مشاهده نسخه کامل
: آنتي ويروس ارجينال تمام فارسي كاميران
Tazeh Kar
15-08-2010, 17:26
سلام به همه دوستان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگی:20:
راستش من با توجه به راهنمایی های دوستان تصمیم گرفته بودم که اینترنت سکیوریتی کاسپر رو برا لپ تاپم اینترنتی تهیه کنم .
از این رو برای تهیه نسخه اصلی داشتم سایت های مختلف رو می گشتم که به اسم آنتی ویروس کامیران بر خوردم .
اینجا بود که حس وطن خواهی گل کرد:11:
می خواستم ببینم اگه این آنتی ویروس وطنی خیلی هم بد نیست اونو تهیه کنم ؟
نظر شما چیه ؟ کسی در این مورد تجربه ای داره یا نه ؟
در مورد اینکه روزه شک دار نگیرم و برم کاسپر رو بگیرم و وطن خواهی رو بی خیال شم هم نظری دارید ؟
به هر حال می خواهم نسخه اصلی بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنید .
پیش پیش از همتون متشکرم:20:
noproblem
15-08-2010, 17:59
عزیز نه میخواد روزه شک دار بگیری نه تن به ریسک بدی!!!
محیطش کاملا مثله نود 32 هست و فقط دیتا بیسی عمل میکنه!
در ضمن از نود 32 هم ضعیف تره!!
پس نه روزه شک دار بگیر نه تن به ریسک بده
کسپر رو ارجینال تهیه کن مثل خودم منم کسپر ارجینال استفاده میکنم
خیلی هم ازش راضی هستم.
ولی اگر سیستم ضعیفی داری نرو سراغش
سلام به همه دوستان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگی:20:
راستش من با توجه به راهنمایی های دوستان تصمیم گرفته بودم که اینترنت سکیوریتی کاسپر رو برا لپ تاپم اینترنتی تهیه کنم .
از این رو برای تهیه نسخه اصلی داشتم سایت های مختلف رو می گشتم که به اسم آنتی ویروس کامیران بر خوردم .
اینجا بود که حس وطن خواهی گل کرد:11:
می خواستم ببینم اگه این آنتی ویروس وطنی خیلی هم بد نیست اونو تهیه کنم ؟
نظر شما چیه ؟ کسی در این مورد تجربه ای داره یا نه ؟
در مورد اینکه روزه شک دار نگیرم و برم کاسپر رو بگیرم و وطن خواهی رو بی خیال شم هم نظری دارید ؟
به هر حال می خواهم نسخه اصلی بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنید .
پیش پیش از همتون متشکرم:20:
احتياج به خرج اضافي و الكي پول دادن نيست. اين فكر رو از سرت بيرون كن كه مثلا فلان آنتي ويرس پوليه ، پس بهتره.
آنتي ويروس Avast نصب كن.
براي فايروال هم Comodo يا Outpost نصب كن.
اين فايروال و آنتي ويروس رو داشته باشي از همه سيستمهاي امنيتي پولي ، سيستمت امن تره.
اگه خواستي با آمار و ارقام سايتاي مختلف برات ثابت ميكنم كه اين تركيب قويتر از همه اينترنت سكيوريتي هاست.
Tazeh Kar
16-08-2010, 18:00
سلام دوستان
noproblem عزیز از جوابتون خیلی تشکر می کنم ولی راستش یک سری ویروس های وطنی هم هستن از این جهت گفتم شاید این آنتی ویروس بهتر عمل کنه .
در ثانی پشتیبانی اون ها هم که خوبه و اگه مشکلی پیش اومد می تونم کمک بگیرم .
outpost عزیز از شما هم به خاطر پاسختون متشکرم .
راستش چون نمی خواهم درگیری های تاپیک های دیگه اینجا تکرار بشه جوابتون رو اینطوری میدم :
نظر شما و آمار و ارقام سایت های مختلف همگی محترم هستند .
هدف من از این تاپیک این بود که ببینم کسی تا به حال از این آنتی ویروس استفاده کرده یا نه ، نه اینکه بگم کدوم آنتی ویروس بهتره .
به هر حال بدون تعصب فکر میکنم کامیران + comodo یه ترکیب-ه که میتونم بهش اعتماد کنم . (هزینه اش هم از یک وعده پیتزا که با دوستان بزنید به بدن کمتره ):20:
به هر حال از هر نظر تکمیلی دوستان خوشحال می شم .:11:
با تشکر
noproblem
16-08-2010, 18:07
یعنی میخوای کامیران بخری؟
همیشه بحث هزینه مطرح نیست
میتونی نسخه ازمایشیش رو دانلود کنی من بهت چند تا ویروس جدید میدم تست کنی اگر شناختش اونو بخر اگر نه هم ..
هرچی صلاح میدونی
Tazeh Kar
16-08-2010, 22:13
سلام
دوست عزیز من به شما اعتماد دارم پیش پیش جواب رو بهم بدین .
ممنون
noproblem
17-08-2010, 12:11
سلام
دوست عزیز من به شما اعتماد دارم پیش پیش جواب رو بهم بدین .
ممنون
من که گفتم مثلا دوستمون تویه پست بالا اواست رو همرا با فایروال پیشنهاد کردن
شما مشخصات سیستمت چی هست قویه؟
Tazeh Kar
17-08-2010, 13:35
سلام
مشخصات اصلی سیستم اینطوریه : Intel®Core™ i7 - 720QM با 8 گیگ رم و ویندوز 7 پروفشنال اوریجینال.
حالا واقعا بدون هیچ تعصبی شما باشین چه آنتی ویروسی انتخاب می کنید .
ممنون
سلام
مشخصات اصلی سیستم اینطوریه : Intel®Core™ i7 - 720QM با 8 گیگ رم و ویندوز 7 پروفشنال اوریجینال.
حالا واقعا بدون هیچ تعصبی شما باشین چه آنتی ویروسی انتخاب می کنید .
ممنون
اگه شما ميخواي پول خرج كني ، Kaspersky از همه بهتره.( با توجه به اينكه سخت افزار خوب هم داري.)
ولي همچنان نظرم به اينه كه پول دادن براي آنتي ويروس ؛ با وجود اينهمه آنتي ويرسهاي مجاني و خوب ، كار منطقي نيست.
آنتي ويروسهاي مجاني مثل Avast و Avira بسيار عالي ظاهر شدن و با وجود اين آنتي ويروسها ، خريد يه آنتي ويروس پولي معقول نيست.
حالا باز خود داني ... به قول معرف : صلاح مملكت خويش ، خسروان دانند.
noproblem
17-08-2010, 16:02
من که خودم سه تا سریال انتی ویروسشو خریدم
شما هم میتونی بخری با وجود سیستم خوبی که داری ارزش داره
بعد هم باید سریال هات رو تویه سایت کسپر ذخیره کنی تا در صورت لو رفتنش مشکلی برات پیش نیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الانه دارم نورتون رو تست میکنم
اگر خوب باشه اونم بخرم
ولی راضی نبودم تا الان.
همه حرف هایی که در متن زیر نوشته میشوند از روی منطق و آزمایش به دست آمده و هیچ گونه تعصبی در آن وجود ندارد.
1-من خودم اکثر آنتی ویروس ها رو به مدت چند ماه داشتم و تست کردم پس به نتایجی که در اینجا نوشته شده اطمینان حاصل کن.
2-آنتی ویروس کامیران: رو بی خیال شو چرا چون معلومه که هنوز تازه کاره و هنوز نمیتونه به پای آنتی ویروس های دیگه برسه.
نتایج:
1-کاسپر:از لحاظ شناسایی ویروس قدرتمند-آپدیت های سنگین-سرعت اسکن پایین-سنگین بودن خود انتی ویروس-مشکل در پیدا کردن لایسنس
2-نود 32:شناسایی ویروس ضعیف-آپدیت های بسیار سبک-اسکن سریع-سبک بودن آنتی ویروس-پیدا کردن رمز و پسورد
3-نورتون سیمانتیک:شناسایی ویروس قدرتمند-آپدیت های سنگین-سرعت اسکن پایین-نسبتا سنگین-مشکل در پیدا کردن کلید
4-آویرا:شناسایی ویروس خوب-آپدیت های سبک-اسکن سریع-آنتی ویروسی سبک-مشکلی اساسی در پیدا کردن لایسنس
5-آوست:شناسایی ویروس عالی-آپدیت های سبک-اسکنی سبک-آنتی ویروسی سبک-بی نیاز به لایسنس(نسخه فری)
من خودم مدتی میشه که از ترکیب زیر استفداه میکتنم و خیلی راضی هم هستم ولی در کل میل خودته اینارو هم نوشتم تا بی دلیل پول به آنتی ویروس اورجینال ندی.
ترکیب من:outpost7+avast free 5
noproblem
17-08-2010, 16:41
مشکل در پیدا کردن لایسنس
گفتن میخوان ارجینال بخرن
-آویرا
میتونی بینهایت بار از سایتش لایسنس نسخه پرمیوم سکیوریتی سوییت رو بگیری
5-آوست
نظری ندارم چون تا الان استفاده نکردم فقط دیدیم استفاده کنن:31:
گفتن میخوان ارجینال بخرن
میتونی بینهایت بار از سایتش لایسنس نسخه پرمیوم سکیوریتی سوییت رو بگیری
نظری ندارم چون تا الان استفاده نکردم فقط دیدیم استفاده کنن:31:
جناب
اگه بخوان اورجینال هم بخوارن بازم باید هر سال لایسنس مخصوص اون آنتی ویروس رو بخرن اون جوری نیست که یکی اومد آنتی ویروس اورجینال خرید دیگه تا عمر داره راحته.(مثال آشکارش آویرا) و تا جایی که من میدونم هر کی خواسته اورجینال بخره بهش گفتن هر سال هم باید لایسنسش رو بخره وگرنه از کار می افته
اکثر کسایی که آویرا داشتن به خاطر لایسنسش به مشکل بر خوردن
خیلی ها هم هستند از آوست استفداده میکنن من خودم آمار دستمه.
noproblem
17-08-2010, 18:09
جناب
اگه بخوان اورجینال هم بخوارن بازم باید هر سال لایسنس مخصوص اون آنتی ویروس رو بخرن اون جوری نیست که یکی اومد آنتی ویروس اورجینال خرید دیگه تا عمر داره راحته.(مثال آشکارش آویرا) و تا جایی که من میدونم هر کی خواسته اورجینال بخره بهش گفتن هر سال هم باید لایسنسش رو بخره وگرنه از کار می افته
اکثر کسایی که آویرا داشتن به خاطر لایسنسش به مشکل بر خوردن
خیلی ها هم هستند از آوست استفداده میکنن من خودم آمار دستمه.
عزیز چرا میزنی؟
مگه من چیزی گفتم؟
خب خر که تشریف ندارم
اگر چشمت رو باز میکردی میدیدی که خودم هم سریال ارجینال کسپر خریدم تویه صفحه قبل عکس هم گزاشتم
دوم ایشون میخوان بخرن یا من که خریدم شما از چی ناراحت میشی مگه ایشون که میخواد بخره یا من که خریدم
زنگ زدم به جنابعالی گفتم پول بده میخوام کسپر بخرم؟
خیر
اگر تو معیار داری برای یه انتی ویروس
یه انتی ویروس باید برای من 7 خان رستم رو طی کنه تا پول بدم و بخرمش یعنی نمیام 30 هزار تومن بدم یه سریال نامبر بعد هم پشیمون شم
اگر هم دقت کنی 3 تا سریال ارجینال خریدم از کسپر:11:
Tazeh Kar
17-08-2010, 22:56
سلام :20:
با تشکر از همه دوستانی که لطف کردن تو این تاپیک شرکت کردن .
راستش من به شخصه جوابم رو گرفتم می دونستم که ما سابقه طولانی در زمینه غریب نوازی داریم (که البته بعضی مواقع هم حق داریم )
دوستان می تونن به بحث های خودشون ادامه بدن که البته اثرش آزرده شدن طرفینه .
ممنون:11:
noproblem
18-08-2010, 05:38
خوب شما چی انتخاب کردی؟
این مهمه نه بحث کردن ما!
عزیز چرا میزنی؟
مگه من چیزی گفتم؟
خب خر که تشریف ندارم
اگر چشمت رو باز میکردی میدیدی که خودم هم سریال ارجینال کسپر خریدم تویه صفحه قبل عکس هم گزاشتم
دوم ایشون میخوان بخرن یا من که خریدم شما از چی ناراحت میشی مگه ایشون که میخواد بخره یا من که خریدم
زنگ زدم به جنابعالی گفتم پول بده میخوام کسپر بخرم؟
خیر
اگر تو معیار داری برای یه انتی ویروس
یه انتی ویروس باید برای من 7 خان رستم رو طی کنه تا پول بدم و بخرمش یعنی نمیام 30 هزار تومن بدم یه سریال نامبر بعد هم پشیمون شم
اگر هم دقت کنی 3 تا سریال ارجینال خریدم از کسپر:11:
شما تکلیفت با خودت هم معلوم نیست از یک طرف داری میگی 3 تا سریال کسپر خریدی از یه طرف داری میگی از نورتون استفاده می کنید.حال شما خوبه؟
شما بی کار تشریف دارید و هی داد و بیداد راه می اندازید ما که بی کار نیستیم.
در ضمن شمایید که هی به پست های بنده گیر میدید.
شما حرف خودت رو بزن من حرف خودم رو بقیه عقل دارن تا نتیجه گیری کنن.
noproblem
18-08-2010, 22:30
شما تکلیفت با خودت هم معلوم نیست از یک طرف داری میگی 3 تا سریال کسپر خریدی از یه طرف داری میگی از نورتون استفاده می کنید.حال شما خوبه؟
شما بی کار تشریف دارید و هی داد و بیداد راه می اندازید ما که بی کار نیستیم.
در ضمن شمایید که هی به پست های بنده گیر میدید.
شما حرف خودت رو بزن من حرف خودم رو بقیه عقل دارن تا نتیجه گیری کنن.
خب سریال کسپر خریدم
حق ندارم نورتون استفاده کنم؟
شاید خواستم اونم بخرم عزیز شما ناراحت میشی؟
من الان دو سه روزه نورتون دارم استفاده میکنم
ولی دیدم ارزش خریدن سریال رو نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.