مشاهده نسخه کامل
: مشکل نویز و کیفیت در مانیتور LG
Ali_vavan2009
19-08-2010, 09:43
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
دوستان من چند وقته که وقتی مانیتورم رو روشن می کنم برای چند لحظه و حتی تا چند دیقه یه صدای نویز آروم ولی اعصاب خورد کن :41: می ده مشکلش چیه؟؟؟؟؟
و از همه مهمتر اینکه جدیدا متوجه شدم که کیفیتش در پخش فیلمها پایین اومده باید چه کار کنم بهتر بشه؟؟؟؟؟
در مورد تنظیمات مانیتور همه چیز به صورت استاندارد کارخانه هست و وقتی هم CD کارخانه رو می زارم هیچ تغییری به وجود نمی یاد.
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.
مدل مانیتور : LG FLATRON ez T730BH
زمان استفاده از مانیتور: 5 سال
با تشکر
Ali_vavan2009
21-08-2010, 09:44
سلام دوستان
کسی نیست حداقل در مورد نویزش بگه باید چه کار کنم؟؟؟؟؟
در مورد کیفیت فکر میکنم لامپ مانیتور رو باید بدید یه شارژ کنند>> در مورد نویز یفرمایید چه جور نویزی هست معمولا توی این مدل مانیتورهای ال جی که تجربه 5ساله باهاشون داشتم اکثر مشکلات نویز مربوط به کابل اتصال d-sub هست یا یه عامل دیگه اینکه شما چک کن ببین اهنربا نزدیکه مانیتورتون نباشه (اسپیکر -ساب وفر)
Ali_vavan2009
24-08-2010, 11:44
ممنون از پاسختان
1- کجا باید ببرم که شارژش کنن؟؟؟ خودم می تونم شارژش کنم؟؟؟ چطوری ؟؟؟
2- مشکل نویز من بعضی وقتا پیش می یاد. من یه ساب دارم که حدود 20 سانت ازش فاصله داره باید فاصلش رو بیشتر کنم؟؟؟؟ چقدر؟؟؟
باتشکر
شارژ رو که باید ببرید نمایندگی کار شما نیست >>> اما در مورد فاصله باید عرض کنم که 20 سانت خیلی کمه حدود 50 تا 75 سانت خوبه ترجیحا 1 متر عالیه ---البته مشکل افت کیفیت ممکن هست به دلیل این فاصله کم ساب در طولانی مدت به وجود امده باشه
masoud.hasni1097
25-08-2010, 08:49
سلام دوستان
کسی نیست حداقل در مورد نویزش بگه باید چه کار کنم؟؟؟؟؟
1 - بايد جاي مانيتورت رو عوض كني شايد تو يه ميدان مغناطيسيه
2- ساب رو . اسپيكر رو دور كن ازش
3- مانيتورت خيلي قديميه و به هر حال بعد از اين مدت كيفيتش كمم ميشه
4- خوب يه مانيتور بخر
Ali_vavan2009
25-08-2010, 10:02
ممنون از پاسخ گویی خوبتان
یه سوال : فرستادن مانیتور به نمایندگی برای شارژ هزینش چقدر میشه؟؟؟؟ گارانتیشم بیشتر از 3 سال تموم شده :13:
و آقا مسعود در مورد 3 مورد اولی که گفتید ممنون
و در مورد چهارمین مورد باید بگم من زیاد اوضاع مالیم خوب نیست. اگه می تونستم هر سال می رفتم و یه کامپیوتر جدید می خریدم و با کیفیت بهتر:13:
باتشکر
navid333
10-04-2014, 19:06
دوست عزیزم مشکل مانیتور شما حل شد؟ من جدیدا از وقتی که کیس رو عوض کردم و کیس مدل بالاتری و گرفتم این مشکل رو دارم چرا به نظرتون لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.