ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HD5850 XFX ارزان شد!!!

ali rafaty
19-08-2010, 17:54
درود -نماز و روزه های همه دوستان قبول.با یک خبر غافلگیر کننده و اون اینکه :

امروز قیمت کارت گرافیک HD5850 XFX در مشهد با قیمت 288 هزار تومن(خرید نقدی) موجود بود.البته فروشنده نامرد که خدا لعنتش کنه بعد از اینکه به قصد خرید وارد مغازش شدم گفت این قیمت به شرطی هست که یک ماژول رم 2 گیگابایتی به نام z-attack :18: بخرم!!!!!!!!!!

باور کنید که خونم به جوش اومده بود و هر چی دنبال چیزی به نام "اتحادیه صنف فروشندگان لوازم الکتریکی" و تو این مایه ها گشتم تا حساب این نالوتی رو برسم چیزی پیدا نکردم.کسی اطلاعاتی داره در مورد برخورد با اینجور کارای نامردی؟

xzero
19-08-2010, 21:39
عزیز من شخصا چند برابر بدتر از ایناشو دیدم اینکه چیزی نیست
خونت به جوش نیاد چون این قضیه تو ایران خیلی عادیه!!!
الکی هم وقتتو تلف نکن و دنبال شکایت و این جور چیزا هم نرو که به جایی نمیرسی!!!
عجب برندی !!! z-attack !!! :27:

sina-star
20-08-2010, 10:11
عزیز من شخصا چند برابر بدتر از ایناشو دیدم اینکه چیزی نیست
خونت به جوش نیاد چون این قضیه تو ایران خیلی عادیه!!!
الکی هم وقتتو تلف نکن و دنبال شکایت و این جور چیزا هم نرو که به جایی نمیرسی!!!
عجب برندی !!! z-attack !!! :27:

واقعا خیلی جالب بود :18: XFX بهترین برند هست و برای خرید بهترین برند باید یدونه هم از بدترین برند خرید کنی :21:

bas ali
21-08-2010, 09:05
درود -نماز و روزه های همه دوستان قبول.با یک خبر غافلگیر کننده و اون اینکه :

امروز قیمت کارت گرافیک HD5850 XFX در مشهد با قیمت 288 هزار تومن(خرید نقدی) موجود بود.البته فروشنده نامرد که خدا لعنتش کنه بعد از اینکه به قصد خرید وارد مغازش شدم گفت این قیمت به شرطی هست که یک ماژول رم 2 گیگابایتی به نام z-attack :18: بخرم!!!!!!!!!!

باور کنید که خونم به جوش اومده بود و هر چی دنبال چیزی به نام "اتحادیه صنف فروشندگان لوازم الکتریکی" و تو این مایه ها گشتم تا حساب این نالوتی رو برسم چیزی پیدا نکردم.کسی اطلاعاتی داره در مورد برخورد با اینجور کارای نامردی؟

شما از مجتمع تک خریدی ؟
کدوم مغازش :19:

mohsenslr
21-08-2010, 11:47
آقا آدرسی رو که این قیمت رو بهت داد بگو ماهم بریم بخریم!

ali rafaty
21-08-2010, 13:40
نه مجتمع تابان بود. یک مردک کچلی هست که ...

nemisis6
23-08-2010, 03:41
سلام دوست من ali rafaty
شما اگه مشهدی و گرافیک Ati حالا از هر مارکی که میخوای برو مجتع تک طبقه -1
بزرگای کامپیوتر مشهد اونجان که معمولا قیمتشون هم نهایت 20 گرونتر از قیمت تهران هست.
که اگه بخوای هزینه پست و علافی و غیره رو هم حساب کنی واقعا می صرفه.
خود من فن بو فالو رو می خواستم واسه ی یکی از آشناها سایت لیون زده 18400 تومان
خواستم سفارش بدم دیدم 3 تا 4 روز علاف می شم و نهایت با هزینه پست برامون در می آد 23 24 تومن که بیخیال شدیمو از مشهد به قیمت 22 گرفتیم.شما اگه واقعا قصد خرید داری یا باید بری تهران یابسازی و بسوزی واز همین بازار تخیلی مشهد خرید کنی.

alpha007
23-08-2010, 10:44
قیمت این محصول تو تهران تغییر چندانی نسبت به قبل نداره لااقل نه تا 288 تومان!
جدای از فروش اجباری رم،احتمالا ریگی به کفش فروشنده هست

ali rafaty
02-09-2010, 12:49
سلام دوست من ali rafaty
شما اگه مشهدی و گرافیک Ati حالا از هر مارکی که میخوای برو مجتع تک طبقه -1
بزرگای کامپیوتر مشهد اونجان که معمولا قیمتشون هم نهایت 20 گرونتر از قیمت تهران هست.
که اگه بخوای هزینه پست و علافی و غیره رو هم حساب کنی واقعا می صرفه.
خود من فن بو فالو رو می خواستم واسه ی یکی از آشناها سایت لیون زده 18400 تومان
خواستم سفارش بدم دیدم 3 تا 4 روز علاف می شم و نهایت با هزینه پست برامون در می آد 23 24 تومن که بیخیال شدیمو از مشهد به قیمت 22 گرفتیم.شما اگه واقعا قصد خرید داری یا باید بری تهران یابسازی و بسوزی واز همین بازار تخیلی مشهد خرید کنی.

ممنون ولی قیمت کاذت گرافیک خیلی تفاوت داره!!5850 مثلا سافایر 370 کمتر نمیدن تو مشهد!