ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ميكس دوبلاژ

madwillow
17-08-2010, 11:41
سلام دوستان.من با ميكس دوبلاژ يه فيلم مشكل دارم هيچكس نظري نداره؟! و يه مشكل ديگه هم هست اينكه از صداهاشون خوشم نمياد و فكر كردم شايد بشه از نرم افزارهاي تبديل صدا استفاده كرد...

PaRkOr
17-08-2010, 18:06
دادا چه مشکلی داری؟
با چه نرم افزاری کار میکنی؟
چی کار میخوای بکنی؟
خواهشا واضح تر توضیح بده تا کمکت کنیم

یا هووووووووووووووو

madwillow
17-08-2010, 20:52
دادا من كه دادا نيستم كه!من آباجيم!يه فيلم دارم كه دوبلاژش خوب ميكس نشده يعني صداي بازيگرا ديرتر از تصوير مياد.راستش نرم افزاراي زيادي نصب كردم ولي دقيقا نمي دونستم بايد چيكار كنم اگه ميشه خودتون يه نرم افزار معرفي كنين و راهنماييم كنين.مرسي...

madwillow
17-08-2010, 20:58
دادا من كه دادا نيستم كه!من آباجيم!يه فيلم دارم كه دوبلاژش خوب ميكس نشده يعني صداي بازيگرا ديرتر از تصوير مياد.راستش نرم افزاراي زيادي نصب كردم ولي دقيقا نمي دونستم بايد چيكار كنم اگه ميشه خودتون يه نرم افزار معرفي كنين و راهنماييم كنين.مرسي...

mikel110
17-08-2010, 22:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PaRkOr
18-08-2010, 01:30
دادا من كه دادا نيستم كه!من آباجيم!
:دی چه فرقی میکنه. من که دادا ام :دی. بگذریم ...

ببین یه سوال : زمان دیر و زود اومدن صدا ها در کل فیلم به یه اندازس؟
منظورم اینه که مثلا اگه تو دقیقه ی 5 صدا 1 ثانیه عقبه، تو دقیقه ی مثلا 20 هم همون 1 ثانیه عقبه؟
اگه اینجوری باشه که بیشتر هم حدس میزنم همینجوری باشه، خیلی راحت با پریمیر یا یولید میتونی درستش کنی. اگر هم فقط میخوای درست ببینیش، و نیازی به درست کردنش نداشته باشی، خیلی ساد میتونی با KMPlayer میزونش کنی
اما ...
اگر این زمان متفاوته، دیگه اول مصیبته. باید بشینی تیکه تیکه جداش کنی. اوووووووووووووووووو :دی

ببین چطوریاس تا شیوه ی کار رو برات توضیح بدم

یا هووووووووووو

madwillow
18-08-2010, 16:35
آره خودم به اينش فكر كردم.شبيه زيرنويس گذاشتن ميمونه ديگه؟! زمان تاخيرش يكسانه.خب حالا طرز كار يكي از اين نرم افزارارو توضيح ميدين لطفا؟ ممنون ميشم...

PaRkOr
18-08-2010, 21:14
شبيه زيرنويس گذاشتن ميمونه ديگه؟!
دقیقاً
دادا شیوه کار رو برای فقط درست تماشا کردن برات میگم
وقتی فیلم رو با KMPlayer باز کردی، روی فیلم یه راست کلیک بزن و برو به این مسیر :

Playback==>Audio/Video Sync

بعد هم اونجا اگه صدا زودتر میاد ببرش جلو، و اگر دیرتر میاد ببرش عقب یه جوری میزونش کن دیگه :دی

اگر هم مشکلی داشتی بگو دادا

یا هوووووووووووووو

madwillow
18-08-2010, 23:55
آهان مرسي.پس نميشه كاملا صدا رو جدا كرد بعد چسبوند به فيلم؟! آخه از بعضي دوبلوراش خوشم نمياد خواستم با نرم افزار تبديل صدا استفاده كنم نميشه نه؟!

madwillow
19-08-2010, 00:15
آهان مرسي.پس نميشه كاملا صدا رو جدا كرد بعد چسبوند به فيلم؟! آخه از بعضي دوبلوراش خوشم نمياد خواستم با نرم افزار تبديل صدا استفاده كنم نميشه نه؟!

Mr Andersson
19-08-2010, 22:56
درود;

صدا رو میشه از تصویر جدا کرد.. صدای دوبله رو بسختی میشه از صدای محیط جدا کرد..
منظورتون از تبدیل صدا چیه؟ عوضش کنید؟ یعنی همه ی تکه هایی که خوشتون نیومد رو میخواهین جدا کنید تبدیل کنید دوباره جایگزین کنید؟ ارزششو داره؟ خیلی وقت میبره...

در کل تبدیل در معنای کانورت به کار میره و زمانیه که شما فرمت فایل رو عوض میکنید در اینجا منظور شما تغییر صدا ست.

.......