ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سئوال در رابطه با شبکه وایرلسی که راه انداختم

Pejvak61
15-08-2010, 12:57
در یک مکان اداری امکانات زیر مفروضند :

- شبکه LAN سیمی در کل اتاق های صاحب سیستم
- اینترنت پرسرعت با 12 عدد آی پی استاتیک
- یک شبکه بی سیم کوچک در یک اتاق برای کسانی که به عنوان مهمان میخواهند از اینترنت استفاده کنند
-یک عدد پرینتر بی سیم

روش کار به این صورت بوده که دکل اینترنت با مودم بی سیم با استفاده از چند سوئیچ واسط با استفاده از کابل کشی به اتاق مورد نظر برای وایرلس کردن متصل شده است و در آن اتاق یک عدد ACCESS POINT Linksys مدل WRT160Nv3 با کابل ethernet به سوئیچ مذکور وصل شده است و یکی از آی پی های استاتیک بعنوان آی پی اکسس پوینت تخصیص یافته و خود اکسس پوینت هم با استفاده از DHCP به عناصر داخل حباب خود آی پی می دهد

این روش به خوبی جواب داده و این بحث هم از همان کامپیوتر تایپ و به اینترنت ارسال شده است.

حالا چند سئوال پیش میآید :

1- یک پرینتر لیزری بی سیم داریم که قصد داریم کاری کنیم کسانی که در این حباب قرار دارند بتوانند با آن پرینتر کار کنند. چطور باید این کار را انجام دهیم؟

2- من از استاندارد IEEE 802.11g بعنوان network mode استفاده کردم. حالا چطور میتوانم بفهمم که سرعت ارسال و دریافت اطلاعات یا Bit rate چقدره؟ آیا تنظیم خاصی داره که با اون بشه Bit rate رو به حد خاصی رسوند؟

dsa dsa
15-08-2010, 13:17
استاندارد g به شما سرعت 54mbps می دهد.این سرعت بستگی به Ap شما و کارت های شبکه بی سیم شما دارد .. سری n مثلا روی 150 و 300 mbps کار می کنه.
سری g با b مشکل نداره و کار می کنه ..
استاندارد b سرعت 11mbps روی فرکانس 2.4 GHz می دهد.

Pejvak61
15-08-2010, 13:24
من اینا رو میدونم دوست عزیز ولی منظورم اینه که چطور میشه bitrate واقعیشو سنجید؟

kasra2002
16-08-2010, 13:00
سلام منم یه سوال دارم ولی پست جدید نمی زنم
می خوام یه ADSL رو بین 4 سیستم وایرلس کنم با فاصله 2 طبقه حد اکثرو هر کدوم نیاز به روشن بودن دیگری نداشته باشه و اینکه اگه هم بشه میخوام سیستم ها در حد شیرینگ فایل و بازی وصل شن آیا راهی وجود داره ابزار و وسایل و راه هاشو میخوام لطفا
ممنون از شما

Pejvak61
17-08-2010, 09:44
خوب البته از نظر من میتونی یه AP بخری و سیستم هات هم به کارت شبکه وایرلس مجهز باشن و اگر AP و کارت شبکه از استاندارد 802.11N هم پشتیبانی کنن بهتره. بعدش میتونی کابل اترنت مربوط به مودم ADSL رو به AP وصل کنی و تنظیمات مربوطه رو از قبیل دادن IP به AP و نحوه تخصیص IP به کلاینت های در محدوده ی حباب ایجاد شده توسط AP رو انجام بدی و یکسری تنظیمات امنیتی دیگه رو روی AP انجام بدی و کلاینت ها رو هم به اون حباب متصل کنی و بعدش هم فقط کافیه مودم و AP روشن باشن اونوقت دیگه نیاز نیست همه کلاینت ها همزمان روشن باشن.

البته این کار ممکنه مشکلاتی هم داشته باشه و اونهم فاصله زیاد یا موانع موجود در دید مستقیم AP و کلاینت ها هستش که البته من تجربه نکردم که چه شرایطی رو ایجاد میکنه ولی از مقالات بر میاد که استاندارد 802.11N بسیار بهتر از بقیه استانداردها عمل میکنه هم در سرعت و هم در مسافت.

اگر میخوای به این چیزی که گفتم عمل کنی به یاد داشته باش که اینا فقط تئوری هستن و نمیدونم در عمل قابل اجرا در یک محیط با حائل های مقاوم قابل اجرا هست یا نه ولی در یک محیط باز تضمین شده و مطمئنه البته به شرطی که فاصله هوایی دستگاه از حد مجاز بیشتر نباشه.

Pejvak61
17-08-2010, 10:28
من اینا رو میدونم دوست عزیز ولی منظورم اینه که چطور میشه bitrate واقعیشو سنجید؟

در آدرس زیر در قسمت data rates میتونید نحوه تعیین Bitrate رو برای استاندارد 802.11N ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra2002
17-08-2010, 10:44
اگر میخوای به این چیزی که گفتم عمل کنی به یاد داشته باش که اینا فقط تئوری هستن و نمیدونم در عمل قابل اجرا در یک محیط با حائل های مقاوم قابل اجرا هست یا نه ولی در یک محیط باز تضمین شده و مطمئنه البته به شرطی که فاصله هوایی دستگاه از حد مجاز بیشتر نباشه.
واقعا ممنون از شما فقط بعد از عملی کردن یه سری اطلاعات درباره چگونگی نصب و آی پی نیاز دارم و اینکه نمشه مقایه کرد با وسیله دیگه ای از لحاظ برد؟؟ مثلا تلفن بی سیم؟؟؟
ممنون از شما