ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک درایور fw139e

rezvanzadeh
18-08-2010, 12:01
ویندوز7 ultimate 64 نصب کردم درایور VAIO® Launcher رو با روشی که در سایت بود دانلودونصب کردم ولی هنوز fn کار نمی کنه لطفا کمکم کنید دقیق بگید چه کنم ممنون

_ermia
18-08-2010, 17:16
درایور VAIO® Launcher رو با روشی که در سایت بود دانلودونصب کردم

چه روشی و کدوم سایت؟!
این لینک VAIO® Launcher برای لپ تاپ VGN-FW139E با ویندوز سون اولتیمیت 64 بیتی هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما دقیقا همین رو نصب کردی؟

نصبش روش خاصی نداره! به جز مواردی که تو همون صفحه دانلود گفته (به عنوان Important Notes و Download and Installation Instructions)

majid_3ma
19-08-2010, 10:07
ویندوز7 ultimate 64 نصب کردم درایور VAIO® Launcher رو با روشی که در سایت بود دانلودونصب کردم ولی هنوز fn کار نمی کنه لطفا کمکم کنید دقیق بگید چه کنم ممنون
:20:
vaio event service و shared library و سونی dll هست اگه اشتباه نکنم اینارو هم باید نصب کنی
اینو تازگیا کفش کردم

rezvanzadeh
21-08-2010, 13:15
چه روشی و کدوم سایت؟!
این لینک VAIO® Launcher برای لپ تاپ VGN-FW139E با ویندوز سون اولتیمیت 64 بیتی هست:

شما دقیقا همین رو نصب کردی؟

نصبش روش خاصی نداره! به جز مواردی که تو همون صفحه دانلود گفته (به عنوان Important Notes و Download and Installation Instructions)
دقیقا همین رو نصب کردم اماکارمنی کنه راه دیگه ای هم هست؟

_ermia
21-08-2010, 18:29
دقیقا همین رو نصب کردم اماکارمنی کنه راه دیگه ای هم هست؟

نصب میشه و کار نمیکنه یا اینکه اررور میده موقع نصب؟
اگه اررور میده، متن کامل اررور رو بذارید.

چیزی که جناب majid_3ma گفتند رو انجام دادید؟ شاید جواب بده

_ermia
21-08-2010, 19:10
در تایید صحبت جناب majid_3ma این لینک هم دقیقا همین دو مورد رو گفته:

How to get Sony Vaio Laptops Function Keys to work with Windows 7

Step-by-Step instructions for Windows 7 "FN" keys on your Sony VAIO

The first thing you need to do is install the most recent release of Sony's DLLs. These are what drives most of Vaio's system services and utilities. The latest Sony Utilities DLL (at time of writing) is v7.1.00.15150.
Install these Sony Utilities DLLs v7.1.00.15150 on your Windows 7 computer and reboot.
Now, install the latest Sony Vaio Event Service. This is the program that enables your Vaio function keys. The Event Service which works for Windows 7 is version 3.1.00.14130.
Reboot your Vaio computer and voila!

یعنی اول باید Sony Utilities DLL رو نصب و Restart کنیدو بعد Vaio Event Service رو نصب کنید.
اما متاسفانه چیزی به اسم Sony Utilities DLL برای لپ تاپ شما ندیدم تو قسمت دروایور های لپ تاپ شما، اما بنا به صحبت های بالا، که ورژن Sony Utilities DLLs v7.1.00.15150 رو معرفی کردن، این لینک رو پیدا کردم:

البته این ورژن مربوط به xp هست! اما خب با توجه به راهنمایی های این سایت خارجی این لینک دانلود رو گذاشتم.

از قسمت اینجا هم VAIO® Event Service رو بگیرید:

امیدوارم مشکلتون حل بشه.