ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعیین محدوده کلیک در button

zoormand
15-08-2010, 17:19
با سلام به دوستان محترم و فلش کاران، من دو تا سوال دارم اامیدوارم کسی بتواند کمکم کنه
من قصد دارم یه نقشه درست کنم که برای این کار من قسمت ها رو برش زدم ور در برنامه فلش در کنار هم جمع کردم و هر کدام از قسمت ها رو یک Button تعریف کردم، خوب سوال اول
آیا میشه با اکشن تصاویر رو مات کرد و زمانی که موس روی آن می آید تصویر پرنگو کمی برجست شود ؟
(بدون نیاز به alpha)
سوال دیگر اینکه ققسمت های که من جدا کردم چون نزدیک به هم می باشد روی هم تاثبیر می گذارد منظورم این است که در زمان اجرا وقتی موس را روی یک قسمت می برم به جای پررنگ شدن آن قسمت دیگر که اندازه آن بزرگتر و در لایه های بالای قرار گرفته پررنگ می شود آیا راهی برای تعیین محدوده قسمت ها و جود دارد؟
باتشکر

THE_PUNISHER
18-08-2010, 01:42
سوال ١ شما بايد روي
roll over
ابجكت هات
BLUR
تعريف كني كه مات بشه

سوال ٢
بله ميشه وقتي داخل هر باتن بري ٤ تا لايه داره
1-roll over يعني وقتي روي باتن ميري
2-roll out يعني وقتي موس رو از روي باتن كنار ميبري اين قسمت اجرا ميشه
3-on relase يعني وقتي روي باتن كيليك مي كني
4- hint اگه املا رو درست نوشته باشم حالا اين چيزي هست كه شما لازم داري فضاي باتن شما رو مشخص ميكنه

سوال ديگه بود در خدمتم

1w2w3w4w
22-08-2010, 22:15
در مورد سوال اول شما می تونی نقشت رو یک تیکه نگه داری و از دکمه های نامرئی استفاده کنی یعنی فقط قسمت چهارم رو یک شکل قرار بدی به هر هر خال بهترین راه برای تو استفاده از چهار حالت دکمه و کم کردن alpha ی اونهاست. برای برجسته سازی هم در حالتی که می خوایی اون برجسته بشه شکلت رو انتخاب کن سه فلش به چپ و بعد سه فلش به راست(up key , down key) بزن حالا نگاه کن انگار شکلت میاد بالا !

در مورد سوال دومت اول اینکه نمی دونم دکمه هات رو در یک لایه گذاشتی یانه اگه اینطوره در یک لایشون بزار و با استفاده از نوار modify بعد arange بعد گزیه send to front دکمه های کوچکتر رو بالای دکمه های بزرگتر بفرست تا اونا انتخاب بشن راه دیگش این که یک موی کلیپ بسازی و با استفاده از اکشن اون و... این روش آخر رو بی خیال