مشاهده نسخه کامل
: کارایی nvidea 9800GT برای امور گرافیکی سنگین؟
بنظر شما دوستان میشه با گرافیک nvidea 9800GT و CPU چهار هسته ای intel کارهای گرافیکی سنگین انجام داد؟
salarhiv
16-08-2010, 18:06
بله ,البته منظورتونو دقیقا از کارتون و برنامه هاتون بگین بیشتر میشه کمک کرد.
مثلا اگه با نسخه های ADOBE کار میکنین ورژن CS4 و CS5 کاملا با GPU پردازش میشن.
و امثال اینا!! حالا شما با چه برنامه هایی کار میکنین؟!
اگرم کارهای خیلی دقیق مثل پردازش دقیق بافت ها و غیره رو انجام میدین این گرافیک کافی نیست و حتما باید از nVIDIA Quadro یا ATi FireGl استفاده کنی.البته در نسل جدید FireGL قدرتمند تر ظاهر شده.
با 3d max کار میکنم. هر مدلی رو شروع میکنم وسطش ارور میده و دیگه نمی تونم ادامه بدم.
سیستم الان من:
AMD phenom II X4 925 2.81 GHz
4 GB of ram
ATI Radeon HD 4800 Series
salarhiv عزیز میشه مشخصات کامل و قیمت nvidea quadro رو برام بزاری؟ ممنون میشم.:46:
به یه چیزی خیلی بستگی داره... اونم اینه که چقدر می خوای هزینه کنی برای سیستمت، بعدش کارت گرافیک سری 4800 که الآن خودت داری خیلی قوی تر از 9800GT هست...
soheilsh
17-08-2010, 18:32
به یه چیزی خیلی بستگی داره... اونم اینه که چقدر می خوای هزینه کنی برای سیستمت، بعدش کارت گرافیک سری 4800 که الآن خودت داری خیلی قوی تر از 9800GT هست...
9800 انویدیا از کارت های 4850 و 4830 بالاتره ....
salarhiv
18-08-2010, 00:10
9800 انویدیا از کارت های 4850 و 4830 بالاتره ....
نمی دونم دلیل این همه طرفداری بیجارو؟!!!! به بنچمارکها مراجعه کنین.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب باید بگم یک کارت رده بالا نباید اینقدر کم بیاره که نتونه یه مدل رو بارگزاری کنه . سخت افزارهای دیگتونن هم مناسبه عزیز.شاید نرم افزاری مشکل داشته باشی.
برای کار با3dmax تا حدودی کارتهای nVIDIA qudro بهتر هستن.
nVidia برای کارتهای quadro 4 تولید کننده معرفی کرده کرده (بجز خودش) که از بینشون کارتهای ELSA و PNY در ایران راحتتر پیدا میشن.
البته ELSA نسبت به PNY تا حدودی گرونتره.
کارت PNY FX 4800 که قدرتمندترین کارتش به حساب میاد 2.500.000 تومان قیمت داره. ارزونترش هم PNY FX 3800هست که اونم 1.600.000 تومان قیمت داره.(حدودی)
البته همون توری که میبینید اینا بسیار حرفه ای هستن و خیلی گرووووووووون!!
کارتهای ارزونترش هم FX 580 و FX 380 هست که حدودا 500,600 تومانی قیمت دارن.
HardWare Professor
18-08-2010, 00:19
9800 انویدیا از کارت های 4850 و 4830 بالاتره
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیق ببینید:
4850 از 9800gtx+ که مشخصات تا حدودی برابر با gts2500 داره قویتره{9800gt که دیگه!!!!!!!!!!!!!..............}
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب salarhiv عزیز بنظرت با همین دو تا آخریه کارم راه میافته با باقی مشخصات سیستمم؟
ATA FARZADI
18-08-2010, 12:19
دوست عزیز اگر 3dmax کار میکنی :
اگر کارت با موتور رندر های معرفه نیاز به cpu و gpu بالایی داری که هرچه بالاتر (با پولت) بگیری بهتره و زمان رندرت پایین تر میاد
اگر کارت مدل سازی باشه میتونی از cpu های دو هسته ای هم استفاده کنی وگرافیک متوسط
salarhiv
18-08-2010, 16:51
خوب salarhiv عزیز بنظرت با همین دو تا آخریه کارم راه میافته با باقی مشخصات سیستمم؟
بله عزیز همین دوتای اخری کاملا مناسب کارته و نیازی به هزینه ی اضافی نیست.
البته همون طور که گفتم 9800 هم نیاز شما رو برطرف می کنه . اول از بابت نرم افزار ی مطمئن شو که شایذ اصلا ایراد از اون باشه.
از لحاظ نرم افزاری خیالم راحته salarhive جان.
فقط من یه سیستمی میخوام که وقتی با مکس کار میکنم. وسط کار کم نیاره و موقع رندر هم وقت کمتری ازم بگیره.
من خودم سیستم مورد نظرم اینه
nvidea Geforce 9800GT
intel 2.6 چهار هسته ای
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
شما اگه قطعات مناسبتری سراغ داری معرفی کن.فقط nvidea و intel باشه. سقف قیمتشون جمعا هم یک ملیون تومن.
HardWare Professor
18-08-2010, 21:22
شما اگه قطعات مناسبتری سراغ داری معرفی کن.فقط nvidea و intel باشه. سقف قیمتشون جمعا هم یک ملیون تومن
اینجا تاپیک جدید بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amd>intel
18-08-2010, 21:27
amd 6 سته اي ببند من كارتت رو ميخوام
salarhiv
20-08-2010, 05:19
از لحاظ نرم افزاری خیالم راحته salarhive جان.
فقط من یه سیستمی میخوام که وقتی با مکس کار میکنم. وسط کار کم نیاره و موقع رندر هم وقت کمتری ازم بگیره.
من خودم سیستم مورد نظرم اینه
nvidea Geforce 9800GT
intel 2.6 چهار هسته ای
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
شما اگه قطعات مناسبتری سراغ داری معرفی کن.فقط nvidea و intel باشه. سقف قیمتشون جمعا هم یک ملیون تومن.
خب با توجه به قیمت 9800 که حداقل 200 تومنی اب می خوره میشه از یک گرافیک با تکنولوژی بالاتر و به روز تر استفاده کرد.
با همین قیمت ATI 5770 خیلی قویتر از 9800 هست. البته چون ATi نمی خواید حداقل با یکم هزینه ی اضافی تر GTX 260 بگیرین. اگرم از سری قدرتمند Nvidia quadro می خواین که FX350 عالیه.
پردازنده هم به نظر من از نسل جدید پردازنده ای 6 هسته ای AMD استفاده کنین خیلی مناسبتره برای کار 3d.
الان باز یه چیز میگم ایتل و انویدیا دوستان دادشون در میاد!!:31: 5770 با پردازنده ی 1090T خیلی مچ عالی میشه!
ولی خارج از شوخی به دور از تعصب هرکدوم از انتخاب های بالا ,انتخاب مناسبیه.
بودجت رو هم بگی خیلی بهتر میشه کمک کرد.
salarhive جان بودجه رو گفتم یک ملیون حد اکثر
یه جا این دو تا قطعه رو معرفی کردن گفتن با هم خیلی توپ میشه نظر شما چیه؟
QUADRO FX 1800 768MB PNY=800
CPU:PHONOMII X6 1055=205
کارت FX 1800 در رندرینگ 3D MAX به شما کمک زیادی خواهد کرد.
6 هسته ای های AMD نیز کارایی خوبی در رندرینگ دارند.
:13:
salarhiv
22-08-2010, 02:58
درست گرفته دوست عزیز.این دوتا با هم خیلی عالی میشن و کاملا بهینه برای رندرینگ.
همین گزینه ی خوبیه.
راستی می دونم ممکنه سوال بی جایی باشه ولی می خوام ببینم با این سیستم بازیام مشکلی پیدا نمی کنند؟
من الان چند تا بازی دارم که توی کامپیوتر قبلیم که سیستمش کمتر بود خوب اجرا میشد ولی الان یا اصلا وارد بازی نمیشه یا داخل بازی همه چی قاطی پاطیه از نظر بازی ها و ویندوز مطمئنم و کامپیوترم هر چند وقت ویروس یابی میکنم. لطف میکنید اگه جواب بدید.
قطعات سیستم قبلی intel و nvidea بود
salarhiv
22-08-2010, 18:37
متاسفانه باید بگم چرا,کارتهای Quadro و FireGL از انجام ساده ترین بازی ها هم به صورت روون عاجزن!!
با Quadro باید کاملا قید بازی رو بزنین.
حالا به نظر شما چه کار میشه کرد که هم با بازی ها مشکلی نداشته باشم هم سیستمم بتونه مثل سیستم بالا قدرت کافی رو داشته باشه و هم هزینه زیادی نداشته باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.