ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن ویندوز بعد از در آوردن باطری

akkhatar
18-08-2010, 13:02
سلام دوستان . لب تاب من مدل sony vaio cw2DGX/B هست و متاسفانه پسر خالم در حینی که لب تاب روشن بوده باطری رو در میاره و بعد از اون دیگه لب تاب بالا نمیاد یعنی ویندوزش بالا نمیاد تا صفحه welcome میاد ولی دیگه نه خود خوشامد میاد نه ویندوز . متاسفانه ویندوز ایکس پی هم روش نصب نمیشه . سون هم نصب نشد با دی وی دی ریکاوری هم امتحان کردن بازم مثل همون ویندوز بالا نیومد . صفحه repair هم تا قبل از صفحه خوشامد گویی بالا اومد و دیگه نرفت و ریکاوری که با کلید assist بالا میاد هم تا همون مرحله پیش رفت و دیگه نرفت .خلاصه به فکر خودم رسید که اف دیسکش کنم ولی گفتم شاید راه دیگه ای باشه؟ ممنون میشم کمکم کنید!!

majid_3ma
19-08-2010, 09:00
سلام دوستان . لب تاب من مدل sony vaio cw2DGX/B هست و متاسفانه پسر خالم در حینی که لب تاب روشن بوده باطری رو در میاره و بعد از اون دیگه لب تاب بالا نمیاد یعنی ویندوزش بالا نمیاد تا صفحه welcome میاد ولی دیگه نه خود خوشامد میاد نه ویندوز . متاسفانه ویندوز ایکس پی هم روش نصب نمیشه . سون هم نصب نشد با دی وی دی ریکاوری هم امتحان کردن بازم مثل همون ویندوز بالا نیومد . صفحه repair هم تا قبل از صفحه خوشامد گویی بالا اومد و دیگه نرفت و ریکاوری که با کلید assist بالا میاد هم تا همون مرحله پیش رفت و دیگه نرفت .خلاصه به فکر خودم رسید که اف دیسکش کنم ولی گفتم شاید راه دیگه ای باشه؟ ممنون میشم کمکم کنید!!
خود ریکاوری این کارو میکنه
asist رو توی بایوس که روشن میشه میزنید؟

akkhatar
19-08-2010, 21:23
خود ریکاوری این کارو میکنه
asist رو توی بایوس که روشن میشه میزنید؟
ممنونم دوست عزیز ولی اصلا بالا نمیاد . من وقتی که لب تاب خاموشه یا زمانی که تازه روشن میکنم فورا asist رو میگیرم صفحه اولی بالا میاد و روی please wait میمونه و دیگه تکون نمیخوره . اگه میشه بگین چه راهی دارم آخر سر باید اف دیسک کنم یا نه ؟ مثل دسکتاپ اف دیسک کنم یا روش دیگه ای داره ؟ ممنون میشم بازم کمکم کنید