مشاهده نسخه کامل
: مشکل در آپدیت مادربورد solonex
fromhonololo
15-08-2010, 20:07
سلام دوستان
امروز میخواستم بایوس مادربورد یکی از دوستانم رو آپدیت کنم که به مشکل برخوردم.رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مدل و سوکت مربوطه رو انتخاب کردم و فایل زیپ مورد نظر رو دانلود کردم که حاوی یه فایل 865PE775.bin و یه فایل اجرایی به نام Awdflash.EXE بود که با اجراش هیج اتفاقی نمی افتاد در نهایت از طریق داس اجراش کردم که همانطور که در عکس زیر مشاهده میکنید به مشکل برخوردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم مادربورد گیگا دارم و خیلی راحت بایوسش با برنامه @flash آپدیت میشه ولی این مادربورد یکم چقره!!
حالا شوما یه کومکی بکنید ببینم این چه مرگشه و با چه برنامه ای و تحت چه سیستمی باید آپدیت بشه خواهشا یکم عجولانه جواب بدید که عجالت داریم ممنون.
اینم مدل مادربورد :
SOLONEX
SX-865PE775-FG
amd>intel
15-08-2010, 22:00
با برنامه @BIOS گيگا ميتوني تو ويندوز فلش كني .
fromhonololo
16-08-2010, 15:06
ممنون:10:
پسر یه لحظه به ذهن خودم هم خطور کرد ها ولی من چون سیستم خودم نبود گفتم شاید داغون بشه بعد بیا و درستش کن .
از اینجا به بعد اضافی یا اسپم یه حالا هرچی هست:
آقا واقعا دستت درد نکنه بزار چند روز دیگه رفتم دوباره خونشون امتحان می کنم. نتیجش رو میگم به حر هال دسطط واگعاّ درد نَ وَ کٌنه (اینجوری نوشتم یخورده بخندی در این دنیای مجازی(با درک این موضوع که هر آدم تازه کاری در p30world هم این رو میدونه)) واقعا چقدر توضیح بدیهیات گوینده رو در اسکل جلوه میده !!!!!
عین این میمونه که وقتی با برادر بزگترت داری از وسط خیابون رد میشی یهو دستش رو بگیری تا ماشین بهش نزنه !!!
یا مثل اون رنگ قرمز در دو خط بالاتر !
آقا یه موقع فکر نکنید منم...! من اسم این چیز رو میزارم تبصره خاح( که از کلمه مرکبِ خود اسکل گرایی حاد گرفتم!)
چقدر هم خودم رو دست بالا گرفتم واسه خودم تبصره بیرون میدم!!!
حالا اگه کس دیگه ای این چیزا رو نوشته بود شاید بعد از دوباره خوندن پاکش میکرد ولی من به 6 دلیل این کار رو نمیکنم:
1-خودشناسی(وقتی مینویسم نمیتونم خودم رو یه آدم دیگه جا بزنم)
2-تمرین تایپ(این از اون حرفا بودا)
3-بیکاری و الاف بودن
4-نظر شما راجع به خودم
5-شناخت دیگران
6-چون کسی منو نمیبینه(اینو دروغ گفتم)
--یه چیز جالب اینکه اول سه دلیل بود بعد هی دلیل های دیگه به ذهنم اومد و نوشتم!!!
thanks
-----------------------------------------
درمورد طرز حرف زدنم اگه کسی به شخصیت من پی برده خواهشا با پیام خصوصی منو مطلع کنه (فقط برای اینکه خودم رو بیشتر بشناسم!)
گزینه های متداول برای راهنمایی به کسایی که دوزاریشون کجه و یا همیشه دنبال راهنمایی هستن مثل خودم(داستان همون تبصره خاحه):
-انسان خود بزرگ بینی هستی
-دنبال جلب توجه هستی
-انسان احمقی هستی
-ساده لوح و بی ریا هستی
-مخت تاب داره و پنج میزنی
-آدم هفت خطی هستی که خودت رو ساده نشون میدی ولی همه رقمه همه رو سر کار میزاری*
-چند شخصیتی هستی
-فعلا الافی و مارو سر کار گذاشتی
-موارد دیگر
*این یکی رو زیاد جدی نگیرید!
fromhonololo
16-08-2010, 15:13
ممنون:10:
پسر یه لحظه به ذهن خودم هم خطور کرد ها ولی من چون سیستم خودم نبود گفتم شاید داغون بشه بعد بیا و درستش کن .
از اینجا به بعد اضافی یا اسپم یه حالا هرچی هست:
آقا واقعا دستت درد نکنه بزار چند روز دیگه رفتم دوباره خونشون امتحان می کنم. نتیجش رو میگم به حر هال دسطط واگعاّ درد نَ وَ کٌنه (اینجوری نوشتم یخورده بخندی در این دنیای مجازی(با درک این موضوع که هر آدم تازه کاری در p30world هم این رو میدونه)) واقعا چقدر توضیح بدیهیات گوینده رو در اسکل جلوه میده !!!!!
عین این میمونه که وقتی با برادر بزگترت داری از وسط خیابون رد میشی یهو دستش رو بگیری تا ماشین بهش نزنه !!!
یا مثل اون رنگ قرمز در دو خط بالاتر !
آقا یه موقع فکر نکنید منم...! من اسم این چیز رو میزارم تبصره خاح( که از کلمه مرکبِ خود اسکل گرایی حاد گرفتم!)
چقدر هم خودم رو دست بالا گرفتم واسه خودم تبصره بیرون میدم!!!
حالا اگه کس دیگه ای این چیزا رو نوشته بود شاید بعد از دوباره خوندن پاکش میکرد ولی من به 6 دلیل این کار رو نمیکنم:
1-خودشناسی(وقتی مینویسم نمیتونم خودم رو یه آدم دیگه جا بزنم)
2-تمرین تایپ(این از اون حرفا بودا)
3-بیکاری و الاف بودن
4-نظر شما راجع به خودم
5-شناخت دیگران
6-چون کسی منو نمیبینه(اینو دروغ گفتم)
--یه چیز جالب اینکه اول سه دلیل بود بعد هی دلیل های دیگه به ذهنم اومد و نوشتم!!!
thanks
-----------------------------------------
درمورد طرز حرف زدنم اگه کسی به شخصیت من پی برده خواهشا با پیام خصوصی منو مطلع کنه (فقط برای اینکه خودم رو بیشتر بشناسم!)
گزینه های متداول برای راهنمایی به کسایی که دوزاریشون کجه و یا همیشه دنبال راهنمایی هستن مثل خودم(داستان همون تبصره خاحه):
-انسان خود بزرگ بینی هستی
-دنبال جلب توجه هستی
-انسان احمقی هستی
-ساده لوح و بی ریا هستی
-مخت تاب داره و پنج میزنی
-آدم هفت خطی هستی که خودت رو ساده نشون میدی ولی همه رقمه همه رو سر کار میزاری*
-چند شخصیتی هستی
-فعلا الافی و مارو سر کار گذاشتی
-موارد دیگر
*این یکی رو زیاد جدی نگیرید!
الان که این پست رو تموم کردم به علت اتمام زمان کوکی دوباره باید یوزر و پسورد میزدم به همین علت و به علت امتیاز عالی دادن به تایپیک به صورت الکی از همگی واقعا عذر میخوام باور کنید نمیخواستم به هوشتون توهین کنم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.