ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تهیه ریکاوری

mahs
20-08-2010, 00:23
با سلام خدمت اساتید
لپ تاپ من dell 1558 هست که اونو پارتیشن بندی کردم و حالا می خوام یک dvd recovery بسازم بطوریکه در صورت استفاده از آن فقط درایو c مجددا نصب شود و بقیه پارتیشن ها دستکاری نشود.لطفا منو راهنمایی کنید.در ضمن از آکرونیس نمی خوام استفاده کنم.میشه از پارتیشن ریکاوری خود لپ تاپ استفاده کنم

H@mid-Vista
20-08-2010, 11:11
معمولا ریكاوری رو از سیستمی كه هنوز روش دستكاری نكردن میگیرن
اگه میخواهی میتونی از نو ویندوز بریزی و برنامه رو بزنی و بعد تو همون درایو دی خود دل ریكاوری بگیری

mahs
24-08-2010, 00:43
منظور شما رو متوجه نشدم ولی باید بگم قبل از دستکاری اولیه با نرم افزار dell data safe بکاپ گرفتم ولی بدیش این که هر وقت استفاده کنم پارتیشن بندی رو به حالت اولیه برمیگردونه و تمام اطلاعاتم رو از دست می دم.

majid_3ma
26-08-2010, 09:31
با سلام خدمت اساتید
لپ تاپ من dell 1558 هست که اونو پارتیشن بندی کردم و حالا می خوام یک dvd recovery بسازم بطوریکه در صورت استفاده از آن فقط درایو c مجددا نصب شود و بقیه پارتیشن ها دستکاری نشود.لطفا منو راهنمایی کنید.در ضمن از آکرونیس نمی خوام استفاده کنم.میشه از پارتیشن ریکاوری خود لپ تاپ استفاده کنم

Start[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] –> Control Panel –>System and Security –>Backup and Restore –> Create a system image

شـیـفــو
26-08-2010, 13:27
برنامه اكرونيس لينك دانلودشو داريد ؟
اگر طرز كارشم باشه در تايپيك عالي ميشه ادرسشو بديد بهم

H@mid-Vista
27-08-2010, 13:29
برنامه اكرونيس لينك دانلودشو داريد ؟
اگر طرز كارشم باشه در تايپيك عالي ميشه ادرسشو بديد بهم

اینجا هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahs
27-08-2010, 14:07
دوست عزیز اگه میشه نحوه استفاده از پارتیشن ریکاوری رو برام بذارید

majid_3ma
27-08-2010, 15:21
دوست عزیز اگه میشه نحوه استفاده از پارتیشن ریکاوری رو برام بذارید
اگه از این راه استفاده کنی همه اطلاعاتت پاک میشه و به حالت کارخانه بر می گرده
قبل از بالا آمدن ویندوز F8 رو میزنی و از بوت منو Repair Your Computer را انتخاب میکنید
و در صفحه ریکاوری ویندوز Image factory را بزنید

mahs
28-08-2010, 14:06
مسیری رو که گفتید رفتم ولی پیام می ده که نمی تونه ایمیجی پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما بهترین راه بکاپ گیری چیه ؟ شما همون Create a system image رو پیشنهاد می کنید؟

gnulinux
28-08-2010, 18:37
مسیری رو که گفتید رفتم ولی پیام می ده که نمی تونه ایمیجی پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما بهترین راه بکاپ گیری چیه ؟ شما همون Create a system image رو پیشنهاد می کنید؟

سلام دوست عزیز من اون روش اقا حمید خوندم روش خوبی هست ولی من میگم اکرونیسو تو ویندوز نصب کن از درایو ویندوز خودت ایمج بگیر بریز تو یه درایو دیگه تو یه پوشه مثل backup بعد یه سی دی استارت اپ درست کن هر وقت خواستی ریکاوری کنی با سی دی بیا بالا مسیر ایمیج تو درایو دیگرو بده بهش اینطوری نیازی نیست یه پارتیشن درست کنی اگه مشکلی بود بگو بیشتر توضیح بدم:10:

mahs
29-08-2010, 10:28
من با برنامه آکرونیس میانه خوبی ندارم چون قبلا ازش استفاده کردم و بعد از بازگردانی درایورها و بعضی از نرم افزارها از کار افتاد.به همین دلیل از اقا حمید خواستم روش دیگه ای پیشنهاد کنه/

majid_3ma
29-08-2010, 10:34
من با برنامه آکرونیس میانه خوبی ندارم چون قبلا ازش استفاده کردم و بعد از بازگردانی درایورها و بعضی از نرم افزارها از کار افتاد.به همین دلیل از اقا حمید خواستم روش دیگه ای پیشنهاد کنه/
با اکرونیس دیسک بوت بسازید و از طریق اون می تونی بک آپ بگیری و راخت ویندوز رو برگردونی

mahs
29-08-2010, 10:53
آقا مجید حالا که پیشنهاد شما اینه لطف کنید آموزش کامل رو برام بذارید

majid_3ma
30-08-2010, 14:27
آقا مجید حالا که پیشنهاد شما اینه لطف کنید آموزش کامل رو برام بذارید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شـیـفــو
30-08-2010, 20:45
اگه از این راه استفاده کنی همه اطلاعاتت پاک میشه و به حالت کارخانه بر می گرده
قبل از بالا آمدن ویندوز F8 رو میزنی و از بوت منو Repair Your Computer را انتخاب میکنید
و در صفحه ریکاوری ویندوز Image factory را بزنید
يعني درايو هاي ديگر هم مثل f , d هم پاك ميشه يا فقط همون درايو سي ؟

majid_3ma
30-08-2010, 21:50
يعني درايو هاي ديگر هم مثل f , d هم پاك ميشه يا فقط همون درايو سي ؟
چون به صورت image هست همه را میترکونه و به حالت کارخانه برمیگردونه
و از اسمش هم معلومه چیکار میکنه
بهتون پیشنهاد میکنم بک آپ بگیرید بعد از Image خود دل اتفاده کنیدد به کارخانه برگردونید بعد با خود ویندوز Image بگیرید

poya1990
14-09-2010, 20:24
سلام
چند بار پست دادم،از آن جا که به صورت ناخوانا و به هم ریخته وارد تاپیک شد،این بار یک عکس حاوی سوال خود قرار می دهم.لطفا تا بارگذاری کامل آن صبر کنید.:28::42:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]