مشاهده نسخه کامل
: تفاوت کیفیت Vga و Dvi و کارت گرافیک مناسب
Helloween
16-08-2010, 10:00
سلام. من به تازگی یک مانیتور فول اچ دی E2250t گرفتم اما سیستم قدیمیی دارم و کارت گرافیکم فقط Vga داره .
استفاده از سیستمم فقط برای اینترنت و عکس هست.
میخوام بدونم 1- برای محیط اینترنت یا دیدن عکس = تفاوت کیفیتی تصویر خروجی های i Vga و Dvi در این مانیتور به چه نحوه هست و ایا کارت گرافیکم را برای این بهتر شدن عوض کنم ؟
ضمنا مادربورد من gabyte GA-8I865PE775-G-RH هست 2- چه کارت یا کارتهایی (بهترین و یا پایین ترین) با خروجی Dvi میتونم روی این مین داشته باشم و با چه قیمتهایی ؟
18-08-2010, 09:01
اساتید محترم اگر جواب منو بدن خیلی ممنون میشم و میخوام کارتو بخرم .تشکر
HardWare Professor
18-08-2010, 13:18
تفاوت کیفیت Vga و Dvi و کارت گرافیک مناسب
مسلما کیفیت DVI به خاطر دیجیتالی بودن سیگنال بالاتر از VGA{انالوگ} هست.
1- برای محیط اینترنت یا دیدن عکس = تفاوت کیفیتی تصویر خروجی های i Vga و Dvi در این مانیتور به چه نحوه هست و ایا کارت گرافیکم را برای این بهتر شدن عوض کنم ؟
به نظر من این مین ارزش ارتقای کارت گرافیک را ندارد
ضمنا مادربورد من gabyte GA-8I865PE775-G-RH هست 2- چه کارت یا کارتهایی (بهترین و یا پایین ترین) با خروجی Dvi میتونم روی این مین داشته باشم و با چه قیمتهایی ؟
اگر مین شما اسلات PCI E16 داشته باشد از همه کارتها میتوانید بهره ببرید.
ولی چون ضعیف هست ارزش ارتقا نداره و بسیاری از کارتها را با توجه به RAM/CPU شما محدود خواهد کرد.
با این حال اگر اصرار دارید میتوانید HD4350 رو بگیرید{حدود 45}
Helloween
18-08-2010, 15:04
سلام. تشکر از پاسختون. من امروز از چند نفر فروشنده قطعات (در فروشگاها) پرسیدم که برای = محیط اینترنت و عکس آیا تفاوت کیفیتی در تصویر گرفته شده از خروجی Vga و Dvi در این محیط دیده می شه که در Dvi به خاطر دیجیتالی بودن کیفیت خیلی خیلی بالاتری از تصویر دیده بشه ؟ و پاسخ دادن : نه. و در محیط اینترنت و عکس و از این قبیل بین Vga و Dvi فرق چندانی نیست.
متاسفانه جایی هم نبود که بتونم این دو تا پورت را در این محیط ( اینترنت ) تست کنم .. (به نظر شما و سایر دوستان ) این مطلب درسته و یا غیر از این هست و فرق بارز کیفیتی مشهوده ؟
HardWare Professor
18-08-2010, 20:36
به نظر من همونطور که بالا هم گفتم با توجه به کاربردتون و همچنین مادربوردتون نیازی به تعویض نیست.{و چون کاربردتون بازی نیست این تفاوت محسوس نیست}
{ولی در هر صورت بین DVI/VGA تفاوت کیفیت وجود دارد}
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.