ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخواهید بدانید کدام نیم کره مغزتون الان فعال هست

oranoos2007
16-08-2010, 16:49
با سلام
دیروز استادمون سرکلاس یک چیز جالب گفت که شاید برای شما جالب باشه
آیا می خواهید بدانید که الان کدام نیمکره مغزتون کارمی کنه ، می تونید این کار را انجام بدهید اون اینکه بدانید با کدام طرف بینی تان در آن لحظه راحت تر نفس می کشید ، هرکدام راحتتر نفس بکشید یعنی نیمکره اون سمت الان فعال است.
و برای تقویت نیمکره های مغزتون اگه چپ دستید با دست راست بنویسید و اگه راست دستید بادست چپ تون بنویسید

قله بلند
16-08-2010, 18:32
مگه شما تابستون ها هم کلاس می رید؟ منظورم دانشگاه هست؟
من الان نمی تونم متوجه بشم با کدوم طرف بینی ام بهتر نفس می کشم و از طرفی نوشتن با دست مخالف خیلی سخته و کلی انرژی می گیره، سرآخر هم اعصاب آدم خورد می شه.
آیا روشی برای هر دو مورد هست؟

oranoos2007
16-08-2010, 20:34
مگه شما تابستون ها هم کلاس می رید؟ منظورم دانشگاه هست؟
من الان نمی تونم متوجه بشم با کدوم طرف بینی ام بهتر نفس می کشم و از طرفی نوشتن با دست مخالف خیلی سخته و کلی انرژی می گیره، سرآخر هم اعصاب آدم خورد می شه.
آیا روشی برای هر دو مورد هست؟

سلام بله تابستان هم ترم تابستانه برداشتم که مهر تمام شود اگر یک طرف بینی رابگیرید و بایک طرف نفس بکشید و برعکس را امتحان کنید با هرکدام که احساس کردید که راحت تر تنفس می کنید آن نیمکره الان فعال است اگه بتونی سعی کنی که بادست مخالف بنویسی خیلی خوبه وتوی تقویت حافظه بهت کمک میکنه امتحان کن من هم برایم خیلی سخت بود ولی تمرین کردم و الان بد نمی نویسم:20:

greena
17-08-2010, 20:49
با کدام طرف بینی تان در آن لحظه راحت تر نفس می کشید ، هرکدام راحتتر نفس بکشید یعنی نیمکره اون سمت الان فعال است.

سلام مطب جالبیه،منبعی چیزی در این مورد هستش؟
با فعالیت بیشتر سمت مخالف بدنتون که کمتر کار میکنه مثل قسمت چپ برای راست سمتان باعث فعال تر شدن سمت دیگه مغزتون میشه ..
اینم یه آدرس اما صحت وسقمش رو من نمیدونم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Gam3r
17-08-2010, 23:46
من الان كاملا ميتونم با هر دو بينيم به صورت كاملا راحت تنفسم كنم ...
پس يعني من نابغه هستم ؟

monaa
17-08-2010, 23:51
اول از خالی بودن بینی تان اطمینان حاصل فرمایید :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

oranoos2007
18-08-2010, 12:29
سلام مطب جالبیه،منبعی چیزی در این مورد هستش؟
با فعالیت بیشتر سمت مخالف بدنتون که کمتر کار میکنه مثل قسمت چپ برای راست سمتان باعث فعال تر شدن سمت دیگه مغزتون میشه ..
اینم یه آدرس اما صحت وسقمش رو من نمیدونم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام منبعش نمی دونم این استادمان سرکلاس برای اطلاعات عمومی گفت ما هم منبع ازش نخواستیم