مشاهده نسخه کامل
: كمك در مورد دماي چيپست M4A89GTD pro
mey 2009
17-08-2010, 10:34
با سلام به همه دوستان P30world
خدمت شما عرض كنم كه من CPU خودم رو تا 3.5GHz اوركلاك كردم. ديروز وقتي كه با نرم افزار Hw monitor دماها رو چك ميكردم ديدم كه يكي از دماها رو 128 درجه سانتيگراد نشون ميده! اول كه بگين اين دماي كدوم قسمت هست؟ من خودم در موردش توي گوگل جستجو كردم خيلي ها ميگفتن كه دماي چيپست شمالي هستش! اگه اينطوري هست آيا اين دما در موردش طبيعي هست يا نه؟؟ اگه زياده چيكارش كنم.:19: با Speed fan هم تست گرفتم و همين دما رو براي TMPIN2 نشون ميداد! دوستان كمكم كنيد منتظر نظراتتون هستم.:41:
اينم اسكرين شات نرم افزار HW monitor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p30world upload/hw%20monitor%20screen.jpg
amd>intel
17-08-2010, 13:32
بايد دماي چيپست بردت باشه . سعي كم يك فن كوچيك خنكش كنيد
نه بابا حتما یه مشکلی هست، 128 درجه خیلی بالاست، شدیدا ممکنه آسیب بزنه، اصلا هیچ مادربردی نمیذاره هیچ کدوم از قطعه هاش به یه همچین دمایی برسه، هیت سیک های روی چیپ ست مشکلی ندارن، شل و ول نیستن؟ اصلا با دست گرمای هیت سینک های چیپ ست و چک کن ببین اینقدر گرم هست یا نه...؟!:18:
ess_1362
17-08-2010, 18:04
جاي نگراني نيست
TMPIN سنسور دماي پاور هست
از اونجايي كه پاورهاي متوسط مثل مال شما و حتي بعضي مدل هاي حرفه اي اين سنسور را نداره پس نرم افزار دما را از خودش ميزنه
ملاك براي شكا دماي هسته ها هست كه حدود 48 درجه هست
البته اين 48 درجه در حالت IDLE هست و شما بايد زير بار دماش را كنترل كنيد كه احتمالا چيزي بين 60-65 درجه هست
پيشنهاد مي كنم حين تست PRIME95 اين پنجره HW MONITOR را باز نگه داريد و دماش را در طول 30 دقيقه تست كمنترل كنيد و اگر 68 درجه را رد كرد تست را متوقف كنيد.همچنين مواظب باشيد كه پردازنده حين تست پايدار باشه
موفق باشيد
toorajjj
17-08-2010, 18:19
آره مال من هم tmpin2 همیشه رو 80 هست فکر کنم مال پاوره که اشتباهی یک عددی میزنه
mey 2009
17-08-2010, 19:23
نه بابا حتما یه مشکلی هست، 128 درجه خیلی بالاست، شدیدا ممکنه آسیب بزنه، اصلا هیچ مادربردی نمیذاره هیچ کدوم از قطعه هاش به یه همچین دمایی برسه، هیت سیک های روی چیپ ست مشکلی ندارن، شل و ول نیستن؟ اصلا با دست گرمای هیت سینک های چیپ ست و چک کن ببین اینقدر گرم هست یا نه...؟!:18:
نه عزیز چیپ کاملاً خنکه و من میتونم دستم رو روش نگه دارم. مشکل از اون نیست.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
آره مال من هم tmpin2 همیشه رو 80 هست فکر کنم مال پاوره که اشتباهی یک عددی میزنه
برای ن هم همیشه روی 128 درجه است و هیچ وقت بیشتر نمیشه و کمتر هم نمیشه حتی اگه تازه سیستم رو روشن کرده باشم. توی یک فروم خوندم که این عدد ماکزیمم دمایی است که سنسور نشون میده و چون سنسور به جایی وصل نیست همین عدد رو نشون میده روی سایت CPUID هم اطلاعی در مورد این دماها نداده.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
ملاك براي شكا دماي هسته ها هست كه حدود 48 درجه هست
شما از این مطمئن هستید؟ کدوم دما به عنوان دمای CPU باید در نظر گرفته بشه؟ دمای Core# و یا دمای CPU؟
البته اين 48 درجه در حالت IDLE هست و شما بايد زير بار دماش را كنترل كنيد كه احتمالا چيزي بين 60-65 درجه هست
عزیز من سیستمم روی 3.5GHz اورکلاک هست و در حالت فول لود روی Prime 95 در حدود 58 درجه میمونه البته فنش صدای ^^ میده!!:31:
ess_1362
17-08-2010, 19:33
شما از این مطمئن هستید؟ کدوم دما به عنوان دمای CPU باید در نظر گرفته بشه؟ دمای Core# و یا دمای CPU؟
دماي اون 6 تا CORE
عزیز من سیستمم روی 3.5GHz اورکلاک هست و در حالت فول لود روی Prime 95 در حدود 58 درجه میمونه البته فنش صدای ^^ میده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در 30 دقيقه تست در PRIME95 به دماي بيشينه 58 درجه رسيده به نظرم براي يك 6 هسته اي با فن استوك(اگر واقعا فن استوك باشه) خيلي خوبه
البته اين پردازنده با وجود 6 هسته اي بودن در اوركلاك عملكرد جالبي هم داره مثلا تا 3.8 معمولا به افزايش VCORE نيازي نداره و راحت پايدار ميشه
mey 2009
17-08-2010, 20:02
دماي اون 6 تا COREدمای Coreها که بیشتر از 51 نمیشه! من دمای CPU رو گفتم که تا 58 میره البته بعد از 7 ساعت ران Prime95! در ضمن اینکه میگین دمای هسته ها رو باید به عنوان دمای CPU در نظر بگیریم، مرجع شما چی هستش؟
اگر در 30 دقيقه تست در PRIME95 به دماي بيشينه 58 درجه رسيده به نظرم براي يك 6 هسته اي با فن استوك(اگر واقعا فن استوك باشه) خيلي خوبه
البته اين پردازنده با وجود 6 هسته اي بودن در اوركلاك عملكرد جالبي هم داره مثلا تا 3.8 معمولا به افزايش VCORE نيازي نداره و راحت پايدار ميشهباور کنید که فن استوکش هست. متأسفانه دوربین ندارم وگرنه عکس میگرفتم و براتون میذاشتم. دنبال این هستم که یک فن خوب بخرم.
درضمن توی اورکلاک من تا 3.5 بیشتر نتونستم با فن استوک برم. نمیدونم که مشکل از کجاست، چون من همه تنظیماتی که باید رو انجام میدم ولی پرایم ارور میده! و باید ولتاژ بدم!
ess_1362
18-08-2010, 07:35
درضمن توی اورکلاک من تا 3.5 بیشتر نتونستم با فن استوک برم. نمیدونم که مشکل از کجاست، چون من همه تنظیماتی که باید رو انجام میدم ولی پرایم ارور میده! و باید ولتاژ بدم!
چند تا از پارامترها را تنظيم نكردي سيستم ناپايدار شده چون اين پردازنده خيلي نيازي به ولتاژ نداره
شما سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بعد از اوركلاك بذار تا ببينم كدوم متغير ها ايراد داره(احتمالا رم و فركانس HT داره محدوديت ايجاد مي كنه)
mey 2009
18-08-2010, 10:50
چند تا از پارامترها را تنظيم نكردي سيستم ناپايدار شده چون اين پردازنده خيلي نيازي به ولتاژ نداره
شما سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بعد از اوركلاك بذار تا ببينم كدوم متغير ها ايراد داره(احتمالا رم و فركانس HT داره محدوديت ايجاد مي كنه)
من همه تنظيمات رو انجام دادم. C1E و ِCool n Quiet و همچنين Turbo Boost رو Disable كردم. FSB=200 و CPU Ratio=14 و Ht link و ram frequency رو روي Auto گذاشتم. در ضمن Pcie Spread Spectrom و CPU Spread Spectrom رو هم Disable كردم چون توي دفترچه راهنماي مادربرد گفته كه با غير فعال كردن اينها باعث افزايش امكان اوركلاك ميشه! ولتاژ CPu و RAM رو هم روي حالت Auto گذاشتم! تا 3.5 كه رسيدم ولتاژي ندادم. براي فركانس بالاتر از اين هم من ميتونم برم ولي چون فن استوك چندان خوب نيست ميخواستم كه C1Eو Cool n Quiet رو فعال نگه دارم چون با كاهش فركانس در حالت idle سيستم خنك تر ميمونه دليلي كه ژرايمError ميگيره هم احتمالاً همين باشه. من روي سايتها و فرومهاي مختلف ديدم كه تا 3.7 رو بدون تغيير ولتاژ ميرن تازه اونهم روي بردهاي سري 7xx!
به هر حال تا فن جديد نگيرم بالاترش رو تست نميكنم چون ممكنه كه آسيب بزنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p30world upload/over%20stock%20fan.jpg
amd>intel
18-08-2010, 11:18
كيس سيستمت چيه دوست من ؟
mey 2009
18-08-2010, 11:26
كيس سيستمت چيه دوست من ؟
green midi 2002
چهار سالي هست كه دارمش!
ess_1362
18-08-2010, 12:31
فركانس HT كه الان خوبه فقط مي مونه فركانس رمها كه بايد اون دو تا شات ديگه را هم بذاري تا مطمئن بشم
mey 2009
18-08-2010, 13:11
فركانس HT كه الان خوبه فقط مي مونه فركانس رمها كه بايد اون دو تا شات ديگه را هم بذاري تا مطمئن بشم
فركانس رمها روي 1308 هست و تايمينگها هم روي Auto هستش. خود رم Cl9 هستش و توي تب SPD براي باس 650 تايمينگها بايد روي 22-9-9-9 تنظيم بشه كه همينطور هم هست. الان اومدم نت! بعداً برگردم سعي ميكنم كه بذارم. با اينترنت زغالي من يكم سخته ميدونيد كه!
mey 2009
18-08-2010, 20:24
این هم شات مموری!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.