ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این پرش تصویر طبیعیه ؟

pooria-ir
17-08-2010, 15:44
سلام
من این عکس ر. با د.ربین گرفتم اینجا گذاشتم،ببینین این طبیعیه ؟
اگه نه مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pooria-ir
17-08-2010, 21:11
این همه بازدید اونوقت هیچ کس نظری نداشته ؟:19::19::19::19:

Pami
17-08-2010, 22:14
مسلما طبیعی نیست ، به احتمال زیاد مشکل از های ولتاژ ال سی دی باشه ، لپ تاپ رو به یک مانیتور وصل کنید ببینید تصویر در اون هم این مشکل رو داره یا نه ، اگر نداشت کارت گرافیک سالمه و مشکل 100% از ال سی دی هست ، میتونه مشکل از خود پانل باشه که باید تعویض بشه

pooria-ir
17-08-2010, 22:26
مسلما طبیعی نیست ، به احتمال زیاد مشکل از های ولتاژ ال سی دی باشه ، لپ تاپ رو به یک مانیتور وصل کنید ببینید تصویر در اون هم این مشکل رو داره یا نه ، اگر نداشت کارت گرافیک سالمه و مشکل 100% از ال سی دی هست ، میتونه مشکل از خود پانل باشه که باید تعویض بشه

من به HDTV وصل کردم هیچ مشکلی نداشته
به نظرتون ممکنه مشکل نرم افزاری مثل درایور داشته باشه ؟

pooria-ir
17-08-2010, 22:46
همین الان به مانیتورم وصل کردم
نتیجه

Pami
18-08-2010, 13:11
پس مشکل یا از های ولتاژ ال سی دی هست یا ایراد ذاتی خود پانل هست

pooria-ir
18-08-2010, 13:16
آخه جالبیش اینه که تا ویندوز بالا میاد این مشکل پرش تصویر ایجاد میشه
قبل از اون چک کردم با دوربین پرشی وجود نداشت
نظرتون چیه ؟

hasanoooooooo
18-08-2010, 13:52
خب عزیز نصب ویندوز که ضرری نداره؟ منظورم ریکاوری نیست اگر هم که درست نشد . یه باز windows xp رو واسه تست وصل کن ببین چجوریاست این به مدت هر مشکلی بگی من با 7 داشتم ......

pooria-ir
18-08-2010, 17:37
خب عزیز نصب ویندوز که ضرری نداره؟ منظورم ریکاوری نیست اگر هم که درست نشد . یه باز windows xp رو واسه تست وصل کن ببین چجوریاست این به مدت هر مشکلی بگی من با 7 داشتم ......

کار دیگه ای نیست بشه قبل از نصب ویندوز انجام داد ؟
مثلا چیزی رو چک کرد ؟

pooria-ir
18-08-2010, 19:10
دوستان عزیز راهنمایی کنن،من الان نور صفحه رو گذاشتم روی 100% و 90% مشکل پرش صفحه به طور کامل حل شد،قضیه چیه ؟

Pami
18-08-2010, 19:39
مگه تا قبل از این Brightness رو روی کمترین مقدار میزاشتید ؟

pooria-ir
18-08-2010, 21:33
مگه تا قبل از این Brightness رو روی کمترین مقدار میزاشتید ؟

ببین زیر 90 لرزش پیدا میکنه
اون عکس اولی رو حداقل برایتنس بود
از زیر 90 شروع میشه و همینجوری هرچی نور کمتر میشه لرزش بیشتر میشه

hasanoooooooo
18-08-2010, 22:40
داداش من تو یه تاپیکم به شما گفتم که اگه نورو زیاد کنی درست میشه (پست شماره #1354 در کلوپ n61 ) الان هم میگم من تشخیصم اینه که یک بار درایور گرافیکتو دوباره وصل کن و مهم تر از ان مطمعن شو که حتما درایور مانیتورتو وصل کنه بطور مثال خود سیستمتون بگه که مانیتورو سامسونک فلان مدل من مطمعنم که جواب میگیری دوست عزیز یه تا حالا انقدر مطمعن نبودم و مطمعن باش مشکل سخت افزاری نداری اینو شک نکن .

pooria-ir
18-08-2010, 23:29
داداش من تو یه تاپیکم به شما گفتم که اگه نورو زیاد کنی درست میشه (پست شماره #1354 در کلوپ n61 ) الان هم میگم من تشخیصم اینه که یک بار درایور گرافیکتو دوباره وصل کن و مهم تر از ان مطمعن شو که حتما درایور مانیتورتو وصل کنه بطور مثال خود سیستمتون بگه که مانیتورو سامسونک فلان مدل من مطمعنم که جواب میگیری دوست عزیز یه تا حالا انقدر مطمعن نبودم و مطمعن باش مشکل سخت افزاری نداری اینو شک نکن .

واسه من تو Device manager مانیتور رو میزنه Generic pnp
واسه شما چی ؟

hasanoooooooo
19-08-2010, 02:23
واسه من تو Device manager مانیتور رو میزنه Generic pnp
واسه شما چی ؟

داداش مشکل پیدا شد! همین 2 روز پیش یه تاپیک خارجی رو داشتم مرور میکردم که همین اسم به گوشم خورد ..... خلاصه بعد از 1 ساعت سرچ کردن پیداش کردم این هم لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو هم بگم که تو این تاپیک به این نتیجه رسیدن که مانیتور طرف رو ویندوز 7 نشناخته و میگه مانیتور شما
Generic pnp
هست تا جایی که من فهمیدم این مانیتور ظاهرا یه جورایی به 3d ربط داره . من میگم که به خاطر اینکه درست نشناخته میتونه باشه چون طبیعتا ویندوز میاد باهاش مثل یه مانیور 3d برخورد میکنه . 50 % میتونه این باشه ...... بهشون هم توصیه کرده اپدیت کنین driver کارت گرافیکو . اما ربطی نداره شما باید یه جورایی مانیتورتو به سیستم بشناسونی .........
کلا بهتره اول با برنامه های مخصوص مارک مانیتورتو در بیاری بعد بیفتی دنبال درایورشون خیلی مهمههه مطمعن باش . به جز این هم 1 راه دیگه داری و اون اینکه ویندوزتو برای مدت کمی فقط برا تست xp وصل کنی ببینی فرقی داره یا نه که البته اگه تاپیک بالا رو بخونی میبینی تنها راه همونه و بس . .:10:

pooria-ir
19-08-2010, 11:50
من با samsung آمریکا چت کردم
مشکل درایور رو گفتنم،1 ساعت طول کشید که بهش بگم بابا جان این لپ تاپه :دی
بالاخره فهمید و گفت ما مدلای خارج از US رو ساپورت نمیکنیم
گفتم حالا من چه غلطی کنم
گفتش که با نمایندگی ایران بحف
گفم بابا اونا خرن نمیفهمن :دی همش میگن نمیدونیم
گفت شما تماس بگیرین اگه پاسخگو نبودن ایمیل به ما بزنین ما خدمتشون میرسیم :دی
گفتم باشه،با نمایندگی اینجا تماس گرفتم گفت ایمیل میزنیم تا 48 ساعت دیگه پاسخ میدن،گفتم باشه
من که چشم آب نمیخوره

hasanoooooooo
19-08-2010, 12:29
داداش خودت نمیتونی درایور جدیدو دانلود کنی؟ اینا که چیزی حالیشون نیست ..... مدل دقیق مانیتورتونو بمن بده تا برات پیداش کنم ...

Mehr.Iman
22-11-2010, 18:36
سلام دوستان
بالاخره چی شد؟!
منم یه همچین مشکلی پیدا کردم.
لب تاپ من مدل Hp Pavilion dv 6700 هست ،و مشکلم اینه که یهو کلا تصویر میپره ودیگه نمیاد،بعضی اوقات چند ثانیه بعد میاد دوباره ولی بعضی اوقاتم اصلا نمیاد.
وقتی وصلش میکنم به مانیتور مسکلی نداره و کار میکنه(تصویر فقط رو مانیتور هست البته!)
2_1 روزه اینجوری شده،به نظرتون سخت افزاریه؟
رو Device Manager هم که میرم مثه دوستمون میزنه Generic pnp
کارت گرافیکمم Geforce 8400 GS هست،چیکار کنم به نظرتون؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

Mehr.Iman
22-11-2010, 18:53
دز ضمن من کارت گرافیکمم تازگی آپدیت کردم اینم مشحصاتشه:

Mehr.Iman
23-11-2010, 22:30
کسی نظری در این مورد نداره؟
وقتی لب تاپ تو حالت Plug in هست Sleep نمیشه! و باید شارژو جدا کنم تا Sleep شه.
در ضمن ویندوزمم ویستای اورجیناله که حدود دوساله روش نصبه.:20:

Mehr.Iman
30-11-2010, 23:55
کسی جاییرو میشناسه برا تعمیر ببرم اونجا؟

parmida00
01-12-2010, 00:31
شما ویندوزتو تعویض کن با 7 .7 در شناخت و دانلود درایور خیلی پیشرفت داشته

hamid268
03-12-2010, 20:47
کسی جاییرو میشناسه برا تعمیر ببرم اونجا؟

سلام
دقیقا من هم مشکل شما را دارم
شما مشکلت حل شد چیکار کردی؟؟

Mehr.Iman
05-12-2010, 23:11
شما ویندوزتو تعویض کن با 7 .7 در شناخت و دانلود درایور خیلی پیشرفت داشته
ممنون از پاسخت
اینکارو کردم،تو ویندوز سون که میرم اولش تصوبر دارم ولی بعد دوباره همونجوری میشه.:41:

Mehr.Iman
05-12-2010, 23:17
سلام
دقیقا من هم مشکل شما را دارم
شما مشکلت حل شد چیکار کردی؟؟
نه والا بدتر هم شده!
راستش من درگیر کنکور ارشدم وقت نمیکنم ببرمش جایی نشونش بدم،علی الحساب وصلش کردم به مانیتور خونه و باهاش 1 ساعتی در روز کار میکنم.
الان دیگه اصلا تصویر ندارم،قبلا پرش داشت،اما به مانیتور که وصلش میکنم مشکلی نداره و اصلا پرش نداره.
یکی از دوستام میگفت برا اونم همینجوری شده بوده مشکلش از کارت گرافیکش بوده ولی میگفت تو device manager اصلا کارت گرافیکشو نشون نمیداده اما برا من مشکلی از این بابت نداره و نشون میده و وقتی وصلش میکنم به مانیتور کاملا و کار میکنه و بازیها رو هم میاره،نمیدونم والا مشکلش چیه:41::13: