ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال در مورد سیستمهای مدیریت محتوا

mr-secret
17-08-2010, 10:53
سلام خدمت اساتید عزیز p30word واقعا که فکر کنم فعال ترین سایت در زمینه آموزش هستش در ایران
من اکثر دانستنیهامو مدیون این سایت هستم
چند روز هست رفتم تو خط طراحی وب و از این حرفها
کلا میخوام روی localhost کار کنم بعد کارمو بذارم رو نت
بعد از نصب برنامه wamp شروع به دانلود سیستمها کردم در آخر بعد کلی مشکلات فقط تو یکی گیر کردم اونم phpnuke 8.2 بود عکس زیر شایانه که چیکار کردم تنها مشکلم در نصب phpnuke 8.2 هستش که خطایی که در عکس میبینید مواجه میشم .مشکل register_globals رو هم حل کردم ولی نمیدونم دیگه اشکال از کجاست
بعد من سیستمهای دیگرو بدون مشکل نصب کردم فقط میخوام انتهای کارایی رو ازشون بکشم و بدونم چه کارایی دارن و چقدر انعطافپذیر هستند.
بعد اگه چند تا سیستم محتوای دیگه هم معرفی کنید که باهاشون کار کنم ممنون میشم
در آخر اینکه میشه یکم در مورد ساخت دیتا بیس و طریقه درست اون رو بگید ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohrd
17-08-2010, 14:14
سلام.
برای ساختن دیتابیس در wamp (تا اونجایی که یادم میاد:)
باید به این مسیر بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا یوزر دیتابیس root و پسوردی ندارد! (به طور پیشفرض)
_________
شما قصد راه اندازی چه سایتی را دارید؟ باید با توجه به موضوع و کاربرد سایت سیستم را انتخاب کنید

mr-secret
17-08-2010, 19:58
سلام.
برای ساختن دیتابیس در wamp (تا اونجایی که یادم میاد:)
باید به این مسیر بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا یوزر دیتابیس root و پسوردی ندارد! (به طور پیشفرض)
_________
شما قصد راه اندازی چه سایتی را دارید؟ باید با توجه به موضوع و کاربرد سایت سیستم را انتخاب کنید
عزیز خودمم میدونم از اونجا میشه مراحل ساختنش که به طور صحیح انجام بشه واسم مهمه و گزینهای اون چه کاربردی دارن

Azot
18-08-2010, 11:27
در مورد سیستم های مدیریت محتوا به جز وردپرس و مووبل تایپ سراغ CMS دیگه ای نرید ... این نظر منه که با بیشتر CMS ها کار کردم ...

jamy_khoshtip
18-08-2010, 12:20
سلام . دوست عزیز شما زمانی که Wamp رو نصب می کنید باید یک سری تنظیمات برای اجرای بعضی از دستورات و برنامه ها انجام دهید .

من یک سری cms بهتون پیشنهاد می کنم .

1. وردپرس
2. موبل تایپ
3. جوملا
4.دیتالایف
5.نیوک
6.میترا
و.....

بهتر است به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بروید و بهترین اخبار و .... را دریافت کنید .

من خودم با دیتالایف به خاطر انعطاف پذیریش موافق هستم . با وردپرس به خاطر امنیت و انعطافش .

tiyam 01
19-08-2010, 17:43
سلام . دوست عزیز شما زمانی که Wamp رو نصب می کنید باید یک سری تنظیمات برای اجرای بعضی از دستورات و برنامه ها انجام دهید .

من یک سری cms بهتون پیشنهاد می کنم .

1. وردپرس
2. موبل تایپ
3. جوملا
4.دیتالایف
5.نیوک
6.میترا
و.....

بهتر است به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بروید و بهترین اخبار و .... را دریافت کنید .

من خودم با دیتالایف به خاطر انعطاف پذیریش موافق هستم . با وردپرس به خاطر امنیت و انعطافش .

دیتالایف رو که همه رد کرده بودن (فکر کنم تو مجید آنلاین بود). به خاطر پهنای باند مصرفی زیاد. جوملا هم بد دربارش زیاد میگفتن

این cms ها هم خوبن
دروپال
e107
زوپس
تعریفشون رو تو سایتا زیاد دیدم. خودم با e107 و زوپس کار کردم خوب بودن. دروپال هم فقط نصب و حذف کردم

portal
19-08-2010, 20:16
e107 حرفی باقی نذاشته

پشتیبانی عالی

امنیت فوق العاده

حتما امتحانش کنید

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

e107 حرفی باقی نذاشته

پشتیبانی عالی

امنیت فوق العاده

حتما امتحانش کنید

temper
21-08-2010, 21:16
من یک سایت با phpnuke داشتم که به راحتی -- شد .
پیشنهاد می کنم از وردپرس استفاده کنید .
موفق باشید .