ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشكال در عضويت در جوملا

f.jahanjoo
17-08-2010, 12:48
با سلام من جوملا رو رو از wamp به هاست انتقال دادم و ايجاد هم شده ولي مشكلي كه داره اينه كه هيچ كاربري نمي تونه توش ثبت نام كنه وقتي ثبت نام مي كني مي گه لينك فعال سازي به ايميلت ارسال مي شه ولي ارسال نمي شه
كمكم كنيد
من از جوملا فارسي 1.5 استفاده كردم

mr-secret
19-08-2010, 03:06
با سلام من جوملا رو رو از wamp به هاست انتقال دادم و ايجاد هم شده ولي مشكلي كه داره اينه كه هيچ كاربري نمي تونه توش ثبت نام كنه وقتي ثبت نام مي كني مي گه لينك فعال سازي به ايميلت ارسال مي شه ولي ارسال نمي شه
كمكم كنيد
من از جوملا فارسي 1.5 استفاده كردم

منم تقریبا همچین مشکلی دارم اصلا روی لوکال نمیتونم با ادمین هم وارد بشم
یکی کمک کنه لطفا

Hamid_RezaS
21-09-2010, 19:02
خوب علتش اینه که شما اونو از روی لوکل move کردین. باید اون رو روی هاست نصب کنید.
خوب حالا که اینکارو کردین و کاریه که شده. باید شما به تنظیمات سیستم برید. و قسمت ایمیل سیستم را تنظیم کنید.

راستی یک علت دیگه ممکنه هاست باشه. هاست شما ممکنه کیفیت مطلوبی نداشته باشه. یعنی IP اون هاست بعنوان اسپم درنظر گرفته میشه. یا اصلا سرویس ایمیل نداره.

حالا فعلا فرض کنیم که هاست سالمه.

از کنترل پنل جوملا به قسمت تنظیمات اصلی برید. در اونجا قسمت یا برگه(چه میدونم تب یا پنل) سرور را کلیک کنید در قسمت Mail Settings یا تنظیمات نامه. اونجا باید دید چه خاکی به سرمون بریزیم.
(بزار برم یکی از سایتهای آنلاین را نگاه کنم بگم)
خوب اونجا ماله من الان اینطوریه:
-----------------------------------------------------
تابع ایمیل php
نامه از طرف reply@mydomain.com
ازنام: نام سایتت
مسیر فرستادن نامه: /usr/sbin/sendmail
تصدیق SMTP : خیر
SMTP Security: none
SMTP port: 25
نام کاربری: خالی...
کلمه عبور: خالی...
هاست: localhost
------------------------------
راستی یک تیکت پشتیبانی بفرستی بد نیست....
اگه هاست سالم نبود یعنی باز دیدی نشد. یه جیمیل بساز. نام کاربری و کلمه عبورش را درون همون تنظیمات ایمیل وارد کن..
و تنظیمات دیگر جیمیل را مثل دامنه و امنیت و.... اینکار باعث میشه ایمیل از طرف اکانت جیمیل فرستاده بشه. که محدودیت هایی داره و نکات مثبتی.
ایمیل ات دیگه اصلا تو اسپم نمیره. ولی تعداد محدودی ایمیل در روز میتونی بفرستی.

توی فایل ها، فایل configuration.php از جوملا را باز کنی. اونجا هم میشه همین چیزها را تنظیم کرد.

سوالی بود میتونی تو سایتم مطرح کنی:

Hamid_RezaS
21-09-2010, 19:08
منم تقریبا همچین مشکلی دارم اصلا روی لوکال نمیتونم با ادمین هم وارد بشم
یکی کمک کنه لطفا
از طریق cpanel میشه پسورد مدیر سایت را عوض کرد.
اینو ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید