PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در خواندن preview فايلها

www_3d_boy
19-08-2010, 14:27
الان مدت زيادي كه من دارماز فيلمهاي قطع HD استفاده مي كنم .
توي cs 4 وقتي فيلمها را وارد مي كنيم رنگ خط preview آنها زرد است.
اين يعني فيلمهاي قطع HD من ديگه خوب play نميشن.
خب حالا ميام يكم دست كاريش ميكنم ميشه قرمز بعد preview مي گيريم ميشه سبز.
اكا جديدا اينم تكه تكه اجرا مي شود.
چيكار بايد بكنم؟

Mr Andersson
19-08-2010, 23:08
درود;

سیستم شما مشخصاتش چیه؟ کلا کار با HD توان بالایی از سیستم میبره.

.......

www_3d_boy
20-08-2010, 08:10
لب تاب vaio 490jgb

Mr Andersson
21-08-2010, 13:42
درود;

شما این مشکل رو با فیلم های DV ندارین که درسته؟ این مشکل از سنگینی فایلهای HD و با اینکه نوت بوک خوبیه اما تنها راه چاره شما رندر گرفتن (همون خطوط سبز) و یا پائین آوردن دقت Preview پنجره مونیتور پریمیره که باعث میشه سیستم برای پردازش تصویر تلاش زیادی نکنه. البته ویندوز ویستا ویندوز سنگینیه و توصیه من اینه که با بستن موارد اضافی حداکثر فضای رم و سی پی یو و گرافیک رو برای پریمیر باز کنید احتمالا مشکل حل شه.

موفق باشید...

www_3d_boy
21-08-2010, 15:04
ممنون دوست عزبز ، ويندوز من 7 هستش اما چجوري توي پريمير دقت preview رو پايين بيارم

Mr Andersson
12-09-2010, 04:28
درود;

تو پنجره Program monitor تو بخش output (شکل سه دایره) گزینه draft quality رو میتونید انتخاب کنید.

.......

M Like Mother
13-09-2010, 15:14
سلام

خود پریمیر میگه برای اینکه با فوتیج HD کار کنید ضمن ram و cpu و ..... باید هارد rai0 بسته بشه تا سرعت خواندن و نوشتن روی هارد به bitrate فرمت های hd برسه. وگرنه حتی اگه رندر هم بگیرید ممکنه هارد نتونه سرعت رو برسونه.

برای همین هم هست که بعضی اوقات در پروژه های dv هم که خیلی هارد شلوغه و defrag نشده ممکنه بعد از رندر تصاویر درست پخش نشوند. بنابر این همیشه به هارد هم توجه داشته باشین ( اینو عملا تجربه کردم . الکی چیزی نمی گم )

موفق باشید