ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن مودم...

ejbaree
18-08-2010, 08:42
سلام.
من دو تا سیستم دارم.

یکیش با مودم corecess بصورت دستی کانکشن براش ساختم و به اینترنت وصل میشم.

روی اون یکی سیستم یه مودم D-link هست که تو تنظیمات اولیه خودش یوز و پسوورد رو زدم دیگه موقع روشن کردن کامپیوتر خودش به اینترنت وصل میشه.

حالا مشکل اینه که وقتی مودم D-link حتی خود کامپیوتر هم که خاموش باشه و ولی خودش روشن باشه، نمیذاره من از این یکی سیستم به اینترنت وصل بشم.حتما باید کلا خود مودم هم خاموش باشه!
یعنی اصلا چراغ adsl مودم corecess ثابت نمیمونه.
میخوام بدونم راهی هست تا کاری کنم مودم D-link نتونه ارتباط corecess رو قطع کنه؟

راستی نمیخوام اینترنتمو share کنما. فقط میخوام هر وقت خواستم با سیستمی که مودم corecess روش نصبه به اینترنت وصل بشم.چه اون یکی سیستم تو اینترنت باشه و چه نباشه و فقط مودم روشن باشه.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

IVAN
19-08-2010, 19:17
شما هر دو مودم رو به یک خط وصل کردید؟ این که اصلا درست نیست و نمیشه از یک خط و با دو مودم بتونید از اینترنت استفاده کنید و دچار مشکل خواهید شد. شما میتونید از مودم D-link اگر پورت اضافه داشته باشه در هر دو سیستم استفاده کنید.

ejbaree
20-08-2010, 09:48
من که نمیخوام همزمان از هر دو سیستم به اینترنت وصل بشم.
مشکل من اینه که مودم D-link حتی اگر کامپیوتر خاموش باشه و خودش روشن باشه، نمیذاره من از این یکی سیستم که مودم corecess روش نصبه با اینترنت وصل بشم.
ولی وقتی من با سیستمی که مودم corecess روش نصبه تو اینترنتم،سیستمی که مودم D-link روش نصبه روش بشه این یکی خودکار قطع میشه و D-link کانکت میشه.
میخوام اینطوری نباشه. یعنی نمیشه تو تنظیمات D-link کاری کرد که موقعی که corecess وصله اون وصل نشه!؟