PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز xp بجای سون استارتر در eeepc 1005p asus چطوریه؟

mohash
19-08-2010, 07:48
سلام
روی نت بوک من یک ویندوز سون استارتر نصبه می خوام پاکش کنم بجاش xp نصب کنم . هر کارکردم نشد. من یک dvd اکسترنال دارم که با usb به نت بوک وصل میشه.

تا حالا کارهای زیر رو انجام دادم عملی نبود:

1- نصب ویندوز xp از روی cd : بعد از گذروندن اقدامات اولیه وریست شدن دستگاه ، در محیط اصلی نصب ویندوز هیچ کدآم از درگاه های usb رو نمیشناسه بنابراین cd rom رو هم پیدا نمی کنه و ویندوز نصب نمیشه.

2- من از ویندور xp اورجینال یک نت بوک دیگه(1001ha) ایمیج گرفتم و روی این دستگاه نصب کردم : این مورد هم عملی نشد : تا اول صفحه سیاه ویندوز میاد بعد یک صفحه آبی ارور میاد بعدهم دستگاه ریست میشه.

دوستان راه حل دیگه به ذهنشون میرسه؟

majid_3ma
19-08-2010, 10:05
سلام
روی نت بوک من یک ویندوز سون استارتر نصبه می خوام پاکش کنم بجاش xp نصب کنم . هر کارکردم نشد. من یک dvd اکسترنال دارم که با usb به نت بوک وصل میشه.

1- نصب ویندوز xp از روی cd : بعد از گذروندن اقدامات اولیه وریست شدن دستگاه ، در محیط اصلی نصب ویندوز هیچ کدآم از درگاه های usb رو نمیشناسه بنابراین cd rom رو هم پیدا نمی کنه و ویندوز نصب نمیشه.

2- من از ویندور xp اورجینال یک نت بوک دیگه(1001ha) ایمیج گرفتم و روی این دستگاه نصب کردم : این مورد هم عملی نشد : تا اول صفحه سیاه ویندوز میاد بعد یک صفحه آبی ارور میاد بعدهم دستگاه ریست میشه.

1-توی بایوسش ببین حالتی داره که راجع به یو اس بی باشه فعال کنی(برای این که توی داس کار کنه فعال کنی)
2-به خاطر این که چیپ مادربردش با این فرق میکنه

H@mid-Vista
20-08-2010, 11:23
اینجا بحث شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما بهتره وین 7 استارتر بزنی روش

dacochir
27-02-2013, 08:31
سلام

این سوال خیلی قدیمیه ولی جواب میدیم واسه دیگران شاید نیاز بشه
شما از تنظیمات بایوس باید حالت IDE رو واسه نصب XP انتخاب کنید...
بعد بدون مشکل نصب میشه و صفحه آبی نمیاد...
یا حق

lida
27-02-2013, 09:22
بهترین روش نصب xpبا ساپورت sata است با یه سرچ می تونی گیر بیلری دیگه او کارا رو نمی خواد