ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل گذاری روی دی وی دی فیلم

computer_prospect
15-08-2010, 15:52
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال همه خوب باشه
دوستان سوالی که می خوام بپرسم اینه که من راه و روش های مختلف قفل گذاری بر روی سی دی مانند : cd audio - mp3 - vcd - data و ... رو بلدم که چگونه قفل گذاری کنم که دیگه رایت نشه
با برنامه های گوناگون کار کردم و حتی می دونم چه جوری یک دی وی دی data رو قفل بزارم تا رایت نشه
مشکل اینجاست که من تمام راه ها رو برای رایت نشدن یک دی وی دی فیلم امتحان کردم اما جواب نداده
آیا روشی می تونید پیشنهاد کنید که بشه روی دی وی دی فیلم قفل گذاری کرد - تنها دلیل قفل گذاری من رایت نشدنه اون هست
ببینید من می دونم هر قفلی یه راهی داره برای باز شدن - اما حداقل کاربرای عادی نتونن اونو رایت کنن با برنامه Nero و ....
با تشکر

mahla moin
17-08-2010, 11:54
اه به منم یاد بده ممنون میشم

hirondelle
31-08-2010, 19:07
آقا کجا بودی تا حالا؟! من در به در دنبال قفل VCD ام!

mjzaret
01-09-2010, 00:38
دوست عزيز ميشه در مورد قفل گذاري روي CD بيشتر توضيح بديد.

البته شرمنده به جاي پاسخ دادن به سوالتون دارم از شما سوال مي‌كنم.

شاد باشيد :40:

baloteli
01-09-2010, 13:11
ببینید من می دونم هر قفلی یه راهی داره برای باز شدن - اما حداقل کاربرای عادی نتونن اونو رایت کنن با برنامه Nero و ..
هیچ قفلی وجود نداره و به راحتی تمام قفل ها با کلون باز میشند

ehsan30
01-09-2010, 16:52
سلام

دوست عزیز شما مطمئن هستی که همه قفل ها با کلون باز می شوند؟مثل این که شما قفل های تلفنی
(برای مثال) که نیاز به کرک شدن دارند را نیز جزء قفل های حجمی و ... قرار دادید که امیج درست گرفتن از
آن = شسکتن اون قفل هستش و این دسته بندی کاملا اشتباه هست،ممنون :20:

بای

aydin_eb7777
01-09-2010, 18:23
دوست عزيز ميشه در مورد قفل گذاري روي CD بيشتر توضيح بديد.

البته شرمنده به جاي پاسخ دادن به سوالتون دارم از شما سوال مي‌كنم.

شاد باشيد :40:
چه جور سی دی را می خوای قفل گذاری کنی؟ بگو تا کمکت کنم

baloteli
01-09-2010, 21:43
دوست عزیز شما مطمئن هستی که همه قفل ها با کلون باز می شوند؟مثل این که شما قفل های تلفنی
(برای مثال) که نیاز به کرک شدن دارند را نیز جزء قفل های حجمی و ... قرار دادید که امیج درست گرفتن از
آن = شسکتن اون قفل هستش و این دسته بندی کاملا اشتباه هست،ممنون
هر فیلمی که قفل داشته باشرو میتونم باز کنم بیشترش هم با کلون باز میشن
اون قفل تلفنی هم قزییش جداگون هست

tabrevent
01-09-2010, 23:07
فکر نکنم بشه
من قفل سی دی قرمز رو هم با یه برنامه باز کردم

hirondelle
02-09-2010, 10:53
چه جور سی دی را می خوای قفل گذاری کنی؟ بگو تا کمکت کنم
اگه در مورد قفل گذاری روی VCD یه توضیحی بدی ممنون میشم.البته به نحوی که بعدش بشه تو هر دستگاهی (PC ،ویدئو های خانگی ) به راحتی بازکرد.اگه در حدی باشه که کاربر غیرحرفه ای نتونه از روش کپی کنه ،کافیه .

ehsan30
02-09-2010, 12:20
سلام

من باز هم شمارو ارجاء میدهم به نوشته ی قبلی خودتون،من هم بر اساس همون نوشته مطلب نوشتم،من که
با شما دشمنی ندارم:

در مورد سوال دوست عزیز computer_prospect هم باید بگم که:
یک ترفندی هست اقا مهدی در انجمن گذاشتن،شما توی قسمت آموزش سرچ کنی پیدا می کنی(که در این روش CD
به صورت سیشن رایت میشه و فقط قابیلت خوندن روی ویدئو سی دی را داره اما روی کامپیوتر میشه بازش کرد)ولی
نمی دونم روی DVD جواب می دهد و یا نه،تست هم نکردم،چون فکر کنم تا حالا DVD تصویری گیرم نیومده که ارزش
رمزنگاری داشته باشه :20:

بای

baloteli
02-09-2010, 22:36
من باز هم شمارو ارجاء میدهم به نوشته ی قبلی خودتون،من هم بر اساس همون نوشته مطلب نوشتم،من که
با شما دشمنی ندارم:
داداش من اول ایمیج میگیرند بعد کرکش میکنند

aydin_eb7777
03-09-2010, 00:21
اگه در مورد قفل گذاری روی VCD یه توضیحی بدی ممنون میشم.البته به نحوی که بعدش بشه تو هر دستگاهی (PC ،ویدئو های خانگی ) به راحتی بازکرد.اگه در حدی باشه که کاربر غیرحرفه ای نتونه از روش کپی کنه ،کافیه .
---------
ببین عزیزم اگه قرار باشه غیر از دستگاه وی سی دی کامپیوتر هم بخونه دیگه قفل به درد نمی خوره و به راحتی کپی می شه قفل وی سی دی فقط قابل اجرا تو دستگاه پخش خونگی هستش و با هیچ برنامه ای هم قابل رایت یا کپی نیست

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

در مورد سوال دوست عزیز computer_prospect هم باید بگم که:
یک ترفندی هست اقا مهدی در انجمن گذاشتن،شما توی قسمت آموزش سرچ کنی پیدا می کنی(که در این روش CD
به صورت سیشن رایت میشه و فقط قابیلت خوندن روی ویدئو سی دی را داره اما روی کامپیوتر میشه بازش کرد)ولی
نمی دونم روی DVD جواب می دهد و یا نه،تست هم نکردم،چون فکر کنم تا حالا DVD تصویری گیرم نیومده که ارزش
رمزنگاری داشته باشه :20:

بای
----------
دوست عزیز روی دی وی دی کار نمی کنه چون بهترین قفلها بیشتر روی فایلهایی با پسوند dat هستند که وی سی دی هم جزو این دسته هستش اما پسوند فیلمهای دی وی دی VOB هستند که این روش روشون جواب نمی ده

baloteli
03-09-2010, 04:11
با هیچ برنامه ای هم قابل رایت یا کپی نیست
اسم اون قفل رو میگی چیه که نمیشه بازش کرد :27:
هنوز قفلی نیومده که نشه بازش کرد
مخصوصا برای انواع فیلم که مثل آب خوردن میمونه:18:

موفق باشی

hirondelle
03-09-2010, 05:22
---------
ببین عزیزم اگه قرار باشه غیر از دستگاه وی سی دی کامپیوتر هم بخونه دیگه قفل به درد نمی خوره و به راحتی کپی می شه قفل وی سی دی فقط قابل اجرا تو دستگاه پخش خونگی هستش و با هیچ برنامه ای هم قابل رایت یا کپی نیست

این تاپیک رو دیدی؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aydin_eb7777
03-09-2010, 10:32
اسم اون قفل رو میگی چیه که نمیشه بازش کرد :27:
هنوز قفلی نیومده که نشه بازش کرد
مخصوصا برای انواع فیلم که مثل آب خوردن میمونه:18:

موفق باشی
--------
اسمی نداره شما باید از قفل ترکیبی استفاده کنی و مطمئن باشید قابل رایت یا کپی نیست

این تاپیک رو دیدی؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------
این پست هم چیزی را تغییر نمی ده مطمئن باشید تنها قفلی که به درستی کار می کنه قفلی هست که روی VCD گذاشته می شه موفق باشید

hirondelle
03-09-2010, 15:36
--------
این پست هم چیزی را تغییر نمی ده مطمئن باشید تنها قفلی که به درستی کار می کنه قفلی هست که روی VCD گذاشته می شه موفق باشید
ای بابا ،چطور چیزی رو تغییر نمیده!:18:خوب دوستی که اون تاپیک رو ایجاد کردن ،از کاربر های باسابقه است ؛بنده خدا داره میگه هر کاری کرده ،نتونسته رو هارد کپی کنه یا ایمیج بگیره و این در حالیه که رو ویدئو یا کامپیوتر قابل اجراست.
در هر صورت ، اگه در مورد نحوه قفل گذاری روی VCD (با هر شرایطی که امکان باز شدن تو ویدئو باشه) یه توضیحی بدی ، ممنون میشم:46:

aydin_eb7777
03-09-2010, 23:34
ای بابا ،چطور چیزی رو تغییر نمیده!:18:خوب دوستی که اون تاپیک رو ایجاد کردن ،از کاربر های باسابقه است ؛بنده خدا داره میگه هر کاری کرده ،نتونسته رو هارد کپی کنه یا ایمیج بگیره و این در حالیه که رو ویدئو یا کامپیوتر قابل اجراست.
در هر صورت ، اگه در مورد نحوه قفل گذاری روی VCD (با هر شرایطی که امکان باز شدن تو ویدئو باشه) یه توضیحی بدی ، ممنون میشم:46:
------------------
چشم اگر وقت کردم یک فیلم آموزشی می سازم
موفق باشی

payan_zaman
10-09-2010, 18:28
قفل بر روی فیلمهای ویدوئویی هیچ معنایی نداره چرا که شما به راحتی می تونی از روی فیلم کپچر کنی پس اگر dvd یا cd قفل داشته باشه به راحتی میشه یک نسخه دیگه ازش تهیه کرد بودن نیاز به خود dvd اصلی

sajad_tanha
13-09-2010, 00:22
خوب پس هیچ روشی وجود نداره روی دی وی دی با پسوند VOB یا MPEG 2 قفلی بذاریم که نشه کپی کرد رو هارد و با کلون هم نشه ؟

silane
07-03-2016, 11:03
دوستان اگه روشی میدونن بگن لطفا بخدا ثواب داره ما منتظریم

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk

lotfi9573
25-01-2017, 23:58

داداش چطوری میتونی بازش کنی من یه دونه دی وی دی دارم که فعلا کسی نتونسته قفلشو باز کنه؟خوشحال میشم بهم جواب بدین آرمین هکر هستم
ایمیلم lotfi9573@yahoo.com

lotfi9573
26-01-2017, 00:14
[QUOTE=payan_zaman;5394575]قفل بر روی فیلمهای ویدوئویی هیچ معنایی نداره چرا که شما به راحتی می تونی از روی فیلم کپچر کنی پس اگر dvd یا cd قفل داشته باشه به راحتی میشه یک نسخه دیگه ازش تهیه کرد بودن نیاز به خود dvd اصلی[/
نمیشه داداش من یه دی وی دی اموزشی دارم که هیچ مادر زایید ه ای نتونسته قفلشو بشکونه اونایی هم که ادعایه این کارو میکردن الان زانو یه غم بغل گرفتن اینم ایمیلم اگه تونستی بشکنی اون موقع بهت میگم کار درست
ایمیلم lotfi9573@yahoo.comQUOTE

mohammadmit
29-08-2017, 23:22
با سلام ، کار ما رمز نگاری فایل های ویدوئی برای جلوگیری از کپی شدن و اجرا فقط روی یک رایانه میباشد،در صورت تمایل تماس بگیرید.
wpfcsharpprograms@gmail.com