ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Panasonic VT20 vs Samsung C8000 vs Sony HX903

lebowski
18-08-2010, 01:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون کدوم یکی از این سه تا بهترن؟
پلاسمای فوق العاده پاناسونیک vt20 یا ال سی دی سامسونگ c8000 که بک لایت led داره با ظاهری زیبا و یا سونی hx903 ؟

cnet اروپا مقایسه کلی بین این سه تا tv انجام داده که هر سه تاشون سه بعدیم هستن!

Styling

ظاهر

بدون هیچ شکی سامسونگ برنده این مقایسه هست بین پاناسونیک و سونی باید گفت که سونی ظاهری بهتری داره.
برنده: سامسونگ

2D quality

کیفیت تصویر در دو بعدی

کیفیت تصویر پاناسونیک با رنگای واقعی و زیبا و تصویر شارپ در کل بدون هیچ شکی بردنس بعد از اون سامسونگ و در رتبه بعدی سونی
برنده: پاناسونیک

3D glasses

یا عینک سه بعدی

عینک پاناسونیک سنگینه و برای نگه داشتن به مدت طولانی به روی چشم اصلا راحت نیست , عینک سونی سبک و راحته و شارژ خوبیم نگه میداره ولی عینک سامسونگ خیلی راحت و ساده به نظر میاد و خیلیم سبکه فقط مشکلش اینه که راحت میشکنه
برنده: سامسونگ

3D quality

کیفیت تصویر در سه بعدی

به نظر میاد پلاسما یه تکنولوژی کامل برای سه بعدی هست مشکل پاناسونیک این هست که تصاویر سه بعدی از پشت عینک روی این درخششونو از دست میدن ولی این مشکل به هیچ وجه نمیتونه پاناسونیکو در راه نمایش حیرت انگیز و واقعی سه بعدی متوقف کنه بعد از پاناسونیک سونی تصویر زیبایی داره ولی سامسونگ در تصاویر سه بعدی سایه خیلی بدی تولید میکنه.
برنده: پاناسونیک

Internet content

قابلیتهای اینترنتی

سونی با قابلیتهای wi fi داخلی و برنامه های خوب اینترنتی بدون شک برنده هست.
برنده: سونی

Price

قیمت

برنده:پاناسونیک

Overall winner

برنده نهایی

پاناسونیک با تصویر زیبا و واقعی و بهترین نمایش در تصاویر سه بعدی و نمایش قدرتمند تصاویر دو بعدی و همینطور قیمت مناسب بدون هیچ شکی برنده هست
برنده : پاناسونیک VT20

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Terry Bogard
18-08-2010, 03:00
این cnet همیشه طرفدارای اسپانسراشه قبلا سونی و حالا سامسونگ ولی این vt20 لامصب یه تصویری داره که هر کی میبینه قفل میکنه :31:

Terry Bogard
18-08-2010, 04:36
خبرش الان برام میل شده بود پاناسونیک مدل gt25 سایز 42 و 50 و قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی قیمت 42 اینچ 1700 دلار و قیمت 50 اینچ 2100 دلار آمریکا

---------- Post added at 05:36 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ----------

منبعش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed8470
18-08-2010, 10:00
این cnet همیشه طرفدارای اسپانسراشه قبلا سونی و حالا سامسونگ ولی این vt20 لامصب یه تصویری داره که هر کی میبینه قفل میکنه :31:
سلام در اينكه cnet بيشتر از اسپانسراش تعريف ميكنه شكي نيست البته cnet ukيه خورده بهتره.من توي يكي از تاپيكهاييكه گذاشتم اشاره كردم كه با يكي از دوستان توي مجتمع كامپيوتر پايتخت 3dپانا رو ديديم ودوستم واقعا قفل كرده بود تقريبا 2 هفته قبل از ماه رمضان بود فقط چيزي كه منو به شك انداخته اينه كه من از مسئولش پرسيدم كه vt 20 هستش اونم گفت بله قيمت هم 4500000 بعد عينكو داد تست زديم عالي بود ولي الان دوستان ميگن كه vt20توي ايران نيومده.درسته يا نه چون من ميخوام بخرم البته بعداز ماه رمضان با تشكر

Terry Bogard
18-08-2010, 14:04
سلام در اينكه cnet بيشتر از اسپانسراش تعريف ميكنه شكي نيست البته cnet ukيه خورده بهتره.من توي يكي از تاپيكهاييكه گذاشتم اشاره كردم كه با يكي از دوستان توي مجتمع كامپيوتر پايتخت 3dپانا رو ديديم ودوستم واقعا قفل كرده بود تقريبا 2 هفته قبل از ماه رمضان بود فقط چيزي كه منو به شك انداخته اينه كه من از مسئولش پرسيدم كه vt 20 هستش اونم گفت بله قيمت هم 4500000 بعد عينكو داد تست زديم عالي بود ولي الان دوستان ميگن كه vt20توي ايران نيومده.درسته يا نه چون من ميخوام بخرم البته بعداز ماه رمضان با تشكر

هنوز مدلای مخصوص فروش تو ایران نیومده اونی که شما دیدی احتمالا برای نمایشگاه آوردن ایران.

love021
18-08-2010, 14:39
منم سوال کردم گفتن فروشی نیست!!

amirvania
18-08-2010, 15:11
دوست عزیزم ، VT20 به ایران اومده و فعلا هنوز قیمتش مشخص نیست ولی من از یه منبع موثق شنیدم که میگفت قیمتش برای 50 اینچ حدود 3700 خواهد بود که با توجه به قیمت دلاریش که 2500 هستش یه مقدار گرون به نظر میرسه .
سپاس :10:

hamed8470
18-08-2010, 15:35
دوست عزیزم ، VT20 به ایران اومده و فعلا هنوز قیمتش مشخص نیست ولی من از یه منبع موثق شنیدم که میگفت قیمتش برای 50 اینچ حدود 3700 خواهد بود که با توجه به قیمت دلاریش که 2500 هستش یه مقدار گرون به نظر میرسه .
ممنون پس اون بنده خدا فكر كنم مارو سر كار گذاشته البته اونجا چند تا مشتري بودن وداشتن تست ميكردن چرااينو گفت نميدونم .چون بقيه هم شنيدن در هر حال تصوير عالي بود .مخصوصا اينكه كارتون نذاشته بودن يه مقدار با عينك تصوير روشناييشو از دست ميداد ولي بازهم خوب بود وبا تغيير زاويه هم تصوير فرقي نميكرد خدا كنه تو تصوير sd هم مثل hdباشه تا بتونيم لذت ببريم با تشكر:11:

love021
18-08-2010, 16:45
اگه 3700 باشه خیلی نامردیه

amirvania
21-08-2010, 07:54
ممنون پس اون بنده خدا فكر كنم مارو سر كار گذاشته البته اونجا چند تا مشتري بودن وداشتن تست ميكردن چرااينو گفت نميدونم .چون بقيه هم شنيدن در هر حال تصوير عالي بود .مخصوصا اينكه كارتون نذاشته بودن يه مقدار با عينك تصوير روشناييشو از دست ميداد ولي بازهم خوب بود وبا تغيير زاويه هم تصوير فرقي نميكرد خدا كنه تو تصوير sd هم مثل hdباشه تا بتونيم لذت ببريم با تشكر:11:
البته دروغ نگفته چون اون مدل خاص یه بلوری هم داخل پکش داره که قیمتش 800 تومنه که از 4500 که کم کنیم همون 3700 میشه . البته فقط یه عینک همراهشه و اگه عینک اضافی بخواین 250 تومن هم قیمت اونه . البته گفتن اون چیزی که تو شهریور ماه برای فروش خواهد اومد دو تا عینک باهاشه :20: .

rhamid_esf
25-08-2010, 06:55
سلام به همه پاناسونیک دوستان
خبری از ورودش نشده؟ قابلیت تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی فقط GT داره یا VT20 هم شاملش میشه