I D
24-11-2010, 20:40
کسی نمی دونه با این آخرین آپدیت دانگل می شه گراند توریسما 5 رو بازی کرد یا نه ؟؟؟؟

farbod N73 me
25-11-2010, 00:07
کسی نمی دونه با این آخرین آپدیت دانگل می شه گراند توریسما 5 رو بازی کرد یا نه ؟؟؟؟

مثل اینکه میگن نمیشه!!

SamGun
26-11-2010, 03:38
بچه ها شما با Flip 3.4.1 تو Windows 7 مشکلی ندارین ؟ هنگ نمیکنه ؟

sonixax
26-11-2010, 04:00
بچه ها شما با Flip 3.4.1 تو Windows 7 مشکلی ندارین ؟ هنگ نمیکنه ؟

روی حالت ادمین اجراش کن و سازگاریش رو بکن ویندوز XP Sp3 مثل هلو کار میکنه :46:

SamGun
26-11-2010, 10:58
روی حالت ادمین اجراش کن و سازگاریش رو بکن ویندوز XP Sp3 مثل هلو کار میکنه :46:

ممنون میلاد جان , مشکل هم اکنون پا برجاست.

البته با اون یکی سیستم کار میکنم مشکلی نیست ولی روی این Seven وقتی Hex Load رو میزنم یهو گیریپاچ میکنه :31:

راستی یادم رفت بگم ویندوزم Home Premium ها !! فکر کنم از همین باشه.

باید یه Ultimate بریزم که اصلا حسش نیست .

Hunter lord
26-11-2010, 13:04
ممنون میلاد جان , مشکل هم اکنون پا برجاست.

البته با اون یکی سیستم کار میکنم مشکلی نیست ولی روی این Seven وقتی Hex Load رو میزنم یهو گیریپاچ میکنه :31:

راستی یادم رفت بگم ویندوزم Home Premium ها !! فکر کنم از همین باشه.

باید یه Ultimate بریزم که اصلا حسش نیست .

شاید نرم افزار مشکل داره . من الان از 7 استفاده می کنم و اصلا مشکلی ندارم .

alipsp
27-11-2010, 00:01
من که باز رفتم تو خط اوریج
GT 5 و MOVE رو عشق است!!!
3.50 رو عشق است!!:31:

SamGun
30-11-2010, 00:25
شاید نرم افزار مشکل داره . من الان از 7 استفاده می کنم و اصلا مشکلی ندارم .

نه , اگه نرم‏افزار اشکال داشته باشه نباید روی هیچ سیستمی کار کنه.

ورژن جدیدش اومده ؟

Hunter lord
30-11-2010, 06:42
نه , اگه نرم‏افزار اشکال داشته باشه نباید روی هیچ سیستمی کار کنه.

ورژن جدیدش اومده ؟

برو سایت PS3HACKES

آخرین ورژن نرم افزار رو دانلود کن .

ولی 90 درصد مشکل از همون ویندوز هستش /

h_13691990
30-11-2010, 11:46
دوستان من فرصت ندارم همه صفحات قبلی رو بخونم !!

فقط میخام بدونم واقعا پی اس 3 -- شده یا نه؟؟؟؟

یعنی من الان ps3 بگیرم میتونم بازی کپی اجرا کنم؟؟؟؟؟؟

یکی یه توضیحات مختصر بهم بده ممنون میشم

SamGun
30-11-2010, 12:32
برو سایت PS3HACKES

آخرین ورژن نرم افزار رو دانلود کن .

ولی 90 درصد مشکل از همون ویندوز هستش /

آره رامتین جان مشکل همون ویندوز هست بد مسب. تازگی روی چند تا نرم افزار دیگه هم همین مشکلات رو میبینم.

مرسی.

دوستان من فرصت ندارم همه صفحات قبلی رو بخونم !!

فقط میخام بدونم واقعا پی اس 3 -- شده یا نه؟؟؟؟

یعنی من الان ps3 بگیرم میتونم بازی کپی اجرا کنم؟؟؟؟؟؟

یکی یه توضیحات مختصر بهم بده ممنون میشم

دوست گلم هیچ نیازی به خوندن یک صفحه هم نیست !! نام تاپیک خودش بیانگر همه چی هست دیگه :31:

الان دانگل های بازیرایانه که از Atmel AT90 استفاده میکنن بهترین گزینه هست تو ایران.

طبق آموزش ها و لینک ها هم که دیگه جای سوالی فکر نمکینم بمونه.

فقط فعلا تا ورژن 3.41 این -- انجام شده و اگه ورژن کنسولت بالای این عدد باشه یا باید دانگرید کنی که اصلا صلاح نیست و یا اینکه صبر کنی تا فریمور های بعدی هم ه ک بشن.

hamhami_333
01-12-2010, 20:25
دوستان یه سوال داشت این سایت معتبره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ؟ اخه الان یه اپدیت اومده واسه دانگرید که میگن فقط رو دانگلهای اصل جواب میده کسی تا حالا استفاده کرده ؟

SamGun
02-12-2010, 00:03
دوستان یه سوال داشت این سایت معتبره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ؟ اخه الان یه اپدیت اومده واسه دانگرید که میگن فقط رو دانگلهای اصل جواب میده کسی تا حالا استفاده کرده ؟

والا این شرکت تو زمینه ی بازی خیلی قدیمیه و من تاحالا ازش چیزی ندیدم .

حالا دیگه مشکلی داشته باشه خدا داند و بقیه دوستان.

SamGun
02-12-2010, 02:12
بچه ها pcsx Team هم یک HomeBrew برای PS3 عرضه کرد که توسط اون میتونید بازی های PS1 رو بازی کنید.

لینک :

منبع: PS3-Hacks (البته تو لینک تابلو دیگه :31: )

ویراش :

بچه ها تست کردین جوابشو بدین

Hunter lord
02-12-2010, 19:12
دوستان من از زمانی که BAN شدم PS3 کلا قات زده .

من God of war III رو رو سیستم نصب کردم اجرا شد ولی چون یک فایل بازی مشکل داشت بازی گیر می زد .

من سیستم رو Format کردم و Default setting .

ولی اصلا روی HARD هیچی کپی نمی شه . بازی ها رو نمی شه ازشون Backup گرفت و خلاصه دیگه بازی ها اجرا نمی شه .

می خواستم ببینم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند .

گزینه Full format برای HARD DISK چیکار می کنه و چقدر طول می کشه ؟ ضرری به دستگاه وارد نمی کنه .

sonixax
03-12-2010, 03:56
گزینه Full format برای HARD DISK چیکار می کنه و چقدر طول می کشه ؟ ضرری به دستگاه وارد نمی کنه .

در سکتور نخست هر هاردی تا یک جایی ازش بسته به ظرفیت هارد یک چیزی هست به اسم MBR و Table ها که آدرس و مشخصات تمام فایلهایی که روی هارد هستند توی اونها نوشته میشه و سیستم عامل از روی اونه که میفهمه یک فایل کجاست یا کجاهاست و از کجا تا کجا شروع میشه .

فرمت های معمولی فقط اون جدول ها رو پاک میکنند ولی فایلها سر جاشون هستند تا زمانی که یک فایل جدید روش نوشته بشه . FullFormat سکتور به سکتور هارد رو پاک میکنه و هیچی روی هارد باقی نمیمونه .

در کل هم برای هارد ضرر نداره به شرط اینکه وسط کار دستگاه تکون نخوره یا برق قطع نشه .

Hunter lord
03-12-2010, 06:23
ممنون میلاید جان

من چک کردن این کار 7 ساعت طول می کشه !!!

Hunter lord
03-12-2010, 18:24
دانگلم رو شکوندم . الان احساس سبکی خاصی بهم دست داده بعد از 3 روز عذاب کامل .

farbod N73 me
04-12-2010, 19:10
دانگلم رو شکوندم . الان احساس سبکی خاصی بهم دست داده بعد از 3 روز عذاب کامل .

من دلم نمیاد!!
چه طوری دلت اومد رامتین؟؟:31:
البته من احمق که تا حالا حتی یه بازی هم کپی نکردم!!!
فقط الکی 35 دادم!!:41:
به اسم و بهونه ی اینم که شده دیگه نمیشینم پای کنسول!!!:41:
-------
رامتین حرفم رو پس میگیرم دمت گرم که این کار و کردی!!
شاید منم کردم!!!:31:

Hunter lord
04-12-2010, 20:57
من دلم نمیاد!!
چه طوری دلت اومد آرمین؟؟:31:
البته من احمق که تا حالا حتی یه بازی هم کپی نکردم!!!
فقط الکی 35 دادم!!:41:
به اسم و بهونه ی اینم که شده دیگه نمیشینم پای کنسول!!!:41:
-------
آرمین حرفم رو پس میگیرم دمت گرم که این کار و کردی!!
شاید منم کردم!!!:31:

فربد جان رامتین !!! :31:

بزن بشکون بره مسخره رو .

کنسول می خوان H A C K کنن مثل X360 . نه این مسخره بازی ها رو داره نه چیز دیگه .
هر روز یکی عشقی برا خودش Back up منیجر می ده بیرون هیچ کدوم درست نیستند .

hamhami_333
04-12-2010, 22:07
فربد جان رامتین !!! :31:

بزن بشکون بره مسخره رو .

کنسول می خوان H A C K کنن مثل X360 . نه این مسخره بازی ها رو داره نه چیز دیگه .
هر روز یکی عشقی برا خودش Back up منیجر می ده بیرون هیچ کدوم درست نیستند .

البته یه ذره زود شکوندیا :31:

Earlier today the PS3Break PS3 Downgrader was announced, and now the x3Max Team has made available a video of their PS JailBreak clone PS3 modchip dongle in action running PlayStation 3 homebrew on Firmware 3.50 without downgrading!

To quote from kbx.org (linked above): I was talking to one of the support staff from x3max and they notified me about their new downgrader which they are going to release later today. They have provided me with a video which shows the x3downgrade. I will update the blog when they send me files.

Seems like they got an device which can run homebrew on 3.50 but i think they are releasing an downgrader as well as the support guy told me.

Finally, from the video's caption: The 3.50 firmware is now Jailbreaked, no more need to downgrade !

The dongle can launch homebrews on PS3 with 3.50 firmware, without downgrade !

خلاصه مطلب داره میگه که پیش تر دانگریردر پی اس تری بریکر معرفی شده بود اما الان تیم x3max توانستند بدون دانگرید فریمور 3.50 را -- کنند و Homebrew را بر روی آن اجرا کنند
خوب تبریک میگم

J A V I D
04-12-2010, 23:17
خبر دیگه حاکی از اینه که تونستن فایل eboot رو رمزگشایی کنن و این به این معنی ظاهرا ، که با پچ کردن بازی های جدید می شه بازی ها رو روی هر فریم وری اجرا کرد ! دقیقا مثل اتفاقی که برای PSP افتاده ...

منبع

SamGun
07-12-2010, 16:53
بچه ها کسی اینجا تونسته با BD-Rom از بازی ها Image بگیره ؟!

J A V I D
08-12-2010, 13:22
أوستانی که دستگاهشون رو از 3.50 به 3.41 دانگرید کنن قابلیت پخش فیلم های بلو ری از دستگاهشون حذف می شه ... البته گفته شده به زودی این مشکل رو برطرف می کنن فقط خواستم اطلاع رسانی کنم ...

abol_fa
09-12-2010, 00:48
دوستان این روش ه-ک 3.50 درز نکرده بیرون؟
دانگرید کنیم یا شیوه ه-ک 3.50 هم به زودی میاد؟
چه کنم من؟

alipsp
14-12-2010, 13:51
دوستان این روش ه-ک 3.50 درز نکرده بیرون؟
دانگرید کنیم یا شیوه ه-ک 3.50 هم به زودی میاد؟
چه کنم من؟
روش که هنوز خبری نیست.ولی دانگرید چیزه جالبیه
به نظر من اگه میخوای چیزی یاد بگیری دانگرد کن اگه نه فقط واسه بازی کپی میخوای دانگرید کنی
یکم دیگه صبر کن همون 3.50 ه ک شد کپی بزن.چون دانگرید خیلی کاره خطرناک و پر دردسری هست
خیلی ها دستگاهشون رو فکتوری مد مونده و به حالت عادی برنگشته.
کلا به دردسرش نمی ارزه من دانگرید کردم دوباره یه ساعت بعد واسهgt آپ کردم دوباره ه کش پرید:31:

abol_fa
14-12-2010, 14:15
روش که هنوز خبری نیست.ولی دانگرید چیزه جالبیه
به نظر من اگه میخوای چیزی یاد بگیری دانگرد کن اگه نه فقط واسه بازی کپی میخوای دانگرید کنی
یکم دیگه صبر کن همون 3.50 ه ک شد کپی بزن.چون دانگرید خیلی کاره خطرناک و پر دردسری هست
خیلی ها دستگاهشون رو فکتوری مد مونده و به حالت عادی برنگشته.
کلا به دردسرش نمی ارزه من دانگرید کردم دوباره یه ساعت بعد واسهgt آپ کردم دوباره ه کش پرید:31:
دانگرید کردم:31:
اما خیلی بم حال نداد..:13:

farbod N73 me
16-12-2010, 18:30
آقا من که آپدیت کردم به 3.55 کسی اینجا هستش که دانگل بازی رایانه بخواد؟
اگه آره به من PM بده!!

J A V I D
16-12-2010, 19:37
اسپوف 3.55 هم اومد ...

hamhami_333
17-12-2010, 14:18
اسپوف 3.55 هم اومد ...

عجب کل کلی شده ها :31:

V i r u s e r
17-12-2010, 15:02
اصلا مهم نیست ، بازی هایی که نیاز به فرمور جدید داشته باشند با یک پچ ساده روی فرمور های قبلی اجرا میشند .
بارها اعلام شده که سونی با فرمور نمیتونه جلوی هَک شدن سیستمی رو بگیره که دیگه با ماشین حساب هم هَک شده !
گوشی 1100 رو نمیتونستی با ماشین حساب هَک کنی :27: این رو میتونی :21:

از طرز صحبتتون معلومه که هیچ چی نمیدونید .
بارها اینجا بحث کردیم که وقتی کنسول قبل از لود شدن فرمور اصلی سیستم با نرم افزار دست نویس بوت میشه ، سونی هر غلطی بخوره نمیتونه کاریش کنه ، مگر اینکه سخت افزار جدید بده و عملا تمام کنسول هایی که تا به امروز تولید کرده رو از دست داده .

خبر هَک شدن کنسول با ماشین حساب که از اونجایی که شما فقط اومدی یه چیزی بنویسی که خودنمایی کرده باشی و بگی ما هم هستیم نخوندیش :

بیشتر از این هم نیازی نمیبینم به کسی که از همه جا و همه چیز بی خبره توضیحی بدم .

فقط جهت یاد اوری:31::31::31:

الان رو فرمور 3.50 کار نمی کنن؟

sonixax
17-12-2010, 19:24
فقط جهت یاد اوری:31::31::31:

الان رو فرمور 3.50 کار نمی کنن؟

روی خود دانگل کار نمیکنن ، بلکه روی نرم افزار هایی که قراره روی سیستم نصب بشه کار میکنند .مثل Backup Manager . دانگل کار خودش رو میکنه و سیستم رو روی سرویس مود میاره بالا و همون طور که گفتم سونی با فرمور نمیتونه جلوی دانگل رو بگیره ولی میتونه جلوی نرم افزار Sign نشده رو بگیره که همین کار رو هم کرده .
منتها هکر ها همیشه دنبال ساده ترین راه هستند ، مثل Downgrade و یا پچ کردن بازی ها - در صورتی که کار به جایی برسه که اینها هم جواب نده میان Custom Firmware درست میکنند ، که کار سخت و زمان بریه .

همون طوری هم که خبر دارید میشه فرمور کنسول رو Downgrade کرد - یعنی عملا در هَک شدن کنسول فرقی نکرده ولی ملت هم خر رو میخوان هم خرما !

farbod N73 me
17-12-2010, 22:23
اسپوف 3.55 هم اومد ...

اسپوف؟؟؟؟؟

abol_fa
18-12-2010, 00:26
بعضب یازی ها اجرا نمیشن از کسی پرسیدم گفت که روش داره باید یه فایل خاص رو ادیت کنی کسی میدونه از کجا میشه آموزش گیر اورد؟مثلا من چطوری CoD:MW2رو اجرا کنم؟(یه سی دی هم گذاشتم توی دستگاه بازم نشد)
یه چیز دیگه...
این دانگل رو چطور میشه آپدیت کرد؟
اگه لینک آموزش دارید بدید
الن امکان اجرا کردن GT5 هست؟چون چنتا صفحه قبلی یکی یه آموزشی داده بود با فابل که کنسول با دانگل که لود میشد 3.50 میمود بالا اما بدون دانگل 3.41 بعنی با اون میشه GT5 بازی کرد؟

farbod N73 me
19-12-2010, 22:40
بعضب یازی ها اجرا نمیشن از کسی پرسیدم گفت که روش داره باید یه فایل خاص رو ادیت کنی کسی میدونه از کجا میشه آموزش گیر اورد؟مثلا من چطوری CoD:MW2رو اجرا کنم؟(یه سی دی هم گذاشتم توی دستگاه بازم نشد)
یه چیز دیگه...
این دانگل رو چطور میشه آپدیت کرد؟
اگه لینک آموزش دارید بدید
الن امکان اجرا کردن GT5 هست؟چون چنتا صفحه قبلی یکی یه آموزشی داده بود با فابل که کنسول با دانگل که لود میشد 3.50 میمود بالا اما بدون دانگل 3.41 بعنی با اون میشه GT5 بازی کرد؟

نه با اون میشه همشون رو بازی کرد غیر همین GT5!
یه لحظه صبر کن الان لینک آموزش آپدیت دانگل رو آپلود میکنم.
=========
اینم یه لحظه بیا:
اینم لینک دانلود آموزش آپدیت دانگل های AT 90 توسط بازیرایانه :

J A V I D
19-12-2010, 23:16
اون که با دانگل می زنه 3.50 همون spoof ه که 3.55 شم اومده واسه آنلاینه وقتی می خواید برید نت کنسول گیر آپدیت به آخرین فریم ور رو بهتون نمی ده ، ولی شما همچنان نمی تونید بازی که 3.50 می خواد مثل GT5 رو اجرا کنید چون فریم ور 3.41 فاقد فایل های کتابخانه 3.50 یا 3.55 ... اون فقط یه فایله که نوشته فریم ور دستگاه چیه رو گول می زنه و دستگاه توهم 3.55 می زنه همین !

Amir M.ohAma.D
22-12-2010, 14:11
الان کدوم یک از بازیایه زیرو میشه بازیکرد؟
GT5
Assassin's Creed 3
NFS Hot Pursuit
Yakuza 3

J A V I D
22-12-2010, 19:35
الان کدوم یک از بازیایه زیرو میشه بازیکرد؟
GT5
Assassin's Creed 3
NFS Hot Pursuit
Yakuza 3

هر بازی که می خواید بدونید اجرا می شه یا نه از سایت زیر استفاده کنید ، که من قبلانم آدرسش رو داده بودم

Amir M.ohAma.D
25-12-2010, 11:55
کسی mgs4 رو ه ک شدشو تا اخر رفته؟درسته میگن ه ک شدش مرحله 3 و 4 میپره بیرون؟

اینجا زده اجرا میشه.ولی از چند نفر شنیدم وسطش میپره بیرون

J A V I D
25-12-2010, 12:07
بله بازی متال گیر رو کپی یه جاش از بازی می پره بیرون !

babakeyan
26-12-2010, 22:51
سلام من بازی متال رو کپیشو ریختم تو ps3 اخر مرحله اول از بازی در اومد اما از دیسک اوریج بکاپ گرفتم دیگه مشکلی نداشت

Grand
27-12-2010, 13:06
من دیروز رفتم واسه -- دستگاهم، گفت دانگل از 20 تومن داریم تا 45 تومن!
میشه بگید کدوم دانگل بهتر از همه هست؟ از کجا بفهمم بهم نمیندازه؟!
بدون هارد اکسترنال هم میشه -- کرد؟

Hunter lord
27-12-2010, 13:48
من دیروز رفتم واسه -- دستگاهم، گفت دانگل از 20 تومن داریم تا 45 تومن!
میشه بگید کدوم دانگل بهتر از همه هست؟ از کجا بفهمم بهم نمیندازه؟!
بدون هارد اکسترنال هم میشه -- کرد؟

هر کدوم که قابلیت update دستی دارند بهتر هستند .

بله می شه .

Grand
27-12-2010, 14:51
آپدیت دستی یعنی چی؟ از کجا بفهمم دست سازه یا نه؟

Hunter lord
27-12-2010, 17:00
آپدیت دستی یعنی چی؟ از کجا بفهمم دست سازه یا نه؟

همش دست سازه

آبدیت دستی یعنی اینکه خودتون بتونید تو خونه up کنید و نیاز به پروگرمر و ... نباشه .

اگه قابلیت Up داشته باشه یک دکمه روش هست .

J A V I D
27-12-2010, 20:07
بهترین دانگل با قیمت مناسب که الان تو ایرانم یافت می شه ps3break ! که مغازه داران محترم هم لطف می کنن تقلبیش رو جای اصلش می فروشن !

abol_fa
27-12-2010, 21:15
کسی لینک دانلود Open Manger رو نداره؟(آخرین ورژن)

J A V I D
27-12-2010, 23:02
کسی لینک دانلود Open Manger رو نداره؟(آخرین ورژن)

و خداوند یه نفر رو خلق کرد که گوگل اختراع بشه !

ورژن دوش

abol_fa
27-12-2010, 23:47
و خداوند یه نفر رو خلق کرد که گوگل اختراع بشه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن دوش

تقریبا همون وقتا که این کارو کرد چند نفرو آفرید که یه سایت درست کنن هر کلمه ای +دانلود میزنی واست لینک تقلبی و فایل جعلی درست کنن و تحویلت بدن:31:
عقلم میرسه تو گوگل سرچ کنم
یه جواب پست دادن این حرفا رو نداشتا!

abol_fa
29-12-2010, 21:15
یه کنفرانس نمیدونم چی چی:31: راه انداختن این ه-کرا که یه راهی واسه بدون دانگل کردن ه-ک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیزای جالبی هم نوشته

dongle-less jailbreaking by overflowing the bootup NOR flash, giving complete control over the system

abol_fa
30-12-2010, 22:50
خوب دوستان خبر هایی دارم که همه رو خوشحال میکنه
همون گروهی که توی کنفرانس (توی پست قبلی ازش چیز گفته شده)تونستن لینوکس رو روی PS3اجرا کنن و برای ه-ک کنسول هیچ دانگل و اینجرو چیزا نیاز نیست توی فیلم که لینکش در پایین هست طرف توضیح میده..
این یعنی ه-ک بدون دانگل و چیزی فقط با آپدیت فریم ورصورت خواهد گرفت (احتمالا..)
توی فیلم این بابا میگه تا ماه آینده آماده میشه...
یا استفاده از PC این بابا SSH میکنه به پلی 3 که روش لینوکس اجرا کردن (SSH مخفف کلمهSecure Shell هست که یکی از امکانات لینوکس مثل ریموت دسکتاپه.)
همه گی دانگل هارو بفروشد و منتظر باشید...
خودم مخالف ه-ک بودم اول همه خبرشو دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abol_fa
03-01-2011, 17:52
دوباره سلام به دوستان Jailbreak پسند!:31:
دوستان ه-کر زحمت کشیدن و فایل EBOOT.BINرو بصورت ادیت شده گذاشتن که به شما این امکان رو میده مثل هلو NFS جدید رو بازی کنید!

این فایل رو باید با EBOOT.BINبازی بک آپ گرفته شده عوض کنید!
به زودی خبر های خوش تری از GT5 میارم:10::8::40:

abol_fa
03-01-2011, 18:29
انتظار ها به پایان رسید...:8:
GT5 با ریجن USA رو روی 3.41 اجرا کردن!!:40:
لینک فیلم و آموزش..

J A V I D
03-01-2011, 23:12
گراند پنج بعد از ساخت سیو کرش می کنه ! ولی واسه بقیه بازی ها مشکلی گزارش نشده انگاری ... گراندم احتمالا خیلی زود مشکلش رو برطرف می کنن ...

hamhami_333
04-01-2011, 21:41
انتظار ها به پایان رسید...:8:
GT5 با ریجن USA رو روی 3.41 اجرا کردن!!:40:
لینک فیلم و آموزش..

به به اقا خوش خبر باش همیشه :31:

Amir M.ohAma.D
05-01-2011, 01:22
تیم هکرهای Fail0verflow رسما اعلام کردند که PS3 امروز به طور کامل کرک شد.
بدونه نیاز به دانگلو هرچیزی
geohot گفته بدون ترس از این که در آپدیت های جدید به مشکلی بربخورند
چی بگه ادم

ALt3rnA
05-01-2011, 02:02
بچه ها بنده یه خریتی کردم پی اس 3 رو آپدیت کردم به آخرین فریم ور :دی
دانگرید نمیشه کرد ؟
الان من چیکار کنم ؟

J A V I D
05-01-2011, 09:46
کاستوم فریم ور پلی سه هم اومد بیرون ، توسط این کاستوم فریم ور شما بدون نیاز به دانگل !!!!!! می تونید فایل های PKG تون رو نصب کنید ، البته در حال حاضر همه PKG ها نصب نمی شه !

وقتشه عنوان تاپیک عوض شه ! و فقط بشه -- پلی استینش سه ! یه زمانی هر کی هر چیز یو اس بی دار رو می کرد تو پلی سه و کپی خور می کرد الان دیگه با هوا کپی خور می شه :دی

بچه ها بنده یه خریتی کردم پی اس 3 رو آپدیت کردم به آخرین فریم ور
دانگرید نمیشه کرد ؟
الان من چیکار کنم ؟
شما فعلا نمی تونید کار خاصی کنید !

sony_W810i
05-01-2011, 11:08
بچه ها بنده یه خریتی کردم پی اس 3 رو آپدیت کردم به آخرین فریم ور :دی
دانگرید نمیشه کرد ؟
الان من چیکار کنم ؟

دوست من مثل من بشین از بازی کردن با بازی های اصل و رعایت copyright لذت ببر

ALt3rnA
05-01-2011, 20:43
دوست من مثل من بشین از بازی کردن با بازی های اصل و رعایت copyright لذت ببر
خوب یکی دو ساله دارم همینکارو میکنم ! ولی دیگه پول ندارم خداییش !
الان چندین ماهه فقط دارم MW2 آنلاین میزنم بقیه بازی هام هم که تموم شده زیر قیمت فروختم !
راستی ! این -- و اینا مشکلی تو مولتی پلیر ایجاد نمیکنه ؟
+
اینجا MW2 باز داریم ؟

hamhami_333
05-01-2011, 22:08
کاستوم فریم ور پلی سه هم اومد بیرون ، توسط این کاستوم فریم ور شما بدون نیاز به دانگل !!!!!! می تونید فایل های PKG تون رو نصب کنید ، البته در حال حاضر همه PKG ها نصب نمی شه !

وقتشه عنوان تاپیک عوض شه ! و فقط بشه -- پلی استینش سه ! یه زمانی هر کی هر چیز یو اس بی دار رو می کرد تو پلی سه و کپی خور می کرد الان دیگه با هوا کپی خور می شه :دی

شما فعلا نمی تونید کار خاصی کنید !

اقا منبعی چیزی بزارید لطفا:20:

koroshfe
06-01-2011, 16:46
آقایون یه راه حل آسون هست که من کپی خورش کنم.فریم ورش هم قدیمیه.همه چی حله.
یه طور کلی بگید راحت شیم.
با تشکر

Amir M.ohAma.D
07-01-2011, 14:58
آقایون یه راه حل آسون هست که من کپی خورش کنم.فریم ورش هم قدیمیه.همه چی حله.
یه طور کلی بگید راحت شیم.
با تشکر
شما یه خورده صبر کن نرم افزارهایه کاربردی برایه cfw نوشته بشه
اگه خیلی عجله داری یه دانگل at90usb162 بگیر 25تومنه از بازی رایانه

dooste.man83
14-01-2011, 15:23
سلام به همهٔ دوستان
من یه سری از بازیم اجرا نمی‌شه حالا یا هنگ می‌کنه یا صفحه سیاه میده خوب بازیا رو هر ۲ جور تست کردم هم روی هارد داخلی‌ هم خارجی‌ با blue ray اورجینال هم تست کردم حالا بگذریم
می‌خواستم ببینم این سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که دوستان معرفی‌ کردن من با نصب فایل‌های آپدیتش مشکلم حل می‌شه؟ راستی‌ ۲ جور فایل توش گزاشته

Debug
Production
منظور از هر کدوم چیه و من کدوم هارو باید بریزم واسه اجرا بازی ها؟دو تاش رو که نمی خواد بربزیم؟
ممنون

J A V I D
14-01-2011, 15:56
بعضی بازیا ، معنی نمی ده ، اسم بازی که اجرا نمی شه رو بگید و همچنین از چه بک آپ منیجری استفاده می کنید ، ورژن دانگلتونم بگید تا ببینیم مشکل از چیه ... آپدیت همیشه برای حل مشکل جواب نمی ده ...

البته بگم که من خودم فرق این دیباگ با اون یکی رو نمی دونم ولی همیشه دیباگ ها رو دانلود کردم !

dooste.man83
14-01-2011, 16:13
بعضی بازیا ، معنی نمی ده ، اسم بازی که اجرا نمی شه رو بگید و همچنین از چه بک آپ منیجری استفاده می کنید ، ورژن دانگلتونم بگید تا ببینیم مشکل از چیه ... آپدیت همیشه برای حل مشکل جواب نمی ده ...

البته بگم که من خودم فرق این دیباگ با اون یکی رو نمی دونم ولی همیشه دیباگ ها رو دانلود کردم !
1- kill zone 2
2- medal of honner
3- ridge racer 7
4-taken 6
5-vanquish
6- www smack down 11 vs raw 2011
7-virtual tennis 3
8-sonics ultimate genesis collecton
10- fifa street 3
11-golden axe
مولتی من جدید و دانگل هم آخرین آپدیت spoof 3.55...
راستی آپدیت رو که ریختم توی ps3 بعدش چیکار کنم؟
ممنون از جوابت

sonixax
14-01-2011, 17:21

جاوید جان نسخه های دیباگ سوای کارکرد معمولی اطلاعات اجرا شدن برنامه رو هم میدند و برنامه نویس ها میتونند روند اجراش رو بررسی کنند هر جایی که به خطار رسیده رو برند درست کنند .

dooste.man83
14-01-2011, 17:26
جاوید جان نسخه های دیباگ سوای کارکرد معمولی اطلاعات اجرا شدن برنامه رو هم میدند و برنامه نویس ها میتونند روند اجراش رو بررسی کنند هر جایی که به خطار رسیده رو برند درست کنند .
یعنی دیباگ کاملتره؟ و دیباگ رو بریزم؟