PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری فوری در زمینه فروشگاه P30World

matlab76
16-08-2010, 16:11
سلام بچه ها میخواستم بدونم که شما از خرید هایی که از p30world کرده اید راضی هستید:5:
چون میخوام مجموعه عظیم اموزشی مایا 8 محصول شرکت Digital-tutors رو از این سایت بخرم ولی میترسم که ناقص یا خراب باشن یا مثلا Dvd هاش کا ر نکنن
:13::13::13:
چند تا سوال داشتم لطف کنید که جواب بدید

1- ایا فروشگاه P30world قابل اطمینان است ؟

2- اگه محصول خراب یا ناقص باشه کجا میتونم عوضش کنم ؟

3- واسه من که تو تهران هستم هزینه پست چه قدر درمیاد ؟

4- در کل از فروشگاه P3oworld راضی هستید ؟

با تشکر :11::11::11::8:

profeshnal
16-08-2010, 20:30
من کوانتوم 2010 خریدم و راضی هستم.پشتیبانیشون هم خوبه...:46:

Lord-Voldemort
16-08-2010, 23:25
اره از نظر پشتیباین که خوبه من نخریدم ولی از جا ی دیگه خریدم همش خراب بود و کسی عوض نکرد اینجا یه فروم ابرودار هست و برای هزار تومن نمی اد خودش رو خراب کنه

smspersia
17-08-2010, 07:41
اره
من سه چهار بار خردید کردم - خیلیم راضیم - دو روزه به دست رسیده فاصله من خیلی بیشتر از شماست
به نظرم خرید نقدی بزن چون هزینه پست نمی خواد10 درصد تخفیف می ده - نظر نظر خورته :5:

modirmasool
17-08-2010, 15:57
منم آموزش تردی مکسشو گرفتم خوبه. البته فکر نکنم از تهران ارسال کنن. من یادم برای من از یکی از استان های شمالی پست کرده بودن.

esfehanei
17-08-2010, 16:52
من مجموعه مایا2008رو گرفتم 20 دی وی دی بود خرید نقدی هم زدم سه چهارشنبه زدم و شنبه اووردن
قبلا هم آرچ مل و آموزش مکس2009 و سون خریده بودم
دی وی دی هایی هم که میفرستن لیبل داره و بسته هم همونه که توی عکس گذاشتن
در کل عالیه

saeed_cpu_full
17-08-2010, 16:58
2- اگه محصول خراب یا ناقص باشه کجا میتونم عوضش کنم ؟

با تشکر :11::11::11::8:

یه قسمت پشتیبانی داره که توی اونجا مطرح میکنی دوباره برات پک رو میفرستن ! :18:
من یه بار آموزش Zbrush خریدم چند تا دی وی دیش خراب بود گفتم واسم دوباره فرستادن !

matlab76
19-08-2010, 10:44
بچه ها اون پکیج Digital -tutors که توسط همین سایت به فروش میرسه که 20 دی وی دی هست خوب هست بخرم یا نه ؟:31:

esfehanei
19-08-2010, 10:48
من گرفتم
20تا دی وی دیه و برای مایا هست مایا 2008 و قدیمی تر
البته تفاوت آنچنانی با مایا 2011نداره فقط 2011محیطش تیره تره
هر سوالی که در مورد اون بسته 20دی وی دی داری بپرس بهت میگم

matlab76
20-08-2010, 10:45
اقای esfehanei عزیز می خواستم بدونم که تو اون پکیج چیز بدرد بخوری هست که بتونه یه ادمو حرفه ای کنه یا نه:31:
:11:

esfehanei
20-08-2010, 10:59
خوب توی چی حرفه ای کنه؟
این بسته ها کلا حرفه ایه یعنی اگه هیچ چی از مایا بلد نیستی نباید اینا رو بگیری به نظر من
من خودم آموزش فارسی خوب پیدا نکردم برای مقدماتی مایا(هر چی آموزش فارسی هست برای مکسه ولی هرچی آموزش زبون اصلی هست برای مایاس)
خوب اگه شما هیچ چی بلد نیستی از مایا بهتره آموزش مایا2011لیندا رو دان کنی من دان کردم عالیه
یه آموزش نور پردازی هم داره لیندا که اون پیشرفته هست
اگه تونستی اون اولی رو پیدا و دانلود کن(من از تو مجید آنلاین پیدا کرده بودم ولی یادم نیست دقیقا کجاش بود)
من الان خودم اونو دارم میبینم (آموزش لیندا)البته انیمیشن و ریگینگ رو ندیدم (چون خوشم نمیاد)و الان قسمت آخر یعنی رندر هستم
اما اون مجموعه 20 دی وی دی
تعداد آموزشها زیاده
هر کدوم چند تا سی دی هستن
شما باید بفرمایید در چه زمینه ای میخواهید حرفه ای بشید
ولی تا جایی که من میدونم اگه بخواهید واقعا تو مایا مستر بشید باید بعدش مجموعه گنومون رو بگیرید(همون80تومنیه)
توجه کن حتما باید قبلش کلا همه این دیجیتال رو ببینی چون اون گنومون ها گوینده اینقدر سریع میگه تا بخوای ببینی چیه تموم میشه برای همین باید یه کم حرفه ای باشی
در کل شما بفرمایید در چه زمینه ای بیشتر دوست داری کار کنی (مدلینگ نورپردازی ریگینگ انیمیشن و....)تا من دقیقا بگم که چه جوره

.:PAR3A:.
20-08-2010, 20:08
من تا دلت بخواد از اینجا چیز میز خریدم!
جفت پک های آرش مودلش ایورموشن - پک یک آموزش زیبراش - آموزش دیجیتال توترز مکس - حدود 6 تا بازی (مال دوران جهالت بود!!!) - و...
دمشون خیلی گرمه.
یه بار رفتم از یه جا دیگه فرار از زندان بخرم اولا یه هفته طول کشید ثانیا دی وی دی اولش خام بود ولی اون قسمتا رو تو فارسی 1 دیده بودم.

چند تا بازی هم از جاهای دیگه خریدم یارو چنان افتضاح رایت کرده بود رفته بود توی سایتش نوشته بود سی دی ها دچار مشکل در رایت شدن برای کار کردن محتویات تمام دی وی دی ها رو بریزین توی یه فولدر بعدش نصب کنین!!!!

esfehanei
20-08-2010, 20:59
از مجا خریده بودی مگه؟
من هر چی تا حالا از اینترنت گرفتم از دوتا سایت بوده
یکی فینال ای شاپ (که خیلی معروفه و دیگه زیا چیزای بدرد بخوری نداره )
یکی هم پی سی ورلد
به جاهای دیگه به هیچ وجه اعتماد ندارم

mohammadrm
02-09-2010, 20:18
آقا با همین آموزش های Digital Tutors شروع کن . اون دوستمون که گفت باید کمی وارد باشی رو بیخیال شو . دلتو بزن به دریا و شروع کن . اصلا نترس . هر جا که آموزش Digital Tutors رو دیدی بخر یا دانلود کن . فرق نمیکنه آموزش چه نرم افزاری باشه , آموزشهاش خیلی باحال و تکمیله و از مبتدی داره تا پیشرفته . من خیلی آموزش های این شرکت رو قبول دارم . دمشون گرم . اینا نبودن چی کار میکردیم ما ؟!!:41:
راستی من هم از پی سی ورلد 2 , 3 بار خرید داشتم . خوب بوده و بسته ها هم زود رسیده . البته فاصله ما تا اونا همش 30 دقیقه هست .:46:

mostafa_maca
09-09-2010, 18:04
سلام دوست عزیز نمیدونم تصمیم گرفتی بخری اخرش یا نه! ولی من خودم این مجوعه رو حدود 3 ساله پیش خریدم برا من که تو ساری هستم 30080 تومن در اومد! از نظر کیفیت خیالت راحت باشه من که خیلی راضیم :46: راستی از نظر زمان تحویل هم خیلی سریع هست من که باورم نمیشد 2 روزه دستم رسید! از رشت میفرستن:20:

3D.ARCHITECTURE
12-09-2010, 03:27
سلام دوستان
قیمت پک های پی سی ورلد نسبت به سایت های دیگه چطوره؟تو کیفیت و پشتیبانیش شک ندارم.
من تصمیم دارم کل محصولات اورموشنو پک کوانتومو پلاگینای فتوشاپو بخرم.
لطفا راهنماییم کنید:40:
مرسی

mostafa_maca
12-09-2010, 15:55
این مطلب رو باید از چند جنبه بهش نگاه کنید ولی من 2 3 عرض میکنم خدمتتون
1)امکان خرید پستی مطمئن داره
2)هر دی وی دی نهایتا 1300 تومن در میاد
3)هیچ جای دیگه ای تو نت نمیشه این مجموعه هایی که میخواین رو بصورت کامل تهیه کرد
البته میدونم 2 سایت دیگه هم در زمینه فتوشاپ تقریبا کاملن ولی بهتون قول میدم از نظر کامل بودن اینجا بهترینه
بهتون قول میدم اگه بخرید لحظه شماری میکنید برا پک بعدیشون
ولی اگه بخوای از جای دیگه بخری مطمئن باش دی وی دی کمتر از 1500 در نمیاد اکثر خرید پستیها هم سر کاریه متاسفانه چون پشتیبانی نداره شانسیه:20:

3D.ARCHITECTURE
14-09-2010, 16:39
این مطلب رو باید از چند جنبه بهش نگاه کنید ولی من 2 3 عرض میکنم خدمتتون
1)امکان خرید پستی مطمئن داره
2)هر دی وی دی نهایتا 1300 تومن در میاد
3)هیچ جای دیگه ای تو نت نمیشه این مجموعه هایی که میخواین رو بصورت کامل تهیه کرد
البته میدونم 2 سایت دیگه هم در زمینه فتوشاپ تقریبا کاملن ولی بهتون قول میدم از نظر کامل بودن اینجا بهترینه
بهتون قول میدم اگه بخرید لحظه شماری میکنید برا پک بعدیشون
ولی اگه بخوای از جای دیگه بخری مطمئن باش دی وی دی کمتر از 1500 در نمیاد اکثر خرید پستیها هم سر کاریه متاسفانه چون پشتیبانی نداره شانسیه:20:

مرسی دوست عزیز:40:
اما من تو فروشگاه اینجا دی وی دی 1300 تومنی ندیدم،
تو بعضی از بسته ها قیمت یک دی وی دی 3500 تومن هم میشه.اما تو بعضی بسته های بزرگ ممکنه قیمت تا 1600 برسه.
پی سی برای خریدهای بزرگ مثلا 20 تا پک تخفیف ویژه داره؟؟؟؟؟

esfehanei
14-09-2010, 16:53
درسته قیمتاشبالاس یه کم ولی به نظر من میارزه
بشون زنگ بزن بپرس فک کنم تخفیف داشته باشه