مشاهده نسخه کامل
: بهترین ماشین با 15 میلیون
SAEEDSAMSUNG
17-08-2010, 16:49
سلام. اول از همه از مدیران این بخش عذر خواهی میکنم که اینجا پست زدم . میدونم خلاف مقررات بود و معذرت میخوام. چون واقعا فوری فوتیه:31:
بهترین ماشین با 15 میلیون داخل ایران چه ماشینیه. یعنی اگر شما 15 تومن خواستید ماشین بخرید چه ماشینی میخریدید؟ لطفا دلیل هم بیارید
چند تا نکته:
1- خواهشا از 15 تومن بالاتر نرید
2--خودرو کارکرده هم مد نظرمه
:11::11::11::11::11:
farshad bugatti
17-08-2010, 16:57
چون شما این سوالتون رو تو تاپیک مشاوره پرسیده بودید منم جواب شما رو اونجا دادم اما چون تاپیک ایجاد کردید یک بار دیگه اینجا جوابتون رو میدم.
سلیقه هر کس فرق میکنه و اگه هر کس بیاد سلیقه خودشو اینجا بگه دیگه کلا اینجا به هم میریزه!
شما باید انتظارات خودتون رو بگید تا ام نسبت به انتظارات شما ماشین مورد نظرتون رو معرفی کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
قوانین بخش مشاوره:
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
SAEEDSAMSUNG
17-08-2010, 20:00
خودم چند تا میگم شما بدیها و خوبیهاشو بگید و انتخاب خودتون رو تو این جند تا بگید:
1-زانتیا 83 تــــمیز
2-پژو 405 آکبند دوگانه سوز abs
3-پژو 206 اس دی
4-پژو پارس 87
hessam_sz
17-08-2010, 20:48
زانتيا 83 هرچقدر تميز باشه بالاخره خرج داره و سرسام آور هست خرجش ولي گزينه خوبيه.
405 به نظرم نخر مگر اينكه دوگانه بودنش برات مهم هست و البته جادار هم هست.
اس دي جاش كمه ولي اگر با اين موردش مشكل نداري عاليه.
پارس رو بيخيال شو.
تندر به نظرم از همشون بهتره اگر با قيافش مشكل نداري
ورنا هم مدل 84 يا 5 گير مياد تميز.
سمند ال ايكس هم اگر دوست داري به نظر من غير از مصرف بالا هيچ مشكلي نداره.
جمع بندي:به ترتيب.
جاداري:تندر/405/سمند/زانتيا
مصرف:/206/تندر/ورنا
زيرپا:/زانتيا/ورنا/سمند/405/تندر
امنيت:تندر(كيسه هوا داره)/206/ورنا/سمند/405/زانتيا
قدرت و شتاب/زانتيا/تندر/ورنا/سمند/405 /206(البته sd)/
حالا من اگر خودم 15 تومن داشتم همون تندر را انتخاب ميكردم
Highbury
17-08-2010, 20:56
مگه آک هیوندای ورنا چنده؟
MoHaMaD ZaNd
17-08-2010, 21:10
دوست عزیز به نظرم 500 تومن دیگه به پولتون اضافه کنید و یه سمند ال ایکس EF7 بگیرید !
hessam_sz
17-08-2010, 22:02
دقيق نميدونم ولي بالاي 20.فكر كنم 22 باشه
farshad bugatti
18-08-2010, 15:33
خودم چند تا میگم شما بدیها و خوبیهاشو بگید و انتخاب خودتون رو تو این جند تا بگید:
1-زانتیا 83 تــــمیز
2-پژو 405 آکبند دوگانه سوز abs
3-پژو 206 اس دی
4-پژو پارس 87
کاملا خودتون میبینید که انتظارات خودتون رو نگفتید اینطوری بدیها و خوبی ها رو براتون تحلیل کردن!
جمع بندي:به ترتيب.
اگه تا صبح هم راجع بعه اینا صحبت بشه باز کمه!
شما باید انتظارات خودتون رو بگید تا اونوقت ما طبق انتظارات شما خوبی ها و بدی های اینا رو بگیم!
مقایسه هاتون کاملا اشتباهه!
لطفا تا خودتون امتحان نکرده اید از روی نظر دیگران نظر ندید!
تو جاداری که زانتیا به تندر نمیرسه اما از بقیه جادار تر و راحت تره!
تو قدرت و شتاب 206 SD بعد از زانتیا هستش!
منظورتون رو هم از زیر پا نفهمیدم؟!
شما هم که مثل بعضی دوستان هر جا میرید تندر رو پیشنهاد میکنید!
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 14:30
خواسته های من:
1- کــــــــــلاس
2- دوگانه سوز
3-خرج مناسب
4-ایمنی
hessam_sz
19-08-2010, 19:35
مقایسه هاتون کاملا اشتباهه!
لطفا تا خودتون امتحان نکرده اید از روی نظر دیگران نظر ندید!
تو جاداری که زانتیا به تندر نمیرسه اما از بقیه جادار تر و راحت تره!
منظورتون رو هم از زیر پا نفهمیدم؟!
شما هم که مثل بعضی دوستان هر جا میرید تندر رو پیشنهاد میکنید!
اولا كه من خودم نمايشگاه ماشين كار ميكنم همه ماشين ها رو هم داشتم.بنابر اين از رو باد هوا حرف نميزنم.حالا اون يك مورد اگر نظر شما اينه كه زانتيا از سمند جادار تره خب حرفي نيست در عين حال به نظر من فرقي ندارن از لحاظ جاداري.
به نظر شما واقعا 206 sd قدرت و شتاب داره؟!!البته اگر نسبت به مصرف سوخت در نظر بگيريم از زانتيا سر هست در غير اين صورت كيه كه ندونه قدرت و شتاب sd حتي از 206 هاچبك هم كمتره.بابا sd اصلا خنگه بعد از 2 ثانيه تازه يادش مياد كه بايد شتاب بگيره.تو قدرت هم كه ديگه اصلا صحبتش را نكنيد كه زانتيا سره.به قول احمدي نژاد من واقعا تعجب ميكنم از اين حرفي كه شما زديد.
منظور از زيرپا؟يعني لذت رانندگي با هر اتومبيل و شتاب و قدرت و كلا احساس راحتي و امنيت مجموع اينهارو ميگن زيرپا.
من كي همه جا تندر پيشنهاد كردم؟الته اگر هم بوده نا حق نبوده خودتون بهتر ميدونيد كه تندر توي ماشين هاي همرده خودش بهترين هست ولي در عين حال من هميشه بنا به سليقه افراد بهشون پيشنهاد دادم.
خواسته های من:
1- کــــــــــلاس
2- دوگانه سوز
3-خرج مناسب
4-ایمنی
sd دوگانه v10 تمام موارد بالا رو داره غير از خرج مناسب البته اگر نو بخري تا 3-4 سال خرجي نداره.تقريبا ميشه گفت ايمن ترين خودروي دوگانه سوز هست.
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 20:14
sd دوگانه v10 تمام موارد بالا رو داره غير از خرج مناسب البته اگر نو بخري تا 3-4 سال خرجي نداره.تقريبا ميشه گفت ايمن ترين خودروي دوگانه سوز هست.
سلام. ممنون. شما که نمایشگاه داری. میشه حالا که زحمت کشیدی توضیح دادی.. بگی قیمتش هم چقدره؟
sd دوگانه v10 صفر کیلومتر رنگ سفید...
وی10 یه یک سالی هست تولید نمیشه اما حدود 17تومان هستش که واقعا کامله......
اما بهترین ماشین زیر 15 فقط ال90وریو هستش جز این نباید به چیزی فکر کرد!درسته گاز سوز نیستند اما برتری خوبی نسبت به بقیه دارند و کم مصرفند
در ضمن زیر15میلیون اگه دوگانه میخوای فقط روای ساله که پایه گاز سوزه سوخت اصلیش گاز....!چون پایه گازسوز بهتر از دوگانه سوزه!
farshad bugatti
20-08-2010, 11:33
اولا كه من خودم نمايشگاه ماشين كار ميكنم همه ماشين ها رو هم داشتم.بنابر اين از رو باد هوا حرف نميزنم.حالا اون يك مورد اگر نظر شما اينه كه زانتيا از سمند جادار تره خب حرفي نيست در عين حال به نظر من فرقي ندارن از لحاظ جاداري.
به نظر شما واقعا 206 sd قدرت و شتاب داره؟!!البته اگر نسبت به مصرف سوخت در نظر بگيريم از زانتيا سر هست در غير اين صورت كيه كه ندونه قدرت و شتاب sd حتي از 206 هاچبك هم كمتره.بابا sd اصلا خنگه بعد از 2 ثانيه تازه يادش مياد كه بايد شتاب بگيره.تو قدرت هم كه ديگه اصلا صحبتش را نكنيد كه زانتيا سره.به قول احمدي نژاد من واقعا تعجب ميكنم از اين حرفي كه شما زديد.
اگه یک بار با دقت پست منو میخوندید این همه حرف رو نمیزدید!
من گفتم SD بعدزانتیا هستش نه بهتر از زانتیا!
در ضمن من خودم صبح تا شب نمایشگاه هستم و نصف فامیل ما کارخونه قطعه سازی ماشین و نمایشگاه دارن!
من قصدم توهین به شما نبود اما تو مقایسه ها به خصوص مقایسه های کلی بیشتر دقت کنید.
منظور از زيرپا؟يعني لذت رانندگي با هر اتومبيل و شتاب و قدرت و كلا احساس راحتي و امنيت مجموع اينهارو ميگن زيرپا.
ما به این میگیم هندلینگ!:31:
sd دوگانه v10 صفر کیلومتر رنگ سفید...
همین طور که دوستان گفتند SD V10 تولید نمیشه اما نمونه دست دوم اونو با 14 تومن میشه پیدا کرد.
اگر بتونی یه میلیون و نیم دیگه جور کنی 206 SD V8 جز بهترین گزینه هاست
موتور 1600 با 110 اسب بخار قدرت (بالاتر از سمند و پارس)
سوخت کم
ظاهر و باطنی زیبا
یکم داخلش جم و جور هست ولی با توجه به اینکه تمام امکانات رو داره از قبلی AirBag, ABS , EBD , و غیره خوبه موقع فروش هم راحت فروش میره
hessam_sz
20-08-2010, 12:40
اگه یک بار با دقت پست منو میخوندید این همه حرف رو نمیزدید!
من گفتم SD بعدزانتیا هستش نه بهتر از زانتیا!
در ضمن من خودم صبح تا شب نمایشگاه هستم و نصف فامیل ما کارخونه قطعه سازی ماشین و نمایشگاه دارن!
من قصدم توهین به شما نبود اما تو مقایسه ها به خصوص مقایسه های کلی بیشتر دقت کنید.
ما به این میگیم هندلینگ!:31:
همین طور که دوستان گفتند SD V10 تولید نمیشه اما نمونه دست دوم اونو با 14 تومن میشه پیدا کرد.
خب قربونت من هم كه بعد از زانتيا گذاشته بودم ديگه.اون آخر بود:13:
هالا شما با كلاس هستيد ما با همون زبون نمايشگاهي گفتيم
total_overdose
20-08-2010, 12:52
سلم دوست عزیز.اگه با جاداریه سرنشین های عقب اس دی وی 8 مشکل ندارین و تا 17 تومن میتونین خرید کنین تو خریدش شک نکنین.
تندر 90 ماشین خوبیه اما موارد ریز و پیشرفته ای در اس دی وجود داره که در ال 90 نیست.:46:
farshad bugatti
20-08-2010, 12:54
بازم که نشد.gif
SD که از تندر و 405 و پرشیا و ریو پر قدرت تره که!
پس چرا شد اخر؟
زانتیا 2000 / زانتیا 1800 / 206 SD / تندر / ورنا / 405 و سمند XU7
REGISTERED-USER
20-08-2010, 13:06
به چه دلیل ایمن ترین خودروی دوگانه سوزه ؟
farshad bugatti
20-08-2010, 13:10
به چه دلیل ایمن ترین خودروی دوگانه سوزه ؟
منظور ایشون اینه که 206 بین اینا ماشین ایمنی است و چون دوگانه سوزش هم است میشه گفت ایمن ترین ماشین دوگانه هستش.
hessam_sz
20-08-2010, 15:54
بازم که نشد.gif
SD که از تندر و 405 و پرشیا و ریو پر قدرت تره که!
پس چرا شد اخر؟
زانتیا 2000 / زانتیا 1800 / 206 SD / تندر / ورنا / 405 و سمند XU7
شايد 405 و سمند و sd در يك رده باشن ولي ديگه خداييش ورنا و تندر و بيخيال شو.در ضمن اگر شتابش هم بيشتر باشه قدرتش كمتره.حالا بي خيال خيلي مهم نيست.
MoHaMaD ZaNd
20-08-2010, 18:52
داداش منظورت اینه که قدرت V8 از تندر کمتره ؟
farshad bugatti
20-08-2010, 19:02
ممد ولش کن این موضوع ادامه پیدا کنه نظم تاپیک به هم میخوره!
پس بهتره ادامه پیدا نکنه!:46:
دوستمون یه ماشین زیر 15میلیون میخواست ماشالا پیشنهاد همه دوستان بالای 15 و حتی 20بود!!!عزیزان ببینید اول دوستمون خواستش چیه بعد این پیشنهاداتو بدید!.....
hessam_sz
21-08-2010, 18:10
شك داري مگه؟البته به قول فرشاد جان اينجا جاي ادامه اين بحث نيست
ess_1362
21-08-2010, 19:02
شك داري مگه؟البته به قول فرشاد جان اينجا جاي ادامه اين بحث نيست 206 sd V8 موتورش از تندر قويتر هست
206 تيپ 5 هم موتورش از تندر قويتر هست
البته به واسطه ضريب گيربكس مناسب تندر شتاب 0-100 تندر كمي از 206 V8 و تيپ 5 كمتر هست
ولي قدرت موتور TU5 حدود 6-9 اسب از موتور K4M قويتر هست
موفق باشيد
farshad bugatti
21-08-2010, 19:11
206 sd V8 موتورش از تندر قويتر هست
206 تيپ 5 هم موتورش از تندر قويتر هست
البته به واسطه ضريب گيربكس مناسب تندر شتاب 0-100 تندر كمي از 206 V8 و تيپ 5 كمتر هست
ولي قدرت موتور TU5 حدود 6-9 اسب از موتور K4M قويتر هست
موفق باشيد
این بار دومه که میگم لطفا این بحث رو اینجا ادامه ندید!
من خودم جوابشونو تو پست شخصیشون دادم!
سلام.. از ديد من ماشين GOL ماشينه خوبيه كه تو رنج قيمت شما هم هست..
aaaammmm87
21-08-2010, 20:06
سلام
دوست عزیز بدون شک بهترین ماشینی که با این قیمت میتونی بگیری پارسه همین !!!!!!!!!!!!!!!!
farshad bugatti
21-08-2010, 20:37
سلام.. از ديد من ماشين GOL ماشينه خوبيه كه تو رنج قيمت شما هم هست..
دوستان لطف کنن هر نظری که میدن با دلیل و توضیح باشه لطفا...
meto_895
22-08-2010, 11:57
ببین من اگه 15 تومان داشتم میرفتم 405 دوگانه با ترمزABS میخریدم قیمتش حدودا 14.750.000
1.چون هروقت بخوای بفروشی مشتری داره و زود به فروش میرسه
2.ماشینی که حالاحالا ها کار یکنه و تنبل نمیشه ولی خیلی ماشین ها بعد از چند سال تنبل میشن
3.از همه مهم تر دوگانه سوز است
بازم تصمیم گیری با خودته
بازم دلیل بیارم یا بسه :دی
farshad bugatti
22-08-2010, 20:35
.چون هروقت بخوای بفروشی مشتری داره و زود به فروش میرسه
اتفاقا دیگه 405 مثل گذشته نیست! الان فروشش از فروش کمری هم سخت تره!
.ماشینی که حالاحالا ها کار یکنه و تنبل نمیشه ولی خیلی ماشین ها بعد از چند سال تنبل میشن
تنبل شدن ماشین بستگی داره که چه جور باهاش رانندگی کنی!
چه 405 باشه چه پیکان! در ضمن دیگه الان 405 تو بد ترین شکل ممکن داره مونتاژ میشه دیگه ماشینی نمیتونی پیدا کنی که تو رنج خودش این کیفیت ساخت رو داشته باشه!
بازم دلیل بیارم یا بسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
این دلیل ها یه نوع نظر شخصیه! که موجب میشه ادم گیج بشه و نتونه انتخاب درستی بکنه!
SAEEDSAMSUNG
23-08-2010, 14:19
دوستان خواهش میکنم بحث نکنید!
405 رو کلا بیخیال شدم چون از یکی از دوستانم که در ایران خودرو کار میکنه شنیدم که اکثر قطعات پژو 405 از سال88 چینی شده درضمن من بابام 405 داره خدایی اصلا کلاس نداره! به نظر من خز ترین ماشینه تو ایرانه البته بعد از پراید:31:
پرشیا هم همه چیزش خوبه فقط تنها ایرادش اینه که من موندم ببینم 3 میلیون پول اضافه رو برای جی دارم به پرشیا میدم؟؟؟؟ وقتی تمام امکاناتش مثل 405 !!
ریو هم اصلا اسمش رو نیارید که از ظاهرض حالم به هم میخوره . احساس میکنم پراید رو گرفتن از دوطرف کشیدن شده ریو
gol هم پسر داییم داره خیلی کوچولو موچولوه اگه بخوام گل بخرم خوب میرم 206 میخرم!
توروخدا خواهش میکنم التماس میکنم اسم ماشین L90 رو دیگه نیارید بدجوری حالم خراب میشه
206 معمولی هم چون صندوق نداره و گازسوز نمیشه بیخیال شدم
xantia هم چون خرجش خیلی خفن بالاست بیخیال شدم
میمونه اینا:
سمند Hm7
206 sd v8 (البته اگه گازسوز باشه)
---------------------------------------------------------------------
یه سوال هم دارم: الان این ماشینا چطورن؟ و البته قیمتاش هم بگید چون من اصلا قیمت ندارم .کرمانشاه نمایندیگی کرمان خودرو نیست و البته زاگرس خودرو هم فکر نکنم باشه: پس لطف کنید دربارشون بگید و بگید که دوگانه هم هست؟ و قیمتاش هم بگید. ممنون:11::40:
PROTON SAGA
HYUNDAI VERUNA
HYUNDA avante
و یه ماشین چینی هم دیدم میگفت 12 تومن اسمش هم یادم نیست!! ولی خیلی شبیه هیوندا بود
پیشنهاد دیگه ای اگه دارید لطف کنید بگید.ممنون
ahriman323
23-08-2010, 17:17
206 دوگانه سوز v2 فقط هست که موتوزش tu5 پایه گاز هست
سمند دوگانه سوز هم ef7 lx هست که پایه گاز هست
اگر دوگانه و پایه گاز برات مهم هست با 15 تومن یکی از همین دو گزینه بالا را بخر البته دست 2 ش را
این دو انتخاب بنظر من اینده نگری هست چون بزودی بنزین آزاد میشه و ممکنه بهای بالایی برای سوخت بنزین بدیم ولی خوب مشکلات خودش هم داره مثل صف گاز و کم بودن این موتوها و تعمیرکار متخصص خواستن و شاید کمبود قطعه موتوری اگر یک وقت مشکلی پیش بیاد
اگر بنزینی بخوای گزینه های زیادی هست!
پروتون و هیوندا هم بنزینی هستند
اون چینی هم چری A15 هست که بازار جالبی نداشته
SAEEDSAMSUNG
23-08-2010, 19:09
این پایه گاز سوزا چطوره؟ خوبه؟ موتوش جواب میده؟ شتابش خوبه؟ قدرتش خوبه؟ بنزین هم به عنوان سوخت دومشه؟ یعنی با بنزین هم میشه ازش استفاده کرد؟ ببخشید مثل مبتدی ها سوال میپرسم چون از ماشین هیجی بارم نیست!
ahriman323
23-08-2010, 20:40
این پایه گاز سوزا چطوره؟ خوبه؟ موتوش جواب میده؟ شتابش خوبه؟ قدرتش خوبه؟ بنزین هم به عنوان سوخت دومشه؟ یعنی با بنزین هم میشه ازش استفاده کرد؟ ببخشید مثل مبتدی ها سوال میپرسم چون از ماشین هیجی بارم نیست!
در پایه گاز سوز موتور برای سوخت گاز طراحی شده بدین صورت که یکی از مشخصه ها که نسبت تراكم هست تو این موتورها 11به1 هست و در خودروهای بنزینی 9.3به1 وغیره هست در نتیجه افت توان ایجاد نمیشه(کمی هست ولی محسوس نیست) و مورد بعد آلیاژهای ساخت موتور هست که سازگاری کامل با سوخت گاز دارند و باعث آسیب دیدن موتور نمیشه
موتور ef7(موتور ملی) روی سمند را اغلبا که این ماشین را سوار میشند راضی بودند. خودم سوار نشدم
بنزین هم سوخت اول میشه استفاده کرد دوم هم میشه
فروم برای همین کاراست دیگه:46:
تو این تاپیک میتونی تجربه خریدارای سمند موتور ملی را ببینی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MoHaMaD ZaNd
23-08-2010, 20:42
دوست عزیز اگه منظورت EF7 هست که باید بگم موتورش واقعا موتور خوبی هستش ! کاملا تست شده و هرکس گرفته ازش راضی بوده ! این موتور در حالت گاز 103 اسب و در حالت بنزین 113 اسب بخار نیرو تولید میکنه که واقعا خوبه !
این موتور دارای تکنولوژی CVVT هم هست !
REGISTERED-USER
23-08-2010, 21:41
Ef7 فوق العاده است در یک کلام بهترین موتور روی ماشین های زیر 22 میلیونه همه هم میدونند
اگه دوگانه اش گیر نیومد همون بنزینی هم بخرید بازم بهترینه
شما برید بخونید چه تکنولوژی داره بعد بگید موتور ملی چیه و چیه !!!
اشکالاتش هم گرفته شده ! الان یه موتور فوق العاده است
بنزین هم سوخت اول میشه استفاده کرد دوم هم میشهEF7 های Dual Fuel روی بنزین روشن نمیشند ... با گاز روشن میشوند و باید دستی ببری روی بنزین ! کلا گاز سوخت اولشونه !
من خودم زیانتا SX2000 داشتم ، ولی کلا با این سمند EF7 راحت ترم ... سوختش مفته با 4 تومن از تهران میای اهواز با گاز ابدا هم ماشین بهش فشار نمیاد انگار نه انگار :دی
اگر Ef7 بهترین موتور بود که ایران خودرو موتور 206 تیپ 5 رو که 1600 سی سی هست و 110 اسب بخار قدرت داره با مصرف سوخت پائین رو سمند نمینداخت و با نام سمند TU5 صادر نمیکرد :46:
Reza Razor
23-08-2010, 22:11
سلام
یکی از آشناهام میخواد با این بودجه ماشینشو (پراید معمولی) عوض کنه
ماشینی میخواد که خوش دست باشه و فرمون و دندش خیلی نرم باشه (اگرهم بشه میخوان دنده اتوماتیک باشه) چون بیشتر بخاطر راحتی خانمش میخواد عوض کنه
اول 206 SD مد نظر داشتن بعد الان به ریو تغییر نظر دادن
نظر شما چیه؟
معایب و مزایای ریو چیه؟!
مرسی
Maziar_69
23-08-2010, 22:32
اگر Ef7 بهترین موتور بود که ایران خودرو موتور 206 تیپ 5 رو که 1600 سی سی هست و 110 اسب بخار قدرت داره با مصرف سوخت پائین رو سمند نمینداخت و با نام سمند TU5 صادر نمیکرد :46:
ببخشید انحراف از تاپیک نباشه اما شما خدایی تو این 159 تا پستی که دادی تو چنتاش گفتی که موتور 206 1600 سی سی با 110 اسب قدرته؟ :دی
به خدا همه فهمیدیم...
در ضمن EF7 امتحان خودش رو پس داده دوست من.
shahab_f
23-08-2010, 22:40
Ef7
EF7 های Dual Fuel روی بنزین روشن نمیشند ... با گاز روشن میشوند و باید دستی ببری روی بنزین ! کلا گاز سوخت اولشونه !
من خودم زیانتا SX2000 داشتم ، ولی کلا با این سمند EF7 راحت ترم ... سوختش مفته با 4 تومن از تهران میای اهواز با گاز ابدا هم ماشین بهش فشار نمیاد انگار نه انگار :دی
مگه EF7 چند مدل داریم ؟؟
دوم اینکه یکی میگفت بین گاز و بنزین خودش اتومات عوض میکنه راسته ؟
سوم اینکه مصرف بنزینش چقدره ؟
مرسی
MoHaMaD ZaNd
23-08-2010, 22:43
اگر Ef7 بهترین موتور بود که ایران خودرو موتور 206 تیپ 5 رو که 1600 سی سی هست و 110 اسب بخار قدرت داره با مصرف سوخت پائین رو سمند نمینداخت و با نام سمند TU5 صادر نمیکرد
دوست عزیز ببخشید ولی میشه برتری TU5 رو نسبت به EF7 بگین ؟ قدرتش بیشتره ؟ تکنولوژیش بالاتره ؟
REGISTERED-USER
23-08-2010, 22:53
شما تغییرات روی موتور رو باید ببنی تا بفهمی که EF7 چقدر تاپه عزیز جان
206 منسوخ شده و رفت تو ایران هنوز اسمش رو میخوان عوض کنن
یکم بازتر نگاه کنید ... :46:
pooria-ir
24-08-2010, 00:04
سلام
یکی از آشناهام میخواد با این بودجه ماشینشو (پراید معمولی) عوض کنه
ماشینی میخواد که خوش دست باشه و فرمون و دندش خیلی نرم باشه (اگرهم بشه میخوان دنده اتوماتیک باشه) چون بیشتر بخاطر راحتی خانمش میخواد عوض کنه
اول 206 SD مد نظر داشتن بعد الان به ریو تغییر نظر دادن
نظر شما چیه؟
معایب و مزایای ریو چیه؟!
مرسی
دوست عزیز به این پست میتونین مراجعه کنین
REGISTERED-USER
24-08-2010, 07:14
مگه EF7 چند مدل داریم ؟؟
دوم اینکه یکی میگفت بین گاز و بنزین خودش اتومات عوض میکنه راسته ؟
سوم اینکه مصرف بنزینش چقدره ؟
مرسی
زیاد داریم : بنزین سوز - دوگانه سوز - توربوشارژ
2- بله خودش عوض میکنه ولی وقتی گاز تمام شد
3- مصرف بنزینش از سمندهای قبلی کمتره . 7.5 توی جاده و حدود 9 توی شهر
MOHAMMAD2010
24-08-2010, 11:17
زیاد داریم : بنزین سوز - دوگانه سوز - توربوشارژ
آقا مدلی که هنوز نیومده حرفشم نزن
ما فعلا دو مدل داریم یکی EF7 بنزینی هست
یکی هم پایه گاز سوز ( که هم بنزین میسوزه هم گاز )
دیگه اینقدر بگیم انواع مختلف داره غلطه
hamed malekpour
24-08-2010, 11:33
ال90 یا سمند بهترین انتخاب می تونه باشه.
MoHaMaD ZaNd
24-08-2010, 11:57
ال90 یا سمند بهترین انتخاب می تونه باشه.
لطف کنین به توضیحات دوستمون توجه کنین :
توروخدا خواهش میکنم التماس میکنم اسم ماشین L90 رو دیگه نیارید بدجوری حالم خراب میشه
206 منسوخ شده و رفت تو ایران هنوز اسمش رو میخوان عوض کنن
پس احتمالا سایت معتبر پژو بروز نیست که هنوز این ماشین رو تبلیغ میکنه و تو خیلی از کشورهای جان همچنان داره فروش میره و ایران خودرو هم این محصول رو صادر میکنه
جهت اطلاع دوستان :
این موتور ملی مثل اون سمند ملی سری اوله سالها طول میکشه تا موتور بشه
MoHaMaD ZaNd
24-08-2010, 15:31
این موتور ملی مثل اون سمند ملی سری اوله سالها طول میکشه تا موتور بشه
لطفا با دلیل و منطق حرف بزنید !
SAEEDSAMSUNG
24-08-2010, 16:23
بابا من کلی زنگ زدم اینور اونور (چند تا شهر مختلف) سمند ef7 پژو 206 v2 و v10 اصلا گیر نمیاد و حتی اسم هم نمینویسن!! فقط در نمایشگاه باید کارکردشو پیدا کنم!! دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟ با چه بدبختی 2 تومن جور کردم ........... آدم تو این مملکت پول هم داشته باشه بازم مشکل داره
REGISTERED-USER
24-08-2010, 17:46
دیر رسیدی تمام شده ... بیش از حد ثبت نام کردند قبلا توی تحویل مشکل دارند ... باید برج 7 به بعد منتظر باشید برای ثبت نام اینا
brad pitt
25-08-2010, 15:32
1 ماه دیگه صبر کن
سمنده گازی هم تا عید ظرفیت پره
میبینی چه بدبختمون کردن برایه یه بنزینو گازی باید آسایش نداشته باشیم
oghyanoos
25-08-2010, 17:40
سلام دوستان.
من 6، 7 تومن پول دارم و قصد دارم یه خودرو ثبت نام کنم. چون فعلا نیاز ندارم میخام زمان تحویلش سال 90 باشه.
چند روز قبل خواستم تندر ثبت نام کنم ولی ظرفیتش پر شد و به من نرسید.!!!
حالا دوستان نظر بدین چی ثبت نام کنم که هم سود کنم و هم خودرویه کاملی مثله تندر باشه؟؟؟
سلام دوستان.
من 6، 7 تومن پول دارم و قصد دارم یه خودرو ثبت نام کنم. چون فعلا نیاز ندارم میخام زمان تحویلش سال 90 باشه.
چند روز قبل خواستم تندر ثبت نام کنم ولی ظرفیتش پر شد و به من نرسید.!!!
حالا دوستان نظر بدین چی ثبت نام کنم که هم سود کنم و هم خودرویه کاملی مثله تندر باشه؟؟؟
با7تومان میتونی ریو ثبت نام کنی دی هم تحویل میگیری هنوز هم پر نشده فکر نکنم چیز بهتری باشه!پس عجله کن... کم مصرف کم خرج...
پیش فروش ریو با سیستم ضد سرقت تحویل دی 89 - با امکان صلح و 7% هدیه مشارکت
پیش پرداخت (ریال)70,000,000
oghyanoos
25-08-2010, 23:57
با7تومان میتونی ریو ثبت نام کنی دی هم تحویل میگیری هنوز هم پر نشده فکر نکنم چیز بهتری باشه!پس عجله کن... کم مصرف کم خرج...
پیش فروش ریو با سیستم ضد سرقت تحویل دی 89 - با امکان صلح و 7% هدیه مشارکت
پیش پرداخت (ریال)70,000,000
باور کن با قیافه تندر میشه کنار اومد ولی هضم این ریو واقعا سخته...!
یه چیز دیگه بگین! تحویل 90 باشه.
دوست من اولین نفری هستی که قیافه ال90به ریو ترجیح میدی!چون اونهاییم که حتی از قیافه تندر خوششون میاد بازم ریورو زیباتر میدونن!!
بقیش دیگه .......مگه چقدر حق انتخاب داریم حتی با کیفیتT2,206-405-لیفان-سمند معمولی..!میتونی صبر کنی رانا بیاد ثبت نام کنی اگه عجله نداری!:31:اگه نه که صبر کن ثبت نام جدید تندر شروع شه بعد , تحویلیشم حدود اردیبهشت خرداد میشه!
farshad bugatti
27-08-2010, 11:29
خب دوستان هرکس یه سلیقه ای داره!
من خودم درسته از قیافه ی تندر بدم میاد اما به ریو ترجیح میدم!
به قول دوستمون قیافه ی ریو رو نمیتونم هضم کنم!
oghyanoos
27-08-2010, 11:47
چاره ای نیست، زیر 15 بهتر از ریو وجود نداره! از رنگ نقره ایش خوشم اومد. به نظر شما زیباترین رنگش کدومه؟
xlsaltolx
27-08-2010, 12:59
چاره ای نیست، زیر 15 بهتر از ریو وجود نداره! از رنگ نقره ایش خوشم اومد. به نظر شما زیباترین رنگش کدومه؟
همون نقره ایش زیباست
سفیدش بر خلاف بقیه ماشینا خیلی ضایس
البت شما رو L90هم فک کن
SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 13:12
قرمز خوشگلترین رنگشه ولی نقره ای دردسرش کمتره........
oghyanoos
27-08-2010, 13:48
قرمز که زنونست..!
من چون تو منطقه گرمسیر زندگی میکنم نمیتونم رنگ های تیره انتخاب کنم چون بعد چند سال داغون میشه!
حالا تو رنگ های روشن چی بگیرم؟
Maziar_69
27-08-2010, 14:07
دوست عزیز رنگ یه چیز سلیقه ای هست.
دیدین که هرکس یه رنگ رو می پسنده. من نوک مدادی و زیتونی پوریا جان سفید و اطلسی و این دوستمون هم قرمز...
پس شما ببین سلیقت چی میگه.
oghyanoos
27-08-2010, 15:21
عکس از زیتونی و اطلسی ریو میخام. کسی داره بزاره؟
SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 15:29
عکس از زیتونی و اطلسی ریو میخام. کسی داره بزاره؟
تو گوگل سرچ کن! کاری نداره که! درضمن خودت نمیتونی این رنگ رو تصور کنی رو ماشین؟ درضمن کی گفته قرمز زنونست... سفید هم خوبه برای شما که گرمسیر هستی
D r i v e r
27-08-2010, 23:53
سلام
بحث که به سرانجام رسیده
از دوستانی که راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم
بحث رنگ هم سلیقه ای هست و با دیدن توی خیابون میشه راحت انتخاب کرد
موفق باشین ;)
قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.