مشاهده نسخه کامل
: در خواست اطلاعات در مورد انواع مادربرد و پردازنده های آن ها
boy_kochak
18-08-2010, 23:36
باسلام فروان
چندوقتیه که میخواستم pc رو ارتقاء بدم از اونجا که دوست ندارم سیستمی جمع کنم که دوباره دچار مشکل بشم میخواستم یه مشورت کنم تا یه سری اطلاعات درمورد انواع مادربور و پردازنده خوب و با کارآیی عالی که بشه برای کارهای گرافیکی و برنامه نویسی استفاده کرد و کم نیاره رو بدست بیارم ، از دوستان خواهش میکنم لینک ها و تاپیک های مربوط به این موضوع رو معرفی کنن یا اگه سیستمی رو میدون که بتونه خواسته های من رو بر آورده کنه معرفی کنن در ضمن در نظر داشته باشید که در حال حاضر هزینه ای که برای ارتقاء در نظر گرفتم بین 250 هزار تومان تا 300 است ...
راستی هفته پیش که رفته بودم بازار پاساژ ایرانیان مادربوردهایی رو که دیدم بیشتر برند گیگابایت و ایسوز و م اس آی بود ...
در مورد این برندها و مخصوصا ایسوز که بیشتر مد نظر من هست ، توضیح یا راهنمایی و یا ..... کنید .
در ضمن برای خرید چه نکاتی رو باید رعایت کنم که مبادا سرم کلاه بره و ....
:11:ممنون
HardWare Professor
18-08-2010, 23:59
حال حاضر هزینه ای که برای ارتقاء در نظر گرفتم بین 250000 هزار تومان تا 300 است ...
برای چه قطعاتی؟
boy_kochak
19-08-2010, 08:21
برای چه قطعاتی؟
دوست عزیز برای قطعه های M.B , CPU , RAM , VGA
در ضمن مد نظر داشته باشید که میخوام برای کارهای گرافیکی و برنامه نویسی شاید بتونم 100 تومان دیگه هزینه کنم یعنی بین تا 400 هزار تومان .
ممنون :11:
M.B : 770t usb3 Gigabyte : 110
Cpu : AMD Phenom II X 4 925 : 130
Ram : 2-2 1333 cl9 super talent : 100
VGA : ATI 4670 Sapphire : 80
All : 420
دوست عزیز حتما قطعات رو گارانتی دار بگیر اصلا و ابدا به حرف فروشنده گوش نکن (البته بعضی از فروشنده ها ی با انصاف حسابشون جداس ) و حتما حتما قطعات رو همونجا تست کن و حتما از بازار ایران بگیر.
موفق باشی.
binadez2000
19-08-2010, 13:50
دوست عزیز حتما قطعات رو گارانتی دار بگیر اصلا و ابدا به حرف فروشنده گوش نکن (البته بعضی از فروشنده ها ی با انصاف حسابشون جداس ) و حتما حتما قطعات رو همونجا تست کن و حتما از بازار ایران بگیر.
موفق باشی.
با سلام
آقا چطور میشه همه قطعات را تو مغازه تست کرد؟
ممنون
HardWare Professor
19-08-2010, 15:12
دوست عزیز برای قطعه های M.B , CPU , RAM , VGA
شاید بتونم 100 تومان دیگه هزینه کنم یعنی بین تا 400 هزار تومان
پیشنهاد من:
CPU:PHONOM2 X4 945=150
MB:MSI 770C45=86
RAM:2 GB ELIXIRE 1333 CL9=47
VGA:CLUB3D 4670=80
POWER:MEMONEX480W=38
ALL:395
پاور دارید؟
و بازی هم میکنید؟
چون برای برنامه نویسی و برنامه های گرافیکی میخواین رم و cpu اهمیت فوق العاده ای دارند
پیشنهاد من:
CPU:PHONOM II X6 1050=205
MB:ASROCK 880GXH/USB3=115
RAM:2*2GB GB ELIXIRE 1333 CL9=94
VGA:ON BOARD=0
----------------------------------------------
All 414
این مادربرد گرافیک خوبی هم داره و اگر اهل بازی نیستید با این CPU و رم به هیچ وجه کم نمیارید
boy_kochak
19-08-2010, 22:07
موفق باشی.
بسیار ممنون ....:11: رفتم یه سری تو نت زدم و در مورد این قطعات هم اطلاعاتی در آوردم گزینه خوبی بود البته باکمی تغییرات مثلا ram فکر کنم بهتر بشته ، حال یه سوال cpu مدل phenom بهتره یا Athlon ؟ و بهترین گارانتی برای کدام شرکته در مورد گیگا بایت ؟
به لینک های زیرم یه سری زدم اگه جاهای دیگه هم هست که بتونه اطلاعت بده ممنون میشم که راهنمایی کنید :11:.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
boy_kochak
19-08-2010, 22:34
پیشنهاد من:
CPU:PHONOM2 X4 945=150
MB:MSI 770C45=86
RAM:2 GB ELIXIRE 1333 CL9=47
VGA:CLUB3D 4670=80
POWER:MEMONEX480W=38
ALL:395
پاور دارید؟
و بازی هم میکنید؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییت :11: توی سایت یه چر خی زدم در مورد این مدل mb msi حرف های ضد و نقض زدن
فکر کنم با این کارآیی که من میخوام ازش بکشم مخش بترکه و لنگم بزاره ..... این پست رو ببین
در مورد پاور هم وقتی که ارتقا میدم به نسبت هم مقدار انرژی مصرفی هم بالاتر میره پس فکر کنم پاور هم بخوام البته باید بگم که زیاد اهل بازی نیستم چون وقتشو ندارم و برای کار های طراحی و گرافیکی و برنامه نویسی میخوام
. ممنون اگه در مورد برند asus راهنمایی کنید ممنون میشم.:11:
boy_kochak
19-08-2010, 23:07
چون برای برنامه نویسی و برنامه های گرافیکی میخواین رم و cpu اهمیت فوق العاده ای دارند
پیشنهاد من:
CPU:PHONOM II X6 1050=205
MB:ASROCK 880GXH/USB3=115
RAM:2*2GB GB ELIXIRE 1333 CL9=94
VGA:ON BOARD=0
----------------------------------------------
All 414
این مادربرد گرافیک خوبی هم داره و اگر اهل بازی نیستید با این CPU و رم به هیچ وجه کم نمیارید
ممنون عزیز از راهنماییت .... چندتا پست رو که جستجو کردم نسبت به قیمتش تعریف کردن
تو بازارم دیدم اما حالا این چند سوال دارم اول که این بااین کار هایی که میکنم چند سال میتونه همراهیم کنه و قابلیت ارتقاش چه طوریه ؟ کدام بهتر ه گیگا بایت بهتر یا این مدل ؟
اگر لطف کنید در مورد برند asus نیز کمک کنید ممنون میشم چون این برند بشتر مد نظرمه. :11:
HardWare Professor
19-08-2010, 23:33
راستش اگر شما بتونی از رمهای DDR3 در پلتفرم AM3 استفاده کنی در تمام موارد کارایی بالاتری می گیری
در بازی و برنامه های دو رشته ای یک 4 هسته ای با فرکانس مشابه تقریبا حدود 30% از یک دو هسته ای سریعتر عمل میکنه
در بازی و برنامه های چند رشته ای که مشخص هست که 4 هسته ای بهتر عمل می کنه
اگر قصد استفاده از پلتفرم AM2+ را دارید همون ASUS M4N78 PRO کافی هست
همینطور مدلهای MSI 770T-C45 حدود 80 و ASROCK M3A770+DE حدود 60 هم هستند که AM2+ هستند
ولی در پلتفرم AM3 شما چند گزینه داری بدین شرح :
ASROCK M3A770DE 78000
MSI 770C-45 95000
ضمن اینکه برد MSI امکان آنلاک کردن کش L3 پردازنده مورد نظر شما را هم نداره
در این پست نکته ی مهمی نمیبینم.
در مورد کش L3 هم شما با خرید یک پردازنده PHONOM II نیازی به ان ندارید
ممنون عزیز از راهنماییت .... چندتا پست رو که جستجو کردم نسبت به قیمتش تعریف کردن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو بازارم دیدم اما حالا این چند سوال دارم اول که این بااین کار هایی که میکنم چند سال میتونه همراهیم کنه و قابلیت ارتقاش چه طوریه ؟ کدام بهتر ه گیگا بایت بهتر یا این مدل ؟
اگر لطف کنید در مورد برند asus نیز کمک کنید ممنون میشم چون این برند بشتر مد نظرمه. :11:
دوست عزیز این پیشنهادی که من دادم بیشتر به دلیل این بود که شما اهل بازی نیستید و برای کارهای گرافیکی و برنامه نویسی میخوای رم و cpu برای شما خیلی مهمه و من حداکثر اون رو با یه مادربرد خیلی خوب که گرافیک خوبی هم داره و قابلیت ارتقا و اورکلاک خوبی داره در نظر گرفتم و اگه کار گرافیکی شما 3بعدی سنگین نباشه تا مدت زیادی(3-4سال در صورت بالا نرفتن توقع از سیستم) به شما در حد خوبی جواب میده
مادربرد هم گزینه ی خوبیه و بیشتر به خاطر تبلیغات ایسوس و گیگا از اونا ارزونتره و در برند ایسوس اگرASUS M4A785TD-V EVO رو گیر بیارین خوبه
boy_kochak
21-08-2010, 22:39
دوست عزیز این پیشنهادی که من دادم بیشتر به دلیل این بود که شما اهل بازی نیستید و برای کارهای گرافیکی و برنامه نویسی میخوای رم و cpu برای شما خیلی مهمه و من حداکثر اون رو با یه مادربرد خیلی خوب که گرافیک خوبی هم داره و قابلیت ارتقا و اورکلاک خوبی داره در نظر گرفتم و اگه کار گرافیکی شما 3بعدی سنگین نباشه تا مدت زیادی(3-4سال در صورت بالا نرفتن توقع از سیستم) به شما در حد خوبی جواب میده
مادربرد هم گزینه ی خوبیه و بیشتر به خاطر تبلیغات ایسوس و گیگا از اونا ارزونتره و در برند ایسوس اگرASUS M4A785TD-V EVO رو گیر بیارین خوبه
دوست عزیز بعد از یه سری مشورت یکی از دوستان انجمن این مدل ( asrock 870 extreme3 ) رو پیشنهاد داد که وقتی مشخصاتش رو دیدم قابلیت های خوبی داره نظر شما رو هم میخواستم بدونم یکی از ویژگیهاش ساپورت CPU های AM3 بود که فکر کنم جای حرف نزاره اما یه مشکل اونم گارانتیشه که من الان اگه این مادربورد رو بگیرم گارانتیش چه طورریه و آیا در مدل گیگا همچین سوژه ای که با این رنج قیمت باشه یافت میشه یا نه ؟ و یه مورد دیگم دارم اونم dvd رایترم که حدود یکساله خریدم پایونیره و از ATA ساپوته من روی مادربرد این مدل asrock هر چی گشتم پورت IDE پیدا نکردم آیا من اشتباه میکنم یا واقعا نداره همچین پورتی رو به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
راستی این قابلیت UCC - Unlock CPU Core چیه ؟ توی مشخصاتش قید کرده بود .... میشه توضیح بدید .
بازم ممنون
jojo_2000
21-08-2010, 23:31
راستی این قابلیت UCC - Unlock CPU Core چیه ؟ توی مشخصاتش قید کرده بود .... میشه توضیح بدید .
بازم ممنون[/QUOTE]
با اجازه اساتید! اگه درست گفته باشم هسته یی که در amd غیرفعال هستش رو فعال میکنه مثلا x3 میشه x4
البته فکر نکنم 100% باشه شانسیه:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.