مشاهده نسخه کامل
: مشکل wag120n
سلام.دوستان مودم من با مدل wag120n خریدم 1 هفته ولی تقریبا هر 30 40 دقیقه ارتباط نت قطع میشه و باید خاموش روشن کنم وصل بشه ایراد چی میتونه باشه ؟ تو تنشیمات آیا مشکلی هست ؟ آیا نویز گیرم مشکل داره /؟؟ نویز گیر باید کجا وصل بشه ؟
مرسی خواهشن کمکم کنید
shabe.saket
18-08-2010, 23:04
شما یه بروزر دیگه مثلا Fire fox نصب کن بعد سیستم و ریستارت کن. موقع اولین اجرای Fire fox بهش بگو هیچ چیزی از IE Emport نکنه. مشکل حل خواهد شد. اگه نشد به پشتیبانی ISP زنگ بزن و ازشون کد DNS Server رو بگیر.
بعد این اعداد رو در این مسیر وارد کن.
Network Conection---Local Area Conection----Propertis-----Internet Protocol TCP/IP-----Propertis
قسمت DNS Server اعداد رو وارد کن. دو تا سطره که باید پر بشن.
اخرش ok کن. کانکشن قبلیو پاک کن. بعد یه کانکشن جدید درست کن. کامپیوترو ریستارت کن.
اگه با هیش کدوم این کارا درست نشد با نصب مجدد ویندوز حل میشه. احتمالا ف*یل*تر ش*کن استفاده کردی ie رو بهم ریخته.
فکر کنم همون اول با نصب Fire Fox درست بشه.
مشکل از مودم نیست.
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
یادم رفت نویز گیر باید بین پریز تلفن و ورودی Line مودم وصل بشه.
مرسی دوست عزیز امتحان میکنم خبرشو میدم
سلام دوست عزیز اینم نبود من حتی با یه لپتاپ ویندوز جدید ریخته تست کردم بازم قطع میشه و وصل میشه مصلا 40 دقیقه گذشت قطع میشه و بهد 1 مین وصل میشه یا باید خاموش روشنش کنم وصل بشه آیا اسپیلیتر هم ممکنه خرب بشه ؟ آیا اسپیلیتر قوی و خوبم داریم ؟ با هم فرق دارن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.