مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد بریدن
pesar-ironi
20-08-2010, 01:24
سلام عزیزان والله من مبتدی ام تو فتوشاپ فقر علمی دارم هیچی بلد نیستم یه کار می خوام با هاش بکنم اصلا بلدم نیستم!:41:
من وقتی تو فتوشاپ یه عکس برش می زنم بعد می خوام ببرم تو جایی دیگه کات کنم بزرگ میشه؟ چکار باید کرد؟ بعد این برش داغون می زنم نمیشه خراب میشه هی چپ و راست میشه؟
بعدش اصلا این برش زنی بگید باید چکار کنم من میخوام از 3 تا عکس برش بزنم و تو یه زمینه دیگه بذارم چه جوری کنم!؟ من یکی بلدم!؟این برش زنی چه جوری؟ زمینه رو چه جوری تغییر بدم؟ فقط همین رو یاد بگیرم!
شرمنده ! ببخشید ! نوکرتونم!
سلام
من وقتی تو فتوشاپ یه عکس برش می زنم بعد می خوام ببرم تو جایی دیگه کات کنم بزرگ میشه؟ ببینید در واقع اندازه ی اصلی تصویر تغییر نمیکنه مثلا شما در یک عکس که رزولوشن بالایی داره مثلا 4000*4000 یک مربع یک در یک سانتیمتر رو در ظاهر انتخاب میکنید ولی وقتی اونو میبرید تو یک صفحه با رزولوشن 800*600 در ظاهر قسمت انتخابی بزرگ شده ولی در واقع اینجوری نیست! با این حال شما اگر بخواید اندازش رو کوچیک کنید بعد از این که اون قسمت رو در پنجره جدید کپی کردید کلید های ترکیبی (Ctrl + T) یا از منوی Edit>Transform رو انتخاب کنید و بعد از طریق مربع های کوچکی که دور عکس ایجاد میشه میتونید با درگ کردن موس اندازه رو کوچک و بزرگ کنید اگر در همین حالت کلید Shift را نگه دارید اندازه به توجه به نسبت طول و عرض کوچک و بزرگ میشه و عکس حالت اصلی ش رو از دست نمیده.
بعد این برش داغون می زنم نمیشه خراب میشه هی چپ و راست میشه؟
بعدش اصلا این برش زنی بگید باید چکار کنم من میخوام از 3 تا عکس برش بزنم و تو یه زمینه دیگه بذارم چه جوری کنم!؟ من یکی بلدم!؟برای یاد گیری کار با ابزار های انتخاب این مقاله رو مطالعه کنید (نویسنده : هومن هاتفی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
virtualworld
23-08-2010, 13:25
دوستمون پدرام جواب كاملي دادن
يه راه ديگه هم هست
توي همون كارت اندازه فايلت رو مشخص كن با تركيبي از كليد هاي
ctrl+Alt+i
چون ممكنه توي راه حل Ctrl+T اندازه تصويرت خراب در بياد
چندين روش واسه برش عكس وجود داره : -استفاده از پاك كن eraser tool
- استفاده از ابزارهاي انتخاب به صورت خطي يا آهنربا lasso tool
-استفاده از ----- extract
-ايجاد تغييرات در color range (تيره كردن محدوده مورد نظر )
- استفاده از نرم افزار mask pro 4 كه واسه جدا كردن محدوده از زمينه استفاده ميشه
از ابزار عصا جادوييmagic wand tool هم در صورتي كه زمينه تك رنگ باشه ميشه استفاده كرد
من روش ديگه اي به ذهنم نمي رسه
خودم بيشتر از ابزار آهنربا magnetic lasso tool استفاده ميكنم .
واسه اينكه دقت كارت بالا بره برش هارو تو zoom بالا بزن و بعد انتخاب محدوده از قسمت select گزينه modify رو انتخاب كن و با استفاده از smooth لبه هاي هاي محدوده رو نرم كن و زاويه ها رو از بين ببر.
بعد از برش عكس در همان حالت انتخاب با ساختن new layer محدوده رو از زمينه جدا كن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.