ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و بررسی - پاور

Mohammad_Asus
18-08-2010, 00:35
سلام دوستان گرامی

راستش من میخواهم تا حدود قیمت 55-60 ، یه پاور خوب و قوی بخرم

تو برند ACbel نتونستم چیزی پیدا کنم ، راستش منبع خوبی به فارسی پیدا نکردم که قیمتهاشم زده باشه و...

بنابرین رفتم سراغ گرین که قبلا هم باهش سر کار داشتم(تو مسابقه پارسالش اول شدم :31:) !

مثل اینکه تو این رنج قیمت 2 مدل پاور داره : 535A و 535B - این دوتا کلا از لحاظ فنی و داخلی فرق دارن ، میخواستم اگر ممکنه کمک کنید بین این دوتا کدوم رو انتخواب کنم و یا اینکه از برند ACbel یه مدل معرفی کنید.

یه نکته ای بگم و اونم اینکه اصلا برام گارانتی و... مهم نیست(چون قراره همون اول باطلش کنم و توش دست ببرم) - برای من جریان دهی کامل به بار مهمه(مخصوصا شاخه 12 ولت که قراره زیر بار دائم قرار بگیره)

برای همین به مدارات و ظاهر داخلش دقت میکنم.

حالا اگر ممکنه به این عکس توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در سمت راست مدل 535A و در سمت چپ مدل 535B رو می بینید.
برد سمت راست طراحی شرکت Seventeam هست و سمت چپ مربوط به Sirtec - High Power (اینها هرکدوم یه شرکت جدا هستند و داستان دقیقش رو نمیدونم)

از کانکتور برق اصلی که وارد میشویم :31: ، در هردو فیلترهای EMI لحاظ شده اند ، البته در مدل سمت چپ مقداری از این قطعات روی همون کانکتور وصل شده اند که دلیلش رو نمیدونم.
بعد از اون در مدل سمت چپ مدار PFC هست که نقطه قوت این مدل حساب میشه و البته برای مصرف کننده هم مهمه از لحاظ مصرف برق و شکل موج برق خونه !
خازنهای ورودی در مدل سمت چپ ساخت ژاپن هستن و مدل سمت راست ساخت چین ، البته در مدل سمت راست مقدار خازن بیشتر هست.
تراسنفورماتورها در هر دو مدل به نظر قوی میان ، از لحاظ فیلترینگ خروجی نیز وقتی بررسی میکنیم ، مدل سمت راست از فیلترهای بیشتر(و بزرگتر) استفاده میکنه که احتمالا در کاهش رایپل خروجی موثر تر هست.
همچنین به نظر میرسه در مدل سمت راست ، خازنهای بیشتری در خروجی بکار رفته که میتونه در رایپل و جریان دهی لحظه ای موثر باشه.(البته اینها نیز چینی هستن و در مدل سمت چپ تایوانی)

در کل وقتی به مدل سمت راست نگاه میکنم ، احساس قدرت بیشتر بهم دست میده !

با این احوال ، نظر دوستان چیه ؟

amd>intel
18-08-2010, 10:55

نمائي از داخل پاور 1200 سايلنت پرو شركت كولر مستر البته مدل طلائي

كولر مستر شايد يكي از بهترين پاورهاي موجود در جهان دانست . كه با ايجاد تغيراتي بيشترين كارائي رو به كاربر ميدهد .

Mohammad_Asus
18-08-2010, 21:06
خوشم میاد بروبچ به تبلیغ خودشون می پردازن !

یعنی یه نفر توی این سایت پیدا نشد که بتونه نظر بده ؟!

سری iPower ACbel چطورن ؟

HardWare Professor
18-08-2010, 21:29
با این احوال ، نظر دوستان چیه ؟

مدل GREEN GP535B با توجه به ACTIVE PFC ارزش بیشتری دارد.{حدود 75}

شما مدل MEMONEX SILENT EX 540W رو هم میتونی بگیری{ACTIVE PFC هست با 20 امپر در هر شاخه 12V مجموعا 40 امپر}

قیمتش حدود 52.

amd>intel
18-08-2010, 21:56
انصراف.......................

Mohammad_Asus
18-08-2010, 22:07
دوست عزیز من خودم منبع تغذیه سوئیچینگ طراحی میکنم و وقتی اسم یا مدل خاصی رو میشنوم فقط به داخلش نگاه میکنم تا برندش ! این کولر مستر هم یه برند هست و پاور هاش رو خودش تولید نمیکنه.داخلش هم فرق خاصی نداره که مثلا تو شرایط اب و هوایی خاص کار نکنه ،
برای کار کردن تو شرابط مختلف کافیه از خازنهای مرغوب با رنج دمایی وسیع و فن با قدرت تهویه خوب استفاده بشه - البته شرایط دمایی قطعات دیگر هم به طور کلی مهم هست.
گرین هم همینطور هست و از شرکتهای High Power و Seventeam استفاده میکنه و بردهای خوبی داره.

amd>intel
18-08-2010, 22:23
انصراف...................

amd>intel
18-08-2010, 23:02
تخريب نبود . ولي هر برندي نقاط ضعفي دارد

alborz_k
18-08-2010, 23:42
از مدیر ها خواهش می کنم این پست رو پاک کنند .

Mohammad_Asus
19-08-2010, 02:03
دوستان عزیز دعوا نکنید.

میخواستم بپرسم قیمت مدلهای زیر به چه صورت هست :(قیمت فروشندگان بازار)

GX-550W
GX-650W

ممنون

amd>intel
19-08-2010, 11:44
اين ماجرا برا ي سال 85 بود لازم ديد م نقلش كنم از يك وبلاگ . ربطي به من نداره.ديدم بازديد زيادي هم داره

amd>intel
19-08-2010, 11:49
بحث تجاري نيست فقط كافيه كامنت ها رو ببينيد . نامي ميبينيد براتون آشناست . من فقط مطلب رو انتقال دادم

seemps
19-08-2010, 11:56
اين رو ديد دوست من
اندر حکایت ما و پاور شرکت کیس سبز (Green Case)

تاریخ این موضوع مال سال 84 هست که چه ربطی به الان داره
بعدشم چه ربطی به این تاپیک داره:18:
شما بهتره به کارخودت که خراب کردن گرینه ادامه بدی

amd>intel
19-08-2010, 15:16
قصدم خراب كردن نبود . چنين قصدي نداشتم زودتر از اين ميتونستم اين مطلب رو بذارم . حالا اديتش ميكنم . تا بفهميد قصدم خراب كردن نبود .

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

دوستان عزیز دعوا نکنید.

میخواستم بپرسم قیمت مدلهای زیر به چه صورت هست :(قیمت فروشندگان بازار)

GX-550W
GX-650W

ممنون

بايد زنگ بزنيد نمايندگان بازار :20:

amd>intel
19-08-2010, 15:21
لطفا دوستان منو رو بخشند فقط يك نقل قول بود .

amd>intel
21-08-2010, 08:20
ممونكس قبول دارم . اينطوري مهندس 24 ساعت كم مياره . اين جنبه اطلاع رساني داشت يا تبليغاتي :8: !!!!!!!!!!!!!!!!

iriali
21-08-2010, 17:23
امید جان ما هر کاری کنیم پیش شما شاگردی میکنیم

جنبه اطلاع رسانی بود توی نت که تبلیغ کسی رو نمیکنن تازه من از اسم شرکت هم نام نبردم به هر حال ایشون در مورد پاورهای گرین سوال پرسیدن ما هم اون پست رو دادیم و فکر نکنم که بی ربط باشه

Kianoosh
21-08-2010, 18:10
دوستان عزیز آدرس ایمیل سایت شماره تلفن اسم اشخاص حقیقی حقوقی رجال سیاسی و هزاران چیز دیگه بر خلاف قوانینه!تخریب و تبلیغ برندها ممنوع همکاری کنید ممنون