مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد شارژ کاذب باتری لپ تاپ ؟
arashaga
15-08-2010, 19:35
سلام
لپ تاپ من فقط یه سالشه! قبلاً حدود 2 ساعت شارژ می شد و حدود 1 ساعت و 50 دقیقه هم جواب می داد. متاسفانه در یک محلی که برقش استاندارد شهری رو نداره و با ژنراتور تولید میشه شارژش کردم.... زمان شارژ شدن همون بود ولی خواستم تستش کنم یه 5 دقیقه رو 100% گیر کرد و بعد از 15 دقیقه افتاد رو صفر درصد و خاموش شد.. 3 بار شارژ مجدد هم همین نتیجه رو داشت... من شنیدم وقتی باتری بطور طبیعی ضعیف میشه زمان شارژش هم کم میشه یعنی مثلاً 30 دقیقه ای شارژ میشه و 10 دقیقه هم کار میکنه! اما در مورد من اینطور نیست یعنی با همون زمان قبلی شارژ میشه ولی فقط 15 دقیقه کار میکنه... حالا یه سوال این باتری از بین رفته یا میشه امیدوار بود که بخاطر برق غیر استاندارد یه چیزی مثل شارژ کاذب شده باشه و باتری هنوز زندست؟ متاسفانه امکان شارژ با برق شهر رو تا چند
هفته دیگه ندارم که امتحان کنم...
mahdi_rafatjah
15-08-2010, 19:46
سلام
لپ تاپ من فقط یه سالشه! قبلاً حدود 2 ساعت شارژ می شد و حدود 1 ساعت و 50 دقیقه هم جواب می داد. متاسفانه در یک محلی که برقش استاندارد شهری رو نداره و با ژنراتور تولید میشه شارژش کردم.... زمان شارژ شدن همون بود ولی خواستم تستش کنم یه 5 دقیقه رو 100% گیر کرد و بعد از 15 دقیقه افتاد رو صفر درصد و خاموش شد.. 3 بار شارژ مجدد هم همین نتیجه رو داشت... من شنیدم وقتی باتری بطور طبیعی ضعیف میشه زمان شارژش هم کم میشه یعنی مثلاً 30 دقیقه ای شارژ میشه و 10 دقیقه هم کار میکنه! اما در مورد من اینطور نیست یعنی با همون زمان قبلی شارژ میشه ولی فقط 15 دقیقه کار میکنه... حالا یه سوال این باتری از بین رفته یا میشه امیدوار بود که بخاطر برق غیر استاندارد یه چیزی مثل شارژ کاذب شده باشه و باتری هنوز زندست؟ متاسفانه امکان شارژ با برق شهر رو تا چند
اینو تست کن ببین چه طوره فک کنم جواب بده :10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
REGISTERED-USER
15-08-2010, 22:29
سلام
وقتی این حالت پیش میاد :
1- اگه بیشتر از 2 سال از عمر باتری ها گذشته ، سلول ها ضعیف شدند و نیاز به باتری جدید و یا سلول جدید دارید
2- اگه غیر استاندارد شارژ شده باشه و ولتاژ نامناسب بهش رسیده باشه ، کیت شارژ درون باتری از بین رفته و باید تعمیر یا تعویض بشه که اونم متخصص اش تو تهران هست سرچ کنید تعمیر باتری لپ تاپ مشخصه !
ببینید شارژر شما الکترونیکی هست و ترانس نیست در نتیجه اگه ولتاژ ورودی و یا آمپرش نامناسب باشه ، نامناسب هم خروجی میده :13:
arashaga
16-08-2010, 09:02
خیلی ممنون از پاسختون، اگر جریان خیلی نا مناسب بوده، در این صورت فکر نمی کنید که آی سی شارژ باتری هم باید می سوخت ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.