ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا بردن sharpness فیلم

stam
18-08-2010, 09:45
سلام
من یه فیلم 90 دقیقه ای دارم که تصویر تا حد تقریبا محسوسی فلو یا میشه گفت soft شده من افترم خوب نیست یعنی زیاد وارد نیستم میخواستم ببینم میشه با افتر تصویر رو از حالت سافت در اورد یعنی یه مقدار شارپنسشو بالا برد یا اگه یه نرم افزار ساده تر سراغ دارید بگین در ضمن اگه تو افتر این کارو مبتدی گونه توضیح بدین (مثلا با تصویر) ممنونتون میشم

stam
18-08-2010, 17:50
اگر کسی پاسخ بده خیلی ممنون میشم

mbeditor
18-08-2010, 18:28
سلا م عزیزم
این چیزی که شما میگی غیر ممکنه
ولی میشه با افکت curves روی کنتراست کار کنی شاید بشه

stam
18-08-2010, 19:45
سلا م عزیزم
این چیزی که شما میگی غیر ممکنه
ولی میشه با افکت curves روی کنتراست کار کنی شاید بشه

یعنی چی غیر ممکنه!!!
یعنی من نمیتونم شارپنس تصویرمو بالاتر ببرم؟

Mr Andersson
19-08-2010, 00:29
درود;

میشه ولی نویز میوفته.. البته اگه زیاد ببری بالا. تو effects & Presets گزینه sharpen رو جستجو کن.

.......

stam
19-08-2010, 00:40
Mr Andersson جان مثله همیشه شرمندمون کردی
مزسی از پاسخت
نه زیاد نمیخوام ببرم بالا یه فیلم با فرمت avi بوده که تبدیلش کردند به vhs بعد نسخه avi به دلایلی از بین رفته و الان تنها نسخه ای که وجود داره اون vhs هست.این کارو میخوام با vhs بکنم به خاطره اینکه کیفت فیلمه وی اچ اسی شده یعنی یه ذره سافت شده تو سفیدی های زیاد هم تصویر دارای نویز میشه میخوام یه جوری اینارو رفع کنم و دوباره نزدیکش کنم به همون ای وی آیه به نظرت شدنیه؟
ممنونم

Mr Andersson
19-08-2010, 23:05
درود; خواهش میکنم.

خیلی سخته.. من هیچ راه از پیش تعیین شده ای ندارم بهت بگم. باید با لول های رنگ و نور و غیره بازی کنی تا به نتیجه دلخوات برسی. ولی واقعا عذابه و در کل بالا بردن کیفیت فیلم خیلی محدود و خیلی وقت گیره.

.......

stam
20-08-2010, 02:03
سلام
ممنونم تقریبا با فیلتر نویز ریداکشن به یه نتایجی رسیدم یه ذره هم از فیلتر بلور استفاده کردم
ولی اگر لازم بشه مجبورم اکسپرت tga بگیرم و با فتوشاپ روی تک تک فریم ها کار کنم

senaps
20-08-2010, 07:24
ولی اگر لازم بشه مجبورم اکسپرت tga بگیرم و با فتوشاپ روی تک تک فریم ها کار کنم
واسه یه فیلم یه ساعته رو هر فریم 5 دقیقه کار کین،زمان پایان پروژه 10 اینده هستش و در نهایت مشتری یا طرف میاد میگه همین؟!!

التبه من ویدیو های مثلا لیلا فروهر 15 سال پیش رو دارم،همون ویدیو رو که دوباره کیفیتش رو بردن بالا رو هم دارم و هرچی تلاش کردم،نتونستم به نتیجه ی بدست اومده توسط کمپانی کلتکس برسم!!! واقعا منم به دنبال یه روش خوب برای بالا بردن کیفیت فیلم های میرسم.....به نظرم خیلی کاربرد داره اگه بشه کیفیت رو تا حدودی بالاتر برد مخصوصا برا من که عشق دانلود فیلمم!!

pouyan_pro2008
20-08-2010, 11:43
شرکت ترپکد یه پلاگین واسه این کار داره
یه سرچ بزنین پیدا میکنین

stam
20-08-2010, 16:38
یه سرچ بزنین پیدا میکنین

میشه یه راهنمایی بیشتر راجع به ای پلاگین بکنید یا حداقل اسمشو به لاتین بنویسین
چون من هرچی توسایت ترپکد گشتم به نتیجه ای نرسیدم اگه نام پلاگین رو بگین ممنون میشم

ممنونم

senaps
20-08-2010, 22:27
یه سرچ بزنین پیدا میکنین
فک میکردم که ترپکد پلاگیناش واسه کارای انفجاری و اینا بدرد میخورن!!!
میشه راهنمایی کنین؟ چنین پلاگینی(اگر واقعا برا این کار پلاگینی باشه!) که خداست.......

stam
22-08-2010, 16:02
یعنی اسمشو نمی دونید شما آقای pouyan

stam
22-08-2010, 21:42
یا حداقل افکتی(plugin که نویز رو از تصویر پاک کنه چی کسی سراغ داره