avator20002000
20-08-2010, 00:59
سلام بعد از بسته شدن بی دلیل تاپیک قبلی([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در اینجا خیلی دلسرد شدم:41: به دوستای قد بلند خودم هم اطلاعات و تجربیاتی که کسب کردم رو ارائه کنم به عنوان یه کوچک. اما به علت دریافت چندین پیام از دوستان تصمیم گرفتم دوباره این تاپیک رو راه اندازی کنم برای کمک در پیدا کردن ماشین برای افراد قد بلند !:20:
در این مدت من چند ماشینو رفتم تست زدم اول از همه من بگم تصمیم گرفتم فعلا یک پراید هاچ بک بگیرم برای 1 سال تا رانندگیم خوب بشه فعلا:31:
ماشینایی که من تست زدم رو از نظر راحتی براتون می نویسم.
پیکان:اصلا فرقی با مینی ماینر برام نداشت گردنم کج شد از خیرش گذشتم.:19:
پراید:یادم نیست کدوم مدلشو امتحان کردم ولی بدک نبود فقط خطر ایمنی داره که بگذریم(از اول تا اخر سه تا ماشین تو ایران نبوده!:پراید پیکان پژو!)
206: برای قد بلند ها زیاد توصیه نمی شود دید جالبی اصلا نداره:13:
405:معمولی ولی یکم خشکه
پرشیا:خوب ولی نه زیاد
سورن:راحته ولی پراید ازش راحت تر بود
مزدا 3:فرموناش ادمو محو خودش میکنه ولی راحتیش متوسط بود
تندر:فقط یکم سقفش بلنده نه خیلی قابل توجه قیافشم که....
زانتیا:خیلی راحت و خوب بود با دیده متوسط
ولی بگم خدا پدر این جاپونی (ژ!:8:) ها رو بیامورزه میتسوبیشی زدن با ادم حرف می زنه خیلی راحته مخصوصا سوپر سالوناشون انتخاب بعدی من بی شک خود همین میتسوبیشیه!
در کل تو ایران زیاد برای دوستان قد بلند گزینه زیادی نیست من خارجی ها رو به این تولیدات داخل ترجیح می دم
اگه کسی ماشینه دیگری هم به نظرش رسید بگه بریم یه تست بزنیم بگیم چه جور بود!:46:
فقط یه سوال که تو ذهنم اومد اینه ایا از این مکانیکا که ماشینای خارجی درست می کنن بخریم ماشینو کا درستیه؟یا جا دیگه ای هم برای فروش شما می شناسید؟
در اخر از همه ی دوستان که لطف داشتن نظراتشون رو در تاپیک قبل اعلام کردن تشکر می کنم!:10::11:
در این مدت من چند ماشینو رفتم تست زدم اول از همه من بگم تصمیم گرفتم فعلا یک پراید هاچ بک بگیرم برای 1 سال تا رانندگیم خوب بشه فعلا:31:
ماشینایی که من تست زدم رو از نظر راحتی براتون می نویسم.
پیکان:اصلا فرقی با مینی ماینر برام نداشت گردنم کج شد از خیرش گذشتم.:19:
پراید:یادم نیست کدوم مدلشو امتحان کردم ولی بدک نبود فقط خطر ایمنی داره که بگذریم(از اول تا اخر سه تا ماشین تو ایران نبوده!:پراید پیکان پژو!)
206: برای قد بلند ها زیاد توصیه نمی شود دید جالبی اصلا نداره:13:
405:معمولی ولی یکم خشکه
پرشیا:خوب ولی نه زیاد
سورن:راحته ولی پراید ازش راحت تر بود
مزدا 3:فرموناش ادمو محو خودش میکنه ولی راحتیش متوسط بود
تندر:فقط یکم سقفش بلنده نه خیلی قابل توجه قیافشم که....
زانتیا:خیلی راحت و خوب بود با دیده متوسط
ولی بگم خدا پدر این جاپونی (ژ!:8:) ها رو بیامورزه میتسوبیشی زدن با ادم حرف می زنه خیلی راحته مخصوصا سوپر سالوناشون انتخاب بعدی من بی شک خود همین میتسوبیشیه!
در کل تو ایران زیاد برای دوستان قد بلند گزینه زیادی نیست من خارجی ها رو به این تولیدات داخل ترجیح می دم
اگه کسی ماشینه دیگری هم به نظرش رسید بگه بریم یه تست بزنیم بگیم چه جور بود!:46:
فقط یه سوال که تو ذهنم اومد اینه ایا از این مکانیکا که ماشینای خارجی درست می کنن بخریم ماشینو کا درستیه؟یا جا دیگه ای هم برای فروش شما می شناسید؟
در اخر از همه ی دوستان که لطف داشتن نظراتشون رو در تاپیک قبل اعلام کردن تشکر می کنم!:10::11: