مشاهده نسخه کامل
: قياس 5 برند مادربرد بر پايه AMD3 سري 87
خوب ميخوام بدونم شما دوستان و اساتيد كدوم يكي از اين 5 محصول رو قوي تر براي گيم و اوور كلاك و روشن بودن بيشتر ميدانيد...اگه از شركت ديگه هم ميدانيد خوش حال ميشم نظرتون رو بدونم.مدل ديگه كه بتونه جاي اينارو هم بگيره ذكر كنيد
گرافيك آنبرد نداشته باشن بهتره (نميدونم چرا:31:)
كراس فاير قابل قبول(8*8)
فركانس رم تا 1800 (اوور بشن)
كيفيت ساخت خوب
آخرش قيمت مناسب
مدل هاشون:
گيگا:870A-UD3
ازراك:U870 Extreme3
اسوس: M4A87TD EVO
بايواستار:+TA870
ام اس آي:870S-G54
با تشكر فراوان:11:
جداً هيچ بزرگواري نميخواد در اين مورد بحث و نظرشو بيان كنه؟
sina-star
16-08-2010, 22:30
معمولا گیگا و ایسوس کیفیت بهتری داره ، و برای اورکلاک بهتره !
البته قیمتشونم نسبت به سایر مدلها بالاست
سلام
گرافيك آنبرد نداشته باشن بهتره (نميدونم چرا
دوست من چیپ 870 اصلا گرافیک آنبرد نداره
كراس فاير قابل قبول(8*8)
باید برای این کار چیپ 890 GX بگیری ، چیپ 870 بصورت X16 X4 پشتیبانی میکنه
همه از فرکانسهای بالا پشتیبانی میکنن و ترجیحا گیگا و اسوس اما در نهایت زیاد تفاوت ندارن .
موفق باشید
معمولا گیگا و ایسوس کیفیت بهتری داره ، و برای اورکلاک بهتره !
البته قیمتشونم نسبت به سایر مدلها بالاست
مرسي
دوست دارم مقايسه بشه از نظر فني
بگيم اين مزايارو داره اين كمبود هارو داره تا بهترينش معلوم بشه
بازم مرسي
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
سلام
دوست من چیپ 870 اصلا گرافیک آنبرد نداره
باید برای این کار چیپ 890 GX بگیری ، چیپ 870 بصورت X16 X4 پشتیبانی میکنه
همه از فرکانسهای بالا پشتیبانی میکنن و ترجیحا گیگا و اسوس اما در نهایت زیاد تفاوت ندارن .
موفق باشید
مرسي
خوب خداروشكر كه گرافيك آنبرد ندارن:31:
ازراك فكر كنم 8*8 ساپورت ميكنه
اگه لطف كني و نگاه بندازي و منو مطمئن كني ممنون ميشم
شما هم موفق باشيد
اگه لطف كني و نگاه بندازي و منو مطمئن كني ممنون ميشم
سلام
به نظر من اگه اهل کراس فایر هستید بهتره برید سراغ چیپ های قویتر چون بهتر نتیجه میگیری ، 870 چون این قابلیت رو بصورت ذاتی
نداره برخی برندها با اعمال یه سری امکانات جانبی این قابلیت رو بهش اضافه میکنند که در نهایت چندان جالب نمیشه ، تعداد مسیرهای
PCI-E توسط شرکت AMD و در بدو تولد تراشه برای اون در نظر گرفته میشه که 870 دارای 22 مسیر هست که 16 تا مسیر برای گرافیک
در نظر گرفته شده اما قابل تقسیم به دوتا 8X نیست چون برای رده ارزان قیمت در نظر گرفته شده و 6 تای باقیمانده برای سایر PCI ها در
نظر گرفته شده ، این تقریبا یه مرور کلی بود که عرض کردم دوست عزیز نتیجه گیری با خودتون .
موفق باشید
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
سلام
اینم یه توضیح کامل از تراشه های سری 8 AMD برای شما دوست عزیز ، امیدوارم تو این آشفته بازار موفق باشی و تا اونجا که بتونیم
کمکت میکنیم
با تراشههای جدید AMD آشنا شوید
چيپستهاي ساخت AMD سال به سال در حال بهتر شدن هستند. شايد يکي از دلايل مهم اين پيشرفت، تصاحب شرکت ATI توسطAMD باشد. AMD در سال 2007 تراشههاي سري 700 خود را معرفي کرد. در سال 2008 نيز چند مدل ديگر به تراشههاي سري 700 افزوده شد تا اعضاي اين خانواده تکميلتر شوند. موفقيت AMD در ساخت تراشههاي سري 700، امسال بعد از حدود دو سال و با عرضه تراشههاي جديد سري 800 تکرار شد. چيپستهاي جديد اين سري جايگزين سري 700 خواهند شد و قابليتها و امکانات بهروز و جديدي را به آنها ميافزايند. براي آشنايي بيشتر شما با چيپستهاي جديد سري 800، صفحه فناوري اين هفته را به آنها به اختصاص دادهايم. تاکنون چهار چيپست از سري 800 معرفي شده است.
890FX
اين چيپست همان طور که از نامش پيدا است، جايگزيني براي 790FX بوده و براي رده حرفهاي در نظر گرفته شده است. 890FX داراي 42 مسير PCIe نسل دوم بوده که 32تاي آنها به کارت گرافيکي متصل ميشود. اين 32 مسير قابليت تقسيم به صورت چهار مسير x8 يا دو مسير x16 را دارند. از 10مسير باقي مانده نيز چهار تاي آنها به صورت يک مسير x4 بوده و شش تاي باقي مانده نيز به صورت مسير x1 به قـطعـات ديـگر مثل کنترلر USB 0/3 يا کنترلر شبکه اترنت وصل خواهد شد.
890FX همانند 790FX توسط فناوري 65 نانومتري TSMC ساخته ميشود. به جز افزايش قابليت اتصالي از طريق مسيرهاي PCI Express، تنها تغيير عمده در چيپست جديد نسبت به 790FX، دو برابر شدن پهناي مسير ارتباطي ميان خود تراشه با پل جنوبي SB850 از دو به چهار گيگابايت بر ثانيه است.
890GX
اين تراشه بيشتر به رده نيمهحرفهايها تعلق دارد. وجود نام G در نام تراشه، به پردازنده گرافيکي مجتمع قرار گرفته در دل آن اشاره ميکند. 890GX به 22 مسير PCIe نسل دوم محدود شده که 16تاي آنها به گرافيک اختصاص داده شده است. اين 16 مسير قابليت تبديل شدن به دو مسير x8 را نيز دارند. پردازنده گرافيکي مجتمع، رادئون HD 4290 نام داشته که همانند ساير رادئونهاي سري HD 4000 مبتني بر DirectX 10.1 است. شتابدهي سختافزاري براي پخش محتواي ويديويي و پشتيباني از فناوري Stream هيچ تغييري در کاربري اين پردازنده گرافيکي مجتمع نسبت به رقباي آن ايجاد نکرده است و میتوان گفت که پردازندههاي گرافيکي مجتمع کماکان براي کاربراني است که نرمافزارهاي مورد استفاده آنها، به قدرت پردازش سهبعدي بالايي نياز ندارد.890GX همانطور که از نام و قابليتهايش پيداست، جايگزين تراشه 790GX ميشود.
870
اين پل شمالي نيز همانند 890GX داراي 22 مسير PCIe نسل دوم است که 16تاي آن به کارت گرافيکي اختصاص مييابد. البته 870 براي رده ارزانقيمتتري در نظر گرفته شده و به همين دليل 16مسير اختصاص يافته به کارت گرافيکي قابل تقسيم به دو مسير x8 نيستند. بنابراين 870 همانند 770 از فناوري CrossFireX پشتيباني نميکند. به علاوه اين تراشه، هيچ پردازنده گرافيکي مجتمع را نيز در دل خود ندارد. همانند ساير تراشههاي سري 800، اين تراشه نيز توسط رابط A-Link III با سرعت چهار گيگابايت برثانيه به پل جنوبي متصل ميشود. سازندگان مادربورد براي پل جنوبي تراشه 770 دو انتخاب خواهند داشت، يکي پل جنوبي جديد SB850 و ديگري پل جنوبي SB710 که با چيپستهاي 700 جفت ميشود. انتخاب پيشفرض براي اين تراشه، پلجنوبي ارزانقيمتتر SB710 است.
880G
چيپست با گرافيک مجتمع براي رده ابتدايي تراشههاي سري 800، مدل 880G بوده که جايگزين تراشه قديميتر 785G خواهد شد. 880G نيز داراي 22 مسير PCIe نسل دوم بوده که 16تاي آنها به يک کارت گرافيکي مجزا اختصاص يافته و ششتاي ديگر نيز به صورت مسيرهاي x1 هستند. پردازنده گرافيکي در اين تـراشه، رادئون HD 4250 نام گـرفته کـه در مـقايسه با HD 4290 در تراشه 890GX سرعت پردازش نسبتا پايينتري دارد، ولي کماکان از تمام قابليتهاي پردازش ويديويي و همچنين فناوري Stream بهره ميبرد.
پل جنوبي SB850
مهمترين تغيير در تراشههاي سري 800 نسبت به تراشههاي سري 700، پل جنوبي آنها بوده که SB850 نامگذاري شده است. وجود پهناي باند کافي ميان اين پل جنوبي و تراشههاي سري 800 اين امکان را فراهم آورده تا کنترلر SATA نسل سوم با سرعت شش گيگابيت بر ثانيه درون آن گنجانده شود. به علاوه SB850 اولين پل جنوبي AMD است که داراي مسير PCIe است. اين تراشه دو مسير PCIe نسل دوم را نيز با خود به همراه دارد. در مادربوردهاي لوکس، اين دو مسير، معمولا توسط کنترلر USB3.0 و کنترلر اضافي شبکه اترنت اشغال ميشود.
با يک محاسبه سرانگشتي ميتوان دريافت که حتي شش پورت SATA با سرعت 600 مگابايت برثانيه، دو مسير PCIe و کنترلر شبکه تعبيه شده درون پل جنوبي، تمام پهناي مسير ميان پل شمالي و پل جنوبي را پرنخواهد کرد. حتي سريعترين هاردديسکهاي معرفي شده تا به امروز به زحمت به سرعت 300 مگابايت برثانيه نزديک ميشوند که نزدیک به حداکثر سرعت تئوري در استاندارد SATA II (375مگابایت برثانیه)است. به اين ترتيب ميتوان نتيجه گرفت که AMD راه را براي اضافه کردن کنترلرهاي اضافي به پل جنوبي، براي سازندگان مادربورد باز گذاشته است.
ساير امکانات روتين در پل جنوبي SB850 شامل صداي HD، مسير PCI و همچنين 14 پورت USB2.0 است. همزمان شدن معرفي تراشههاي سري 800 با عرضه شش هستهاي جديد فنوم 2، اين تصور را در ذهن بعضي کاربران ايجاد کرد که اين تراشهها از يک سري پردازندههاي خاص پشتيباني ميکنند. اما واقعيت اين است که تراشههاي سري 800 از سوکت AM3 و AM2+ پشتيباني کرده و از تمام پردازندههاي مبتني بر اين سوکت نيز پشتيباني ميکنند. پردازندههاي فنوم 2، اتلون 2 و سمپرون که مبتني بر سوکت AM3 طراحي ميشوند، همگي روي مادربوردهاي مجهز به تراشههاي سري 800 قابل استفاده هستند. توجه داشته باشيد که کنترلر حافظه پردازندههاي سوکت AM2+ تنها با حافظههاي DDR2 سازگاربوده، بنابراين پردازندههاي AM2+ را روي مادربوردهاي تراشههاي سري 700 و 800 که براي کار با ماژولهاي DDR3 طراحي شده، نميتوان استفاده کرد.
امير جان مرسي از مطلب مفيدت
ess_1362
17-08-2010, 17:32
خيلي كلي ميگم
از بين اين برنده كه چيپ 870 را توليد مي كنند فقط مدل ASROCK قابليت كراس فاير X8 را داره و بقيه بصورت مسير X16 و X4 هستند
روي كراس فاير X8 ميشه در بهترين حالت دو تا كارت 5770 كراس فاير كرد و ايده آل ترين حالت هم كراس فاير دو تا 5750 هست
بنابر اين براي كراس قاير كارتهاي قوي مثل انواع 5850 يا 5870 يا 5970 بهترين گزينه همون چيپ 890FX هست
ضمنا اوركلاك تمام برندهاي 870 زير AIR COOLING تفاوت خاصي نداره و تا حدود 4-4.2 همه مدل ها مشكلي ندارند ولي براي اوركلاك سنگين تر با توجه به ساختار مدل 870 انتخاب مدل 890FX با تاكيد زياد توصيه ميشه
حالا فكر كنم بتوني راحت تر انتخاب كني
soheilsh
17-08-2010, 18:40
برد سوخته گیگا 870 رو با هیچ کدوم از این مادربرد های مسخره مثل asrock , biostar ,..... عوض نمی کنم .... ، فقط گیگا
مرسي احسان جان
چنتا سوال؟؟؟
فازهايي كه گيگا و اسوس ميزارن چه فايده اي داره؟
برد هاي گيگا دو ورقه اي هستن؟ Ultra Durable چه فايده اي داره؟
بيشتر كولينگ هاي قيمت زير 100 تومن از طريق هوا خنك ميكنند؟
بيشتر اين بردها در عالت عادي فركانس رم 1333 ساپورت ميكنند.و بقيه حالت ها همه در حال اوور هست؟1600/1800/2000
# 128MB DDR3 1333 Side Port Memory onboard
اين جمله ي بالا چه مزيتي حساب ميشه؟
ولي خودمونيما هيچ كسي نگفت كدوم يكي از اين بردا بهتر هست و به چه علت:31::31:
ديگه حوصله اي ندارن بچه ها:31::31:
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
برد سوخته گیگا 870 رو با هیچ کدوم از این مادربرد های مسخره مثل asrock , biostar ,..... عوض نمی کنم .... ، فقط گیگا
ميشه علتش رو هم بگي عزيز؟
چه مزيتي نسبت به بقيه بردا داره كه اينقدر با تعصب ميگي:5:
soheilsh
17-08-2010, 18:50
مرسي احسان جان
چنتا سوال؟؟؟
فازهايي كه گيگا و اسوس ميزارن چه فايده اي داره؟
برد هاي گيگا دو ورقه اي هستن؟ Ultra Durable چه فايده اي داره؟
بيشتر كولينگ هاي قيمت زير 100 تومن از طريق هوا خنك ميكنند؟
بيشتر اين بردها در عالت عادي فركانس رم 1333 ساپورت ميكنند.و بقيه حالت ها همه در حال اوور هست؟1600/1800/2000
اين جمله ي بالا چه مزيتي حساب ميشه؟
ولي خودمونيما هيچ كسي نگفت كدوم يكي از اين بردا بهتر هست و به چه علت:31::31:
ديگه حوصله اي ندارن بچه ها:31::31:
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
ميشه علتش رو هم بگي عزيز؟
چه مزيتي نسبت به بقيه بردا داره كه اينقدر با تعصب ميگي:5:
گارانتی با پدرو مادر ، برد با کیفیت بالا . Dual Bios , لن خوب ، صدای خوبrealtek 892 بایوس Award و ultra durable 3 ، و... پشتیبانی بسیار عالی سایت
گارانتی با پدرو مادر ، برد با کیفیت بالا . Dual Bios , لن خوب ، صدای خوبrealtek 892 بایوس Award و ultra durable 3 ، و... پشتیبانی بسیار عالی سایت
مرسي من هم اين هايي كه شما فرمودي رو قبول دارم و مزيت ميدونم اما نه در درجه اول
شما اگه بخواي بري ال90 بخري هم چند نوع تيپ داره.درسته موتور همه يكي و اطاق هم يكي ولي آپشن ها فرق ميكنه.در ضمن ساخت كشورش هم مد نظر هست همونطور كه اين ماشين رو هم ايرانخودرو و پارس خودرو ميزنه
شما به من بگو توي اين 5 تا از نظر سخت افزاري و آپگريدي كدوم قوي تر هست؟
ess_1362
17-08-2010, 19:02
فازهايي كه گيگا و اسوس ميزارن چه فايده اي داره؟تقريبا هيچ فايده اي!
چون اگر مدار تغذيه ديجيتال باشه با 5 فاز هم قابليت بالايي داره مثل انواع بردهاي MSI X58 ECLIPSE كه از نظر اوركلاك بعضا با بردهاي ASUS X58 DELUXE با اون همه فاز توان برابري مي كنه
البته در رنج قيمتي بردهاي 870 هيچ كدوم از مدار تغذيه ديجيتال استفاده نمي كنند چون با توجه به رنچ قيمتي و توان برد كسي به دنبال ركورد بالاي 4.5 از اين بردها نيست
برد هاي گيگا دو ورقه اي هستن؟ Ultra Durable چه فايده اي داره؟خوب گيگا اولين شركتي بود كه ازن تكنولوژي را ابداع كرد و ساير شركت ها هم بعدا از اون استفاده كردن و هر شركتي نام بخصوصي روش گذاشته و نام هاي متفاوتي از برندهاي مختلف براي اين تكنولوژي وجود داره
خاصيتش هم اين هست كه با افزايش مقدار مس به 2 انس كمي دفع حرارت برد بالا ميره (البته مقدارش زياد نيست شايد حدود نهايت 5%)
بيشتر كولينگ هاي قيمت زير 100 تومن از طريق هوا خنك ميكنند؟بله هر چند كه چند مدل خيلي محدود WATER COOLING هم در اين رنج قيمت هست كه هم ناياب هست و هم ...
بيشتر اين بردها در عالت عادي فركانس رم 1333 ساپورت ميكنند.و بقيه حالت ها همه در حال اوور هست؟1600/1800/2000حتي مدل هاي حرفه اي X58 هم در حالت عادي فركانس رم را در 1066 اجرا مي كنند و بعضي مدل ها هم در 1333
براي فركانس بالاتر بايد اين فركانس را از درون باياس براش تعريف كني كه چون هر دو پلتفرم 1366 از اينتل و AM3 از AMD داراي ميكرو كنترلر رم درون پردازنده هستند پس معمولا برد ها از لحاظ فركانس رم چندان محدوديتي ايجاد نمي كنه و با اوركلاك ميشه به ركوردهاي بالاتري كه شركت سازنده اعلام كرده رسيد
اين جمله ي بالا چه مزيتي حساب ميشه؟اين فقط در بردهايي كه گرافيك آنبرد دارن وجود داره و 128 مگ حافظه مجزا روي مادربرد فقط براي گرافيك آنبرد تعبيه شده
مرسي عزيز
پس اينطور كه من برداشت كردم همه بردا ها 870 توي يك سطح هستند و تنها تفاوتشو ازراك هست كه كراس 8*8 داره
پس بردهاي ديگه الكي گرون هستند:31:
ess_1362
17-08-2010, 19:28
پس بردهاي ديگه الكي گرون هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اينطوري قبول ندارم
الان در بازار بين المللي بردهاي ASROCK و گيگا در چيپ 870 تفاوت قيمتي زير 5$ را دارند پس از نظر قيمتي در يك سطح هستند
تنها مشكل همون شركت آوتژنگ هست كه داره نون اسمش را مي خوره و خيلي جالبه بدونيد در مدلهاي حرفه اي 890 داره به اندازه پول برد روي قيمت محصول مي كشه و مثلا بردي را كه بايد حدود 190-210 تومن بفروشه داره با قيمت 390-420 تومن راحت مي فروشه
اين همون گارانتي پدر و مادر داري هست كه اين دوستمون در دو پست خودش خيلي روش تعصب داشت:20:
من اينطوري قبول ندارم
الان در بازار بين المللي بردهاي ASROCK و گيگا در چيپ 870 تفاوت قيمتي زير 5$ را دارند پس از نظر قيمتي در يك سطح هستند
تنها مشكل همون شركت آوتژنگ هست كه داره نون اسمش را مي خوره و خيلي جالبه بدونيد در مدلهاي حرفه اي 890 داره به اندازه پول برد روي قيمت محصول مي كشه و مثلا بردي را كه بايد حدود 190-210 تومن بفروشه داره با قيمت 390-420 تومن راحت مي فروشه
اين همون گارانتي پدر و مادر داري هست كه اين دوستمون در دو پست خودش خيلي روش تعصب داشت:20:
منظورم از برداي ديگه همون گيگا و ايسوس بود:31:
باحات كاملا موافقم دوست من در مورد گارانتي
شايد از سوييچ هاي سيسكو شنيده باشين
من توي شركتي كار ميكردم كه 55 درصد سود روي اونا ميكشيد به علاوه ماليات بر ارزش افزوده و با عنوان گارانتي خود شركت ميفروخت
پس گارانتي هاي آواژنگ هم همينطوريه
يه سوال ديگه بعد ماه رمضون اگه برم بانه لوازمو بگيرم مشكلي پيش نمياد؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
اگه اينطور كه اقتصادي ترين خريد همون بايواستاري هست كه خود شما فرمودي:31:890FX
درسته؟
ess_1362
18-08-2010, 09:05
اگه اينطور كه اقتصادي ترين خريد همون بايواستاري هست كه خود شما فرمودي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته؟
اگر گير بياد كه مدل خوبي هست چون خودم هم دنبالش هستم
shahramcat
18-08-2010, 12:33
ASrock یکی از شرکتهای زیرمجموعه ASus هست که مدلهای Economy مادربرد با کیفیت بالا رو تولید میکنه ......
من خودم الان ار مادربرد 770DE همین شرکت استفاده میکنم و اولین بار هم هست که از این برند دارم ...
قیمت فوق العاده عالی همراه با امکانات و کیفیت بالای محصولات شرکت باعث جذب من شده ...
مدلی که شما گفتی U870 Extreme3 یک مادربورد فوق العاده با قیمت 89 !! دلار
این برد دارای تمام تکنولوژیهای روز دنیا در زمینه ساپورت نرم افزاری وسخت افزاری هست .
Review سایت legion Hardware که Supreme Value Award رو برایاین برد در نظر گرفته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک Review هم ا زسایت معتبر TweakTwon میزارم که به این برد امتیاز 85% رو داده ..
طبق نظرات مشتریان بزرگترین سایت خرید قطعات الکترونیکی دنیا NewEgg هم از 13 نظر داده شده 89% این محصول رو عالی توصیف کردن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.