ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش فوتوشاپ

turokpooria
18-08-2010, 00:36
با سلام من می خوام فوتوشاپ یاد بگیرم و چیز های در حد ابتدایی ازش می دونم می خواستم ببینم آموزش لیندا سافت واسم خوبه یا اسرار فوتوشاپ با تشکر

s_r_asadiyan
18-08-2010, 00:49
سلام
امتیاز اسرار فتوشاپ اینه که بصورت دوبله در اختیار شما قرار می گیره بنظرم اگه با اون شروع کنید بهتره ولی این رو بدونید که تاپ سکرت آموزش فتوشاپ بصورت حرفه ای هست که با توجه به مبتدی بودن شما اگه از همین تالار شروع کنی و اموزش های مختلف دوستان خوب مون رو مرور کنی اشکالاتت رو هم مطرح کنی تا اساتید جواب بدن بهتر نتیجه می گیری.
موفق باشین

pedramh
18-08-2010, 09:25
با سلام من می خوام فوتوشاپ یاد بگیرم و چیز های در حد ابتدایی ازش می دونم می خواستم ببینم آموزش لیندا سافت واسم خوبه یا اسرار فوتوشاپ با تشکر
سلام
به نظر من بهتره الان بری فتوشاپ رو باز کنی با یه صفحه جدید! با همه ی ابزار ها کار کنی چه بلدی چه بلد نیستی همه ی گزینه ها رو امتحان کن! اینجوری مطمئن باش 50 % موارد کار اونا رو متوجه میشی! با هر کدوم به مشکل خوردی میتونی از بچه ها سوال کنید یا 2 تا از حرفه ای ترین فتوشاپ کار های دنیا یعنی Help ه فتوشاپ و گوگل :27:
این دو نفر آخری 90% سوال های شما رو در اسرع وقت پاسخ میدن(اگر با زبان انگلیسی جستجو کنید)
بعد میتونی از آموزش های موجود در اینترنت استفاده کنید که یک منبع خوبش همین انجمن هست
با کمک این آموزش ها در طی مراحل طراحی یک شی خاص یا یک افکت کار با ابزار ها و امکانات بیشتری رو رو یاد میگیرید!
مجموعه های شرکت لیندا یا مجموعه راز های فتشاپ در واقع همین آموزش ها هستند و تنها تفاوتشون ویدئویی بودن اون هاست که به نظر من برای شما که میخوای تازه شروع کنی آموزش های لیندا بهتر هست چون از مقدماتی شروع کرده به سمت بیشرفته میره ولی راز های فتوشاپ کلا آموزش های پیشرفته ایه ولی خوب دوبله فارسیه! :46:
اگر نظر منو بخوای هیچ کدومشون خوب نیست! به نظر من شما با همین آموزش های ساده ای که گفتم مدلش در همین تالار زیاده بهتر میتونی پیش بری!
موفق باشید :40:

Saeed kmss-D
18-08-2010, 14:32
سلام...

دوست عزیز،
شما همچنین میتونی از منابع آموزشی که در همین انجمن فتوشاپ P30world موجوده شروع کنی!

شما براي شروع ابتدا بايد با محيط و ابزار هاي فتوشاپ آشنا بشين:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اون ميتونيد به مطالعه در مورد فيلـتر هاي فتوشاپ بپردازيد:

و همچنين آموزش كامل پالت هاي فتوشاپ رو ببينيد:

و با مهمترین منوی های فتوشاپ آشنا بشید:

و از آموزش هاي موجود در انجمن كه در 5 سطح تهيه و جمع آوري شده استفاده كنيد:

در مورد آموزش های تصویری و ویدیویی که در فروشگاه همین سایت هم موجوده که دوستان تا حدودی توضیح دادن، باید بگم که این مجموعه ها تاثیر خوبی روی روند آموزش دارن و واقعا مفید هستن. ( که خودتون میتونید تحقیق کنید و مجموعه متناسب با نیازتون رو تهیه کنید )

و در آخر اگه سوال يا مشكلي داشتيد ، در صفحه اصلي فتوشاپ به طور جداگانه مطرح كنيد تا من و دوستان راهنمايي كنیم.

موفق باشيد♥♥♥

rozemeshki.2006
01-09-2010, 17:11
منم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم خخخخخخخخخخخخخخخخخب:20:

nvb007
02-09-2010, 02:49
منم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم خخخخخخخخخخخخخخخخخب:20:
تمرین کن ، یاد میگیری :10:

King A
02-09-2010, 10:00
به نظر من از آموزش های دوستان خودمون استفاده کنی خیلی بهتره

rozemeshki.2006
02-09-2010, 15:28
rastesh man taze oumadam p30world nemidoonam chejoori bahash kar konam.yeki lotf kone yekam rahnamaiy kone bi zahmat:20:

rozemeshki.2006
02-09-2010, 15:29
تمرین کن ، یاد میگیری :10:
navvab:13: