PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Kane & Lynch 2: Dog Days - نسخه PC

CATALONIA
17-08-2010, 13:10
Kane & Lynch 2: Dog Days 
PC Platform
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سازنده : IO Interactive
ناشر :     Eidos Interactive
توزيع كننده : Square Enix
پلتفرم ها : PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
تاريخ عرضه : 
JP August 26, 2010
NA August 17, 2010
EU August 20, 2010
AUS August 19, 2010
سبك :     Third-person shooter
مود ها : Single-player, Multiplayer, co-op
درجه بندي سني : 
BBFC: 18
ESRB: M
OFLC: MA15+
رسانه : Blu-ray Disc, DVD
سيستم مورد نياز : 

Intel Processor    -    Core 2 Duo E4700 2.6GHz       
AMD Processor    -    Athlon 7750 Dual Core
Nvidia Graphics Card    -    GeForce 9800 GT       
ATI Graphics Card    -    Radeon HD 3870
RAM Memory    -    2 GB     
 Hard Disk Space    -    7 GB     
Direct X    -    9

Kane & Lynch 2: Dog Days
 نوشته شده توسط : CATALONIA 

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 

Kane & Lynch 2: Dog Days  نسخه ي دوم از سري بازي هاي Kane & Lynch ميباشد . در اين سري بازي ها دو زنداني كه در نسخه ي اول بازي از زندان فرار كردند با همكاري يكديگر دست به كارهايي ميزنند كه شما حتي فكر آن را هم نميكنيد . ! در نسخه ي دوم بازي شما كنترل  Lynch را بر عهده داريد . او يك بيما رواني است . نسخه ي دوم بازي از جايي شروع ميشود كه دو شخصيت بازي يعني Kane & Lynch در حال شكنجه ميباشند  و بعد بازي از دو روز قبل و اتفاقات آن آغاز ميشود . نسخه ي دوم بازي در شهر شلوغ و پرجمعيت شانگهاي چين رخ ميدهد . بازي همانند يك فيلم ميباشد كه توسط يك دوربين دستي گرفته شده است . جلوه هاي بصري بازي شامل گرافيك بازي آن طور كه فكر ميكنيد نميباشد ! بازي در بعضي مواقع تار ميشود و برفكي ميشود ولي اين ها همه مواردي است كه Kane & Lynch 2: Dog Days را يك بازي متفاوت نسبت به ديگر بازي ها ميكند . سازندگان بازي قبل از انتشار بازي قول يك تصويربرداري و دوربين خاص را داده بودند و پس از عرضه مشاهده شد كه تصوير برداري خاص اين بازي هم ميتواند نقطه ي قوت و هم ميتواند نقطه ي ضعف بازي باشد . همانطور كه اشاره شد بازي مانند يك فيلم ميباشد كه يك نفر مانند تصوير برداري با يك دوربين دنبال Kane & Lynch ماجرا را دنبال ميكند . براي طبيعي تر شدن بازي سازندگان دست به ابتكار جالبي زدند و در هنگام دويدن دو شخصيت بازي دوربين هم به دنبال آن ها به حركت در مي آيد و تكان ميخورد .

البته لازم به ذكر است كه اين مورد باعث نارضايتي بسياري از گيمر ها نيز شده است . گيم پلي بازي تفاوت آنچناني با نسخه ي اول بازي ندارد . فقط سيستم كاورگيري بازي بهبود يافته است و قابليت جالب ديگر بازي امكان گروگانگيري دشمنان توسط Lynch ميباشد . هوش مصنوعي دشمنان در بازي خيلي خوب كار نشده است و ميتوانم بگويم ضعيف كار شده است و سيستم shooting بازي نيز قسمت قابل توجهي به حساي نميآيد .  اين سري بازي ها بيشتر بر پايه ي crime و جنايات پايه ريزي شده است و متاسفانه مانند چند بازي ديگر -- True Crime : Hong Kong -- اين بازي نيز در شرق آسيا رخ ميدهد . در اين نسخه قابليت جديد ديگري كه باعث جذب گيمر شده است قابليت co - op ميباشد كه بسياري از گيمر ها فقط به خاطر اين بخش بازي را به اتمام ميرسانند . به دليل وجود دو كاراكتر كه در همه جا همراه هم ميباشند اين بخش ميتواند بسيار شرگرم كننده باشد . البته بخش Multiplayer نيز كه در اين بازي اضافه شده است بسيار به پيشرفت بازي كمك كرده است . يكي ديگر از نقاط قوت بازي تاريخ عرضه ي آن ميباشد . در زماني كه حدود يك ماه ميشود يك بازي درست و حسابي عرضه نشده است ، عرضه ي يك بازي كه توسط سازنده ي شناخته شده اي مانند IO Interactive ساخته شده است و توسط Eidos Interactive و Square Enix دو شركت معروف نشر پيدا كرده است هر گيمري را وسوسه ميكند تا آن را حتي از زور ناچاري نيز امتحان كند . بازي اولين امتياز خور را از The Official Xbox Magazine UK گرفت و دريافت 9/10 براي اين بازي همه را شگفت زده كرد . بعد از آن اما The Media Cows -- كه البته نسبت به The Official Xbox Magazine UK كمتر شناخته شده است -- نمره ي ضعيف 57/100 را به بازي داد كه نقاط ضعف آن را گرافيك و داستان بازي بيان كرد و كنترل بازي را نيز تحسين كرد . 

Kane & Lynch 2: Dog Days | Images

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : Gamespot

Kane & Lynch 2: Dog Days | Videos

Kane & Lynch 2: Dog Days Welcome to Shanghai Trailer

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ul_031710_140.jpg
Watch
SD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Kane & Lynch 2: Dog Days E3 Trailer

Watch
SD Video

Kane & Lynch 2: Dog Days Debut Trailer

Watch
SD Video

Kane & Lynch 2: Dog Days Official Trailer 1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _140.jpg

Watch
SD Video

Kane & Lynch 2: Dog Days Co-Op Trailer

Watch
SD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : Gamespot 

-- لازم به ذكر است بگويم با پيشنهاد مديريت انجمن اين تاپيك در راستاي بحث در مورد نسخه ي PC بازي زده شده است . 

morrigan_neit
17-08-2010, 18:45
تاریخ ریلیزش واسه pc
18 آگوسته؟ میشه فردا؟
من نسخه ی xbox رو دیدم خیلی باحال بود عین فیلمه:x

Hojjat07
17-08-2010, 18:55
واسه PC دانلود کنین و سپس حال کنین...

Crack Only

Download

Amin.P30
17-08-2010, 20:12
direct link:

Amin.P30
19-08-2010, 20:20
این تاپیک منتقل نمیشه ؟؟؟
بازی که عرضه شده.

d_a_n_t_e
20-08-2010, 15:46
یکی از دوستان میتونه فایل PC_Eng.str رو برام توی rapidshare آپلود کنه

خیلی گیرم بازیم صدا نداره

ممنون

namber_one
21-08-2010, 20:59
مشکل کرک بازی

سلام به همه

لازم دونستم بیام راه حل مشکلی که خودم از ظهر تا حالا (10 شب ) با کرک داشتم رو اینجا بگم تا بقیه دچار مشکل نشن

من امروز بازی رو خریدم و نصبش کردم
ولی بعد از اکسترکت کردن فایل فشرده کرک بازی ( که شامل 2 فایل بود و خبری از فایل اجرایی اصلی بازی نبود)
هر کاری میکردم بازی اجرا نمیشد
تازه الآن مشکل رو فهمیدم
( حالا مشکل اینجا بود که آنتی ویروس Nod32 با فایل اصلی کرک مشکل داشته و اون رو به طور خودکار پاک میکرده )
ما هم تا الآن سر کار بودیم
تا الآن که باعصاب خورد شده با خودم گفتم آنتی ویروس رو یه بار غیر فعال کنم و ببینم چی میشه که فهمیدم بــــــــــــلـــــــــه
و بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم

خلاصه که آنتی ویروس Nod32 با کرک مشکل داره

bakan
21-08-2010, 22:14
بازی رو گرفتم بدک نیست راستش منوی اول بازی رو که دیدم یه خورده خورد تو ذوقم به خاطر گرافیکش ولی با این دوربینه حال میکنم ولی کافیه تند بدویی که بری تو دیوار:31: و یه چیز دیگه بازی کپی army of two هست:5: فقط بعضی حرکتای اونو نداره ولی کلا فاز میده ارزششو داره فقط اگه گرافیکو و هوش مصنوعی این سربازای خنگو میبردن بالا بهتر میشد انگار مغز تو اون کلشون نیست میان جولوی من رژه میرن منم نامردی نمیکنم یه گوش مالی حسابی بهشون میدم:31:

d_a_n_t_e
21-08-2010, 22:48
یکی از دوستان میتونه فایل PC_Eng.str رو برام توی rapidshare آپلود کنه

خیلی گیرم بازیم صدا نداره

ممنون

خواهشا یکی کمک کنه

saeedblack
21-08-2010, 22:50
ببخشید کسی هست که نسخه انگیلسی بازی رو با لینک برای دانلود بزاره چون همه ی نسخه هایی که من گیر آوردم روسی هستند.

starn
21-08-2010, 23:07
منم دیشب بازی رو نصب کردم همین حدودا یکم دیشت بازی کردم یه 2 ساعتی هم الان که بازی تموم شد
بازی جالبی بود دوستانی که بازی نکردن بهتره این بازی رو تجربه کنن چون اونقد ها هم که ازاش انتقاد کردن بد نیست
داستان بازی هم خیلی زیبا بود (ولی بعضی از جاهاشو خوب نفهمیدم ) اگه کسی از دوستان داستان به طور کامل میدونه تا آخر بازی لطف کنه اون بزاره 0البته توی متن پنهان بزارید تا دوستانی که هنوز بازی نکردن داستان رو تا آخر ندونن)

=========
نکته جالب دو مرود کرک بازی این بود (همونطور که یکی از کاربران چند تا پست بالاتر گفته) آنتی ویروس نود کرک بازی رو ویروس می دونه و نمیزاره که در مکان بازی نصب کرد

saeedblack
21-08-2010, 23:08
ببخشید کسی هست که نسخه انگیلسی بازی رو با لینک برای دانلود بزاره چون همه ی نسخه هایی که من گیر آوردم روسی هستند.

rezam
21-08-2010, 23:17
سلام
واست آپ کردم عزیز :

موفق باشید

AlexMercer
21-08-2010, 23:26
اقا شرمنده کسی میدونه چطوری میشه انلاین بازی کرد؟

d_a_n_t_e
22-08-2010, 01:10
بابت توجهتون ممنونم

ولی این فایلی که گذاشتید خیلی حجمش کمه و مشکل من هم باهاش برطرف نشد

این فایل که گذاشتید 56بایت هست

فایل زبون روسی که من دارم 140 مگابایته

ممنون که توجه کردید و اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم

بازم ممنونم

xlife
22-08-2010, 17:21
این یک نقد تند و خشن وبی طرفانه هستش که نوشتم و امیدوارم به مذاقتون خوش بیاد و از بزرگان جمع فی المجلس عذر می خوام و اعلام دارم که من بنده حقیر قصد پیش دستی ندارم
کینچ ولینچ مردان مرده هماننده نامش یکبازی مرده بود از بافتهای مرده گرافیک وطراحی آن گرفته تا گیم پلی ناسازگارو بی روحش کین ولینچ روزهای سگی اون روی سگی بازیبازو درمیاره گیمر بعد از کلی سگ دو کردند و مثل سگ عرق ریختن بازی روبه اتمام میرسونه قسمت دوم جلو سگ اگه بزاریش بهش کم محلی میکنه

بازی از نظرگرافیکی مطعلق به عصر بوقه و از بد هم بدتره داستان بازی نیز بلکل اعصاب و روان نمیزاره و وقتی کین و لینچ از شانگهای خارج میشند که پشت سرشون پرشده ازاجساد عزیزان ودشمنانشان که بطرز ناشی گرایانه ای توسط قلم نویسنده کشته شد اند

بازی در قسمت اول بوی خیانت خباثت و سنگ دلی رو میداد ودر قسمت دوم جزء ریتم مهلک کشتار رنگ بندی خاصی نداره امااگه بجای بازی کردن بیشتر بسراغ داستان در خارج از حاشیه بازی برید شاید زیبایی آن را درک کنید زیر افتضاح سال 2010شمارو ازداستان زده میکنه ازنظر صداگزاری بازی همانند سری اول خوب کار شده و گویندگان از جمله صداپیشه سم فیشر مردتاریکی که چهره ی بشاش اش از اوبچه مثبت سبک اکشن ساخته بود حالا ازجملات رقیق و زشت درتکلمش زیاد یافت میشه و پسر عموش اقای مامور47با آن چهره خونسردش نیز از این امر مستثنا نیست صدای اسلحه ها ومحیط مثل هر بازی دیگه در این سبک دچاز افت و خیزهایی هستند گیم پلی بازی جزء شلیک و باران گلولی چیز دیگه ای نداره کاورگیری تنها نکته مثبت ونبود حمله با قنداغ ازظعیفترین وبحث برانگیزترین باگهای بازی بحساب می آید وسیله دفاعی ای که رکن اصلی هر سبک شوتر3شخص است وبدون آن زندگی محال است

کیفیت بافتها از مردگی بیرون نیامده اند و گرافیک بازی غیر قابل بازی ‏sniper chost wariorاز کمپانی سودپرست سیتی اینتراکشن حتی بهتر از بازی کمپانی بزرگ و نامی ای او اینتر اکشن است

‏IO Interactiveاز آن دست کمپانی های هست که بیشتر معروفیتش را مدیون نگاه سینمایی وکارگردانی سینماتیکش دربازیهایش هست هست تابه حال شده دربازی اقای مزدور احساس حضور درجو آن را داشته باشید هرچند سری هیتمن از نظر مخفی کاری عالی بود اما دراکشن ضعیف در آمد بگونه ای که شما احساس می کردید بین شخصیتهای اصلی وفرعی یک وجعه تمایز وجود دارد و آن اسلحه هست چیزی که درکین و لینچ مشهود بود و همان ملودرام تأثیر برانگیز صحنه های سینمایی ازقبل تأیین شده که در درون بازی قرار دارد شاید بارگناه خرید بازی رابر دوشتان کم کند
‏IO Interactiveتمام زوایای یک بازی خوب با پتانسیل بالا رادر بازی هایش بصورت کم وکاست به کار میبرد، داستان، روند بازی ،صدا، نوع برخورد بازیخور با کاراکتر، چیزهایی که درکین و لینچ دچار فقر بود و پیشهاد ما این است که این کمپانی دست از سرکچل سبک اکشن بردارد وبسراغ هنر خود هیتمن برود و تمام فکر وذکر خود رابروی آن معطوف کند زیرا این لقمه ها گنده تر از دهن تیمارستان IO Interactiveاست و بیماران روانی آن بهتره تمام سعیشان راکنند تا قسمت پنجم مأمور47را به فنا ندهند

amin 2010
22-08-2010, 18:36
این یک نقد تند و خشن وبی طرفانه هستش که نوشتم و امیدوارم به مذاقتون خوش بیاد و از بزرگان جمع فی المجلس عذر می خوام و اعلام دارم که من بنده حقیر قصد پیش دستی ندارم
کینچ ولینچ مردان مرده هماننده نامش یکبازی مرده بود از بافتهای مرده گرافیک وطراحی آن گرفته تا گیم پلی ناسازگارو بی روحش کین ولینچ روزهای سگی اون روی سگی بازیبازو درمیاره گیمر بعد از کلی سگ دو کردند و مثل سگ عرق ریختن بازی روبه اتمام میرسونه قسمت دوم جلو سگ اگه بزاریش بهش کم محلی میکنه

بازی از نظرگرافیکی مطعلق به عصر بوقه و از بد هم بدتره داستان بازی نیز بلکل اعصاب و روان نمیزاره و وقتی کین و لینچ از شانگهای خارج میشند که پشت سرشون پرشده ازاجساد عزیزان ودشمنانشان که بطرز ناشی گرایانه ای توسط قلم نویسنده کشته شد اند

بازی در قسمت اول بوی خیانت خباثت و سنگ دلی رو میداد ودر قسمت دوم جزء ریتم مهلک کشتار رنگ بندی خاصی نداره امااگه بجای بازی کردن بیشتر بسراغ داستان در خارج از حاشیه بازی برید شاید زیبایی آن را درک کنید زیر افتضاح سال 2010شمارو ازداستان زده میکنه ازنظر صداگزاری بازی همانند سری اول خوب کار شده و گویندگان از جمله صداپیشه سم فیشر مردتاریکی که چهره ی بشاش اش از اوبچه مثبت سبک اکشن ساخته بود حالا ازجملات رقیق و زشت درتکلمش زیاد یافت میشه و پسر عموش اقای مامور47با آن چهره خونسردش نیز از این امر مستثنا نیست صدای اسلحه ها ومحیط مثل هر بازی دیگه در این سبک دچاز افت و خیزهایی هستند گیم پلی بازی جزء شلیک و باران گلولی چیز دیگه ای نداره کاورگیری تنها نکته مثبت ونبود حمله با قنداغ ازظعیفترین وبحث برانگیزترین باگهای بازی بحساب می آید وسیله دفاعی ای که رکن اصلی هر سبک شوتر3شخص است وبدون آن زندگی محال است

کیفیت بافتها از مردگی بیرون نیامده اند و گرافیک بازی غیر قابل بازی ‏sniper chost wariorاز کمپانی سودپرست سیتی اینتراکشن حتی بهتر از بازی کمپانی بزرگ و نامی ای او اینتر اکشن است

‏IO Interactiveاز آن دست کمپانی های هست که بیشتر معروفیتش را مدیون نگاه سینمایی وکارگردانی سینماتیکش دربازیهایش هست هست تابه حال شده دربازی اقای مزدور احساس حضور درجو آن را داشته باشید هرچند سری هیتمن از نظر مخفی کاری عالی بود اما دراکشن ضعیف در آمد بگونه ای که شما احساس می کردید بین شخصیتهای اصلی وفرعی یک وجعه تمایز وجود دارد و آن اسلحه هست چیزی که درکین و لینچ مشهود بود و همان ملودرام تأثیر برانگیز صحنه های سینمایی ازقبل تأیین شده که در درون بازی قرار دارد شاید بارگناه خرید بازی رابر دوشتان کم کند
‏IO Interactiveتمام زوایای یک بازی خوب با پتانسیل بالا رادر بازی هایش بصورت کم وکاست به کار میبرد، داستان، روند بازی ،صدا، نوع برخورد بازیخور با کاراکتر، چیزهایی که درکین و لینچ دچار فقر بود و پیشهاد ما این است که این کمپانی دست از سرکچل سبک اکشن بردارد وبسراغ هنر خود هیتمن برود و تمام فکر وذکر خود رابروی آن معطوف کند زیرا این لقمه ها گنده تر از دهن تیمارستان IO Interactiveاست و بیماران روانی آن بهتره تمام سعیشان راکنند تا قسمت پنجم مأمور47را به فنا ندهند

اقا اعصابتو چرا خورد می کنی، خودتو چرا اذیت می کنی؟؟ برو یه لیوان اب خنک بنوش!!!
الان فکر کنم ترشح ادرنالین خونت شدید بالا رفته باشه!!!حالا این همه اذیت شدی چرا بازیرو تا اخرش رفتی همون وسط ولش می کردی!!در ضمن متنتون قافیه هاش جالب بودن تبریک میگم!!!
فقط این یعنی چی؟

تمام زوایای یک بازی خوب با پتانسیل بالا رادر بازی هایش بصورت کم وکاست به کار میبرد،

hoomi_gta
22-08-2010, 20:31
دوستان من مشکل نصب دارم میشه کمک کنید؟ من وقتی 3 تا دی وی دی را نصب می کنم که در واقع فایل های setub در دی وی دی ها به صورت زیپ شده هستند. وقتی به پوشه نصب میرم یک setup برای steam و یک steam backup برای نصب بازی داره و یک پوشه کرک. استیم را که نصب می کنم اجرا نمیشه ارور میده. بازی را که نصب می کنم هم وقتی کرک بازی را روی پوشه میریزم وقتی روی بازی کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!!! مطمئنم مشکلم از سیستمم نیست چون بازی های خفن تر از اینو راحت بازی کردم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی

mushroom78
23-08-2010, 00:15
دوستان من مشکل نصب دارم میشه کمک کنید؟ من وقتی 3 تا دی وی دی را نصب می کنم که در واقع فایل های setub در دی وی دی ها به صورت زیپ شده هستند. وقتی به پوشه نصب میرم یک setup برای steam و یک steam backup برای نصب بازی داره و یک پوشه کرک. استیم را که نصب می کنم اجرا نمیشه ارور میده. بازی را که نصب می کنم هم وقتی کرک بازی را روی پوشه میریزم وقتی روی بازی کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!!! مطمئنم مشکلم از سیستمم نیست چون بازی های خفن تر از اینو راحت بازی کردم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی

hoomi_gta
23-08-2010, 12:40
میشه در مورد نصبش راهنمایی کنید؟؟ وقتی به اینترنت وصل میشم فایل استیم و اجرا می کنم میره برای آپدیت. باید آپدیت بشه؟؟ بازی از طریق فایل استیم اجرا میشه؟؟ روی خود آیکون بازی که کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!!

hoomi_gta
23-08-2010, 13:29
فایل های کرکی که دارم: kl2.exe و stam_api.dll

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

hoomi_gta
23-08-2010, 14:16

فایل های کرکی که دارم: kl2.exe و stam_api.dll

Davood_titan
23-08-2010, 16:59
نمیشه یه کاری کرد اون قسمت هایی که شطرنجی میشه  به حالت  طبیعی برگرده :5:

Yi Yi
23-08-2010, 17:34
آموزش استخراج فایل های صوتی "Kane & Lynch 2" در تایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.

morrigan_neit
23-08-2010, 19:00

باید steam backup رو کلیک کنی تا باز شه

بعد اونجا یه درایو رو انتخاب کن خودش یه فولدر به نام kane and lynch میسازه بازی نصب میشه

hoomi_gta
24-08-2010, 09:19
مشکل از کرک بازی بود . کرک دیگه ای نصب کردم مشکل حل شد. گرافیک بازی خیلی جالب نیست ولی در کل بازی مفرحی است. به عنوان یک پیش غذا قبل از مافیا 2 چیز خوبیه!!

B.3.S.T
24-08-2010, 13:00
دارم نصبش می کنم فقط امیدوارم کرکش مشکل نداشته یاشه که مثل اینکه داره!:31:

ای بابا این چرا سان_س_ور شده!:31:
این که نشد..مگه اونطرفم بازیها رو سان_س_ور می کنن؟حالا خویه گرافیکشم همچین با جزئیات نشون نمیده اومدن(شطرنجی کردن اعضای بدن رو)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گرافیک هم فقط میشه گفت یاد قارچخور افتادم!سبک بازی جالبه

Arrowtic
24-08-2010, 15:20
واقعا نا امید شدم از بازی.

JING3LKHAN
24-08-2010, 17:41
بازی گرافیکش در حد خوب ولی گیم پلی در حد بنز .....
دوستان گمونم چون بازی از طریق فیلمبرداری که دوربین هندیکم HD داره فیلمبرداری میشه تصویر گاهی شطرنجی میشه
در ضمن گیم سانسور اره!!!!

شما برو ماریو برادرز بازی کن بعد بیا نقد کن.اگه شما با یه گیم مشکل داری دلیل نمیشه اینطوری نقدش کنی و بد بگی.هر کسی به یه سبکی وگرافیکی علاقه منده یکی به گرافیک مثل کرایسی بدون گیم پلی خوب یکی به کین و لینچ با گراف بد و گیم پلی خوب.
البته بسیاری از موارد دیگه هم در زیبایی بازی تاثیر دارند ولی به کل یکی از این بازی خوشش اومده و یکی نه ...شما حق ندارین به این صورت نقدش کنین.در مجموع شما حق اهانت ندارین

mobin_eshghe pro
24-08-2010, 21:50
دوسان من بازيو نصب كردم،استيم هم همينطور.كرك رو هم كه شامل يه فايل به اسم steam_api.dll كپي كردم.DX و باقي چيزا رو هم نصبيدم ولي وقتي بازي رو باز ميكنم هيچي باز نميشه و فقط يه فايل به اسم kl2.exe.3112.STEAMSTART كه 3 كيلوبايت به محل نصب بازي اضافه مي شه.چي كار كنم؟!
اگه ممكنه راهنمايي كنيد...

B.3.S.T
24-08-2010, 23:55
شما پست 25 رو خوندی ؟ تنها روش نصب درستش همونه

mobin_eshghe pro
25-08-2010, 00:02
شما پست 25 رو خوندی ؟ تنها روش نصب درستش همونه

آره خوندم...نصب هم شد ولی وقتی بازش می کنی هیچی نمیاد و فقط همون فلدری که گفتم اضافه میشه

B.3.S.T
25-08-2010, 00:29
آره خوندم...نصب هم شد ولی وقتی بازش می کنی هیچی نمیاد و فقط همون فلدری که گفتم اضافه میشه

ببین حجم کرک داخل dvd باید 9.29 mb باشه!!!اگر کمتر از این میزانه ناقصه

mobin_eshghe pro
25-08-2010, 00:38
آره بی شرف 88 kb بیشتر نیست،شما لینک دانلود کرک سالمو داری؟!
اونی که تو صفحه ی اوله دیگه کار نمی کنه

hoomi_gta
25-08-2010, 11:21
توصیه می کنم از option بازی گزینه steady cam و فعال کنید. بازی خیلی روون تر و تیرندازی راحت تر میشه

B.3.S.T
25-08-2010, 14:38
آره بی شرف 88 kb بیشتر نیست،شما لینک دانلود کرک سالمو داری؟!
اونی که تو صفحه ی اوله دیگه کار نمی کنه

خدمت شما : (کرک خودم رو واست up کردم که 100% مشکلت حل شه):46:

موفق باشی...

*hamedkhatar*
25-08-2010, 15:06
جدا عجب بازی مزخرفی بود
من نسخه 1 رو دو بار بازی کردم
ولی این دو تا مرحلش رو رفتم حالم به هم خورد
کنترل بازی که افتضاحه
گرافیک به صورتی عجیب مزخرفه
تیراندازی کردن ، کاور گرفتم و خلاصه همه چیزهای بازی خیلی بد کار شده
نمیدونم چرا Edios داره اینطوری کار میکنه؟
ورژن قبلی که امتیاز خیلی خوبی هم نداشت من خیلی دوستش داشتم
ولی این ...:41:

ATA FARZADI
25-08-2010, 15:10
درسته که اصلا خواسته ها رو براورده نکرد

ولی ارزش یه بار بازی کردن داره

گرافیکش در حد همون یکشه

mehdy.z
27-08-2010, 00:30
یک افتضاح به تمام معنا!!
امروز گرفتمش بعد از بازی واقعا خوبی مثل singularity این بازی اساسا بهم ضد حال زد...
اینقدر حالم ازش گرفته_ست که اصلا حوصله نوشتن دربارش رو هم ندارم.البته من حول و حوش نیم ساعت بیشتر بازی نکردم ولی تا همینجاش هم دلم به حال پولی که بالاش دادم میسوزه:31:
یک بازی اکشن شیر تو شیر بی حساب کتاب با اون سیستم کاور گری ضایعش(مثلا خواستند از بازهایی نظیر spilenter cell تقلید کنند:13:)با یک کنترل افتضاح که به ازای هر یه تیری که میزنی 3 تا میخوری!
گرافیکش هم که دیگه جای بحثی نداره...حداقل نیومدند روی قیافه_ی دو تا شخصیت اصلی کار کند تا گرافیک ضایش کمتر به چشم بیاد:13:
خلاصه اگه یه موقع به قحطی بازی خوردید و دیگه باز گیرتون نیومد بگیرید شاید بتونید تحملش کنید وگرنه اگه حتی یک بازی متوسط توی بازار هست به هیچ وجه طرفش نرید که پشیمون میشید!!
البته این فقط یه توضیح ونقد کاملا بی طرفانه بود و خواهشا به کسی برنخوره...
چون همینطور که قبلا گفتم هر کس نظری داره که کاملا محترمه که البته یکی از اونا خود من هستم:31:

*hamedkhatar*
27-08-2010, 01:41
آره بابا من همون یه بار بیشتر بازی نکردم
الان هم که دارم مافیا 2 رو بازی میکنم دیگه برم سراغ این از هر چی بازیه زده میشم
فکر کنم این سری Edios داده به کار آموزاشون تا بازی بسازند.
جدا هر چی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم

Rhodes
27-08-2010, 08:05
ای وای.!!!!!!!:41:

من تازه امروز گرفتمش.یعنی نصبش نکنم؟
حیف:2:

Davood_titan
27-08-2010, 08:43
دوست عزیز بازی رو نصب کن 
خیلی  با حاله :8:
من خودم به شخصه  خیلی وقت بود بازی 3 شخص به این قشنگی  بازی نکرده بودم :10:

این نظر شخصی منه 

mosolim
27-08-2010, 10:13
سلام
منم بازی رو گرفتم . نکته بسیار جالبی که برام بود اینه که چون میخواستم برم سراغ مافیا نشستم یه ضرب بازی کردم. یهو دیدم تموم شد. !!!!!!!! خیلیییییییی کم بود . مثل یه شوخی میموند. از لحاظ فنی بازی حرفی برای گفتن نداره اونم تو این موقعی که بازی های شاخ دارن میان. نه گرافیک خوبی داشت نه گیم پلی . داستان هم خیلی ساده و ابتدایی ( اینقدر بکش تا از شانگهای بیریم بیرون) البته انقام Xiu هم باید بگیریم. همین. خلاصه همچین ارزش بازی کردن نداشت.

Layken
27-08-2010, 14:20
چه حالی میده ادم بد بودن دیگه انقد تو بازی ها خوب بودیم که نفرتم از هر چی بازی اومده بود.
دیگه بسه نجات دادن دیگه بسه دنبال یه شاهدخت رفتن..دیگه بسه از یک ترور جلوگیری کردن یا دنیارو از خطر بمبی چیزی
نجات بدیم این بار فقط باید خودمون باشیم و ملت رو نابود کنیم بکشیم خرخره شون رو بزنیم
پوستشون رو بکنیم خون بپاشیم این ورو اونور و کشته شدن یک بچه جلو مامانش رو با دستان خودمون احساس کنیم یا برعکس.
بریزی توی خونه مردم بکشی تارو مار کنی فوحش بدی ...تجاوز کنی..کلا الان هر چیزی بدی که توی دنیا هست خوبه
من لذت میبرم این بازی کمی داره ارضام می کنه.

mohammadaliarmin
27-08-2010, 15:39
یکی میگه بده یکی میگه خوبه :13:آخرش ما چیکار کنیم بخریمش یا نه ؟

mosolim
27-08-2010, 16:50
یکی میگه بده یکی میگه خوبه :13:آخرش ما چیکار کنیم بخریمش یا نه ؟

سلام
دوست عزیز بازی یک امر سلیقه ایه. نظرات هیچ کس نمیتونه روی انتخاب شما تاثیر بذاره یعنی برای من اینطوریه من بازی رو که بخوام میخرم اونی که که نمیخوام نمیخرم. مثلا الان من استارکرافت رو نگرفتم و بازی نکردم چون ذاتا از استراتژی بدم میاد اما اینو بازی کردم چون عاشق اکشنم. البته بماند که در حد انتظارم نبود. ولی شما اگه از اکشن خوشت میاد بگیر. شاید باش حال کردی.

ali_disslove
27-08-2010, 16:52
چرا وقتی میدوم صفحه تار میشه ؟چرا این قدر فیلبرداریش بده ؟ من حال نکردم

تا آخر بازی این تاری و نحوه حرکت دوربین همینه یا ادامه بدم ؟

mosolim
27-08-2010, 17:05
چرا وقتی میدوم صفحه تار میشه ؟چرا این قدر فیلبرداریش بده ؟ من حال نکردم

تا آخر بازی این تاری و نحوه حرکت دوربین همینه یا ادامه بدم ؟

برای دوربین راه حلش اینه که بری دا خل منو بخش کنترل و گزینه steadycam رو فعال کنی. اینطوری دوربین ثابت میشه و مثل حالت فیلمبرداری روی دست نیست میشه یه اکشن سوم شخص معمولی با دوربین ثابت

ali_disslove
27-08-2010, 22:11
ممنون حل شد

حالا یه سوال دیگه

ماله شما هم موقع دویدن تار میشه ؟

یا موقع شلیک صفحه یه کم مربع مربع نمیشه ؟بعضی جاها هم یه نوار بنفش کم رنگ از بالا تا پایین صفحه میاد

Layken
27-08-2010, 22:19
اره میاد .....تار هم میشه...

Khashayar King
28-08-2010, 06:46
بابا زدن عنوان بازی رو خراب کردن ! :41:

حیف بازی آینده خوبی میتونست داشته باشه با اینکارشون داغون کردن رفت !

فقط منتظرم ببینم سره Hitman 5 چه بلایی میارن !؟

hoomi_gta
28-08-2010, 10:03
من به بازی نمره 8 دادم به نظرم بازی زیبایی بود. کوتاه هم نبود چون با لول هارد رفتم!! البته الان مرحله آخرشم. فقط این ریست کردن سیستم روی اعصابه!! 10 بار ریست می یشه تا یکبار بازی اجرا بشه!!

داستان کلی بازی را هم باید بدونید تا بفهمید چی به چیه. قضیه اینجوریه که کین و لینچ رفتن هنگ کنگ تا برای گلیزر یک محموله اسلحه را بفرستند آفریقا، اول بازی کین به اشتباه یک دختری و می کشه که گروگان گرفته شده بوده، اون دختره هم دختر یکی از بزرگترین مافیا های هنگ گنگ بوده که پلیس و ارتش و همه و در اختیارش داره. اینجوری میشه که هم اون میفته دنبالتون هم گیزر ازتون نا امید میشه .

wrongring
28-08-2010, 10:17
تیر اندازی مزخرف و گیم پلی بدرد نخور مثل نسخه قبلشه فقط گرافیکش بهتر شده
دقت کردین تو نسخه قبلش میشد از نارنجک استفاده کرد تو این نسخه ما که نارنجکی ندیدیم

mosolim
28-08-2010, 13:02
ممنون حل شد

حالا یه سوال دیگه

ماله شما هم موقع دویدن تار میشه ؟

یا موقع شلیک صفحه یه کم مربع مربع نمیشه ؟بعضی جاها هم یه نوار بنفش کم رنگ از بالا تا پایین صفحه میاد

دقیقا
اون تار شدن دید که برا بازی یعنی وقتی میدوی نفست میگیره و دیدت تار میشه برا شلیک هم همینطوری باید باشه اما اون نوار های بنفش که از چراغ ها ساطع میشه برا منم هست فکر کنم یه باگه گرافیکی باشه . وگرنه هیچ دلیلی نداره تو یه سالن سرپوشیده که هستی نور ها کش دار بشه.

ali_disslove
28-08-2010, 14:39
دقیقا
اون تار شدن دید که برا بازی یعنی وقتی میدوی نفست میگیره و دیدت تار میشه برا شلیک هم همینطوری باید باشه اما اون نوار های بنفش که از چراغ ها ساطع میشه برا منم هست فکر کنم یه باگه گرافیکی باشه . وگرنه هیچ دلیلی نداره تو یه سالن سرپوشیده که هستی نور ها کش دار بشه.

من 2 تا دوستام گرافیک جیفورس دارند میگند ماله ما مربع مربع نمیشه و تاری رو داره که اون طبیعیه و نوار بنفش رو هم میگند ندارند

دیدید توی آنتن ماهواره وقتی سیگنال ضعیفه هی صفحه مربع مربع میشه ؟منم توی بازی وقتی رگبار میبندم صفحه یه کم مربع مربع میشه ؟ماله شما هم این مربع مربعی داره ؟ یا مشکل از گرافیک منه ؟فقط و فقط توی این بازی این مشکلو دارم

Layken
28-08-2010, 14:46
شرمنده بچه ها نشد تصویر رو کوچیک کنم
ولی دقت کنید حدود یه ربع به اون تخته شلیک کرد...

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

mosolim
28-08-2010, 16:58
من 2 تا دوستام گرافیک جیفورس دارند میگند ماله ما مربع مربع نمیشه و تاری رو داره که اون طبیعیه و نوار بنفش رو هم میگند ندارند

دیدید توی آنتن ماهواره وقتی سیگنال ضعیفه هی صفحه مربع مربع میشه ؟منم توی بازی وقتی رگبار میبندم صفحه یه کم مربع مربع میشه ؟ماله شما هم این مربع مربعی داره ؟ یا مشکل از گرافیک منه ؟فقط و فقط توی این بازی این مشکلو دارم

سلام
برا من مربع مربع نمیشه . اما نوار بنفش رو داره . گرافیک منم ati . 4670

Rhodes
28-08-2010, 18:15
فعلا که نسبتا بازی قشنگیه.لذت بردم.

p30worldapm
28-08-2010, 21:35
به نظر من که خیلی طبیعیه. یه جورایی حس می کنی خودت داری اونجا راه می ری. دوربینش خیلی طبیعیه.

چه جوری می شه شطرنجی رو برداشت؟
وقتی کسی رو هد شات می کنم شطرنجی می شه! تمام لذت بازی به اینه که صورت یه نفر رو با شات گان بپاشونی رو دیوار بعد بری ازش عکس بگیری بذاری تو آلبوم!!!!!!!

مشکل نورهای کش دار هم حل نمی شه؟

B.3.S.T
29-08-2010, 00:06
این بازی هم تموم شد با همه عناصر مسخره و خوبش !!!:31:
اول امتیازهایی که شخصآ دادم :
گرافیک : 6/10
گیم پلی : 7/10
صدا گذاری : 8/10
داستان پردازی : 7/10
خب با اینکه حدس میزدم این بازی چنگی به دل نزنه ولی تا آخرش مثل مرد رفتم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات واقعآ مضحکش همین بود که روی صورت اجسادی که هد شات شده بودن رو شطرنجی می کرد یا بعضآ صحنه های +13 سال به نظر من بیشترش الکیه!!نکته مضحک و واقعآ خنده داره دیگش بعضی مواقع آدم مجبور میشد از اجسام واسه نابودی دشمنان استفاده کنی که یعنی چی واقعآ(با سطل زباله بزنی تو ملاج یکی دیگه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات جذاب و جالبش حرکت دوربین بود حالا درسته بعضیها انتقاد هم کردن از این نوع حرکت دوربین ولی از نظر خیلی ها نکته مثبت به حساب میاد.گیم پلی بازی واسه یک سوم شخص به نظرم روون و راضی کننده بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shaaheen
29-08-2010, 10:11
اصلا این بازی با شماره قبلش قابل مقایسه نیست.یه داستان ساده و بی روح که معلومه برای داستانش 5 دقیقم وقت نذاشتن.
از همه افتضاح تر کاور گیری داغونشه.یه نکته ی مسخره ی دیگه هم که داره دشمنات هرچقدرم فاصله باهات داشته باشن تیرشون هیچ کدوم خطا نمیره ولی دست تو موقع تیر زدن اینقد میلرزه که از 20 تا تیر یدونش به هدف میخوره.
خیلی جالبه باید 200 تا گلوله تو بدن بعضیا خالی کنم تا بمیرن و وقتی تیر میخورن دوباره وایمیسن راه میرن انگار چیزی نشده.این مسائل دیگه تو بازی های این دوره خیلی وقته حل شده نمیدونم اینا چی فکر کردن.تازه میگفتن اینقدر وقت رو این گذاشتیم که فعلا خبری از hitman 5 نیست...
دلم خیلی پر بود دیگه...البته فکر کنم همینجوری دور همی ارزش یه دور بازی کردنو داشته باشه :46:

wrongring
29-08-2010, 10:32
این بازی هم تموم شد با همه عناصر مسخره و خوبش !!!:31:
اول امتیازهایی که شخصآ دادم :
گرافیک : 6/10
گیم پلی : 7/10
صدا گذاری : 8/10
داستان پردازی : 7/10
خب با اینکه حدس میزدم این بازی چنگی به دل نزنه ولی تا آخرش مثل مرد رفتم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات واقعآ مضحکش همین بود که روی صورت اجسادی که هد شات شده بودن رو شطرنجی می کرد یا بعضآ صحنه های +13 سال به نظر من بیشترش الکیه!!نکته مضحک و واقعآ خنده داره دیگش بعضی مواقع آدم مجبور میشد از اجسام واسه نابودی دشمنان استفاده کنی که یعنی چی واقعآ(با سطل زباله بزنی تو ملاج یکی دیگه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات جذاب و جالبش حرکت دوربین بود حالا درسته بعضیها انتقاد هم کردن از این نوع حرکت دوربین ولی از نظر خیلی ها نکته مثبت به حساب میاد.گیم پلی بازی واسه یک سوم شخص به نظرم روون و راضی کننده بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حرکت دوربینش موافقم:10:
باید بگم یه نوع نو آوری بود

abolfazl_gallant
29-08-2010, 11:25
سلام ببخشید کسی پچ سانسور یا یه چیزی که بشه سانسور را برداشت نداره؟اخه وقتی یه تیر تو سر دشمن میزنیم سریع سانسور میشه

Persival
30-08-2010, 00:04
این بازی مثل قبلی دوتا پایان داره یا نه؟
چون خیلی مسخره و ناگهانی تموم شد

ali_disslove
30-08-2010, 00:06
خوب من امروز بازیو تموم کردم درسته زیاد داستان نداشت اما فقط تو یه جمله میتونم بگم خیلییییییییییییییی قشنگ بود من خیلییی باهاش حال کردم واقعا بازیش دوست داشتنی بود(ببخشید شد 3 جمله)

abolfazl_gallant
30-08-2010, 19:30
خوب من امروز بازیو تموم کردم درسته زیاد داستان نداشت اما فقط تو یه جمله میتونم بگم خیلییییییییییییییی قشنگ بود من خیلییی باهاش حال کردم واقعا بازیش دوست داشتنی بود(ببخشید شد 3 جمله)
حق با شماست دوست عزیز واقعا بازیش قشنگه اما نمیدونم چرا همه بدش رو میگن داستانش ضعیف هست ولی ابعاد دیگه بازی قشنگه ارزش بازی کردن رو داره من بهش 8 میدم

ILLIDAN-D
30-08-2010, 20:10
صحنه های درگیری واقعا تکراری شد

همیشه یک گله آدم موقعی که یک عالمه مکان برای پناه گرفتن بود میومد

GAM3-OV3R
31-08-2010, 02:26
بازی چندان به دل نچسبید ولی ارزش یکبار رفتن رو داره:41:

Khashayar King
31-08-2010, 15:27
ببخشید یکی از دوستانم نسخه استیم رو خریده ، (نصیب گرگ بیابون نشه)

بعدش هرکاری کرد نشد نصب کنه داده دسته من ، منم از صبح تاحالا دارم باهاش ور میرم ! همش کد میخواد واسه نصب ! استیم خود بازی که اصلا اجرا نمیشد ! آپدیت کردمش

خلاصه راه حلی نیست ؟! ما کاره مون راه بیوفته ؟! خیلی ممنون.

Heidari1388
31-08-2010, 18:29
من نسخه ریپک با حجم 3.27 دانلود کردم از این لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKane_Lynch_2.RUS.Repack.iso

ولی انگار مشکل داره ، آخه موقع نصب کامل نصب نمیشه
از دوستان کسی اینو دانلود کرده ؟!
میدونه چجوری درستش کنم؟!

ممنون

Hamed 360
31-08-2010, 19:39
من مرحله 2 بازی که میخوام برم توش ارور Close the Program میده !
چیکارش کنم؟

Benygh
31-08-2010, 22:07
ببخشید یکی از دوستانم نسخه استیم رو خریده ، (نصیب گرگ بیابون نشه)

بعدش هرکاری کرد نشد نصب کنه داده دسته من ، منم از صبح تاحالا دارم باهاش ور میرم ! همش کد میخواد واسه نصب ! استیم خود بازی که اصلا اجرا نمیشد ! آپدیت کردمش

خلاصه راه حلی نیست ؟! ما کاره مون راه بیوفته ؟! خیلی ممنون.
پس از اجرای اون اتورن که خودش میاد بالا و فایل استیم رو نصب میکنه برید داخل دیسک 1 و فایل Kane & Lynch 2 .exe رو اجرا کنید و سپس از شما مسیری که فایلها اکسترکت میشه رو میخواد و در نهایت پوشه کرک رو باز کنید و کلیه محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی خالی کنید

meysad
01-09-2010, 16:31
سلام . تو چاپتر come back home ( البته اگر درست گفته باشم ) یه جایی هست که تو ساختمون چند طبقه تو طبقه چهارم 3 نفر رو میکشم و بعد هیچ جایی نیست که برم ؟ هیچ hint هم نداره . یه دره آسانسور هست و یه راهرو که بسته شده . دره آسانسور هم باز نمیشه ؟
چه کار باید بکنم ؟

titanium_zarin
01-09-2010, 18:31
سلام ...
دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
بخرم ؟؟

abolfazl_gallant
01-09-2010, 19:39
سلام ...
دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
بخرم ؟؟
مشکل که داره ولی بستگی به جایی که میخری داره من که گرفتم هیچ مشکلی نداشت

shahramcat
02-09-2010, 14:37
سلام

مرحله دو بازی میپره بیرون ! فقط یک کرک وجود داره ؟

میشه زحمت بکشید لینک کرک سالم رو بزارید ؟

ممنون

shahabprince
02-09-2010, 23:39
سلام.
من امروز بازی رو نصب کردم.
در مورد گرافیک که حرفی برای گفتن ندارم واقعا گرافیک بازی عالیه و یه سبک جدید گرافیک رو تو این بازی شاهد بودیم.
گیم پلی هم در حد خوب و روبه عالی هست.
(این ها نظر شخصی من هست:31:)
یه سوال داشتم:
سایت های معتبر به این بازی چه نمره ای رو دادن؟
با تشکر

GAM3-OV3R
02-09-2010, 23:40
بازی با این همه حرف و حدیثی که داشت و اینهمه انتقاد شد ازش باز همین مشکل کرک رو داره.واقعآ نوبره

aha2012
02-09-2010, 23:59
سلام.
من امروز بازی رو نصب کردم.
در مورد گرافیک که حرفی برای گفتن ندارم واقعا گرافیک بازی عالیه و یه سبک جدید گرافیک رو تو این بازی شاهد بودیم.
گیم پلی هم در حد خوب و روبه عالی هست.
(این ها نظر شخصی من هست:31:)
یه سوال داشتم:
سایت های معتبر به این بازی چه نمره ای رو دادن؟
با تشکرنمره ی ضعیف 6.5

shahabprince
03-09-2010, 00:10
نمره ی ضعیف 6.5

چرا اینقدر پایین؟!!!
به نظر من بازیه خوبیه

aha2012
03-09-2010, 00:47
چرا اینقدر پایین؟!!!
به نظر من بازیه خوبیه
داداش امضاتو عوض کن هر موقع میبینمش خود من هم همینطوری میشم:31:حالم بهم خورد
دمت گرم

The Joker
03-09-2010, 01:27
بازیش رو خریدم ، خیلی پوسترش رو حال کردم و عکس های پشتش رو که می دیدم به خودم وعده می دادم ، اما هم شروعش کردم بی خیال شدم ، خوشم نیومد اصلا ، بخصوص از دوربین بازی که الکی تکون می خورد و سبکش اعصابمو خورد می کرد و واقعا دوست نداشتمش .

ضد حال بود .

meysad
03-09-2010, 15:35
سلام . تو چاپتر come back home ( البته اگر درست گفته باشم ) یه جایی هست که تو ساختمون چند طبقه تو طبقه چهارم 3 نفر رو میکشم و بعد هیچ جایی نیست که برم ؟ هیچ hint هم نداره . یه دره آسانسور هست و یه راهرو که بسته شده . دره آسانسور هم باز نمیشه ؟
چه کار باید بکنم ؟

سلام . کسایی که تموم کردن به من کمک کنن ممنون .

t.sunami
03-09-2010, 20:46
یک سوال مهم از کسانی که این بازی رو تمام کردن

ایا ارزش داره که این بازی رو بخرم؟؟

amin 2010
03-09-2010, 21:39

بله داره !!!بازی در این بحران بی بازیی که پیش اومده بود یک شاهکار بحساب میومد !!!

underworld
04-09-2010, 00:10

از نظر من که ارزش نداره
الان 8 تا مرحله رفتم و نزدیک بود بالا بیارم
همه مراحلش فقط باید با اسلحه آدم بکشی....هیچ اتفاق خاصی نمیوفته...تا دلتون بخواد خوشنتو حرفهای رکیک توی بازی زده میشه و تا اینجایی که من دیدم هیج چیز جالبی نداره
تصمیم گرفتم دیگه بازیش نکنم چون سردرد همراه با تهوء بهم دست میده!:2:
ولی ظاهرا بعضیا باهاش حال کردن! ممکنه شما هم خوشتون بیاد

بله داره !!!بازی در این بحران بی بازیی که پیش اومده بود یک شاهکار بحساب میومد !!!
شاهکار؟!

بازیش رو خریدم ، خیلی پوسترش رو حال کردم و عکس های پشتش رو که می دیدم به خودم وعده می دادم ، اما هم شروعش کردم بی خیال شدم ، خوشم نیومد اصلا ، بخصوص از دوربین بازی که الکی تکون می خورد و سبکش اعصابمو خورد می کرد و واقعا دوست نداشتمش .

ضد حال بود .
منم مثل شما فکر کردم گرافیکش خیلی بالاست و بازی جالبی باید باشه
در مورد دوربین هم باید بگم که توی option بازی یه گزینه هست به اسم Camera Steady که غیر فعاله...اگه فعالش کنین دیگه دوربین نمیلرزه
من با اینکه دوربین برام دیگه تکون نمیخوره ولی بازهم سرگیجه میگرم:13:

amin 2010
04-09-2010, 09:43
شاهکار؟!

اگه با بازیی مثله sniper مقایسه کنید کاملا شاهکاره( من نسبت گفتم)

abolfazl_gallant
04-09-2010, 10:00
بازی در این بحران بی بازیی که پیش اومده بود یک شاهکار بحساب میومد !!!
خوب هست اما دیگه شاهکار نیست sniper قشنگ تر بود

underworld
04-09-2010, 10:15
اگه با بازیی مثله sniper مقایسه کنید کاملا شاهکاره( من نسبت گفتم)
میشه گفت از بازی مثل sniper بهتره...ولی بازم حیف کلمه شاهکاره که به این بازی بخوایم نسبت بدیم

GAM3-OV3R
05-09-2010, 00:41
شاهکار که نیست ولی سبک جدید و جالبی داشت.فقط هوش مصنوعی _o_ بود.آدم کلافه میشد از اینهمه احمق بودن دشمنا:13:

metaler-soad
05-09-2010, 13:59
من تمومش کردم ولی اصلا جذاب نبود...اصلا
از اول بازی با تفنگ باید اینو اونو بترکونی...همین....تا آخرشم به همین روال ادامه داره
ولی در عوض بعد این بازی یه بازی شاهکار رو بازی کردم (مافیا 2)

ali_disslove
05-09-2010, 15:50
از اول بازی با تفنگ باید اینو اونو بترکونی...همین....تا آخرشم به همین روال ادامه داره

واقعا چه قدر سلیقه ها فرق داره

مثلا من خیلیییی این بازی رو دوست داشتم درسته همش اسلحه دستت بود و گرافیکشم مشکل داشت اما من عاشقه هیجانو بکش بکشم دوست دارم به خاکو خون بکشم واسه همین واقعا از این بازی لذت بردم

مافیا 2 رو هم امروز تموم کردم (زودتر از اینا باید تموم میکردم اما یه مشکلی پیش اومد که 3-4 روز نبودم) به نظرم مافیا 2 واقعا مزخرف بود همش شده بود رانندگی توی شهر اصلا بکش بکش نداشت هیجانو استرس نگرفتم

دیگه سلیقست دیگه هر کی از یه سبکی خوشش میاد نمیشه گفت کی بد سلیقس

اما من با سلیقه ترم :31:

Benygh
05-09-2010, 16:17
براي نسخه استيم کرک درست حسابي نيومده ؟

metaler-soad
05-09-2010, 17:07
واقعا چه قدر سلیقه ها فرق داره

مثلا من خیلیییی این بازی رو دوست داشتم درسته همش اسلحه دستت بود و گرافیکشم مشکل داشت اما من عاشقه هیجانو بکش بکشم دوست دارم به خاکو خون بکشم واسه همین واقعا از این بازی لذت بردم

مافیا 2 رو هم امروز تموم کردم (زودتر از اینا باید تموم میکردم اما یه مشکلی پیش اومد که 3-4 روز نبودم) به نظرم مافیا 2 واقعا مزخرف بود همش شده بود رانندگی توی شهر اصلا بکش بکش نداشت هیجانو استرس نگرفتم

دیگه سلیقست دیگه هر کی از یه سبکی خوشش میاد نمیشه گفت کی بد سلیقس

اما من با سلیقه ترم :31:
بالاخره هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه
راجع به مافیا 2 هم میتونیم تو تاپیکش بحث کنیم

EngineeR EhsaN
05-09-2010, 18:50
هر دو تا بازی ( مافیا 2 و kane & lynch 2 ) تو سبک خودشون شاهکارن ولی من واقعا تو kane & lynch 2 هیجان بیشتری داشتم:20:

shahramcat
05-09-2010, 19:51
براي نسخه استيم کرک درست حسابي نيومده ؟

آقا شما نسخه Steam رو داشتید ؟ مشکل مرحله دوم رو نداشتید ؟

ممنون

metaler-soad
05-09-2010, 22:42
آقا شما نسخه Steam رو داشتید ؟ مشکل مرحله دوم رو نداشتید ؟

ممنون

من نسخه استیم رو نداشتم .... یه فایل exe بود که روش کلیک کردم و بازی رو اکسترکت کرد رو هارد....همین بعد روش کلیک کردم رفت تو بازی .... مشکلی تا آخر بازی نداشتم والا

mInI_ClockEr
07-09-2010, 02:37
چه کار باید بکنم ؟
:41::41::41::41::41::41::41:
آقایون من هم همین جا گیر کردم چیکار کنم ؟؟؟؟

aha2012
07-09-2010, 17:21
ببین این کمکت میکنه:

mInI_ClockEr
07-09-2010, 17:37
من دقیقاً اینجا گیر کردم

خب اینجا چیکار باید بکنم
ها.........

s.j-rez
07-09-2010, 19:47
من دقیقاً اینجا گیر کردم

خب اینجا چیکار باید بکنم
ها.........
دقیق یادم نمونده ولی فکر کنم از رو اینا میپریدی و میرفتی(فکر کنم میچسبیدی به اینا بعد میپریدی)

mInI_ClockEr
08-09-2010, 01:21
آقا جون با چی میپره من همه کلید ها رو امتحان کردم الان2 روز الاف این قسمت شدم چیکار کنم
با چه کلیدی میپره

mohammadaliarmin
08-09-2010, 07:59
منم تمومش کردم بد نبود مخصوصا اون مرحله ای که شکنجه شده بودیم :27:
دوست عزیز برا پریدن باید پست اون ماشین لباسشویی کاور بگیری ( با c )
بعد w ور نگه داری بعد c بزنی برا منم اون این قسمت یکم اذیت کرد با
چند بار اینور و اونور رفتن درست شد

Khashayar King
08-09-2010, 14:04
سلام بچه ، خوبین بابا من مرحله ای بعد از شکنجه که تمومش میکنم صفحه طوسی روشن میشه و فقط زیرنویس و صدا هست ! اصلا درست نمیشه ! از چیه ؟

swastika
08-09-2010, 19:02
آقا موهای لینچ چرا اینجوری میشه؟ هی غیب میشه میاد و بعضی موقعا کله صفحه رو می گیره؟

بره کسی هم این مشکل پیش اومده؟ واسه چیه؟

devilboys
08-09-2010, 23:28
بچه ها من این بازی رو تازه گرفتم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم کامپیوتر ریستارت میشه لطفا کمک کنید

EngineeR EhsaN
09-09-2010, 20:12
سلام بچه ، خوبین بابا من مرحله ای بعد از شکنجه که تمومش میکنم صفحه طوسی روشن میشه و فقط زیرنویس و صدا هست ! اصلا درست نمیشه ! از چیه ؟

شما بهتره کرکتونو عوض کنید

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

آقا موهای لینچ چرا اینجوری میشه؟ هی غیب میشه میاد و بعضی موقعا کله صفحه رو می گیره؟

بره کسی هم این مشکل پیش اومده؟ واسه چیه؟

نه برا من این مشکل وجود نداشت !

vegas
09-09-2010, 20:24
من این مشکل رو فقط یکبار در طول بازی داشتم اون هم با ریستارت بازی درست شد !

Khan gholi
10-09-2010, 08:35
کسی اگر steam_api.dll رو با حجم 85 kb داره محبت کنه بذاره

Rhodes
10-09-2010, 10:39
کسی اگر steam_api.dll رو با حجم 85 kb داره محبت کنه بذاره

بفرما:

tranceyou
10-09-2010, 12:27
سلام آقا رمزم داره این بازی؟

mehdy.z
10-09-2010, 22:41
خوب تمومش کردم:20:

صبر کردم تموم شه تا نتیجه واقعی رو درباره گیم پلی بدم چون چیز خاصی در زمینه گرافیک و صداگذاری و تا حدودی داستان نداشت مخصوصا با اون پایان شاهکارش...( مگه دزدی هواپیما اونم از نوع بین المللی کشکه!!اصلا اینا با این هواپپما مثلا میخواستن برن آمریکا:18:؟؟!!)

ولی گیم پلی بعد از اون همه فحشی که من به بازی دادم:31:...حالا که تمومش کردم خوب یه خورده نظرم در موردش عوض شد بازی همچین بد هم نیست یعنی یه خورده جلو که میری اکشنش تا حدودی بهتون مزه میده مخصوصا pc_گیمرها اونم تو این قحطی بازی!!...سیستم کاور گیریش هم درسته خیلی خوب نیست ولی اونم بعد یه مدت بهش عادت میکنی و میشه یه جوری باهاش سر کرد....
خلاصه در کل بازی بدی نبود و برای سرگرمی شاید خیلی عالی نباشه ولی حداقل ضرر هم نداره و از گرفتنش پشیمون نمیشید:46:
موفق باشید:20:

tranceyou
11-09-2010, 10:50
سلام آقا رمزم داره این بازی؟

کسی نیست جوابی بده؟

mInI_ClockEr
13-09-2010, 04:08
کسی نیست جوابی بده؟

:20::20::20::20:
آخه من خودم اهل با رمز بازی کردنم
اما این بازی نیازی به رمز نداره تا بیایشروع کنی تموم میشه
خیلی کمه
عزیز

xzero
13-09-2010, 21:50
من به تازگی این بازیو نصب کردم !!
باید بگم چند سالی میشد که بازی به این مزخرفی رو سیستم نصب نکرده بودم و بعد از اینکه حدود 1 ساعت از زمان بازی گذشت بازیو uninstall کردم !!!
گرافیکش که واقعا افتضاح بود و نمیدونم چرا توی تصویرش مربع مربع های کمرنگی موجود بود مثل play station 1 و داستانشم تا اونجا که من رفتم واقعا نمره ی صفر برازندش بود !!!
به این نتیجه رسیدم که واقعا gamespot به این بازی با نمره ی 6.5 حال داده و گرنه اونقدی که من بازی کردم 5.5 بیشتر نمیتونم بهش بدم !!!

Soap
15-09-2010, 12:35
تو قسمت Arcad بازي چه جوري بايد همه ي اسلحه ها رو باز كرد ؟

من الان Rank 6: Hair Hand هستم ولي هنوز اسلحه هاي Rank 4 قفل هستند و نميشه ازشون استفاده كرد...

Khan gholi
15-09-2010, 13:52
میشه کرک سالم این بازی رو قرار بدین .خیلی ممنون

farhad07
15-09-2010, 21:26
منم تمومش کردم واقعا بازیی بود که ادمو خسته نمیکرد عجب شخصیتی دارن این کین و لینچ با حرفهای لینچ خیلی حال کردم چه بلایی سرشون میاد !!

AlexMercer
15-09-2010, 22:14
:8:
کسی نیست جوابی بده؟

همه بازیا ترینر دارن.میخوای لینک ترینر بزارم.ولی انچنان بازیش سخت نیست:46:

B.3.S.T
15-09-2010, 23:29
میشه کرک سالم این بازی رو قرار بدین .خیلی ممنون

خدمت شما...

Khan gholi
16-09-2010, 06:55
دست درد نکنه این نسخه ویروس داره یعنی انتی ویروس منم AVG هست نمیتونم از کار بندازمش.مثل این باید منتظر Skidrow بمونیم

Lt.Ali
16-09-2010, 08:56
ناامید کننده بازی ای هست که دیدم :| اصلا" حال نکردم باش . . .

ATA FARZADI
16-09-2010, 10:49
ناامید کننده بازی ای هست که دیدم :| اصلا" حال نکردم باش . . .

منم قبول دارم با این گرافیکهای روز

دیگه این گرافیک برای گیمر ها جالب نیست

محتوا بازی هم جالبیت خاصی نداشت

ولی کلاً ارزش بازی کردنش رو داشت

توی دوره ای هستیم که فعلا بازی های درست و درمون از کمپانی ها بیرون نزده

(( در بیابان لنگه کفشی نعمت هست))

با تشکر

leon scott kendy
16-09-2010, 13:08
بچه ها من بازی رو گرفتم
ولی چرا اینجوری بید اصلا مثل نسخه ی یکش حال نمی ده اصلا نچسبید
چرا اینجوری بید
یک چیزی بگید حال پیدا کنم بازی کنمش

keb
16-09-2010, 13:53
قیافه ی شخصیت ها ریخته بهم. لینچ رو که صورتش .....

Lt.Ali
16-09-2010, 15:14
منم قبول دارم با این گرافیکهای روز

دیگه این گرافیک برای گیمر ها جالب نیست

محتوا بازی هم جالبیت خاصی نداشت

ولی کلاً ارزش بازی کردنش رو داشت

توی دوره ای هستیم که فعلا بازی های درست و درمون از کمپانی ها بیرون نزده

(( در بیابان لنگه کفشی نعمت هست))

با تشکر
تک و توک بازی های خوبـی هم درمیاند . . . Halo : Reach نمونش هست . . . هر چند فوق العاده نبـود اما قابـل قبول بود البته برای 360

Oracle_Eldorado
16-09-2010, 21:46
دوستان من بازی رو خواستم نصب کنم ولی موقع نصب Product Activation میخواد .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

aha2012
16-09-2010, 21:56
خب منم بازیو تموم کردم.بدک نبود .ارزش یه بار رفتنو داره.حالا بریم شبکه ببینیم اون چطوریه.
در کل همون 6.5 بسشه:20:

baloteli
16-09-2010, 22:05
تفاوت ریپک شده ی این بازی با ریپک نشدش چیه

Omid_Sadeghvand
17-09-2010, 14:32
چرا اینقدر بازی کم بود!؟

Oracle_Eldorado
17-09-2010, 16:17
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی رو مال من خیلی مشکل گرافیکی داره .
بعضی وقتا صفحه شطرنجی میشه . یا رنگ قاطی میکنه !
خواستم ببینم واسه همه اینطوریه ؟ یا فقط مال منه ؟

aha2012
17-09-2010, 22:36
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی رو مال من خیلی مشکل گرافیکی داره .
بعضی وقتا صفحه شطرنجی میشه . یا رنگ قاطی میکنه !
خواستم ببینم واسه همه اینطوریه ؟ یا فقط مال منه ؟
مدل بازیش اینطوریه.طرف اومده مثلا یه سبک جدیدیو وارد کنه
آره برای همه اینطوریه

Oracle_Eldorado
17-09-2010, 22:53
آره برای همه اینطوریه

خیلی حرکت مسخره ای بوده . :13:
با این وضعیت اصلا نمیشه بازی کرد .
شماره 1 بازی به اون قشنگی و جذابی .
شماره 2 به این مسخره ای .
6.5 واسه این بازی خیلی زیاده .
موفق باشید .

devilboys
18-09-2010, 16:34
بالاخره راهی برای ریست شدن کامپیوتر در kane of lynch 2 پیدا نشد

Online_wireless
18-09-2010, 23:48
سلام، بازی مهیجی هست ولی کاملا رو اعصاب میره! طوری که آدم احساس میکنه داره یه بازی با کیفیت vcd یا 3gp بازی میکنه!!!!!! من که یکم بازی کردم بعدش کاملا قیدشو زدم! واقعا نمیشه بازی کرد، آدم باید از بازی لذت ببره، کیفیت باید عالی باشه.

B.3.S.T
19-09-2010, 00:21
سلام، بازی مهیجی هست ولی کاملا رو اعصاب میره! طوری که آدم احساس میکنه داره یه بازی با کیفیت vcd یا 3gp بازی میکنه!!!!!! من که یکم بازی کردم بعدش کاملا قیدشو زدم! واقعا نمیشه بازی کرد، آدم باید از بازی لذت ببره، کیفیت باید عالی باشه.

حداقل تا وسطاش یه جوری تحمل میکردی شاید خوشت میومد:31:بازیش درسته فوق العاده نیست ولی فاجعه هم نیست دیگه..منم اولش پسند نکردم گیم پلی و گرافیک مسخرشو ولی گفتم یکم برم جلو ببینم شاید خوشم اومد که هرچند زیاد حال نداد ولی تا آخرش رفتم زیادم طول نکشید3 ساعت و نیم ایناهاااا دیگه..

TommyT
19-09-2010, 03:24
آره برای همه اینطوریه

من یدونه سیستم جدید غول گرفتم با کارت 5870 ... رفتم تو بازی دیدم تیر میخوره تصویر شطرنجی میشه

کف کردم فکر کردم کارت گرافیکه نمیکشه :31:

نگو سازنده دیوانش خواسته مدل جدیدی اختراع کنه که گند زده

Omid_Sadeghvand
19-09-2010, 16:14
می خواستن مثل مستندها بعضی از صحنه ها رو نشون ندن( شطرنجی کنند )!:31:

ATA FARZADI
19-09-2010, 18:40
همیشه که همه جا همه ایده ها همه فکرها

برای همه جالب نیست

متاسفانه این سری این ایده بازی این همه مسخره بود

که طرفدارهای این بازی محبوب (( نسخه اول)) به بازی منفور ((نسخه دوم)) تبدیل کرد

اگر کارگردان میتونست برگرده به عقب دگیه همچین کاری نمیکرد.......

مثلماً دیگه هیچ بازیی به این سبک کشیده نمیشه

با تشکر

Online_wireless
20-09-2010, 14:57
من یدونه سیستم جدید غول گرفتم با کارت 5870 ... رفتم تو بازی دیدم تیر میخوره تصویر شطرنجی میشه

کف کردم فکر کردم کارت گرافیکه نمیکشه :31:

نگو سازنده دیوانش خواسته مدل جدیدی اختراع کنه که گند زده

:31: منم اولش گفتم وایی عجب بازی گرافیکی و خفنیه که سیستم و گرافیکم نمیکشه!!! آخه تمام بازی ها رو با بهترین کیفیت ساپورت میکرد فقط درمیورد این اینجور بود!
خب حالا ایده ی شاهکار و بی خود کارگردان قبول!! ولی وقتی مثلا میخواست طوری به نظر برسه که یکی داره فیلمبرداری میکنه حداقل از دوربین اچ دی و قوی استفاده میکرد :31::31:

sadeghbb
22-09-2010, 13:23
خوب شد دانلودش نکردم! بخیر گذشت!:21:

Benygh
22-09-2010, 16:23
آيا کرکي براي نسخه ي استيم اومده که توي لودينگ بعد از مرحله ي اول کرش نکنه ؟!

Special User
07-10-2010, 09:55
سلام.
من اون مرحله که سوار هلی کوپتری و باید شلیک کنی رو رد کردم. چقدر مونده تموم بشه؟!

aha2012
07-10-2010, 15:08
سلام.
من اون مرحله که سوار هلی کوپتری و باید شلیک کنی رو رد کردم. چقدر مونده تموم بشه؟!
سلام
زیاد نمونده.تقریبا آخراشی

wolfman_741
29-10-2010, 17:54
بعد از اینکه چند مرحله از بازی رو رفتم حالا که میخوام وارد بازی بشم این پغام برام ظاهر میشه :

کسی میدونه مشکل از چیه ؟

narsis22
16-11-2010, 19:06
اقا من توبازی kane.and lynch2 توی اکسترکت کردن بازی تو قسمت پارت 35 ارور میده.کسی میتونه کمکی کنه اگه داره اپلود کنه کل پارتها 78 پارت هست.یا سایتی معرفی کنه

hamidrezaj
21-02-2011, 16:21
سلام دوستان عزیز

میخواستم بپرسم برای نسخه 2 dvd که بعد از مرحله اول تو بافرینگ 20-22 درصد میپره بیرون

کرک سالمی سراغ دارین؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

Cris9 ripper
26-02-2011, 16:26
دوستان این بازی تو بازار موجوده یا فعلا باید دانلود کنی؟!

3Dmajid
26-02-2011, 20:09
دوستان این بازی تو بازار موجوده یا فعلا باید دانلود کنی؟!

موجوده :31:

بازیش قشنگه بخرم ؟
یکش رو بازی کردم بدک نبود :11:

mehdy.z
26-02-2011, 23:38
موجوده :31:

بازیش قشنگه بخرم ؟
یکش رو بازی کردم بدک نبود :11:
من که کل نظراتمو رو توی این دو تا پست دادم:

pooriya_hp
01-03-2011, 12:48
بازیش قشنگه بخرم ؟
چرا که نه ... بخر حالش رو ببر :31:

sir payman
04-03-2011, 16:03
سلام دوستان من دیروز این بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی که هست اینه که خیلی از قسمتهای بازی رو شطرنجی میکنه!
چه کار باید بکنم؟

havas_1980
04-03-2011, 20:16
سلام دوستان من دیروز این بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی که هست اینه که خیلی از قسمتهای بازی رو شطرنجی میکنه!
چه کار باید بکنم؟مدل بازیه.

HOJ-JAT
15-03-2011, 18:53
سلام من این بازی رو دارم مرحله اول گرافیکش یک جوری مسخره بود مرحله دوم هم یک اسمون نشون میده بعدش میمیره مشکل از چی هست
وقت لودینگ هم یک 5 دقیقه ای طول میکشه...

Khan gholi
17-06-2011, 05:06
چند وقت پیش اواتار Ehsan 1981 رو دیدم گفتم چقدر شبیه کین هست.امروز رفتم IMDB دیدم به داره ساخته میشه فیلمش
فیلم Kane & Lynch (2013) قرار با بازی بروس ویلیس و جیمی فاکس ساخته بشه.اینم ادرس لینک مربوطه:

3Dmajid
01-07-2011, 23:29
چه بازی چرتیه :41:
نسخه ی یکش خیلی بهتر بود.

سر گیجه گرفتم با این دوربینش :37:

حیف 5 تومن پولم :45:

mehdy.z
01-07-2011, 23:53
چه بازی چرتیه :41:
نسخه ی یکش خیلی بهتر بود.

سر گیجه گرفتم با این دوربینش :37:

حیف 5 تومن پولم :45:
اولش منم یه کم با دوربینش مشکل داشتم ولی یه کم که گذشت عادت میکنی و بهتر میشه:46:
در کل بازی بعدی نیست ولی ازش انتظار یه بازی تراز اول هم نداشته باش:20:

barslona2006
02-07-2011, 00:25
دوستان شرمنده که اینجا میپرسم من نسخه دومش رو تموم کردم ولی نسخه 1 رو نتونستم تموم کنم به جایی گیر کردم همون جایی که دختر تو چاله هست بعد کامیومن میاد باید اونجا چیکار کنم ممنون

Abolfazl3007
04-07-2011, 07:18
من نمیدونم چرا اینقدر با این بازی حال میکنم هم شماره 1 و هم 2
اصلا چیز خاصیه برا خودش
شماره 3 تایید نشد دوستان ؟

Sam Fisher 11
04-07-2011, 14:41
من نمیدونم چرا اینقدر با این بازی حال میکنم هم شماره 1 و هم 2
اصلا چیز خاصیه برا خودش
شماره 3 تایید نشد دوستان ؟
با اون پایانی که داشت صد در صد ادامه داره فقط نیاز به زمان هست...فعلا سرشون گرم هیتمنه;)

3Dmajid
04-07-2011, 18:27
بازی خیلی خوب و سرگرم کننده ایه :31:
البته بعد از بازی شاید سرتون گیج بره به خاطر دوربینش:27:
ولی احساس میکنم نسخه ی اول موفق تر بود.
چون اون موقع بین بازیا متفاوت تر بود.

توی این نسخه فقط تو نقش لینچ میشه بازی کرد ؟
راستی چرا کین اینجوری شده ... قبلا قیافش باحال تر بود :13:

light
18-08-2011, 20:44
ممنون میشم آخرین کرک و پچ سالم بازی رو برام بذارید

light
05-09-2011, 23:58
مرحله های آخر فکر کنم باشم ، توی فرودگاه ، باید برم سمت هواپیما که جلو هم چند تا سگ میاد
بعد چند مدت میبازم ، چرا ؟ میگه move the plain ، سمت هواپیما میرم چیزی نمیشه

Khan gholi
06-09-2011, 07:16
مرحله های آخر فکر کنم باشم ، توی فرودگاه ، باید برم سمت هواپیما که جلو هم چند تا سگ میاد
بعد چند مدت میبازم ، چرا ؟ میگه move the plain ، سمت هواپیما میرم چیزی نمیشه

شما باید قبل از اینکه هواپیما به پرواز کنه به پله ها هواپیما برسی

light
06-09-2011, 13:10
شما باید قبل از اینکه هواپیما به پرواز کنه به پله ها هواپیما برسی
چقدر سخت :31: تموم شد بازی ک :19:
در کل بازی جالبی نبود

3Dmajid
06-09-2011, 17:24
چقدر سخت :31: تموم شد بازی ک :19:
در کل بازی جالبی نبود

مخصوصا دوربینش که بعد بازی مجبور بودم برم یه ژلوفین بندازم بالا :31: