مشاهده نسخه کامل
: مشكل در لپ تاپ dell (هنگام در آوردن از برق سرعت بازي كم مي شود)
S E V E N
18-08-2010, 15:49
سلام خدمت دوستان محترم.
مدت 3 هفتس كه يه 1558 خريدم كه گرافيكش 5470 هست.
وقتي به برقه موقع بازي گرافيك بالا و بازي كردن باهاش عالي و سريع هست.
اما موقعي كه به برق نباشه انگار قدرت لپ تاپ كمه و كامل نميتونه كار انجام بده حتي اگه شارش 100 % باشه.
مثلاً موقع بازي اگه به برق باشه سرعت عاليه ولي تا از برق در بياد تصوير سرعتش كند ميشه و نور صفحه كاهش پيدا
ميكنه. لطفا اگه مي دونيد بگيد مشكل از چيه و آيا راه حلي داره ؟
hasanoooooooo
18-08-2010, 16:00
مشکلی نداره دوست عزیز در مورد همه لپتاپها این مسعله اتفاق میفتد . چون شما وقتی لپتاپتو به برق میزنی از نهایت قدرت بهره میگیری اما وقتی از برق میاری بیرون خود لپتاپ حالت استفاده رو کم میکنه تا باطری شما بیشتر دوام بیاره البته در لپتاپ های جدید حالتی هست که میتونی خودت تنظیم کنی که حتی وقتی از برق بیرونه از high performance استفاده بشه .
سلام
همونطور که دوست عزیز hasanoooooooo فرمودند، مشکلی نیست، فقط وقتی لپ تاپ رو از برق در میارید، تنظیمات میره به حالتی که حداقل مصرف باطری رو داشته باشه (یعنی نور صفحه کم میشه، از تمام توان CPU استفاده نمیشه و ...)
برای اینکه حالتی که مورد نظرتون هست رو موقع به برق بودن یا با باطری کار کردن داشته باشید، روی آیکون باطری (گوشه پایین سمت راست) راست کلیک و گزینه Power Options رو انتخاب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فرض کنید گزینه فعال تو لپ تاپ شما، همون Dell Recommended باشه، حالا اگر روی Change plan settings مربوط به اون کلیک کنید، این صفحه میاد:
که با زدن Change advance power settings میتونید تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید:
در کل این چیزی که مطرح کردید مشکل نیست و طبیعیه و مربوط به تنظیمات لپ تاپه اما بهتره مواقعی که میخواید از لپ تاپ کار بکشید، از برق استفاده بشه حدالامکان که عمر باطری هم کاهش پیدا نکنه.
S E V E N
18-08-2010, 23:01
سلام خدمت شما و با تشكر.
مشكل حل شد و تنظيماتش رو ياد گرفتم كه همينش مهم بود.
در قسمت change advanced power settings و در قسمت ATI Graphicd power Settings و بعد ATI Powerplay Settings بايد On Battery رو Maximize Performance بذاريم تا گرافيك بالا بره. فكر مي كنم تنظيمات نور هم همون قسمت دسكتاپش بايد باشه. من همون حالت اوليه گذاشتم چون فعلاً جايي نمي برش كه برق نباشه. ممنون از اينكه وقت گذاشتيد.
موفق و پيروز باشيد در پناه خدا
تنظیمات نور رو هم از داخل change advanced power settings تو قسمت Display میتونید تغییر بدید، هم راه سریعترش از اینجا تنظیم کنید:
بعد هم Save change رو بزنید تا تغییرات اعمال بشه.
موفق باشید.
یه موضوع هم من بگم:
لپ تاپ من وقتی به برقه،فنش همین جور مثله پنکه کار میکنه و دستگاه گرم میشه موقع بازی،،ولی وقتی که از برق درش میارم تو بازی انگار که دستگاه خاموشه،نه فن کار میکنه،نه گرم میشه،الیته کم هم نمیاره!
خوب چرا وقتی میتونه اینجوری باشه،تو حالت عادی نیست وقتی که به برقه!؟
مدل VPCF115
S E V E N
19-08-2010, 23:08
یه موضوع هم من بگم:
لپ تاپ من وقتی به برقه،فنش همین جور مثله پنکه کار میکنه و دستگاه گرم میشه موقع بازی،،ولی وقتی که از برق درش میارم تو بازی انگار که دستگاه خاموشه،نه فن کار میکنه،نه گرم میشه،الیته کم هم نمیاره!
خوب چرا وقتی میتونه اینجوری باشه،تو حالت عادی نیست وقتی که به برقه!؟
مدل VPCF115
سلام
اينو من توجه نكردم چون اكثرا كول پد همراه لپ تاپ هست.
خدانگهدار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.