مشاهده نسخه کامل
: مودم asus wl-am604
سلام دوستان عزیز من دیروز این مودم از ایسوس رو خریداری کردم رویه جعبش زده wl-am604 ولی رویه مودم زده am604؟! و اینکه تویه تنظیمات مودم که میرم و اونو تنظیم میکنم گزینه های فایروال و NAT غیرفعال هستند و باید بصورت دستی تنظیم و فعال بشه که کلی گزینه و پروتکل داره که من ازشون سر در نمیارم بنابراین تغییری هم توش ندادم خواهشا از دوستان بگن چطوری تنظیمش کنم و اینکه در کل فایروال و NAT واسه مودم تا چقدر اهمیت داره و احتیاج هست فعالش کنم حتما؟تویه مودم قبلیم خودش فعال بود یا گزینش به اینصورت بود که فعال باشه یا نه دیگه تنظیم خاصی احتیاج نداشت اگه در باره این مودم هم نظری دارید بگید.مچکرم
سلام
ادامه ی سوالتون رو اینجا مطرح کنید که تاپیک تخصصی هستش و جوالتون رو زودتر میگیرید
" راه اندازی ADSL / خرید مودم / نصب مودم - رفع عیب مودم"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز من دیروز این مودم از ایسوس رو خریداری کردم رویه جعبش زده wl-am604 ولی رویه مودم زده am604؟
مشکلی نیست
! و اینکه تویه تنظیمات مودم که میرم و اونو تنظیم میکنم گزینه های فایروال و NAT غیرفعال هستند و باید بصورت دستی تنظیم و فعال بشه که کلی گزینه و پروتکل داره که من ازشون سر در نمیارم بنابراین تغییری هم توش ندادم خواهشا از دوستان بگن چطوری تنظیمش کنم و اینکه در کل فایروال و NAT واسه مودم تا چقدر اهمیت داره و احتیاج هست فعالش کنم حتما؟تویه مودم قبلیم خودش فعال بود یا گزینش به اینصورت بود که فعال باشه یا نه دیگه تنظیم خاصی احتیاج نداشت اگه در باره این مودم هم نظری دارید بگید.مچکرم
بهتره Firewall رو روشن کنید ولی پیشنهاد میکنم آپشن هاشو دست نزنید. این FIrewall جلوی خیلی از دسترسی ها به مودم و سیستمتون رو میگیره و همیشه توصیه میشه که ازش استفاده بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.