مشاهده نسخه کامل
: کدام بهتره SX20 Canon یا Fujifilm FinePix HS10
tatu_mail
18-08-2010, 00:29
سلام دوستان من با بودجه 400 الی 450 چه دوربینی میتونم بخرم نیمه حرفه ای باشه فیلمبرداریش HD باشه
من بین این 2 دوربین موندم
اینم بگم اصلا از برند Fujifilm استفاده نکردم ولی قابلیت هاش بیشتر از SX20 هست البته ملاک نمیشه
کیفیت و عملکردش برام مهمه
ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار دادن این سایت هیچگونه جنبه تبلیغاتی ندارد فقط مقاسیه و ظاهر این دوربین ها میباشد
سلام دوستان من با بودجه 400 الی 450 چه دوربینی میتونم بخرم نیمه حرفه ای باشه فیلمبرداریش HD باشه
من بین این 2 دوربین موندم
اینم بگم اصلا از برند Fujifilm استفاده نکردم ولی قابلیت هاش بیشتر از SX20 هست البته ملاک نمیشه
کیفیت و عملکردش برام مهمه
ممنون
قرار دادن این سایت هیچگونه جنبه تبلیغاتی ندارد فقط مقاسیه و ظاهر این دوربین ها میباشد
سلام
در این بودجه دو دوربین SX20 و FZ35 بیشتر توصیه میشند.
اگه زوم و فیلم برداری براتون مهم نبود G11 از این دو هم بهتر بود.
FZ35 چون از قابلیت RAW پشتیبانی میکنی دوربین بهتری نسبت به SX20 هست و میشه گفت حرفه ای تر!
البته FZ35 برتری های دیگه ای هم نسبت به SX20 داره!
king of heaven
18-08-2010, 10:05
سلام دوست عزیز . من هم مثل شما بین این دو تا دوربین و همینطور مدل اف زد 35 پاناسونیک و نیکون 100مونده بودم . از مشاوره دوستان استفاده کردم و بعدش هم رفتم بازار و هر 4 تا رو توی دستم گرفتم چون وقتی دارم هزینه میکنم ظاهر و استیل خود دوربین هم برام مهمه . هر کدوم از اینا یه سری قابلییتها و معایبی نسبت به هم دارن . اخرش فوجی رو انتخاب کردم و الان ازش راضی هستم اما کانن هم کوچیکتره هم اینکه مشکل رزولوشن خیلی پایین صفح نمایش فوجی رو نداره .راستش رزولوشن پایین یه خورده تو ذوقم زد و دوم اینکه زومش رو باید دستی تنظیم کنی و مثل کانن موتور زوم نداره . اما پیشنهادم اینه که بعد از استفاده از مشاوره دوستان که خیلی هم به در میخوره بری بازار و همه مدلها رو از نزدیک ببینی و اگه تونستی فروشنده رو راضی کنی با هرکدوشون عکس بگیر . توی این رنج قیمت انتخابهای دیگه ای هم داری .اخرش هم هر چی خریدی مبارکت باشه :)
tatu_mail
18-08-2010, 11:20
سلام دوست عزیز . من هم مثل شما بین این دو تا دوربین و همینطور مدل اف زد 35 پاناسونیک و نیکون 100مونده بودم . از مشاوره دوستان استفاده کردم و بعدش هم رفتم بازار و هر 4 تا رو توی دستم گرفتم چون وقتی دارم هزینه میکنم ظاهر و استیل خود دوربین هم برام مهمه . هر کدوم از اینا یه سری قابلییتها و معایبی نسبت به هم دارن . اخرش فوجی رو انتخاب کردم و الان ازش راضی هستم اما کانن هم کوچیکتره هم اینکه مشکل رزولوشن خیلی پایین صفح نمایش فوجی رو نداره .راستش رزولوشن پایین یه خورده تو ذوقم زد و دوم اینکه زومش رو باید دستی تنظیم کنی و مثل کانن موتور زوم نداره . اما پیشنهادم اینه که بعد از استفاده از مشاوره دوستان که خیلی هم به در میخوره بری بازار و همه مدلها رو از نزدیک ببینی و اگه تونستی فروشنده رو راضی کنی با هرکدوشون عکس بگیر . توی این رنج قیمت انتخابهای دیگه ای هم داری .اخرش هم هر چی خریدی مبارکت باشه :)
سلام جیگر
مرسی از راهنماییت
اخه مشکل اینه فروشنده ها عین سگ میمونن اخه من میرم بازای علائدین البته کنارش یه بازار دوربینه
اونجا اجازه نمیدن تا اونجا که میدونم
حالا با پیشنهاداتون بین FZ35 و SX20 موندم
باز هم از شما ممنون از راهنماییاتون:40::11:
tatu_mail
18-08-2010, 11:33
سلام
در این بودجه دو دوربین SX20 و FZ35 بیشتر توصیه میشند.
اگه زوم و فیلم برداری براتون مهم نبود G11 از این دو هم بهتر بود.
FZ35 چون از قابلیت RAW پشتیبانی میکنی دوربین بهتری نسبت به SX20 هست و میشه گفت حرفه ای تر!
البته FZ35 برتری های دیگه ای هم نسبت به SX20 داره!
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت
انتخابمو سخت تر کردی امید وارم یه چیز خوب انتخاب کنم
:31:
دوست عزیز من درباره فرمت RAW چیزی زیادی نمیدونم میدونم فشرده هست
وقت چه مزیت های داره
ممنون بگید
مرسی
سلام دوست عزیز
من و اقای rostamiani مدتی پیش حال شما رو داشتیم که اخر سر هم با اطمینان FZ35 رو خریدیم
شما تو برتری FZ35 (کلی) به بقیه رقبا شک نکن البته فکر کنم SX20 یه 40 تومنی ارزون تر باشه
اما اونم دلیل اقتصادی داره چون باطری یونی داره اما SX20 قلمی که بلایه برای خودشه (به شدت احمقانه)
درمورد RAW این فرمت هیچ فشردگی نداره و خامه(برای edit)
اینم یه مقایسه از بهترین سایت review
در 20 صفحه
اینم نتیجه گیری
اقای king of heaven عزیز
شما HS10 رو خریدید بله؟؟
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت
انتخابمو سخت تر کردی امید وارم یه چیز خوب انتخاب کنم
:31:
دوست عزیز من درباره فرمت RAW چیزی زیادی نمیدونم میدونم فشرده هست
وقت چه مزیت های داره
ممنون بگید
مرسی
سلام
فرمت RAW همونطور که دوست خوبمون ELSIN فرمودند یه فرمت خام برای ادیت روی عکس هست.
پاناسونیک FZ35 میتونه هم زمان یه عکس رو هم به صورت Jpeg و RAW ذخیره کنه ، که یه وقت خواستی عکسی رو به صورت حرفه ای تر وبهتر ادیت کنی دستت باز باشه.
SX20 چهار تا باتری قلمی میخوره که وزن دوربین میره بالا.
این باتری های شارژی وزنشونم زیاده.
tatu_mail
18-08-2010, 19:53
مرسی ممنون واقعا
تو این رنج دوربین ها واقعا شرایط برام سخت کرده تا حالا اینطوری بین چند تا چیز نمونده بودم از شما دوستان تشکر میکنم کخ برام وقت گذاشتید
ولی یه سوال دیگه امید وارم کم تر فو شم بدید:40::41:
من نمونه عکس این دو دوربینو دیدم یه یکی دو جا به نظر من FZ38 ضعف داشت
ولی وقتی شما دوستان گلم میگید خوبه خوبه دیگه. چون من بودجم زیاد نیست تو همین حدوداس نیمخوام بعدش پشیمون شم از خریدم.
تو یه نمودار داخل همون سایت که شما دادید دیدم کیفیت فایل RAW از jPG پاییین تر بود
من نمودار براتون قرار میدم البته میدونم دیدیدش.
و اینکه من Englisham به طرز وحشت ناکی افت کرده چیزی از سایتا نفهمیدم :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این عکسا مال کدوم سایته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.