مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم ADSL
GENERAL_RAAAM
18-08-2010, 17:08
سلام
من دیشب داشتم تو تنظیمات مودمم ( 192.168.1.1 ) می گشتم فکر کنم یه گندی زدم چون دیگه وقتی تو مرورگر می نویسم 192.168.1.1 تو فایرفاکس که صفحه سفید میاره و تو IE میگه :
Internet Explorer cannot display the webpage
ممنون میشم راهنماییم کنید که درستش کنم :11:
salarhiv
19-08-2010, 18:51
احتمالا IP مودمتون رو تغییر دادید. وقتی مودمتون وصله توی CMD کلمه ی ipconfig رو تایپ کنید. اخرین IP ,هح مودمتونه.
می تونید با این IP وارد شین و تغییرش بدین.
با ریستارت کردن مودم و Repair کردن کانکشن اترنتن هم مشکلتون حل میشه.
siavash alavi
19-08-2010, 21:09
با سلام به دوستان عزيز
منهم يك مودم دي لينك مدل 322 تي دارم
فقط با حالت بريج ميتونم كانكت بشم ولي با حالت پي پي پي او ائي كانكت نميشم
در حالت بريج ينگ به مودم و اي اس پي دارم ولي در حالت دوم اصلا با هيچ كدام پينگ نميكنه
ممنون ميشم اگر كمك كنيد.
amd>intel
19-08-2010, 23:34
تنظيمات رو از ISP بپرسيد . بايد بگند . اگر نپيچونن
salarhiv
20-08-2010, 05:27
با سلام به دوستان عزيز
منهم يك مودم دي لينك مدل 322 تي دارم
فقط با حالت بريج ميتونم كانكت بشم ولي با حالت پي پي پي او ائي كانكت نميشم
در حالت بريج ينگ به مودم و اي اس پي دارم ولي در حالت دوم اصلا با هيچ كدام پينگ نميكنه
ممنون ميشم اگر كمك كنيد.
متاسفانه در ایران بسیاری از ISP ها پشتیبانی کاملی از PPPOE ندارن.تو مودمهای جدید هم داره بدتر میشه!!
اگه مطمئنی که مودم رو درست تنظیم کردی و نمیشه,ایراد از ISP هست و حل نشدنی. خودشون هم که طبق معمول میگن مودمتون سازگار نیست با تجهیزات ما!!!!!
shavo.shadow
23-08-2010, 18:08
سلام من یک مودم Linksys Cisco دارم که علاوه بر ADSL وایرلس هم هست اما نمیدونم چجوری باید از وایرلسش استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید
Moh3en7a
26-08-2010, 12:07
سلام دوستان
من یه مودم D-Link 2640U دارم که مثل این دوست بالایی می خواستم از وایرلسش استفاده کنم
Username و Password کانکشن روی مودم تنظیم شده و انوماتیک به اینترنت وصل میشه ولی نمیدونم چرا وایرلسش کار نمیکنه.
یه سوال دیگم داشتم
اگر بخوام Username و Password کانکشن رو از روی مودم بردارم و با استفاده از ویندوز کانکت شم باید تو Configuration مودم چه تغییراتی بدم. (حتی با صرفنظر کردن از وایرلس)
مثلا باید Authentication Method رو از روی Auto تغییر بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوستان
من یه مودم D-Link 2640U دارم که مثل این دوست بالایی می خواستم از وایرلسش استفاده کنم
Username و Password کانکشن روی مودم تنظیم شده و انوماتیک به اینترنت وصل میشه ولی نمیدونم چرا وایرلسش کار نمیکنه.
یه سوال دیگم داشتم
اگر بخوام Username و Password کانکشن رو از روی مودم بردارم و با استفاده از ویندوز کانکت شم باید تو Configuration مودم چه تغییراتی بدم. (حتی با صرفنظر کردن از وایرلس)
مثلا باید Authentication Method رو از روی Auto تغییر بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
برای کانکت شدن با کانکشن ویندوز باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنید.محلشم همون قسمتی هست که برای اولین بار میخواستید مودم رو کانفیگ کنید(میتونید Edit کنید وبعد Save&Reboot).
برای استفاده از وایرلس هم باید مودم رو تنظیم کنید.
سیستمی که میخواهید از وایرلس این دستگاه استفاده کنه مودم رو شناسایی میکنه؟
Moh3en7a
27-08-2010, 04:30
سلام
برای کانکت شدن با کانکشن ویندوز باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنید.محلشم همون قسمتی هست که برای اولین بار میخواستید مودم رو کانفیگ کنید(میتونید Edit کنید وبعد Save&Reboot).
برای استفاده از وایرلس هم باید مودم رو تنظیم کنید.
سیستمی که میخواهید از وایرلس این دستگاه استفاده کنه مودم رو شناسایی میکنه؟
سلام دوست عزیز. ممنون که وقت گذاشتید
الان هم که از کانکشن ویندوز استفاده نمیکنم نوع کانکشن PPPoE هست و فکر کنم تو هر دو حالت هم باید به همین صورت باشه.
مشکل اصلی من هم همینه و اگه لازم بود قید وایرلس رو میزنم که با استفاده از کانکشن ویندوز متصل بشم.
به نظر شما NAT رو نباید غیر فعال کنم ؟
مشکل وایرلس هم حل شد. میخواستم گوشی رو با وایرلس کانکت کنم که مودم رو شناسایی میکرد ولی کانکت نمیشد اما الان درست شده.
سلام دوست عزیز. ممنون که وقت گذاشتید
الان هم که از کانکشن ویندوز استفاده نمیکنم نوع کانکشن PPPoE هست و فکر کنم تو هر دو حالت هم باید به همین صورت باشه.
مشکل اصلی من هم همینه و اگه لازم بود قید وایرلس رو میزنم که با استفاده از کانکشن ویندوز متصل بشم.
به نظر شما NAT رو نباید غیر فعال کنم ؟
مشکل وایرلس هم حل شد. میخواستم گوشی رو با وایرلس کانکت کنم که مودم رو شناسایی میکرد ولی کانکت نمیشد اما الان درست شده.
دوست عزیز شما connection type رو Bridging انتخاب کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.